RIIVATTU MAAILMA JA SEN LUNASTUS

Esittelemme kirjauutuuden RIIVATTU MAAILMA JA SEN LUNASTUS, joka historiallisena romaanina on ehkä ensimmäinen laatuaan, missä Emanuel Swedenborgin kautta Jumalalta ilmestynyttä Taivaallista Oppia sovelletaan kaunokirjallisuuteen. Kirjan kirjoittamisprosessi on alkanut kymmeniä vuosia sitten, mikä vasta nyt on saavuttanut julkaistun asunsa. 

Tämän kirjan kertomus on tiettyjen kansojen yleisestä henkisestä luonteesta. Tarinassa on myös sovellettu historiallisia tapahtumia, jotka alkavat noin 1200-luvulta eKr. Historiallisessa ja maantieteellisessä kuvauksessa teoksessa on käytetty taiteellista vapautta. Myös kansojen nimet eivät ole täsmällisiä. Proosassa esiintyvät kaksi etnistä ryhmää, ”juudari”- ja ”khyzaretakansa”, jotka muodostavat kertomuksen pääryhmät. Nämä kansat tulevat tarinan myöhäisemmässä vaiheessa yhdistymään yhdeksi ”uskonnolliseksi” ryhmäksi, juudareiksi. 

Nimitystä ”juudari” käytetään myös heidän uskonnostaan, talmudinianismista, jonka uskonnollinen termi ei myös ole eksakti. Kaikesta huolimatta historialliset tapahtumat, vaikka ovatkin taiteellisesti värjättyjä, pohjautuvat soveltaen tosiasioihin. Pyrintönä on siis ollut allegorioidenkin kautta kuvata maailman historiaa, johon sisältyy aina erilaatuista uskonnonfilosofiaa.  

Mielikuvituksen vapaudesta huolimatta kertomus paljastaa henkisen totuuden siitä vaaratekijästä, joka  planeettamme päälle on jatkuvasti muodostanut yhä uusia uhkapilviä. Kertomuksen loppuosassa on myös kuvaus siitä, mikä on se lunastaja, joka tulee poistamaan maailmaa uhkaavan pimeyden voiman. Teos perustuu henkiseen vastaavaisuuteen, nimittäin siihen, että luonnonmaailma on pelkästään peilikuva henkiselle maailmalle ja siten sen alkuperä on Jumalasta. Tämä syntyperä siivilöityy taivaan kautta luoden epäjatkuvien asteiden kautta peilikuvan, siis vastaavaisuuden maanpäälle. Todettakoon, että kaikki kuvaukset taivaasta, helvetistä ja henkimaailmasta perustuvat tosiasioihin ja ovat itse asiassa todellisempia kuin luonnonmaailma.  

Tämän teoksen tarkoitus sen taiteellisuuden lisäksi on herättää ihmiset ajattelemaan sitä todellista vaaraa, joka maailmaamme uhkaa. Sen tarkoitus on myös mielenkiinnon herättäminen itse Jumalaan, jota nimitetään kertomuksessa “Korkeimmaksi”, joka on itse koko universumin Ääretön ja Ikuinen luoja, hallitsija ja elämän antaja. Kertomus on myös protesti niille kirotuille voimille, jotka alituiseen pyrkivät väärentämään kaiken sen mikä täällä maailmassa on kaunista ja uljasta. Se on vastalause myös siksi, että nämä samaiset helvetilliset energiat pyrkivät myös mustamaalaamaan alati kristittyä ja islamilaista maailmaa. Kristillisyys on tosin nykyisin täysin rappeutunut ja kristilliset kirkot ovat pelkästään sosiaalisia organisaatioita.  

Kristittyä ja islamilaista maailmaa on tehokkaasti pyritty halventamaan erikoisesti elokuvateollisuuden, kuten Hollywoodin toimesta. Hollywood ja lähes koko länsimainen elokuvateollisuus on kasaarijuutalaisista* muodostuneen eliitin* rahoittama, hallitsema tai  omistama. 


Näissä filmiteollisuuden tuotteissa ja yleensä kulttuurissa, yleisissä sosiaalialan kasvatuksen ja psykologian opeissa ja teorioissa sekä myös massamedioissa pyritään systemaattisesti ala-arvoistamaan kaikkea sitä, mikä on moraalisesti, eettisesti ja uskonnonfilosofisesti korkealaatuista. Näiden tilalle yritetään ujuttaa sitä, mikä on alhaista, saastaista, moraalitonta ja mielipuolista. Tämä kaikki on kyseisen mafian tekosia ja heidän aikaansaannostaan on myös kaikki nykyisen tieteen monet höperyydet. 

Tämä teos on siis myös vastaveto edellä kuvatulle elitistisen mafian sortopolitiikalle.   

Kirjoitusasu on taiteellisesti väritettyä, joten olemme joustaneet tietyissä kieliopin säännöissä. Toivotamme antoisia lukuelämyksiä teoksen parissa.  

___________  

*) Tästä eliitistä käytetään tässä teoksessa nimitystä juudarimafia tai juudariylimystö. 

Markku Juutinen 

Lähde 

Nova Hierosolyma 

9 kommenttia

 1. Nämä swedenborgilaiset ovat hioneet lahkoidentiteettinsä lähes jehovantodistajien veroisiksi, kuitenkin mormonit jo selkeästi päihittäen.

  Plusääni(6)Miinusääni(6)
  1. Swedenborgilaisten teologia eroaa valtavirtaisesta kristillisyydestä. Kristinuskon ja erityisesti kirkkolaitosten rappio innostaa monia etsimään hyvyyttä ja totuutta joko muista uskonnoista tai kristinuskon muunnelmista. Swedenborgilaisuuden voisi luokitella teosofisen liikkeen haaraksi, mutta se on kuitenkin niin lähellä kristinuskoa kuin ylipäätänsä olla voi. Sovitusopin kohdalla se poikkeaa kristinuskosta. Myös oppi langenneista enkeleistä on erilainen. Suhde juutalaisuuteen oli kristillisen alkukirkon aikana jyrkän kielteinen, mutta sionismin myrkky on turmellut seurakunnat kohti aikojen loppua. Tässä swedenborgilaisuus vetää pidemmän korren.

   En lainkaan ihmettele niitä, jotka ovat pettyneet valtavirtaiseen kristinuskoon. Myös Raamattu itse kertoo, että aito kristinusko hiipuu kohti maailman loppua. ”Kun ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?” (Luuk.18:8).

   En aio käydä väittelyyn uskonasioiden detaljeista, kun piikkikommunismi uhkaa tuhota inhimillisen elämän edellytykset maassamme ja koko maailmassa. Mikä tahansa ryhmä, joka tätä vastustaa, kelpaa nyt luettavaksi kelvollisten ihmisten joukkoon.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Okei mutta, jos Jumala on kaikkivoimakas, niin voiko hän tehdä niin ison kiven, että hän itsekkään ei voi sitä nostaa?

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Kyllä voi. Hän on luonut typerykset maailmaan, jotka eivät usko häneen ja putoavat helvettiin. Jumala teki inhottavan kokeen ja loi olentoja, joilla on vapaa tahto. Osa valitsi käyttää tahtoaan Jumalan tahdon vastaisesti. Kokeessa saatiin hämmästyttäviä tuloksia. Iso osa vapaalla tahdolla varustetuista olennoista valitsi kuitenkin orjuuden ja pitää sitä parhaana mahdollisena elämäntapana. Osa alkoi leikkiä jumalaa ja alkoi orjuuttaa toisia ja vaatia näitä taipumaan omaan tahtoonsa kaikissa mahdollisissa, jopa pienissäkin asioissa. Nämä kaksi em. ryhmää muodostavan ajan mittaan hegemonisen enemmistön maapallolla ja tuhoavat vähä vähältä kaikki elämän edellytykset siellä. Jumalan tahtoa vapaaehtoisesti noudattavat jäävät niin pieneen vähemmistöön, että Jumalan on aika lopettaa koko touhu. Herran raivo orjuuttajia, petkuttajia ja orjamielisiä pelkureita, jumalankieltäjiä ja typeryksiä kohtaan on niin suuri, että koko maapallo on tuhottava uuden luomakunnan tieltä pois. Tätä ennen Herra teki kuitenkin kaikkensa, jotta oikeamieliset voidaan pelastaa.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 3. JUMALALLINEN JÄRJESTYS
  Kun Jumala loi maailmankaikkeuden ja ihmisen, teki Hän siihen Järjestyksen, jota Hänen itsensäkin tulee noudattaa. Jumala loi ihmiselle vapaan tahdon ja ymmärryksen. Ihminen voi vapaasti elää Jumalallisen Järjestyksen mukaan eli Kymmenen Käskyn mukaan, tai hän voi toimia Jumalallista Järjestystä vastaan. Jälkimmäisessä tapauksessa ihminen loi helvetin. Kun ihminen kääntyi Jumalaa vastaan, Jumala loi uskonnon, jonka avulla ihminen voi palata Jumalalliseen Järjestykseen. Ja kun ihminen taas kääntyi Jumalasta poispäin, Jumala loi uuden uskonnon. Näin on tapahtunut viisi kertaa maailmanhistoriassa. Viimeinen tapahtui 1700-luvulla, jolloin kristinusko oli tullut helvetilliseksi ja Jumala loi uuden uskonnon palvelijansa Emanuel Swedenborgin avulla. Tämä viimeinen prosessi on vielä kesken, mutta se tulee vielä tapahtumaan. Nyt ovat helvetit vallassa, mutta näkyy myös merkkejä uudesta heräämisestä, nimenomaan koronahuijaukseen liittyen. Olemme keskellä maailmanlaajuista taistelua hyvän ja pahan välillä. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Piikkikommunistien vaatimuksia on täysiin mahdotonta hyväksyä. Niiden läpivienti myös osoittaisi, ettei ihmiskunta ole oppinut historiasta mitään. Lähi-Idässä on sanonta, että koira palaa oksennukselleen. Osa ihmiskunnasta näyttäisi pysyvästi vajonneen eläimen tasolle ja on tuomittu toistamaan hirmuhallinnon ja orjaksi alistumisen kaavaa. Ihmiskunnan henkisen kehityksen tulisi heijastua politiikassa ja ihmisten keskeisessä kanssakäymisessä. Korona on vienyt kehitystä tuhat vuotta taaksepäin ja ihmisten välinen raatelu on jälleen muodissa. Myös yleinen älykkyystaso ja valveutuneisuus tuntuisi vajonneen elukoiden tasolle, kun globalistien juonia ei pystytä havaitsemaan. Rikolliset, jotka salakavalasti ovat nousseet hallitusvaltaan, ovat nyt osoittaneet luonteensa. Ne saavat mellastaa vapaasti, koska iso osa alamaisista on pelkkiä aaseja ja näin ihmiskunta pakotetaan tienhaaraan. Kriisi tuntuisi ilmenevän myös luonnonjärjestyksen ja säätilan häiriöinä ja kosmisina muutoksina.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat