Raiskaukset lisääntyvät; hajota ja hallitse ohjelma; vallankumous

Monikulttuurisuuden ja siihen kytkeytyvän pakolaisvyörytyksen ongelmakenttä synnyttää katkeruutta ja jopa vihaa. Kuitenkin vastustuksen kohdistaminen itse maahanmuuttajiin on vain oireiden hoitoa, eikö mieluummin pitäisi parantaa taudin perimmäiset syyt eli poliittinen vastarintama tulisi suunnata poliittisia päättäjiä ja virkakoneistoa kohtaan. Nämä elimet ovat vastuussa pakolaispolitiikasta.

Luonnollisesti jokainen on uhkatilanteessa velvollinen puolustamaan itseään ja lähimmäisiään tulipa tämä vaaratilanne mistä ryhmittymästä tahansa.

 

Törkeät joukkoraiskaukset Ruotsin laivalla ja Helsingin rautatieasemalla

Ruotsin poliisi on kuulustellut torstaina 31.3.2016 neljää miestä, jotka pidätettiin keskiviikkona epäiltyinä törkeästä raiskauksesta opiskelijaristeilyllä Silja Linen Galaxy-lautalla, kertoo ruotsalaislehti Aftonbladet.

Ruotsin poliisi kuulusteli torstaina 31.3.2016 neljää miestä, jotka pidätettiin keskiviikkona epäiltyinä törkeästä raiskauksesta opiskelijaristeilyllä Silja Linen Galaxy-lautalla.
Ruotsin poliisi kuulusteli torstaina 31.3.2016 neljää miestä, jotka pidätettiin keskiviikkona epäiltyinä törkeästä raiskauksesta opiskelijaristeilyllä Silja Linen Galaxy-lautalla.

Miehet ovat 18–19-vuotiaita maahanmuuttaja taustaisia, joista18-vuotias pidätetty on syntyjään burundilainen, ja 19-vuotiaat ovat Kolumbiasta, Irakista ja Bosnia-Hertsegovinasta. Kaikki miehet ovat kirjoilla Västeråsissa.1

Tukholman käräjäoikeuden asiakirja yllämainitusta tapahtumasta (taulukko 1).

Stockholms Tingsrätt
Taulukko 1.

 

Kaikille muille on viime vuosina myönnetty Ruotsin kansalaisuus, paitsi 19-vuotiaalle, joka on Bosnia-Hertsegovinasta.

Yllä oleva kosketti Ruotsin lainsäädäntöä, mutta Suomessakin raiskauksien määrä on lisääntynyt.

Vastaavanlainen törkeä joukkoraiskaus tapahtui Helsingin rautatieasemalla viime vuoden marraskuussa. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi nyt 23-, 24- ja 38-vuotiaat miehet törkeästä raiskauksesta neljän vuoden ehdottomiin vankeusrangaistuksiin.

Käräjäoikeus on myös tuominnut 24-vuotiaan miehen raiskauksesta kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Törkeä joukkoraiskaus tapahtui Helsingin päärautatieaseman lähistöllä öiseen aikaan viime marraskuun alussa.
Törkeä joukkoraiskaus tapahtui Helsingin päärautatieaseman lähistöllä öiseen aikaan viime marraskuun alussa.

Shakir Hammood Mustafa pakotti uhrin sukupuoliyhteyteen väkivaltaisesti Helsingin rautatieasemalla viime marraskuussa. Uhri oli voimakkaan päihtymyksen vuoksi täysin puolustuskyvytön.

Myöhemmin kolme miestä sekä neljäs, tuntemattomaksi jäänyt mies, raiskasivat saman uhrin toisaalla Helsingin rautatieasemalla.

23-vuotias Alkarraf Alali Ahmed, 38-vuotias Hilal Hussein Bessam ja 24-vuotias Khaled Ibrahim Ibrahim tuomittiin törkeästä raiskauksesta. Heidät velvoitettiin maksamaan uhrille korvaukseksi henkisestä kärsimyksestä 12 000 euroa, fyysisestä kivusta ja särystä 1 000 euroa sekä tilapäisestä psyykkisestä haitasta 2 250 euroa.

 

Monikulttuurisuus lisää rikollisuutta

Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutin tutkimuksen mukaan ulkomaalaistaustaiset syyllistyvät raiskauksiin useammin kuin kantasuomalaiset. Esimerkiksi Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta tulleiden keskuudessa raiskausrikollisuus on 17 kertaa yleisempää kuin kantasuomalaisten keskuudessa, kun tapaukset suhteutetaan ihmisten lukumäärään.

 

Monikulttuurisuus tuhoaa osaltaan yhteiskuntaa

Tässä artikkelissa monikulttuurisuudella tarkoitetaan pakolaisvyörytyksen tuomaa yhteiskunnallista ongelmaa. Poliittisen eliitin, maahanmuuttoviranomaisten ja valtavirtaisen tiedonvälityksen suosima kansanvaelluksen kaltainen pakolaispolitiikka aiheuttaa korvaamattomia vahinkoja yhteiskunnalle: maahanmuuttopolitiikkaa pidetään yllä kantaväestön hyvinvoinnin ja kulttuurin kustannuksella, poliittinen kerma ja sitä tukeva valtamedia on asettanut pakolaiset korkeampaan asemaan kuin kantaväestö.

Maahanmuuton s hinta

Pakolaisvirtojen jatkuessa väestön geneettinen rakenne ja kulttuuri muuttuvat, joka pahimmillaan tarkoittaa kansanmurhaa. Rikollisuus ryöpsähtää kasvuun, kuten olemme jo havainneet. Pahimmallaan tämä tarkoittaa miltei loputonta ja raskasta sisällissotaa2 Eurooppaan.

Ilmeisesti vaikuttavimmaksi ihmisvyörytyksen lobbaajaksi on osoittautunut ”juutalainen” (uskottavasti aškenasijuutalainen eli kasaari) keinottelija ja monimiljardööri George Soros.

Sorosin kytkennät verkostoituvat laajalle, mutta nykyisin hänen Open Society -ryhmään kuuluva ”W2eu – Tervetuloa EU:hun –säätiönsä on painattanut oppaan, joka toimii käsikirjana Eurooppaan saapuville maahanmuuttajille, josta löytyy Eurooppaa koskevia vinkkejä, karttoja, puhelinnumeroita ja ohjeita. Opas on kirjoitettu arabiaksi sisältäen Punaisen Ristin, YK:n pakolaisjärjestön (UNHCR) sekä muiden pakolaisten matkaa avustavien järjestöjen puhelinnumeroita.3 Euroopan kansojen etnisen rakenteen ja kulttuurin sulatusuuniin on todellakin uhrattu paljon työtä ja rahaa.

Unkarin hallituksessa olevien kristillisdemokraattien lakimies kertoi George Sorosin rahoittamien kansalaisjärjestöjen haittaavan Unkarin maahanmuuttoviranomaisten työtä. Istvan Hollik kertoi uutiskanava M1:lle, että Unkarin Helsinki-komitea, Unkarin maahanmuuttajayhdistys (Menedek) sekä Unkarin ihmisoikeusunioni (TASZ) olivat häirintään osallistuneita organisaatioita. Hollik kertoi myös, että Soros rahoittaa näitä organisaatioita säätiöidensä kautta, eikä yksikään osapuolista kiellä tätä.4

 

Poliittinen eliitti on syyllinen monikulttuurisuuteen

Sanomattakin lienee selvää, että kriittisyys pakolaispolitiikkaa kohtaan ei ole rasismia, vaan pyrkimyksenä on herättää asiallista dialogia vallitsevasta monikulttuurisuudesta ja sen vaikutuksesta yhteiskuntaan.

Pakolaisten kuljetus ympäri Eurooppaa on väärää auttamisen trategiaa.
Pakolaisten kuljetus ympäri Eurooppaa on väärää auttamisen trategiaa.

Tarkoituksena ei suinkaan ole lietsoa muukalaisvihaa, vaan luoda rakentavan arvosteleva näkökulma pakolaispolitiikasta vastuussa olevaa poliittista koneistoa, viranhaltijoita ja valtamedioita kohtaan.

Pakolaisista valtaosa on muslimeja. Juuri sionistisen eliitin pyrkimyksenä on hajota ja hallitse ohjelman mukaisesti rikkoa lopullisesti muslimien ja kristittyjen välit. Tämä näköjään onnistuu täydellisesti nykyisellä pakolaispolitiikalla. Seuratessamme sosiaalisen median mielipiteiden kirjoa vallitsevasta kansanvaelluksesta huomaamme, että enemmistö ihmisistä on langennut sionistien hajota ja hallitse ansaan. Viha muslimeja kohtaan on hirvittävä; suorastaan pelottava. Tässä tuohtumuksessa unohdetaan se, että valtaosa maailman muslimiväestöstä on rauhaarakastavia ja naisia kunnioittavia henkilöitä.

Tulee muistaa, että Hollywoodin kaltainen viihdekuona villitsee muslimien ja yleensä mustan väestönosan vihaa kristittyjä kohtaan. Tämä ”viihteellinen” propaganda uppoaa helposti nk. mustan populaation ja muslimien heikompaan ainekseen, joka on varmasti marginaalinen, mutta kyllin ongelmallinen esimerkiksi rikollistilastoissa.

Ei voida tarpeeksi painottaa sitä, että pakolaisvirtojen ja yleensä monikulttuurisuuden synnyttäjinä on sionistinen eliitti ja heidän pyrkimyksiään edistävät länsimaiden hallitukset sekä niitä tukevat virkakoneistot.

Ketkä synnyttävät ”terrorismiä” länsimaissa?

On väärin sanoa, että maahanmuutto tuo terrorismin Eurooppaan. False flag tyylinen terrorismi on rantautunut kylläkin sionistisen Israelin ja Yhdysvaltojen salaisten tiedotus- ja keskustiedustelupalvelujen kautta Eurooppaan. Israelin ja USA:n tuki ääri-islamisteille on tunnettua, joten älkäämme ihmetelkö sitä, mistä Hollywood-terrorismi länsimaihin on peräisin?

Valtaeliitti käyttää Euroopassa esiintyvää marginaalista ”terrorismiä” yhtenä instrumenttinaan siksi, että voisivat lisätä pakolaisten integraatiossa tarvittavia rahamääriä. Tämä on siis vain yksi syy länsimaissa esiintyvään ”terrorismiin”.

Yllä mainitun johdosta tulisi päätyä siihen, että mikäli jotakin täytyy vihata, niin suuttumus tulisi kanavoida sionisteja ja muuta poliittista eliittiä ja niitä myötäilevää virkakoneistoa vastaan.

Mitä siis tulee tehdä?

Ainoa ratkaisu dilemmaan on siis vastustuksen kohdistaminen valtion poliittiseen eliittiin ja resurssien rajoissa sionistiseen ylimystöön. Suomessa kuin myös muissakin Euroopan maissa tulisi tehdä perusteellinen vallankumous. Poliittinen eliitti ja sen tukema valtahierarkia valtiomuotoineen pitäisi nyhtää juurineen irti ja niiden tilalle tulisi perustaa hyvinvointia, rauhaa, itsenäisyyttä, vapautta ja taloudellista riippumattomuutta vaaliva valtiomuoto ja sen yhteiskuntarakenne.

”Vapaussota”, joka olisi suunnattuna poliittisen eliitin nujertamiseen, olisi ainoa ratkaisu pakolaisongelmaan, kuten myös erittäin turmiollisen TTIP-sopimuksen, Suomen luonnon yhtiöittämisen, isäntämaasopimuksen ja yms. haitallisten lieveilmiöitten torbedoimiseksi. Vallankumouksen jälkeen itsenäinen valtio, joka olisi siis eronnut EU:sta ja eurosta, voisi järjestää myös pakolaispolitiikkansa itselleen sopivalla tavalla. On aivan turhaa ajanhukkaa kuvitella, että vallankumous syntyy parlamentaarista tietä. Tämä on mahdotonta jo siksi, että eliitin häikäilemätön massamedia ja viihdemaailma manipuloivat valtaosaa väestöstä hyväksymään sionistien luoman arvomaailman ”rikkauksineen”.

Emme tässä yhteydessä puutu valtiomuodon ja yhteiskuntarakenteen selvittämiseen enempää, vaan kirjoitamme siitä myöhemmin keväällä.

Lopuksi huomautan, että kirjoituksessa käytetty termi ”vapaussota” ei välttämättä tarkoita aseellista toimintaa vaan sillä voidaan tarkoittaa myös muita radikaaleja menetelmiä. Tämä huomautus on tarpeellinen jo siksi, että Suomen lainsäädännössä väkivaltaan yllyttäminen on laitonta eikä tässä artikkelissa mitään pidä tulkita väkivaltaan yllyttämiseksi. Sen sijaan kehotan vakavasti pohtimaan myös muita vaikuttamisen keinoja kuin äänestäminen.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Mattias Albinsson (31.3.2016). Fria Tider: Fyra invandrare anhållna för våldtäkten på M/S Galaxy.
 2. Bogár, László (8.1.2016). Echo TV –kanava.
 3. W2eu – Tervetuloa EU:hun ;SkyNews (17.9.2016). Sky Finds ’Handbook’ For EU-Bound Migrants.
 4. Dailynews Hungary (13.10.2015). Civil organizations funded by Soros hinder authorities’ work with migrants, says KDNP lawmaker

9 kommenttia

 1. Ensimmäinen tehtävä nykyisten sionistien kätyreiden syrjäyttämisen jälkeen on irroittautua nykyisestä velkarahajärjestelmästä, eu:sta ja eurosta sekä kansallistaa takaisin ne yhteiskunnan toiminnan kannalta keskeiset toiminnot, jotka on riistetty noiden kätyreiden toimesta globaalien bankstereiden haltuun.

  Plusääni(35)Miinusääni(0)
 2. Vapaussota on aivan oikea termi.

  Se on sitten semantiikkaa, miten sitä sanaa tulkitaan. Suomen valtaeliitti käy kirjaimellisesti sotaa omaa kansaansa vastaan ja sotaan on vastattava sodalla.

  Vihollinen ei ole muslimi, eikä ääliöafrikkalainen, vähälahjainen sosiaalipummi.

  Tätä voi verrata vakavan sairauden hoitoon.

  Jos ihmisessä on syöpäpesäke (valtaeliitti), joka lähettää syöpäsoluja (esim. vähälahjaisia afrikkalaisia) tuhoamaan ihmisen (Suomen) niin hoitomuoto ei ole yksittäisten syöpäsolujen poisto, vaan kirurginen leikkaus, jossa poistetaan syöpäpesäke. Kun syöpäpesäke on poistettu niin syöpäsoluja ei enää leviä eteenpäin.

  Massamaahanmuutto on todellakin vain oman ja kansainvälisen valtaeliitin ase sodassa valkoisia kansoja vastaan. Kannattaa panna merkille, että KUKAAN EI VAADI ISRAELILTA samaa. Kukaan ei näe heinähangon kokoista malkaa Israelin silmässä, mutta jokaista minun sanaani punnitaan kultaisella vaa’alla. Muslimi, ei edes vähälahjainen afrikkalainen, ole uhka meille, jos saamme elää omassa Isänmaassamme, oman kansamme maassa, oman kansamme ehdoilla.

  Vihollinen on joukossamme, hän ei ole muslimi, tai afrikkalainen.

  Plusääni(36)Miinusääni(0)
 3. Adressi Petteri Orpon erottamiseksi sisäministerinvirasta: http://www.adressit.com/adressi_petteri_orpon_erottamiseksi_sisaministerinvirasta

  ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.” – Roomalainen filosofi ja poliitikko Marcus Tullius Cicero runsaat 2000 vuotta sitten

  MONELLE maanpetturille maansa ja kansansa tuhoaminen on pieni hinta esim. politrukin virasta Brysselin lihapatojen äärellä. Valitettavasti näitä vallankahvaan päässeitä täysin selkärangattomia psykopaatteja näyttää löytyvän pilvin pimein ja suhteessa sitä enemmän mitä enemmän on valtaa onnistunut kähmimään itselleen.

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 4. Kun omaa kansaansa vihaava, huoraava valtaeliitti, on saatu kirurgisella leikkauksella irti niin seuraava vaihe on sanoa irti kaikki velat globaalille (sionisti)eliitille. Mitään ei makseta tämän maan ulkopuolelle ja jos velkaa on suomalaisille tahoille niin sitä maksetaan, jos siitä katsotaan olevan kansalle hyötyä.

  Kaikista globaalieliitin sopimuksista sanoudutaan irti ja jos joku urputtaa, hänelle näytetään ovea. Jos maassa on ns. ulkomaalaisia vähemmistöjä, jotka eivät osaa elää maassamme maan tavalla, heille näytetään ovea.

  Globaalin eliitin palveluksessa oleville näytetään ovea. Globaali eliitti ei ole enää tervetullut Suomeen kuin maksamaan takaisin niitä rahoja, jotka se on riistänyt kansalta. TTIP- ja muut vastaavat globaalin eliitin juonet tulevat olemaan kouluissa esimerkkeinä siitä, kuinka selkärangattomat loiset riistivät kansaamme.

  Käyttöön otetaan oma valuutta ja valtionvelkaa ulkomaille ei enää ole. Jos maassa on globaalieliitin omistamia asioita ne kansallistetaan, heti.

  Ja sionistipropaganda loppuu. Yhtäkään sionistien omistamaa yritystä ei suvaita. Yhtäkään kustantamoa tai media-alan yritystä ei enää koskaan anneta sionistien käsiin.

  Kaikille kantaväestön synnyttämille lapsille maksetaan heti syntymän jälkeen 10.000 euroa uudessa valuutassa. Jos lapsi on toinen, summa on 20.000 euroa ja kolmannelle 30.000 euroa ad infinitum. Kaikille kantaväestön lapsille taataan jokaisessa tilanteessa täysin ilmainen, korkealuokkainen koulutus, ilman pienintäkään tinkimistä.

  Muutamassa vuosikymmenessä maamme on elämää täynnä oleva, parhaiten koulutettu kansa koko maailmassa.

  Valkoinen Suomi kutsuu kaikkialta maailmasta valkoisia ihmisiä Suomeen. Ahdistetut ja vainon alla elävät etelä-afrikkalaiset ovat ensimmäisessä aallossa. Kutsumme skandinaaveja, germaaneja, veljiämme ympäri maailman!

  Tulkaa pois sionistien saastuttamasta helvetistä. Jättäkää poltettu maa, antakaa sionistien selvittää konkurssipesänsä tai nouskaa ja puhdistakaa maa sonnasta.

  Nostamme lipun salkoon ! Ja se liehuu komeasti!

  Se liehuu Vapauden tuulessa !

  Sitä ennen maan yli pyyhkii suomalainen Kamikaze, Pyhä Kalevalainen Tuuli, joka puhdistaa!

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 5. Kaikki on hyvin.

  Viha kuiskii jo aamutuulessa, honkien huminassa. Se kasvaa ja kaunistuu, rotevoituu, sairaaloissa ja vanhusten saattokodeissa. Se ihastuu ja sen silmät loistavat, kun se näkee oman kansan kärsivän.

  Se kuiskailee ihania sanoja, kun se lukee siitä, kuinka merkkivaatteissaan patsastelevat nuoret arabimiehet kiittävät hotelliasumista, koska ”on hyvä palvelu”. Se pyöristyy ja tulee tiineeksi, kun kansa lukee siitä, kuinka eliitin siat rikastuvat ”palvellessaan” mustia afrikkalaisia, jotka tulevat tänne ”työttömiksi”.

  Se on onnellinen ja se voi hyvin. Sitä joukkoraiskataan, sen äidit, tyttäret ja siskot kasvavat ja tulevat siihen. Se kasvaa ja vahvistuu edelleen.

  Siitä tulee aikuinen ja viimeinkin se saa täyttymyksensä: Se tulee sisään eliitin bunkkereihin ja tulee kekkerit, ihanat viihtyisät kekkerit. Juhlitaan yhdessä, kaikki saman katon alla.

  Sitä odotellessa, suvakit, sitä odotellessa, VOK-miljonäärit. Viha ei tunne rajoja, sille rajat ovat auki. Se ei laske vaivoja eikä veroprosentteja, sillä on pitkä muisti ja loputtomasti kärsivällisyyttä, se vain vahvistuu ajan kanssa ja voi oikein hyvin, kiitos kysymästä.

  Ruokkikaa sitä. Nöyryyttäkää vielä enemmän ihmistä, se kasvattaa sitä.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 6. Päättäjien nujertamisesta puhui myös yksi kanadalainen ystäväni, kun viime vuonna kirosin pakoloisrynnäkköä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Kyllä rikolliset vallanpitäjämme tämän hyvin tietävät: ”Total Failure of Multiculturalism in Sweden: The Facts” eli monikulttuurisuuden täydellinen epäonnistuminen Ruotsissa, http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=131611

   Avosylin kuitenkin ottivat vastaan kaikki 30000 Tornionjoen yli tullutta maahantunkeutujaa, kukkahattutätien lirkutellessa partalapsille ja muille potentiaalisille raiskaajilleen/ryöstäjilleen tervetuliais-toivotuksia-

   Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat