Polion ’häviäminen’

Käännös Suzanne Humphriesin artikkelista on julkaistu alunperin Elämä käsissämme –blogissa.

[box type=”shadow” align=”aligncenter” ]Joukkorokotusohjelmien suuntaus on paimentamista varten. Ihmiset eivät ole karjaa eivätkä lampaita. Heitä ei pidä paimentaa. Joukkorokotusohjelmat tuovat mukanaan kiinteän houkutuksen yksinkertaistaa liikaa ongelmaa; suurennella hyötyjä; minimoida tai jättää täysin huomioimatta haitat; ehkäistä tai vaientaa tieteellisyys, syvällinen ja varovainen vastakkainasettelu; luoda hätätilanteita, joita ei ole olemassakaan; lietsoa kansalaisten keskuuteen hurmahenkisyyttä, joka saattaa tuoda mukanaan malttamattomuutta, jollei jopa suvaitsemattomuutta; laajentaa valtion poliisivoimien käsitettä takaamaan sen valta pitkälti yli sen asiallisten rajoitusten; pitää yhtä ainoaa näkemystä itsestään selvänä, vaikka olemassa on suurta monimutkaisuutta; jatkaa rokottamisten tukemista kauan senkin jälkeen, kun usko niihin on horjunut; ….asettaa naurunalaiseksi rehellinen ja tietoihin perustuva yksimielisyys. 1[/box]

Rokottamisista on paljon sekaannusta, erityisesti aivopestyjen lääkäreiden keskuudessa, jotka ovat luottaneet lääkärin koulutuksiinsa. Siten hyväuskoiset, luottavaiset kansalaiset luottavat heihin… koska lääketieteen vallitsevan järjestelmänhän täytyy omata parhain tieto, eikös niin? Ja lääkärit ovat hyviä ihmisiä ja yrittävät tehdä hyviä asioita. Totta. Olin aikoinaan yksi noista aivopestyistä lääkäreistä, jotka uskoivat lääkintäjärjestelmän hyväntahtoisuuteen ja uskoin, että kaikki, mitä opin, oli parasta mitä nykyajalla oli tarjottavana. Tämä on minulle nyt räikeän selvää, vaikka niin paljon siitä, mitä lääkärin koulutuksessa opetetaan, on äärettömän rajoittunutta. Näen nyt, että useimmat lääkärit ovat vähän enemmänkin kuin sokeita orja-teknikkoja, jotka seuraavat opinkappaleita, joita heille on opetettu ja toistettu aina vaan uudelleen, ja siitä he saavat palkkansa, vaikka toisenlainen totuus tulee heillekin ilmi, ja se käskee tekemään toisin.

Useimpien lääkäreitten sitä tietämättä polio-rokotteen historia sisältää massiivisia julkisen terveydenhuollon tekemiä muunteluja tänä aikana, jona nyt tälläkin hetkellä elämme: tappavia polioviruskantoja, jotka ovat infektoituneet Salk´in poliorokotteella, ja ne ovat halvaannuttaneet satoja lapsia ja heidän läheisiään. Nämä olivat rokotteita, jotka ovat oletettavasti vastuussa polio ´n vähenemisestä vuodesta 1955 vuoteen 1961! Mutta on vieläkin salakavalampi syy polion ”häviämiselle” noitten vuosien aikana; vuonna 1955 keksittiin hyvin luova uusi määritelmä polioviruksen aiheuttamille infektioille ja sen tarkoituksena oli ”salata” tosiasia, että monien ”polio”-halvausten syynä ihmisillä ei ollutkaan mitään poliovirusta kehossaan. Vaikka näin suojeltiin Salk-rokotteen mainetta, tämä likasi historian vesiä suuresti.

Jopa epidemioiden huippuaikana, josta seurasi pitkäaikainen halvaus, oli melko harvinainen sairaus 2 , ja se vääristeltiin raivoavaksi ja rajuksi, lamaannuttavaksi, Basil O’Connor’in sanoin ”March Of Dimes”-mainoskampanjoinniksi. Samaan aikaan kun Basil O’Connor työnsi 45 miljoonaa dollaria vuosittain Salk´in rokotteen kehittelemiseen, alkoivat tiedemiehet nähdä selvästi, että myöskin muut virukset kuten Coxsackie, echo ja enteroviruses pystyivät aiheuttamaan poliota. He keskustelivat myöskin tosiasiasta, että lyijy, arsenikki, DDT, ja muut yleisesti käytetyt hermomyrkyt neurotoxins voivat samalla tavoin jäljitellä polion aiheuttamia vammoja. Suurten epidemioiden aikana USAssa patologit muistuttivat, että vaihtoehtoisen lääketieteen lääkärit pystyivät peruuttamaan polion. Nämä lääkärit osoittivat suuria onnistumisia käyttämällä siihen aikaan saatavilla olevia kehon puhdistamismenetelmiä – heidät jätettiin kuitenkin huomioimatta järjestelmällisesti. 3.

Nyt on lääketieteellisessä kirjallisuudessa hyväksytty, että muutkin virukset voivat aiheuttaa poliota, mutta kuitenkin harva kadun tallaaja tietää tästä mitään.

Ennen vuotta 1954, lääketieteen seuraajat hautautuivat nimien ”poliomyelitis” (= polioviruksen aiheuttama selkäytimen infektiotauti, lihashalvaukset) taakse: Transverse Myelitis (= selkäytimen poikittaistulehdus), viraali (= viruksen aiheuttama) tai ”aseptic”(= aseptinen, pieneliöitä sisältämätön) meningitis (= aivokalvontulehdus), Guillain-Barre´n Syndrooma (GBS) – (tämä oli Franklin Delano Roosevelt´illä) 4, Chinese Paralytic syndrome(=Kiinalainen halvaussyndrooma), Chronic Fatigue Syndrome (= krooninen väsymysoireyhtymä), epidemic cholera (= koleraepidemia), cholera morbus(= kolerasta johtuva sairaus), spinal meningitis (= selkäydinkalvon tulehdus), spinal apoplexy (= selkäytimen toispuoleinen halvaus), inhibitory palsy (= ehkäisevä halvaus), intermittent fever (= ajoittainen kuumeilu), famine fever (= nälästä johtuva kuume?), worm fever (= matokuume) , bilious remittent fever (= sapesta johtuva vaihteleva kuume) , ergotism (= torajyvämyrkytys), post-polio syndrome (= polion jälkeinen syndrooma), acute flaccid paralysis (AFP)(= akuutti velttohalvaus).

`Sateenvarjo-termin` ”Acute Flaccid Paralysis” alle kuuluvia ovat Poliomyelitis, Transverse Myelitis (= selkäytimen poikittaistulehdus), Guillain-Barré syndrooma, enteroviruksen aiheuttama (= pään sisäisen ytimen tulehdukseen liittyvä aivotauti), Encephalopathy (= aivosairaus), Traumatic neuritis (= vammasta johtuva hermotulehdus), Reye’s syndrome ( = usein kuolemaan johtava lasten sairaus) jne.

Ennen kuin uskot, että polio on kitketty olemattomiin, tarkastele tätä graafista kuvausta AFP´stä ja Poliosta. Jos ihmettelet, miksi tässä ei esitetä mitään tietoja ennen vuotta 1996, mene WHO´on nettisivustolle ja etsi tietoja AFP´stä, niin näet, ettei siellä ole mitään tietoa ennen vuotta 1996, ja huomioi, että AFP-luvut nousevat jatkuvasti vuodesta 2011 lähtien. Acute Flaccid Paralysis (AFP)(= akuutti velttohalvaus) on vain toinen nimi sille, mitä olisi nimitetty polioksi vuonna 1955, ja sitä käytetään kuvaamaan yht´äkkistä halvaantumiskohtausta (= selkäytimen poikittaistulehdusta). Se on yleisin merkki akuutista poliosta, ja sitä käytettiin polion puhkeamisen valvonnassa. AFP yhdistetään myös moniin muihin tautia aiheuttaviin tekijöihin mm. enteroviruksiin, echoviruksiin (= enteroviruksia, jotka voivat aiheuttaa ripulia, ihottumia, hengitystietulehduksia ja aivokalvotulehduksia) ja adenoviruksiin (= ovat vaipattomia 20-tahoisia kaksisäikeisiä DNA-viruksia, yleisiä hengitystieinfektioiden ja ripulin aiheutajia), muun muassa. Mutta vuonna 1955 ei yritetty löytää mitään muuta kuin poliota AFP-tapauksista. Sitten kun rokotetta markkinoitiin suuria määriä, tilanne muuttui.

 

AFP-halvauksien lisääntyminen ja polion väheneminen 1996 – 2010

Kun ihmiset kysyvät minulta, missä kaikki rautakeuhkossa olleet lapset ovat, vastaisin, että heidän pitäisi kysyä sitä tri. Douglas Kerr´iltä Johns Hopkins´ista, joka totesi sivulla xv, esipuheessa Donna Jackson- Nakazawa’n kirjoittamassa kirjassa nimeltään ”The Autoimmune Epidemic”

 • Jopa 5-kuukauden ikäiset lapset voivat sairastua Transverse Myelitikseen (= selkäytimen poikittaistulehdus), ja jotkut jäävät lopuksi ikäänsä halvaantuneiksi ja riippuvaisiksi hengityslaitteen avusta hengittääkseen … kollegani Johns Hopkins Hospital´issa ja minä itse kuulemme satojen uusien tapausten hoidosta joka vuosi.
 • Onko kansalaisilla mitään tietoa siitä, että esiintyy satoja sellaisia tapauksia, joita olisi kutsuttu pokioksi, ja jotkut tällaiset lapset tulevat olemaan riippuvaisia rautakeuhkon modernista versiosta? Ei. Tämän päivän vanhemmat ajattelevat, että Salk-rokote eliminoi kaiken hengityskoneiden käytön, koska mitään kuvia näistä rautakeuhkoissa olevista lapsista ei enää esitetä ihmisille pelottelutarkoituksella. Sitä paitsi nykyiset ”rautakeuhkot” eivät näytä sukellusveneen prototyypeiltä. Niitä tuskin tänääkään tunnistaa nykyisiksi ”hengityslaitteiksi”.

  Poliorokote linsensoitiin kaikkein nopeimmin koko FDA´n historian aikana. Se hyväksyttiin kaupalliseen tuotantoon 2-tuntisen lisensointikomitean keskustelun jälkeen painostavassa ympäristössä. Nämä tiedemiehet todistivat rokotteesta, joka saatettiin markkinoille ennen kuin akateemisilla tai yhteisöjen lääkäreillä oli mitään mahdollisuutta saada luettavakseen ainoatakaan julkaistua turvallisuustutkimusta, ja vielä ennen kuin tuloksia suurista poliorokotetutkimuksista oli julkaistu missään lääketieteellisessä julkaisussa. Jos näillä tiedemiehillä olisi ollut jotakin lisää sanottavaa, se olisi voinut todennäköisesti olla ne tapaukset, ns.”Cutter”-katastrofi ja ”Wyeth problem”- lääketehtaan ongelma, eli nämä kaksi tapausta, jotka molemmat johtivat rokotteen saajien lamaantumiseen tai kuolemaan vain muutamia viikkoja kiirehdityn rokotteen lisensoimisen jälkeen – jotka olisi näin voitu torjua.

  [box type=”shadow” align=”aligncenter” ]Aikaisemmin sitä [rokotetta] oli jaettu kokeellisena tuotteena, eikä lisenssin saaneena … komitea oli kutsuttu koolle tekemään päätös nopeasti … keskusteltiin raportista, jonka tri Francis oli antanut, mutta meillä ei ollut mahdollisuutta keskustella siitä syvällisemmin , koska emme olleet nähneet sitä ennen tätä aamua ja tutkimus jaettiin meille vasta esityksen jälkeen … meitä painostettiin siten, että meille kerrottiin, että nopea toiminta oli elintärkeää, ja kun kello lähestyi 5:00´ttä, joistakin meistä tuntui, että olisimme halunneet keskustellä enemmän tästä asiasta. Meille kerrottiin, että tästä asiasta keskuteleminen siirtyisi seuraavalle viikolle, ja meidän pitäisi mennä Washingtoniin tai Bethesdaan ja useimmat komitean jäsenet olivat siihen haluttomia. Meidät itseasiassa painostettiin tekemään päätös aikaisemin, kuin tavallisesti olisimme tehneet …. Tämä oli osa näiden tapahtumien painostusta, niin sanoakseni. 5[/box]

  Ja tämä on vain polio-tarinan alkua, eli sellaisten tapausten, jotka palvelevat tällä hetkellä modernin rokote- uskomuksen perustana myöskin niillä, joilla voi olla epäilyjä tämänpäiväistä rokottamisjärjestelmää kohtaan.

  Mikään rokote ei ole turvallinen. Se, että on ”tehokas”, tarkoittaa, että syntyy antibody-vaste, eikä se ,että se estää sairastumisesi. On monia muita tapoja pitää lapset terveinä kuin injektoimalla heihin sairautta sisältävillä aineilla, kemikaaleilla, eläinten DNA´lla, eläinproteiineilla, puhdistusaineilla ja pinta-aktiivisilla aineilla, jotka tulehduttavat ja heikentävät veri-aivo-estettä, josta sitten seuraa mahdollisesti tulehdusta ja muita ongelmia.

  Tiedätkö kuinka paljon lääkärit saavat opetusta lääkärin koulutuksessa? Kun osallistumme lastenlääkärin harjoitteluun, opimme, että rokotteet pitää antaa ohjelman mukaan. Opimme, että isorokko ja polio eliminoitiin rokotteilla. Opimme, ettei tarvitse tietää miten kurkkumätää hoidetaan, koska emme tule sitä kuitenkaan näkemään. Meille iskostetaan mantraa, että ”rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita” – eikä kumpikaan tästä ole totta.

  Tämän päivän lääkäreille annetaan tehokasta harjoitusta siihen, kuinka keskustella ”epäilevien” vanhempien kanssa – kuinka heitä pelotellaan paisutellen valtavasti luonnollisen infektion sattuessa. Heitä treenataan pakottamaan vanhemmat uskomaan tai menettämään työpaikkansa. Lääkäreitä treenataan siihen, että MITÄÄN pahaa rokotteista ei pidä sanoa, piste.

  Historiallisesti tämä on ollut arkipäivää aina niistä tappavista isorokkorokotteiden ajoista lähtien – eli yrittää rajoittaa tai vaientaa tieteelliset, ajattelevat ja varovaiset joukkorokotuksia vastustavat menettelytavat. Tämä on politiikkaa, selvää ja yksinkertaista, hyvä-veli-kaveruutta ja korporatiivisuutta, joka on tunkeutunut terveydenhuoltoteollisuuteen.

  Tutkineitten, rokotevastaisten lääkäreitten mielipiteitä ei sallita TVn CNN´ssä, Fox News´issä tai valtavirran kirjallisuudessa. Ehkä siksi, että jos ne julkaistaisiin tällaisissa median uutisissa, hyväuskoinen yleisö tekisi täyskäännöksen. Sen sijaan julkisuus, jonka valtamedia hyväksyy, käsittää vanhempia, jotka vastustavat rokotuksia lapsensa sairastuttua rokotevaurioon, ja ne sovitellaan jonkun kuuluisan huippulääkärin keskusteluun. Tri. Stork´illa oli ympäripyöreä kiukunpuuska sen jälkeen kun JB Handley sai heitettyä välihuomautuksen (keskusteluyleisöstä!) Jenny McCarthy’n ohjelmassa.

  Jättäkäämme nyt huomioimatta tri. Sears’in ehdoton harhakuvitelma rokotusten historiasta ja infektiosairauksien katoamisesta. Kun JB Handley esiintyi ohjelmassa yleisön taputtaessa hänelle, eikä sitä saksittu pois, se oli epätavallista. Normaali lähestymistapa kaupallisessa televisiossa on teeskennellä, että rokotevastaisia lääkäreitä ei ole olemassakaan hyvänä vastuksena kuuluisuuksille tai tälle Paul Offit-lajille. Siksi he kutsuvat ja antavat puheenvuoron vain niille, joita he aliarvioivat. Heinoa, että JB pani tämän asian syrjälleen. Tällälailla on rokotuspeliä aina pelattu; pitämällä ajattelevien ja tietoisten lääkäreitten ja tiedemiesten mielipiteet poissa kameroista ja vertaisarvioiduista julkaisuista, eli antamalla vain rajoitetusti esiintymisiä rokotteita arvosteleville.

  Jos epäilet rokotteiden turvallisuutta ja tehokkuutta, pidä yllä uteliaisuuttasi, sillä lastesi elämät saattavat riippua siitä. Sinulle saattaa ilmestyä paljon työtä uudelleenorganisoinnissasi, kuten meistä useimmille on tullut.

  Alkuperäinen artikkeli

   

  1. Statement from Clinton R. Miller, Intensive Immunization Programs, May 15th and 16th, 1962. Hearings before the Committee on Interstate and Foreign Commerce House of Representatives, 87th congress, second session on H.R. 10541.

  2. Meier, P. 1978. ”The biggest public health experiment ever: The 1954 trial of the Salk poliomyelitisvaccine.” Statistics: A Guide to the Unknown, Ed. J. M. Tanur, el al., pp. 3-15. San Francisco: Holden Day.

  3. [1952] The Poison Cause of Poliomyelitis And Obstructions To Its Investigation by Ralph R. Scobey, M.D.

  4. Goldman.2003.”What was the cause of Franklin Delano Roosevelt’s paralytic illness?” J Med Biog, 11:233-240.

  5. Opening brief of Defendant and Appellant Cutter Laboratories Gottsdanker v. Cutter Laboratories (1960) 182 Cal. App.2d 602 pp. 31-33.

  http://www.vaccinationcouncil.org/2011/11/17/smoke-mirrors-and-the-disappearance-of-polio/

  2 kommenttia

  1. Suomessa syötettiin valtaväestölle poliovirusta sokeripaloissa vuonna 1985, koska polio oli silloin saapunut Suomeen somalipakolaisten mukana.

   ”Polion vastainen taistelu” aiheutti Suomessa vuonna 1985 useita keskenmenoja raskana olleille naisille.

   Oulun yliopistossa järjestettiin luontosarja polioviruksesta talvella 1985-86, johon osallistuin suurella mielenkiinnolla. Erityisesti mieleeni painuivat tutkimukset, joiden mukaan vain 48 henkilöä tuhannesta rokottamattomasta henkilöstä sairastuu polioon. Heräsi heti kysymys, miksei tutkimus keskity siihen, että MIKSI nämä 48 henkilöä sairastuvat polioon? Onko syynä esim. geenit tai aliravitsemus?

   Tutkimuksissa oli havaittu, että perheen esikoislapsista vain 16 henkilöä tuhannesta rokoittamattomasta sai polion. Näin ollen ensimmäiseksi syntyneillä lapsilla oli huomattavasti parempi vastustuskyky verrattuna muihin. Normaali synnytys esikoislapselle ja äidille ovat fyysisesti vaativia ponnistuksia, jotka tekevät lapsesta vahvemman, verrattuna äidin myöhemmin synnyttämiin lapsiin. Esikoislapsi saa myös enemmän huomiota vanhemmiltaan ja sukulaisilta, joten fyysisen vahvuuden lisäksi myös psykologinen ja sosiaalinen tuki lapselle auttaa häntä vahvan vastustuskyvyn luomisessa.

   Kiinan yhden lapsen politiikka merkitsee samalla koko kansan vastustuskyvyn nostamista sairauksia kuten poliota vastaan.

   Oulun yliopistolla pidetty luentosarja jätti mielikuvan lääketeollisuudesta, joka ei ollut edes kiinnostunut siitä, miksi jotkut ihmiset sairastuivat polioon, ja valtaosa ei. Kun huomioidaan, että esikoislapsista (vaikka he olisivat jo aikuisia) vain 16 henkilöä tuhannesta sairastuu polioon, voisi kaiken tutkimuksen keskittää niihin henkilöihin, jotka ovat polioon sairastuneet. Esikoislapsista, joiden ryhmään myös itse kuulun, vain puolitoista promillia rokoittamattomista sairastuu polioon, kohdatessaan viruksen.

   Entä ne 952-984? Suurimmalla osalla suomalaisväestöä vastustuskyky viruksia vastaan käsittelee polioviruksen influenssaviruksen tavoin (huomaamatta elimistön taistellessa virusta vastaan luonnollisella puolustusmekanismillaan) ja luo samalla immuniteetin poliovirukselle seuraavaa tapaamista varten.

   Jo mummoni, joka oli sairaanhoitaja koulutukseltaan, oli rokotusten vastustaja. Niinpä hänen lapsensa, joiden joukossa 1920-luvulla syntynyt äitini, vietiin rokotettavasti vasta, kun se tehtiin pakolliseksi 1930-luvulla. Silloin kaikki lapset vietiin hevoskärryillä rokotettavaksi samalla kertaa. Mummoni asenteet siirtyivät äidilleni ja hänen kauttaan minulle. Pakollisten rokotusten jälkeen en ole saanut kuin jäykkäkouristusrokotuksen vuonna 1991 työtapaturman yhteydessä, jolloin haavani ommeltiin yhteen sairaalassa kuudellatoista tikillä. Yhtään päivää en ole ollut poissa töistä sairauden tähden. Isäni ei ollut päivääkään poissa töistä sairauden tähden ennen eläkkeelle siirtymistään pitkän työuran jälkeen. Jos isäni olisi ”harrastanut” sairaana kotiin jäämistä, se olisi varmaankin tarttunut sosiaalisena ilmiönä myös itselleni, mutta ei. Hän ei ollut päivääkään poissa töistä sairauden tähden, enkä myös minäkään.

   Plusääni(14)Miinusääni(1)
  2. Katos poikaa kun suuttui kun hänen ”ylhäisyytensä”kunniaa loukattiin Hänen lavalla(stagella),eihän lääkärin sanaa saa ottaa kuin jumalan sanana ja käskynä ja sitä pitää totella.
   nyt on tohtorin taskuun virrannut rahaa ja kusi on pakkautunut päähän.
   Huomatkaa myös ensinmäisen lääkärin nyyhky tarina joka on käsikirjoitettu varta vasten jotta se antaisi pontta rokotuksen puolesta,samoja käsikirjoituksia esiintyy monessa falseflag iskuissa ja maahantunkeutuja pakolaisista.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)

  Kirjoita kommentti

  Pakolliset kentät on merkitty *

  Kotimaa

  Ulkomaat