Riikka Söyring: Osaman ylösnousemukset

Ettäkö ihmeiden aika muka olisi ohi? Ei ole! Historioitsija James Corbett on laskenut uutisotsikoista, että vuoden 2001 jälkeen Al-Qaedan johtaja Osama bin Laden on kuollut ja  noussut kuolleista peräti yhdeksän kertaa.  Aina tarvittaessa.  Selvästi mies paikallaan tuo Osama.

Ensimmäisen kerran Osama b. kuoli munuaisvaivoihin ja keuhko-oireisiin. Asian vahvistivat Ranskan sekä Pakistanin tiedustelupalvelut vuonna 2002. Asiasta mainitsi tv-haastattelussa myös Pakistanin pääministeri Benazir Bhutto, joka heti kohta sen jälkeen murhattiin.
Yhdysvaltain puolustusministeri Robert Gates mukaan Yhdysvalloilla ei ole ollut luotettavaa informaatiota Osama bin Ladenin olinpaikasta, ei vuosiin.

Associated Press, Valkoisen talon Totuusministeriö taas kuvailee kuinka urhea Yhdysvaltain merijalkaväki nappasi rankan tulitaistelun jälkeen Osaman. Artikkelissa mainitaan, että tiedot terroristi-Osaman olinpaikasta oli saatu vuosia sitten kiduttamalla vankeja hyvien jätkien puolella olevan CIA:n salaisilla itä-eurooppalaisilla kuulusteluleireillä. Ja kertoihan Iltalehtikin jo aikaa sitten Osaman vaaleilla väreillä sisustetusta luksuskartanosta Pakistanin sotilasakatemian vieressä.

Pakistanin sotilasakatemian vieressä valoisassa kartanossa päivänvalossa ja näkösällä huomaamattomasti asuva Osama b. onnistui kuitenkin -usean kerran kuoltuaankin- välttelemään kiinniottoa, vaikka häntä etsivät CIA, FBI ja kaikki muut Yhdysvaltain 16 tiedustelu- ja turvallisuusorganisaatiota, Israelin Mossad, NATO, NORAD, turvallisuusneuvosto, Pentagon, ilmavoimat ja lentoliikennevalvonta.

Ehkä se johtui siitä, että WTC:n tornien iskun suunnittelijaksi väitetty Osama ei tehnyt yhtään terroritekoa 10 vuoteen WTC:n tornien jälkeen – jolloin lentotaidottamat terroristit lensivät kolme lentokonetta tunnin sisään talon seinään ja harhauttivat koko Yhdysvaltain ilmapuolustuksen?

Valkoisen talon terrorismin vastainen neuvonantaja John Brennan puolestaan kertoo olleen ”ilmeistä, että pakolaisella ei ollut tukijoita Pakistanissa mihin hänen erikoissuunniteltu suojapaikkansa kuusi vuotta sitten rakennettiin”.

Pidätyshetkellä tapahtuneessa tulitaistelussa -joka tapahtui kansainvälisten lakien vastaisesti vieraan valtion alueella- Osaman kerrotaan suojautuneen suosikkivaimonsa taakse. Lehtien kertoman mukaan ”amerikkalaiset pelkäsivät uutta hyökkäystä”. Vaimon takaa? Nyt pelätään terroristien kostoa. Terroristien koston varjolla voidaan tiukentaa turvatoimia, lavastaa valeterroristi-iskuja kuten CIA teki Gladio-operaatioiden kanssa Euroopassa pitkin 1950-1980 lukuja, pidättää sodanvastustajia, rääkätä lentomatkustajia, ahdistella pakistanilaisia Osaman kartanon sijainnista (Miksi ette kertoneet!) sekä tietenkin vetää joukot Afganistanista kasvoja menettämättä ja siirtää ne Libyaan. Libyasta käsin on hyvä hätyytellä Syyriaa ja Irania.

Enver Masud kirjoitti maaliskuussa 2010: ”Valmistellaanko meitä Osama bin Ladenin kuolemaan? Oikeusministeri Eric Holder kertoi että ”Osama bin Laden ei koskaan ilmesty amerikkalaiseen oikeusistuimeen”. Bin Laden nauhat on todettu väärennetyiksi…Ladenin kuoleman lavastaminen on tarpeen…se täytyy tehdä niin, ettei identifiointia voida suorittaa. Epäilenpä, että kun bin Laden ”tapetaan”, meidän täytyy vain luottaa sen sakin sanaan joka valehteli meidät mukaan sotaan napatakseen hänet.”
Kolumni julkaistaan vast´edes uusintana jokaisen Osaman ylösnousemuksen yhteydessä.

Kirjoittaja on Magneettimedian toimittaja.

21 kommenttia

 1. ”Bin Laden nauhat on todettu väärennetyiksi”

  Mitkä nauhoista ovat väärennettyjä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Repe, Mikä valhe minulta on muka lipsahtanut? Olisin vaan kiinnostunut siitä mitkä Osaman nauhoista on väärennetty ja miten ne on todettu väärennöksiksi. Eikö sinua kiinnosta tuollaiset asiat ollenkaan?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. ”Jos asiat kiinnostavat, niin miksi kysyt näitä kysymyksiäsi?”

  Pyydän nöyrästi anteeksi. Erehdyin luulemaan, että vastauksia löytyy kysymällä. Alan ymmärtämään Magneettimedian mentaliteettia paremmin. Älä kyseenalaista. Älä epäile.

  Kuitenkin, Osama bin Ladenilta on tupsahtanut julkisuuteen monta ääni- ja videonauhaa. Siksi olen kiinnostunut tietämään mitkä niistä ovat väärennöksiä ja miten ne on todettu väärennöksiksi. Riikka Söyring näyttäisi tietävän vastaukset.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Loistava kirjoitus Osamasta. Oma näkemykseni on hyvin samanlainen kuin kirjoittaja Riikka Söyringillä. Vaikka asiantuntemukseni onkin lähinnä perstuntumalta, niin Osama-juttu on haissut paskalta minun nenääni alusta asti. Viimeinen hajupommi oli se, kun hänestä julkaistiin ensimmäiseksi dramaattinen Photoshopilla tehty kuolinkuva josta näki nanosekunnissa, että se on väärennös. Eikö kaikilla ihmisillä pitäisi soida hälytyskellot siitä, mitä muuta sontaa meille syötetään. Viimeistä lähes naurettavaa uutisointia oli se, että ”joku kongressiedustaja ”on nähnyt kuvat ja ja vakuuttaa niiden olevan ”kaameaa katseltavaa”. Voi tsiisus.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Hei, …. tuota, eikös se ydinvoima ole jo aikansa elänyt. Kuulemma Japanissa on karannut mopo käsistä ja Saksassakin suljetaan ydinvoimalat. Jos sinulla riittää noin kovasti asiantuntemusta ydinvoimasta, olisiko sinulla nyt tilaus mennä Japanilaisille tyhmyreille konsultoimaan, mitä heidän tulee tehdä. Heillä saattaa olla joku vääristynyt käsitys, että ydinvoima ei välttämättä olisikaan se halvin vaihtoehto vaan kaikkein kallein kuviteltavissa oleva.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tuskin kannattaa enää kenenkään täkäläisen vaivautua, kun ei edes IAEA:n terveiset Tepcolle menneet perille silloin muutama vuosi takaperin, kun huomauttivat, että vanhoja ydinvoimaloita olisi syytä aina välillä modernisoida, varsinkin jos sattuvat maanjäristysvyöhykkeellä sijaitsemaan (pieni vertaily: Loviisan laitokset on pari vuotta Fukushimaa tuoreempia, ja niitä on modernisoitu paljon ahkerammin).

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Mitäs olkiluodossa mättääkään, kun aikanaan jo työmaalla toimineet hitsarit valittivat täysin perseestä tehdyistä saumoista ja duunarit olivat ainat jotka tajusivat täysin holtittoman työn laadun ja valvonnan tason.. Jos se teknologia nyt on pari vuotta tuoreempaa kuin fukushiman voimala, niin eipä ole kovin häävi ennuste silläkään kaikkine alihankkijoiden korruptioskandaaleineen. No muualla ydinvoimalat suljetaan ja tänne niitä vielä viimeiset dinosaurukset ovat vinkumassa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Selkeämmin: SUOMALAISET hitsarit olivat huolissaan ULKOMAISTEN hitsareiden työn laadusta, työnjohdosta ja valvonnan tasosta. Pahoittelen epätäsmällistä ilmaisuani. Näin on kuitenkin tapahtunut ja tapahtuu edelleen. Miksikö muuten työmaa venyy ja valmistunee 10 vuotta aikataulusta jäljessä ja kaksinkertaisella hinnalla alkajaislaskelmiin verrattuna. Siksi että kaiki asiat tehdään kahteen tai kolmeen kertaan, mutta se on vain subjektiivinen sivustakatsojan näkemys.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Saksan ydinvoiman lopullinen päättyminen ei ole kirkossa kuulutettu, eikä liittovaltiopäivilläkään. Käsittääkseni siellä nykyisin voimassa oleva v. 2009 säädetty laki antaa voimaloille käyttöaikaa vuoden 2022 loppuun asti. Toisaalta ydinvoiman osuus Saksan kokonaisenergiatuotannosta on noinkin hyvälle talousmahdille aika alhainen eli vain noin 25 % ja maalla on runsaasti fossiilisia polttoaineita, joilla voi korvata poistuvia laitoksia.

   En kuitenkaan usko, että Saksan vientivetoinen teollisuus noin vain hyväksyy korkeamman energiahinnan, joka väistämättä on edessä, jos maa ydinvoimasta luopuu. Tämä johtaa sitten erilaisten verojen kasvuun, jotta valtio voi tukea kallista energiatuotantoa.

   Se mitä Japaniin tulee, niin kukin maa tuottaa itse määrittelemillään perusteilla ja menetelmillä tarvitsemansa energian. Yleensä energiaratkaisut perustuvat siihen, mikä on tarve ja miten se voitaisiin toteuttaa.

   Olenkin innolla odottanut Itsenäisyyspuolueen ja Vihreiden puolueohjelmiin vaatimusta, että maassammekin määrätään parin vuoden siirtymäajalla kaikista kotitalouksista sähköliesi vaihdettavaksi uunilla varustettuun puuhellaan. Samoin määräys tulee koskea myös sähkökiukaita. Nykyisillä hormiratkaisuilla muutos onnistuu korkeissakin kerrostaloissa tosi hyvin.

   Tällaisella pienellä alulla voisimme leikata energiatarpeestamme vain murto-osan, mutta se olisi alku uudelle ajalle. Samalla se olisi oiva testauspaikka omalle ideologialle.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Päivän Osama-kooste:

  9/11 Special on KPFA Radio, Thursday, May 19 Hosts for the Program are: Dennis Bernstein, Bonnie Faulkner, Mickey Huff, and Peter Phillips – 2011-05-16
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24809

  Interview with Osama bin Laden. Denies his Involvement in 9/11 – 2011-05-09 Full text of Pakistani paper’s Sept 01 ”exclusive” interview. Bin Laden’s statements are markedly different from those made in the alleged Osama video tapes.
  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24697
  Osama kiisti osallisuutensa 9/11 iskuun

  Japan, Germany and China Turn Away from Unsafe Nuclear Power …Americans Have Only Weeks to Stop Our Government From Going Rogue – by Washington’s Blog – 2011-05-16

  The Ongoing bin Laden Saga: Can Americans Be Unplugged? – by Dr. Paul Craig Roberts – 2011-05-16 http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=24796
  Paul Craig Roberts on entinen Yhdysvaltain varavaltiovarainministeri

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Meillä Yhden Ainoan Totuuden toiminta perustuu ristiin rastiin korruptoituihin vastuullisiin, sekä heidän nimittämiensä haluun peitellä kaikkea omalle eturyhmälle vahingollista tietoa! Touhu on vuosikaudet mennyt ainoastaan huonompaan suuntaan, rakenteellinen korruptio halvaannuttaa rakenteen! Ydinvoima on haluttua suuren rahan jakamisen vuoksi, kuten kaikki suuret yksilöt jotka siivu hyville veljillemme antavat, ydinturvallisuus on huono vitsi, kuten vielä huonompi journalismi!
  90-luvulla vielä ydinfysiikan oppikirjat olivat aika vakuuttavia, tosin kirjojen saantia kai rajattiin, tieto on valtaa ja vallan hallintaa on tiedonhallinta!Jaappanin ydinkatastrofi ollaan meillä peloissaan vaiettu, kuten niin monet muutkin ikävät tosiasiat! Kansaa pidetään niin tyhmänä, ettei virallisen kannan mukaan haluta pelotella kansalaisia ikävillä tosiasioilla!
  Kovin puolustellaan kyseenalaista Osaman poisto operaatiota terroritöillä, joista tosin sitten ei olekaan muuta näyttöä, kuin kerrottu sodanjulistus CIA-osastolta, joka on mukavasti kilpavarustelua ylläpitänyt kylmän sodan jälkeen, kun eihän edes FBI etsintäkuuluttanut jamppaa WTC-iskuista, joiden tutkimukseen käytettiin vähemmän rahaa kuin puolustuskanisterin ukon suihinottojen selvittelyihin! Todisteiden kiireellinen hävitys ei ainakaan luo uskottavuutta, koko Virallisen Salaliittoteorian muista jumbonmentävistä reijistä puhumattakaan…
  Uskokaa Virallista Totuutta, kun kerran kerrotaan että joo ne sen ampui ja se tosiasiassa rikkoi uskontoaan vastaan monin tavoin, eikä edellispäivien hyperinflaatio varoituksista saati ydinlaskeuman Jenkkilään saapumisesta saa toki puhua…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Mun suosikki Osama -nauhoista on se jossa partajamppa huolissaan ilmastonmuutoksesta!
  Kieltämättä 9/11 -tunnustusvideokin oli hyvä, tukeva oikeakätinen ukko ottaa vastuun vaik oikeesti laiha vasuri,
  mutta hyvää viihdettä vuosien varrelta 😉

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Elokuvasta Winter Soldier Hearings sotaveteraanin puhe:

  “And I tried hard to be proud of my service but all I could feel was shame and racism could no longer mask the occupation. These were people. These were human beings. I’ve since been plagued by guilt anytime I see an elderly man, like the one who couldn’t walk and we rolled onto a stretcher, told the Iraqi police to take him away. I feel guilt anytime I see a mother with her children like the one who cried hysterically and screamed that we were worse than Saddam as we forced her from her home. I feel guilt anytime I see a young girl like the one I grabbed by the arm and dragged into the street.

  ”We were told we were fighting terrorists, but the real terrorist was me and the real terrorism is this occupation. Racism within the military has long been an important tool to justify the destruction and occupation of another country. It has long been used to justify the killing, subjugation, and torture of another people. Racism is a vital weapon deployed by this government. It is a more important weapon than a rifle, a tank, a bomber or a battleship. It is more destructive than an artillery shell, or a bunker buster, or a tomahawk missile. While all of those weapons are created and owned by this government, they are harmless without people willing to use them.

  ”Those who send us to war do not have to pull a trigger or lob a mortar round. They do not have to fight the war. They merely have to sell the war. They need a public who is willing to send their soldiers into harm’s way and they need soldiers who are willing to kill or be killed without question. They can spend millions on a single bomb, but that bomb only becomes a weapon when the ranks in the military are willing to follow orders to use it. They can send every last soldier anywhere on earth, but there will only be a war if soldiers are willing to fight, and the ruling class: the billionaires who profit from human suffering care only about expanding their wealth, controlling the world economy, understand that their power lies only in their ability to convince us that war, oppression, and exploitation is in our interests. They understand that their wealth is dependent on their ability to convince the working class to die to control the market of another country. And convincing us to kill and die is based on their ability to make us think that we are somehow superior. Soldiers, sailors, marines, airmen, have nothing to gain from this occupation.

  ”The vast majority of people living in the US have nothing to gain from this occupation. In fact, not only do we have nothing to gain, but we suffer more because of it. We lose limbs, endure trauma, and give our lives. Our families have to watch flag draped coffins lowered into the earth. Millions in this country without healthcare, jobs, or access to education must watch this government squander over $450 million a day on this occupation. Poor and working people in this country are sent to kill poor and working people in another country to make the rich richer, and without racism soldiers would realize that they have more in common with the Iraqi people than they do with the billionaires who send us to war

  ”I threw families onto the street in Iraq only to come home and find families thrown onto the street in this country in this tragic, tragic and unnecessary foreclosure crisis; only to wake up and realize that our real enemies are not in some distant land. But not people whose names we don’t know, and cultures we don’t understand. The enemy is people we know very well and people we can identify. The enemy is a system that wages war when it’s profitable. The enemy is the CEO who lays us off our jobs when it’s profitable; it’s the insurance companies who deny us health care when it’s profitable; it’s the banks who take away our homes when it’s profitable. Our enemies are not 5000 miles away, they are right here at home. If we organize and fight with our sisters and brothers, we can stop this war, we can stop this government, and we can create a better world.”

  http://www.globalresearch.ca/index.php?aid=22054&context=va

  Elokuva on dokumentti vuodelta 2008, jossa Irakin sodan veteraanit kertovat kokemuksistaan. Ei heikkohermoisille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Mitä todisteita on siitä, että Osama on kuollut jo 2002? Vai onko se(kin) uskon asia?

  Onkohan koko Osamaa ollut koskaan olemassakaan? Tästä oletuksestahan ne hurjimmat teoriat lähtevät.

  Salaliittoteorian todistaa tietenkin se, että todisteita ei ole. Kas, kun ne on hävitetty, jotta salaliito ei paljastuisi. Esim. Osaman kuolema vuonna 2002 ei vaadi siis todisteita. Näin vain on, uskokaa pois!

  Salaliittoja on ollut kautta historian, mutta pitäisikö joskus miettiä edes vähän missä menee järkevän epäilyn raja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat