Poliisi on yleinen vitsi monikulttuurisessa Saksassa

Verkossa leviää englanniksi tekstitetty dokumentti Saksan poliisin arjesta. Maahanmuuton kiihtyessä yhä harvempi kansalainen osoittaa alkeellisintakaan kunnioitusta lainvalvojille.

Dokumentissa muun muassa kuvataan huumeratsiaan valmistautuvaa poliisia. Kesken kuvausten paikalle ilmestyy musta afrikkalainen, joka alkaa huutaa poliisille ja syyttää tätä rasistiksi – vain koska tämä tahtoi kitkeä huumekauppaa.

Dokumentin tekijöiden mukaan Saksan poliisi joutuu käytännössä sulkemaan silmänsä maahanmuuttajien halventavalta käytökseltä, sillä Saksan rasismilait kuuluvat Euroopan tiukimpiin. Toisin sanoen mustat ovat lain silmissä valkoisia paremmassa asemassa ja he saavat pilkata esivaltaa mielin määrin. Maahanmuuttajat ovat huomanneet saksalaisten heikkouden ja käyttävät oikeusjärjestelmää hyväkseen. Yhä useammasta poliisista tehdään perättömiä rikosilmoituksia ”rasismista” ja ”syrjinnästä”.

Saksan poliisit eivät uskalla puhua maahanmuuttajarikollisuudesta omalla nimellään, sillä he pelkäävät rikossyytteitä ja erottamista työpaikoiltaan. Vaikka ongelmasta ei julkisesti juuri puhutakaan, on dokumentin mukaan yleisesti hyväksytty tosiasia, etteivät ”uudet saksalaiset” kunnioita isäntäkansan lakeja ja tapoja.

Saksan outoa lainsäädäntöä perustellaan ”natsimenneisyydellä” ja ”holokaustilla”. Maahanmuuttajien sijaan pääsyyllisiä nykytilanteeseen ovatkin saksalaiset Israelia kumartelevat poliitikot ja lainsäätäjät, jotka eivät edes halua ajaa alkuperäisten saksalaisten etua. Myöskään poliisijohtajat eivät ole uskaltaneet tehdä juuri mitään tilanteen muuttamiseksi.

1 kommentti

  1. Kirsten Heisig kertoi sen, minkä kaikki arvasivat: tuomareille on annettu määräys, että mamuja ei saa tuomita tai jos on ihan pakko, niin mahdollisimman lievästi. Tuomareiden kesken sääntöä kutsutaan ”turklklilaisbonukseksi”. Kyseessä on Saksan perustuslain vastainen käytäntö, koska eri väestöryhmät saavat eri kohtelun eli heillöä on eri oikeudet. Syylliseksi pitää yleensä saada saksalainen tai sitten siis ehdollista tai yhdyskuntapalvelua. Erityisesti nuorisorikollisuus on ongelma. Vakavasta väkivallasta nuoret mamut saavat vain muutaman päivän ”sopeutusta” eli jonkun viherhörhön paapomista.

    Kantaväestö tuomitaan aina normaalisti ja etenkinäärioikeiston jäsenet ovat aina syyllisiä ja myös viharikokseen. heidät tuomitaan aina kovimman mukaan ja he ovat syyllisiä, jos on jokin konflikti.

    Kun tuomari Heisig paljasti nämä asiat ja suunnitteli poliitikon uraa, hänet murhattiin. Vaikka murha oli selvä, poliisi päätti heti, että kyseessä oi itsemurha ilman mitään kunnon tutkimuksia. Tutkivat journalistit ovat paljastaneet, että Heisig murhattiin. Todisteet ovat selvät.

    Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat