6 kommenttia

 1. Vaikuttaa siltä että kyse oli suuren luokan huijauksesta kuten itsekin alan vähitellen uskomaan. Eikö lääketeollisuutta sido minkäänlaiset eettiset toimintatavat kuten lääkäreitä? Entä millainen tämä on päättäjillä? Eikö pitäisi kieltää kokonaan niiden lääkeyritysten lääkkeiden maahantuonti/valmistus jotka toimivat tavalla tai toisella vilpillisesti ja yhteiskuntaa vahingoittaen? Varmasti vaihtoehtoisia lääkkeitä olisi tarjolla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tämä rokotushässäkkä on malliesimerkki siitä, mihin ekono-fasistinen yhteiskuntakehitys Euroopassa on johtamassa. Poliitkot ovat pelkkiä aluepomoja, jotka varmistavat lainsäädännöllisesti, että metsästysmaat ovat avoimet kansainvälisille markkinavoimille.

  Poliitkot ja terveysviranomaiset laidasta laitaan ajavat meitä hyödyntävien kansainvälisten tahojen etuja ja kansa maksaa heille siitä palkkaa. Olemme pelkkiä pelinappuloita ilman sananvaltaa omassa maassamme. Tai siinä maantieteellisessä paikassa, jossa Suomi joskus sijaitsi. Nyt Suomi on USA:n yhteiskuntajärjestelmää innoissaan kopioivan EU:n pohjoinen peräkylä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. THL on julkaissut vuoden 2008 rokotehaittavaikutustilastoja

  THL julkaisi rokotehaittailmoitustietoja vuodelta 2008: mm. kaksi kuolemantapausta
  Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) rokotehaittaseurannan tietoja on päivitetty – vielä äskettäin tuoreimmat tiedot olivat vuodelta 2007, mutta nyt on julkaistu vuotta 2008 koskeva haittaraportti ja listaus luokitelluista ilmoituksista.

  Vuonna 2008 on epäilynä ilmoitettu mm. rotavirusrokotteen haitaksi epäilty Kawasakin tauti sekä 16-vuotiaan pojan kuolemaan johtanut hepatiitti A -rokotehaitta (diagnoosi ADEM, akuutti disseminoitunut enkefalomyeliitti, yksivaiheinen tulehduksellinen keskushermoston myeliiniä vaurioittava sairaus sekä keuhkokuume). Myös viitosrokotteen epäiltynä haittana ilmoitettiin yksi kuolemantapaus, diagnoosina kätkytkuolema.

  Rotavirusrokotteen ja viitosrokotteen jälkeen ilmoitettiin havaitun myös suolentuppeumia, mm. suolentuppeuma ja kuolio kolmikuukautisella tyttövauvalla.

  MPR-rokotetta ilmoitettiin seuranneen useita tuhkarokon kaltaiseen tautiin sairastumisia. MPR-rokotteen jälkeen raportoitiin myös epänormaalia itkua (ns. aivoitku).

  Nelosrokotteen ei-vakavana haittana raportoitiin mm. hallusinaatioita kolmivuotiaalla. Influenssarokotteen kohdalla raportoitiin mm. kouristuksista. MPR- ja hepatiittiyhdistelmärokotteelle ilmoitettiin mm. kasvohermohalvaus.

  Haittataulukko on muuten suomenkielinen, mutta tautien nimet on listattu englanniksi.

  Lisätietoja:

  THL:n rokotehaittaseurannan raportit:

  http://www.ktl.fi/portal/suomi/terveyden_ammattilaisille/rokottaminen/rokoteturvallisuus/yhteenvetoraportteja_rokotusten_haittavaikutuksista_suomessa/

  Rokotusinfo ry:

  http://www.rokotusinfo.fi

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Kari Luoto,

  olen saanut viestisi mutta en kykene vastaamaan niihin koska ne ovat tulleet no-reply-serverin kautta = ei ole osoitettasi.

  Suora osoitteeni on

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Kuulin tänään Yleltä Wikileaksista kaivettuna notta USA yritti painostaa Suomea luopumaan lääkkeiden ”viitekehysjärjestelmän” käyttöönoton. Syynä tähän oli USAn huoli siitä etteivät heidän lääketeollisuuden patentoidut lääkkeensä menisi enää kaupaksi kun edullisempia vastaavia olisi vapaasti saatavilla. USA oli jopa uutisen mukaan yrittänyt ottaa käyttöön heidän ”301 direktiiviään” joka mahdollistaa mm. kauppapakotteiden käytön toista maata kohtaan. Ynnää tämä sikainfluenssakohuun ja tee päätelmät itse.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Suomessa yksikään poliitikko ei puhu noin selkeästi, eikä asiasisällöllisesti merkittävästi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat