Rokotefanaatikko Bill Gatesin pedofiiliyhteydet johtivat avioeroon

Gatesin tiedetään yöpyneen Jeffrey Epsteinin kartanossa, jossa lapsiprostituoidut tarjosivat ”palveluksiaan” juutalaisen finanssimiehen vieraille. 

Globaaleja pakkorokotuksia aggressiivisesti kannattava Microsoft-miljardööri sionisti Bill Gates on ilmoittanut avioerostaan. Gatesin vaimo Melinda päätti lopettaa suhteen, koska tämä piti Billin läheistä ystävyyttä pedofiili Jeffrey Epsteinin kanssa vastenmielisenä. 

Juutalainen finanssimies Epstein hallinnoi Yhdysvalloista käsin vuosikymmenten ajan globaalia pedofiiliverkostoa, jonka uskotaan olleen tiiviissä yhteistyössä Israelin tiedustelupalvelu Mossadin kanssa. Epstein järjesti lapsiprostituoituja länsimaiden vaikutusvaltaisimmille liikemiehille, poliitikoille, kuninkaallisille ja mediavaikuttajille. 

Juutalaispedofiililla oli tiiviit yhteydet useisiin presidentteihin, pääministereihin sekä Rothschildin pahamaineiseen pankkiirisukuun. Epstein myös kuvasi orgioita ilmeisesti hankkiakseen materiaalia, jota sionistinen tiedustelupalvelu voisi hyödyntää poliitikkojen kiristämisessä. 

”Itsemurha” 

Kaksi vuotta sitten Epstein otettiin kiinni uusien rikosepäilyjen vuoksi. Hän teki tutkintavankeudessa kuitenkin ”itsemurhan”, minkä vuoksi useimmat hänen salaisuuksistaan eivät koskaan selviä. 

Koska vankilan valvontakamerat ”sattuivat” olemaan epäkunnossa juuri ”itsemurhan” aikaan, eliitin uskotaan todellisuudessa murhauttaneen hänet, jotta hän ei vuotaisi Mossadin, Rothschildin ja muiden salaisuuksia julki oikeudenkäynnissä. 

Gates itse totesi avioerojulkilausumassaan epämääräisesti, että hänen avioliittonsa oli ”hajonnut eikä sitä voinut enää korjata”. Medialähteiden mukaan syy on kuitenkin se, että Melinda Gates pelkäsi miehensä sotkeutuneen Epsteinin verkostoon. 

Yöpynyt Epsteinin orgiakartanossa 

Toisin sanoen Bill Gatesin pelätään raiskanneen lapsia juutalaisen Epsteinin järjestämissä orgioissa. Bill Gatesin tiedetään varmuudella esimerkiksi yöpyneen Epsteinin kartanossa, jossa lapsiprostituoidut tarjosivat ”palveluksiaan” juutalaisen finanssimiehen vieraille. 

Gatesin ja Epsteinin ystävyydestä tekee erityisen epäilyttävää se, että miehet tutustuivat vasta sen jälkeen, kun Epstein oli jo saanut ensimmäisen tuomionsa pedofiliasta ja ihmiskaupasta. Gates ei siis ollut Epsteinin vanha ystävä, joka katsoi rikostuomiota sormiensa läpi lojaaliuttaan. Sen sijaan Gates hakeutui tietoisesti tuomitun pedofiilin seuraan. 

Gatesin ja Epsteinin uskotaan tavanneen ensimmäisen kerran vuonna 2011. Melinda Gates on pyytänyt miestään katkaisemaan välinsä Epsteiniin viimeistään vuodesta 2013 lähtien, mutta Bill Gates ei suostunut tähän. 

Partisaani 

Alkuperäinrn kirjoitus: Rokotefanaatikko Bill Gatesin pedofiiliyhteydet johtivat avioeroon | Partisaani 

Lähde: The Guardian 

25 kommenttia

 1. Artikkeli on seiska tasoa. On relevanttia pitää esillä epstein kytkös mutta tää Melinda….siinä on jotain outoa. Pitäisi tutkia eikä tarttua joka valeuutiseen

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 2. MIKSI JUUTALAISISSA ON NIIN PALJON PERVERSSEJÄ?
  Yksi maailmanhistorian älykkäimmistä psykologeista Emanuel Swedenborg kirjoittaa juutalaisista: ”Se on sellainen kansa, että se on täysin erilainen muista kansoista, ja että siihen kansaan on iskostettu yritys tuhota ja vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan, ja milloin vain tilaisuus tarjoutuu, he osallistuvat sellaiseen toimintaan eivätkä saa mistään muusta niin suurta iloa kuin järjestyksen lakien eli siis yhteiskunnan lakien tuhoamisesta, sillä heillä on sisäistetty viha itse Järjestystä kohtaan, joka on Herra. Tästä minulla on paljon kokemuksia.” (Spiritual Diary, nro 2260). Jumalallinen Järjestys, jota juutalaiset vihaavat, tarkoittaa äärettömän hyvyyden ja äärettömän totuuden liittoa. Ja ääretön on yhtä kuin Jumala. Tästä liitosta seuraa laki hyvyyden ja totuuden avioliitosta, jota edustaa maailmassa miehen ja naisen liitto. Mies vastaa totuutta ja nainen hyvyyttä. Miehen ja naisen avioliitto on siis Jumalallinen laki. Hyvyys virtaa taivaasta ja pahuus helvetistä. On myös pahan ja väärän avioliitto, joka virtaa siis helvetistä. Nyt kaikki sukupuoliset perverssit rikkovat tätä taivaallista avioliittoa eli saavat virtauksensa helvetistä. Näin juutalaisilla, jotka kirjaimellisesti palvelevat perkelettä eli ottavat virtausta helvetistä, on taipumus kaikenlaisiin sukupuolisiin perversseihin enemmän kuin muilla kansoilla. Koska virtaus helvetistä on myös mielisairasta, niin kaikki perverssit kuten esim. homous, lesbous, pedofilia ja sadismi ovat itse asiassa mielisairauksia, sillä ne ovat jyrkästi vastoin Jumalallista Järjestystä. Nykyajan saastaisuutta kuvaa se, että näitä perverssejä on alettu ihannoimaan ja hyväksymään elämään kuuluviksi, vaikka ne ovat kaiken elämän vastaisia. Ylen vaalikoneessa on kysymys: ”Kuntani pitää järjestää liputus Pride-tapahtuman kunniaksi.” Sanna Marin vastasi: Täysin samaa mieltä. Tästä näkyy, mihin saastaan Suomen hallitus on vajonnut. Jokaisella on tietysti oikeus omaan mielisairauteensa, mitä nykyään kutsutaan ”seksuaaliseksi suuntautumiseksi”, mutta yhteiskunnan ei näitä ”suuntautumisia” pitäisi suosia, paitsi tietysti tervettä sukupuolisuutta. Psykologi Swedenborgilla on muuten teos ”Aviorakkaus”, joka ainoana kirjana kirjallisuuden historiassa paljastaa avioliiton henkiset salaisuudet. Käänsin sen aikoinani latinasta ja sitä myydään adlibriksessä. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://www.elinahytonen.fi
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Kabbalistit halveksuvat Jumalan luomaan fyysistä maailmaa. Maailma on ihmisen syntiinlankeemuksen vuoksi vajonnut osittain kirottuun tilaan: ”Koska kuuntelit vaimoasi ja söit puusta, josta kielsin sinua syömästä, on maa kirottu sinun vuoksesi. Vaivaa nähden (”otsasi hiessä”, vanha käännös) saat siitä ruokasi kaikkina elämän päivinäsi.” (1. Moos. 3:17).

   Raamatun perusteella luomakunnan lunastus on mahdollista vain Jeesuksen Kristuksen lunastustyön ja aikanaan koittavan uuden luomistyön kautta. Jeesuksen Kristuksen ylösnousut ja kirkastettu ruumis on ”mallikappale” tätä uutta luomakuntaa: ”Luomakunta on näet alistettu katoavaisuuden valtaan, ei omasta tahdostaan, vaan alistajan, kuitenkin sen toivon varaan, että itse luomakuntakin vapautetaan turmeluksen orjuudesta Jumalan lasten kirkkauteen ja vapauteen.” (Room. 8: 20-21).

   Kabbalistit ja tiedeuskovaiset haluavat kuitenkin tehdä em. vapautuksen itse, kabbalistit demonien ja tiedeuskovaiset tieteen avustuksella ja näiden tarjoamilla keinoilla, joilla pyritään tekemään ihmisestä kuolematon, esim. luonnoton seksuaalisuus, transseksuaalisuus, aseksuaalisuus tai teknologinen transhumanismi. Molemmilla on jumalharha, jossa ihmiselle muka tarjotaan väylä jumalan kaltaisuuteen. Tähän Saatanan valheeseen uskominen on keskeistä syntiinlankeemuksessa. Ei tarvitse olla edes kristitty tajutakseen, että nämä jumalharhat edustavat suurinta mahdollista petosta ja rikollisuutta, mitä maa päällään kantaa. Jumalharhaiset eivät kunnioita mitään moraalilakia eivätkä edes luonnonlakia ja pyrkivät kaikessa luomakunnan edelleen turmelemiseen kaikin mahdollisin keinoin.

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
  2. Henkilökohtaisesti olen huolestunut tulevasta rokottamattomien jahdista ja kriminalisoinnista joka alkaa syksyllä kunhan vappehtoiset ovat juosseet piikkiin.
   Rokotepassi on ensimmäinen askel pedonmerkkiin jokaihmisiin lyödään, tulee rajoituksia jokapäiväiseen elämään.
   Vetoankin teihin joilla on sana ja etenkin some hallinnassa käymään taisteluun rokottamattomien oikeuksista.
   Pitäisi laatia kansalaisaloite rokottamattomien oikeuksista näytää ikävästi siltä ettei tästä tule yksikään puolue pitämään rokottamattomien perustuslaillisista oikeuksista.
   Ihmettelen sitä eikö eduskuntatalossa ole yhtään prosenntilaskutaitoista nytkin toitotetaan Intian kauheista tartunta ja kuolin luvuista ,kuolleisuus 1 prosentin luokkaa . Eli ei sen kumempaa kuin muuallakaan ,oma johtopäätelmä on ollut tauti on vaarallisempi ns sokeriyhteiskunnissa.
   Toivottavasti LIVE LÄHETYKSIÄ TEKEVÄT tarttuisivat aiheeseen ennen kuin myöhäista, sillä turha on hiiren haukotella kun puolet on kissan perseessä.
   Oma kata k rokotteeseen Antti Rokan kaltainen

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
   1. Rokottamattomista vallanpitäjät saavat taas yhden uuden ryhmän, jolla voivat pelotella kunnon kansalaisia ja pitää heidät ruodussa. Kyseessä on valtiaillemme hyödyllinen jako rokotettuihin ja rokottamattomiin. En seuraa valtamediaa, mutta ilmeisesti siellä on jo hyvän aikaa vihjailtu rokottamattomien olevan ”koronalinkoja” tai keksitty vastaavaa muuta bullshittiä. Apartheid tulee, koska se epäsuorasti pönkittää mafian valtaa. Sama juttu on Israelissa. Palestiiinalaiset sorron alla ovat sikäläisten valtiaiden kannalta aivan liian hyödyllisiä, jotta apartheid tai miehityssorto voitaisiin järkevästi ratkaista. Palestiinalaisterroristien luoma uhka pönkittää Israelin hallituksen ja erityisesti sikäläisen ”deep staten” valtaa. Näin valta pysyy tiukasti sionistien käsissä ja kansa saadaan sortopolitiikalle myönteiseksi, kun salamyhkäisesti tuetaan palestiinalaisten radikaalia siipeä. Raju sorto yllyttää vastarintaan, johon Israel vastaa aivan suhteettomasti ja kauhun ja sorron kierre syvenee. Israelista terrorijahti on levinnyt koko maailmaan. Korona on sionistisen sortopolitiikan globaali laajentuma ja sen huipennus ja Raamatussakin mainittu.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
   2. Tanskassa osoittivat mieltä 9 päivää putkeen ja siellä tuo kyseinen passi peruttiin sen vuoksi. Sehän on kansalaisista kiinni että mitä kaikkea täällä hyväksytään. Jos ei ole valmis osoittamaan mieltä niin sitten ei voi valittaakaan enää mistään epäoikeudenmukaisuuksista. Siellä ei kukaan kysele lupaa mielenosoituksiin vaan sinne mennään isolla porukalla ja pidetään kaikista huolta.

    Plusääni(11)Miinusääni(0)
 3. tuliko jollekkin yllärinä nää vallanpitäjien pedarihommat? vallan oiva kiristyksen väline toi tollanen paska… saatanan eläimet, vittu jos mun muksuihin kosketaan niin tapan samantien, en tietenkään kiduttamatta

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 4. Lisää juoruja Gatesista
  – Gates & Epstein

  – Bill Gates luuli saavansa Nobelin palkinnon Epsteinen yhteyksien avulla niin kuin Al Gore’kin sai. — Mutta joutuikin Epsteinen pyörittämään kiristysansaan.
  – Epstein, Gates ja Nobel-komitean puheenjohtaja olivat yhteisessä palaverissa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Henry Makow optimistisena ja päättäväisenä:
  Hyviä uutisia! Keskuspankkiirit ovat tavoitelleet liikaa ja paljastaneet likaisen verkostonsa .
  Tämä väärä askel ei suinkaan johda pysyvään planeetan sulkeutumiseen (kommunistinen toimintaohjelma 2030), se maksaa heille heidän monopoliasemansa valtion luottojen suhteen ja johtaa vapauden uudestisyntymiseen.
  Ihmisrotu ei missään tapauksessa hyväksy myrkyllisiä rokotteita, naamioita ja sosiaalista etäisyyttä loputtomiin. Kun seuraava influenssakausi saapuu ja ihmiset ymmärtävät, että tähän ei koskaan tule loppua, he nousevat pettureita vastaan, jotka ovat aiheuttaneet niin paljon turhaa vahinkoa ja kuolemaa miljoonille ihmisille.
  Vapaamuurari juutalaiset keskuspankkiirit (ja heidän bill-geits- ym.lakeijansa) uskovat voivansa kumota maailmankaikkeuden moraaliset ja luonnolliset lait. He ovat oppimassa, etteivät he voi, ja aiomme antaa heille tuon oppitunnin.
  Teemme sen vastustamalla heidän paskaansa suurin joukoin.
  Jumala kutsuu meitä uhraamaan Hänen puolestaan ja viime kädessä meidän puolestamme. Aivan kuten Jeesus antoi henkensä, jotkut meistä joutuvat kärsimään tai jopa kuolemaan. Mutta meillä ei ole muuta vaihtoehtoa. Kuolemme jaloillamme. Emme elä polvillamme.
  Emme saa antaa heidän jatkaa kaasutustaan. Kuten tohtori Mike Yeadon osoittaa, kaikki Covidista on hirvittävä petos. Huijarit on saatettava vastuuseen.
  Heti kun rotat näkevät että vuorovesi on kääntynyt, ne hylkäävät laivan. (Rotat poistuvat hukkuvasta laivasta.)

  Good news! The central bankers have overreached and exposed their sinister network to all and sundry.
  Far from resulting in permanent planetary lockdown (Communist Agenda 2030,) this misstep will cost them their monopoly over government credit and result in a rebirth of freedom.
  There is no way the human race is going to accept toxic vaccines, masks and social distancing indefinitely. Once the next flu season arrives and people realize this is never going to end, they will rise up against the traitors who have inflicted so much needless damage and death on millions of people.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=234761
  A FINAL WARNING TO HUMANITY FROM FORMER PFIZER CHIEF SCIENTIST MICHAEL YEADON
  https://www.bitchute.com/video/9Ci2jK1yFoOd/

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. PÄÄOMAA edustava WEF-mafia kiristää otettaan jotta pakolliseksi kaavailtu rokotus ohjelma saataisi toteutettua … töitä pian enää tarjolla vain rokotetuille

   Ja tätä hanketta-ko eduskuntakin lähti tukemaan? kun se antoi siunauksensa wef-mafian namusetien suosiossa olevan Marinin tyttö-hallituksen elvytyspaketille ?
   Survey: Will employees be required to get the COVID-19 vaccination?
   https://www.weforum.org/agenda/2021/05/employers-covid-19-vaccination-homeworking

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. Eiköhän koko avioero ole pelkkä kulissi rahanpesuun. Sama juttu Bezoksen kanssa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 7. EU JA SIIONIN VIISAAT
  EU ei ole mikään itsenäisten kansakuntien liitto, vaan kansainvälisten salaisten voimien yritys tuhota Euroopan kansojen itsenäisyys ja tehdä kansoista pienen eliitin orjia. Tässä näyttelee suurta osaa vapaamuurarijärjestö, joka toimii juutalaisen eliitin eli Siionin Viisaiden ohjauksessa. Tätä kuvaa mm. Karl Steinhauserin kirja ”EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Tosiasioihin perustuva selonteko vapaamuurarien salapuolueen totalitaarisesta valtaannoususta Euroopassa.” (Huhmari 1994). Siionin Viisaiden politiikan paljastaa heidän korkea-arvoinen jäsenensä vuonna 2017 kuollut valtiotieteilijä Zbigniew Kazimierz Brzezinski kirjassaan ”Between two Ages” (New York, 1970), joka kirja on ollut bilderbergiläisten ”Raamattu”. Brzezinski mm. paljastaa. että ”uutena aikakautena” ”ihmisten kemiallinen manipulointi” ja ”geneettinen muuntelu” tulevat korvaamaan aiemman ”joukkoviestinnän avulla tapahtuneen manipuloinnin”. Hän kutsuu tätä aikakautta ”teknotroniseksi” ja pitää sitä uudentyyppisenä diktatuurina, jossa hallitaan uusien käyttäytymiseen vaikuttavien aineiden ja muun uusimman teknologian avulla. Hän puhuu myös koko ihmiskunnan henkilötietojen, mielipiteiden ja yksityiselämää koskevien tietojen syöttämisestä supertietokoneeseen. Tuntuuko tutulta? Juuri tätähän Maailman Talousfoorumi (WEF) on puuhaamassa. Tämähän on juuri Great Resetin päämäärä. Brzezinski on siis kuvannut tämän Siionin Viisaiden ohjelman jo 1970-luvulla! Nyt kun salaisissa laboratorioissa on kehitetty teknologiaa, jolla ihmiset voidaan rokotuksen avulla yhdistää ”supertietokoneeseen”, niin ymmärtää mihin perustuu Siionin Viisaiden päämäärä rokottaa koko ihmiskunta mRNA-injektiolla. Kaikki on selvää marssijärjestystä. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://www.elinahytonen.fi
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Tuo mainittu visio on muuttumassa science fiction- dystopiasta täydeksi todeksi. Ihmiset eivät voi hyväksyä sitä ajatusta, että on olemassa teknologisen kehityksen taso, joka on suurelta yleisöltä salattu ja jota tullaan käyttämään heitä vastaan. Bilderberg- ja Davos-eliitin tavoitteena on ensinnäkin maapallon populaatio-kuorman tuntuva vähentäminen, koska heidän mielestään ”ylimääräiset syöjät” kuluttavat nyt liikaa maapallon uusiutumattomia resursseja. Suurelle yleisölle tämä ohjelma on markkinoitu vihreän talouden nimellä. Toinen tavoite on populaation mielipiteiden hallinta ja kaikenlaisen muutosvastarinnan murskaaminen. Digitalisaatio johtaa lopulta tähän eli tekoäly ottaa otteen ihmisistä ja itsenäisen ajattelun aikakausi loppuu. Jumalallinen kipinä eli vapaa tahto poistetaan ihmisistä.

   Populististen liikkeiden nousu on erittäin pahasti ärsyttänyt globalistien eliittiä ja nyt rokoteohjelma tulee heidän pelastuksekseen viime tipassa. Tiedotusvälineiden propagandataso on pitänyt vääntää äärimmilleen aivan naurettavuuksiin asti. On käsittämätöntä, ettei melkoisen suuri osa kansasta vieläkään ymmärrä koronahuijauksen luonnetta, jota ilmentää tiedotus- ja hallintomafian räikeä yksiäänisyys ja kiihkofanatismi. Agendan vastustajat tulee heidän mielestään murskata, joten olemme käytännössä sotatilassa. Valtaosa kansa tuskin haluaa tällaista, vaikka tyhmää se onkin. Kuitenkin riittävän iso osa kulttiin mukaan peloteltua ja aivopestyä väestöä vetää nyt heränneetkin mukanaan pimeyteen.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 8. ”riittävän iso osa kulttiin mukaan peloteltua ja aivopestyä väestöä vetää nyt heränneetkin mukanaan pimeyteen.”
  Erityisesti huolestuttaa kristittyjen sionistien rooli tässä hankkeessa. He tukevat sitä ymmärtämättä mistä on lopulta kyse heidän Israelin sionistien talmud-politiikan tukemisessa. He dogmaattisesti ja järjen vastaisesti uskovat maagisesti että Jumala lopulta hoitaa homman ja tuhoaa sionistit eivätkä suostu ymmärtämään että teologien luoma kristinusko on huijausta. Historian Jeesus ei ole heidän esikuvansa. Jos olisi hekin toimisivat kuten hän ja panisivat kapulaa sionistien ja v-muurarien rattaisiin ja taistelisivat hyvyyden ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 9. ELVYTYSPAKETIN KERTALUONTEISUUS
  Yle: ”EU-maiden vääntöä elpymisvälineestä ei ole edes vielä saatu loppuun, kun uutta tärkeää päätettävää pukkaa jo syksyksi.
  EU-komissiolta tulee silloin pohjaesitys siitä, miten talous- ja rahaliitto EMU:n yhteisiä pelisääntöjä on tarpeen muuttaa tulevaisuudessa.
  – Tämä uudistus määrittää, millaisena budjettisäännöt palaavat, ja se taas määrää kaikkien EU-maiden talouspolitiikkaa koronakriisin jälkeen. Väitän, että tämä on taloudellisesti paljon suurempi asia kuin mitä elpymisrahasto oli, Helsingin yliopiston poliittisen talouden ja EU:n tutkija Antti Ronkainen sanoo.”
  Elvytyspakettiko muka kertaluonteinen? ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://www.elinahytonen.fi
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 10. INTIAN VARIANTISTA
  UMV-Lehti 25.5.2021: ”Intian hallitus ilmoittaa 21.5.2021 päivätyssä kirjeessä medioille, että maan hallituksen on puututtava valeuutisiin ja tietojen vääristelyyn koskien koronavirusta, joka leviää erityisesti sosiaalisissa medioissa.”
  Intian kertoo saaneensa tietoonsa, että verkossa liikkuu tietoja siitä, että liikkeellä olisi jokin erityinen ”Intian variantti” koronaviruksesta, joka leviäisi maasta toiseen.
  ”Tämä tieto on täysin väärä”, informaatioministeriö painottaa.
  Kyseistä varianttia COVID-19 viruksesta ei ole tieteellisesti havaittu Maailman terveysjärjestön toimesta eikä WHO ole omaksunut variantille B.1.617 nimitystä ”Intian variantti” missään raportissa.”
  Taas yksi näyte informaatiosodasta, jota valtamedia harjoittaa. Kun syksy tulee ja flunssaepidemia alkaa, niin taas RT-PCR-testi näyttää ”positiivisia” testituloksia ja hallitus aloittaa sulkutoimet ynnä maskipakon. Kun nyt vielä maskipakko ja rokotuspassitkin tulevat voimaan, niin täytyy meikäläisenkin lähteä päätoimiseen taisteluun isänmaatamme uhkaavan vaaran edessä. ”Intian muunnos” on viimeinen pisara tässä valheiden vyyhdissä. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://www.elinahytonen.fi
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
  1. Valehtelu on tosiaan yltynyt jo hillittömälle tasolle. Intian teatteriesitykset otetaan nyt täydestä todesta, vaikka jälkiviisaana on helppo osoittaa Kiinan koronanäytökset alkuvuodesta 2020 pelleilyksi. Kuinka legitiiminä voidaan pitää meidänkin sokeaa ja yksisilmäistä hallitusta, joka pitää kömpelön infosodan tuottamaa väärää ja puolueellista tietoa toimenpiteidensä perusteluna? Koronassa havaitaan, että jokainen kierros uusia toimenpiteitä on entistä ankarampi, normaalius karkaa entistä kauemmaksi ja asenne epäilijöitä kohtaan on aina vain tiukempi. Tähän asti Suomen kansa on päässyt vielä melko helpolla eikä näkyvän opposition määrä ole kasvanut niin suureksi kuin pahemmin sukutiloilla riepotelluissa maissa. Myös EU painaa päälle ja haluaa Euroopasta yhtä hullun koronatyrannia-alueen kuin mitä nk. Commonwealth-maat ovat (esim. Kanada kommunistipääministereineen). EU ei halua jäädä näistä jälkeen. EU:lla on vapaat kädet, koska komissio ei ole vaaleilla valittu ja käytännössä voi määrätä alueellaan mitä vain. Suomi ei ole koskaan harannut missään asiassa EU:ta vastaan ja kansamme saa toimia koekaniineina globalistien hulluimillekin suunnitelmille.

   Tiedotusvälineiden ja terveysviranomaisten mafia ja klikki on onnistunut aivopesemään kansan siten, että rajujen, tarpeettomien ja totalitarististen toimien läpivienti on ollut vain läpihuutoa. Osa kansasta suorastaan vaatii rajuja toimenpiteitä ja kokee ne suojeluna. Korona-kultti on voimissaan ja sillä on kyky uusiutua. Kultin ulkopuolinen voi vain hämmästellä sen sitkeyttä ja vastustuskykyä tervettä järkeä vastaan. Samalla pelko toisinajattelijoiden vainoista kasvaa, mikä tietenkin on kultin tarkoituskin. Kansa pelkää joko itse tautia tai sitten päättäjien, viranomaisten tai yksityissektorin portinvartijoiden mielivaltaa.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat