Ranskalaisdokumentti tuulivoimasta

Alla oleva video on ranskalaista alkuperää ja jo pari vuotta vanha. Ikä ei sitä kuitenkaan paina, ja sen uutuusarvo, informatiivisuus ja herättävyyskin ovat edelleen ihan hyvällä tasolla.

Sitä et myöskään voi katsoa minkään ns. valtamedian kanavalta. Syyt siihen saatat arvata videon katsottuasi.

Tekstityksen saat päälle painamalla kuvan oikeassa alakulmassa olevaa painiketta (siinä rattaan vasemmalla puolella). Antoisaa katselukokemusta!

Videon ensisijainen näkökulma on tuulivoimalobbauksen kohteeksi joutuneiden tavallisten ihmisten tai maalaiskylien vinkkeli. Ilmastorealismia-sivu on kirjoittanut tuulivoimasta myös muista lähtökohdista käsin.

Koonnos noista kirjoituksista löytyy helposti tästä linkistä.

 

Uutinen julkaistu alunperin Ilmastorealismia-sivuilla.

4 kommenttia

 1. Tuulivoimaa, langattomia internet-yhteyksiä, 4G-verkkoja ja älypuhelinten säteilyä joka paikassa.

  Miksi kaikki tämä häiriö tuodaan ihmisten keskelle? Koska kaikki vaikuttaa kaikkeen, tällainen säteilysaaste ja korvia jyskyttävät tuulivoimaloiden lavat eivät voi olla mikään hyvä asia millekään biologiselle olennolle.

  Eurooppaa vaivaavat suuret vitsaukset mm. tuulivoiman muodossa, joita korruptoituneet, mammonalle ja materialle persot juudaat silmäänsäkään räpäyttämättä ovat langenneet toteuttamaan.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. Suomessa tuulivoimaloiden korkeus ja voimakkuus ovat vielä huomattavasti suuremmat kuin Keski-Euroopassa. Monet suomalaiset ovat sairastuneet ja joutuneet lähtemään kodeistaan. Tätä vähätellään, eikä ihmisiä oteta todesta. Tuulivoimabisnes pitää pysäyttää!
  Toinen asia on lasten altistuminen älypuhelimille ja säteilylle, joka on kehittyvälle hermostolle haitallista.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 3. Kymmenen kilometrin päässä on toistakymmentä tuulivoimalaa, mutta ei niistä muuta haittaa ole kuin että ne hallitsevat maisemaa silloin, kun niitä vahtaa. Kummasti niihin silti silmä tottuu. Sitä vastoin helpoin tapa mitata niiden aiheuttamia ääniä, on asentaa älykännykkään desipeliä mittaava ohjelmisto. Ohjelmalla jo huomaa että jo normaali puhe nousee 80 desipelin korkeuteen. Ilmalämpöpumpun sisä ja ulkoyksikkö metelöi 40 desipelin voimalla yöaikaan. Myös infra eli aaveäänille löytyy mittauslaite ohjelmistoja mikäli niitä haluaa ”kuulla”.

  Sitävastoin kritisoin 4g mastoista lähetettävää mikroaaltosäteilyä, näiden säteily oli havaittavissa mm. tinnityksenä jo silloin, kun tuulivoimasta vasta puhuttiin. Lisäksi kukaan ei tunnu olevan ilmatieteenlaitoksen kymmenen säätutkan haitoista tietoisia, saati toisen mokoman niistä laitoksista, joista ei julkisuudessa juurikaan kerrota mitään. Yksi säätutka lähettää 250 000 watin teholla mikroaaltosäteilyä, kymmenen tälläistä lähettää 2,5 miljoonan watin teholla kattaen koko suomen pinta-alan. On kumma jos tuosta säteilytehosta ei olisi haittaa, vai kuivaako jokainen kissansa kotona olevassa mikroaalto uunissa? Onko sään seuraaminen niin tärkeää, että sitä on saatava tietää jatkuvasti tunnin välein? Ennen riitti kun vilkaisi ikkunasta ulos.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 4. Tämähän on Jyrki kataisen puhuma ”windfall”vero jota nuo ranskalaiset nyt maksavat,tulossa myös suomeen .

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat