Puolisotilaalliset ryhmittymät ovat valmiina kaatamaan Ranskan hallituksen

Ranskan keltaliivien yhtenä johtohahmona pidetty Christophe Chalençon on italialaisen tv-kanavan mukaan kertonut, että puolisotilaalliset ryhmät ovat valmiina kaatamaan Ranskan hallituksen jos keltaliivien vaatimuksia ei kunnioiteta. Samat ryhmät tulevat Chalençonin mukaan myös ottamaan haltuunsa avainasemassa olevia viranomaisia.

Chalençonin puheet päätyivät italialaisen tv-kanavan nauhoille italialaisviranomaisten vierailun aikana Ranskassa, jolloin he tapasivat keltaliivien edustajia. Italialainen tv-ohjelma Piazzapulita julkaisi videon twitterissä. Videossa ei kuitenkaan näy puhuvan henkilön kasvoja.

Videossa väitettu Chalençon kertoo, että hänet saatetaan tappaa, ja että hän on valmis kuolemaan vakaumuksensa puolesta.

– Tiedän, että otan suuria riskejä. Luoti voi osua päähän milloin tahansa. Mutta en välitä siitä. Olen uskollinen vakaumukselleni. Jos he ampuvat minua päähän, odottaa giljotiini Macronia seuraavaksi. Jos he tappavat minut, Macron kuolee. Ihmiset hyökkäisivät Elyséehen, repivät kaiken alas. Macronin, hänen vaimonsa, koko porukan.

https://www.youtube.com/watch?v=X-J6bFs5aik

Lähteet

Kansallinen Vastarinta

Alkuperäinen lähde: Frihetskamp

6 kommenttia

 1. YLE on unohtanut ”vahingossa” uutisoida lempipoju Macronin kannatusluvuista 🙂

  Trumpin kannatuksesta sen sijaan uutisoidaan joka toinen päivä, tosin CNN toimittamalla valhegallup luvuilla.

  Plusääni(73)Miinusääni(1)
 2. Miten Macron on voitu edes äänestää presidentiksi!? Pankkiiri, jota ei ainakaan Suomessa tunnettu lainkaan, tulee ja sanoo haluavansa pressaksi. Qui, ole hyvä vaan. Tässä on tosin jono tunnettuja poliitikkoja, mutta katsotaan mitä voimme tehdä. Siis miten helv..Millä ihmeen mielipiteenvaikutus koneistolla tuo onnistuu? Vai ilmoitetaanko vain tulos ja poltetaan äänestyslipukkeet. Kuolet jos puhut.
  Kuka on tyhmä? Kuka tajuaa? Ranskalainen. No ei. Suomalainen. Heheh. Onko epätoivo niin syvää, että tartutaan mihin tahansa oljenkorteen. Sekö se konsti onkin. Tehdään niin paska yhteiskunta, että kaikki erilainen myy. Ei voi mennä huonompaan suuntaan.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 3. Suurin osa presidenteistä maapallolla on mafiooseja, russia. Syria. Kazakstan, azerbaitsan, ja puolet maapallon presidenteistä ja pääministereistä on mafian jäseniä, perlusconyn lakimies ja rahan pesu arkkitehti Unkarista Korsikalle paenneen nagy pal, lin poika Niklas sarkosy (unkarilaisittain Nicholas sarkösy)
  Ohjattiin ranskan presidentiksi pelusconin toimesta, ettei Ranskassa kukaan uskalla tutkia italian rahanpesua.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat