Pitkäaikaistyöttömyyden runtelemaan Suomeen halutaan ulkomaalaista työvoimaa

Magneettimedia julkaisee Partisaani –sivuston kirjoituksen “ Pitkäaikaistyöttömyyden kasvusta huolimatta Suomen rahaeliitti valittaa ‘työvoimapulasta’. Kirjoituksen mukaan Elinkeinoelämän keskusliitto on vaatinut hankkimaan vauhdilla enemmän ulkomaalaista työvoimaa, vaikka Suomi on ongelmissa suuren työttömyyden kanssa. Täten näyttää EK:n vaatimus olevan linjassa hallituspuolueiden ja tiettyjen eduskuntaryhmien hillittömässä halussa hyväksyä parhaillaan käsiteltävä Euroopan unionin elvytyspaketti, joka luo perustan Unionin liittovaltiokehitykselle, ja siten Suomen itsenäisyyden rippeiden tuhoutumiselle ja jättiläismäiseksi eri etnisten populaatioiden sulatusuuniksi, jonka tuloksena olisi ensin monikulttuurisuus sekä sen jälkeen kehittyisi monokulttuurisuus.   

Partisaanin kirjoitus 

EK:n propagandan mukaan Suomen on avattava rajansa ulkomaalaiselle työvoimalle välittömästi, sillä talous on ”käynnistymässä” aivan juuri koronarajoitusten aiheuttaman taantuman jälkeen. 

Globalistisen rahaeliitin suomalainen päälobbausjärjestö Elinkeinoelämän keskusliitto (EK) vaatii Suomea haalimaan nopeasti lisää ulkomaalaista työvoimaa, vaikka suomalaisten pitkäaikaistyöttömien määrä on kasvanut rajusti viimeisen vuoden aikana. EK tahtoo polkea suomalaisia työntekijöitä, sillä keskiluokan tuhoaminen kasvattaa entisestään finanssieliitin poliittista valtaa. 

EK:n mukaan Suomea vaivaa raju työvoimapula. Hiljattain julkaistujen tilastojen mukaan Suomen pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi kuitenkin yli 50 prosenttia koronavuoden aikana. Yhteensä pitkäaikaistyöttömien määrä kasvoi 32 900 ihmisellä. EK ei tahdo, että yritykset työllistävät Marinin politiikan vuoksi työttömäksi joutuneita suomalaisia. Sen sijaan EK vaatii ulkomaalaisen työvoiman määrän lisäämistä. 

”Osaavan työvoiman saatavuus oli iso ongelma jo ennen koronaa ja ongelma voimistuu kasvun käynnistyessä. Nyt tarvitaan uskottavia päätöksiä, joilla nopeutetaan ulkomaisen työvoiman lupaprosesseja,” EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies julisti medialle. 

Valheellista propagandaa 

EK:n propagandan mukaan Suomen on avattava rajansa ulkomaalaiselle työvoimalle välittömästi, sillä talous on ”käynnistymässä” aivan juuri koronarajoitusten aiheuttaman taantuman jälkeen. Tarina talouden ihmepelastumisesta on kuitenkin valheellinen. 

Rahaelitistit toivovat, ettei kansa kysy, miten talouden kestävä elpyminen voi alkaa, kun kasvua hidastaa historiallinen velkataakka ja nopeasti lisääntynyt pitkäaikaistyöttömyys. Hallitus on uhannut julkista sektoria myös rajuilla leikkauksilla, joita väitetysti tarvitaan nopeasti kasvaneen valtionvelan selättämiseksi eli ”sopeuttamiseksi”. 

Velkojen takaisinmaksu, työttömyys ja toimeentuloleikkaukset tuhoavat niin yritysten kuin kotitalouksienkin edellytykset kuluttaa, vaikka koronarajoituksia alettaisiinkin tulevaisuudessa purkaa. Lopulta myös tavallinen kansalainen joutuukin kohtaamaan ruman todellisuuden. 

Partisaani 

Alkuperäinen kirjoitus: Pitkäaikaistyöttömyyden kasvusta huolimatta Suomen rahaeliitti valittaa ”työvoimapulasta” | Partisaani 

Lähteet 

Iltalehti 

Ylen tiedot: Suomi kysyi EU:lta elvytyspaketin hylkäämisestä – mainehaitta ja poliittinen paine arvioitiin ennennäkemättömäksi | Yle Uutiset | yle.fi 

10 kommenttia

 1. KASVUN KÄYNNISTYS
  Nyt taas ovat poliitikkomme pahasti erehtyneet. He luulevat, että koronakriisi on ohi syksyyn mennessä ja alkaa valtava taloudellinen toimeliaisuus eli kasvu. Tosiasiassa koronakriisi tulee jatkumaan syksyllä niin kuin viime syksynäkin. Tulee taas uusi ”muuntovirus” eli tavallinen kausiflunssa, jonka RT-PCR-testi katsoo uudeksi koronamutaatioksi ja antaa valheellisia tartuntalukuja. Hallitushan varasi budjettiin 1,4 miljardia koronatestauksiin tälle vuodelle; testit jatkuvat syksyllä, samoin kuin maskisuositukset ja sulkutilat. Ei WEF ja miljardööriporukka jätä kesken loistavasti onnistunutta huijaustaan! Ulkomaisen työvoiman haaliminen Suomeen on juuri sitä pölkkypäiden politiikkaa, jonka juuret ovat vapaamuurarien ja juutalaisten päämäärissä. Meillä on työttömiä, jotka tulisi kouluttaa työvoimaksi. Tällainen kouluttaminen maksaisi vähemmän, kuin mitä hallitus käyttää koronatesteihin ja -rokotteisiin. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 2. Onhan Suomalaiselle kantiksellekin täällä tarjolla työtä, jos sitä suostuu tekemään ilmaiseksi. Nimittäin lähes kaikkiin tutkintoihin joita palkkatyöhön pääsemiseksi nykyään vaaditaan, pitää ensin suorittaa ne opinnot, kurssit, koulutukset ja pätevyyskortit jotka sisältää runsain mitoin kaikenlaista palkatonta työtä, harjoittelujaksoja, työkokeiluja, kuntoutuksia, näyttötutkintoja, jne. Tällä orjastelulle on monia nimiä, mutta yhteistä sille on se, että se tehdään ilman palkkaa, ja ilman kirjallisen työsopimuksen antamaa turvaa. Ja jos et pidä maskia tai ota k-myrkkypiikkiä se armotta ulos, työmaalle ei saa enää tulla ja se on karenssia päälle. Tätä on nykyään suomalainen työelämä. Orjuuttamista, alistamista ja riistämistä.

  Tästä maasta on tullut pelkkä sikojen temmellyskenttä. Ei tee mieli hymistä mitään Finlandia hymniä. Etoo.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 3. Jep. Viherkommunistiset 2000 -luvun DDR kommunistit ovat naisittaneet (ja myös miehittäneet) lähes kaikki organisaatiot. Esimerkkeinä vatt, jossa viher taustainen ”johtaja” akkeli sotki hyvin omat ja valtion rahat.

  Entä keskuskauppakamari? siellä toinen ämmä naukuu myös kehitysmaalaista – suoraan sanottuna paskatyövoimaa, joka ei kunnolla suoriudu käytännössä yhtään mistään, paitsi valehtelusta ja raiskaailusta.

  Meillä on täydelliset mielipuolet vallassa ja olo tulee olemaan kurja jo lähitulevaisuudessa, mutta niin on suurimmalla osalla niistä hulluistakin vaikka se on laiha lohtu.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 4. Mulle riiti. en enää tee töitä. Olen miettinyt tätä jo monta vuotta mutta kun mitään ei tapahdu, en jaksa enää maksaa veromarkkoja.

  Kyse ei ole politikoista tai koronasta, kyse on suomalaisista. Sen sijaan että otettaisiin vastuu omasta elämästä ja hyvinvoinnista, ostetaan ulkomailta ja ulkomaalaisten omistamista firmoista koska ”mun on pakko kun oon köyhä” tai ”ei oo rahaa”. Touhutaan touhutaan kun pitäisi tehdä jotain. Pitäisi ostaa kimpassa asuntoja/empattavia taloja/ maatiloja. Kaikki pelkkää puhetta ja sanojen helinää. Vapaamatkustaja on kyllä tulossa mutta kukaan ei tee mitään.

  Tämän jälkeen poltetaan tupakkaa, juodaan kaljaa ja kuunnellaan kovalla 3/4-tahdin jumputusta jossa joku huutaan kurkku käheänä mikrfooniin. Syytetään tilanteesta kommunisteja, viher-vassareita ja politikkoja sekä EU:ta. Eikä itse tehdä mitään muuta kuin odotetaan että ”joku muu” näyttäisi tietä tai tekisi muutoksen. Tai valitetaan että yliopistosta tulee kansanpettureita.

  Koitetaan saada joatain aikaiseksi ja myydään jotain onnettomia tuotteita ryhmän sisällä toinen toisillee. Kuka siinäkin voittaa?

  Miksette mene kouluun. Opiskele niin pitkälle että saatte firmoja ja osastoja johtaaksenne. Tai pystytte käynnistämään oman firman. Mutta ei. Pysytään alimmalla mahdollisella arvoasteikon portaalla ja kitistään Suomen- ja omaa tilannetta. Puhutan englantia eikä edes haluta opiskella muita kieliä.

  Niin että, kun tulevaisuudessa ei ole voittajia näkyvissä, niin minä lopetan. Se oli sitten siinä. Mutta äkää huolehtiko. Minä pärjään sillä mitä firmasta jää. Teillä muilla voi olla pitkä tulevaisuus edessä. Minun menee rattoisasti. Varallisuutta on kertynyt vuodesta -88, kas kun sattui perustamisvuosi.

  Voin osallistua jos olette joskus saaneet selvitettyä omat riitanne ja hankkineet kiinteää omaisuutta. Tai saaneet edes kouluttauduttua. Siihen asti elän oma elämää.

  Plusääni(2)Miinusääni(3)
  1. Pienyrittelijäisyyskulttuuria tulisi Suomessa kaikin voimin edistää. Tästä on aika ajoin puhuttu, mutta todellisuus on ajautunut toiseen äärilaitaan eli Suomeen tuotettu globalistinen kulttuuri pyrkii nimenomaisesti sekä julkisen sektorin paisuttamiseen että suurliike-elämän (jota EK edustaa) määräys- ja yksinvallan kasvattamiseen. Nämä yhdessä ja yhteistoimin muodostavat järjestelmän, jota kutsutaan korporaatiofasismiksi (mikä nimitys harmittaa fasisteja) tai äärimmilleen viedyksi teknokratiaksi.

   Korporaatiofasistit alkavat painostaa ja ohjata kansalaisia ja lopulta pyrkivät viemään näiltä kaikki mahdollisuudet omaehtoiseen elämään. On esitetty salaliittoteorioita, joiden mukaan suurliike-elämän taustalla olevat ryhmät aivan tahallaan tyhmistävät ja veltostavat kansaa, jotta maahan ei synny vireää ja itsellistä keskiluokkaa, joka muodostaisi vastavoiman korporaatiofasismille ja olisi kykenevä luomaan myös aitoa kansallista kulttuuria. Tyhmentämiskeinoina ovat vääränlainen kasvatus, opetus, uutistarjonta ja viihde sekä huonot elintavat, päihteet, huono ruoka, lääkkeet ja elinympäristön hidas myrkyttäminen. Tarkoituksena on kaikenlaisen omaehtoisen kulttuurin alas ajaminen. Myös ylisuuri verotus ja byrokratia ovat keinoja nitistää omaehtoisuuteen pyrkivä kansalainen. Asiasta on laadittu muistiokin, jonka nimenä on ”Silent weapons for Quiet Wars”. Tämä on modernisoitu versio toisesta kiistanalaisesta dokumentista nimeltään ”Siionin Viisaiden Pöytäkirjat”. Nämä tarjoavat yhdenlaisen selityksen sille, miksi kansasta on tullut velttoa ja epätoivoista.

   Koronan myötä salaliittoteoriat ovat vain tulleet hurjemmiksi. Puhutaan jo siitä että korporaatiofasistit haluavat päästä eroon suuresta osasta potentiaalista työvoimaa, koska eivät keksi sille käyttöä. EK kuitenkin tuottaa Suomeen paljon väkeä, jotta voi poimia rusinat pullasta. Loput eli tarpeettomat ihmiset nitistetään kausirokotteilla ja köyhyydellä. Käyttökelpoisen työvoiman ominaisuuksia tullaan aivopesun ja kasvatuksen lisäksi muuntelemaan geneettisesti kulloisenkin työvoimatarpeen mukaan. Armeijat jo tekevät tätä ’super soldier’-ohjelmien muodossa. Maapallolla ei tule olemaan minkäänlaista humaania tulevaisuutta ellei Jeesus Kristus palaa aivan lähitulevaisuudessa.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
  2. Nykyisessä tuhokommunismissa nimenomaan tämä työtä tekevä keskiluokka verotetaan ja riistetään yhteiskunnan velkaantumisen takia kuoliaaksi. Esimerkkinä työpaikkavaltaisten paikkakuntien asuntojen hinnat on kansan villin velanoton (=ajatus rikastumisesta) avustamana pumpattu hintakuplaan pankkien tyhjästä luoman rahan kanssa keinottelemalla ja täten tämä salattu inflaatio on laukannut kaikissa hinnoissa, nostaen kaikki työkustannukset täällä pilviin. Nykyajan asuntovelkainen palkansaaja on vain moderni maaorja. Asuntolainat ovat maaorjuutta.

   Lisäksi kaikissa hinnoissa nykyään (jopa veroissa) on mukana velanhoitokustannuksia. Hinnat ja palkat ovat karanneet käsistä juuri näiden velanhoitokulujen, eli tämän velalla pilviin pumpatun hintakuplan takia. Virallisella narratiivilla ilmaistuna tämä ilmiö tunnetaan nimellä ’kustannuskilpailukyvyttömyys’. Jopa vanhat maatalouskoneet joille olisi käyttöä pienviljelyssä maksavat siksi nykyään maltaita. Samoin kaikki muu hyödyllinen mitä velalla saa ostettua. Sen sijaan Aasiasta tuotu heikkolaatuinen krääsä on halpaa ja sen tuontiin on saatu kaikki mahdolliset helpotukset ja vapaudet. Omavaraisuuteen missään perusasiassa ei panosteta. Jopa viljaa tuodaan nykyään ulkomailta, eikä edes sähköä ei saada tarpeeksi tuotettua kotimaassa. Kohta varmaan pohjavesikin on myyty ulkomaille ? Entä hengitysilma ? Ehkä siihenkin tulee kohta jokin hiilidioksidivero?

   Lue ohesta mitä kiinteän omaisuuden hinnat kuplauttamalla saadaan aikaan. Kohta tämä kupla tullaan puhkaisemaan. Tätä mekanismia tämä ’small ruthless international clique’ on käyttänyt jo monta kertaa historian aikana. Tämä ’kuplasta romahdukseen’ -menetelmä on jo moneen kertaan historian saatossa koestettu. Oheinen kirja avaa sitä hienosti. Asiasta on olemassa myös saman niminen video-dokumentti.
   https://talousdemokratia.fi/kirjat/referaatti-princes-of-the-yen-by-prof-richard-werner/
   Tämän kupla-romahdus menetelmän tarkoitus on omaisuuden ryöstö, suvereeni valta ja kokonaisten kansakuntien saaminen orjan asemaan, sille ((( A small ruthless international clique ))) joka tätä hommaa kulissien takana ohjaa.

   Aivan kaikki yhteiskunnassamme on tämän ulkomaisen rahanlainaajan (tämä clique) kontrollissa ja kohta omistuksessakin. Pankit ovat tämän poliittisen kontrollin laitoksia. Kansalle on varattu tässä vain velkaorjan rooli ja tuhoutuminen. Tulossa on silkkaa tuhokommunismia.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Sota-aikana näitä sanottiin desanteiksi nykyään työperäiseksi maahanmuutoksi ja suomenpuollustusvoimien esikunta nukkuu ruususen unta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Juttelin tuossa yhden Turkista tulleen kurdin kanssa, jolla on ravintola Suomessa. Hän oli kanssani samaa mieltä: Saddam Hussein oli hyvä johtaja Irakille. Kun (((NATO))) & (((YK))); Ranska, Israel, Britit, USA & Co. saivat Saddamin hoideltua pois, niin johan alkoi pakolaisten vyöry Ameriikkaan ja Eurooppaan; valkoisin maihin. Nythän siellä vasta on asiat perseellään, kun saivat omansa valtaan sinnekin. Eikö näin voisi olettaa? Libyassa meni hommat samalla tavalla.

  Ihmisillä on outoja harhakäsityksiä siitä että hyvät olisivat voittaneet, vaikka juttu on aivan päinvastoin. Suurin osa suomalaisista hurraa myös (((”Josif Stalinin”))) nimeen, eivätkä ymmärrä että me eli hyvät hävisimme sodan. Kuinka tyhmä pitää olla ettei osaa edes olla pettynyt meidän omaan tappioon? Nämä pässinpäät siis avoimesti juhlivat sitä että me hävisimme! Kuinka sairas tai tyhmä täytyy tuollaisen ihmisen olla?

  Eli voittiko se hyvä sodan? Ovatko asiat nyt hyvin? Niinpä. Kaikki pitäisi kääntää kutakuinkin 180°, niin suuntamme olisi edes oikea. Nyt luisumme kauemmas ja kauemmas.

  Juttelen aina kun kaupunkiin eksyn joskus näiden Irakista tai Turkista tulleiden kurdien kanssa. Olen kysellyt heiltä heidän omasta maastaan (tuleeko sellaista koskaan?) ja miten he päätyivät Suomeen – ja millaista reittiä pitkin. Ovat kokemukseni mukaan ystävällisiä, ahkeria ja mukavia ihmisiä – mutta ei kai tarkoitus kenenkään mielestä ole se että he kaikki tänne tulisivat kuitenkaan… (Paitsi jos Rothschildeilta kysyt.)

  Tästä tuli mieleen toinenkin juttu: energia. Kannattaisiko meidän nyt laittaa se omavarainen energiantuotanto tulille jo pikkuhiljaa? Puupolttoaineisiin pitäisi meidän metsäläisten panostaa lisää! Onneksi puulla tuotetaan suurin osa yhä energiatarpeestamme. Tätä ei taatusti moni tiedä tai ymmärrä. Sellutehtaissa kun keitetään sitä soppaa, niin sieltä tulee mustaalipeää sivutuotteena/jätteenä, jota tehtaat polttavat ja ovatkin täten itseasiassa energiaomavaraisia laitoksia täysin! Myös nopeasti kasvavaa pajukkoa ymv. tulisi tuottaa polttoaineeksi. Luulisi ”vihreitä” ja näitä muita Tuomionpäivän kultin sekopäitäkin miellyttävän, kun puu sitoo CO₂:ta tehokkaasti. Mutta (((EU))) on tietysti menossa siihen suuntaan että kielletään takat, hellat ja saunat suomalaisilta. Grilli/nuotiovero on vahva veikkaukseni myös, sillä jollaanhan afrikkalaisten loisten Kela Gold® täytyy kuitata. Somalit ovat pelkästään hyvää bisnestä Orpolle & vaimolleen, Nazzzzzima Razzzzzmyarille ja muille rehdeille käsienheiluttelijoille, jotka tekevät ”pakolaisilla” miljoonatiliä. Maahantunkeutujan hyysääminen vaati pirusti resursseja: majoitusta, ruokahuoltoa, tulkkauspalveluita jne. jne. jne. jne.

  Eräs poliisikin sanoi että ennen huumerikos Suomessa oli ratkaistu kun kuulustelija kysyi äijiltä että kuka piipun sytytti ja kenelle se kiersi seuraavaksi. Nyt täytyy ensin katsoa että maasta löytyy tulkki joka osaa syytetyn kieltä.

  Hiiltä, kaasua eikä öljyä meillä ole ja fossiiliset tuontipolttoaineet ovatkin vahvasti edustettuna maassame: ne tuottavat 35 % kaikesta energiantarpeestamme. Ydinvoimalla tuotetaan 18 % ja vedellä & tuulella 10 %. Niin atomivoimasta kuin vedestä ja tuulestakin suuri osa tulee Venäjältä (kuten hiili & kaasu) sekä Ruotsista ja Norjasta. Norjassakin aurinko paistaa melkein yhtä paljon kuin Suomessa kun mietimme aurinkopaneeleja ja niiden tehosuhteita… Heti kun kunnon pakkaset alkavat, niin olemme täysin riippuvaisia tuontisähköstä – myös atomienergian osalta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Poliisin mukaan 2018 22,8 % kaikista seksuaalirikoksista ja 28,4 % raiskauksista oli ulkomaalaisten tekemiä.

  Vuonna 2017 Suomessa tuli poliisin tietoon 2410 seksuaalirikosta. 550 tapauksessa tekijä oli ulkomaalainen.

  Seksuaalirikoksista raiskauksia oli 978 ja 278 tapauksessa tekijä oli ulkomaalainen.

  Jos maahanmuuttaja on saanut Suomen kansalaisuuden, häntä ei ole tilastoitu etnisen taustan mukaan, vaan on tilastoitnau Suomen kansalaisena ja näin tämä neekeri on vääristämässä tilastointia kahdella tavalla: laittamassa rotumuukalaisen tekemän rikoksen suomalaisten piikkiin ja poistamassa yhden rikoksen neekereiden luvuista.

  ²Ulkomaalaistaustaisten määrä on kasvanut tasaisesti kahden viime vuosikymmenen aikana. Vuonna 2019 ulkomaalaistaustaisten määrä oli 423 494. Heistä ensimmäisen polven ulkomaalaistaustaisia oli 351 721 (83 %) ja toisen polven 71 773 (17 %).

  Suomen väkiluku onkin kasvanut yli puolella miljoonalla viimeisen 30 vuoden aikana, vaikka esim. Helsingissä suomalainen nainen synnyttää vain 1,23 lasta ja somaleilla luku on 4.

  * * *

  Irakilaiset syyllistyivät 6,5 %:iin poliisille ilmoitetuista seksuaalirikoksista.

  Lukumääräisesti tämä tarkoittaa 157 seksuaalirikosta. Vastaavasti: afgaanit 3,3 % (80 rikosta) sekä somalit 0,8 % (19 rikosta).

  Myös ¹IL julkaisi tilastotietoja jotka perustuivat tilastokeskuksen tietoihin. Heidän mukaansa raiskaustilastossa irakilaisten osuus oli 11,9 % ja seksuaalirikoksista 8,9 %.

  Poliisin tilastojen mukaan nimikkeen raiskaus & pakottaminen sukupuoliyhteyteen alla seuraavat prosentit ja luvut: irakilainen 7,2 % (70), afgaani 4,4 % (43), somali 0.8 % (6).

  ”Suomalaiset raiskaavat myös!”, kuuluu yleinen puolustus. Hyvä on. Lasketaan miten suomalaiset raiskaisivat, jos tekisivät sitä samaan tahtiin kuin supertroikka IRQ-AFG-SOM. Toisin sanoen: mitä jos irakilaisia, afgaaneja ja somaleja olisi yhtä paljon kuin suomalaisia?

  Tilastokeskus kertoo seuraavaa:

  Suomen väkiluku 31.12.2017 oli 5 513 130
  Näistä suomalaistaustaisia oli 5 129 007
  Kansallisuudeltaan irakilaisia 11729, afgaaneja 5792 ja somaleja 6677

  Kertoimen kunkin ulkomaalaisryhmän kohdalle saamme jakamalla suomalaistaustaisten määrän ko. ryhmän vastaavalla luvulla. Tuloksena on seuraavat kertoimet: irakilaiset: 437, afgaanit 885 ja somalit 768.

  Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jos irakilainen on tehyt yhden seksuaalirikoksen, täytyy suomalaistaustaisilta löytyä 437 vastaavaa rikosta, jotta rikos olisi suhteessa kummassakin väestöryhmässä yhtä yleinen.

  Jos suomalaiset raiskaisivat & pakottaisivat sukupuoliyhteyteen kuten irakilaiset, Suomessa olisi tapahtunut vuonna 2017 437×70=30 590 raiskausta & pakottamista sukupuoliyhteyteen.

  Vastaavat luvut afgaaneilla 38 055 ja somaleilla 4 608. Poliisin tilastossa vuodelta 2017 suomalaisten kontolta löytyy 692 merkintää ko. sarakkeesta. Kelpaa tuolla luvulla syyllistää suomalaisia.

  * * *

  ³2021 on päätetty ottaa kaiken muun paskan päälle 30 000 ”työperäistä” neekeriä vuosittain.

  Mitä 30 000 kiintiöpakoloisen määrä merkitsisi Irakista? 11 729 irakilaista sai aikaan 70 raiskausta ja pakottamista, joten 30 000 irakilaiskiintiö-”pakolaisella” saadaan 180 raiskausta aikaiseksi. Vastaavalla määrällä afgaaneja: 222 ja somaleilla: 27. Seksuaalirikoksissa vastaavat luvut 404, 414 ja 84.

  Joten hyvä äänestäjä: paljonko pannaan?

  Montako raiskausta olet valmis ottamaan kontollesi äänestämällä, puolueita jotka vaativat avoimia rajoja tai kiintiöpakoloisten määrän kasvattamista?

  Jos edelleen olet valmis äänestämään tällaisia ehdokkaita, niin voisitko edes lopettaa siunailun silloin kun näitä uusia tapauksia tulee ilmi. Ja niitä varmasti tulee.

  ”Suomalainen raiskaa myös.”

  * * *

  ¹ https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c2640498-3233-4d76-b2ef-af2fc9d0d473

  ² https://www.stat.fi/tup/maahanmuutto/maahanmuuttajat-vaestossa/ulkomaalaistaustaiset.html

  ³ https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/miten-suomeen-saadaan-30-000-uutta-tyollista-asiantuntija-listaa-keskeiset-keinot-tyoperainen-maahanmuutto-antaa-suomalaisillekin-mahdollisuuksia-tyollistya/8122190

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat