Rakkauden ja perheen juhla

Magneettimedia toivottaa lukijoille erittäin hyvää joulua! Aaton tunnelmiin voi valmistautua lukemalla kääntämämme otteen saksalaisen Wilhelm Beilstein artikkelista ”Wie wir Weihnachten feiern” eli ”Kuinka juhlimme joulua”. Artikkeli julkaistiin alunperin 1939 N.S.-Briefe –nimisessä kansallissosialistijulkaisussa.

”Äiti ja lapsi ovat joulun keskus – he tekevät juhlasta pyhän ja merkityksellisen. Mikään ei ole kunniallisempaa kuin äitiys. Joulua on kutsuttu pyhän äidin yöksi, mikä kuvaa juhlan tarkoitusta osuvasti. Joka vuosi miljoonat äidit kokevat syntymän ihmeen. Jouluna kunnioitamme rakkautta, äitiyttä ja perhettä – sekä totuutta, hyvyyttä ja kauneutta. Tämä on rakkauden juhla, joka yhdistää koko kansamme.

Jokainen perhe viettää joulua omalla tavallaan. Emme halua määrätä kuinka kaikkien tulisi juhlistaa joulua. Monet vievät lapsensa mielellään ulos tutustumaan talvimaisemiin ja pakkasessa kukkiviin jouluruusuihin. Sitten punaposkinen seurue palaa kodin lämpöön kerääntyäkseen tuikkivan kuusen ympärille.

Lapsista nuorin hapuilee pienillä käsillään kuusen kynttilöitä, karamelleja ja lahjoja. Kaiken hälyn keskelläkin vanhemmat tahtovat ylläpitää perinteitä ja laulaa joululauluja. Lapset voivat yllättää vanhempansa lausumalla runoja. Useissa kodeissa kerrotaan tarina paimenesta, josta tuli kuningas.

Jos suurin osa juhlijoista on aikuisia, voi yksi heistä pitää lyhyen puheen elämän kiertokulusta, kansamme kohtalosta sekä taistelun, työn, perheen ja kodin tärkeydestä.

Monien isät tai veljet joutuvat viettämään joulun sotien. Heidän kirjeitään voi lukea ääneen. Jouluna voi muistella niitä, jotka uhrasivat itsensä kansan hyväksi. Samalla voimme kiittää äitejä, jotka varjelevat kansan elämää. Jouluna voimme juhlistaa maanmiestemme suuria tekoja ja kiittää kaitselmusta siitä, että kansallamme on johtaja, joka on palauttanut vapautemme ja kunniamme.

Sitten on aika antaa lahjat. Joulu ei ole materialistinen juhla, mutta lahjoilla on suuri symbolinen merkitys. Lahjoilla osoitetaan lähimmäisenrakkautta ja ihmistuntemusta.”
Card-1-e1360751511163 deutsche_weinachts_sm joulusaksassa saksajoulu3 74892 hitler nazi-advent43s nazi_christmas_3 saksajoulu

17 kommenttia

  1. Joulu on kyllä yksi maailman turhimmista juhlista. Onkohan UMJ yhtä joulua?

   ” Joulu ei ole materialistinen juhla, mutta lahjoilla on suuri symbolinen merkitys. Lahjoilla osoitetaan lähimmäisenrakkautta ja ihmistuntemusta.”

   Olipas hölmösti sanottu, se nimenomaan on materialistinen juhla.

   Plusääni(5)Miinusääni(13)
  2. Jaa vihjaatko tuolla jotain tässä yhteydessä? Kyllähän joulu etenkin kristityimmän kansakunnan saksalaisten parissa oli tuolloinkin iso juttu ja kristillinen juhla kaikissa kirkkokunnissa ja ei-kikollisten kristittyjen parissa myös traditiot kukoistivat ja terveet asiat.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
   1. Kirkon traditioon kuuluu myös sunnuntain pyhittäminen Jumalan sanan mukaisen lauantain sijaan (sama juttu lähes kaikissa herätysliikkeissä). Kirkon traditioon kuuluu myös homojen ja muiden pervojen suosiminen, julkinen valehtelu ja Raamatun kirjoituksien vääntely. Kehoitettiinko kansaa Joulurauhan julistuksessa parannukseen ja uskomaan Jeesuksen sijaissovitus, joka toisi heille uudestisyntymisen kautta todellisen rauhan, näinä vaikeina aikoina, kun maa on kadotuksen tiellä vai eikö se ole enään tärkeää? Sen sijaan toivotellaan rauhallista juhlimista, ”jatkakaa samaan malliin” ja varoitellaan, jos rauhaa rikotaan. Missä kristinusko on? Ei missään… Joulu on Kirkon traditioihin perustuva kansanjuhla Joulupukkeineen ja kuusineen. Varmasti ainoa aika vuodessa jolloin vanhemmat valehtelevat lapsilleen yhtäaikaa. Ainoa positiivinen asia Joulussa on se, että ihmiset eivät välttämättä heti sylkäise naamaan, jos julistaa oikeaa evankeliumia. Joulun jälkeen kaikki on taas ennallaan, kansa ilman parannusta, ilman katumusta ja uskoa. Sama meininki jatkuu yhä hurjemmaksi vuosi vuodelta kunnes kristinusko on tuhottu lopullisesti.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
 1. Toivotan Oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille kansallismielisille!

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
 2. Tietysti Joulu on Elämän Valon juhlaa ja ennen kaikkea Valon Tuojan syntymän juhla. Mutta ehkä Kristuksen elämästäkin tulisi tietää jotain, niin myös niiden ns. kristittyjen.

  Poika oli syntynyt ja pian vartuttuaan Hän omisti koko elämänsä Totuuden ja Oikeudenmukaisuuden etsimiseen ja oli siinä täysin Lahjomaton. Hän ei epäröinyt hetkeäkään asettua puolustamaan heikompaa olipa vastassa ketä hyvänsä. Hänellä oli aina kokonaiskuva kaikesta ja tuo posken kääntäminen tarkoittaa nimenomaan sitä, että turha tehdä tikusta asiaa ja uhrata tarmoaan epäolennaisuuksiin, vaan hyökätä suoraan käärmeen pesään ja laittaa rahanväärentäjien, koronkiskureiden ja tekopyhien valehtelijoiden butiikki remonttiin, kävi miten kävi.

  Tästä eivät rahanväärentäjät tykänneet ja vielä pahempaa, kun Kristuksen suosio tavallisen kansan keskuudessa kasvoi kasvamistaan. Näin vähä vähältä Kristus ajautui uralle, jossa oli kaksi vaihtoehtoa peru puheesi ja alistu tai kuole. Sanojensa syömisen sijaan Kristus valitsi varman kuoleman.

  Näin Kristus joutui tuomittavaksi rikollisena Rooman Imperiumin lain alaisena. Pontius Pilatus edusti Rooman valtaa. Tutustuttuaan Kristuksen tapaukseen Pilatuksen mukaan Kristus ei ollut syyllistynyt mihinkään erityiseen rikokseen. Silloin alkoi Juutalaislobby mölistä kuin sikalauma. Ja vähä vähältä joutui Rooman imperiumi nöyryyttävästi taipumaan rahoitussektorin edessä.

  Eikö tämä ole täyttä totta ja tätä päivää. Tuonhan voi helposti demonstroida vaikka tutustumalla Holokaustin kriittisempään tarkasteluun, vetää niistä luonnonlakeja noudattavat johtopäätökset ja lähteä sitten vaikka Saksanmaalle kertomaan totuudesta, ei edes välttämättä mitään Holokausti on huijaus vaan ihan sovittelevasti esimerkiksi 6 miljoonaa vaatii puolueettoman uusintatutkimuksen. Katotaan miten käy, ei ehkä ihan ristille naulata, mutta vankimielisairaalan keikka heilahtaa takuuvarmasti.

  Mikään ei ole muuttunut miksikään. Totuuden puhujat vaiennetaan tai tapetaan varoittavana esimerkkinä. Jokainen valtio palvoo rahoitussektoria ja jos ei palvo, se valtio ei kauan kartalla vanhene. Jokaisen valtion valtionuskonto on Holokausti. Hitler on paholainen (valhe), monikulttuurisuus on paratiisi (valhe) ja tietysti syytön sijaiskärsijä kaikkien muiden edestä on juutalainen (kaikkien emävalheiden äiti). Juutalaiset yrittävät tyrkyttää itseään vihaamansa Kristuksen paikalle, vaikka eivät ole ikinä tunteneet vähäisintäkään myötätuntoa ketään kohtaan.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. Taas on mielisairaiden trollien ja juutalaisten kätyrien armeija mustannut ja häväissyt joulun, kansallissosialistit hienon ja kauniin kirjoituksen.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 4. Hyvä huomata että Saksan lippu on häivytetty kaikessa natsipropagandassa. Natsien ihmistuholpneistoahan rahoitti mm. sionistipankkiiri Rothchild. Epäilyksiä on myös esitetty että Hitler itse oli ollut Rothchild sukua.

  Plusääni(0)Miinusääni(11)
  1. Hakaristilippu oli tuolloin virallinen Saksan lippu. Koska kaikki muut ajat edustivat juutalaisvaltaaja kansallissosialismi siis aidosti saksalaista valtaa, on hakaristilippu juuri ainoa oikea Saksan lippu. Se oli paljon esillä kaikissa julkisissa esiintymisissä/tilaisuuksissa ja virallisilla filmeillä.

   Hitler ei ollut Rothschild eikä Frankenberg. Kyseessä on juutalaisten liikkeelle laskema valhe. Kätyriensä kautta levittelemät valheet.

   Paljolti ihaillaan Bismarckia ja reussia, vaikka ne edustavat juuri samaa homokommunismia, jota edustivat Wehrmachtin raparikenraalit, jotka pettivät koko ihmiskunnan, kansakuntansa ja maansa. Preussi ja Bismarck ym. ovat vastuussa myös vasemmiston riemukulusta.

   Rothschild rahoitti kommunistisen tuhokoneiston. Hitlerin valtakunta ei tuhonnut ihmisiä juutalaisbolshevismin tapaan

   Plusääni(15)Miinusääni(0)
    1. Johannes, siionistipankki rahoitti Saksaa ennen Hitleriä ja uudelleen vasta Hitlerin jälkeen. Tarkemmin ajatellen Saksan siionistinen keskuspankki, joille Hitler tarjosi potkut persuuksille, painoi rahaa tyhjästä sitä vauhtia, että pikkupoikien piti käydä ostamassa limonaatipullot ennen jalkapallopeliä. Jos olisivat pojat menneet kauppaan pelin jälkeen, olisivat hinnat ehtineet nousta pelin aikana niin, ettei isukilta saatu raha olisi riittänyt edes pullon korkkiin.

     Tuossa kuviossa kummittelee 1. MS:n rauhanehdot ja saksalaisten kuppaamisen maksimointi, mutta yleisesti ottaen, hyvin voi rahoittaa vaikka kuinka montaa osapuolta, mutta jostain täytyy tulla rahoille vastinetta. Kansallissosialistisen Saksan kilpailukyky oli ylivoimainen, koska ei ollut juutalaista keskuspankkia kiristämässä suojelurahaa teollisuusporvareilta juutalaisia kommunisteja vastaan.

     Hieman ihmetyttää, minkä puolen MM tekee artikkelin brittiläisistä vasemmistomarxisteista, kun brittien perinteinen oikeisto oli ollut komeasti 100 vuotta Rothschildien taskussa, ennen kuin kommunismi oli edes keksitty. Kommunismi on juutalaisuutta, ja sitä samaa paskaa on myös Britti-imperiumi ja sitä mukaan myös valtaosa länsi-Eurooppalaisesta oikeistosta.

     Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Kun näin nuo hakaristit, niin kummasti alkoi tehdä mieli joulutorttua… Iloista joulua kaikille!

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
 6. Kiitos toimitukselle mielenkiintoisen kirjeen ja sen aiheeseen liittyvien historiallisten kuvien ja videoiden julkaisemisesta.

  Frohe Weihnachten und ein gutes neues Jahr 2016 für Alle

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 7. Lukuisten ’Vapaa energia’-keksintöjen massavalmistuksen ja -markkinoinnin estäminen perustuu ennenkaikkea Siionin viisaiden protokollissa tarkoitetun MEDIAKONTROLLIN soveltamiseen – sensuroiva/salaava, vääristelevä ja valehteleva valtamedia. Muihin keinoihin kuuluvat mm. patenttien ostaminen, uhkailu, kiristykset ja MURHAT – perimmältään niiden toimesta jotka maailman valtapyramidin huipulta käsin vetelevät naruista.

  ”Imagine utilizing free energy technology in daily life. No more petroleum-based fuels; no more outrageous oil and gas prices. Humanity would definitely benefit from this. The technology for water powered cars has been in the news, such as in this NBC-affiliate clip. This FOX-affiliate clip reveals the development of this technology for the military. From the FOX clip we learn that Radio Frequencies are key to this technology. As you read further you’ll discover another building block of free energy: Tesla Coils.

  Genepax, a new Japanese company, recently unveiled their prototype of a water powered car:
  News link 1 – News link 2 – Reuters video

  So why are these technologies suppressed? Basic Answer: CONTROL.

  The Global Elite plan a New World Order with an enslaved “police state” culture. How might this be done? One way is the Patriot Act. Another could be the 800 FEMA detention camps fully constructed, staffed, and awaiting prisoners. What else might they do? They could slow the economy. Control over oil and gas makes accomplishing this easy. All they have to do is notch those prices up little by little, and the average citizen gets poorer and poorer. Not only do these increases affect the gas pump and home boiler, they affect food manufacturing plants, public water supplies, and other necessities as well.

  Raising oil/gas prices is the Global Elite’s way of destroying our way of life…

  *SUPPRESSION BY MURDER*

  The criminals controlling the world do everything possible to protect their secrets. They destroy life:
  8/1/03 – Dr James Black – Filed Lawsuits in Support of John Hutchison & Whistleblower
  A Nobel Prize winning physician,…

  5/14/04 – Dr Eugene Mallove – Proponent of Cold Fusion

  Dr Mallove wrote an open letter to the world requesting research funds for Cold Fusion and Zero Point Energy. A few months later he was murdered, allegedly by two people during a robbery:
  http://www.pureenergysystems.com/obituarie…stMessage040513 …”

  Koko artikkeli: http://www.checktheevidence.co.uk/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=182&Itemid=60

  Ks. myös ”A Practical Guide to ’Free-Energy’ Devices”, http://www.free-energy-info.com/PJKbook.pdf

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. ”Kall fusion ersätter kärnkraft, trots konspirationen mot fri energi

   White TV började med att sprida kunskap om nödvändigheten av en penningreform, för att slippa lågkonjunktur, inflation, statsskulder och arbetslöshet. Sedan tillkom kampen mot Mind Control som ny tyngdpunkt. Forskningen visade att torterarna i hjärnkontroll använder sig av en hemlighållen fysik: magnetiska skalärvågor. De transporterar neutriner/ neutrinos (inte att förväxla med neutroner), som är en aspekt av fri energi. Detta har nu lett till att White TV i många inslag kunde belysa den teoretiska, fysikaliska bakgrunden till fri energi. Det blev en högst oväntad frukt av forskningen i tankekontroll.

   Nu skall White TV starta en tredje kampanj: införandet av fri energi i det svenska samhället, vilket kommer att leda till, att andra länder kommer att följa efter. Då får vi minimala elräkningar och transportkostnader och absolut ingen miljöbelastning, som kärnavfall och annat elände.

   Att vi inte redan använder fri energi beror på samma gigantiska konspiration som ligger bakom mörkläggningen av skalärvågor och Nikola Teslas banbrytande forskning för mer än hundra år sedan, samt Wilhelm Reichs uppseendeväckande och hjälpande resultat i användandet av den fria orgonenergin, vilket kostade honom livet! Olje- och atomoligarkerna tål inte konkurrens och skyr inga medel, inte ens mord och systematiska vetenskapliga bedrägerier, för att tvinga oss att köpa olja, gas och atomkraft. Alla r-slickande presstitudes hjälper naturligtvis villigt till i mörkläggningen av vetenskapliga fakta, som barnsexbelastade BBC till exempel.

   Nu är det slut med det! Det finns tiotusentals uppfinnarjocker över hela världen som har utvecklat fri energimaskiner, som har s.k. overunity effekter, d.v.s. maskinen alstrar mer energi än vad man stoppat i den. Om dessa tekniska genier inte blir mördade, så får de i alla fall inga patent,…”

   Koko artikkeli: http://www.whitetv.se/en/historiefoerfalskning/33-historiefoerfalskning/405-kall-fusin-ersaetter-kaernkraft-trots-konspirationen-mot-fri-energi.html

   WhiteTV.se-sivustolla on huomattava joukko lukemisen arvoisia artikkeleita niille, jotka ainakin jossain määrin osaavat ruotsia.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 8. Vietin joulun 1981 DDR:ssä! Se oli hyvä joulu hyvässä valtiossa. Sääli, että uusliberalistinen kapitalismi on voittanut koko maan piirin.

  Mutta, että murhaajanatsit tunnelmoivat joululla ja nauttivat kaikesta, mistä juutalaiset, venäläiset, homot ja jehovan todistajat eivät saisii nauttia, se on paksua. Ja rakkaudesta ei kyllä kannata natsien yhteydessä puhua sanaakaan.

  Kyllä oli monia nälkäjouluja Saksassakin Hitler-raukan massiivisen tappion jälkeen. Ja samaa me suomalaiset kärsittiin, kun yhdessä Hitlerin kanssa sota hävittiin.

  Tämä nostalgia on kyllä IRVOKASTA!

  Raimo Kivioja

  Plusääni(0)Miinusääni(5)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat