Rokotedokumentin esitys kiellettiin – kuka painosti Robert de Niroa?

Robert de Nirolla itsellään on autistinen lapsi ja hän piti Vaxxed-elokuvaa tärkeänä. Siksi hän oli aikonut esitellä elokuvan henkilökohtaisesti perjantaina omilla elokuvajuhlillaan New Yorkissa.

Robert de Niro oli aikeissa itse esitellä perjantaina New Yorkissa Tribecan filmifestivaaleillaan dokumenttielokuvan nimeltä Vaxxed, joka näytää yhteyden autismin ja rokotteiden välillä, kun joku nosti asiasta metelin ja painosti de Niroa, joka peruutti koko filmin esityksen festivaaleillaan.

Ihmisethän voisivat kieltää lastensa rokottamisen tai harventaa rokotuksia pidemmällä aikavälillä.

Robert de Niro ei ole tunnustautunut sen paremmin rokotteiden puolustajaksi kuin vastustajaksikaan – hän halusi ainoastaan herättää keskustelua siitä, mitä kulissien takana voi tapahtua. Se oli jollekin taholle liikaa.

Yhteys autismiin

CDC:n tutkijaryhmä oli huomannut tilastollisesti merkitsevän yhteyden autismin ja MMR-rokotteen välillä. Tutkimustulokset salattiin.

Tätä on tiede tänä päivänä. Ei vapaata sanaa, on vain tietty pieni piiri, joka tietää totuuden ja päättää asioista muiden puolesta. Voimme näyttää elokuvia, joissa ihmiset tappavat toisiaan; elokuvia, joissa puoli maailmaa räjähtää ilmaan, mutta emme saa näyttää elokuvaa, joka kyseenalaistaa rokotteet.

De Niro olisi voinut seistä elokuvan takana ja näyttää sille taholle, kuka häntä sitten painostikin, että aikoo puolustaa sananvapautta ja seistä sen takana näyttämällä Vaxxed-elokuvan. Hän ei lopulta kuitenkaan uskaltanut.

Andrew Wakefield ja Del Bigtree (elokuvan ohjaaja ja tuottaja) kertoivat lauantaina, että de Niro päätti perjantaina (filmifestivaalipäivänä) olla esittämättä Vaxxed- elokuvaa, sen jälkeen, kun hänellä oli ollut tunnin kestävä keskustelu Bill Poseyn kanssa.

robert-de-Niro

Posey on kongressin jäsenen, jolla on suorat yhteydet CDC:n (järjestö, jonka vastuulla on sairauksien kontrolli ja ehkäisy) ilmiantajaan (William Thompson) ja tiimiin, joka paljasti CDC:n huijauksen.

“Saimme jälleen kerran todistaa vapaata sanaa ja totuutta vastustavaa järjestäytynyttä voimaa. He eivät kuitenkaan onnistu estämään maailmaa näkemästä totuutta elokuvan takana.”

Tri William Thompsonin oli tiimissä, joka tutki MMR-rokotteita ja huomasi niiden selvän yhteyden autismiin. Hän toi julki, kuinka CDC tuhosi todisteet tutkimuksesta. Thompson ehti itse pelastaa yhdet kopiot tutkimustuloksista.

 

Uutinen julkaistu alunperin MV-lehdessä.

2 kommenttia

  1. Todistusaineisto rokotteiden ja autismin yhteydestä kasvaa päivä päivältä. Lääketehtaat pelkäävät ja tekevät kaikkensa, jotta todistusaineisto ei pääsisi päivän valoon.

    Plusääni(9)Miinusääni(1)
  2. Melkoisen puhuttu aihe maailmalla, hs julkaisee vain hyvin suppea ja yksityiskohdat sivuuttavan näkökannan aiheesta. Hyvä esimerkki taas kuinka lääketehtaat vankalla otteella ovat rajoittamassa täälä Suomessa mitä saa kirjoittaa terveysajattelun valtavirtanäkemyksiä vastaan. Onneksi on internet ja saa itse päättää. Tää Suomen journalismi on kuin tynnyrissä asuisi.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat