PVL:n lakkauttamisoikeudenkäynti – Poliisihallitus ajamassa EU-poliisivaltiota?

Oikeusvaltioon kuuluvan vallan kolmijako-opin mukaan lainsäädäntövalta, tuomiovalta ja toimeenpanovalta pitää olla tosistaan riippumattomia. Yhdessäkään länsimaassa tämä ei käytännön syistä kuitenkaan toimi ideaalisti, vaan esimerkiksi Suomessa lainsäädäntövalta ja toimeenpanovalta liittyvät kiinteästi toisiinsa.

Sen sijaan tuomiovalta ja toimeenpanovalta on erotettu maassamme selkeästi. Kansanvaltaa halveksuvasta ajastamme kertoo jotain se, että viime vuosina tässä käytännössä on tapahtunut valtava muutos, sillä poliisiviranomainen on alkanut itselleen kuuluvan toimeenpanovallan lisäksi haalia myös tuomiovaltaa ja lainsäädäntövaltaa. Tämä näkyy erityisen räikeästi Pohjoismaista Vastarintaliikettä vastaan nostetussa kanteessa, jonka takana ei ole syyttäjälaitos vaan Poliisihallitus. Tänään Pirkanmaan käräjäoikeudessa Tampereella alkaneesta valmisteluistunnosta kertoo Yle sekä tv-uutisissaan että verkkosivujensa jutussa Oikeudenkäynti uusnatsistisen järjestön lakkauttamisesta alkoi – liikkeen johtohahmo Ylelle: ”Väkivalta on ollut reaktiivista. Toimittaja Anne Orjala kirjoittaa, mihin viranomaisten halu kieltää liikkeen toiminta perustuu:

Poliisihallitus vaatii, että järjestö lakkautetaan, sillä se katsoo sen toiminnan olevan olennaisesti vastoin lakia ja hyviä tapoja. Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan ”väkivaltaisten ja avoimen rasististen järjestöjen toiminnalle ei pidä antaa sijaa suomalaisessa yhteiskunnassa”. Poliisihallituksen kannetta ajava Markku Fredman kertoi kanteen taustoista Ylelle Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

– Lainvastaisuuden osalta keskeisiä tässä ovat väkivaltaisuudet, joita järjestön tilaisuuksissa on ilmennyt, ja hyvän tavan vastaista on heidän verkkosivuillaan levitettävä propaganda. Meidän käsityksemme mukaan se on rasistista, antisemitististä ja maahanmuuttovastaista ja siellä panetellaan eri tavoin ajattelevia ihmisiä.

Sekä Seppo Kolehmainen että Markku Fredman ovat jäävejä esittämään mitään syytevaatimuksia, sen verran ideologisesti lautautuneita heidän toimensa ja puheensa ovat olleet. Kolehmaisen ylijohtajakaudella poliisista on tullut EU:n ja sille työtä tekevän Suomen hallituksen nyrkki, joka tulkitsee lakeja kansalaisten intressiä ja oikeustajua vastaan. Tämä on nähty pehmeytenä ulkomaalaisrikollisuutta ja sen tiedottamista kohtaan samalla kun on käytetty kovia otteita kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita luvattomia maassaolijoita vastustaneita Suomi Ensin -kansalaisjärjestön mielenosoittajia vastaan.

Yhtään hyvämaineisempi ei ole Poliisihallituksen asianajajana toimiva ja PVL:n vastaisen kanteen allekirjoittanut juristi Markku Fredman. Wikipedian mukaan Fredman on ehta kulttuurimarxilainen punamädättäjä:

Hänet tunnetaan ihmisoikeusjuristina ja vähemmistöjen oikeuksien puolustajana. Hän oli perustamassa Pakolaisneuvonta ry:tä ja oli sen ensimmäinen puheenjohtaja.

Lisäksi tämä samainen Oikeuspoliittinen yhdistys Demla ry:ssä toimiva kulttuurimarxisti on tehnyt pro gadu -työnsä sananvapaudesta, mikä on hieman hullunkurista mieheltä, joka vaatii nyt PVL:n kanteen myötä sananvapauden tukahduttamista poliittisilta toisinajattelijoilta. Tavallisten suomalaisten kannalta Fredman on muutoinkin erittäin vahingollinen yhteiskunnallinen toimija, sillä hän on luonut omaisuutensa veronmaksajien kustantamilla ”maksuttomilla” oikeudenkäynneillä ja ajamalla lukuisten vähemmistöjen etuoikeuksia valtion eli meidän piikkiin.

Yllättävää Ylen uutisessa oli se, että siinä annettiin puheenvuoro Vastarintaliikkeen Suomen osaston puhemies Antti Niemelle, jonka sanomisia ei sen kummemmin kommentoitu saati vääristelty. Tärkeintä Niemen kommenteissa oli huomio, että poliittisista syistä kielletyksi vaadittua rekisteröimätöntä yhdistystä ei ole poliittisten näkemysten kuten ”kansanryhmän vastaisen kiihotuksen” vuoksi tuomittu missään yhteydessä:

Se vetoaa muun muassa siihen, ettei sen johtavia aktivisteja ole tuomittu kunnianloukkauksesta, rikokseen yllyttämisestä tai kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Liikkeen Suomen-johtaja Antti Niemi kiistää, että väkivalta kuuluisi liikkeen toimintaan.

– Se on monessa julkaisussa kielletty ja ainoastaan itsepuolustukseksi hyväksytään, Niemi sanoo. Miksi väkivaltaa on kuitenkin ilmennyt? – Ehkä tässä ovat asenteet kovenemassa kaikilla, mutta emme ole aloittaneet mitään väkivaltaa, Niemi kiistää.

Vaarallisinta Vastarintaliikettä vastaan nostetussa kanteessa on se, että poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaisen mukaan ”väkivaltaisten ja avoimen rasististen järjestöjen toiminnalle ei pidä antaa sijaa suomalaisessa yhteiskunnassa”. Tällä totalitaristisella lausunnollaan suomalaisvihamielinen Kolehmainen liikkuu kaltevalla pinnalla, sillä PVL:n kiellon varjolla mikä tahansa mielivaltaisesti ”rasistiseksi” tulkittu järjestö ja puolue voidaan kieltää. Siksi maltillisten kansallismielisten pitäisi toimia näkyvästi PVL:n näytösoikeudenkäyntiä vastaan, koska hetken päästää poliittisen poliisin mielivalta voi tarttua myös heihin.

Korruptoituneen Poliisihallituksen masinoima syyte PVL:ää vastaan saattaa olla vain alkusoittoa sille mitä on luvassa. Enteitä kasvavasta poliisivaltiosta kertoi paikallislehti Tamperelainen jo 27.5.2015 päivätyssä uutisessaan Mullistus luvassa: Poliisi saamassa laajan oikeuden syyteharkintaan – jopa 30000 juttua vuodessa:

Hallitusohjelman liitteen mukaan alioikeuksista siirrettäisiin rangaistusmääräysmenettelyyn sellaiset rikosasiat, joista voi saada sakkoa tai vankeutta enintään kaksi vuotta. Näissä tapauksissa poliisi kirjoittaisi rangaistusmääräyksen, jonka syyttäjä sitten vahvistaisi. Syytetty voisi viedä tapauksensa kuitenkin myös tuomioistuimeen. Muutos astuisi voimaan 2018. Sen myötä oikeusistuinten työ vähenisi jopa 30 000 jutulla vuosittain.

 

Julkaistu alun perin Yle Watch -blogissa.

12 kommenttia

 1. Jos kuka katseli eilen Merkelin lehdistotilaisuuden Saksassa niin selvästi näkyi miten hapan neiti oli. Hän on vissiin väsynyt kääntelemään asioita parhain päin ja edellisen aivopierun ”Eurooppa ei ole tehnyt kotiläksyjään pakolaistilanteessa” jälkeen hän hoki että:”Tekisin saman päätöksen yhä uudelleen”. Merkel on yksi niistä euroopan johtajista joilla ei ole omia lapsia joten hänen on helppo tehdä päätöksen euroopan tuhoamisesta. Kun hän kohta lakkaa hengittämästä, ei häntä jää kauipaamaan kukaan, eikä hänen tarvitse nähdä huolta kenestäkään. Kukin selvitköön itse.

  Mutta se puhe… Siinä merke sanoi että:”Kun Saksan liittovaltiovaalit ovat ohi niin sen jäkeen ratifioidaan euroopan liittovlatio”. Itselle heräsi pari kysymystä 1) Mistä Merkel tietää että on littokansleri vaalien jälkeen? 2) Mistä Merkel tietää että ratifiointiin on valtuutus muilta EU-mailta?

  Puhe jatkui ja Merkel sanoi että Ranskan presidentti Macronilla on tusinan verran ajatuksia uuteen littovaltioon. Hetkinen, mistä hämä kaksi tietävät että liittovaltio muodostuu? Ja sitten pyörätuoli-homo, Schläuble, hänenkin ajatuksiaan liittovaltion taloudesta Merkel kertoi. Euraasian edustaja on jo aikaisemmin kertonut että Saksan ja Ranskan suurin haaste on saada Le Penn pois vallasta seuraavissa vaaleissa. Mikä lienee täysin aiheellinen huoli.

  Miten euroopan johtajat voivat jo nyt tietää että liittovaltio tulee ja että sen muodostamisekustannukset eivät ole kuin muutamia satoja miljoonie eueroja veronmaksajien rahaa?

  Kun ajatellaan käyntiin lähtenyttä oikeudenkäyntiä Vastarintaliikettä kohtaan niin on selvää mihin se tähtää. Päätös Vastaritaliikkeen kieltämisestä tehdään liittovaltion ratifioimisen jälkeen, jolloin se EU-liittovaltion sisällä koskettaa kaikkia maita. Myös Ruotsia jossa Vastarintaliike on vahvimmillaan.

  Ei siis ole yllätys että sionisti Feldman veti itse haasteeseen lisää ”antisemitisti” kortin koska sillä on valtaa tuomion jälkeen euroopassa.

  Ja nyt kun katselee tätä sirkusta, niin Englannin Brexit-ero tuli juuri sopivaan aikaan, eikö? He saavat pitää itsenäisyytensä ja pääseävt hallitsemaan eurooppaa. Jota hallisetsevat jo nyt. Viimeistään nyt pitäisi suomalaisten siirtyä tukemaan Suomlaisia yhtiöitä telekommunikaatiossa, rahaliikenteessä, vakuutusasioissa jne. Ja siirtyä pois sionististen yritysten asiakaskannasta. Ja sitten aloittaa entistä kovemmin vaatimaan EU-eroa.

  Tämä päättäjiemme tyhmyys on saatava korjatuksi.

  Plusääni(53)Miinusääni(2)
 2. Suomi ollaan viemässä liittovaltioon VALTIOPETOKSILLA; joiden juuret ovat jo 90-luvun valtiopetoksissa. ( todisteet Jorma Jaakkolan kotisivuilla ).

  Näiden valtiopetosten rikostutkinta estettiin uusilla petoksilla. ( 2005 /2006 vuodenvaihteessa lakkautettiin ”rikoslakimuutoksella” PERUSTUSLAKIIN sisältynyt rinnakkainen syyteoikeus ).

  Kansalainvälinen rikostuomioistuin LAHJOTTIIN He 5572007:n avulla ja sitä seuranneella ”sopimuksella” toimivallattomaksi käsittelemään Suomen lainsäädäntövallan ja tuomiovallan kaappaamista samoille tahoille.

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan .”. Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Mitä tämä ”omanlainen” lainsäädäntö sitten on ?

  Suomen ”perustuslaki” ( valtiopetos ) 118 § ..Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  ”Laki 444/2012” pienyrittäjien jopa 3 MILJARDIN omaisuusmassan VARKAUS pankki- vakuutuslaitoksille . ( Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduksunnassa muhii miljardikaappaus” ); PL 118 § ( valtiopetos) estää tämän käsittelemisen Valtakunnanoikeudessa.

  Olen kuitenkin jo 9. 12. 2005 jätttänyt Valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännölllisen syrjinnän lopettamiseksi mm. pienyrittäjiä kohtaan. ( vertaa ”laki 444/2012” ja PL 118 § ).

  Kansainvälisen rikostuomioistuimen LAHJONNALLA ( He 55/2007 ) estettiin Kansainvälistä rikostuomioistuinsa saamasta toimivaltaa PL 118 §:n ja lain 444/2012 mukaisissa asioissa !

  LAHJONTA maksettiin seuraavasti: Suomi lupasi MAKSAA ja pitää mm. Ruanda-”oikeudenkäynnin” kun Kansainvälinen rikostuomioistuin tuli TOIMIVALLATTOMAKSI Suomea koskevissa ”yksittäistapauksissa”.

  Olenkin koska tahansa valmis TODISTAMAAN asioista Valtakunnansoikeudessa tekemäni SYYTEILMOTUKSEN mukaisesti lainsäädännöllisen syrjinnän lopetamisekis. ( ja nyt PL 118 §:n purkamiseksi ).

  Syyteilmoitusta kirjattiin diaariin 8 kuukautta; kunnes VALTIOPETOS rinnakkaisen syyteoikeuden purkamiseksi ehdittiin tehdä !

  PL 118 §:n mukaisia asioita Suomessa on KERTYNYT jo ruuhkaksi asti !

  Julkiset todisteet archive.is / kimmoleaks.fi ; MV-lehti / keskustelu / paljastetaan totuus !

  Plusääni(21)Miinusääni(1)
  1. Myöskin Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on mädättety ”seulomaan” pois käsittelystä ”selvästi” aiheettomat valitukset mm. liittyen PL 118 §:n ( ennen valtiopetosta EOA päätös 876/2/05) mukaiset asiat,

   Aisia vain informoitiin Suomen eduskunnalle syksyllä 2013 : EIT siirtyy 1.1. 2014 yhden suomalaistuomarin seulontakokoonpanoon. ( Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunnan raportti eduksunnalle; julkinen syksy 2013 ).

   Nykyisin 99 % Suomesta lähetetyistä ihmisoikeusvalituksista ”seulotaan” pois käsittelystä ja KAIKKI PL 118 §:ään viittaava !

   Kaikki Euroopan ”oikeusjärjestelmät” ovat vain KULISSEJA Suomen osalta ja kansaninväliset pankki / rahatahot KIRISTÄVÄT Suomen päättäjiä mm. allekirjoittamaan erilaisia tuki-ja pankkisopimuksia; ettei Suomen päättäjiä laiteta Kansainväliseen rikostuomioistuimeen rikoksistaaan, koska Suomen ”oikeusjärjestelmä” on PL 118 §:n jäljiltä TOMIVALLATON !

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Globalistit ovat jo vuosikymmenet levittäneet turvattomuutta ja levottomuutta alun perin vakaisiin ja rauhallisiin yhteiskuntiin, joista 1980-luvun Suomi oli varsin hyvä esimerkki. Suomessa epävakauttaminen aloitettiin globalistisen uusliberaalin talouspolitiikan avulla ja Suomi ajettiin ennätysvauhdilla lamaan 1990-luvulla. Tämä jälkeen ihmisiä ajettiin taloudelliseen ahdinkoon tai ainakin epävarmuuteen ja tilanne työmarkkinoilla ja ylipäätänsä toimeentulon suhteen kiristyi huomattavasti. Palkkojen osuus kansantulosta alkoi laskea ja ihmisiä ajettiin yhä enemmän elämään velaksi, mikä lisää psykologista turvattomuuden tunnetta ja kaventaa ihmisten mahdollisuutta ilmaista vapaasti poliittisia mielipiteitään vaikkapa työpaikoilla.

  Samalla kun ihmisiä saatiin ajettua velkaloukkuun ja epävarmoihin työsuhteisiin, niin globalistit tuottivat median ja tiettyjen järjestöjen vahvan lobbauksen avulla yhteiskuntaan poliittisen korrektiuden kulttuurin, jossa ihmiset totutettiin olemaan joko täysin keskustelematta politiikasta tai uskonnosta tai vähintäänkin välttämään ”vääränlaisten” mielipiteiden ilmaisua. Vielä jokunen vuosikymmen sitten omintakeisia ja”controversy”jä mielipiteitä esittäviä ihmisiä pidettiin kiinnostavina ja älykkäinä, mutta nykyään niitä saa esittää vain Pentti Linkola.

  Sittemmin alkoi matu-vyöry länteen ja sitä myötä myös fyysinen rikollisuus ja terrori, aluksi tosin kaukana Suomesta, mutta hiipien koko ajan meitä lähemmäksi. Näin ihmisistä ollaan lähes tekemällä tehty erittäin pelokkaita ja helposti auktoriteetteihin turvautuvia. Hysteriaa ja vainoharhaa on nyt liikkeellä paljon. Itse olen kokenut tämän mm. niin, että minusta on viimeisen kuukauden aikana ilmoitettu kaksi kertaa poliisille jonkun täysin tuntemattoman henkilön tekemän vainoharhaisen irtohavainnon perusteella. Ei tämmöinen enää voi olla sattumaa, mistä päättelen, että Suomen kansa on nyt täynnä hysteerikkoja, jotka näkevät natseja, pedofiileja, raiskaajia, rötöstelijöitä ja vallankumouksellisia kaikialla. Pienintäkään vitsailua tai spekulointia ei sallita, vaan hermoheikot ottavat kaikki puheet tosissaan ja laativat niiden perusteella ilmiantoja, rikosilmoituksia ja syytekirjelmiä. Kaikki tämä vaikuttaa kuin tarkoituksellisesti suunnitellulta, jotta globalistit voivat viedä omat suunnitelmansa helpommin läpi.

  Näinä aikoina on kunniaksi ihmiselle säilyttää hyväntuulinen miehekkyys ja antaa hermoheikkojen naismaisten luonteiden paljastaa itsensä. Eli PVL:llekin kaikkea hyvää sen ryhdikkään tuntuisessa toiminnassa, joka totisesti erottuu edukseen näinä synkkinä, halveksittavien luonteiden ylivallan aikoina.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 4. Asiaa vapaamuurarithan ovat pahimpia maanpettureita mailmanhistoriassa! Ja juuri he haluavat tuhota kansallisvaltiot helposti hallitaviksi sekarotuisiksi paska maiksi tietenkin talmud väen käskytyksellä! Ja kuinka lukemattoman määrän ihmisiä pitää taas kuolla ennenkuin paska kansa ymmärtää ketkä hallitsee rahajärjestelmää ja miksi kansanmielisyys on saatava tuhottua, viimeinen este totalitäärisestä mailman vallasta!! Jutikat onnistu venäjällä täysin ja kiinan pilasivat oopiumilla ym koko planeetta tuhoutuu heidän velkaperusteisen kasvua tavoittelevan rahajärjestelmän takia! Kaikki armeija poliittista ym muuta johtoa ovat täynnä näitä saastoja ympäri eurooppaa varsinkin ja venäjää ja muuta mailmaa! Verhojen takana ovat hyvää pataa toistensa kanssa! TE OLETTE TYPERÄ ORJA LAUMA SUOMEN JA MAILMAN KANSAT. KOKO NYKYINEN JÄRJESTELMÄ ON PELKKÄ TULON SIIRTO GOJIMEILTA VALITULLE KANSALLE!!!!!!!!!!! MUTTAKUN EI MENE JAKELUUN NIIN EI VITUN NILKIT HERÄTYS!!!

  HAISTAKAA SUOMALAISET 90% PITKÄ JA LEVEÄ VITTU KUN ETTE HALUA YMMÄRTÄÄ ASIAN TODELLISTA LUONNETTA!!

  aLBERT PIKE kyrvän syylä vapaamuurari saatanan palvoja sanoin iät ja ajat sitten että kolmas mailmansota käydään muslimien ja kristittyjen välillä ja he toimivat arkkitehteina koko orkesterin! Ei ole pellet mitään muslimi terroristeja he ovat tarkoituksella muurareiden tuomia kaaoksen lähettiläitä! Kaikki cia:t ja muut on perustettu aikoinaan rikkaiden juutalaisten toimesta!

  TE ETTE YKSINKERTAISESTA TULE KOSKAAN KÄSITTÄMÄÄN KUINKA VITUN SAIRAITA IHMISIÄ HE OVAT!!!

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 5. Vallassa oleva Peto hallitsee petoksen kautta. Se ei kiellä tätä, se kertoo kaikille tämän. Sen tiedustelupalvelun motto on ”War by deception”.

  Peto palkitsee ruhtinaallisesti maanpetturit. Se jakaa pankinjohtajan virkoja surkeimmille, lohduttomimmille maanpettureille. Johtajamme suutelevat Pedon kättä, koska Peto on raha ja raha on Peto.

  Peto on media. Media palvoo Petoa ja toistaa mantran tavoin silmät suljettuna, polvillaan Pedon edessä kaikkea Pedon lausumaa. Valhe muuttuu todeksi, hyvä pahaksi, viaton tapetaan, tappajaa juhlitaan ja ylistetään.

  Peto on armeija, joka Pedon käskystä hyökkää mihin Peto osoittaa. Peto rakastaa joukkotuhoaseita ja ei koskaan jätä käyttämättä niitä. Se murhaa miljoonia, se riistää vapauden, se orjuuttaa.

  Tämä on Pedon luonto.

  Tämä (((Peto))) on joukossamme. Se kulkee valkoisten kansojen keskellä ns. ”hyvän ihmisen” kaavussa.

  Se tappoi naapurissamme noin sata vuotta sitten kokonaisen kristityn kansan, se tietää sen itse hyvin ja on siitä hyvin, hyvin ylpeä.

  Peto on nyt kiimassa ja se haluaa tappaa nyt meidät, se haluaa viedä meidänkin kansamme, meidänkin tulevaisuutemme, meidänkin lapsemme, meidänkin maamme. Se haluaa orjuuttaa meidät, tappaa meidät.

  Ja meidän ostetut johtajamme kulkevat hopearahat taskussa polttaen Pedon nuorassa kansan teuraaksi johtaen. He tuijottavat kiiluvin silmin Pedon lupaamia virkoja ja myyvät kansansa mitättömistä summista. Oman kansansa.

  Peto ei ole muslimi, musta. Ei, Peto on joukossamme. On ollut jo kauan.

  Taistelu käydään Pedon ja Kansan välillä.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
  1. Sinä olet peto, Room. 3:10-18, 23; Room. 5:10, 12, 19; Ap. t. 26:18; Joh. 8:44.

   Pyrit hallitsemaan petoksen kautta, sivuuttamalla ja kieltämällä Jeesuksen Kristuksen ja siten Jumalan kaiken valtiaana ja antamalla kaiken vallan ja voiman syntiinlankeemuksessa turmeltuneille ja perkeleen orjuuteen joutuneille ihmisille – itse asiassa siis perkeleelle, pedolle. Se on hirvittävä petos. Se vie kaiken perkeleen käsiin ja tuhoon. Se tekee sinut maanpetturiksi. Kuljet ”hyvän ihmisen” (maan pelastajan) kaavussa, perkeleen (”oman” tahtosi, ”oman” itsesi, ”oman” ymmärryksesi – mikä on ”omaasi”, ei ole Jumalan) kanssa käsikynkkää. Perkele vie miljardeja ikuiseen kuolemaan (helvettiin, sielun eroon Jumalasta).

   Ei ortodoksinen kirkko ole kristinuskoa vaan kristilliseen kaapua puettua pakanuutta (kuten katolinen kirkkokin). Se hylkää uskon Jeesuksen Kristuksen lunastustekoon ainoana pelastumisen tienä, koko kristinuskon siis.

   Mitä Suomen tuhoutumiseen tulee, se on itse täysin ansaittua hirvittävillä ja julkeilla synneillä. ”Synnin palkka on kuolema” (Room. 6:23).

   Peto (siis sinä ja koko tämä jumalaton kansa) on siis mitä avoimimmin ja konkreettisimmin keskuudessamme. Taistelu käydään pedon ja kristittyjen välillä, ja se sota (Harmagedonin sota) on hengellinen ja riehuu parhaillaan kaikkialla (kaikki on nykyisin sitä taistelua).

   Jeesus on jo voittanut: ”Minä olen voittanut maailman” (Joh. 16:33).

   ”sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme. Kuka on se, joka voittaa maailman, ellei se, joka uskoo, että Jeesus on Jumalan Poika? (1. Joh. 5:4-5).

   Koska sinulta ja nykyiseltä Suomen kansalta puuttuu sydämen usko Kristuksen sijaissovitukseen ja elätte katumattomina synneissänne, hukutte automaattisesti, teette mitä teette.

   Olette hengellisesti täysin sokeita – ja absoluuttisen voimattomia.

   Plusääni(6)Miinusääni(7)
  2. Ilmestyskirja 13:16-18 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

   Valejuutalaiset ovat kollektiivisesti Ilmestyskirjan peto. He hallitsevat jo maailman rahataloutta (”…ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä…”). Mitä käteen tai otsaan tulevaan merkkiin tulee, en tiedä varmuudella mistä on kyse, mutta mikrosiruilla lienee jotain tekemistä asian kanssa. Mikrosirut tulevat yleistymään. Voi olla, että joku päivä jokainen ihminen tullaan pakottamaan kantamaan niitä, olivat he sen olemassaolosta tietoisia tai eivät. Mitä pedon lukuun 666 tulee, se komeilee erään epävaltion lipussa. Valejuutalaisten heksagrammi sisältää kuusi kärkeä, kuusi kolmiota sekä kuusisivuisen monikulmion.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 6. Nyt kun kaikki totuus kaikissa asioissa (myös Jumala, Jeesus Kristus ja Raamattu) on – demokratian eli perkeleen hirmuvallan tuloksena – tulossa rangaistavaksi rikollisuudeksi, pyydän ottamaan käyttöön sen keinon, joka alun perinkin olisi tullut ottaa käyttöön: (sydämen) parannuksenteon Jumalan edessä Jumalan lain (käskyjen) ja evankeliumin voimasta ja voimassa ja sitten, kun yhteys Jumalaan näin on muodostunut, rukouksen Jumalan puoleen kaiken avun saamiseksi. Jumalan käsissä on kaikki (myös esivalta, Room. 13:1-5, ja perkeleen valta – yksin evankeliumi sitoo perkeleen).

  ”Eikä ole muuta auttajaa kuin minä (so. Jumala)” (Hoos. 13:4);

  ”SE ON SINUN TURMIOSI, ETTÄ OLET MINUA (JUMALAA) VASTAAN, JOKA OLEN SINUN APUSI” (Hoos. 13:9).

  Nyt Jumala ei kuule teitä, koska teistä ei ole parannuksessa (= katumus + usko) tullut hänen omiaan, niin että hän asuisi teidän sydämissänne: ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31). Teistä on ensin tultava Jumalan lapsia, ja sitten hän kuulee ja auttaa kaikessa.

  Olen laatinut tänne tutkittavaksi kaksi runoakin – kaksi Ilosanoma-runoa, ensimmäinen KAIKKI, KAIKKI, KAIKKI –runo ja toinen VALTA, VALTA, VALTA –runo:

  1. Ilosanoma-runo: KAIKKI, KAIKKI, KAIKKI –runo:

  Minä olen Jumala, Kaikkivaltias; vaella minun edessäni ja ole nuhteeton (1. Moos. 17:1) – – koko maa on minun (2. Moos. 19:5) – – Herran on maa ja kaikki, mitä siinä on, maanpiiri ja ne, jotka siinä asuvat (Ps. 24:1) – – Sinun, Herra, on suuruus ja väkevyys ja loisto ja kunnia ja kirkkaus, sillä sinun on kaikki taivaassa ja maan päällä. Sinun, Herra, on valtakunta, ja sinä olet korotettu kaiken pääksi. Rikkaus ja kunnia tulevat sinulta, sinä hallitset kaikki, ja sinun kädessäsi on voima ja väkevyys. Sinun vallassasi on tehdä mikä tahansa suureksi ja väkeväksi. – – kaikki tulee sinulta (1. Aikak. 11-12, 14) – – Herra, meidän isiemme Jumala, sinä olet Jumala taivaassa, ja sinä hallitset kaikkia pakanakansain valtakuntia. Sinun kädessäsi on voima ja väkevyys, eikä kukaan kestä sinun edessäsi (2. Aikak. 20:6) – – Mitä kaiken taivaan alla on, se on minun (Job 41:2) – – minun on maanpiiri ja kaikki, mitä siinä on (Ps. 50:12) – – Jumala olkoon meille armollinen ja siunatkoon meitä, hän valistakoon kasvonsa meille, – Sela – että maan päällä tunnettaisiin sinun tiesi, kaikissa pakanakansoissa sinun apusi. Sinua, Jumala, kansat kiittäkööt, sinua kaikki kansat kiittäkööt. Iloitkoot ja riemuitkoot kansakunnat, sillä sinä tuomitset kansat oikein ja johdatat kansakunnat maan päällä. Sela. Sinua, Jumala, kansat kiittäkööt, sinua kaikki kansat kiittäkööt. Maa on satonsa antanut. Siunatkoon meitä Jumala, meidän Jumalamme. Siunatkoon meitä Jumala, ja peljätkööt häntä kaikki maan ääret (Ps. 67:2-8) – – Kiitä Herraa, minun sieluni, ja kaikki, mitä minussa
  on, hänen pyhää nimeänsä. Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unhota, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt, hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi, joka lunastaa sinun henkesi tuonelasta ja kruunaa sinut armolla ja laupeudella, joka sinun halajamisesi tyydyttää hyvyydellään, niin että sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan. Herra tekee vanhurskauden ja hankkii oikeuden kaikille sorretuille – – hänen kuninkuutensa hallitsee kaikkia – – Kiittäkää Herraa, kaikki hänen tekonsa, hänen valtakuntansa kaikissa paikoissa (Ps. 103:1-6, 19, 22) – – Minä olen Herra, joka teen kaiken (Jes. 44:24) – – Jos Kaikkivaltias tulee sinun kulta-aarteeksesi, sinun hopeaharkoiksesi, silloin on ilosi oleva Kaikkivaltiaassa, ja sinä nostat kasvosi Jumalan puoleen. Kun rukoilet häntä, niin hän kuulee sinua, ja sinä saat täyttää lupauksesi. Jos mitä päätät, niin se sinulle onnistuu, ja sinun teillesi loistaa valo. Jos tie painuu alaspäin, niin sinä sanot: ’Ylös!’ ja hän auttaa nöyrtyväistä (Job 22:25-29) – – Älköön siis kukaan kerskatko ihmisistä; sillä kaikki on teidän (kristittyjen), teidän on Paavali ja Apollos ja Keefas, teidän on maailma ja elämä ja kuolema, nykyiset ja tulevaiset, kaikki on teidän. Mutta te olette Kristuksen, ja Kristus on Jumalan (1. Kor. 3:21-23) – – kaikki on Jumalasta (1. Kor. 11:12) – – kaikki hän on alistanut hänen (Jeesuksen) jalkojensa alle (1. Kor. 15:27) – – hänen (Kristuksen), joka vaikuttaa kaikki oman tahtonsa päättämän mukaan (Ef. 1:11) – – yksi Jumala ja kaikkien Isä, joka on yli kaikkien ja kaikkien kautta ja kaikissa (Ef. 4:6) – – kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman (Fil. 2:10) – – Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu hänen kauttansa ja häneen, ja hän on ennen kaikkia, ja hänessä pysyy kaikki voimassa (Kol. 1:16-17) – – kaiken rakentaja on Jumala (Hebr. 3:4) – – heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen (1. Piet. 5:7) – – nyt hän (Jumala) tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus (Ap. t. 17:30).

  2. Ilosanoma-runo: VALTA, VALTA, VALTA –runo:

  Mutta Herra hallitsee iankaikkisesti; hän on pystyttänyt istuimensa tuomitaksensa. Hän tuomitsee maanpiirin vanhurskaasti, vallitsee kansoja oikeuden mukaan. – – Pakanat ovat vajonneet kaivamaansa hautaan; heidän jalkansa takertui verkkoon, jonka he virittivät. Herra on tehnyt itsensä tunnetuksi, on pitänyt tuomiot, kietonut jumalattoman hänen kättensä tekoihin (Ps. 9:8-9, 16-17) – – Herran on kuninkuus, ja hän on hallitseva pakanoita (Ps. 22:29) – – Kohottakaa Jumalalle riemuhuuto, kaikki maa, veisatkaa hänen nimensä kunniaa, antakaa hänelle kunnia ja ylistys. Sanokaa Jumalalle: ”Kuinka peljättävät ovat sinun tekosi!” Sinun suuren voimasi tähden sinun vihollisesi matelevat sinun edessäsi. Kaikki maa kumartakoon sinua ja veisatkoon sinun kiitostasi, veisatkoon sinun nimesi kiitosta. Sela. Tulkaa ja katsokaa Jumalan töitä: hän on peljättävä teoissansa ihmisten lapsia kohtaan. Meren hän muutti kuivaksi maaksi, jalkaisin käytiin virran poikki; silloin me iloitsimme hänestä. Hän hallitsee voimallansa iankaikkisesti, hänen silmänsä vartioitsevat kansoja; niskoittelijat älkööt nostako päätänsä. Sela. Kiittäkää, te kansat, meidän Jumalaamme, korkealle kaiuttakaa hänen ylistystänsä (Ps. 66:1-8) – – sinä, Herra, hallitset iankaikkisesti (Ps. 102:13) – – Jumalalla on valta auttaa ja kaataa (2. Aikak. 25:8) – – herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaista nimeä, mikä mainitaan, ei ainoastaan tässä maailmanajassa, vaan myös tulevassa. Ja kaikki hän on asettanut hänen jalkainsa alle ja antanut hänet kaiken pääksi seurakunnalle, joka on hänen ruumiinsa, hänen täyteytensä, joka kaikki kaikissa täyttää (Ef. 1:20-23) – – Sen tähden onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman (Fil. 2:9) – – Sillä hänessä luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu hänen kauttansa ja häneen, ja hän on ennen kaikkia, ja hänessä pysyy kaikki voimassa (Kol. 1:16-17) – – ja te olette täytetyt hänessä, joka on kaiken hallituksen ja vallan pää – – Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen kauttaan voiton riemun (Kol. 2:10, 15) – – Minulle (Jeesukselle) on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä (Matt. 28:18) – – koska sinä (Isä) olet antanut hänen (Pojan) valtaansa kaiken lihan (Joh. 17:2) – – Isä rakastaa Poikaa ja on antanut kaikki hänen käteensä (Joh. 3:35) – – Kaikki on minun Isäni antanut minun haltuuni (Matt. 11:27) – – Koska siis lapsilla on veri ja liha, tuli hänkin (Jeesus) niistä yhtäläisellä tavalla osalliseksi, että hän kuoleman kautta kukistaisi sen, jolla oli kuolema vallassaan, se on: perkeleen (Hebr. 2:14) – – hänen (Jeesuksen Kristuksen) allensa ovat enkelit ja vallat ja voimat alistetut (1. Piet. 3:22).

  VILaurio

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat