Professorin kohuväite: Rokotteet saattavat lisätä rintasyöpäriskiä

Rokotteilla ja rintasyövän yleistymisellä näyttää olevan uusien tutkimusten mukaan selvä yhteys. Rintasyöpä on yleistynyt etenkin nuorten naisten kuolinsyynä nopeasti.

Tunnettu amerikkalainen neurokirurgi, professori Russell L. Blaylock on kohauttanut virallislääketieteen maailmaa väitteellään, jonka hän perustaa kolmeentoista uuteen tutkimukseen.

Rokotteiden ja rintasyövän yhteys näyttää selittyvän rokotteiden sisältämillä epäpuhtauksilla sekä niiden ainesosilla. Tutkimukset osoittavat, että rintakudokseen pääsevät nk. vapaat raudan konsentraatiot ovat merkittäviä syövän kehityksessä.

Italiassa tehdyn tutkimuksen mukaan syöpäpotilaiden nännin päästä otettu nestenäyte sisälsi merkittävästi korkeampia määriä alumiinia kuin syöpää sairastamattoman vertailuryhmän naisilta otetut näytteet.

Useissa muissa tutkimuksissa on havaittu, että syöpää sairastavilla on jopa viisi kertaa korkeammat ferritiiniarvot. Ferritiini on rautaa sitova proteiini. Normaalisti yli 90% ravinnosta saatua rautaa imeytyy suojaaviin proteiineihin. Imeytynyt rauta on vaaratonta normaalimäärinä.

Eräs tutkimuksista esittää alumiinin lähteeksi antiperspirantteja. Blaylockin mukaan rokotteiden adjuvantit ovat todennäköisempi syypää. Blaylock selittää, että monet inaktivoidut rokotteet sisältävät alumiinisuoloja, joiden tarkoitus on boostata immuunireaktiota. Erityisen paljon alumiinisuoloja on pernarutto-, hepatiitti- ja jäykkäkouristusrokotteissa.

Alumiini on yleinen ainesosa myös kosmetiikassa.

Blaylock arvioi, että tulevaisuudessa rintasyöpä ja muut rautapitoisuuksiin kytkeytyneet sairaudet, kuten maksan rappeuma, diabetes, sydänkohtaukset, ateroskleroosi ja erilaiset neurodegeneratiiviset sairaudet tulevat yleistymään suuresti.

Blaylock on neurokirurgi, joka on julkaissut useita kirjoja eksotoksiineista, ravitsemuksen merkityksestä terveydelle, neurotoksiineista sekä lukemattomia lääketieteellisiä artikkeleita.

43 kommenttia

 1. Tuhkarokko kannattaa sairastaa luonnollisesti, joten onnellinen lapsi. Ja huikea uutinen valtamediassa !

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Its esairastin tuhkarokon kuusivuotiaana ilman jälkitauteja. Todellisuudessa tuhkiksen jälkitaudit ovat harvinaisia. En saanut vesirokostakaan niitä. Ne ovat harvinaisia. Rokotteet saattavat olla useammalle vaara ja ovatkin. Rokotteita piikitetään aivan liikaa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Jos 100 lasta vuosittain(?) sai tuhkarokon jälkitautina keuhkokuumeen tai aivotulehduksen, se oli toki aika harvinainen jälkitauti yksittäisen tuhkarokon sairastajan kannalta, mutta kokon kansan tasolla
    vakavat komplikaatiot olivat merkittäviä.

    Itsekin tuhkarokon sairastaneena voisin sanoa että eihän tuo kummoinen tauti ollut, mutta pitää ajatella asiaa laajemmin.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. En kaipaa rokotuksilla kuriin saatuja ikäviä tauteja. Varmaan on onnelliset vanhemmatkin?
  Tässä tapauksessa taisi olla kiiruhdettu ulkomaille ilman rokotusta, johon oli aika varattuna. Siis siinä mielessä järkitouhua vanhemmilta kuitenkin, että eivät ole rokotusvastaisia.

  En tajua pienten lasten vanhempia, jotka vastustavat perusrokotuksia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Onko Jussi kuullut ikinä vyöruususta? Googlaappa VZV

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Taas on kyseessä amerikkalainen tohtori, joka on kytköksissä luontaistuoteteollisuuteen. Syömällä hänen Formula- pillereitään tulet onnelliseksi ja iloiseksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Alkuperäinen artikkeli on hyvää asiantuntemusta osoittava ja kyseenalaistaa terveellä tavalla lääketieteen kaikkivoipaisuutta ja tuo esiin ilmeisen vääristymän, joka näkyy turhina rokotuksina. Miksi sitä pitäisi mollata? Onhan lääketiede tieteenä hyvää ja huippua ja auttaa ihmisiä hyvin usein. Ja on lukemattomia asioita, johon se on auttava keino. Muistelen vain saamaani umpisuolen tulehduskohtausta, joka sairaalassa hoidettiin aivan loistavasti. Samoin on lukemattomia asioita, jossa lääketiede on täysin hampaaton ja jokin sopia luontaishoito onkin tehokas ja toimiva täsmäisku sairauden syyn korjaamiseen. Juupas-eipäs besserwisseri ei edistä sen kummemmin omaa kuin muidenkaan tiedon lisäämistä. Vilpitön ja ennakkoluuloton asenne olisi saatava itse kunkin omaksuttua. Ja pitäisi antaa arvo niille jotka työllään saavat paranemista aikaan sairastumisen sijaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. ”Alumiini on yleinen ainesosa myös kosmetiikassa.”

    Ennen rokotusten mollaamista tarttuisin tähän mainintaan, jos nyt alumiinia pidetään rintasyövän aiheuttajana? Naisethan käyvät kosmetologeilla tiheämmin kuin rokotuksilla, noin keskimäärin. Lisäksi kotitarvekäyttö.

    Syytä ei tiedetä. Arvailuja on ylipainosta perinnöllisyyteen, kaikkia tältä väliltä.
    Tässä mediassa on joku ihme magia, kun täällä olevat artikkelit ovat pääsääntöisesti Pohjois-Amerikasta, joko Yhdysvalloista tai Kanadasta. Ehkä se tuntuu hienolta ja luotettavalta, mutta asiahan on ihan päinvastoin. Suurin osa on täyttä sanonko mitä?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Imperiumin vastaisku :DDD. Tällaisia uutisia aletaan levitellä heti kun tieto erittäin perustellusta rokotevastaisuudesta alkaa ylittää uutiskynnystä. Olisipa TODELLA kiintoisaa tietää mitkä ovatkaan käydyt puhelut ja sähköpostit ennenkö tuo tuhkarokko”uutinen” päätyi lehteen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. THL tiedottaa, ei siinä sen kummempia salaliittoja ja kähmintää tarvita. Tautien leviäminen on uutinen, varsinkin, kun suomalaista terveydenhuoltoa pidetään huippuluokkaisena. Asiasta kerroyaan, koska ihmisiä täytyy myös varoittaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Wikipedian luotettavuudesta, esim. AGW propagandistithan ovat käyttäneet sitä pitkään oman näkökulman suosimiseen. William Connolly esimerkkinä:

     http://my.auburnjournal.com/detail/162049.html

     Tässä juttu kuinka ruotsalainen Skepsis ry:tä vastaava VoF on systemaattisesti muokannut wikipediaa oman AGW-mielikuvan mukaiseksi. (google translate kääntää ruotsista suomeksi)

     http://vetenskap-folkbildning.nu/2011/01/vetenskap-och-folkbildning-kontrollerar-poster-pa-wikipedia/

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Hoh hoijaa, näitä riittää! Tämä juttu on osa tämän median rokotusvastaista kampanjointia. Pohjois-Amerikkalaisen kuvamateriaalin ruiskuihinkin on laitettu myrkynmerkit!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Hei! Oulun lähialueiden suurien lestadiolaisperheiden ja -sukujen vuosikymmenien kokemusperäistä näkemystä rokotteiden vaikutuksista lapsiin ei olla paljon huudeltu – liekö syystä. Heillä on melko selkeä näkemys siitä, miten ja kuinka paljon lapsi tarvitsee rokotuksia pysyäkseen terveenä. Heidän kantansa ei jostain syystä natsaa virallisten suositusten kanssa vaikka terveitä ovatkin. Kun on sivuoireita esim allergiaa tullut jollekin lapselle pian rokotuksen jälkeen, on seuraavat jätetty rokottamatta joskus kokonaan. Tehkääpä viisaat tutkimus – sellainen tarkastelun kestävä tutkimus ilman väärennöksiä. Olisiko aika uusia Terveydenhuoltolaitos henkilökuntineen ja jäävätä lääketehtaiden kestitsemät ja lahjomat – yleensä yhteistyössä toimivat rahaselkärankaiset objektiivisten tutkimusohjelmien ulkopuolelle.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Ajatuksessasi on muutama ongelma.

    Ihmisten subjektiiviset kokemukset eivät ole kovin hyvää lääketieteellistä dataa.

    Jos esim. jotkut perheet ovat kokeneet pärjänneensä ilman rokotuksia, he ovat olleet pitkälti laumaimmuniteetin suojaamia.

    Jos taas puhutaan terveyshaitoista, jos on paljon lapsia, tulee joukkoon helpommin kehitysvammainen tai kroonisesti sairas kuin esim. kahden lapsen perheeseen.
    Myös aidin korkea ikä lisää kehityshäiriöiden riskiä.
    Jos perheeseen syntyy vammainen/sairas lapsi, selitetään se mielellään ulkopuolisella syyllä.

    Tutkimuksen tekijöiden pitäisi varmaan mielestäsi olla eipä-lääkäreitä, ettei virallinen ja korruptoitunut lääketiede vääristäisi tulosta?
    Lääketieteen maallikot tekemässä lääketieteellistä tutkimusta, ei kuulosta hyvältä.

    Miksi rajoittaa tutkimus lestadiolaisiin, vuosikymmeniä sitten kaikki perheet olivat suurperheitä?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Voipi ollakin noin, mutta asia selkiäisi objektiivisella tutkimuksella. Paino sanalla objektiivinen. Jos tutkimustuloksia on mahdollisuus vääristellä ja niitä vääristelee vaikka lääkintöhallituksen pääjohtaja ja korkein lääketieteellinen auktoriteetti, niin tutkimus on silloin syvältä perseestä ja poikittain. Silloin paremman tutkimuksen tekee kuka tahansa rehellinen ja riittävät seulontataidot osaava ihminen, jopa kadulla toikkaroiva kännikala.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Erittäin hyvä huomio, olen samaa mieltä rokotusasioista. Arvostan eri-Uskonlahkojen viisautta olla rokottamatta lapsiaan. Kyllä se taitaa olla tosiasia että ne rokottamattomat perivät maan. Heidän DNA:sa taitaa olla vahingoittumattomat sillä nämä rokotteethan yleensä vammauttavat tuhoavat ihmiset jotka niitä usein tietämättään ovat erehtyneet ottamaan. Eihän ne rokotteet todellakaan ole mikään ihmiskunnan pelastus vaan täydellisen tuhoamisen yritys määrättyjä ryhmiä kohtaan joka voikin koitua juuri rokotteiden keksijöiden omaksi tuhoksi ja sitä toivon todellakin ja samaa toivon lääkemyrkkyteollisuudenkin kohdalla sillä valitettavasti,( skeptikot) luonnosta löytyy kaikkiin sairauksiin parannuskeinot jos terveyttä ei ole tuhottu kemiallisilla myrkyillä ja niitä kemiallisia myrkkyjäkin voidaan poistaa myöskin luonnonlääkkeillä, kuten esimerkiksi rokotevaurioita jotka lääketieteen tirehtöörit ovat aiheuttaneet suuressa viisaudessaan.Vaikka Luontaishoidot skeptikoille onkin utopiaa niin suosittelen esim. kuppausta niinkuin joku muukin oli suositellut. Mielestäni asioista voi ottaa selvää eikä ensimmäisenä ja asioista tietämättömänä alkaa mollata kun ei tiedä mistä puhuu / kirjoittaa. Luontaislääkkeillä ei ole ketään tapettu mutta lääketieteen lääkkeillä ja rokotteilla on tapettu miljoonia ihmisiä. Tämä nyt on tietysti eräille ryhmille punainen vaate mutta ei se minua haittaa eikä varmaan muitakaan jotka uskovat näihin TEIDÄN MIELESTÄNNE ”huuhaahoitoihin”. Tutkikaapa lääkkeiden haittavaikutuksista ei lienee kovin vaikeaa. Valitettavasti harva edes ymmärtää lukea saamansa lääkkeen haittavaikutuksista vaan luottaa lääkärin sanaan kuin pukki suuriin sarviinsa.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Kovasti tuttua tekstiä Magneettimedian lukijalle näkyy olevan tuom Blaylockin mielipiteet.

  Tässä miehen tarinointia:

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Siksipä juuri he olisivatkin oivallinen tutkimuskohde vääristelemättämälle tutkimukselle. Ei siis pönkittämään jonkun ennakkokäsitettä. Pelkästään mainitsemanne termi ”laumaimmuniteetti” olisi hyvä aihe, mutta vain niin kauan kun ei lääketehtaan edustaja saa näppejään tutkimuseen sekaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Joo – kohta voi mennä spasmat sekaisin ja skepsiksen rintamassa, kun lääketeollisuus omiikin luontaislääkkeet ja -hoidot itselleen ja alkaa aktiiviseen markkinointiin. Ketäs sitten mollataan, kun homeopatiankin tehon onkin tieteelliset auktoriteetit yhtä-äkkiä osoittaneetkin vedenpitävästi toimivaksi ja hyväksi ja latelevat pöytään dokumenttia dokumentin perään. Nähtäväksi jää, miten skepsisrintama yhtä-äkkiä hiljeneekin tästä asiasta, kääntää takin ja aloittaa uuden siionin virren…

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Lääketehtaathan valmistavat jo kaikenlaista hömppää.
    Tätähän mm. Myllykangas on kritisoinut.

    Ei skepsis ole lääkebisneksen vaan tieteen puolustaja.

    Tuo homeopaattisen rokotteen puolesta puhuva yksittäinen tutkimus ei kyllä
    saa minua vakuuttuneeksi.
    Ensinnäkin tutkimus on erittäin suppea, toiseksi riippumattoman lähteen pitää se kyetä toistamaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Yritysten ja niiden omistajien kannalta rokotteiden tarkoituksena on kerätä ihmisten ja yhteiskunnan rahat. Tiede, etenkin lääketiede on valjastettu tukemaa tätä. Jos ihmisten terveyttä haluttaisiin edistää, se tehtäisiin aivan muilla keinoin tai käyttämällä koko keinovalikoimaa ja näitä muita keinoja myös tutkittaisiin puolueettomasti ja niistä tiedotettaisiin.

  Tärkein syy rokotteiden tuputtamiseen on kuitenkin ollut, että niillä on yritetty hidastaa ihmisten henkistä kehittymistä, etenkin kasvuiässä olevien lasten kautta. Tällöin ihmisistä saadaan helpommin kontrolloitavia ja samalla kun immuunipuolustusta heikennetään pitkin elinkaarta, toteutuu vielä kolmas tavoite: väestönkasvua saadaan rajoitettua. Ihmiselle sopimattomalla ravinnolla toteutetaan samaa agendaa. Onneksi tilanne on jo muuttumassa eräissä Euroopan maissa, eikä tuon muutoksen leviämistä voi mikään enää estää. Hyvää loppuelämää!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. ”Tärkein syy rokotteiden tuputtamiseen on kuitenkin ollut, että niillä on yritetty hidastaa ihmisten henkistä kehittymistä, etenkin kasvuiässä olevien lasten kautta…”

  No nyt..jopa on mielikuvitus päässyt huimaan laukkaan..Ilmeisesti kirjoittajaa ainakaan ei ole rokotettu näinkin korkeasta henkisyyden asteesta päätellen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Kyllä tämä elämä taitaa itsessäänkin olla melkoinen salajuoni viattomia ihmisiä vastaan! Rokotteilla tyhmennetään ja koitetaan salaa tappaa, ydinvoimakin on keksitty vain jotta voitaisiin aina välillä räjäyttää joku reaktori ”vahingossa” ja näin kontrolloida ihmismassojen kasvua… Mistäs muista salajuonipaljastuksista olenkaan oppinut tietämään näiden sivujen kautta? Ai niin, 90-luvun lama ainakin oli täysin tahallinen temppu jolla silläkin kyykytettiin tavallista kansalaista ihan muuten vain ilkeilymielessä, ja sen nyt tajuaa tyhmäkin viimeistään tässä vaiheessa että kaikki tieteenharjoittajat (erityisesti lääketieteen) ovat korruptoituneita paskoja, jotka vihaavat kaikkea elävää ja haluavat tappaa ja tuhota sen. Homeopatia ja koivuntuhkan syöminen taas ovat ainoita oikeita asioita tässä maailmassa. Näin se on, olen kokenut valaistumisen! Kiitos magneettimedia! Amen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Amen vain Felicem.
   Vaikka varo amenhan viittaa j-:iin , jotka ovat vallalla joka puolella, kuten muutamat näilllä sivuilla kirjoittelevat.
   copypastaanpa tämän eilisen tekstini tällekin osastolle,kun vastausta ei ole tullut..

   Päätoimittaja! Yksi kysymys!!

   Kuinka on mahdollista, että lehtenne jutussa on kaksi IPU:n kansanedustajaehdokasta. Toinen jutun kirjoittajana ja toinen “sattumalta” paikalla olleena. Kolmaskin ehdokas olisi, mutta hän kertoo blogissaan saaneensa potkut puolueesta 06.03.2011.

   Mahdollistahan on tietenkin se, että tämä on Magneettimedian linja.

   Seuraava katkelma on Riikka Söyringin kirjoittamasta artikkelista. Asia tuli mieleeni, kuin luin Suomen Kuvalehden artikkelin rokotusinfo- nimisestä organisaatiosta.

   “Narkolepsialasten kohtalo on yhdistänyt suomalaisia.
   Sosiaali- ja terveysministeriön eteen kokoontui kokouksen ajaksi joukko kansalaisia eri puolilta Suomea. STM:n edusta oli koristeltu banderollein: Pandemrix aiheuttaa aivovaurioita! Narkolepsialapset tarvitsevat apua! Nanoteknologiasta narkolepsiaa? Rokotekuolemista on vaiettu!

   Tässä kohtaa kirjoittajalta ilmeisesti unohtui ”Ehdoton lopputulos, Terhi kilpi ulos” (vrt juttu SK 13/s.39)

   Anu Lindroos tavallinen perheenäiti Espoosta saapui paikalle yksinomaan myötätunnosta.

   – Oma lapseni ei ole sairastunut, mutta tämä on niin sydäntäriipaisevaa, että tunsin että minun täytyy tehdä jotain. Haluamme olla vanhempien tukena. Tämä on kansallinen tragedia.

   Mielenosoittajien joukossa on myös väestövastuulääkäri Mirjaleena Isoaho Lempäälästä. Hän epäilee, että Pandemrix oli valmistettu nanoteknologialla.

   – Nanoteknologiassa molekyyli pienennetään alkuperäisestä koostaan, ja silloin sen vaikutuksista ihmiselimistössä ei tiedä kukaan. Nano käyttäytyy aivan eri tavalla kuin alkuperäinen aine. Minusta on väärin, että THL ei informoinut lääkäreitä ja terveydenhuoltohenkilökuntaa Pandemrixin kaikista ominaisuuksista. Kuitenkin meidän lakisääteinen velvollisuutemme on kertoa asiakkaalle tarkoin kaikesta. Nyt emme voineet sitä tehdä, koska tietoa ei annettu, kerrottiin vain että rokote tehokas ja turvallinen.
   Mirjaleena Isoaho arvelee myös rokotusohjelmiin lisätyn niin paljon uusia rokotteita, että tiettyjen ikäryhmien immunologisen systeemin kuormitus on kasvanut liian suureksi; se ei yksinkertaisesti enää kestänyt. Hänen mielestään tämä mahdollisesti selittää sairastuneiden ikäjakaumaa.”

   Että sellaista.

   Kannattaa lukea Suomen kuvalehden juttu Teräviä Kysymyksiä (SK 1.4.2011.)

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. On tuossa koivuntuhkalla valaistumisessa ehkä se hyvä puoli, että saisimme lisää metsäteollisuuden vientituotteita. Mietityttää vaan valmistusprosessi, koska käsittääkseni tuhkaa saadakseen koivuklapikin pitää polttaa ja kaikkea polttamista ja sen tuottamia haittoja vihaavat erityisesti vihreät ja riinpiisiläiset. Mikäli heidän kaltaisiaan pääsee hallitukseen asti, on tiedossa kovat energiaverot, kuten viime aikoina on ollut havaittavissa.

    Ehkä voisi rakentaa voimaloita, jotka tuottavat koivulla sähköä ja kaukolämpövettä. Arinoiden alle keräytynyt tuhka pakattaisiin pusseihin ja toimitettaisiin paikallisen terveyskeskuksen varastoihin kansalaisille jaettavaksi. Mitä 300 miljoonasta vuosittaisesta tuhkakuutiosta jäisi oman tarpeen yli, voitaisiin sitten myydä vientimarkkinoille. Valaistumattomia eurooppalaisia ja indoeurooppalaisia on vielä kuitenkin jokunen miljoona, koska kaikki eivät ole vielä lukeneet Magneettimediaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Tuhkasta ja pienhiukkasista on tekemällä tehty ongelmavyyhti. Jos puuta on poltettu ja itsekseen palanut vuosimiljoonia ja se vasta nyt aiheuttaa ongelmia, kun poltto on häviävän vähäistä, niin jossain logiikka ontuu.

     Kun asiaa ei ole viitsitty kunnolla tutkia, on tuhka rahdattu kaatopaikoille tai kipattu mereen. Vasta tämän vuoden alusta tuhkalle tuli jätevero ja palauttaminen kiertoon tulee ajankohtaiseksi. Kivihiilituhkaa on jossain määrin käytetty asfaltin aineosana, mutta muut tuhkat ovat olleet silkkaa jätettä.

     Metsänhoitomalli on peräisin siltä ajalta, kun Suomen metsä- ja paperiteollisuus olivat voimissaan. Malli on puhtaan ekonomistinen, ekologisesti kestämätön ja puuaineksen laatua heikentävä. Paperiteollisuus on häipynyt maihin, joissa hakkuukierto on alle 10 vuotta meikäläiseen 70-90 vuoteen verrattuna. Puusepänteollisuudelle ei tahdo löytyä kunnollista raaka-ainetta metsistä, joiden puuaines oli vielä 50 vuotta sitten maailman parhaita.
     Tälläkin osa-alueella pöytä pitäisi pyyhkiä ja katsoa tulevaisuuteen, mikä ei tarkoita kvartaalia.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. ”Mielenosoittajien joukossa on myös väestövastuulääkäri Mirjaleena Isoaho Lempäälästä. Hän epäilee, että Pandemrix oli valmistettu nanoteknologialla.
  – Nanoteknologiassa molekyyli pienennetään alkuperäisestä koostaan, ja silloin sen vaikutuksista ihmiselimistössä ei tiedä kukaan. Nano käyttäytyy aivan eri tavalla kuin alkuperäinen aine.”

  Molekyyli pienennetään alkuperäisestä koostaan! 😀 Tulee mieleen Aku Ankka -lehden Pelle Peloton -sarjat. Hih hih hiii, en muista milloin olisin viimeksi nauranut näin hyvin. 😀 Melko noloa että tuollaista on jossakin julkaistu. Ihmettelijä, mistä ihmeestä löysit tämän jutun?

  Krhm. No, tässäpä hieman valaistusta mitä se nanoteknologia oikeasti tarkoittaa:

  Termi nanoteknologia viittaa äärimmäisten pienten rakenteiden tuottamiseen, tutkimukseen ja käyttöön. Sana ’nano’ tulee kreikan kielestä ja tarkoittaa ’kääpiötä’. Yksi nm (nanometri) on millimetrin miljoonasosa, eli noin kymmenestuhannesosa ihmisen hiuksen paksuudesta. Nanometri mittayksikkönä on yksittäisten atomien ja pienten molekyylien tasolla. Yhden nanometrin matkalle mahtuu noin 4-6 atomia. Nanomittasuhteissa olevat partikkelit, niin kutsutut nanopartikkelit tai polymeerit (pienempiä kuin 100 nm) ovat tämän teknologian rakennuspalikoita. Kyky käyttää materiaaleja tällä atomien tasolla ja tämän tason ainutlaatuisten ilmiöiden käyttö tarjoavat suunnattomia mahdollisuuksia lähes kaikilla alueilla, esimerkiksi energia- ja säilöntäteknologiassa, tietotekniikassa, lääketieteessä ja farmasiassa. Atomien tasolla rajat kemian, biologian ja fysiikan välillä hälvenevät. Nanoteknologia onkin poikkitieteellistä teknologiaa, jossa tutkimusalueitten rajoja ei liiemmin ole. (http://fi.percenta.com/nanoteknologia.php)

  Ja täällä (http://www.tekniikkatalous.fi/tk/nanotekniikka/article50215.ece) voi tutustua joihinkin nanoteknologian sovelluksiin melko ymmärrettävällä kansankielellä kerrottuna.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Ja höpön löpön. Mitenkähän tämä proffa selittää sen, että Japanissa on huomattavasti vähemmän rintasyöpää kuin USAssa tai Euroopassa, vaikka porukkaa rokotetaan aivan samallatavalla kuin lännessä? Influenssarokotteiden ottamisessa japanilaiset ovat erityisen innokkaita.

  Ettei sillä olisi yhteyttä, että Japanissa imetetään maailman eniten ja pisimpään ja USAssa taas maailman lyhimpään? Näkisin tällaisen rintojen käyttötarkoitukseen liittyvän muuttujan kaikkein olennaisimpana tekijänä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Andrew Wakefieldin tutkimukset lienevät samaa tasoa. MPR- rokotusväitteet osoittautuivat valeeksi. Lääkärin oikeudet menivät ja tuhkarokko,sikotauti ja vihurirokko lisääntyivät Britanniassa. (SK 16-17/2011 s.37) Tosin Pandemrixin ja narkolepsian yhteys on kiistanalainen..

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat