Pohjois-Korean mukaan USA suunnittelee rajattua iskua

Pohjoiskorealaislehti uutisoi Yhdysvaltojen valmistelevan ennaltaehkäiseviä iskuja. Varmaa on, että Yhdysvaltojen tietyissä piireissä esiintyy tällaisia aggressioita, mutta miksi USA haluaa hyökätä Pohjois-Koreaan?

Pohjois-Korean valtiollinen Pyongyang Times syyttää Yhdysvaltoja varustautumisesta ydinsotaan Korean niemimaalla.

Lehti väittää, että Yhdysvallat suunnittelee salassa ”rajattua ennaltaehkäisevää iskua”. Pohjoiskorealaisten mukaan presidentti Donald Trumpin hallinto aikoo tehdä täsmäiskun Pohjois-Korean ydin- ja ohjuslaitoksiin.

– Yhdysvaltain asevoimat on ryhtynyt hiljattain uhkaaviin toimiin, artikkelissa todetaan.

Lehden mukaan amerikkalaiset ovat harjoitelleet joukkojen ja varusteiden siirtoja sekä harjoituttaneet laskuvarjojoukkoja Korean niemimaalla. Artikkelissa esitetään, että Etelä-Korean amerikkalaisjoukoille on jaettu maastopuvut taistelukäyttöä varten.

– Kritiikin kohteeksi kotona ja ulkomailla joutunut Trumpin klaani yrittää salata ennaltaehkäisevän iskun juonensa ja sotaisan luonteensa väittämällä, että puhe ”verisen nenän operaatiosta” on median kehitelmä ja että Yhdysvaltojen poliittinen tavoite on ”käyttää suurinta mahdollista painostusta, jotta Pohjois-Korea saataisiin neuvottelupöytään”.

Pohjois-Korean mukaan USA valmistelee salassa tämäiskua P-Korean ydinlaitoksiin.
Pohjois-Korean mukaan USA valmistelee salassa tämäiskua P-Korean ydinlaitoksiin.

Brittiläinen Telegraph julkaisi joulukuussa viranomaislähteisiin viitaten Yhdysvaltojen kaavailevan Pohjois-Koreaan rajattua ”verisen nenän” iskua. Sen tarkoituksena olisi näpäyttää diktaattori Kim Jong-unia ja näyttää pohjoiskorealaisille, että Yhdysvallat on tosissaan.

 

Miksi USA haluaa hyökätä Pohjois-Koreaan?

Riippumatta siitä toteutuuko juuri yllä esitetty USA:n hyökkäyksen uhkailu, ei se sulje pois sitä tosiasiaa, että Yhdysvaltojen hallintoasteisiin vaikuttavat tietyt kotimaiset ja kansainväliset voimat tahtovat käyttää savijalkaista jättiläistä sotaisena instrumenttinaan.

Pohjoiskorealaisia Kim il-Sungin aukiolla.
Pohjoiskorealaisia Kim il-Sungin aukiolla.

Pohjois-Korean (P-K) ideologia perustuu Juche-aatteeseen, jonka tärkeimmät periaatteet ovat 1) riippumattomuus politiikassa, 2) omavaraisuus taloudessa ja 3) itseluottamus kansallisessa puolustuksessa.

Juche-aate on sinänsä paradoksaalinen, sillä massojen luovaa voimaa korostavana dokriinina vaatii se, tai siihen on sovellettu totalitääristä johtamistapaa. Henkilökultti ei ole siis vahingossa tullut lieveilmiö vaan aatteen keskeinen tekijä.

P-K:n totalitäärinen luonne ja sen väitetyt ihmisoikeusrikkomukset eivät kuitenkaan ole syynä siihen, että Yhdysvallat välineenä haluaa tuhota pienen suvereenin valtion Korean niemimaalla. Siihen ei ole myöskään syynä P-K:n uhittelut ja ohjuskokeet.

Ensinnäkin Pohjois-Korean hallinto halutaan kaataa tai vaihtaa sen taloudellisen ja poliittisen riippumattomuuteen tai itsenäisyyden tähden. Nimittäin valtion taloudellinen ja poliittinen itsenäisyys ja omavaraisuus ovat yhtäläistä myrkkyä maailman eliitille kuin on päivänvalo vampyyrille.

Yksinapaisen järjestelmän uudistaminen

Maan alistamisen halu sisältyy myös eliitin yksinapaiseen pyrkimykseen, taloudellisten ja poliittisten hegemonia asetelmien uudelleen järjestämiseksi. Donald Trump on tässä pelissä vain instrumentaalinen tekijä; ohjeet ja ”käskytys” tulevat ylempää, niiltä toimijoilta joilla on tapana muodostaa kiinteän ystävälliset suhteet sionistisen Israelin kanssa.1

Vaikka todellista kilpailutilannetta ei eri eliittien välillä ole olemassa, kuten ei Venäjän ja Yhdysvaltain tai Yhdysvaltain ja Kiinan, tarvitsee ylimystö uusia ja haastavia konflikteja omien intressiensä saavuttamiseksi; tällaisia sota- ja riitapesäkkeitä ovat muun muassa Ukraina, Lähi-itä (kulminaatio Syyriassa) ja Pohjois-Korea jne..

Muistamisen arvoista on, että Yhdysvaltojen vetoisen lännen taloudellinen vaikutus on jäämässä Aasian talouden kasvun varjoon. Tästä osoituksena on muun muassa Kiinan kohoaminen maailman suurimmaksi taloudeksi. BRICS-maat eli Brasillia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka ovat lähes vertailukelpoisia kansainvälisen rahoitushallinnan ja kehityspolitiikan perusrakenteiden rinnalla.2

USA:n hyökkäysintoon P-Koreaan voi myös vaikuttaa Koreanniemimaalla hiljattain alkanut liennytyspolitiikka.³ PKorean valtuuskunnan vierailu E-Koreaan voisi luoda maaperää mahdolliselle Koreoiden väliselle tapaamiselle, ja kenties lisääntyvälle rauhanprossille.

Markku Juutinen

 

Lähteet

TPT. (17.2.2017). http://www.naenara.com.kp/en/order/pytimes/?page=World&no=26058

NBI. (21.12.2017).  http://nordic.businessinsider.com/us-reportedly-wants-bloody-nose-strike-against-north-korea-2017-12?r=US&IR=T

http://ylioppilaslehti.fi/2000/03/mika-on-juche-aate/

 1. Dulles, John Fpster (1953-1959). USA:n ulkoministeri; D. Neff 1995/2002, Fallen Pillars: U.S. Policy Towards Palestine and Israel Since 1945, s. 99; Duke 2003, 143; Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag; Wilton, Robert (2000). Romanovien viimeiset päivät. Kuinka tsari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin. Suomennos Tabernaculum Dei ry; Ginsberg, Benjamin (1993). The Fatal Embrace: Jews and the State. Chicago: by The University of Chicago. 1-2, 103 s; Rami, Ahmed (1988); Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag. S. 65 ja 66; Steinhauser, Karl (1994); EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.
 2. Van der Pijl, Kees (2014). The Discipline of Western Supremacy. Volume III. London: Pluto Press
 3. https://yle.fi/uutiset/3-10070663

11 kommenttia

 1. USA aikoo hyökätä, koska rauhan leviäminen, joka tällä hetkellä on menossa Korean niemimaalla, on suuri uhka USA:n imperiumille. Se johtaisi viime kädessä vaikutusvallan menettämiseen ja heikon talouden romahduksen kautta USA:n loputtomaan kutistumiseen ja sisäiseen sekasortoon ja hallitsemattomaan inflaatioon. Imperiumi elää sodasta ja sekasorrosta.

  Hyökkäämällä ennaltaehkäistään riski rauhan syntymisestä Koreassa, mutta samalla kostotoimenpiteet esim. Japania kohtaan tulevat lopulta aiheuttamaan massiivisen globaalin poliittisen kriisin, joka myös johtaa USA:n imperiumin romahdukseen kaakkois-Aasian talouksien ohella.

  Tekee niin tai näin, seurauksena Kiina jää ainoaksi kiistattomaksi supervallaksi alueella, eikä tämä ole paha asia. Kiina tulee voittamaan USA:n ampumatta laukaustakaan, joten miksi he estelisivät USA:n sekasortoisen ulkopolitiikan toteutumista. Korealaiset ja japanilaiset toki tulevat kaikki kollektiivisesti kärsimään tästä syvästi, mutta sen seurauksena he tulevatkin potkimaan sotaa lietsovat jenkit pois alueiltaan. Tämä voi olla myös seuraavan entistä seuraavan syvemmän globaalin laman lähtölaukaus.

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
  1. Järkevää tekstiä. Usa on jo kauan sitten ’kussut pottinsa’ mutta eihän neo-konnajenkki sionisteilla vahvistettuna sitä halua uskoa ennen sotaa. Soditaan loppuun asti kun ei muuta osata ja yritetään väkisin kuin impotentti kun kyvyt eivät riitä.
   Pitkässä juoksussa sota ei kuitenkaan tuo tulosta eikä Siionin viisaiden nwo-pöytäkirjatkaan taida muuta kuin synkentää alamäkeä tässä loppusuora vaiheessa kun taitaa olla vähän väljehtynyttä tekstiä nykyajan ihmiselle ja maailmalle.

   Plusääni(15)Miinusääni(0)
   1. Hieno artikkeli jossa globalismin elämälle vieras logiikka paljastetaan.
    The Logic of globalism
    https://thesaker.is/the-logic-of-globalism/
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=166124
    Medvedva and Shishova’s 2001 article concludes:
    “…Recently, we conversed with an American political scientist. He spoke about the horrific consequences of the globalist project, including for its own creators.
    — “But what, then, is their logic?” — we wondered. — “Why did they think this up?”
    — “It’s not worth it to look for human logic in the actions of Satanists and degenerates”, — the American answered. — “Their logic is different, it’s their own. And it is, as the doctors say, “incompatible with life”.”

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Olympialaisten jälkeen amerikkalaiset alkavat oman valheellisen politiikkansa esittelyn ja provosoimaan Pohjois-Koreaa reagoimaan amerikkalaisten sodan lietsontaan. Toivottavasti Kiina ja Venäjä saa estettyä uuden konfliktin, mutta amerikkalaiset tietäen se taitaa olla turha toivo. Toivottavasti amerikkalaiset ampuisivat itseään jalkaan tässäkin tapauksessa. Koska tuo porukka oikein viisastuu?

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
  1. Koko ajan ne ampuvat sionistien johdolla omaan jalkaansa ja siksi loppu häämöttää. Ei niin elämällä voi elää loputtomasti vaan noutaja tulee.
   Orlovilta taas hyvää tekstiä
   Systematic American Mistakes Are Making Russia Great Again
   Obama, Trump, Mueller, and a host of others are hurting their own country, and helping Russia.
   https://russia-insider.com/en/systematic-american-mistakes-are-making-russia-great-again/ri22575

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Norjassa paljastui vuonna 2001, että yli 400 norjalaista tuomaria, asianajajaa ja poliisipäällikköä (vm. toimivat usein myös syyttäjinä) oli vapaamuurareiden jäseniä.

  ”Tällaisen huippuklikin muodostuminen yhteiskuntaamme on vaarallinen ilmiö ja saattaa johtaa vakaviin epäoikeudenmukaisuuksiin”, kommentoi paljastusta oikeustieteen professori Carl August Fleischer. Hän neuvoi tuomareita ja asianajajia jättämään vapaamuurarit ja vaati, että rappareiden jäsenluetteloista tehtäisiin julkinen rekisteri.

  Oslolaisella advokaatilla John Christian Eldenillä oli kuitenkin toisenlainen ratkaisu pulmaan: ”Jos vielä useampi tuomari ja asianajaja olisi vapaamuurari, salaisuuden verho toiminnastamme häipyisi”!

  Jotkut tuomarit kuitenkin erosivat syntyneen kohun jälkeen vapaamuurareista ko.sidonnaisuudesta aiheutuvien jääviysongelmien takia. Ålesundilainen käräjätuomari kertoi, että vaikka hän oli ilmoittanut erostaan yhdistyksen jäsenyydestä, hänen nimensä säilyi kuitenkin tämän jälkeen vielä useita vuosia rappareiden jäsenlistoilla. Veljeskunnan edustajat olivat lisäksi painostaneet ko.tuomaria moneen otteeseen repimään eroanomuksensa; rappareista ei siis noin vain pääsekään eroon!

  V. 2001 uuden hallituksen muodostamisen yhteydessä Norjassa huomattiin, että uudeksi kalastusministeriksi valittu Svein Ludvigsen kuului Tromssan vapaamuurariloosiin. Ludvigsen ilmoitti aluksi, että hän ei aio ”jättää veljiään”, mutta lopulta hän joutui valitsemaan loosin ja maan hallituksen välillä, jolloin ministerin tuoli voitti!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 4. http://jyrkivirolainen.blogspot.se/2018/02/1135-timo-soini-jalleen.html?m=1

  Suomalaisista poliitikoista ruokousaamiaiselle ovat osallistuneet mm. Päivi Räsänen, Eija-Riitta Korhola, Sari Essayah, Toimi Kankaanniemi, Timo Soini, Laura Huhtasaari ja Antero Laukkanen. Timo Soini on käynyt tapahtumassa tähän mennessä18 kolme kertaa, mutta Antero laukkanen peräti 18 kertaa; Laukkanen valittiin vuoden 2015 vaaleissa ensimmäistä kertaa kansanedustajaksi, joten voitaneen sanoa, hänen rukouksiinsa on tuolta osin vihdoinkin vastattu.

  Siellä ne maanpetturit käy hakee käskyjä. Vittu mitä paskaa.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 5. Pohjois-Korea on feikki valtio, kaikki on poliittisella huipulla käsikirjoitettua näytelmää.

  North Korea is a Fake CIA State – Jay Dyer
  Jay Dyer 31 074 näyttökertaa

  Plusääni(2)Miinusääni(3)
  1. Taitaa olla tuo linkittämäsi video feikki. Kyllä Pohjois_korea on todellinen valtio. Ja voihan sitä väittää että Suomikin on feikki CIA:n valtio. Vaikka CIA:lla olisikin osaa asiaan niin ei Suomi silti ole feikki vaan olemassa oleva valtio – kuten P-K:kin.
   Ei kannata uskoa kaikkea mitä nämä lippalakit sanovat. Niiden tehtävä on usein tuottaa feikki-tarinaa.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 6. Putinin puhe viestittää ettei Venäjä luovu suvereenisuudestaan eikä ole innostunut nwo-mafian ajamasta yksinapaisesta maailmanjärjestyksestä vaan kehittää maataan kaikin puolin entistä vahvemmaksi ja suvereenisemmaksi.
  Putin’s Remarkable, Historic March 1 Speech in Moscow – Full Transcript
  The President of Russia delivered the Address to the Federal Assembly. The ceremony took place at the Manezh Central Exhibition Hall.
  The presentation of the Address was attended by Federation Council members, State Duma deputies, members of the Government, leaders of the Constitutional Court and Supreme Court, governors, speakers of the legislatures of the constituent entities of the Russian Federation, the leaders of traditional religions, public figures, including the heads of regional civic chambers, as well as the leaders of major media outlets.

  President of Russia Vladimir Putin:
  Citizens of Russia, members of the Federation Council and State Duma,

  Today’s Address is a very special landmark event, just as the times we are living in, when the choices we make and every step we take are set to shape the future of our country for decades to come.
  https://russia-insider.com/en/putins-remarkable-historic-march-1-speech-moscow-full-transcript/ri22667
  Looks like Putin just buried US dreams of global dominance forever.

  ”Nice of Vesti to provide the video clip of how the Talmudo-Satanist Empire is going to end, if they persist.
  Development of Next Gen Missiles in Russia Announced – the “Sarmat” Enters Active Testing Phase

  https://russia-insider.com/en/putins-remarkable-historic-march-1-speech-moscow-video-excerpts-full-transcript/ri22667

  MOSCOW (AP) – President Vladimir Putin on Thursday boasted of new nuclear weapons and set a series of ambitious goals for Russia, vowing to boost living standards, improve health care and education and build modern infrastructure in a state-of-the-nation address.

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/wires/ap/article-5449043/Putin-vows-focus-improving-living-standards.html#ixzz58WYdfTeL

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
  1. Venäjä ei ole voitettavissa ja valloitettavissa sodalla joten eiköhän ne jenkkisotilaat olisi jo aika potkia pois täältä omasta maastamme omia nwo-sotaleikkejään leikkimästä.
   Ja kannattaisi ehkä meidänkin vähän tarkemmin miettiä kenen kanssa kaveeraa ja kenestä luo vihollisen itselleen ettei elämä lopu lyhyeen.

   Putin’s stunning revelations about new Russian weapons systems
   I can only add that I fully concur with him (naval warfare expert Andrei Martyanov).
   It is indeed set, match and game over for the Empire: there is no more military option against Russia.
   The Saker

   PS: here are a few videos illustrating these systems:
   https://thesaker.is/putins-stunning-revelations-about-new-russian-weapons-systems/

   Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat