Rauhankonferenssi Moskovassa: Länsi ajaa Venäjän sotaan

”Länsimaissa ei enää ole journalismia eikä diplomatiaa, on vain tiedustelupalveluiden välinen suursodan valmistelu.” 

Moskovan kansankamarissa järjestettiin helmikuun loppupäivinä kolmen konferenssin sarja, jossa kansainväliset asiantuntijat ympäri maailmaa valottivat Venäjän ja lännen välistä konfliktia. 

Valery Korovin.

Geopolitiikan tutkimuksen keskuksen johtaja, venäläinen poliittinen filosofi ja kansallisajattelun muovaaja Valeri Korovin huomautti avauspuheenvuorossaan, että länsi toivoo Ukrainan vastaista sotaa, länsi valmistautuu siihen ja länsi tarvitsee sitä. 

Korovinin mukaan länsi tarvitsee sotaa ainakin kolmesta syystä: 1) se haluaa etäännyttää Venäjää Euroopasta ja kääntää Euroopan Venäjää vastaan; 2) länsi tarvitsee uuden yhteisen vihollisen kansainvälisen terrorismin sijaan ja 3) länsi haluaa yhtenäistää NATOn Trumpin aiheuttaman hajaannuksen jälkeen. 

Venäjälle tilanne on geopoliittinen umpikuja: länsi työntää Venäjän lännelle hyödylliseen sotaan, jota Venäjä ei halua. USA riistää siirtomaataan Eurooppaa ja ymmärtää vain raakaa voimaa, Korovin päätti puheensa. 

Darja Dugina.

Venäjän tunnetuimman kansallisfilosofin Alexander Duginin tyttären Darja Duginan mukaan nykyisen kriisin tavoitteena on ”siltojen katkaiseminen Venäjän ja Euroopan välillä”. Monet Euroopan kansat haluavat irtisanoutua globalismista ja lännen hegemoniasta. 

Esimerkiksi Ranskassa Duginan mukaan tilanne on ainutlaatuinen: sekä oikeistossa että vasemmistossa on halua irtisanoutua NATOsta. Macron on jopa puhunut NATOn kuolemasta. 

Lännessä on meneillään iso Venäjän vastainen informaatiopsykologinen operaatio. Eri maihin on perustettu erillisiä laitoksia, jotka valmistelevat venäläisvastaisia toimia. 

Nykyisessä geopoliittisessa tilanteessa on kaksi pääpositiota: Venäjän geopolitiikan realismi ja lännen näkemys arvojen välisestä kamppailusta. Olennaista on länsimaiden varjelema vilpillinen tasa-arvon käsite. 

Helsingin yliopiston dosentti Johan Bäckmanin mukaan aikanaan Neuvostoliitossa valtaideologiana oli kommunismi tai sosialismi, kun nyt länsimaissa on kaksi pääideologiaa: homoseksualismi ja russofobia. Ne ohjaavat sisäpoliittista ja ulkopoliittista päätöksentekoa. 

Länsimediassa suuntaus Venäjän hävittämiseksi on erittäin hyvin näkyvissä. Russofinen kansanmurha alkoi Baltiassa 1990-luvun alussa, kun venäläisiltä kiellettiin venäjän puhuminen, kansalaisuus, uskonto, historia ja muistomerkit. 

Hyökkäys Viron Pronssisoturi-muistomerkkiä vastaan oli tästä hyvä esimerkki. Ukrainassa apartheid ja kansanmurha kehitettiin huippuunsa, kun Ukraina alkoi EU:n tuella pommittaa Donbassin venäläisiä siviilejä. Kansanmurha kesti kahdeksan vuotta. Sittemmin venäläisiltä yritetään kieltää lippu ja hymnikin, kuten urheilukilpailuissa nyt nähdään. 

NATO on terroristijärjestö, jonka päämäärä on Euroopan jakaminen ja kansojen murhaaminen. Tosin niistä NATO-propaganda syyttää jatkuvasti Venäjää. NATO on Euroopan pääasiallinen uhka. Natolla tekee terrori-iskuja lähinnä omassa selustassaan, mistä Italian Gladio-operaatiot ovat hyvä todiste. NATOlla ei ole olemassaolon oikeutta. 

Länsimaissa ei enää ole journalismia eikä diplomatiaa, on vain tiedustelupalveluiden välinen suursodan valmistelu, Bäckman päätti. 

JiiPee 

20 kommenttia

 1. LÄNSI ON SIIONIN VIISAIDEN HALLINNASSA
  Koko EU on Venäjän vastaisen sotapropagandan alaisena. Kyseessä on selvästi suursodan valmistelu ja Venäjän värivallankumouksen aloittaminen. Se ei onnistu kuitenkaan Venäjällä kuten se onnistui Ukrainassa. Ukrainasta on muodostunut USA:n ja NATO:n tukikohta, jossa on mm. salaisia USA:n sotilaslaboratorioita. Ukrainan presidentti ja pääministeri ovat juutalaisia. Länsi on täydellisen valheellisen propagandan uhri. Ukrainaa ihaillaan propagandassa. Nykyinen sota alkoi, kun Ukraina aloitti Donbassin pommittamisen. Suomalaisilla on myös aivan väärä kuva tilanteesta Ukrainassa. Venäjä voittaa sodan ja värivallankumous Moskovassa epäonnistuu. Venäjä valtaa Kiovan ja sota loppuu. Venäjä siirtyy puolustamaan Donbassia ja Krimiä. Siionin Viisaat eivät saa sotaa laajenemaan muihin Euroopan maihin, vaikka yrittävätkin. Suomi ja Ruotsi jättävät hakemuksen NATOon eduskunnan päätöksellä. Koronapiikityksen aiheuttamat kuolemat ja vammautumiset tulevat esiin vielä tänä keväänä. Hallituksen eroa vaaditaan. Tässä ehdotuksia tulevaisuuden skenaarioista.
  Benjamin Kivilohkare, miles Domini

  Plusääni(15)Miinusääni(38)
 2. Tärkeä artikkeli valtamedian rummuttaman propagandan alla elävässä maassa.
  Harhauttamistarkoitus ei ole koskaan hyväksyttävä.
  Vaikka yksityishenkilöt voivat toki valehdella ja pettää omasta aloitteestaan, propagandaa esiintyy poikkeuksetta hallitusten ja yritysten piirissä, jotka käyttävät joukkoviestintävälineitä käyttäytymisen ohjaamiseen.
  Älykäs kansalainen ei tietenkään halua, että kukaan manipuloi hänen tunteitaan sellaisten päämäärien saavuttamiseksi, jotka eivät alun perin ole hänen omiaan. Kukaan ei todellakaan halua, että joku muu huijaa, huijaa, huijaa, pettää, käyttää tai manipuloi häntä.

  Kaikessa propagandassa manipuloidaan tarkoituksellisesti ja harhaanjohtavasti tunteita, jotta henkilökohtaisessa ja ryhmäkäyttäytymisessä tapahtuisi muutos. Lisäksi tehokkaimmat propagandistit asettavat ansoja ja puolustautuvat etukäteen mahdollisille kriitikoille.
  Propagandassa käytetään myös valheita, väärää tietoa, kiihottavaa kieltä ja muuta negatiivista viestintää, jotta saavutettaisiin jokin asia, tavoite tai poliittinen agenda.
  Propaganda tuhoaa omat aivot ja lukitsee järjen. Propaganda vaatii aina tunteitasi, jotta se saavuttaisi tavoitteensa. Älä lankea propagandistin ansaan.

  Plusääni(13)Miinusääni(30)
 3. Allekirjoitan täysin tuon Bäckmanin viimeisen lauseen, ”Länsimaissa ei enää ole journalismia eikä diplomatiaa”, vaan media ja poliitikot ovat tiedustelupalveluitten ohjauksessa.
  Länsimedian haukutuin valtio jo yli 10 vuotta: Venäjä.
  Länsimedian sorretuin kansanryhmä: Venäläiset.
  Mihin tämän hulluuden on tarkoitus johtaa?
  Herätkää!

  Plusääni(16)Miinusääni(37)
 4. Eräs kommentti Unz-sivuston Larry Romanoffin artikkelista Information Blockades – How and Why? kuvaa hyvin mikä länsimaisen demokratian tehtävä on: luoda nwo-tyrannia jossa ’et omista mitään mutta saat olla onnellinen’, kuten Klaus Schwab on asian ilmaissut.
  ”Yksi keskeinen asia, jota länsimaissa lähes kukaan ei halua kuulla. Ongelma ei ole ”hallitus” vaan ”demokratia”. USAn ”Syvä Valtio” on ottanut länsimaiden hallitukset täysin omiin käsiinsä. Yhdysvallat on pahin (tai paras) esimerkki, sillä vain harvat sen toimista tai lainsäädännöistä hyödyttävät Amerikkaa tai amerikkalaisia, vaan palvelevat niiden piilossa olevaa herraa. Jos sitä ei olisi, elämä olisi normaalia. Sionisti-juutalaiset ylpeilevät, että he hallitsevat yli 50 % kaikista vaikutusvaltaisista paikoista Yhdysvaltain hallituksessa, lopulta ”tasavertaisina kumppaneina” amerikkalaisten kanssa hallituksessa. Se ei ole huono asia yhdeltä prosentilta väestöstä. Useimmat länsimaiset hallitukset ovat samanlaisia, ja kaikissa tapauksissa juutalaiset valvovat kaikkien ehdokkaiden rahoitusta.

  Demokratiaa, sellaisena kuin me sen tunnemme, ei luotu siksi, että se olisi paras hallitusmuoto, vaan siksi, että se on ainoa, johon voidaan tunkeutua täysin ja joka voidaan korruptoida ja antaa ihmisten silti uskoa, että he ovat ”johdossa”, vaikka mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Puolueita hallitsee Syvä Valtio (meillä se näkyy wef-mafian kautta jonka koulutuksessa Marin ja hallitus on ja jolta se ottaa toimintaohjeet), ja puolueet valitsevat ehdokkaat. … Sinulla ei ole merkitystä.

  Vastoin kaikkea, mitä meille on opetettu lapsesta asti, yksipuoluehallitus, jollainen esim. Kiinassa on, on ylivoimaisesti paras, koska ulkopuolisten loisten on paljon vaikeampaa, lähes mahdotonta, päästä sisään ja saastuttaa. Ulkopuolisten harjoittama korruptio on tietysti aina uhka, mutta jos johtajat ovat hereillä – kuten Kiinan johtajat ovat – he eivät pääse millään tavalla liikkeelle. Tästä johtuu Kiinan hallituksen jatkuva mustamaalaaminen ja jatkuva voimakas pyrkimys pakottaa Kiina ottamaan käyttöön monipuoluejärjestelmä.

  Jos ajatellaan Yhdysvaltoja, Kamala Harrisin ainoa myyntivaltti vaalien aikana oli se, että hän oli ”Israel-firster”. Se, että tämä ei herättänyt edes kulmakarvoja, kertoo teille, että hallituksenne on niin ulkopuolisten loisten valtaama, että sitä ei todennäköisesti voida korjata. Ainoa ratkaisu olisi ylivoimainen kansanvallankumous, joka tuhoaisi loiset kokonaan ja aloittaisi alusta uudella mallilla.

  Kannattaa ehkä lukea nämä. Ne ovat osa pitkää sarjaa, joka julkaistaan pian kokonaisuudessaan:”
  https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/2323/
  https://www.unz.com/lromanoff/multi-party-democracy-a-useful-substitute-for-civil-war/
  https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/5818/

  Plusääni(11)Miinusääni(25)
  1. Biden on myöntänyt että Putin voi vain valloittaa Ukrainan…
   se tarkoittaa varmaan ettei Putin voi estää B:n tukemaa sionistien suurta lahjaa ihmiskunnalle joka tekee sen viimeinkin onnelliseksi…heh …
   ja tätä lahjaa nyt tarjotaan meillekin Niinistön ja Marinin viher-vassareiden toimesta. Tämä on R-sild pankkimafian lahja meille typeryksille ja merkitsee ikuista velkavankeutta ja oman päätäntävallan menetystä.
   Ja se oikeuttaa jatkuvaan Venäjän ja Kiinan haukkumiseen ja valtamedia saa siitä jopa hyvän rahallisen korvauksen

   Trudeaun tavoin Zelenskyy on Klaus Schwabin johtaman Maailman talousfoorumin (World Economic Forum) kannattaja, globalistijärjestön, joka on kuuluisan ”Great Reset” -ohjelman takana, jossa maailmalle kerrotaan, että vuoteen 2030 mennessä ”ette omista mitään ja olette onnellisia”.
   https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=250557

   Plusääni(6)Miinusääni(21)
 5. Demokratiaa kehiin

  Länsimaista demokratiaa on viety onnistuneesti moniin maihin. Onnistumisen lopputulos riippuu katsojan silmistä. Seuraavassa kuvakooste demokratian ilosanoman onnistumisesta muutamassa maassa:
  Demokratiaa Syyriaan
  https://opendoors.fi/wp-content/uploads/2020/04/Syyria_Homsin_kaupungin_rauniot.jpg
  Demokratiaa Irakiin
  https://i.media.fi/incoming/dces8i/7003916.jpg/alternates/FREE_1440/7003916.jpg
  Demokratiaa Afganistaniin
  https://hs.mediadelivery.fi/img/978/ccc44ff72c7b028abada600faaf61be3.jpg
  Demokratiaa Libyaan
  https://laakaritilmanrajoja.fi/wp-content/uploads/2021/05/gazapum-2000×1334.jpg
  Demokratiaa Kuvaitiin
  https://www.hameensanomat.fi/wp-content/uploads/2019/08/1184778.jpg
  Demokratiaa Jemeniin
  https://suomenkuvalehti.fi/wp-content/uploads/2019/07/51792679-1200×800.jpg
  Demokratiaa Ukrainaan
  https://sndp.mediadelivery.fi/img/some/al/8931341417eca1af8aae30696f2a44ce.jpg
  Demokratiaa Suomeen (demokratiakehitys on viittä vaille valmis)
  https://www.verkkouutiset.fi/wp-content/uploads/2020/01/40831350-1118×629.jpg

  Taivasten valtakunta ei ole demokratia. Taivasten valtakunta on kuningaskunta. Ei suinkaan siellä tolvanoille anneta välillä lupaa heittää harppu nurkkaan ja vetää sateenkaarilippu salkoon.
  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/w_1200,h_798,ar_1.5036710500717163,dpr_1,c_fill,g_faces/q_auto:eco,f_auto,fl_lossy/13-3-12002433

  Jeshua tähdensi: `Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa (demokratia), joutuu autioksi, ja talo kaatuu talon päälle` (Luu 11:17).

  Enää Suomen kohdalla ei voida puhua `suomettumisesta` tai `rähmälläänolosta`. Nyt tilanne on kehittynyt monin verroin pahemmaksi. Piru tietää miten tässä on päässyt näin käymään mutta ei kerro. Suomesta on tullut ystäviensä vihollinen ja vihollistensa ystävä joten suomalaisten kansanjohtajien luonne on kieroutunut korkkiruuviksi.

  Edellisen pakolaisvastuunjaon perusteella Suomen pitäisi ottaa näillä näkymin vähintään 30 000 ukranailaista pakolaista. Hyvä näin vaikka soisin heitä tulemaan tänne turvaan huomattavasti enemmän. Kunhan eivät vaan pakenisi `hirosimasta` `nagasakiin`.

  Joka tapauksessa – Meidän on pidettävä hyvin ukrainalaisia pakolaisia koska he joutuivat poistumaan vastentahtoisesti kodeistaan ja maastaan. Totta he sinne palaavat – synnyinmaahansa.

  Vuoteen 1868 Suomessa huipentui nälkä/tautikatastrofi. Säät olivat nikotelleet jo toistakymmentä vuotta niin että tuona kauheana vuonna voitiin ajaa rekihevosella jäällä Juhannuksena. Ihmiset köyhtyivät ja kerjäläisjonot kasvoivat.

  Nekin jotka olivat vielä pystyneet auttamaan kerjäläisiä joutuivat lopuksi jonon jatkoksi itsekin. Tämä on suora vertaus meneillään olevasta kansojen ahdingosta. Mikäli Nato-vouhotus saa ei-toivotun päätöksen joutuvat suomalaiset lähtemään kotikonnuiltaan ´mieron tielle`.

  Suomalaisia pakolaisia ei tule ottamaan mikään maa vastaan. Ruotsiin ei kannata luottaa niin kuin ei koskaan aikaisemminkaan. Kun rokotehaitat laukeavat päälle ei kukaan ota vastaan suomalaisia ylirokotettuja sairaita. Se olisikin minkä tahansa kansan huoltosuhteelle kestämätön paikka koska sairaita on niin paljon. Ruotsiin suuntaavia pakolaisia odottaisivat grippenit rajalla.

  Mikäli ruotsalaiset pysyvät edelleen alkuperäisessä kannassaan niin he eivät tule ottamaan myöskään ukrainalaisia pakolaisia lainkaan. Ukrainalaiset eivät nähtävästi täytä heidän korkeita ihonvärin laatuvaatimuksiaan pakolaisasiassa. Näille rasisteille – hurreille kun ukrainalaiset ovat ihan liian valkoisia.

  Hurrien selitykset että heillä olisi jo pakolaiskiintiö täysi on silkkaa valhetta koska jatkossakin ihonvärin laatuvaatimus ratkaisee heidän pakolaiskysymyksensä.

  Nato-vouhotuksen onnistuttua Suomen kamara tulisi loppupelissä näyttämään jokseenkin tältä:
  https://hs.mediadelivery.fi/img/some/default/0194a44b484f43aaa04ebf3f6e86bac5.jpg

  Kommentin alussa olevien linkkien eri maiden demokratisoinnin jäljet ovat vielä korjattavissa mutta eivät enää Suomen kohdalla niin kuin eivät olleet Tsernobylin kohdallakaan (asuinkelvotonta, autiota):
  https://traveller.fi/wp-content/uploads/2018/08/Chernobyl3.jpg

  Demokratiasta on tullut synonyymi sanalle brutaali väkivalta. Monen monet demokratian kurimukseen joutuneet eri maiden kansalaiset huusivat uutislähetyksissä: Me emme halua teidän demokratiaanne! Menkää pois täältä!

  Plusääni(6)Miinusääni(29)
  1. Demokratia on todella oikotie tyranniaan kuten hyvin näemme omankin maamme kohdalla kun on päädytty antamaan valta hallita maata eu- ja nato-mafialle joilla on kokonaan erilaiset intressit kuin kansalla on.
   Kiinassa toimii yksipuoluejärjestelmä jossa maata hallitsee 60milj muodostuva puolue. Jos aikoo menestyä poliitikkona on ensin osoitettava kykynsä pienemmissä ympyröissä eli kunta tasolla Jos saa hyvät suositukset kuntalaisilta voi edetä eteenpäin aina ’eduskuntaan’ asti. Mutta vain sillä ehdolla että on osoittanut kykynsä ja että on pätevä ottamaan enemmän vastuuta ja isommista asioista.
   On selvää ettei meikäläisistä poliitikoista ja kansanedustajista suurimmalla osalla olisi asiaa toimia Kiinassa vastuullisissa viroissa.

   ”Kiina ei ole länsimaalaisen mielestä edelleenkään miellyttävä valtio. ”
   Miksi? Kyse on kulttuurien erosta. Länsi on tottunut elämään eri tavalla.
   Filosofi Martin Heidegger on sanonut asian hyvin: tottunut elämään miten haluaa, ei miten tulisi elää. Siis narsistisesti viettien ja mieli- ja vallanhalun eikä järjen tai viisauden ohjaamana kuten Kiina.
   Se ’ikävä’ puoli siinä on että kun elää hedonistisesti viettiensä ja vallanhalunsa ohjaamana eikä järkevästi niin käy lopulta huonosti. Ja siihen juuri pankkiiri- ja wef-eliitin hallitsema länsi on kompastunut. Pitkässä juoksussa järki aina voittaa.
   KKP:n muodostaa n 60 milj jäsentä joista vain harvat ja kykynsä alemmissa tehtävissä näyttäneet pääsevät ylempiin virkoihin. Puolue on sitoutunut tavoiteohjelmaan joka palvelee koko kansaa, ei vain eliittiä ja sen tarpeita. Jokainen kansalainen voi tehdä aloitteita puolueelle ja ne tutkitaan. Mikäli ne ovat rakentavia ne otetaan huomioon. Näin jokainen voi toisin kuin meillä tuntea olevansa tarpeellinen oman kansan palvelija.
   (Tämä tieto perustuu Unz-sivuston artikkeleihin nyky-Kiinasta, joka ei ole kommunistinen vaan omaa kansallista sosialismia rakentava valtio. Niihin kannattaa tutustua ennen kuin on eri mieltä ja haluaa pysyä länsimedian propagandan puolustajana.
   https://www.unz.com/author/larry-romanoff/ )
   Voisi sanoa että maa on ’valistuneen yksinvaltiuden’ kehittyneempi muoto: ’valistunut puoluevalta’ jossa kenenkään on vaikea tai mahdotonta nousta yli koko kansan todelliseksi yksinvaltiaaksi joka ei nauttisi kansan suuren enemmistön kannatusta.
   Kun valta-hierarkia määräytyy todellisten kykyjen mukaan se takaa sen että vallassa on aina koko kansaa palvelevan tavoite-ohjelman kannalta pätevin aines.
   On helppo havaita että esim. Amerikassa tai laajemmin lännessä vallassa olevilla presidenteillä ja hallituksilla ei olisi juurikaan mahdollisuutta olla vallassa Kiinassa koska heitä ohjaava tavoiteohjelma palvelee vain pankkiiri- ja wef-eliitn valtaa.
   Kun puolue on vastuussa kansalle tuo vastuu pitää sen oikealla tai tavoiteohjelman vaatimalla tiellä. Kun länsi tuhoaa itsensä niin Kiina ei alennu siihen koska sille oma maa ja kansa ovat tärkein asia.
   Jos ja kun sen toimintatapa ei meitä miellytä niin se on meidän ongelmamme ja voi kysyä miksi teemme siitä ongelman?
   Ja ennen kaikkea kysyä miksi hylkäämme Kiinan (koko SCO:n) terveen isänmaallisen mallin, ja miksi eduskunta vastoin kansan tahtoa tukee perikatoa kohti kulkevan anglo-sionistisen imperiumin nwo-agendaa?

   Lyhyt ote linkin artikkelista:
   ”Nykymaailma elää muutoksia, joita ei ole nähty vuosisataan. Se voi ennakoida toiveita ja mahdollisuuksia sekä riskejä ja haasteita. Kaikki kansojen itse valitsemat demokratian polut ansaitsevat asianmukaisen kunnioituksen. Meidän olisi pyrittävä rauhanomaiseen kehitykseen, turvattava oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, lisättävä demokratiaa ja vapautta sekä parannettava ihmisten hyvinvointia. Tämä on ainoa tapa rakentaa synergiaa kaikkien sivilisaatioiden välille pyrittäessä kohti parempaa tulevaisuutta.
   Sivilisaatiot rikastuvat vaihdon ja vastavuoroisen oppimisen kautta. Kiinan kansa on valmis tekemään yhteistyötä kaikkien muiden kansojen kanssa ympäri maailmaa edistääkseen ihmiskunnan yhteisiä arvoja – rauhaa, kehitystä, oikeudenmukaisuutta, oikeudenmukaisuutta, demokratiaa ja vapautta. Keskinäisen kunnioituksen hengessä ja noudattaen periaatetta, jonka mukaan etsitään yhteistä pohjaa ja jätetään erimielisyydet syrjään, lisäämme uusia elementtejä maailman poliittiseen rakenteeseen ja etenemme yhdessä kohti yhteisen tulevaisuuden globaalia yhteisöä.”
   On helppo havaita että Kiinan tavoite eroaa jyrkästi anglo-sionistisen imperiumin muut kansat valtansa alle alistavasta nwo-mafian pankkiirien ja oligarkkien tavoitteesta.
   http://en.people.cn/n3/2021/1204/c312369-9928374.html

   Plusääni(3)Miinusääni(23)
   1. ”Demokratian standardien” asettaminen Usan haluamalla tavalla on demokratian vastaista ja muiden maiden sisäisiin asioihin sekaantuminen ’demokratian nimissä’ vahingoittaisi vain kyseisten maiden kansalaisia, sanoi Wang Yi Global Timesille… Setting a standard for democracy after the US system is undemocratic. Meddling in other countries’ internal affairs in the name of democracy would only hurt the people in those countries.
    ”Kiina odottaa ja rakentaa vaihtoa ja vastavuoroista oppimista muiden maiden kanssa tasa-arvon pohjalta. Edistetään demokratian todellista henkeä, riisutaan pseudo-demokratia sen erilaisista teeskentelyistä ja tehdään kansainvälisistä suhteista demokraattisempia, jotta ihmiskunnan edistys saisi vauhtia”, Wang sanoi konferenssissa.

    Yhdysvallat käytti ”demokratian” nimeä järjestääkseen viime vuonna ”demokratian huippukokouksen”, jossa se jätti ulkopuolelle puolet maailman maista, veti avoimesti rajoja maailman jakamiseksi ideologian perusteella ja loi eripuraa, mikä on demokratian hengen väärinkäyttöä, sanoi Kiinan valtionneuvoston jäsen ja ulkoministeri Wang Yi.
    https://www.globaltimes.cn/page/202203/1254239.shtml

    Plusääni(3)Miinusääni(23)
 6. Amerikan imperiumi tuhoaa itsensä. Mutta kukaan ei uskonut, että se tapahtuisi näin nopeasti
  Michael Hudsonin julkaisema luvalla

  Imperiumit noudattavat usein kreikkalaisen tragedian kulkua ja saavat aikaan juuri sen kohtalon, jota ne pyrkivät välttämään. Näin on varmasti Amerikan imperiumin kohdalla, sillä se hajottaa itseään ei niinkään hitaasti.

  Taloudellisten ja diplomaattisten ennusteiden perusolettamus on, että jokainen maa toimii oman etunsa mukaisesti. Tällaisesta päättelystä ei ole apua nykymaailmassa. Tarkkailijat eri puolilla poliittista kirjoa käyttävät ilmaisuja kuten ”ampuvat itseään omaan jalkaansa” kuvaamaan Yhdysvaltojen diplomaattista vastakkainasettelua niin Venäjän kuin liittolaistenkin kanssa. Mutta kukaan ei uskonut, että Amerikan imperiumi tuhoaisi itsensä näin nopeasti.

  Yli sukupolven ajan Yhdysvaltojen merkittävimmät diplomaatit ovat varoittaneet siitä, minkä he uskoivat olevan perimmäinen ulkoinen uhka: Euraasiaa hallitseva Venäjän ja Kiinan liittouma. Amerikan talouspakotteet ja sotilaallinen vastakkainasettelu ovat ajaneet nämä kaksi maata yhteen ja ajavat muita maita niiden kehittyvälle euraasialaiselle kiertoradalle.
  …Yritys pakottaa Venäjä vastaamaan sotilaallisesti ja näyttää siten huonolta muun maailman silmissä on osoittautumassa tempaukseksi, jonka tarkoituksena on vain varmistaa, että Eurooppa osallistuu entistä enemmän Natoon, ostaa lisää Yhdysvaltain sotatarvikkeita ja lukkiutuu entistä syvemmälle kaupalliseen ja rahalliseen riippuvuuteen Yhdysvalloista. Tämän aiheuttama epävakaus saa Yhdysvallat näyttämään yhtä uhkaavalta kuin mitä Nato-länsi väittää Venäjän olevan.

  http://thesaker.is/america-shoots-its-own-dollar-empire-in-economic-attack-on-russia/

  https://www.unz.com/runz/american-pravda-putin-as-hitler/#the-demonization-of-vladimir-putin-as-another-hitler

  Plusääni(3)Miinusääni(23)
 7. Siis USA on hyökännyt Ukrainaan ja tarvitaan Bäckmaninja Duginin rauhankonferenssi? Tämähän on kuin Tiedonantaaa lukisi

  Plusääni(34)Miinusääni(4)
 8. NAAPURUUSSOPIMUS SUOMEN JA VENÄJÄN VÄLILLÄ
  1. artikla: Sopimuspuolten suhteet perustuvat YK:n peruskirjan ja ETYKin päätösasiakirjan mukaisesti kansainvälisen oikeuden periaatteisiin kuten täysivaltaiseen tasa-arvoisuuteen, pidättymiseen voimakeinoilla uhkaamisesta tai niiden käytöstä, rajojen loukkaamattomuuteen, alueelliseen koskemattomuuteen, riitojen rauhanomaiseen ratkaisemiseen, sisäisiin asioihin puuttumattomuuteen, ihmisoikeuksien ja perusvapauksien kunnioittamiseen sekä kansojen oikeuksien samanarvoisuuteen ja itsemääräämisoikeuteen. Sopimuspuolet täyttävät vilpittömästi kansainvälisen oikeuden velvoitteet ja edistävät hyvän naapuruuden hengessä keskinäistä yhteistyökumppanuuttaan sekä yhteistyötään kaikkien maiden kanssa.
  Tätä sopimusta Suomen ja Venäjän pitää siis noudattaa. Nyt NATO-kiihkoilijat yrittävät mitätöidä tämän sopimuksen, sillä NATO on Venäjän vihollinen ja NATOon liittyminen loukkaisi tätä sopimusta. Länsi ei hyväksynyt Venäjän pyyntöä säilyttää Ukraina NATOn ulkopuolella, vaan pakotti Venäjän sotilaallisiin toimiin. Nyt NATO-kiihkoilijat presidentti Niinistö edellä johtavat eduskunnan päättämään NATOon liittymisestä. Niinistö sopi Bidenin kanssa Suomen ja USA:n yhteisistä turvajärjestelyistä, mikä on Niinistön maanpetos. USA on toisen maailmansodan jälkeen tapattanut noin 30 miljoonaa ihmistä kansainvälisellä pelillään. Biden on juutalaisten sätkynukke, joka tekee kuten juutalaiset määräävät. Hävittäjäkauppa USA:n kanssa tulee purkaa. Meillä on vielä Hornetit riittävänä puolustukseen. Sääli Ukrainan kansaa, joka joutuu kärsimään sodasta, jonka juutalainen presidentti ja juutalainen pääministeri ovat aiheuttaneet.

  Venäjä-viha on nyt huipussaan. EU on juutalaisen median vallassa ja lietsoo Venäjä-vihaa olan takaa. Suomen tulisi olla puolueeton eikä yhtyä Venäjän vastaisiin pakotteisiin. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(26)
 9. Kuka haluaa sotaa Venäjän kanssa?
  Neokonservatiivit ja heidän liittolaisensa saattavat saada sen tapahtumaan.
  PG: ”Näyttää siis siltä, että Ukrainassa tapahtuviin asioihin liittyy olennaisena osana juutalais-israelilainen tarina. Monet ovat jo pitkään tunnustaneet, että neokonnien maailmankuvan läpäisee erityinen Venäjää vastaan suunnattu antipatia. Useimmat neokonservatiivit ovat juutalaisia, ja useat heistä johtavat ulkoministeriötä ja toimivat korkeissa tehtävissä myös muualla Bidenin hallinnossa sekä ulkopoliittisissa ajatushautomoissa, … Samoin Yhdysvaltain ja länsimaiden voimakkaasti venäläisvihamieliset tiedotusvälineet ja sosiaaliset verkostosivustot ovat omistukseltaan ja henkilöstöltään suhteettoman paljon juutalaisia.
  Koska Bidenin hallinto suunnitteli selvästi Yhdysvaltojen ja Venäjän väliset neuvottelut, jotka johtivat tämänhetkisiin taisteluihin, epäonnistumaan, on pakko miettiä, onko tämä sota suurelta osin pitkään jatkuneen etnis-uskonnollisen vihan tuote. Spekuloin tietysti, mutta on olemassa jopa jonkin verran historiallista näyttöä tällaisen näkemyksen tueksi Irakin hyökkäyksen ja Iranin vihamielisyyden osalta, jotka molemmat ovat olleet ja ovat edelleen Israelin etujen, eivät Yhdysvaltojen etujen ajamia. Onko Venäjän vihollinen samanlainen keksintö? Sitä on harkittava…”
  https://www.unz.com/pgiraldi/who-wants-war-with-russia/

  Plusääni(6)Miinusääni(26)
 10. Pääsevätkö suomalaiset äänestämään Nato-jäsenyydestä? – kansalaisaloite luovutetaan eduskunnalle: ”Poliitikkomme tarvitsevat selkeän mandaatin kansalta”
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/p%c3%a4%c3%a4sev%c3%a4tk%c3%b6-suomalaiset-%c3%a4%c3%a4nest%c3%a4m%c3%a4%c3%a4n-nato-j%c3%a4senyydest%c3%a4-%e2%80%93-kansalaisaloite-luovutetaan-eduskunnalle-poliitikkomme-tarvitsevat-selke%c3%a4n-mandaatin-kansalta/ar-AAULmPM?ocid=msedgdhp

  Tässä hyvä kouluesimerkki miten `Haukat` ja `Kyyhkyt` toimivat ohjaillessaan valintaa!

  Kansalaisaloite 1.) Kyyhkyt: `Poliitikkomme tarvitsevat selkeän mandaatin kansalta`.
  Kansalaisaloite 2.) Haukat: `Kansanäänestystä ei järjestettäisi, vaan jäsenyys tulisi valtioneuvoston ja presidentin päätettäväksi`.

  Kahden vaiheilla oleva kansa kerääntyy Kyyhkyjen taakse (vaikka vaalitulokseksi saadaankin ihan mitä halutaan)! Vaihtoehdossa 1.) kansa menee kollegiaaliseen vastuuseen päätöksestä. Vaihtoehdossa 2.) joka ei ole edes vaihtoehto päättävät politikot eivät ottaisi niskoilleen tuollaista vastuuta jonka riskit ovat ilmeiset.

  Kun Suomea vietiin Unioniin ja Rahaliittoon ei kansan mielipide kelvannut mutta nyt kelpaa koska tarkoitus on syyllistää kansa valinnoistaan. Kollektiivinen syyllisyys on helponpi kestää.

  Euroopassa käydään parhaillaan sotaa, ja Nato on ilmoittanut, että se ei halua sodan eskaloituvan.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paatoimittajan-kommentti-niinisto-sai-bidenilta-niin-hyvat-turvatakuut-kuin-tassa-tilanteessa-voi-saada/8371096#gs.ssgfzo

  Naton ja etenkin autonomisen tikapuuhermoston omaavan Ruotsin kannattaakin nyt odottaa suomalaisten siirtoa koska nyt on avautumassa niinkin tärkeä rintamalinja kuin Suomen 1300 km Venäjän vastaista rajaa joka on geostrategisesti merkittävämpi kuin Ukraina.

  Yllyttäjiä löytyy ja heillä kaikilla on omat syynsä (oma lehmä ojassa):

  -Ruotsi haluaa itselleen turvallisen puskurivyöhykkeen Suomesta. Itse se vetäytyy heti kun Suomi on sanonut Jaa tai heillä on salatut reunaehdot Naton kanssa josta Suomi ei tiedä mitään.
  -Viro ratifioi Suomen liittymisen Natoon viipymättä koska saa pohjoisen ulottuvuuden kumppanin joka sitoutetaan puolustamaan baltteja.
  -Ukraina haluaisi avata kahden rintaman sodan.
  -Natomaat tarvitsevat toisen `mörkön syötin` säilyttääkseen omat alueensa sotatoimista vapaina mutta Suomea he kyllä tulevat hyvin auliisti aseistamaan ja hyviä `ystävän` neuvoja antamaan.
  -USA viittaa Barak Obaman lausumaan jonka mukaan: Meidän ei tarvitsae tehdän mitään mikäli saisimme takuumiehiksi Pohjolan maat. Mutta kyllä aseapua piisaa!

  Allekirjoittanut suhtautui EUhun liityttäessä neutraalisti mutta ei sitä ennen. Samoin Euroon liityttäessä ja nyt Natoon. Omalta kohdalta `pulinat pois` siinä vaiheessa kun kukin päätös on vahvistettu. Sen jälkeen katsotaan miten tästä selvitään!

  Vakavasti näyttää siltä että tässä vaiheessa peliä Suomen käteen jää lopulta `Musta Pekka`! Koko maailma nauraa ,,, yhteenottoon asti. Sen jälkeen ei naura enää naurulokkikaan – ei ainakaan Suomessa!

  Plusääni(3)Miinusääni(25)
 11. Ukrainan sota on oire yhden imperiumi-klusterin taantumisesta ja uuden imperiumi-klusterin noususta ja näiden välisestä yhteenotosta. Läheltä tarkasteltuna kriisi on kollektiivisen Lännen ja Venäjän välinen kahnaus ja voimanmittelö, jota länsi käy enimmäkseen informaatiosodan ja taloudellisen sodan muodossa samalla, kun Venäjä käy aseellista sotaa Ukrainan maaperällä.

  Taustalla kummittelee kuitenkin Kiinan kasvava maailmanmahti ja sen strategiset suunnitelmat mm. maailmankaupan järjestelyssä. Kiina on maavalta, joka ei kovasta yrityksestä huolimatta ole vielä pitkään aikaan kykenevä hallitsemaan maailman kauppareittejä merillä ja haastamaan siellä USA:ta tai Iso-Britanniaa. Siksi Kiina on aloittanut ’The Asian Belt and Road Initiative’- tai ’Uusi Silkkitie’-nimillä kulkevan massiivisen infrastruktuuriprojektin, joka siirtää ison osan Kiinan käymää ulkomaankauppaa ja matkustusta maayhteyksille. Maayhteys Eurooppaan ml. länsi-Venäjä on Kiinalle erityisen tärkeä. Suunniteltu yhteys kohti Eurooppaa kulkee mm. Teheranin kautta länteen ja läpi Turkin ja sieltä Romanian ja Ukrainan kautta koukaten Moskovaan.

  Kiinan on tavalla tai toisella varmistettava häiriötön yhteys näiden maiden kautta ja tässä se käyttää välimiehenä Venäjää, jonka kanssa on solminut Länttä vastustavan järkiavioliiton. Molempia yhdistää vastenmielisyys anglo-amerikkalaista imperiumia kohtaan ja valtava motivaatio haastaa tämä. Tämä asenne löytää myötämielisyyttä laajasti sekä Lähi-Idästä että Keski- ja Kaakkois-Aasiassa. Erityisesti monet muslimimaat ovat perinpohjaisesti kyllästyneet USA:n kukkoiluun, jota pahentaa maan hellittämätön tuki Israelille, maalle ja ongelmapesäkkeelle, joka jatkuvasti pyrkii nöyryyttämään ja tuhoamaan muslimeja ja orientaalisia kristittyjä. USA on mellastanut kuin norsu posliinikaupassa ja nyt on tullut takaisinmaksun aika. Lännessä väestö ei kuitenkaan näe tätä ja uskoo edustavansa moraalista parhaimmistoa.

  USA on tullut imperiumin parhaan käyttöajan eli 250 vuoden ikään ja maa taantuu nyt nopealla tahdilla. Valtatyhjiön tulee melkoisen varmasti nappaamaan Kiinan johtama klusteri. Monia välienselvittelyjä kuitenkin vielä nähdään. Allaolevassa videossa on yksi näkemys siitä, kuinka uuden ajan imperiumit ovat saaneet alkunsa, kukoistavat ja käyvät keskenään sotia ja taantuvat rappioon.

  Plusääni(5)Miinusääni(16)
 12. NATO UHKAA VENÄJÄÄ
  Venäjän presidentti Vladimir Putin kertoi 23.12.2021 Moskovassa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa selkein sanoin siitä, miten Nato on tullut USA:n johdolla jatkuvasti lähemmäs Venäjää ja tämä aiheuttaa tietenkin Venäjälle aivan ymmärrettävän turvallisuusuhan. Presidentti Putin kertoo lännen huijanneen ja pettäneen heitä törkeästi, kun Nato on laajentunut 1990-luvulta alkaen viidessä aallossa itään päin. Putin kysyi, miten Amerikka reagoisi siihen, jos Venäjä laittaisi omat ohjuksensa suoraan Kanadan ja USA:n väliselle rajalle?
  “Teidän pitäisi ymmärtää, että me emme uhkaa ketään. Vai olemmeko me tulleet USA:n rajoille? Tai Iso-Britannian rajoille tai jonnekin muualle? He ovat tulleet meidän lähellemme, ja nyt he sanovat, että Ukraina tulee myös liittymään Natoon.”
  Vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisi aiheutui aikoinaan siitä, kun Kuuba hyväksyi omalle maaperälleen Neuvostoliiton ydinohjukset. Kyse oli Neuvostoliiton vastauksesta siihen, miten USA oli ensin sijoittanut omia keskimatkan ydinohjuksiaan Turkkiin. USA alkoi sitten käytännössä uhkailemaan maailmansodalla, jos Neuvostoliitto ei vetäisi omia ydinohjuksiaan pois USA:n läheltä Kuubasta. Ohjukset vedettiin lopulta pois. Mutta nyt USA on Naton kautta jälleen kerran itse aiheuttamassa turvallisuusuhkaa Venäjälle.
  Media rummuttaa tietenkin tavoilleen uskollisena omaa valheellista sotapropagandaansa, johon suurin osa poliitikoista ja tavallisista suomalaisistakin näyttää lähteneen mukaan hurskastelemaan, teeskentelemään ja hyvesignaloimaan. Terveen maalaisjärjen käyttö, todellisten faktojen selvittäminen ja historian tuntemus antavat kuitenkin näihin asioihin aivan toisenlaisen tulkinnan ja näkökulman.
  Kaikkia maailman kansakuntia vihaavat globalistit ovat asettuneet tässä nykyisessä konfliktissa maailman ehkäpä kaikkein pahiten korruptoituneen tai ehkäpä paremminkin sanottuna lännen kaikkein pahiten korruptoiman maan puolelle tunnustaessaan nyt kiivaasti Ukrainan värejä isoa pahaa Venäjää vastaan. No eihän se Venäjäkään nyt mikään hyvis sentään ole, mutta meidän tavallisten ihmisten sota on kuitenkin todellisuudessa globalisteja vastaan orjuutusagendoineen. Korruptioissa ryvettynyt Ukrainan presidentti Zelensky, josta moni suomalainenkin näyttää nyt tehneen itselleen jonkin sortin uuden pyhimyksen, taistelee todellisuudessa WEF:in Uuden maailmanjärjestyksen puolesta Klaus Schwabin joukoissa siinä missä WEF:in urheat sotasisaret Sanna Marin ja Annika Saarikkokin.
  Toivottavasti Venäjä saa tahtonsa läpi ja sota loppuu. Muuten on vaarana sodan laajeneminen. Suomalaisten poliitikkojen viha Venäjää vastaan on käsittämätöntä. Venäjä on ja tulee aina olemaan tärkein naapurimme, joten luodaan siihen hyvät välit vailla pakotteita, jotka ovat EU:n sanelemat.
  LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  https://positv.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://injektiopiikki.com/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(9)Miinusääni(25)
 13. Kysymys on siitä, kenellä on valta – isännällä vai loisella.
  Lisäksi loinen on eri olento kuin isäntänsä, joten on tärkeää estää loisen kansaa sisältä käsin tuhoava toiminta siten, että valta-asemat – myös tiedotusvälineet (olipa poliittinen järjestelmä mikä tahansa) – ovat aina enemmistön/isäntäväestön yksinoikeudella hallussa, kuten Kiinassa on asianlaita.
  Länsimaisen ’arvoyhteisön’ ja oman maamme kaaos ja tuhoutuminen on tapahtunut juuri siksi että ’loiset’ ovat päässeet valtaan eikä loisille kansa merkitse mitään muuta kuin välinettä omien intressien ajamisessa. Mitä enemmän kansa on hajalla ja eri puolueisiin ryhmittyneenä sitä helpompi loisten on toimia.
  Meillä tämä nwo- ja nato-’loisien’ johtama toiminta näkyy avoimesti kun Marin on myöntänyt ettei meillä omalla hallituksella ole enää päätäntävaltaa omiin asioihimme vaan eu päättää. Olemme tavallaan holhouksessa oleva maa.

  Plusääni(4)Miinusääni(21)
  1. Verkkostudio LIVE – ”Totaalista talous- ja infosotaa” – 8.3.2022

   Julkaistu 08.03.2022 15:03, 6413 lukukertaa, 9 kommenttia

   Toisessa maailmansodassa ihmiskunta sai kokea uuden totaalisen sodan luonteen. Kolmas maailmansota uhkaa ja Ukrainassa eskaloitunut sota on tuonnut mukanaan jotain uutta: totaalisen taloussodan ja totaalisen informaatiosodan. Suoran viikkolähetyksen studiossa Janus Putkonen ja Jouni Koistinen, erikoisvieraaksi odotetaan Jonathan Widelliä.
   https://mvlehti.net/2022/03/08/tanaan-verkkostudio-live-totaalista-talous-ja-infosotaa-8-3-2022-alkaen-klo-19/#comment-23480

   Plusääni(3)Miinusääni(12)
 14. Haistakaa iso PASKA saatanan magneetin ryssänpaskanlevittäjät.
  Vielä tullaan näkemään päivä, kun (v)enäjä hajoaa sadoiksi pieniksi palasiksi ja sen suomensukuiset kansat liittyvät silloin ilolla ÄitiSuomeen =)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat