Ravistellun lapsen oireyhtymän aiheuttaa usein rokotukset eikä vanhemmat

Nykyään on entistä tavallisempaa syyttää vanhempia automaattisesti pahoinpitelystä, jos lapsella tavataan yksi tai useampia ”Ravistellun Lapsen oireyhtymän” kolmesta oireesta. Usein mahdollisten syiden etsimisessä ei oteta huomioon laisinkaan lapsen saamia rokotuksia ennen ravistellun lapsen oireyhtymän oireiden ilmestymistä. Runsaat tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet rokotusten olevan yksi varteenotettava selitys vastaavien oireiden aiheuttajana.

Tutkiva journalisti Christina England on asiaan liittyen käynyt läpi lukuisia vanhempia ja viimeaikaisia tutkimusraportteja lapsista, joilla on tavattu rutiinirokotusten jälkeen aivoödeema, eli aivojen turvotus nesteen kertymisestä tai tulehduksesta. England tarkastelee mm. tri Lucija Tomljenovicin vuonna 2010 julkaisemaa tutkielmaa, jossa käydään läpi satoja potilastapauksia aina 1980-luvun alkupuolelta lähtien, joissa lapset sairastuivat rokotusten jälkeen aivotulehdukseen (enkefaliitti) tai aivokalvontulehdukseen (meningiittti).

Tri Tomljenovicin laajat tutkimukset rokotteiden aiheuttamista aivovaurioista ovat paljastaneet eräänlaisen laajan salaliiton, jossa hallitukset ovat tietoisesti salailleet yhteyksiä rokotusten ja oireiden välillä, jotka yleensä on liitetty Ravistellun Lapsen oireyhtymään. Tämän yhteyden ovat havainneet useat muutkin tutkijaryhmät, kuten kourallinen intialaisia lääkäreitä ja tutkijoita, jotka julkaisivat tutkimuksen vuonna 2012 paljastaen DPT-rokotuksen (kurkkumätä, hinkuyskä, jäykkäkouristus) aiheuttaneen aivotulehduksia.

Salaliitto ulottuu laajemmallekin, kuten aiheesta julkaistut tutkimuspaperit todistavat 1990-luvun alusta (ja jo aiemmin) rokotusten olleen todennäköinen Ravistellun Lapsen oireyhtymän aiheuttaja. Vuonna 1998 tri Viera Scheibner käsitteli artikkelissaan ongelmaa, joka oli silloin vasta räjähtämässä tämän päivän epidemiaksi: vanhempien syyttäminen lapsensa pahoinpitelystä, kun todellisuudessa syynä oireisiin ovat rokotukset.

”Jonkin aikaa sitten aloin saada yhteydenottoja asianajajilta ja suoraan syytetyiltä vanhemmilta, jotka toivoivat asiantuntijalausuntoja lastensa ”Ravistellun Lapsen oireyhtymän” diagnoosista. Näiden tapausten lähihistorian tutkiminen paljasti selvästi pahaenteisen seikan: Jokaisessa tapauksessa oireet ilmenivät pian lapsen rokotuksen jälkeen.”

Kuinka moni vanhempi joutuu väärin perustein syytetyksi rokotusten vammauttaman lapsensa pahoinpitelystä?

Tri Scheibnerin jälkeen moni muukin alan asiantuntija on tullut samaan johtopäätökseen, sillä monissa Ravistellun Lapsen oireyhtymän tapauksissa puuttuvat täysin todisteet fyysisesti aiheutetuista vaurioista, mikä antaa olettaa syynä olevan jonkin aivan muun kuin fyysinen pahoinpitely. Esimerkiksi eräs viimeaikainen tutkimus, joka julkaistiin Clinical Medicine Research –lehdessä, osoitti useiden väitettyjen Ravistellun Lapsen oireyhtymän oireista aiheutuneen todellisuudessa rokotteiden käynnistämästä autoimmuunireaktiosta tietyissä geneettisesti herkissä lapsissa.

Christina England kirjoittaa Michael Innisin tutkimuksesta:Tutkimuksessaan tri Innis valaisee antigeenisen stimulaation aiheuttaneen reaktion, joka vahingoittaa haiman beetasoluja aiheuttaen hypoinsulinemiaa (poikkeuksellisen alhainen veren insuliinitaso), joka estää C-vitamiinin imeytymisen soluihin, mistä seuraa maksan toimintahäiriö ja K-vitamiinista riippuvaisten proteiinien kyvyttömyys muodostaa karboksyylihappoja, mikä lopulta aiheuttaa sisäistä verenvuotoa ja vaurioita kudoksissa, mitkä tulkitaan lapsen ravistelun oireiksi.”

Tutkimuksen tulokset on nähtävissä täältä: http://article.sciencepublishinggroup.com

Täten on täysin edesvastuutonta syyttää aina kaikista Ravistellun Lapsen oireyhtymän tapauksista lasten vanhempia pahoinpitelystä, kun selvästi useat havainnot ja perusteelliset analyysit todistavat useissa tapauksissa jonkin muun syyn olevan todellinen oireiden aiheuttaja.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.naturalnews.com/041719_Shaken_Baby_Syndrome_vaccines_side_effects.html

3 kommenttia

  1. Ravistellun lapsen oireyhtymälle on todettu olevan myös toinen syy: hyvin alhainen veren D-vitamiinipitoisuus. Tri John Cannell Vitamin D Council -järjestöstä on raportoinut useita tapauksia, jossa vanhemmat ovat joutuneet syytteeseen lapsen pahoinpitelystä ja syylliseksi onkin osoittautunut erittäin vakava D-vitamiinin puutos, joka on saanut alkunsa jo raskauden aikana.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Ravistellun lapsen oireyhtymäksi on tutkijoiden mukaan paljastunut DPT- rokotuksen (kurkkumätä, hinkuyskä, jäykkäkouristus ). Aiheuttaneen aivovautiot. UNICEF keräsi jälleen rahaa esim. Mauritaniaan. Odottaville äideille ja vastasyntyneille tarkoitettun jäykkäkouristusrokotteen saamiseksi. Onkohan tämä rokote muka sitten sitä jäykkäkouristusta varten tehty vai jotakin muuta rokotetta. Herää vain epäilys, koska Suomessakin huhujen mukaan on annettu ainakin eräässä kaupungissa lapsille HPV- rokotuksen sijasta Hepatiitti – rokotte? Mahtaako olla perää mutta yleensä huhuissa on ainakin jonkinlainen totuuden siemen, siinäpä sitä taas ollaan. Toisaalta ihmettelen suuresti näitä nykyisiä rokotusbuumeja, olipa melkein mistä asiasta terveydenhoidossa kysymys niin aina se rokote näkyy olevan tapetilla ensimmäisenä. Minun mielestäni Hätää kärsiviä pitää ensimmäiseksi auttaa kunnollisen ravinnon saannissa, että saadaan alentunut immuunipuolustusjärjestelmä toimimaan. Eikä tuhota sitä ensin täysin rokotteilla niinkuin on yleinen tapa. No jos asiaa ajattelee tarkoitusperien saavuttamisessa niin sen kyllä ymmärtää. Mutta ne tarkoitusperät ovatkin sitten erittäin kyseenalaiset ja harva niistä näyttää piittaavan.

    Plusääni(0)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat