PolPo: Vastarintaliikkeen jälkeen kielletään mahdollisesti muitakin järjestöjä

Poliisitarkastaja Timo Kilpeläinen uhkailee tuoreessa blogissaan, että Vastarintaliikkeen kiellon jälkeen PolPo (poliittinen poliisi) voi ottaa tähtäimeensä myös muita ”äärijärjestöjä”. Kansallismieliset ovat epäilleet, että PolPo voi pyrkiä kieltämään muun muassa isänmaalliset katupartioryhmät.

”Vastarintaliikkeen lakkauttaminen on yhteiskunnallisesti merkittävä ratkaisu”, toteaa Kilpeläinen. Hän kertoo ”pitävänsä mahdollisena”, että ”uusia lakkauttamisvaatimuksia tullaan esittämään myös jatkossa”.

Poliisitarkastaja myöntää, että Vastarintaliike kiellettiin ideologisin perustein muun muassa ”juutalaisvastaisuuden” vuoksi. Käytännössä ”juutalaisvastaisuus” merkitsi sitä, että Vastarintaliike esimerkiksi paljasti Suomessa asuvan juutalaisen Nena Kafkan valehtelevan kokemuksistaan toisessa maailmansodassa. Kilpeläinen kirjoittaa:

”PVL ja sen edeltäjä Suomen vastarintaliike (SVL) ovat olleet viranomaisten tuntemia järjestöjen perustamisesta lähtien. Vastarintaliike poikkeaa muista väkivaltaisista ääriliikkeistä. Se on ollut pitkäikäinen, toiminta on ollut kumouksellista ja liikkeeseen kuuluvia yksittäisiä henkilöitä on tuomittu väkivaltarikoksista. Liikkeen ideologia on sisältänyt runsaasti muun muassa juutalais- ja maahanmuuttovastaista sanomaa.

– – Hovioikeuden ratkaisussa todetaan, että toimintaan liittyy rotusyrjintää ja vihapuheen kaltaista viestintää, muun muassa holokaustin vähättelemistä ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien loukkaamista.”

PolPon mukaan kansalaisten kokoontumis- ja ilmaisunvapautta voi tulevaisuudessa kaventaa monin keinoin, joista järjestökiellot ovat vain yksi. Lisäksi Kilpeläinen haaveilee lakimuutoksista, joilla poliisi voisi ”puuttua tehokkaammin” lakkautettujen yhdistysten toimintaan.

Kuvakaappaus: Twitter.

”Yhdistys- ja kokoontumislait sekä poliisin toimivaltuudet ovat kaikki tehty eri aikoina ja eri tarkoituksia varten. Kokoontumislakiin aiemmin esitetyt muutokset ovat jo etenemässä hyvää vauhtia”, poliisitarkastaja summaa.

Kilpeläinen on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa rummuttamalla railakkaasti monikulttuurisuuden ilosanomaa. Hän on jopa tehtaillut sosiaalisen median alustoille ilmiantoja sulkeakseen tilejä käyttäjiltä, jotka ovat rotukysymyksestä eri mieltä hänen kanssaan. Moni on kysynyt, eikö poliisi voisi käyttää resurssit hyödyllisempään toimintaan, kuten raiskaajien ja huumekauppiaiden seurantaan.

Kansallinen Vastarinta

 

Alkuperäinen julkaisu: Kansallinen Vastarinta; saatavilla: https://www.vastarinta.com/polpo-vastarintaliikkeen-jalkeen-kielletaan-mahdollisesti-muitakin-jarjestoja/

 

Lähde: Poliisi.fi

7 kommenttia

 1. ”Vastarintaliike poikkeaa muista väkivaltaisista ääriliikkeistä. Se on ollut pitkäikäinen, toiminta on ollut kumouksellista ja liikkeeseen kuuluvia yksittäisiä henkilöitä on tuomittu väkivaltarikoksista.”

  Noooo, mites toi vasemmistoliitto? Varisverkosto jne.

  Pientä kaksinaismoralismia haistettavissa.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
  1. ”– Totesimme, että kokonaisuudessaan Kiuas Kustantamon toiminta ei sovi Kirjamessujen arvoihin. Meillä on nämä arvot suvaitsevaisuus, ihmisoikeudet, sananvapaus, Mroue kertoo.”

   ÖÖöö eikö ole hieman ristiriitaista sanoa että meidän arvoihin kuuluu suvaitsevaisuus ja SANANVAPAUS ja että näihin arvoihin perustuen Kiuas kustantamo blokattiin messuilta? No eipä monien vasemmistolaisten touhuissa paljoa logiikkaa olekaan. Se että kenenkään tunteita ei loukata on paljon tärkeämpää kuin totuus, faktat eiks je.

   Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. Jos ”juutalaisuutta” ja pakoloisia ei saa vastustaa, niin miksi esim. kansallissosialismia saa? Ei ole tasa-arvoa tämä. Sionistin, vassarimätäpään, sateenkaarisyöpäläisen ja muiden ”liberaali”-kuminiskojen ”logiikka” ja ideologiat toimivatkin vain yhteen suuntaan — hieno keksintö!

  Black pride, yellow pride, gay pride jne. ovat kosheria ja nami-nami, mutta entäs white pride? Missä liberaalius ja yhdenvertaisuus?

  Vain aidosti älykäs, AJATTELEMAAN KYKENEVÄ ihminen revisioi katsontakantojaan eli on valmis muuttamaan näkemyksiään. Suvakeista ei kannata mitään positiivisia ominaisuuksia etsiä, paitsi ehkä HI-V-testin tuloksista.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 3. Poliisi on mukana huumetuonnissa, joten eihän se halua kusta omia bisneksiään. Myöskin HIV:n ilosanoma monikulttuuristen raiskauksien muodossa on täysin halalia toimintaa, joten antaa sen jatkua värähdyttäen kulttuuriamme ja kansakuntaamme.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. VALTIOVALLAN FARSSI

  1. Tääl kyykytetty kansa
  maksaa korkojansa
  vaikka sorron merkit jo kukkuroillaan on.
  Rumaa harvainvaltaa vastaan
  koskaan nähdä herrain maassa
  virkamiesten verikoirat käypi taistohon.

  2. Valtamedia vankka
  siel rahavirta sankka
  valheita levittää yli turvattoman maan.
  Mediamme ylivalta
  trollaa meitä kaikkialla
  elävästä elämästä kamppaillaan.

  3. Poliisimme huolena
  totuus sekä tuonela
  poliittinen vaino se kasvaa yhä vaan
  Sinivuokon sankari
  ilmiannon antavi
  halpa on se vääryyden puolustus.

  5. Maahanmuuton myrskyt
  rajat sekä tyrskyt
  riehuu valtakunnan äärest äärehen.
  Täällä ”risuparrat” saavat
  tytärverta janoavat
  särpiellä väkijuomat kanssa ”rottien”.

  6.Kun vastarintaa tehdään
  niin uusi aika nähdään
  monin verroin kirkkahampi aikamme uus.
  Silloin tämä Suomen kansa
  muistaa puolustajiansa
  ja kyyneleitä palkaks’ saapi sankaruus.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat