Punavihreän feministihallituksen toimet tuhoavat SDP:n ja tekevät feminismistä entistä vihatumman

Maahamme tänään nimitettyä sukupuolinarsistista feministihallitusta on odotetusti kiitelty länsimaiden globalistilehdissä. Yle ottaa totta kai kansainvälisestä huomiosta kaiken irti agendauutisessaan Sanna Marin on otsikoissa ympäri maailman – tulevaa pääministeriä pidetään politiikan ”ennätysnaisena”. 

Sen sijaan Itä-Euroopan ja Aasian traditionalististen maiden tiedotusvälineissä suomalaisten kulttuurimarxistien marssia läpi insitituutioiden ei ole arvioitu yhtä innostuneesti kuin lännen uutisissa, ja niissä onkin ihmetelty mitä lisäarvoa nuori kokematon vasemmistolaisnainen toisi poliittiseen päätöksentekoon. 

Länsimaiden mediassa tämä lisäarvo sen edistämälle ideologialle toki tiedetään, mutta vihaisten äänestäjien pelossa kaikkea ei uskalleta sanoa ääneen. Kuten esimerkiksi sitä, että juuretonta kuluttajaidentiteettiä ihannoivat finanssiglobalistit ovat aina halunneet edistää nuorten punavihreiden idealistinaisten esiinmarssia niin politiikassa kuin muuallakin julkisuudessa. Hormoneillaan ja kontrolloimattomalla toiseus-empatiallaan käyvät nuoret poliitikkonaiset ovat ihanteellisia hyödyllisiä idiootteja vihamieliselle globalistieliitille, jonka keskeisimpiin tavoitteisiin kuuluu Euroopana muuttaminen afrikkalaiseksi

Ei tarvitse olla mikään spengleristi ymmärtääkseen millaista sivilisaatiovaiheen rappiota Suomen uusi hallitus edustaa. Kansakuntaa ja sen kulttuuria ei ole koskaan säilytetty lapsekkaalla nuoruuden palvonnalla ja tunnevetoisella feminiinisyydellä. Valitettavaa vain, että heikkojen miesten aikakaudella valtaan nostetaan  naiset, jotka kykenevät pahimmillaan tuhoamaan vuosisatoja kestäneen sivistysperinteen yhdellä hallituskaudella. 

Eikä kyse ole mistä tahansa naisista, vaan niin sanotuista kympin tytöistä, jotka ovat imeneet itseensä kaiken internationalistisen propagandan, jota marxilaiset soluttajat ovat tunkeneet lastentarhoista yliopistoihin 1970-luvun alusta lähtien. Ideologisesti konformistisina mutta aina yhtä laskelmoivina urakiipijöinä uusilla ministereillä ei ole koskaan ollut tarvetta persoonalliseen ajatteluun, vaan vallan kahmimiseksi heille on riittänyt päähän iskostettujen poliittisesti korrektien oppien ulkoluku. Esimerkiksi uusi pääministeri on tuskin koskaan elämässään joutunut kyseenalaistamaan liberaaleja ajattelumallejaan, sillä tällöin hän joutuisi samalla haastamaan vanhempiensa ideologiselta vaikuttavan ”sateenkaarivanhemmuuden”.

Hallituksen kansankynttilät eivät koskaan kyseenalaistakaan ”hyviä asioita” filosofisesti, mikä näkyy ennen kaikkea naiivina suhtautumisena aikamme muotiaatteisiin kuten harhaisiin kuvitelmiin lukuisista sukupuolista ja monikultuurisuuden välttämättömyydestä sekä otaksumaan, jonka mukaan ”ilmastonmuutos johtuu ihmisen toiminnasta”. 

Kotimaan säännellyssä julkisuuspelissä heppatyttöjen feministisirkus esitetään jonain upean voimaannuttavana edistyksellisyytenä, vaikka yhä suurempi joukko kansalaisista näkee sen tunteisiin ja tasa-arvouskontoon vetoavan bluffin läpi. Minimoidakseen kansan epäluuloja Ylen kaltaiset mediajätit yrittävät parhaansa mukaan tyynnytellä hallitusfarssiin suivaantunutta kansaa kirjoittelemalla kiiltokuvajuttuja pääministeri Sanna Marinista ja ylistämällä neljää muuta naisministeriä, jotka johtavat Keskustaa (Katri Kulmuni, 32 v.), Vihreitä (Maria Ohisalo, 34), Vasemmistoliittoa (Li Andersson, 32) ja RKP:tä (Anna-Maja Henriksson). 

Aivan kuin tämä ei riittäisi, hallitukseen nimitettiin Ylen uutisen mukaan uudelleen pahamaineisia ja ryvettyneitä SDP:n punamädättäjänaisia kuten Tytti Tuppurainen, josta tuli uudelleen Eurooppa- ja omistajaohjausministeri ja jo kerran potkut saanut Sirpa Paatero, joka sai yllätysparantumisen jälkeen tällä kertaa kuntaministerin pestin. Niin ikään vasemmistodemari Tuula Haatainen kierrätettiin uuden hallituksen työministeriksi. Valkoisten heteromiesten vastaista homoenergiaa edustaa puolestaan vihreiden Pekka Haavisto, joka oli lähellä saada valehtelun vuoksi potkut jo edellisestä Rinteen hallituksesta. Näiden häpeämättömien valintojen perusteella voidaan sanoa, että hallituksen keskeiset paikat on vallattu naisilla ja homoilla.

Jostain syystä näin naisvaltaista sateen- ja punakaartihallitusta (12 naista ja 7 ”miestä”) kutsutaan hallitsevissa tiedotusvälineissä punamultahallitukseksi, vaikkei siihen löydy enää oikein mitään perustetta.  Historiantutkija Martti Häikiönmukaan käsite punamultahallitus syntyi vuoden 1937 hallituksesta, jossa demareilla ja maalaisliitolla (nyk. keskusta) oli eduskunnassa enemmistö 136 paikallaan. Häikiö huomauttaa, että nykyisellä hallituskokoonpanolla näillä kahdella puolueella on eduskunnassa pelkkä 71 paikan vähemmistö. Nykyhallitus onkin professorin mielestä feministihallitus, ”koska kaikkien hallituspuolueiden puheenjohtajat ovat nuoria naisia ja tunnustavat feminismiä – All female panel eli yksipuolinen viisikko, ei tasa-arvoinen”.

Vaikka punafeministien kulttuurimarxilainen rynnistys hallitukseen näyttääkin hetken voitonmarssilta punaisella torilla, se on tosiasiassa pelkkä Pyrrhoksen voitto, varsinkin SDP:lle. Viimeistään tällä manööverillä demarit hylkäävät loputkin työläismieskannattajansa, joten Sanna Marinista tullee maan historian viimeinen sosialidemokraattinen pääministeri.

Toinen hyvä puoli uudessa punatuhohallituksessa on se, että punavihreiden toimittajien ja hallituspuolueiden on mahdotonta vakavalla naamalla syyttää enää valkoista heteromiestä tulevasta epäonnistumisestaan. Punavihreiden jännityksellä toivoma Suuri Unelma tulee nimittäin kaatumaan varmuudella hallituksen jatkuvaan sähläämiseen, ministerien kissatappeluihin ja hallituspuolueiden (kepu vs. vihreät) väliseen krooniseen riitelyyn. Kansan hermoja taas kirsistetään äärimmilleen uusilla ”viharikoslaeilla”, oikeuslaitoksen ja poliisin ryöstäytyneellä politisoitumisella, työttömyyden äkkinäisellä kasvulla, valtion velan jyrkällä lisääntymisellä ja kontrolloimattomalla kehitysmaalaisinvaasiolla.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Demarit%2B2.jpg

Viiden naisen sähläriydinryhmällä on valtavat paineet tehdä politiikkaa ilman Rinteen antamaa turvallista selkänojaa. Kenelläkään ei tarvitse olla ennustanlahjoja tietääkseen, ettei tämä porukka tule kestämään vaalikauden loppuun. Ainoan tavallisen duunarin työkokemuksen Sokoksen kassana saaneesta Sanna Marinista ei tule punafeministien toiveista huolimatta aikamme aurinkokuningatarta. Hallituksen ainoaksi hyväksi teoksi tuleekin jäämään se, ettei maahamme tule enää pitkään aikaan, jos koskaan, vasemmistovetoista feministihallitusta.

Yle Watch

Lähde
Alkuperäinen kirjoitus: Yle Watch: https://ylewatch.blogspot.com/2019/12/punavihrean-feministihallituksen-toimet.html

26 kommenttia

 1. Sanna Narin ei ole kympin tyttö. Ennemminkin 6 tai 7 tyttö.
  Lisäksi on ollut kommunisti jo pienestä pitäen.

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
  1. Kommunisti on kommunisti vaikka voissa paistaisi – eräs Sanna Marinin ja Maria Ohisalon hengenheimolainen sekä sivustatuki Suomen afrikkalaistamisessa kehitysmaatasolle:

   ”Suomalainen ihmisoikeuksien professori Scheinin valkopesee ISIS-terroristien rikoksia

   Kansainvälisen lain ja ihmisoikeuksien professori Martin Scheinin on ryhtynyt kiivaaseen ISIS-terroristijärjestöön kuuluvien henkilöiden puolustamiseen ja vaatimuksiin, että heitä kuljetettaisiin Suomeen.

   Kommunistitaustainen Martin Scheinin on palvellut mm. YK:ssa ja hänet on palkittu NGO-järjestö Amnestyn toimesta. Tällä hetkellä professori Scheinin näyttää olevan yksi Suomen kiivaimmista ISIS-terroristijärjestöön kuulumisen takia Syyrian vankileireille pidätettyjen ja Suomeen kytköksissä olevien henkilöiden Eurooppaan kuljetuttamisen kannattaja.

   Useissa Twitterissä lähettämissään viesteissä Scheinin avoimesti vähättelee kansainvälisen ISIS-järjestön jäsenten suorittamia rikoksia ja terrorismia, siihen osallistuneiden syyllisyyttä massiiviseen kansanmurhaan sekä Syyriassa vallankaappausta yrittäneeseen Daesh-terrorismiin liittymistä.

   Scheinin rinnastaa Syyrian laillista hallitusta ja armeijaa vastaan taistelleen ei-valtiollisen armeijan, siis äärimielisen ISIS-terroristijärjestön, lailliseen kansalliseen armeijaan sanomalla, että ”kansainvälisesti laittomaksi terroristijärjestöksi luokitellun aseellisen ryhmittymän kautta konfiktiin osallistuminen ei olisi rikos”. Lisäksi Scheinin mukaan ISIS-järjestön tukeminen tai järjestön jäsenten mukaan lähteminen ”ei olisi rikollista”…”

   Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2019/12/14/suomalainen-ihmisoikeuksien-professori-scheinin-valkopesee-isis-terroristien-rikoksia/

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 2. Koska kaikki poliitikot Suomessa ovat viimeistään Kekkosen jälkeen olleet sio-masonistisen eliitin kauko-ohjaamia nukkeja, niin en jaksa repiä pelihousujani siitä, minkä näköisiä tyyppejä ministerinpalleilla nyt huseeraa. Itse asiassa Sipilän hallitus veti jo pohjat, vaikka olikin kansoitettu ”oikeaoppisesti” keski-ikäisillä miehillä. Demarien niukka voitto perustui vain ja ainoastaan SOS-hallituksen kamaluuteen.

  Mutta olen yhtä mieltä siitä, että demareiden viimeinenkin uskottavuus työväestön puolueena on mennyttä. Sen uskottavuus valkoisen työväenluokan puolueena meni jo kauan sitten, viimeistään pres. Halosen aikoina. Halonenhan on tunnettu suomalaisia halveksiva käänteinen rasisti, mutta asenteensa haitallisuutta oli aikoinaan vaikea ottaa riittävän vakavasti. Halosen aikaan Suomi eli vielä viimeisiä ”lintukoto” aikojaan eikä kukaan olisi uskonut tätä nykyistä kaaosta ja suomalaisiin kohdistuvaa sortoa ja perikadon uhkaa.

  Persut ovat mielestäni liian talousoikeistolaisia ollakseen demarit korvaava työväenpuolue. Poliittisen nelikentän vasemmassa alanurkassa olisi nyt reilusti tilaa konservatiiviselle, ei-kulttuurimarxilaiselle ja talousvasemmistolaiselle puolueelle. Tämä nurkka on erityisesti globalistien inhoama ja se halutaan pitää tyhjänä kaikin mahdollisin keinoin. Jokainen sinne pyrkivä porukka leimataan joko natseiksi tai mitätöidään jotenkin muutoin (esim. IPU, Väyrysen viritelmät, viimeksi SKE). Persuilla on taas pakkomielle siitä, ettei mikään puolue voi olla arvokonservatiivinen tai kansallismielinen ilman oikeistolaisia talousoppeja. Puolueen ihannemaa on USA ja vaikutteet otetaan sikäläiseltä sionismin kyllästämältä kristilliseltä oikeistolta.

  Erityisesti natsileima on saatu myrkylliseksi pitkäaikaisen psykologisen kampanjoinnin avulla. Persutkin kavahtavat sitä kuin ruttoa, koska tietävät, että henkilökohtainen poliittinen ura päättyy sellaiseen. Vain ennakkoluulottomat tietävät, että kansallissosialismi modernisoituna olisi aivan hyvä poliittinen vaihtoehto Suomen pelastamiseksi. Myös konservatiivinen ja Suomen itsenäisyyttä korostava sosiaalidemokratia tai talousvasemmistolainen kristillisdemokratia kelpaisi allekirjoittaneelle.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 3. SOME tekee käyttäjistään laumasieluja kusipäitä. Tämän voi havaita virkamiehistä, vallanpitäjistä, artukkelien kirjoittelusta ja niiden kommentoijista. Laumoin kuulumattomat ajatukset ovat harvinaisuuksia.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Yhden totuuden TV-uutiset on paljon keskitetympää vaikuttamista.
   Juuri internet on mahdollistanut laumojen pilkkoutumisen ja mielipiteiden runsauden.

   Se, että vain alle 10% pystyy muodostamaan omia mielipiteitä, on pysyvä sosiaalipsykologinen fakta.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 4. http://northerntruthseeker.blogspot.com/2019/12/seriously-polands-ruling-elite-want-to.html?m=1

  I want to present the following report from the Russia Insider online news site, at http://www.russia-insider.com, that is entitled: ”Poland’s Ruling Elite Want To Hand Over 30% Of Poland’s Residential Property To ”Holocaust” Survivors” …. In this report, you will indeed see how the Polish government is not only firmly under the full control of criminal Jewish interests, but how they have the audacity to want to basically hand over Polish territory to these criminals by robbing their own citizens… Here is that report, and I do have my own thoughts and comments to follow:

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 5. Millainen on Manna Sarinin hallitus?

  Mannaa afrikkalaisille, sariinia kantasuomalaisille:

  ”Gunnar Heinsohn: 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä”,
  https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

  ”Turvapaikan hakeminen on perusoikeus”, taikasana ”asylum” on vielä tuplavarmistuksena siitä Suomessa. Sen vuosittaiset kustannukset ovat jo nyt runsaat 3 miljardia euroa, runsaan 100 miljardin euron korollisen ulkomaanvelan päälle – mitäpäs välia niillä paskavaipoissaan viruvilla kantasuomalais-vanhuksilla, kymenillä tuhansilla syrjäytyneillä, moniongelmaisilla kantasuomalaisnuorilla, tuhansilla kantasuomalaisilla leipäjonolaisilla jne, jne…

  (Jos joku ei tiedä mitä sariini on: ”Sariini (tunnus GB) eli O-isopropyylimetyylifosfonofluoridaatti (C4H10FO2P) on organofosfaatteihin kuuluva, äärimmäisen myrkyllinen yhdiste, jota käytetään kemiallisena aseena. YK on luokitellut sen joukkotuhoaseeksi.”, https://fi.wikipedia.org/wiki/Sariini).

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 6. (((Sosiaalidemokraatit))) ovat aina tahtoneet hukuttaa maamme nekruihin ja muuhun saastaan. Nyt loput rahat täytyy myöskin suoltaa jo sinne kohdemaihin, jotta pääsevät helpommin matkustamaan tänne Eurooppaan ja Suomeenkin. Se on sitä ”kehitysapua”.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 7. Sellaiset ajatukset kuin ”sivistysperinteen tuhoaminen” ja ”persoonallinen ajattelu” (nämä itse artikkelissa) sekä ”modernisoitu kansallissosialismi” (eräässä kommentissa) ja ylipäätään kaikki ajattelu, aikominen ja tekeminen jäävät tyhjiksi ja jälkijättöisiksi sen valossa, mitä järjestön ”The AI Organization” (AI = Artificial Intelligence eli tekoäly) perustaja Cyrus A. Parsa sanoo nykyisen ihmiskunnan ohjelmoidusta tilasta (älypuhelimet, 5G jne.).

  Cyrus Parsan sanomaan törmäsin Harold Saiven kautta täällä:

  https://justpaste.it/49w4o (The AI Organization Lawsuit).

  Parsan You Tube kanava The AI Organization:

  https://www.youtube.com/channel/UCK_mvwfaYXafREo1jZwNz0Q/featured

  Kanavalla on vasta yksi (ja varsin mielenkiintoinen) video, mutta videossa Parsa sanoo, että lisää on tulossa. Hän on näköjään lähtenyt ristiretkelle tekoälyn väärinkäyttöä vastaan.

  Parsan sivusto:

  https://theaiorganization.com/

  Parsan nostama syyte:

  https://theaiorganization.com/google-facebook-neuralink-sued-for-weaponized-ai-tech-transfer-complicity-to-genocide-in-china-and-endangering-humanity-with-misuse-of-ai/

  Parsan kirja ”Artificial Intelligence – Dangers to Humanity”:

  https://theaiorganization.com/artificial-intelligence-dangers-to-humanity-book/

  Niin että jos ihminen on teknillisten laitteiden ja elektromagneettisen säteilyn avulla ohjelmoitu, lienee turha puhua mistään ihmisen omasta ajattelusta, kannanmuodostuksesta, elämästä tai toiminnasta. Onko siis sivustoilla toimiminen jo pitkäänkin ollut pelkkää ohjelmoitua showbisnestä, koneiden ja säteilytyksen suoltamaa roskaa (kuten olen pitkään epäillyt)? Onko internet sitä varten synnytettykin – tai syntynyt?

  Saapa nähdä, mihin Parsa asiansa kanssa pääsee. Ihminenhän on jo luonnostaan syntiinlankeemuksen seurauksena perkeleen ohjelmoima – suoraan ytimestä, sydämestä. Mitä siis perkeleen orjien (säteilyohjelmoinnin takana olevien tahojen) synnyttämä säteilytysohjelmointi voi muissa perkeleen orjissa (muissa ihmisissä) saada aikaan, kun kaikki muutenkin ovat perkeleen ohjelmoimia orjia? Saa nähdä, onnistuuko perkele muuttamaan ja ohjelmoimaan itseään. Jos ei, niin Parsa puhuu tyhjää. Silloin kaikki pysyy ennallaan ja kaikki on pelkkää turhuutta ja helvettiin hukkumista. Kunhan kirjoitin. Maailma on pelkkä myrkyllinen käärmeenpesä. Vain Jeesus Kristus (syntien anteeksiantamus Jumalan edessä) auttaa.

  Ja onnistuvatko ohjelmoija-perkeleet teknisillä laitteillaan ja niiden elektromagneettisella säteilyllä karkottamaan Pyhän Hengen (Jumalan) kristittyjen (esim. minun) sydämistä? Saavatko he kristityn (sydämessä Jumala) muutetuksi takaisin luonnolliseksi ihmiseksi (perkele sydämessä)? Jos eivät, silloin he törmäävät itsetuhoisesti seinään ja Jeesus palaa ja toimittaa viimeisen tuomion ja he hukkuvat helvettiin. Koko älypuhelin- ja säteilyponnistelu oli turhaa ja pikaisesti helvettiin heittävää. Parsakaan nähtävästi ei ole selvillä, mikä voima todellisuudessa kaikkea hallitsee. Sääli.

  Sääli muutenkin kaikkia.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Aircrap.org-sivustolla on juttu ”EMF Free Home – Dirty Electricity Can’t Sleep”,

   https://www.aircrap.org/2019/12/20/emf-free-home-dirty-electricity-cant-sleep/

   Jutussa on video ”Liberty on the Land – Ep 06 – Ross Anderson – The Health Risks and Solutions for EMF / 5G”;

   https://www.youtube.com/watch?v=c-Cezf6bCCc

   Siinä tuodaan esiin, että jo seinissä kulkevat sähköjohdot synnyttävät elektromagneettista säteilyä, joka voi aiheuttaa huonovointisuutta, ahdistusta ja unettomuuta. Vuoteen tyynypää ei saisi olla pistorasian lähellä (aionkin muuttaa sänkyni paikkaa).

   They’re coming after you, da daa, they’re coming after you, da daa…

   Talot ovat siis nykyisin kidutus- ja tappovälineitä. Tuleva (jos tulee…) 5G on korkeafrekvenssistä säteilyä, joka vahingoittaa ihmiselimistöä, mm. tuhoaa DNA:ta ja soluja – koko elimistön (säteily kulkee ihmiskehon läpi). Sekä 4G että 5G synnyttävät syöpiä. 5G-sätelyä on käytetty jopa sota-aseena ja mellakoissa lamaamisaseena. Wi-Fiä tulee karttaa (tappoase). Nettiyhteyden tulisi olla kiinteä lankayhteys ja puhelimen on syytä olla lankapuhelin.

   Videossa suositeltiin seuraavia sivustoja:

   https://bioinitiative.org/

   https://magdahavas.com/

   http://www.safezoneemf.com/

   Jos siis näette suuria 5G-mainoksia ja -kylttejä, siinä ovat salakavalat massamurhaajat asialla. As you know. Mutta mitäs siitä.

   Paras paikka elää, asua ja voida hyvin on metsä, jossa ei ole tukiasemia (säteilyaseita). Metsässä on hyvä olla. Sinne on syytä jäädä. Suomalaisissa rakennuksissa ei voi asua, ainakaan ei voida hyvin. Ne ovat kidutus- ja tappovälineitä. Ne on pystyttänyt tämä kansa, koska maa on demokratia. Niinpä TÄSSÄKIN on idiotian tunnusmerkki: itsemurhaan kaikessa johtava toiminta, pyrkimys ja politiikka. Mutta minäpä taidan muuttaa metsään, koska siellä on vielä paikkoja, joihin kiduttaja-murhaajat eivät ole kynsiään vielä iskeneet. Puhelimena käytän pikkulintuja ja rukousta ja nettinäni metsämaisemaa, rauhaa, Raamattua ja Jeesuksen synnyttämää yhteyttä Isään Jumalaan ja siten KAIKKEEN. Thanks anyway.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Eräs lähiaikoina ilmestyvä kirja, joka liittyy artikkeliin ”A Practical Guide to EMF Mitigation”, https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2019/12/22/emf-mitigation.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20191222Z2&et_cid=DM417947&et_rid=774501419 :

    ”EMF*D: 5G, Wi-Fi & Cell Phones Hidden Harms and How to Protect Yourself” by Dr. Joseph Mercola

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Lisäisin vielä seuraavat valaisevat linkit, vaikkeivät artikkelin aiheeseen kuulukaan mutta sivuavat tuota 5G- ja EMS-asiaa. Poimin linkit Mike Moralesin (hän paljastaa sadoissa videoissaan satelliittikuvien avulla vastaansanomattomasti, että ns. ilmastonmuutos on keinotekoista manipulointia) viimeisimmästä videosta:

    https://www.youtube.com/watch?v=v3hIoeggbak

    (CHRISTMAS RING OF FIRE #WEATHER WARFARE LIVE !!)

    ”Ilmastonmuutos” on aikaansaatu tahallaan ja keinotekoisesti niin, että kemikaalivanojen (chemtrails), laivavanojen (ship tracks) ja ionisoivan säteilyn (esim. HAARP) avulla lisätään pilvien määrää (ja ohjataan niiden paikkaa) ja niin estetään lämmön poistumista maan päältä avaruuteen. Ilmastonmuutos on siis puhdas huijaus rikollisia tarkoitusperiä varten (esim. kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden maailmanhallituksen muodostamiseksi). Maamme hallinto ja ylin johto varauksetta kannattavat tätä huijausta ja syöttävät sitä liki pakolla kansalle.

    Poimimani videot ovat:

    https://thewestendnews.com/the-risks-of-5g-technology-may-outweigh-the-benefits/

    (The Risks Of 5G Technology May Outweigh The Benefits).

    Linkissä todetaan, että 5G aiheuttaa välittöminä vaikutuksina voimakasta päänsärkyä, korvakipua, korvien soimista, rinta- ja vatsakipuja ja unettomuutta. Vähitellen kehittyviä vaikutuksia ovat pahoinvointi, tukanlähtö, ruokahalun menettäminen, elinten ja luuytimen vauriot, masennus, tulehdukset, DNA-vauriot, syöpä ja KUOLEMA. Eläimet (esim. linnut ja mehiläiset) kärsivät ja kuolevat. Samoin kasvit. 5G on täysin tahallista tappamista, ihmiskunnan massamurha (sinänsä kyllä jumalattoman ja julkisyntisen ihmiskunnan ansaitsema). Maamme hallinnon luvalla sitä ollaan tuomassa Suomeenkin, koska hallintomme (rahanpuutteessa ja kansainvälisen rikollisuuden pakottamana) haluaa tappaa kansan (minkä siis kansa kyllä on ansainnut). Meitä murhataan.

    Ilmastonmuutoshuijauksesta puhuvat nämä linkit:

    https://perc360.com/climate-change-is-being-engineered-agenda-21-explained-360/

    (Climate Change is Being Engineered. Agenda 21 Explained (360+))

    Linkissä tuodaan esiin, että ”ilmastonmuutos” on keinotekoisesti aikaansaatu, ja sitä voidaan aikaansaada paikallisesti milloin missäkin (ja sitten medioissa päivitellään ”ilmastonmuutosta”).

    https://www.breitbart.com/politics/2019/12/23/aussie-pm-scott-morrison-rejects-greta-thunbergs-climate-advice/

    (Aussie PM Scott Morrison Rejects Greta Thunberg’s Climate Advice)

    Viimeisimmässä videossa Australian pääministeri antaa kyytiä ilmastohuijausta palvelevalle ruotsalaiselle rääväsuiselle ilmastolapselle Greta Thunbergille.

    Mike Moralesin vidoista löytyy hyviä linkkejä, koska hänen seuraajansa lähettävät niitä hänelle! Videoissa alkuosa on noiden linkkien esiintuomista eri aiheista, sitten seuraa satelliittien tuottaman tiedon analysointia, ja lopuksi (n. 10 min.) on vakiopätkä kemikaalivanoista.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. Itse asiassa voisi olla ihan hyvä, että Venäjä pudottaisi tulevassa sodassa sen verran suuren atomipommin synnyinkaupunkiini Helsinkiin, että kaikki väestö Kehä-Kolmosen sisäpuolella menehtyisi radioaktiiviseen säteilyyn muutaman vuoden kuluessa. Se parantaisi Tynkä-Suomen geneettistä koostumusta ja pääkaupungin voisi siirtää Hämeenlinnaan, johon sitä jo Suomen Suurruhtinaskunnassa suunniteltiin. Ja olisi varmaan toteutettukin, elleivät ruotsinkieliset upseerit olisi sitä estäneet polttamalla Hämeenlinnan 1831, jolloin 75% kaupungin rakennuskannasta tuhoutui ja pääkaupungin siirtämispuheet voitiin unohtaa.

  Tarina nimettömästä rengistä, joka olisi humalassa tupakoidessaan aiheuttanut kyseisen tulipalon, on myöhemmin keksitty peitetarina. Jos kyseinen henkilö olisi ollut olemassa, hänet olisi löydetty. Ja hänellä olisi ollut nimi. Tarina ruotsinkielistä upseereista tarkoituksellina tuhopolttajina on uskottavampi, vaikkei syyllisiä koskaan saatukaan kiinni.

  Toivottavasti NATO:n aloittaman suursodan alkupäivinä Kehä-Kolmosen ulkopuolelta kotoisin olevat ehtivät evakuoitua maaseudulle sukujuurilleen, jotta uhriksi jäisi ensisijaisesti matuja, mamuja ja stadilaisia. Näin ollen ei olisi kyse mistään suuresta menetyksestä Suomen tulevaisuudelle. Lohdutuksena Venäjä tai NATO voisi sodan jälkeen liittää Karjalan Tasavallan Uuteen Suomeen. Surullista tosin, jos Pietari tuhoutuu, mutta toisaalta venäläisten määrä itämeren rannoilla vähenee samalla 90% eli viitisen miljoonaa, ja samalla saadaan siirrettyä Suomen raja Inkeriin, jolla sitten olisi raja Eestin kanssa eli koko Suomenlahdesta tulisi suomenkielisten asuttama, kun Eesti liittyisi Uuteen Suomeen yhdessä Inkerin ja Karjalan Tasavallan kanssa. Unohtamatta Norjan Ruijan (Finnmarkin) liittämistä yhdessä Ruotsin Länsi-Pohjan (Norrbotten) kanssa, jolloin Suomi jatkuisi Jäämerelle, alueet joilta vääränväriset ja-uskoiset pakotetaan siirtymään uuden rajan eteläpuolelle.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. Joopa joo – yhtään syytöntä ei varmaan menehtyisi. Sairaita ovat ajatuksesi.
   Ei maallakaan kaikki ole maajusseja jotka hädin tuskin osaavat lukea.

   Samoin aika pieni osa on kusettajaeliittiä täällä pk-seudulla. Iso osa on liian kiireistä porukkaa omaksumaan yhtään muuta uutista kuin mitä iso media isoin otsikoin uutisoi. Siitä syntyy se hölmö systeemiusko. Valtamedia meidät on pilannut, kun ei toimi ärhäkkäänä ja tutkivana, vaan on ihan vallan oma agendamedia.

   Tämä täältä Kehä3 sisältä globalisti-sionistieliitin halveksujalta terveisin sanottakoot.

   Plusääni(1)Miinusääni(2)
 9. ”Toinen hyvä puoli uudessa punatuhohallituksessa on se, että punavihreiden toimittajien ja hallituspuolueiden on mahdotonta vakavalla naamalla syyttää enää valkoista heteromiestä tulevasta epäonnistumisestaan.”

  Hyvä pointti. Mutta tuosta tuli mieleen, että kun tämän sinisen båltsin ilmasto alkaa vääjäämättä kylmetä mennessämme kohti seuraavaa jääkautta, niin toivottavasti nämä punavihermädästä kärsivät lahokaalit eivät ota sitten kunniaa planeetan jäähtymisestä. Käsittääkseni ihmisen toimet tai verottaminen eivät voi Telluksen lämpötilaan vaikuttaa. Voin toki olla väärässäkin. Kun se jääkausi iskee, niin toivottavasti meillä on keinot selvitä lumesta, jäästä ja kylmyydestä — eikä luoteta vain aurinkopaneeleihin ja tuulivoimaloihin, kun lumivallit kasvavat metrisiksi. Polttomoottori tulee taatusti tarpeeseen niissä kymissä oloissa sitten.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 10. En tosin ymmärrä miten aito kristitty voisi olla sionisti, sillä aito kristinusko ja juutalaisuus ovat toistensa ikiaikaiset vastakohdat. No, tässä varmaankin tarkoitettiin hihhuleita ja muita muka-uskovaisia, jotka todellisuudessa kumartavat Saatanaa. Suomesta tulee mieleen daavidintähti kaulassaan hilluva PerusSionistien Laura Huhtasaari…

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. ”How Banking Families – the CABAL – Robbed You of Your Future:

  who controls the food supply controls the people; who controls the ENERGY can control whole continents; who controls money can control the world.” – Väitetään Uuden maailmanjärjestyksen (NWO) pääarkkitehdiksi katsotun H.Kissingerin sanoneen nuo kolme lausetta.

  Seuraavassa on PowerPoint-esitys, jossa aiheena on ”NIKOLA TESLA, MAXWELL, EDISON, JP MORGAN, THE LAWS OF PHYSICS AND FREE ENERGY”:
  https://www.hopegirlblog.com/wp-content/uploads/2016/02/Peoples-Free-Energy-Show-Slide-Ep-One-History-is-Written-By-the-Winners.pptx

  Tässä on yksi esimerkki lukemattomien vastaavanlaisten joukosta, millaisin menetelmin em. ’cabal’ pitää öljyyn/hiileen pohjautuvan tosiasiallisen energia-monopolin hallussaan:

  ”Inventor of ‘Free Energy’ Electrical Generator: “I’ve Been Poisoned Several Times””,
  https://www.collective-evolution.com/2018/07/02/inventor-of-a-closed-path-homopolar-electrical-generator-ive-been-poisoned-several-times/

  Koska tuolla ’Wall Street/City of London’-cabalilla on käytössään suunnattoman suuret rahavarat, niin se pystyy vaientamaan esim. suuret autojenvalmistajat – keinovalikoimaan kuuluvat myös esim. kiristys ja murhat:

  ”JAPANESE WATER POWERED CAR!!”, https://www.youtube.com/watch?v=CrxfMz2eDME
  (Ks. myös videon alapuolella ”Näytä lisää”-teksti)

  *

  ’Free energy’ = päästötön energia, jonka käyttöönotto mm. veisi pohjan pois em. cabalin ylläpitämältä suurelta ILMASTOHUIJAUKSELTA – ja käytännössä melkein ilmainen energia mullistaisi maailmantalouden.

  Milloinkahan yliopistoissa alettaisiin opettaa James Clerk Maxwell’in yhtälöitä alkuperäisessä täydellisessä muodossaan eikä nykyisenä, aikoinaan cabalin toimesta ’tyngäksi’ typistetyttynä kokoelmana (ks. em. PowerPoint-esityksestä erityisesti osia 14-17)?

  Ks. myös ””TAKING THE RED PILL” THE REAL MATRIX, PART 1″, https://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm
  Suomeksi käännettynä: https://magneettimedia.com/todellinen-matrix-osa-1/

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Suuri energiahuijaus mahdollistaa hiilidioksidin väitettyyn vaikutukseen perustuvan suuren ilmastohuijauksen – nollapiste-energia on täysin päästötöntä ja itsessään täysin ilmaista, laitteiston rakentamiskustannuksia lukuunottamatta.

   ”The Distortion of Maxwell’s Equations

   Abstract. James Clerk-Maxwell is credited with having broughtelectricity, magnetism, and optical phenomena,together into one unified theory. The details of what exactly he did were however seriously distorted in twentieth century physics textbooks. Maxwell is most famous in connection with a set of equations which bear his name, but these equations have been totally removed from the physical context within which Maxwell was working, and outside of that physical context the full meaningof these equationsis lost.Maxwell was working within thecontext ofa sea of tiny aethereal vortices pressing against each other with centrifugal force. The centrifugal force bit was crucial for explaining magnetic repulsion, yet both centrifugal force and aether arestringently denied bymodern physicistswho neverthelesscontinue to hailMaxwell for the equations that he derivedby using these very conceptswhich they deny…”
   http://www.cartesio-episteme.net/ep8/distortion.pdf
   *

   ”Maxwell’s Equations

   In effect, the reduction of Maxwell’s original theory from 20 equations to 4 – purely in order to make the mathematics a bit easier for the poor physicists – severely limits the capabilities of the original theory. This shows up dramatically in the Second Law of Thermodynamics, where the original equations were effectively “regauged” in order to force the theory to obey the law of conservation of energy. In all respects a return to the quaternion format in Maxwell’s original equations seems likely to yield astounding results. Quaternions cannot simply be ignored any longer.

   [4/1/05] The other equations of the 20 equation set of quaternion equations may have boggled many a mind when they were first introduced, but as others have shown in modern times, the remaining equations may be very useful in engineering the exctraction of ENERGY FROM THE QUANTUM VACUUM…”
   http://www.halexandria.org/dward760.htm
   *

   ”The 9/11 Truth Movement, Free Energy Suppression and the Global Elite’s Agenda”,
   https://www.checktheevidence.com/wordpress/2008/05/30/the-9-11-truth-movement-free-energy-suppression-and-the-global-elites-agenda/

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 12. Koettaako viherpuna-hallitus peittää narsistisen moraaliposeerauksensa onttouden (”Turvapaikan haku on perusoikeus”, sisäministeri Ohisalo)?

  ”Raportteja nuorisojengien riehunnasta Helsingissä – Miksi viranomaiset eivät tiedota tapahtumista? | UMV-Pääkirjoitus
  Julkaistu 01.01.2020
  Miten sujuivat joulupyhät Helsingissä, entä miten vaihtui uusi vuosi? Siis mitä Helsingissä on tapahtunut viimeisen kahden viikon aikana? Sitä ei poliisi kerro. Suomi yritetään pitää ”lintukotona” vakavalla demokratian vastaisella rakenteellisella sensuurilla.

  Erityisesti Ruotsista, mutta myös muista Euroopan maista, on kantautunut runsaasti raportteja jo päiviä ennen uutta vuoden aattoa, että maahanmuuttajataustaisten nuorten jengit ovat aiheuttaneet todellista kaaosta, henkilöuhreja ja vakavaa aineellista tuhoa, levottomuuksien ollessa kaikkea muuta kuin ”leikkiä”. Katso: esimerkki.

  Alla eräs sosiaalisen median postaus tältä päivältä, joka viittaaa siihen, että vastaavaa tapahtuu Suomessa, mutta siitä ei saa puhua:

  ”Herttoniemenranta on ollut uussuomalaisten sotatoimialuetta tänä vuodenvaihteena. Rannan monikulttuurinen koulu on saanut ainakin ulkotiloihinsa ryöpyn räjähteitä, samoinkun S-Marketin parkkipaikka.

  Keharit eivät tykitä siis ilmaan, vaan ihmisten jalkoihin ja autoja päin. Sorsavuoressa ja Sisselenkujalla on hiihtänyt 15-henkinen somaliporukka ja heitellyt paukkuja parkkipaikalle. Mutta on ollut jotain iloistakin: Kaksi monikulttuurista porukkaa on ottanut yhteen räjähtein.

  Vahingoniloisena toivon, että ovat eliminoineet toisensa. Osan rettelöitsijöistä poliisivoimat ovat työntäneet maijoihin Lidlin edessä, ja uussuomalaiset ovat tykittäneet päin poliisiautoja. Luultavimmin poliisit pitävät äbälöille pienen puhuttelun ja päästävät kotiin.

  Eli monikulttuurista riehaamista ei pystytä eikä aiotakaan pistää kuriin. Rantamme Facebook-ryhmä puolustelee monikulttuuria selitellen, että ”kaikki me olemme olleet nuoria”, mutten viitsi kertoa niille, ettemme me nuorinakaan olleet neekereitä, emmekä me heitelleet räjähteitä valkoisten ihmisten niskaan. Emme me polttaneet roskiksia, ja jos, niin meidän äitimme pitivät huolen, ettei moinen toistu.

  Millä tällainen edes saataisiin kuriin? Nuo katutappelijat ovat niin nopeita jaloistaan, ettei niitä saa kiinni! Kukkahatut luottavat dialogin voimaan, mutta monikulttuuriäidit nakkaavat niskojaan lastensuojeluviranomaisten puheille, pistävät poikansa olohuoneeseen rukoilemaan Allahia – ja homma jatkuu. Alan olla ihan täynnä tätä unelmaa.”

  Onko kerrottu totta, vai onko se mahdollisesti tuota laissa määrittelemätöntä ”vihapuhetta”? Mene ja tiedä, koska Suomessa ei tosiasiassa ole vapaata sanaa, viranomaisten kattavaa tiedotusvastuuta, lehdistönvapautta eikä avoimen tiedottamisen kulttuuria. Suomessa on valtamedian toteuttama ja viranomaisten varmistama uutispimento…”

  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2020/01/01/raportteja-nuorisojengien-riehunnasta-helsingissa-miksi-viranomaiset-eivat-tiedota-tapahtumista-umv-paakirjoitus/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat