Pride-homot hakkasivat vanhan miehen ja kahakoivat poliisin kanssa New Yorkissa

Perverssien marssi Amerikassa ”rakkauden ja suvaitsevaisuuden puolesta” näytti todelliset vihamieliset kasvonsa.

Hiljattain pidetyt Pride-juhlat New Yorkissa muuttuivat väkivaltaiseksi homojen hyökättyä hotdog-kojua pitäneen vanhemman miehen kimppuun väkivaltaisesti erään lesbon syytettyä tätä ”slurrin” (eli haukkumasanan) käyttämisestä.

Mieheltä valui veri päästään, nenästään ja huulestaan homojen pahoinpitelyn jäljiltä. Poliitikot eivät tuominneet iskua.

Yhteenotto poliisin kanssa

Aiemmin samana iltana paikallisessa puistossa, jossa homojen juhlat olivat käynnissä, syntyi yhteenotto poliisin kanssa. Välikohtaus alkoi, kun homot alkoivat siirtelemään poliisin asettamia aitauksia, joilla juhlapaikka oli rajattu.

Poliisi asetti aitaukset takaisin, mihin eräs nainen vastasi työntämällä sen poliiseja päin, jolloin eräs poliisi työnsi sen takaisin naista päin. Tämä sai homot innostumaan yhteenottoon poliisin kanssa, minkä vuoksi poliisi joutui käyttämään pippurisumutetta ja useampi ihminen päätyi putkaan.

Homojen suhtautuminen poliisiin on muuttunut radikaalisti viime aikoina Black Lives Matter ‑ilmiön seurauksena. Nyt poliisit eivät ole enää tervetulleita useimpiin Pride-tapahtumiin. Aiemmin heitä suorastaan vaadittiin tulemaan mukaan homomarsseille osoittamaan tukensa sateenkaarirappiolle.

Partisaani

Alkuperäinen kirjoitus: Pride-homot hakkasivat vanhan miehen, kahakoivat poliisin kanssa New Yorkissa | Partisaani

Lähde:  Daily Mail

1 kommentti

 1. PRIDE-ILMIÖSTÄ
  Mikä on sukupuoliperverssejä kannattavan pride-liikkeen taustalla? Emanuel Swedenborgin mukaan juutalaiset pyrkivät kaikessa toimimaan Jumalallisen Järjestyksen vastaisesti, sillä Jumalallinen Järjestys on itse Herra Jumala Jeesus Kristus. Juutalaisille on vuosisatoja tuputettu Jeesus-vihaa lapsesta saakka eli Talmud-opetusta. Siitä on kehittynyt juutalaisten peritty pahuus, joka on suoranaista vihaa itse järjestystä vastaan, joka on Jeesus Kristus. Näin juutalaiset kannattavat kaikkea perverssiota. Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi, joiden tulee yhtyä ja josta syntyy uusia ihmisiä. Avioliiton vastaisuus kumpuaa syvistä helveteistä, joissa majailee pääasiassa kuolleita juutalaisia. Kristillinen kirkko on myös saastunut helvetillisestä virtauksesta ja kannattaa nyt homo- ym. propagandaa. Onpa nähty suomalainen piispakin pride-kulkueessa. EU on täysin pride-kulttuuria suosiva. Siksi meidän tulee irtaantua EU:sta. Avioliitto tulee nostaa kunniaan, joka sille kuuluu. Kaikki perverssiot tulevat virtauksesta helvetistä, joten niitä tulee vastustaa. Viime kädessä pride-ilmiö on juutalaisista. Sitä tulee vastusta kaikin mahdollisin keinoin. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(6)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat