Ranskassa epäillään hallituksen toimia

Ranskassa on Euroopan kallein antiterrorismi-ohjelma nimeltään Vipigrate. Ohjelma luotiin torjumaan sitä, mitä kutsutaan kasvavaksi terrorismin uhaksi. Nyt, aseistautuneiden joukkojen partíoidessa kaduilla, ranskalaiset ovat alkaneet pelätä Ranskan olevan vain yhden askeleen päässä poliisivaltiosta.


Vipigrate maksaa noin 18 miljoonaa euroa vuodessa. Hallitus yrittää häveliäästi piilottaa todellisia lukuja, koska samaan aikaan toisella kädellä leikataan julkisen sektorin menoja, kuvaa terrorismiasiantuntija Phil Rees.  Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan sotien takia Eurooppaan on vyörynyt pakolaisten tulva. Ranska haluaa takaisin tilapäisesti rajavartiot sekä rajakontrollin; Ranska on myös nostanut turvaallisuustasoa tuomalla aseistetut sotilaat kaduille ja julkisiin tiloihin.
Kadulla tehty pikainen kysely osoittaa, että hallituksen uskotaan mahdollisesti käyttävän Vipigrate-joukkoja myös omiaan vastaan ja että niitä käytetään jo ranskalaisten monitorointiin. Helmikuussa Ranskassa menikin kaikessa hiljaisuudessa läpi laki, joka sallii hallituksen lukea ihmisten sähköpostit. Ranskan poliisilla on niin ikään oikeus kuunnella ihmisten puheluita ilman oikeuden kautta haettua lupaa salakuunteluun.

Ranskalaisten mielestä Sarkozy käyttää kuutta miljoonaa arabia ja näiden hypoteettista uhkaa tekosyynä valvoakseen ranskalaisia.
Ranskan pääministeri Francois Fillon sanoo tahattoman ironisesti, että sotajoukkoja Ranskan kaupunkien kaduilla tarvitaan koska se, että Ranska pommittaa parhaillaan Libyaa, lisää terrorismiuhkaa Ranskassa.
Asiasta kertoi RT News.

7 kommenttia

 1. Ranska on aina ollut sionistien maa. Se valtasiEnglannin kanssa lähes koko mapallon. Nyt siellä ei saa sanoa Israelia apartheidin harjoittajaksi ja vaatia boikotoimaan sen tuotteita. Jo kolme ihmistä tai ihmisryhmää on tuomittu tästä muka rasistisena.

  Varmasti tunnetut holokaustirevisionistit katoavat ensimmäisinä. Muita vastaavia ja kaikkia toisinajattelijoita taiu joiden tietetään tietävän tai hoksanneen liikaa alkaa kadota. Tai katoaahan heitä jo Suomessakin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tässä yksi kaveri Suomesta joka on hiljennetty. On paljastanut sionistien = pankkiirien busineksistä turhan paljon ilmeisesti. Koko Lähi-Idän jenkkien sota perustuu sionistisen pankkijärjestelmän levittämiseen islamistisiin maihin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. aika moni keskustelupalsta ja kommentointiosuus on suljettu viime aikoina, anttiheikkilä, taloussanomat, yle ym… alkaa valtaa pitävät ilmeisesti hermostumaan ihmisten tietoisuuden kasvusta !

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat