Rokotekorvaukset kasvaneet 400 %, flunssarokote listan kärjessä

Rokotteiden aiheuttamista haittavaikutuksista maksetaan yhä enemmän korvauksia, eli jos asia ei ole aiemmin kiinnostanut, nyt viimeistään olisi aika herätä.

Ensin hieman taustatietoa ennen kuin kerron enemmän.

Ronnie Reagan… Yhdysvaltain 40. presidentti, allekirjoitti lähes päivälleen 30 vuotta sitten sopimuksen, joka esti amerikkalaisia haastamasta rokotteiden valmistajia oikeuteen. Samalla astui voimaan laki, joka pakotti rokotteiden aiheuttamista vammoista tai kuolemantapauksista kärsineet perheet haastamaan Yhdysvaltain hallituksen oikeuteen lääkeyhtiöiden asemesta.

Tämän seurauksena Yhdysvaltain erikoiskanteita käsittelevän tuomioistuimen, joka tunnetaan myös rokoteoikeutena, erikoistuomareille on annettu täydellinen tuomivalta ilman valamiehistöä päättää ”huono-onnisten” amerikkalaisten kohtalosta, jotka ovat saaneet vammoja rokotteista – jotka voivat olla mitä tahansa kroonisista oireista lieviin oireisiin tai kuolemaan.

Kerran vuodessa tämä hyvin epätavallinen oikeusistuin tarjoaa yleisölle katsauksen sen sisäiseen koneistoon julkaisemalla vuosittaisen raportin verkkosivuillaan – rituaali toistuu joka tammikuussa. Raportti lähetetään senaatin puheenjohtajalle, joka tunnetaan myös Yhdysvaltain varapresidenttinä. Sen on tarkoitus on antaa tietoa reaktioista, joita rokotteet aiheuttavat amerikkalaisissa, nyt kun hallitus on tehnyt niiden käytöstä pakollista yhä useammissa osissa maata.

Mutta tämähän on hyvä asia, eikö? Kerrankin otetaan vastuu teoista?

Väärin.

Raportti lojuu käyttämättömänä Yhdysvaltain erikoiskanteita käsittelevän tuomioistuimen verkkosivuilla. Valtamedia, poliitikot tai CDC:n terveysviranomaiset eivät noteeraa sitä lainkaan.

Ei uutisotsikoita, ei tiedotustilaisuuksia, ei analyysejä, ei mediakohuja, ei mitään.

Mikä ei yllätä yhtään, kun otetaan huomioon että suurin osa amerikkalaisista ei edes tiedä että Yhdysvaltain korkein oikeus totesi vuonna 2011, että rokotteet ovat tuotteita, joista ei voi valmistaa vaarattomia. Vähemmän yllättäen valtavirtainen globalistieliitin tiedotusvälineet sivuuttivat toistuvasti raportin sekä terveysaktivistien argumentit rokotteiden vaaroista, toistellen latteuksia kuten ”tiede on yksimielinen” ja että ”väitteet rokotteiden riskeistä on kumottu”, jotta ei käytäisi järkevää keskustelua todisteista, jotka ovat kaikkien nähtävissä.

Mikä ei myöskään yllätä on se, että Yhdysvaltain erikoiskanteita käsittelevä tuomioistuin julkaisee joka vuosi epäselvän, heikkolaatuisen ja vanhanaikaisen raportin. Sen sijaan että tiedot olisivat kätevästi taulukoituna, tuomioistuin julkaisee skannatun PDF-dokumentin – jonka läpikäyminen analysoimistarkoituksessa on vaivalloista. Yli 220 sivun tiedot täytyy syöttää uudelleen mikä voi viedä viikkoja, tai jokainen rokote täytyy käydä läpi käsipelillä, minkä lisäksi täytyy nähdä vaivaa, jotta saadaan selville tilastollisesti merkittävät seikat ja trendit rokoteoikeuden tilastotiedoista.

Onko tämä tahallista? Ehkäpä. Jos ei muuta niin se ainakin hillitsee ihmisiä analysoimasta nivaskaa.

Minkä vuoksi me teemme sen, kuten olemme tehneet vuodesta 2014 lähtien. Meiltä kesti 10 kuukautta saada tämän vuoden raportista laadittu analyysi valmiiksi. Mutta kun saimme sen valmiiksi, järkytyimme havaitsemistamme trendeistä – ei vain siksi, että ne paljastivat rokotevaurioiden kasvaneen, vaan myös siksi koska valtavirtamedia on vaiennut asian kuoliaaksi, sillä rokotevauriot ovat edelleen aihe, jonka journalistit ja mediatalot sivuuttavat – tyrmäten ne jälleen yhtenä salaliittoteoriana, joita valeuutissivustot levittävät.

Istu alas ja pidä hatustasi kiinni, sillä mitä luet seuraavaksi voi järkyttää:

 1. Rokoteoikeuden sovittelumaksut kasvoivat yhteensä 91,2 miljoonalla dollarilla vuonna 2015, vuoden 2014 22,8 miljoonasta dollarista
  114 miljoonaan dollariin vuonna 2015 – mikä tarkoittaa 400 % kasvua.
 2. Rokoteoikeuden sovittelumaksut kasvoivat eniten flunssapiikkien kohdalla, 4,9 miljoonasta vuonna 2014 61 miljoonaan vuonna 2015 – yli 1000 % kasvu huolimatta jokasyksyisestä mediarummutuksesta, jossa amerikkalaisia kehotetaan ”ottamaan flunssapiikki”, eikä rokoteoikeuden tilastotietoja oteta mitenkään huomioon.
 3. Varicella (vesirokko) kasvoi kolmanneksi eniten – 0 dollarista vuonna 2014 5,8 miljoonaan dollariin vuonna 2015. (Ei ihme että vyöruusu on yleistymässä vanhemman väestön keskuudessa, sillä vasta rokotetut lastenlapset levittävät jatkuvalla syötöllä elävää virusta pahaa-aavistamattomiin vanhuksiin.)
 4. Hepatiitti B:n kohdalla tapahtui neljänneksi eniten kasvua rokoteoikeuden sovitteluissa, kasvaen 321 prosenttia vuonna 2015 yli 8 miljoonaan dollariin vuoden 2014 1,9 miljoonasta dollarista.
 5. Yhdistelmärokotteissa oli viidenneksi eniten kasvua, nousten 75 % vuonna 2014 5,5 miljoonasta 9,8 miljoonaan.

taulukko_rokotekorvaukset

Loput tapauksista joita ei mainittu yllä: Jäykkäkouristus, 4 miljoonaa dollaria; HPV 3,4 miljoonaa dollaria, nousten lähes tyhjästä vuonna 2014 (asia täytyy tarkastaa kun vuoden 2016 raportti julkaistaan tammikuussa); MPR, joka itse asiassa laski ensimmäiseltä sijalta viime vuonna alle miljoonaan dollariin – maksettujen korvausten määrä laski yli 88 %; hinkuyskä, 1,7 miljoonaa dollaria; tiomersaali 1,5 miljoonaa dollaria; Hib, 345k dollaria, meningokokki 500k dollaria, Hepatiitti A 408k dollaria, DTP & polio, 210k dollaria ja rotavirus 76k dollaria.

Kuten saatoit huomata, toiselle sijalle päätyi kategoria ”Muu”. Seuraavaksi selvennämme miksi.

Kategoria ”Muu” on loistava esimerkki rokoteoikeuden raporttien salakavalasta luonteesta ja oikeusprosessien läpinäkyvyyden puutteesta. Sen sijaan, että oltaisiin nimetty rokotteiden yhdistelmä, jota syytetään vammoista tai kuolemasta ja että tapaus merkittäisiin asianmukaisesti, he voivat luokitella tapauksen kategoriaan ”Muu”, jolloin lukuja on vaikeampi hyödyntää lopullisessa analyysissä.

Vuonna 2015 ”Muu” oli toiseksi suurin kategoria jossa sovittelumaksut kasvoivat, tehden yhteensä 21,5 miljoonaa dollaria, eli yli 388 prosentin nousu 4,4 miljoonasta dollarista vuosi takaperin.

Emme syytä ketään mistään, mutta 388 % kasvu on paljon. Minkä rokotteiden yhdistelmä aiheuttaa moisen kasvun? Eikö ihmisillä ole oikeus tietää? Esimerkiksi, jos oikeus päättää, että flunssapiikki aiheuttaa liian suuren määrän tapauksia kyseisenä vuonna, eikö se vain voisi häivyttää tuloksia luokittelemalla osa tapauksista ”Muu” kategoriaan, mikä siistisi flunssapiikin tilastoja?

Muistimmehan mainita, että summat vain myönnettyjä korvauksia – tapauksissa jotka on ratkaistu kantajan eduksi. Ne eivät sisällä kummankaan osapuolen mittavia oikeudenkäyntikuluja, jotka Yhdysvaltain valtio maksaa kävi tapauksessa miten tahansa. Nämä lasketaan kuluihin. Ja sen sijaan että ne mainittaisiin raportissa myönnettyjen korvausten ohella, ne on usein listattu erikseen, jolloin kulujen yhdistäminen oikeustapauksiin on paljon hankalampaa, mikä vaatii panostamista tietojen analysointiin.

Rokoteoikeuden oikeudenkäyntikulut vuonna 2015 olivat yhteensä 42 miljoonaa dollaria.

Lisäksi osa myönnetyistä korvauksista on jatkuvia – mikä tarkoittaa että korvaussumma (joista monet ovat yhteensä yli miljoona dollaria) maksetaan vuosittain. Tämä siksi koska rokotteet ovat aiheuttaneet niin vakavia vammoja osalle kantajista, että heidän koko elämänsä on muuttunut peruuttamattomasti, ja heidän vuosittaiset elinkustannukset lopun ikää ovat yleensä suuret.

Jaa kirjoitusta niin monelle kuin pystyt, on muutoksen aika.

#vaxcash

Lähde: The Mom Street Journal

Lue myös: Magneettimedian artikkelit hakusanalla ”rokotteet

23 kommenttia

 1. Ei voi olla totta että Suomessa pitää tätäkin vielä kerrata. No, kerrataan vielä kerran:

  ”Kaikki 60-luvulla tai sitä ennen syntyneet ovat sairastaneet HonKongilaisen. Sitä ennen, 50-luvulla, sairastetiin Aasialainen joka oli samaa virustyyppiä. Nämä kaksi sairastettua (tai toinenkin) antaa loppuelämäksi suojan influenssaa vastaan”.

  Ja siinä se. Kuulutko näihin ryhmiin? Jos kuulut, lopeta piikitys.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. Vanhuksilla on suurempi riski sairastua keltakuumerokotteeseen liittyvään viskerotrooppiseen tautiin:
  Rafferty E1, Duclos P, Yactayo S, Schuster M. Risk of yellow fever vaccine associated viscerotropic disease among the elderly: a systematic review. Vaccine. 2013 Dec 2;31(49):5798-805. doi: 10.1016/j.vaccine.2013.09.030. Epub 2013 Sep 27.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24079979

  Keltakuumerokotteet voivat aiheuttaa tappavaa visketrooppista tautia:
  Seligman SJ1. Risk groups for yellow fever vaccine-associated viscerotropic disease (YEL-AVD). Vaccine. 2014 Oct 7;32(44):5769-75. doi: 10.1016/j.vaccine.2014.08.051. Epub 2014 Sep 3.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25192973

  Vanhuksilla on suurempi riski sairastua keltakuumerokotteeseen liittyvään viskerotrooppiseen tautiin:
  Khromava AY1, Eidex RB, Weld LH, Kohl KS, Bradshaw RD, Chen RT, Cetron MS; Yellow Fever Vaccine Safety Working Group. Yellow fever vaccine: an updated assessment of advanced age as a risk factor for serious adverse events.
  Vaccine. 2005 May 9;23(25):3256-63.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15837230

  Tappava monielinvaurio keltakuumerokotteeseen liittyvän visketrooppisen taudin vuoksi:
  Belsher JL1, Gay P, Brinton M, DellaValla J, Ridenour R, Lanciotti R, Perelygin A, Zaki S, Paddock C, Querec T, Zhu T, Pulendran B, Eidex RB, Hayes E. Fatal multiorgan failure due to yellow fever vaccine-associated viscerotropic disease. Vaccine. 2007 Dec 5;25(50):8480-5. Epub 2007 Sep 18.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18023511

  Akuutti visketrooppinen tauti keltakuumerokotuksen jälkeen:
  Hayes EB1. Acute viscerotropic disease following vaccination against yellow fever. Trans R Soc Trop Med Hyg. 2007 Oct;101(10):967-71. Epub 2007 Jul 31.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17669451

  Keltakuumerokotteeseen liittyvä visketrooppinen tauti:
  Vellozzi C1, Mitchell T, Miller E, Casey CG, Eidex RB, Hayes EB. Yellow fever vaccine-associated viscerotropic disease (YEL-AVD) and corticosteroid therapy: eleven United States cases, 1996-2004. Am J Trop Med Hyg. 2006 Aug;75(2):333-6.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16896144

  Keltakuumerokotteeseen liittyvä visketrooppinen tauti:
  van de Pol EM1, Gisolf EH, Richter C. A case suspected for yellow fever vaccine associated viscerotropic disease in the Netherlands. J Travel Med. 2014 Nov-Dec;21(6):421-4. doi: 10.1111/jtm.12135. Epub 2014 Jun 11.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24920138

  Epäillyt keltakuumerokotteeseen liittyvät visketrooppiset haittavaikutukset:
  Monath TP1. Suspected yellow fever vaccine-associated viscerotropic adverse events (1973 and 1978), United States. Am J Trop Med Hyg. 2010 May;82(5):919-21. doi: 10.4269/ajtmh.2010.10-0001.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20439976

  Myrkyille altistuminen ja sen vaikutukset opiskelijoiden kognitiivisiin kykyihin:
  http://www.thevaccinereaction.org/2015/12/toxic-exposure-and-its-impact-on-american-students-cognitive-abilities/

  Sairaanhoitaja kertoo, miten sairaala peittelee rokotteiden haittavaikutuksia:
  http://vaxxter.com/index.php/2015/12/09/nurse-claims-hospital-injury-hidden-just-received-vaccinations-now-seizing/

  Rokotevauriovideo. Toivottavasti se ei tapahdu sinulle:
  http://vaxxter.com/index.php/2015/10/14/vaccine-injury-video-hope-it-doesnt-happen-to-you/

  Isä kyseenalaistaa meningokokkirokotteiden tehon hänen poikansa kuoltua:
  http://vaxxter.com/index.php/2015/10/17/father-questions-effectiveness-of-bacterial-meningitis-shots-after-athlete-son-dies/

  Poliorokotteen saanut 8-vuotias poika kuoli polioon. Hallitus määräsi lisää rokotteita jakoon:
  http://vaxxter.com/index.php/2015/10/19/after-8-year-old-dies-from-vaccine-500k-more-vaccines-distributed/

  Kenialaiset lääkärit käyttivät rokotteita steriloidakseen naisia:
  http://vaxxter.com/index.php/2015/10/27/kenyan-doctors-used-vaccines-to-sterilize-women/

  Alumiinimyrkytys tappoi 66-vuotiaan miehen. Joten miksi sitä ei huomioida pikkulasten rokotteissa?
  http://vaxxter.com/index.php/2015/11/07/aluminum-toxicity-kills-66-yr-old-man-so-why-is-it-ignored-in-infant-vaccines/

  Naisen lääkäri uhkaili häntä rokotuttamaan lapsensa. Nyt hän kertoo tarinansa:
  http://vaxxter.com/index.php/2015/11/07/her-doctor-intimidated-her-into-vaccination-now-shes-telling-her-story/

  Tohtori Ted Broer selittää, miksi lääkäreitä on tapettu heidän saatuaan selville arkaluonteisia tietoja rokotteista:
  http://vaxxter.com/index.php/2015/11/22/dr-ted-broer-explains-why-doctors-are-being-killed-for-what-theyve-discovered-about-vaccines/

  Mekanismit, joilla HPV-rokotteet aiheuttavat vahinkoa on paljastettu:
  http://healthimpactnews.com/2015/vaccine-mechanism-of-harm-exposed-in-gardasil/

  Kun rokotteiden ainesosat läpäisevät veri-aivoesteen:
  http://vaccinechoicecanada.com/vaccine-ingredients/when-vaccine-ingredients-cross-the-blood-brain-barrier-a-formula-for-disaster/

  Kolme vauvaa kuoli hepatiitti B-rokotteiden jälkeen:
  http://www.ancestral-nutrition.com/three-babies-die-after-hepatitis-b-vaccine/

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 3. Nainen kuoli keltakuumerokotteeseen liittyvään visketrooppiseen tautiin:
  Gerasimon G1, Lowry K. Rare case of fatal yellow fever vaccine-associated viscerotropic disease. South Med J. 2005 Jun;98(6):653-6.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16004173

  Rintalastan osteomyeliitti yhdistetty Bacillus Calmette-Guérin Moscow-kantaan:
  Kara SS1, Polat M1, Tapisiz A1, Tezer H1, Cirak MY2, Damar C3, Cavusoglu C4. Sternal osteomyelitis associated with bacillus Calmette-Guérin Moscow strain. J Pediatr. 2015 Jun;166(6):1542.e1. doi: 10.1016/j.jpeds.2015.02.040. Epub 2015 Mar 19.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25799191

  Akuutti munuaisten vajaatoiminta influenssarokotuksen jälkeen:
  Novati R, Nebiolo PE, Galotto C, Mastaglia M, Manes M. Acute renal failure after influenza vaccination: a case report. J Prev Med Hyg. 2014 Mar;55(1):31-2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25916030

  Isorokkorokotteen saaneet voivat levittää isorokkoa:
  Tack DM1, Karem KL, Montgomery JR, Collins L, Bryant-Genevier MG, Tiernan R, Cano M, Lewis P, Engler RJ, Damon IK, Reynolds MG. Unintentional transfer of vaccinia virus associated with smallpox vaccines: ACAM2000(®) compared with Dryvax(®). Hum Vaccin Immunother. 2013 Jul;9(7):1489-96. doi: 10.4161/hv.24319. Epub 2013 Apr 9.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23571177

  Tiomersaalin ja etyylielohopean myrkylliset vaikutukset:
  Rodrigues J1, Branco V2, Lu J3, Holmgren A3, Carvalho C4. Toxicological effects of thiomersal and ethylmercury: Inhibition of the thioredoxin system and NADP( )-dependent dehydrogenases of the pentose phosphate pathway. Toxicol Appl Pharmacol. 2015 Aug 1;286(3):216-23. doi: 10.1016/j.taap.2015.05.002. Epub 2015 May 14.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25981166

  Churg-Straussin oireyhtymä H1N1-rokotuksen jälkeen:
  Fu MH1, Tsai WC1, Lan J2, Lu CH1, Lee LH3, Huang CC1. Churg-Strauss Syndrome Following Vaccination Against 2010 Influenza A (H1N1): A Case Report.
  Acta Neurol Taiwan. 2014 Sep;23(3):95-101.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26077181

  Kissojen rokotteiden pistoskohdan sarkoomat:
  Hartmann K, Day MJ, Thiry E, Lloret A, Frymus T, Addie D, Boucraut-Baralon C, Egberink H, Gruffydd-Jones T, Horzinek MC, Hosie MJ, Lutz H, Marsilio F, Pennisi MG, Radford AD, Truyen U, Möstl K; European Advisory Board on Cat Diseases. Feline injection-site sarcoma: ABCD guidelines on prevention and management. J Feline Med Surg. 2015 Jul;17(7):606-13. doi: 10.1177/1098612X15588451.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26101312

  Kissojen rokotteiden pistoskohdan sarkoomat:
  Kliczkowska K, Jankowska U, Jagielski D, Czopowicz M, Sapierzyński R. Epidemiological and morphological analysis of feline injection site sarcomas.
  Pol J Vet Sci. 2015;18(2):313-22. doi: 10.1515/pjvs-2015-0041.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26172181

  Parestesia ja tuntohäiriöt yhdistetty H1N1-rokotteeseen:
  De Serres G1, Rouleau I2, Skowronski DM3, Ouakki M4, Lacroix K5, Bédard F5, Toth E2, Landry M2, Dupré N6. Paresthesia and sensory disturbances associated with 2009 pandemic vaccine receipt: Clinical features and risk factors.
  Vaccine. 2015 Aug 26;33(36):4464-71. doi: 10.1016/j.vaccine.2015.07.028. Epub 2015 Jul 22.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26209839

  Transversaali myeliitti H1N1-rokotuksen jälkeen:
  Austin A, Tincani A, Kivity S, Arango MT, Shoenfeld Y. Transverse Myelitis Activation Post-H1N1 Immunization: A Case of Adjuvant Induction? Isr Med Assoc J. 2015 Feb;17(2):120-2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26223092

  Tohtori Toni Bark kertoo, miten hän alkoi sairaalassa työskennellessään kiinnittämään huomiota siihen, että lapsia tuotiin rokotusten jälkeen ensiapuun kouristusten, hengityksen pysähtymisen ja astmakohtausten vuoksi. Hän alkoi ymmärtämään, että jotkut lapset kuolevat:
  http://www.naturalnews.com/052386_vaccine_exemptions_Toni_Bark_child_mortality.html

  Sairaala vaati miestä ottamaan hinkuyskärokotteen ennen kuin hän saisi nähdä vastasyntyneen lapsensa. Mies oli kuolla rokotteeseen. Hänelle tuli rokotteesta sairaus nimeltä akuutti disseminoitunut enkefalomyeliitti. Hän oli neliraajahalvaantuneena kuusi kuukautta. Hän vietti 10 kuukautta sairaalassa ja kuntoutuskeskuksessa. Voimakkaat lääkkeet ja hoidot auttoivat häntä kävelemään uudestaan. Hän menetti virtsarakkonsa ja suolensa hallinnan eikä hänen maksansa ja munuaisensa toimi kunnolla. Hän viettää 90 % ajastaan sängyssä maaten. Hänen immuunijärjestelmänsä romahti:
  http://www.naturalhealth365.com/whooping-cough-vaccine-dangers-1682.html

  Uusi irlantilainen dokumentti paljastaa valheen HPV-rokotteiden turvallisuudesta:
  http://www.jeffereyjaxen.com/blog/ireland-exposes-the-lie-of-hpv-vaccine-safety-as-world-watches

  DTaP- ja TDap-rokotteet eivät suojaa hinkuyskältä ja levittävät kaiken lisäksi infektiota:
  http://vaxtruth.org/2015/11/pertussis-resources/

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 4. Transversaali myeliitti Brown-Séquardin oireyhtymän kanssa H1N1-rokotuksen jälkeen:
  Vieira MA1, Costa CH, Vieira CP, Cavalcanti Mdo A, Ferreira-Filho SP. Transverse myelitis with Brown-Sèquard syndrome after H1N1 immunization.
  Arq Neuropsiquiatr. 2012 Jul;70(7):555.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22836467

  Influenssarokotuksen jälkeinen disseminoitunut enkefalopatia:
  Antony SJ1, Fleming DF, Bradley TK. Postvaccinial (influenza) disseminated encephalopathy (Brown-Sequard syndrome). J Natl Med Assoc. 1995 Sep;87(9):705-8.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9583968

  Narkolepsia autoimmuunisairautena:
  Sarkanen T, Vaarala O, Julkunen I, Partinen M. [Narcolepsy as an autoimmune disease]. [Article in Finnish] Duodecim. 2015;131(12):1153-60.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26245045

  Erittäin kohonneita rokotteiden ainesosiin liittyviä IgE-vasta-ainetasoja lapsilla, joilla on influenssarokotteeseen liittyvä anafylaksia:
  Nagao M1, Fujisawa T2, Ihara T3, Kino Y4. Highly increased levels of IgE antibodies to vaccine components in children with influenza vaccine-associated anaphylaxis. J Allergy Clin Immunol. 2015 Sep 11. pii: S0091-6749(15)01095-7. doi: 10.1016/j.jaci.2015.08.001.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26365388

  Rotavirusrokotteisiin liittyy 5,5 kertaa suurentunut riski suolentuppeumaan ensimmäisen annoksen jälkeen:
  Rosillon D1, Buyse H, Friedland LR, Ng SP, Velázquez FR, Breuer T. Risk of Intussusception After Rotavirus Vaccination: Meta-analysis of Postlicensure Studies. Pediatr Infect Dis J. 2015 Jul;34(7):763-8. doi: 10.1097/INF.0000000000000715.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26069948

  Suolentuppeuma ilmestyy lähes kolme kertaa todennäköisemmin viikon kuluttua ensimmäisestä rotavirusrokoteannoksesta:
  Bauchau V1, Van Holle L1, Mahaux O1, Holl K2, Sugiyama K3, Buyse H1. Post-marketing monitoring of intussusception after rotavirus vaccination in Japan. Pharmacoepidemiol Drug Saf. 2015 Jul;24(7):765-70. doi: 10.1002/pds.3800. Epub 2015 May 27.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26013569

  Ranska peruutti kahden rotavirusrokotteen käytön kolmen kuoleman ja vakavien haittavaikutusten vuoksi. Yhdessä kuolemantapauksessa
  rokotteen epäiltiin aiheuttaneen nekrotisoivan enterokoliitin:
  http://www.bmj.com/content/350/bmj.h2867/rr-1

  Rotavirusrokotteet lisäävät riskiä sairastua suolentuppeumaan:
  Haber P1, Parashar UD2, Haber M3, DeStefano F4. Intussusception after monovalent rotavirus vaccine-United States, Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), 2008-2014. Vaccine. 2015 Sep 11;33(38):4873-7. doi: 10.1016/j.vaccine.2015.07.054. Epub 2015 Aug 11.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26276687

  Rotavirusrokotetutkimuksesta hylättiin 80 % suolentuppeumatapauksista ja 18 kuolemaa:
  http://www.ageofautism.com/2015/10/destefano-rides-again-gsk-rotavirus-vaccine-study-loses-80-of-cases-and-18-deaths.html

  Enkefalopatiat hinkuyskärokotteen jälkeen:
  BYERS RK, MOLL FC. Encephalopathies following prophylactic pertussis vaccine. Pediatrics. 1948 Apr;1(4):437-57.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18857905

  Salainen raportti paljastaa 18 lapsen kuolleen rokotusten jälkeen:
  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/3336455/Secret-report-reveals-18-child-deaths-following-vaccinations.html

  Tohtori Kelly Broganin artikkeli immuniteetista:
  http://kellybroganmd.com/immunity-emerging-truth/

  Miten MPR-rokotteita käytetään huomion poisviemiseksi DTaP-rokotevaurioiden kauheuksista:
  http://www.thelibertybeacon.com/mmr-hand-waving-used-to-distract-public-attention-from-dtap-injury-horrors/

  Miksi yli 65-vuotiaille annetaan tehottomia influenssarokotteita?
  http://vaccineimpact.com/2015/why-are-people-over-age-65-given-ineffective-flu-shots/

  Rokotteet ja retrovirukset: Tohtori Judy Mikovits paljastaa sen, mitä hallitus salaa.
  http://vaccineimpact.com/2015/vaccines-and-retroviruses-a-whistleblower-reveals-what-the-government-is-hiding/

  Autismia sairastava tyttö täytti 21 vuotta:
  http://www.ageofautism.com/2015/12/turning-21-with-autism.html

  Katoliset nunnat kertovat, että heidät määrättiin tuhoamaan tiedot lasten rokotetutkimuksista Irlannissa:
  http://investmentwatchblog.com/irish-nuns-claim-they-were-told-to-destroy-files-on-child-vaccine-trials/

  Katsaus korvattuihin tapauksiin, joissa rokotteet ovat aiheuttaneet aivovaurioita:
  http://digitalcommons.pace.edu/pelr/vol28/iss2/6/

  Rokotteiden aiheuttama hiustenlähtö:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/vaccine-induced-hair-loss/

  Rokotevaurioiden raportoimista:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/reporting-vaccine-reactions/

  Gardasil-rokotteen aiheuttama vaurio vai sattumaa?
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/gardasil-damage-or-coincidence-new-zealand-current-affairs-item-on-tv3/

  Ensiavun hoitaja: Rokotereaktiot yleisiä, mutta niistä raportoidaan harvoin.
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/e-r-nurse-vaccine-reactions-common-but-rarely-reported/

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 5. Alumiiniadjuvantit aiheuttivat naiselle pseudolymfooman rokotteen pistoskohtaan:
  Guillard O1, Fauconneau B, Pineau A, Marrauld A, Bellocq JP, Chenard MP.
  Aluminium overload after 5 years in skin biopsy following post-vaccination with subcutaneous pseudolymphoma. J Trace Elem Med Biol. 2012 Oct;26(4):291-3. doi: 10.1016/j.jtemb.2012.02.005. Epub 2012 Mar 15.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22425036

  Vuotava suoli ja heikentynyt mikrobiomi ALS-taudin hiirimallissa:
  Wu S1, Yi J2, Zhang YG1, Zhou J3, Sun J4. Leaky intestine and impaired microbiome in an amyotrophic lateral sclerosis mouse model. Physiol Rep. 2015 Apr;3(4). pii: e12356. doi: 10.14814/phy2.12356.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25847918

  Rokotteet aiheuttavat masennusta:
  Brogan K. Psychobiology of Vaccination Effects: Bidirectional Relevance of Depression. Altern Ther Health Med. 2015 Aug;21 Suppl 3:18-26.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26348610

  Limakalvoilla on kehon ensimmäinen puolustuslinja:
  Iversen MB1,2, Reinert LS1,2, Thomsen MK1,2, Bagdonaite I3, Nandakumar R1,2, Cheshenko N4, Prabakaran T1,2, Vakhrushev SY3, Krzyzowska M5, Kratholm SK1,2, Ruiz-Perez F6, Petersen SV1, Goriely S7, Bibby BM8, Eriksson K9, Ruland J10, Thomsen AR11, Herold BC4, Wandall HH3, Frische S1, Holm CK1,2, Paludan SR1,2 An innate antiviral pathway acting before interferons at epithelial surfaces.
  Nat Immunol. 2015 Nov 30. doi: 10.1038/ni.3319.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26595890

  Tutkijat selvittivät lasten halvauksia 15 vuoden ajalta Hong Kongissa. 247 tapauksesta noin 45 % lapsista oli alle 5-vuotiailta. Yhdeltäkään lapselta ei löydetty poliovirusta. Noin 60 % lapsista oli neurologinen sairaus kuten Guillain–Barrén oireyhtymä ja myeliitti:
  National Committee for the Certification of Wild Poliovirus Eradication in Hong Kong. Fifteen years of acute flaccid paralysis surveillance in Hong Kong: findings from 1997 to 2011. J Paediatr Child Health. 2014 Jul;50(7):545-52. doi: 10.1111/jpc.12492. Epub 2014 Feb 17.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24528511

  Guillain–Barrén oireyhtymä on syynä akuuttiin velttoon halvaukseen irakilaisilla lapsilla:
  Jasem J1, Marof K, Nawar A, Khalaf Y, Aswad S, Hamdani F, Islam M, Kalil A. Guillain-Barré syndrome as a cause of acute flaccid paralysis in Iraqi children: a result of 15 years of nation-wide study. BMC Neurol. 2013 Dec 10;13:195. doi: 10.1186/1471-2377-13-195.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24325332

  Hiirillä tehdyssä HPV-rokotetutkimuksessa käytettiin todellista plaseboa vertailuryhmässä. HPV-rokotteilla on alumiiniadjuvanttien ja HPV-antigeenien kautta kyky käynnistää hermostotulehdus ja autoimmuunireaktioita, jotka johtavat käyttäytymisen muutoksiin:
  Inbar R1, Weiss R2, Tomljenovic L3, Arango MT4, Deri Y5, Shaw CA6, Chapman J7, Blank M5, Shoenfeld Y8. Behavioral abnormalities in young female mice following administration of aluminum adjuvants and the human papillomavirus (HPV) vaccine Gardasil. Vaccine. 2016 Jan 9. pii: S0264-410X(16)00016-5. doi: 10.1016/j.vaccine.2015.12.067.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26778424

  Antifosfolipidivasta-aineiden ja MS-taudin välillä on yhteys:
  Shor DB, Weiss GA, Barzilai O, Ram M, Anaya JM, Shoenfeld Y, Sherer Y. Prevalence of Classic and Non-Classic Antiphospholipid Antibodies in Multiple Sclerosis. Isr Med Assoc J. 2015 Sep;17(9):559-62.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26625546

  Enterovirus D68:aan liittyvät kuolemat lisääntyvät, ovatko syynä rokotteet?
  http://healthimpactnews.com/2014/as-enterovirus-d-68-deaths-increase-are-vaccine-contaminants-to-blame/

  25 mahdollista rokotteiden haittavaikutusta CDC:n ja lääketeollisuuden mukaan:
  http://www.naturalhealth365.com/big-pharma-vaccines-1696.html

  Tutkimukset osoittavat, että rokotetut levittävät sairauksia…Pitäisikö hiljattain rokotetut laittaa karanteeniin, jotta ehkäistäisiin tautien puhkeamisia?
  http://www.naturalnews.com/052591_vaccines_spreading_disease_quarantine.html

  Rokotteiden elohopea tukahduttaa solujen mitokondrioita ja saa ne kuolemaan:
  http://www.naturalnews.com/052604_mercury_vaccines_mitochondrial_damage.html

  Voit sairastua tuhkarokkoon, vaikka olisit saanut tuhkarokkorokotteen:
  http://www.naturalnews.com/052609_measles_MMR_vaccines_mandatory_vaccination.html

  Seitsemän kaikkein äärimmäistä lasten allergiaa sopivat yhteen rokotteiden ainesosien kanssa:
  http://www.naturalnews.com/052760_vaccines_toxins_childhood_allergies.html

  CDC, rokotteet ja autismi:
  http://truthinmedia.com/cdc-vaccines-autism-coverup/

  Kuka tappaa parantajia ja miksi?
  http://www.thrivemovement.com/who-killing-healers-and-why.blog

  Autismilapsen arkea:

  Gardasil-rokotteen salatut asiakirjat paljastettu:
  http://kellybroganmd.com/truth-out-gardasil-coverup-documents-exposed/

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 6. Rokotteet, adjuvantit ja autoimmuniteetti:
  Guimarães LE1, Baker B1, Perricone C2, Shoenfeld Y3. Vaccines, adjuvants and autoimmunity. Pharmacol Res. 2015 Oct;100:190-209. doi: 10.1016/j.phrs.2015.08.003. Epub 2015 Aug 12.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26275795

  Rokotteiden adjuvantit ja autoimmuniteetti: Ajankohtaisia todisteita ja tulevaisuuden näkymät.
  Pellegrino P1, Clementi E2, Radice S1. On vaccine’s adjuvants and autoimmunity: Current evidence and future perspectives. Autoimmun Rev. 2015 Oct;14(10):880 8. doi: 10.1016/j.autrev.2015.05.014. Epub 2015 May 29.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26031899

  HPV-rokotteet ja riski autoimmuunisairauksiin::
  Baker B1, Eça Guimarães L, Tomljenovic L, Agmon-Levin N, Shoenfeld Y. The safety of human papilloma virus-blockers and the risk of triggering autoimmune diseases. Expert Opin Drug Saf. 2015;14(9):1387-94. doi: 10.1517/14740338.2015.1073710. Epub 2015 Jul 28.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26216756

  Adjuvantit ja riski sairastua lymfoomaan:
  Butnaru D1, Shoenfeld Y. Adjuvants and lymphoma risk as part of the ASIA spectrum. Immunol Res. 2015 Feb;61(1-2):79-89. doi: 10.1007/s12026-014-8622-0.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25582758

  Lymfooman kehitys potilailla, joilla on autoimmuuni- ja tulehdussairauksia:
  Baecklund E1, Smedby KE2, Sutton LA3, Askling J4, Rosenquist R3. Lymphoma development in patients with autoimmune and inflammatory disorders–what are the driving forces? Semin Cancer Biol. 2014 Feb;24:61-70. doi: 10.1016/j.semcancer.2013.12.001. Epub 2013 Dec 10.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24333759

  Transversaalin myeliitin aktivoituminen H1N1-rokotuksen jälkeen:
  Austin A, Tincani A, Kivity S, Arango MT, Shoenfeld Y. Transverse Myelitis Activation Post-H1N1 Immunization: A Case of Adjuvant Induction? Isr Med Assoc J. 2015 Feb;17(2):120-2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26223092

  Alumiini aiheuttaa tulehduksellisia ja proteolyyttisiä muutoksia ihmisen monosyyttisolulinjassa:
  Ligi D1, Santi M1, Croce L1, Mannello F2. Aluminum induces inflammatory and proteolytic alterations in human monocytic cell line. J Inorg Biochem. 2015 Nov;152:190-8. doi: 10.1016/j.jinorgbio.2015.09.009. Epub 2015 Sep 21.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26421828

  Jäätynyt olkapää pneumokokki- ja influenssarokotusten jälkeen:
  Saleh ZM1, Faruqui S2, Foad A3. Onset of Frozen Shoulder Following Pneumococcal and Influenza Vaccinations. J Chiropr Med. 2015 Dec;14(4):285-9. doi: 10.1016/j.jcm.2015.05.005. Epub 2015 Nov 6.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26793041

  Äiti yrittää varainkeruulla torjua asunnottomuutta, koska perheen isä sairastui rokotteesta:
  http://www.watoday.com.au/wa-news/wa-mums-fundraiser-to-avert-homelessness-highlights-vaccine-scheme-concern-20160106-gm0l1z.html

  6-kuukautta vanha poikavauva kuoli rokotteisiin:
  http://www.vaccinechoiceprayercommunity.org/blog/eli-the-boy-who-shouldve-lived

  Nainen sai vakavia vaurioita rokotteesta lapsena. Nyt aikuisena hänellä on CP-vamma, epilepsia ja autismi:
  http://www.vaccinechoiceprayercommunity.org/blog/laurens-story

  2-kuukautta vanha vauva kuoli rokotteiden jälkeen. Kuolinsyyksi on ilmoitettu kätkytkuolema:
  http://www.vaccinechoiceprayercommunity.org/blog/nashs-story

  Vesirokko- ja vyöruusurokotteet voivat aiheuttaa sarveiskalvon tulehduksen joillekin potilaille:
  http://www.medicalnewstoday.com/releases/305401.php

  Sairaanhoitaja, joka kieltäytyi influenssarokotteesta, voitti oikeusjutun:
  http://www.lehighvalleylive.com/warren-county/express-times/index.ssf/2014/06/nurse_who_refused_vaccine_wins.html

  Ihmisen proteiinia ja DNA:ta rokotteissa:
  http://www.vaccine-tlc.org/human

  Artikkeli HPV-rokotevaurioista:
  https://takeabreak.co.uk/health-tips/how-safe-hpv-jab-why-many-mums-still-feel-muddled-over-best-advice-give-their-girls

  Perhe voitti 18 vuoden taistelun. Heidän poikansa sai aivovaurion MPR-rokotteesta ja he saavat 90000 punnan korvauksen:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-1307095/Family-win-18-year-fight-MMR-damage-son–90-000-payout-concerns-vaccine-surfaced.html

  Tutkijat myöntävät, että poliorokotteet aiheuttavat suurimman osan poliotapauksista:
  https://truthkings.com/researcher-admits-polio-is-now-caused-by-the-vaccine/

  Kaksosvauvat kuolivat päivän rokotuksen jälkeen:
  http://www.thehindu.com/news/cities/bangalore/infant-twins-die-a-day-after-vaccination/article7950650.ece

  Rokotteista vaurioita saaneet lapset: Iso-Britannian tarina laiminlyönneistä, korruptiosta ja peittelystä?
  http://www.goforwardtogether.com/2016/01/10/vaccine-injured-children-a-uk-tale-of-neglect-corruption-and-cover-up/

  Yli 100 vanhusta kuoli saatuaan influenssarokotteen:
  http://althealthworks.com/9054/105-seniors-died-after-getting-this-high-dose-flu-shot-yet-it-is-still-on-the-marketyelena/

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 7. Lehmärokkovirus eristetty potilaalta, jolla on isorokkorokotteeseen liittyvä komplikaatio:
  Li G1, Chen N, Feng Z, Buller RM, Osborne J, Harms T, Damon I, Upton C, Esteban DJ. Genomic sequence and analysis of a vaccinia virus isolate from a patient with a smallpox vaccine-related complication. Virol J. 2006 Oct 25;3:88.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17062162

  Isorokkorokotteet levittivät lehmärokkovirusta:
  Tack DM1, Karem KL, Montgomery JR, Collins L, Bryant-Genevier MG, Tiernan R, Cano M, Lewis P, Engler RJ, Damon IK, Reynolds MG. Unintentional transfer of vaccinia virus associated with smallpox vaccines: ACAM2000(®) compared with Dryvax(®). Hum Vaccin Immunother. 2013 Jul;9(7):1489-96. doi: 10.4161/hv.24319. Epub 2013 Apr 9.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23571177

  Luonnolliset tuotteet vaikuttavat solujen aineenvaihduntaan, immuunijärjestelmän toimintaan ja tulehduksellisiin toimintoihin kroonisen infektion aikana:
  Lovelace ES1, Polyak SJ2,3,4. Natural Products as Tools for Defining How Cellular Metabolism Influences Cellular Immune and Inflammatory Function during Chronic Infection. Viruses. 2015 Nov 30;7(12):6218-32. doi: 10.3390/v7122933.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26633463

  Progressiivinen yskä ja hengenahdistusta influenssarokotteen jälkeen 60-vuotiaalla miehellä:
  Kramer L1, Phiesel K2, Strunk H1. [60-year old man with progressive cough and dyspnea after seasonal flu shot]. [Article in German] Dtsch Med Wochenschr. 2015 Oct;140(20):1537. doi: 10.1055/s-0041-103200. Epub 2015 Oct 7.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26445260

  Idiopaattinen trombosytopeeninen purppura raivotautirokotuksen jälkeen:
  Fulbright JM1, Williams SE, Pahud BA. A Case of Immune Thrombocytopenic Purpura After Rabies Vaccination. J Pediatr Hematol Oncol. 2015 Oct;37(7):e427 8. doi: 10.1097/MPH.0000000000000388.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26165405

  MPR-rokotuksen aiheuttama idiopaattinen trombosytopeeninen purppura:
  Owatanapanich S, Wanlapakorn N, Tangsiri R, Poovorawan Y. Measles-mumps rubella vaccination induced thrombocytopenia: a case report and review of the literature. Southeast Asian J Trop Med Public Health. 2014 Sep;45(5):1053-7.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25417506

  Kleine-Levinin oireyhtymä miehellä, jolla on idiopaattinen trombosytopeeninen purppura:
  Amirifard H1, Barzkar F2, Fazeli SA3, Hashemi SM4,5. An unusual occurrence of Kleine-Levin syndrome in a man with refractory immune thrombocytopenic purpura: a case report. J Med Case Rep. 2015 Apr 1;9:76. doi: 10.1186/s13256-015-0536-5.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25885480

  Osteomyeliitti 2-vuotiaalla pojalla:
  Khan S1, Stimec J2, Kitai I2. Nonresponding osteomyelitis in a two-year-old boy. CMAJ. 2015 Sep 8;187(12):901-4. doi: 10.1503/cmaj.140989. Epub 2015 Apr 27.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25918176

  Tyttö halvaantui influenssarokotteesta ja sai 11 miljoonan dollarin korvaukset, mutta se ei ole tarpeeksi:
  https://truthkings.com/the-11-million-dollars-given-to-this-girl-paralyzed-from-flu-shot-just-not-enough/

  Entinen opettaja kertoo kokemuksiaan rokotteista:
  http://sussexcountypost.com/schools/sharing-family-experience-former-teacher-irsd-board-member-targets-vaccinations/

  Tutkimus todistaa DTaP-rokotteiden yhteyden ekseemaan:
  https://truthkings.com/delaying-dtap-vaccine-decreases-eczema-in-children/

  Poika sai yhdeksän rokotetta kerralla, joista hänelle tuli vakavia haittavaikutuksia:
  https://truthkings.com/9-vaccines-in-1-visit-causes-severe-vaccine-injury-to-child/

  Yhdysvaltain hallitus yrittää saada myrkylliset rokotteet pakollisiksi kaikille sotaveteraaneille:
  http://www.naturalnews.com/052809_US_government_mandatory_vaccination_veterans_healthcare.html

  Jopa CDC myöntää, että tämä rokote ei toimi:
  http://www.naturalnews.com/052819_CDC_vaccines_ineffective.html

  Tyttövauva kuoli saatuaan kahdeksan annosta rokotteita:
  http://www.learntherisk.org/stories/anabelles-story/

  Jos rokotteet ovat niin hyviä, miksi lapsemme ovat niin sairaita?
  https://vaccinesbytheoutliers.wordpress.com/2015/10/29/if-the-vaccines-are-so-good-why-are-our-children-so-sick/

  Sairaudet ovat pahentuneet rokotteiden myötä:
  https://vaccinesbytheoutliers.wordpress.com/2016/02/05/illness-and-disease-have-worsened-with-vaccines/

  Vähän ruokaa ja vettä olisi parempi ajatus kuin rokotteet:
  https://vaccinesbytheoutliers.wordpress.com/2016/01/26/a-little-food-and-water-would-be-nice/

  Vauva löydettiin kuolleena rokotuksen jälkeen. Sairaalaa syytetään tapauksen peittelystä:
  https://truthkings.com/breaking-infant-found-dead-after-routine-vaccination/

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 8. SCID (severe combined immunodeficiency) BCG-infektion yhteydessä:
  Fitzpatrick P1, Leonard J1, Twomey E1, Malone A1, Nademi Z2, Jackson M3, Abinun M2, Leahy TR1, Gavin PJ1. Severe combined immunodeficiency syndrome presenting with disseminated BCG infection. Arch Dis Child. 2015 Sep;100(9):891. doi: 10.1136/archdischild-2015-308598. Epub 2015 Jun 30.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26130382

  Laaja turpoamisreaktio pentavalentin rokotteen jälkeen:
  Gébus M1, Barbier C2, Bost-Bru C3, Michard-Lenoir AP2, Plantaz D3. [Extensive swelling reaction after a pentavalent vaccination]. [Article in French] Arch Pediatr. 2015 Sep;22(9):967-70. doi: 10.1016/j.arcped.2015.06.015. Epub 2015 Aug 1.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26239287

  Viivästynyt anafylaksia influenssarokotteesta:
  David J1, Horbal J2, Tcheurekdjian H3, Sher TH3, Hostoffer R3. Delayed Anaphylaxis to the flu vaccine unrelated to known non-viral components. Eur Ann Allergy Clin Immunol. 2015 Sep;47(5):159-60.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26357001

  Rokotteet lisäävät systeemistä tulehdusta:
  Green MD1. Acute Phase Responses to Novel, Investigational Vaccines in Toxicology Studies: The Relationship Between C-Reactive Protein and Other Acute Phase Proteins. Int J Toxicol. 2015 Sep-Oct;34(5):379-83. doi: 10.1177/1091581815598750. Epub 2015 Aug 12.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26268767

  Systeeminen ärsytysihottuma formaldehydiä sisältävän influenssarokotteen jälkeen:
  Kuritzky LA1, Pratt M2. Systemic Allergic Contact Dermatitis After Formaldehyde Containing Influenza Vaccination. J Cutan Med Surg. 2015 Sep-Oct;19(5):504-6. doi: 10.1177/1203475415582306. Epub 2015 Apr 15.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25876644

  Kawasakin tauti BCG-rokotteen jälkeen:
  Gorman KM1, Gavin PJ2, Capra L1. Bacillus Calmette-Guérin Scar Erythema: ”Haloing” the Diagnosis in Kawasaki Disease. J Pediatr. 2015 Sep;167(3):774. doi: 10.1016/j.jpeds.2015.06.043. Epub 2015 Jul 21.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26205182

  Paikallista ihon punoitusta ja ärsytystä viisi kuukautta BCG-rokotuksen jäkeen merkkinä Kawasakin taudista:
  Edelman K1, Korvenranta H. [Local skin redness and irritation five months after Bacillus Calmette Guerin (BCG) vaccination as a sign for Kawasaki’s disease][Article in Finnish] Duodecim. 1996;112(8):698-700.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10592640

  Kawasakin tauti potilailla, joilla on punoitusta tai rupia BCG-rokotuksen inokulaatiokohdassa:
  Uehara R1, Igarashi H, Yashiro M, Nakamura Y, Yanagawa H. Kawasaki disease patients with redness or crust formation at the Bacille Calmette-Guérin inoculation site. Pediatr Infect Dis J. 2010 May;29(5):430-3. doi: 10.1097/INF.0b013e3181cacede.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20032807

  Tohtori Stephanie Seneff: Influenssavirus menee lihassoluihin, joissa solut luovuttavat sulfaattia influenssavirukselle ja tämän jälkeen solut vapauttavat viruksia, jotka kantavat sulfaattia selässään ja virukset vapauttavat sen vereen. Influenssavirus auttaa verta, koska veri tarvitsee sulfaattia. Immuunijärjestelmä hyökkää viruksia vastaan, tuhoaa ne ja kiittää sulfaatista, jota se sai viruksilta, koska se vahvistaa immuunijärjestelmää. Influenssaan sairastuminen auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää:
  https://vaccinesbytheoutliers.wordpress.com/2015/10/30/flu-virus-delivers-much-needed-sulfate-to-the-blood/

  http://www.vaccinechoiceprayercommunity.org/stephanie-seneff-2.html

  Immuunijärjestelmäsi, miten se toimii ja miten rokotteet vahingoittavat sitä:
  http://www.vaccineriskawareness.com/Your-Immune-System-How-It-Works-And-How-Vaccines-Damage-It

  Georgiassa vauvoja kuolee viikottain kätkytkuoleman seurauksena:
  http://www.wtvm.com/story/31133732/georgia-babies-dying-weekly-from-sids

  Tohtori Jeffrey Bradstreet havaitsi,että rokotteisiin on piilotettu syöpää aiheuttavaa entsyymiä. Hänet löydettiin kuolleena ja väitettiin, että hän olisi tehnyt itsemurhan. Hänen kollegansa löydettiin kuolleena:
  http://www.healthnutnews.com/dr-bradstreets-close-colleague-my-friendneighbor-found-dead-here-in-florida/

  Uusia abortoitujen ihmissikiöiden solulinjoja kehitetään rokotteiden valmistamista varten:
  https://www.lifesitenews.com/opinion/new-aborted-fetal-cell-line-emerges-for-vaccine-production

  Useita holistisia lääkäreitä, jotka havaitsivat, että rokotteisiin on piilotettu syöpää aiheuttavaa entsyymiä, on murhattu:
  http://myeclinik.com/holistic-doctors-researching-autism-detected-cancer-enzymes-in-vaccines-assassinated/

  Connection Magazine julkaisee artikkelin vauvasta, joka kuoli rokotteiden jälkeen:
  http://issuu.com/connectionmagz/docs/jan16issue_1e6aa0aab00272/1?e=13899924/32798177

  15 lasta romahti ja yksi vietiin ensiapuun rokotteiden jälkeen:
  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/6889652/Horror-as-up-to-15-kids-COLLAPSE-after-having-jabs-at-school.html

  Tyttö halvaantui influenssarokotteen jälkeen:
  http://www.abcactionnews.com/news/region-tampa/a-flu-shot-is-blamed-for-paralyzing-marysue-grivna-the-12-year-old-needs-a-room-of-her-own

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 9. Reaktiot BCG-rokotuksen inokulaatiokohdassa potilailla, joilla on Kawasakin tauti:
  Lai CC1, Lee PC, Wang CC, Hwang BT, Meng CC, Tsai MC. Reaction at the bacillus Calmette–Guérin inoculation site in patients with Kawasaki disease. Pediatr Neonatol. 2013 Feb;54(1):43-8. doi: 10.1016/j.pedneo.2012.10.003. Epub 2012 Dec 3.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23445742

  Kawasakin taudin diagnoosia tehdessä pitää huomioida muutokset BCG-rokotuksen inokulaatiokohdassa:
  Tsuchiya K1, Imada Y, Aso S, Sonobe T. [Diagnosis of incomplete Kawasaki disease]. [Article in Japanese] Nihon Rinsho. 2008 Feb;66(2):321-5.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18260331

  Haavainen leesio BCG-rokotuksen pistoskohdassa Kawasakin taudin aikana:
  Kuniyuki S1, Asada M.
  An ulcerated lesion at the BCG vaccination site during the course of Kawasaki disease. J Am Acad Dermatol. 1997 Aug;37(2 Pt 2):303-4.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9270532

  Punoitusta BCG-rokotuksen inokulaatiokohdassa Kawasakin tautia sairastavilla potilailla:
  Rezai MS1, Shahmohammadi S2. Erythema at BCG Inoculation Site in Kawasaki Disease Patients. Mater Sociomed. 2014 Aug;26(4):256-60. doi: 10.5455/msm.2014.26.256-260. Epub 2014 Aug 26.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25395889

  Epätäydellisen Kawasakin taudin diagnoosi pikkulapsilla perustuu tulehdukseen BCG-rokotuksen inokulaatiokohdassa:
  Seo JH1, Yu JJ, Ko HK, Choi HS, Kim YH, Ko JK. Diagnosis of incomplete kawasaki disease in infants based on an inflammation at the bacille calmette-guérin inoculation site. Korean Circ J. 2012 Dec;42(12):823-9. doi: 10.4070/kcj.2012.42.12.823. Epub 2012 Dec 31.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23323120

  Kawasakin tauti, johon liittyy reaktio DPT-rokotuksen arvessa:
  Paranavithana S, Gunasekera DP. A case of Kawasaki disease with reaction at a DPT vaccination scar site. Ceylon Med J. 2003 Jun;48(2):62.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12971215

  Tulehdus aikaisemmassa inokulaatiokohdassa: epätavallinen Kawasakin taudin esittely.
  Weinstein M1. Inflammation at a previous inoculation site: an unusual presentation of Kawasaki disease. CMAJ. 2006 Feb 14;174(4):459-60.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16477055

  BCG-rokotuksen pistoskohdan tulehdus: hyödyllinen diagnostinen merkki epätäydellisessä Kawasakin taudissa:
  Chalmers D, Corban JG, Moore PP. BCG site inflammation: a useful diagnostic sign in incomplete Kawasaki disease. J Paediatr Child Health. 2008 Sep;44(9):525-6. doi: 10.1111/j.1440-1754.2008.01364.x.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18928475

  Miksi niin monet lapset Kaliforniassa sairastuivat hinkuyskään, huolimatta siitä, että he olivat rokotettuja?
  http://www.latimes.com/health/la-me-whooping-cough-20160205-story.html

  Poika saa 120000 puntaa korvauksia sairastuttuaan narkolepsiaan sikainfluenssarokotteesta:
  http://www.bbc.com/news/uk-england-somerset-35472926

  The American College of Pediatricians varoittaa vanhempia HPV-rokotteesta:
  http://www.thehealthyhomeeconomist.com/american-college-of-pediatrians-warning-gardasil-hpv-vaccines/

  Gardasil-rokotteesta tulossa kansainvälinen skandaali: Viranomaisten sähköpostit vuotaneet julkisuuteen.
  http://healthimpactnews.com/2016/gardasil-vaccine-becomes-international-scandal-deceptive-emails-by-health-officials-exposed-to-public/

  Jälleen yksi korkean profiilin rokotesalaliitto paljastettu – Tällä kertaa se on HPV rokote:
  http://www.activistpost.com/2016/01/another-high-profile-global-vaccine-conspiracy-exposed-this-time-its-the-hpv-vaccine.html

  Valkoinen talo myöntää tekaistut rokoteoperaatiot, joilla on kerätty DNA:ta ihmisiltä:
  http://wearechange.org/white-house-admits-staging-fake-vaccination-operation-to-gather-dna-from-the-public/

  Hinkuyskän puhkeaminen herättää kysymyksiä rokotteen tehokkuudesta:
  http://www.livescience.com/53359-whooping-cough-outbreak-raises-questions-vaccine-effectiveness.html

  Rokotemafia on todellinen ja sen tarkoituksena on tuhota kaikkien niiden urat, jotka kyseenalaistavat rokotteiden turvallisuuden:
  http://www.naturalnews.com/053072_vaccine_mafia_scientific_censorship_Rob_Schneider.html

  Rokotteiden tyrkyttäjät muuttavat haittavaikutusten raportoinnin sääntöjä väittääkseen epätieteellisesti, että rokotteet ovat turvallisia:
  http://www.naturalnews.com/053083_vaccine_industry_medical_safety_adverse_event_reporting.html

  Rokotteet ja retrovirukset: Ilmiantaja paljastaa sen, minkä hallitus salaa:
  https://vaccineimpact.com/2015/vaccines-and-retroviruses-a-whistleblower-reveals-what-the-government-is-hiding/

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 10. BCG:n uudelleenaktivointi: harvinainen, mutta erityinen merkki Kawasakin taudista:
  Plantin P, Blayo M, Dupré D, Schoenlaub P. [BCG reactivation: a rare but specific sign of Kawasaki disease]. [Article in French] Presse Med. 1998 Apr 18;27(15):716.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9767910

  BCG-arven osallistuminen Kawasakin tautiin:
  Antony D, Jessy PL. Involvement of BCG scar in Kawasaki disease. Indian Pediatr. 2005 Jan;42(1):83-4.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15695873

  Rokotteet tai vasta-aineiden muodostuminen eivät tarkoita sitä, että on suojattu sairauksilta:
  Sekla L1, Stackiw W, Eibisch G, Johnson I. An evaluation of measles serodiagnosis during an outbreak in a vaccinated community. Clin Invest Med. 1988 Aug;11(4):304-9.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3168353

  Tuhkarokon puhkeaminen huolimatta siitä, että 95 % lapsista oli rokotettuja:
  Herceg A1, Passaris I, Mead C. An outbreak of measles in a highly immunised population: immunisation status and vaccine efficacy. Aust J Public Health. 1994 Sep;18(3):249-52.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7841251

  Vaikeuksia tuhkarokon hävittämisessä sekä vihurirokon ja sikotaudin kontrolloimisessa, vaikka 99 % lapsista on rokotettuja:
  Wang Z1, Yan R1, He H1, Li Q1, Chen G2, Yang S3, Chen E1. Difficulties in eliminating measles and controlling rubella and mumps: a cross-sectional study of a first measles and rubella vaccination and a second measles, mumps, and rubella vaccination. PLoS One. 2014 Feb 20;9(2):e89361. doi: 10.1371/journal.pone.0089361. eCollection 2014.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24586717

  Sikotautirokotteet eivät suojaa sikotaudilta:
  Šantak M1, Örvell C2, Gulija TK3. Identification of conformational neutralization sites on the fusion protein of mumps virus. J Gen Virol. 2015 May;96(Pt 5):982-90. doi: 10.1099/vir.0.000059. Epub 2015 Jan 22.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25614584

  Kuusi annosta hinkuyskärokotetta ei suojaa hinkuyskältä:
  Acosta AM1, DeBolt C2, Tasslimi A2, Lewis M3, Stewart LK2, Misegades LK4, Messonnier NE4, Clark TA4, Martin SW4, Patel M4. Tdap vaccine effectiveness in adolescents during the 2012 Washington State pertussis epidemic. Pediatrics. 2015 Jun;135(6):981-9. doi: 10.1542/peds.2014-3358. Epub 2015 May 4.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25941309

  Alumiini aiheuttaa vakavia sydänlihaksen vaurioita:
  Elabbassi W1, Chowdhury MA2, Fachtartz AA1. Severe reversible myocardial injury associated with aluminium phosphide toxicity: A case report and review of literature. J Saudi Heart Assoc. 2014 Oct;26(4):216-21. doi: 10.1016/j.jsha.2013.11.006. Epub 2013 Dec 7.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25278724

  Hallitus jatkaa vahingonkorvausten maksamista influenssarokotteeseen liittyvistä vaurioista ja kuolemista rokotetuomioistuimessa:
  https://vaccineimpact.com/2016/government-continues-to-pay-damages-for-injuries-and-deaths-due-to-the-flu-vaccine-in-vaccine-court/

  Polysorbaatti 80: Vaarallinen rokotteiden ainesosa.
  https://vaccineimpact.com/2016/polysorbate-80-a-risky-vaccine-ingredient/

  9-vuotias tyttö halvaantui influenssarokotteesta:
  https://vaccineimpact.com/2016/flu-shot-paralyzes-9-year-old-girl-goes-from-speaking-2-languages-to-now-only-10-words/

  Hiljattain rokotetut lapset levittävät hinkuyskää kaikkialla:
  https://vaccineimpact.com/2016/recently-vaccinated-kids-are-spreading-whooping-cough-everywhere/

  Syytökset influenssarokotteeseen liittyvistä vaurioista ja kuolemista kasvussa vuonna 2016:
  https://vaccineimpact.com/2016/flu-vaccine-injury-and-death-claims-increase-in-2016/

  Kolumbian perustuslakituomioistuin määrää virallisen tutkinnan HPV-rokotevaurioepidemiasta:
  https://vaccineimpact.com/2016/colombian-constitutional-court-orders-official-investigation-into-hpv-injury-epidemic/

  HPV-rokotteista vaurioita saaneet taistelevat ihmisoikeuksien puolesta korkeimmassa oikeudessa Irlannissa:
  https://vaccineimpact.com/2016/irelands-hpv-vaccine-injured-fight-for-human-rights-in-dublins-high-court/

  Nämä lääkärit tapettiin, koska he olivat pelastamassa lapsiasi kansanmurhalta:
  http://vaxxter.com/these-doctors-are-being-killed-saving-your-children/

  Hinkuyskärokote – vaarallinen epäonnistuminen:
  http://vaxxter.com/pertussis-vaccines-a-dangerous-failure/

  Oikeudessa käsiteltyjä rokotetapauksia:
  https://web.archive.org/web/20140208191750/http://www.uscfc.uscourts.gov/opinions_decisions_vaccine/Unpublished

  Yhdysvaltain rokotetuomioistuin myöntää, että DTaP-rokote aiheutti epilepsian ja kuoleman:
  http://www.learntherisk.org/stories/us-vaccine-court-rules-routine-dtap-legal-cause-of-epilepsy-death/

  Influenssarokotteen aiheuttama Guillain–Barrén oireyhtymä:
  http://www.mctlawyers.com/vaccine-injury/guillain-barre-syndrome/

  Meningokokkirokotekampanja epäonnistuu Togossa. Yli 800 uutta tapausta ja yli 70 uutta kuolemaa raportoitu:
  https://truthkings.com/meningitis-vaccine-campaign-continues-fail-800-new-cases/

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 11. Alumiini nostaa verensokeria:
  Feng W1, Cui X1, Liu B1, Liu C1, Xiao Y1, Lu W1, Guo H1, He M1, Zhang X1, Yuan J1, Chen W1, Wu T1. Association of urinary metal profiles with altered glucose levels and diabetes risk: a population-based study in China. PLoS One. 2015 Apr 13;10(4):e0123742. doi: 10.1371/journal.pone.0123742. eCollection 2015.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25874871

  Alumiini aiheuttaa oksidatiivista stressiä ja hyperglykemiaa:
  Mehrpour O1, Abdollahi M2, Sharifi MD3. Oxidative stress and hyperglycemia in aluminum phosphide poisoning. J Res Med Sci. 2014 Feb;19(2):196.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24778678

  Alumiini aiheuttaa sydänsairauksia:
  Costello S1, Brown DM1, Noth EM1, Cantley L2, Slade MD2, Tessier-Sherman B2, Hammond SK1, Eisen EA1, Cullen MR3. Incident ischemic heart disease and recent occupational exposure to particulate matter in an aluminum cohort. J Expo Sci Environ Epidemiol. 2014 Jan-Feb;24(1):82-8. doi: 10.1038/jes.2013.47. Epub 2013 Aug 28.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23982120

  Alumiini aiheuttaa aivosairauksia ja dementiaa:
  Exley C1. What is the risk of aluminium as a neurotoxin? Expert Rev Neurother. 2014 Jun;14(6):589-91. doi: 10.1586/14737175.2014.915745. Epub 2014 Apr 30.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24779346

  Rokotetut lapset sairastuivat vesirokkoon, joten koulu antaa kiellon kaikille rokottamattomille lapsille:
  https://truthkings.com/15-unvaccinated-charlotte-children-banned-school/

  1-vuotias vauva kuoli rokotusten jälkeen:
  https://vactruth.com/2016/01/18/1-year-old-dies-after-vaccination/

  Terveydenhuollon ammattilaiset jäivät kiinni HPV-rokotteisiin liittyvien vaarojen piilottamisesta:
  https://vactruth.com/2016/01/25/who-hiding-serious-dangers/

  Lapseni ovat rokotevaurioitettuja, ovatko sinun?
  https://vactruth.com/2016/02/05/my-children-are-vaccine-damaged/

  MPR-rokotteen riskit ja hyödyt:
  https://vactruth.com/2016/02/18/mmr-vaccine/

  Äiti tietää, että kahdeksan annosta rokotteita tappoi hänen 2-kuukautta vanhan poikavauvansa:
  https://vactruth.com/2016/03/07/8-vaccine-doses-killed-2-month-old-baby/

  Dokumentit väittävät, että lääkeyhtiöt huijasivat tunnettua lääketieteen julkaisua:
  http://www.nytimes.com/2016/03/02/business/document-claims-drug-makers-deceived-a-top-medical-journal.html

  CNN: Rintaruokintaa ei saa sanoa luonnolliseksi, koska äidit voivat ymmärtää, että rokotteet eivät ole turvallisia.
  http://edition.cnn.com/2016/03/04/health/breast-feeding-natural-vaccine-fears/index.html

  Tohtori Gary G. Kohls kertoo, miten Big Pharma salaa rokotevauriot:
  http://duluthreader.com/articles/2016/03/03/6822_big_pharmas_nefarious_control_of_health_care_and

  Rokotetut lapset sairastuivat vesirokkoon, rokottamattomille lapsille annetaan kielto kouluun:
  http://www.charlotteobserver.com/living/health-family/article64604577.html

  Hinkuyskärokotteet ovat saaneet aikaan entistä vaarallisempia hinkuyskäkantoja:
  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2016/04/12/pertussis-vaccine.aspx

  Lääkärit ruiskuttivat rokotteita 6-kuukautiseen vauvaan sillä seurauksella, että vauva halvaantui. Tämän jälkeen lääkärit ehdottivat lisää rokotteita:
  http://www.naturalnews.com/053659_vaccines_injury_Cerenity_Garza.html

  HPV-rokotteiden valmistajat haastetaan oikeuteen Japanissa kuolemien ja rokotevaurioiden vuoksi:
  http://www.naturalnews.com/053715_HPV_vaccine_Japanese_patients_injuries.html

  Lääkärit selittävät, miksi rokotteet eivät ole turvallisia tai tehokkaita:
  http://www.vaccinetruth.org/doctors-against-vaccines.html

  Kolme vauvaa kuoli ja 25 sairastui vakavasti hepatiitti B-rokotteen jälkeen:
  http://www.irrawaddy.com/burma/hepatitis-b-vaccines-probed-after-newborns-deaths-in-pegu.html

  Onko tappava hepatiitti B-rokote vaarallisempi kuin itse sairaus?
  http://healthimpactnews.com/2016/is-the-deadly-hepatitis-b-vaccine-more-dangerous-than-the-disease/

  15 lasta kuoli tuhkarokkorokotteen jälkeen Syyriassa. Rokotteen jälkeen lasten elimet turposivat ja he tukehtuivat kuoliaaksi:
  http://dailymed.online/15-syrian-children-dead-following-un-measles-vaccination-campaign/

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 12. Suuret alumiinipitoisuudet raskaana olevien naisten elimistössä voivat lisätä riskiä sikiövaurioihin, kuten synnynnäiseen sydänvikaan:
  Liu Z1,2, Lin Y3, Tian X4, Li J5, Chen X6, Yang J7, Li X1, Deng Y1,3, Li N1,3, Liang J1, Li S8, Zhu J1. Association between maternal aluminum exposure and the risk of congenital heart defects in offspring. Birth Defects Res A Clin Mol Teratol. 2016 Feb;106(2):95-103. doi: 10.1002/bdra.23464. Epub 2015 Dec 26.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26707789

  Tuhkarokkorokotteet aiheuttavat akuuttia enkefalopatiaa, mistä voi seurata pysyviä aivovaurioita tai kuolemia:
  Weibel RE1, Caserta V, Benor DE, Evans G. Acute encephalopathy followed by permanent brain injury or death associated with further attenuated measles vaccines: a review of claims submitted to the National Vaccine Injury Compensation Program. Pediatrics. 1998 Mar;101(3 Pt 1):383-7.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9481001

  Tiomersaalia sisältävät hepatiitti B-rokotteet lisäävät riskiä sairastua hyperkineettiseen oireyhtymään lapsilla:
  Geier DA1,2, Kern JK3,4, Hooker BS5,6, Sykes LK7, Geier MR8,9. Thimerosal Preserved Hepatitis B Vaccine and Hyperkinetic Syndrome of Childhood. Brain Sci. 2016 Mar 15;6(1). pii: E9. doi: 10.3390/brainsci6010009.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26999226

  H1N1-rokotteet lisäsivät riskiä sairastua Guillain–Barrén oireyhtymään:
  Kim C1, Rhie S2, Suh M3, Kang DR4, Choi YJ5, Bae GR6, Choi YC7, Jun BY8, Lee JS9. Pandemic influenza A vaccination and incidence of Guillain-Barré syndrome in Korea. Vaccine. 2015 Apr 8;33(15):1815-23. doi: 10.1016/j.vaccine.2015.02.035. Epub 2015 Feb 26.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25728315

  Voivatko myrkylliset metallit rokotteissa aiheuttaa sydänsairauksia? Alumiini estää solujen puhdistumista, aiheuttaa valtimotukoksia ja vähentää elintärkeiden antioksidanttien määrää:
  http://www.naturalnews.com/053705_aluminum_in_vaccines_heart_disease_arterial_blockage.html

  18-kuukautta vanha vauva kuoli nukkuessaan päivän kuluttua rokotuksesta:
  https://vactruth.com/2016/03/31/dartmouth-child-dies/

  Vauva halvaantui ja sai aivovaurion rokotusten jälkeen, lääkärit uhkailivat vanhempia rokotuttamaan lasta lisää:
  https://vactruth.com/2016/04/02/brain-damaged-after-vaccinations/

  Hallitus estää perhettä saamasta vahingonkorvauksia. Tyttö sai vuonna 1993 laittomasti kahdeksan rokotetta kerralla, joista hän vammautui:
  https://vactruth.com/2016/04/13/justice-for-jodie/

  Vakava autismi – aivovaurio rokotteista:
  https://www.youtube.com/watch?v=VSfY_GW3mWM

  Chiari malformaatio:
  http://www.braininjurylawblog.com/chiari-malformation-4.html

  Mikä on Chiari-tyyppi 1 -malformaatio?
  http://www.ageofautism.com/2014/02/so-who-has-a-chiari-1-a-what.html

  Tietoa Chiari malformaatiosta:
  http://www.chiariconnectioninternational.com/doctor.php

  Rokotteista autismiin sairastunut poika opiskelee kotona:
  https://www.youtube.com/watch?v=1Fflkl_xTWs

  Influenssarokotteet aiheuttivat massiivisen piikin vanhusten kuolemissa Isossa-Britanniassa:
  http://www.naturalnews.com/053729_flu_vaccines_death_rates_elderly.html

  Rokotteiden laumaimmuniteettiteoria paljastettu:
  http://www.naturalnews.com/053756_herd_immunity_theory_vaccine_industry_science_propaganda.html

  Pelot siitä, että MPR-rokote aiheuttaa aivovaurioita, ovat oikeutettuja, selittää entinen tieteellinen johtaja:
  http://www.naturalnews.com/053763_MMR_vaccines_neurological_damage_science_authorities.html

  Terve vauva kuoli päivän kuluttua rokotuksesta:
  http://www.naturalhealth365.com/vaccinated-vaccine-dangers-1819.html

  Näyttelijä Aidan Quinn kertoo, miten hänen tyttärensä sairastui autismiin rokotteiden jälkeen:
  http://www.naturalhealth365.com/vaccine-dangers-big-pharma-1821.html

  Vauvalle annettiin kahdeksan annosta rokotteita, joista hän sai aivovaurion. Lääkärit syyttävät vanhempia:
  http://www.naturalnews.com/053789_vaccine_injury_brain_damage_medical_doctors.html

  Onko aika kypsä sille, että CDC:tä vastaan voidaan nostaa syytteitä?
  http://www.naturalnews.com/053817_Flint_water_poisoning_government_cover-up_CDC_officials.html

  MPR-rokotteen saanut opiskelija kuoli tuhkarokkoon:
  http://www.seattletimes.com/seattle-news/health/port-angeles-woman-confirmed-as-first-us-measles-fatality-since-2003/

  11-vuotias poika kuoli denguekuumerokotteen jälkeen:
  http://www.rappler.com/science-nature/life-health/130727-dengue-vaccine-coincidental-patient-death

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 13. MPR-rokotteet ovat yhteydessä lisääntyneeseen riskiin sairastua Crohnin tautiin:
  Vcev A1, Pezerovic D, Jovanovic Z, Nakic D, Vcev I, Majnarić L. A retrospective, case-control study on traditional environmental risk factors in inflammatory bowel disease in Vukovar-Srijem County, north-eastern Croatia, 2010. Wien Klin Wochenschr. 2015 May;127(9-10):345-54. doi: 10.1007/s00508-015-0741-7. Epub 2015 Mar 28.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25821054

  Polysorbaatti 80 voi aiheuttaa vakavia anafylaktisia reaktioita:
  Coors EA1, Seybold H, Merk HF, Mahler V. Polysorbate 80 in medical products and nonimmunologic anaphylactoid reactions. Ann Allergy Asthma Immunol. 2005 Dec;95(6):593-9.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16400901

  Alumiiniadjuvantit voivat aiheuttaa viivästyneitä neurologisia ongelmia. Alumiiniadjuvanttien hiukkaset, jotka ruiskutetaan lihakseen, voivat kulkeutua hitaasti imukudoselimiin ja aivoihin:
  Gherardi RK1, Aouizerate J1, Cadusseau J2, Yara S2, Authier FJ3. Aluminum adjuvants of vaccines injected into the muscle: Normal fate, pathology and associated disease. Morphologie. 2016 Jun;100(329):85-94. doi: 10.1016/j.morpho.2016.01.002. Epub 2016 Apr 6.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26948677

  Ehkäisyyn tarkoitettu rokote, joka kohdistuu ihmisen koriongonadotropiiniin:
  Caldeira J1, Bustos J1, Peabody J1, Chackerian B1, Peabody DS1. Epitope-Specific Anti hCG Vaccines on a Virus Like Particle Platform. PLoS One. 2015 Oct 30;10(10):e0141407. doi: 10.1371/journal.pone.0141407. eCollection 2015.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26516771

  362 kirjattua haittavaikutusta denguekuumerokotteesta:
  http://www.sunstar.com.ph/manila/local-news/2016/04/25/doh-records-362-adverse-effects-dengue-vaccine-469921

  Raivotautirokotteet voivat aiheuttaa raivotaudin oireita koirilla:
  http://www.dogsnaturallymagazine.com/rabies-vaccination-cause-rabies-symptoms/

  Sikotaudin puhkeaminen Harvardin yliopistossa. Kaikki sairastuneet ovat rokotettuja:
  http://www.naturalnews.com/053829_Harvard_mumps_outbreak_vaccine_myths.html

  Rokotetut opiskelijat sairastuivat sikotautiin:
  http://www.columbiamissourian.com/news/local/updated-five-mu-students-with-mumps-previously-given-recommended-doses/article_f662db78-3162-11e5-b9ec-8f13087390a2.html

  Sikotaudin puhkeaminen Kentuckyn yliopistossa. Kaikki sairastuneet ovat rokotettuja:
  http://www.wkyt.com/content/news/UK-students-with-mumps-up-to-date-on-vaccinations-369675711.html

  Rokotetut sairastuivat sikotautiin Denverissä:
  http://denver.cbslocal.com/2016/02/24/mumps-outbreak-in-denver-county-investigated/

  Collegen jääkiekkojoukkueen pelaajat sairastuivat sikotautiin. Kaikki sairastuneet ovat rokotettuja:
  http://www.wmur.com/news/health-and-human-services-warns-of-college-campus-mumps-outbreak/38227884

  Rokotettu opiskelija sairastui sikotautiin Louisvillen yliopistossa:
  http://www.wlky.com/news/Health-officials-urge-vigilance-as-UofL-mumps-case-confirmed/38305038

  Rokotetut opiskelijat sairastuivat sikotautiin:
  http://kitchener.ctvnews.ca/mobile/all-guelph-students-diagnosed-with-mumps-had-been-vaccinated-1.2405194

  Ovatko lääkärit asiantuntijoita rokotteiden suhteen?
  https://www.youtube.com/watch?v=qM0Br6YXlEA

  Kaikki sikotautiin Harvardin yliopistossa sairastuneet ovat rokotettuja:
  http://www.naturalnews.com/053842_mumps_outbreak_vaccine_science_Harvard.html

  Kiinassa valtavia mielenosoituksia lasten kuoltua rokotteisiin:
  http://www.naturalnews.com/053867_vaccine_scandal_parent_protests_China.html

  Todellinen rokotehuijaus ei ole se, että ne aiheuttavat autismia, vaan se, että ne eivät edes toimi:
  http://www.naturalnews.com/053874_vaccine_efficacy_autism_fraudulent_science.html

  Lääkäreille ei kerrota rokotteista lääkärikoulutuksessa:
  http://www.naturalnews.com/053891_vaccines_mercury_medically_illiterate_doctors.html

  Rokotteet ja torjunta-aineet aiheuttavat kroonisia sairauksia myös lemmikkieläimille:
  http://www.naturalnews.com/053966_pets_vaccines_pesticide_chemicals.html

  Johtuvatko viimeaikaiset sikotaudin ja tuhkarokon puhkeamiset rokottamattomista?
  http://www.naturalnews.com/054013_vaccination_mumps_outbreaks_measles.html

  Sikotautityperyys: Kun rokotteet epäonnistuvat sikotaudin puhkeamisten ehkäisemisessä, aivokuolleet toimittajat vaativat lisää injektioita:
  http://www.naturalnews.com/054050_mumps_outbreak_vaccine_hoax_medical_propaganda.html

  Poliorokotteissa sterilisaatiota aiheuttavia aineita Nigeriassa:
  https://www.sott.net/article/182359-UNICEF-Nigerian-Polio-Vaccine-Contaminated-with-Sterilizing-Agents-Scientist-Finds

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 14. Emon rokottaminen aiheuttaa vastasyntyneille vasikoille pansytopeniaa:
  Benedictus L1, Rutten VP2, Koets AP3. Pregnancy boosts vaccine-induced Bovine Neonatal Pancytopenia-associated alloantibodies. Vaccine. 2016 Feb 17;34(8):1002-5. doi: 10.1016/j.vaccine.2016.01.013. Epub 2016 Jan 18.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26796141

  Bell CR1, MacHugh ND2, Connelley TK2, Degnan K2, Morrison WI2. Haematopoietic depletion in vaccine-induced neonatal pancytopenia depends on both the titre and specificity of alloantibody and levels of MHC I expression. Vaccine. 2015 Jul 9;33(30):3488-96. doi: 10.1016/j.vaccine.2015.05.069. Epub 2015 Jun 11.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26055292

  Deutskens F1, Lamp B, Riedel CM, Wentz E, Lochnit G, Doll K, Thiel HJ, Rümenapf T. Vaccine-induced antibodies linked to bovine neonatal pancytopenia (BNP) recognize cattle major histocompatibility complex class I (MHC I). Vet Res. 2011 Aug 30;42:97. doi: 10.1186/1297-9716-42-97.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21878124

  Benedictus L1, Otten HG, van Schaik G, van Ginkel WG, Heuven HC, Nielen M, Rutten VP, Koets AP. Bovine Neonatal Pancytopenia is a heritable trait of the dam rather than the calf and correlates with the magnitude of vaccine induced maternal alloantibodies not the MHC haplotype. Vet Res. 2014 Dec 17;45:129. doi: 10.1186/s13567-014-0129-0.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25516422

  Benedictus L1, Luteijn RD2, Otten H3, Lebbink RJ2, van Kooten PJ1, Wiertz EJ2, Rutten VP4, Koets AP5. Pathogenicity of Bovine Neonatal Pancytopenia associated vaccine-induced alloantibodies correlates with Major Histocompatibility Complex class I expression. Sci Rep. 2015 Aug 3;5:12748. doi: 10.1038/srep12748.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26235972

  Bastian M1, Holsteg M, Hanke-Robinson H, Duchow K, Cussler K. Bovine Neonatal Pancytopenia: is this alloimmune syndrome caused by vaccine-induced alloreactive antibodies? Vaccine. 2011 Jul 18;29(32):5267-75. doi: 10.1016/j.vaccine.2011.05.012. Epub 2011 May 24.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21605614

  Bridger PS1, Bauerfeind R, Wenzel L, Bauer N, Menge C, Thiel HJ, Reinacher M, Doll K. Detection of colostrum-derived alloantibodies in calves with bovine neonatal pancytopenia. Vet Immunol Immunopathol. 2011 May 15;141(1-2):1-10. doi: 10.1016/j.vetimm.2011.01.001. Epub 2011 Jan 8.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21272941

  Demasius W1, Weikard R, Hadlich F, Müller KE, Kühn C. Monitoring the immune response to vaccination with an inactivated vaccine associated to bovine neonatal pancytopenia by deep sequencing transcriptome analysis in cattle. Vet Res. 2013 Oct 7;44:93. doi: 10.1186/1297-9716-44-93.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24099437

  Bell CR1, Kerr MG, Scott PR, Morrison WI, Brown H. Evidence of a high incidence of subclinically affected calves in a herd of cattle with fatal cases of Bovine Neonatal Pancytopenia (BNP). BMC Vet Res. 2014 Oct 8;10:245. doi: 10.1186/s12917-014 0245-0.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25358526

  Rokotettujen lehmien ternimaito voi olla vaarallista ihmisille:
  Kasonta R1, Holsteg M2, Duchow K1, Dekker JW3, Cussler K1, Bendall JG3, Bastian M1. Colostrum from cows immunized with a vaccine associated with bovine neonatal pancytopenia contains allo-antibodies that cross-react with human MHC-I molecules. PLoS One. 2014 Oct 9;9(10):e109239. doi: 10.1371/journal.pone.0109239. eCollection 2014.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25299190

  Lääkärit myöntävät videolla, että he eivät tiedä mitään rokotteista:
  http://www.naturalnews.com/054058_vaccine_ingredients_ignorant_doctors_medical_illiteracy.html

  Monet Big Pharman tutkimuspaperit ovat PR-firmojen haamukirjailijoiden tekemiä:
  http://www.naturalnews.com/054141_Big_Pharma_research_fraud_ghost_writing_science_papers.html

  CDC pakotettiin paljastamaan dokumentit, jotka osoittavat tiomersaalin aiheuttavan autismia:
  http://www.naturalnews.com/054155_thimerosal_autism_CDC_documents.html

  Vaarallista, kokeellista pneumokokkirokotetta injektoidaan 2-kuukautta vanhoihin vauvoihin ja aikuisiin suurten leikkausten jälkeen; sisältää useita pneumokokkikantoja ja alumiinia.
  http://www.naturalnews.com/054161_pneumonia_vaccine_damaging_side_effects_Prevnar.html

  Rokotevaurio johti siihen, että lasta lääkittiin psyykenlääkkeillä:
  http://www.naturalnews.com/054188_Maryanne_Godboldo_CPS_Detroit.html

  Sairaanhoitajaopiskelija kieltäytyi valehtelemasta rokotteista, oikeudenkäynti jatkuu:
  https://vaccineimpact.com/2016/nursing-student-dismissed-for-refusal-to-lie-about-vaccines-has-case-continue-in-court/

  Aiheuttavatko uudet tehottomat meningokokki B-rokotteet vahinkoa lapsille?
  https://vaccineimpact.com/2016/are-ineffective-new-meningitis-b-vaccines-causing-harm-to-children/

  Booraksia lisätty rokotteisiin:
  https://vaccineimpact.com/2016/borax-being-added-to-vaccines-2/

  Oikeudessa käsiteltyjä rokotetapauksia:
  https://www.mctlawyers.com/vaccine-injury/cases/

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 15. Hinkuyskärokotteen saaneilla lapsilla on 50 % suurempi mahdollisuus sairastua astmaan, ekseemaan ja heinänuhaan:
  Farooqi IS1, Hopkin JM. Early childhood infection and atopic disorder. Thorax. 1998 Nov;53(11):927-32.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10193389

  Tutkimuksessa havaittiin, että lapsilla, jotka eivät saaneet DTP-rokotetta tai poliorokotta, ei ollut astmaa tai allergioita ennen kymmentä ikävuotta. Rokotetuilla lapsilla oli astmaa ja allergioita:
  Kemp T1, Pearce N, Fitzharris P, Crane J, Fergusson D, St George I, Wickens K, Beasley R. Is infant immunization a risk factor for childhood asthma or allergy?Epidemiology. 1997 Nov;8(6):678-80.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9345669

  HPV-rokotteeseen liittyvät autoimmuuniset haittavaikutukset:
  Geier DA1, Geier MR2. Quadrivalent human papillomavirus vaccine and autoimmune adverse events: a case-control assessment of the vaccine adverse event reporting system (VAERS) database. Immunol Res. 2016 Jul 13.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27406735

  Punahukka HPV-rokotteen jälkeen:
  Ito H1, Noda K, Hirai K, Ukichi T, Furuya K, Kurosaka D. A case of systemic lupus erythematosus (SLE) following Human papillomavirus (HPV) vaccination. Nihon Rinsho Meneki Gakkai Kaishi. 2016;39(2):145-9. doi: 10.2177/jsci.39.145.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27212601

  Vyöruusurokotteet voivat aiheuttaa niveltulehdusta ja pälvikaljuutta:
  Lai YC, Yew YW. Severe Autoimmune Adverse Events Post Herpes Zoster Vaccine: A Case-Control Study of Adverse Events in a National Database. J Drugs Dermatol. 2015 Jul;14(7):681-4.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26151783

  Adjuvanttien aiheuttama autoimmuuninen oireyhtymä HPV-rokotteen jälkeen Kolumbiassa:
  Anaya JM1, Reyes B1, Perdomo-Arciniegas AM2, Camacho-Rodríguez B2, Rojas Villarraga A1. Autoimmune/auto-inflammatory syndrome induced by adjuvants (ASIA) after quadrivalent human papillomavirus vaccination in Colombians: a call for personalised medicine. Clin Exp Rheumatol. 2015 Jul-Aug;33(4):545-8. Epub 2015 May 11.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25962455

  Adjuvanttien aiheuttama autoimmuuninen/tulehduksellinen oireyhtymä ja Sjögrenin oireyhtymä:
  Colafrancesco S, Perricone C, Shoenfeld Y. Autoimmune/Inflammatory Syndrome Induced by Adjuvants and Sjögren’s Syndrome. Isr Med Assoc J. 2016 Mar Apr;18(3-4):150-3.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27228631

  Alumiinin, lyijyn ja elohopean arviointia autismia sairastavien egyptiläisten lasten hiuksista:
  Mohamed Fel B1, Zaky EA1, El-Sayed AB2, Elhossieny RM1, Zahra SS1, Salah Eldin W3, Youssef WY1, Khaled RA1, Youssef AM1. Assessment of Hair Aluminum, Lead, and Mercury in a Sample of Autistic Egyptian Children: Environmental Risk Factors of Heavy Metals in Autism. Behav Neurol. 2015;2015:545674. doi: 10.1155/2015/545674. Epub 2015 Oct 5.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26508811

  Aika hälventää myytit ja valheet hinkuyskästä ja hinkuyskärokotteista:
  https://vaccineimpact.com/2016/time-to-dispel-myths-and-lies-about-whooping-cough-and-pertussis-vaccines/

  Sikotaudin puhkeaminen Harvardin yliopistossa: Totuus, jota valtamedia ei kerro.
  https://vaccineimpact.com/2016/harvard-mumps-outbreak-the-real-story-mainstream-media-wont-tell-you/

  Äiti kertoo, että hänen kahdeksasta lapsestaan kuusi on rokotettuja. Kaksi muuta ovat ainoat, joilla ei ole kroonisia terveysongelmia:
  https://vaccineimpact.com/2016/why-not-vaccinating-my-kids-was-the-best-decision-i-ever-made/

  Välillinen Münchhausenin oireyhtymä – Väärä diagnoosi, jolla syytetään vanhempia rokotteiden aiheuttamista vaurioista ja kuolemista?
  https://vaccineimpact.com/2016/munchausen-syndrome-by-proxy-a-false-diagnosis-to-blame-parents-for-vaccine-injuries-and-deaths/

  13-vuotias tyttö kuoli viiden päivän kuluttua HPV-rokotteen saamisesta:
  https://vaccineimpact.com/2016/13-year-old-teenage-girl-dies-5-days-after-receiving-the-hpv-vaccine/

  Immunologian tohtori Tetyana Obukhanychin avoin kirje lainsäätäjille:
  http://www.naturalnews.com/054230_SB_277_faulty_logic_immunology.html

  Rokotuksiin liittyvä maapähkinäallergia voi tuottaa voittoa lääkeyhtiölle:
  http://www.naturalnews.com/054242_peanut_allergy_vaccinations

  Rokotetuomioistuimen tilastot vaurioista ja kuolemista eivät sovi yhteen hallituksen kantaan rokotteiden turvallisuudesta.

  Yhdysvaltain rokotetuomioistuimen maaliskuun 2016 raportti: 199 kuolemaa ja vammautumista.
  https://vaccineimpact.com/2016/vaccine-court-stats-on-injuries-and-deaths-betray-governments-position-on-vaccine-safety/

  Yhdysvaltain rokotetuomioistuimen kesäkuun 2016 raportti: 206 kuolemaa ja vammautumista.
  https://vaccineimpact.com/2016/vaccines-injuries-and-deaths-increase-in-government-vaccine-court-june-2016-report/

  Yhdysvaltain rokotetuomioistuimen syyskuun 2016 raportti: 233 kuolemaa ja vammautumista.
  https://vaccineimpact.com/2016/government-vaccine-court-records-show-injuries-and-deaths-from-flu-shot-as-flu-season-begins/

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 16. Adjuvanttien ja rokotteiden aiheuttama autoimmuniteetti: eläinmallit.
  Ruiz JT1,2, Luján L3, Blank M2, Shoenfeld Y4,5. Adjuvants- and vaccines-induced autoimmunity: animal models. Immunol Res. 2016 Jul 14.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27417999

  Vakavia adjuvanttien aiheuttamia autoimmuunisen oireyhtymän ilmentymiä:
  Jara LJ1,2, García-Collinot G3, Medina G4,5, Cruz-Dominguez MD3,5, Vera-Lastra O6,5, Carranza-Muleiro RA3, Saavedra MA7,5. Severe manifestations of autoimmune syndrome induced by adjuvants (Shoenfeld’s syndrome). Immunol Res. 2016 Jul 13.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27412294

  BCG-rokotteen aiheuttamia haittavaikutuksia Iranissa:
  Mostaan S1, Yazdanpanah B2, Moukhah R2, Hozouri HR2, Rostami M2, Khorashadizadeh M3, Zerehsaz J4, Mahabadi RP4, Saadi A5, Khanahmad H6, Pooya M1. Adverse effects of BCG vaccine 1173 P2 in Iran: A meta-analysis. Adv Biomed Res. 2016 Jun 8;5:99. doi: 10.4103/2277-9175.183659. eCollection 2016.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27376038

  BCG-rokotteen haittavaikutukset lapsilla Iranissa:
  Mahmoudi S1, Khaheshi S2, Pourakbari B1, Aghamohammadi A3, Keshavarz Valian S4, Bahador A5, Sabouni F2, Ramezani A6, Mamishi S7. Adverse reactions to Mycobacterium bovis bacille Calmette-Guérin vaccination against tuberculosis in Iranian children. Clin Exp Vaccine Res. 2015 Jul;4(2):195-9. doi: 10.7774/cevr.2015.4.2.195. Epub 2015 Jul 29.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26273579

  BCG-rokotteen komplikaatioita Babolissa, Mazandaranissa:
  Barari-Savadkouhi R1, Shour A2, Masrour-Roudsari J1. A study of the incidence of BCG vaccine complications in infants of Babol, Mazandaran (2011-2013). Caspian J Intern Med. 2016 Winter;7(1):48-51.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26958333

  Rokotteiden adjuvanttien turvallisuudesta: Rokotteen aiheuttama narkolepsia.
  Ahmed SS, Montomoli E, Pasini FL, Steinman L. The Safety of Adjuvanted Vaccines Revisited: Vaccine-Induced Narcolepsy. Isr Med Assoc J. 2016 Mar-Apr;18(3-4):216-20.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27228647

  Rokotteeseen liittyvä uveiitti:
  Benage M, Fraunfelder FW. Vaccine-Associated Uveitis. Mo Med. 2016 Jan-Feb;113(1):48-52.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27039491

  Kaksi tapausta rokoteperäisestä poliovirusinfektiosta:
  Schubert A1, Böttcher S2, Eis-Hübinger AM3. Two Cases of Vaccine-Derived Poliovirus Infection in an Oncology Ward. N Engl J Med. 2016 Mar 31;374(13):1296 8. doi: 10.1056/NEJMc1508104.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27028932

  Lääkäri voi menettää ammatinharjoittamislupansa ilmoitettuaan, että hänen vastaanottonsa ei enää rokotuta, koska rokotteet voivat aiheuttaa autismia:
  http://www.naturalnews.com/054398_vaccine_dangers_autism_doctors.html

  Vain rokotetut sairastuvat hinkuyskään:
  http://www.naturalnews.com/054415_whooping_cough_pertussis_natural_immunity.html

  Tiedotusvälineet eri puolilla maailmaa kertovat HPV-rokotteen haittavaikutuksista:
  http://www.naturalnews.com/054410_vaccine_dangers_HPV_vaccines_adverse_events.html

  Useiden rokotteiden injektoiminen lapsiin on vaarallista:
  http://www.naturalnews.com/054426_vaccines_multiple_doses_fatalaties.html

  Ovatko rokotteet turvallisia lapsille? Kansainvälinen mielipidekysely paljastaa totuuden:
  https://thetruthaboutcancer.com/are-vaccines-safe-survey/

  Tutkimus epäonnistuu: Tutkijat toivoivat rokotusten haittavaikutukset julkaisemalla rokotusten lisääntyvän, sen sijaan ihmiset kieltäytyvät rokotuksista:
  http://www.naturalnews.com/054486_vaccines_side_effects_transparency.html

  Faktoja influenssarokotteesta, joita he eivät halua sinun tietävän:
  http://www.naturalnews.com/054521_flu_shots_vaccines_Big_Pharma.html

  Lääkeyhtiö Merckin rokote tappaa koiria:
  http://www.naturalnews.com/054601_leptospirosis_vaccine_side_effects_pet_health.html#

  Sairaanhoitaja pidätetettiin virantoimituksesta hänen kieltäydyttyään injektoimasta lapsiin rokotteita, joiden parasta ennen-päiväys oli mennyt ohi:
  http://www.naturalnews.com/054611_expired_vaccines_medical_ethics_childrens_health.html

  6-vuotias tyttö kuoli äitinsä käsivarsille heti MPR-rokotteen saatuaan:
  http://en.ctv.by/en/1464877362-girl-from-belarus-grodno-dies-after-belgian-vaccine

  Tyttö sai vakavia vaurioita HPV-rokotteesta:
  http://www.thevaccinereaction.org/2016/06/gardasil-injured-teen-in-ireland-gets-no-help-from-countrys-public-health-service/

  http://www.irishmirror.ie/news/irish-news/health-news/irish-teens-health-deteriorates-after-7906349

  Minne alumiini kulkeutuu, kun sitä injektoidaan elimistöön:
  http://www.thevaccinereaction.org/2016/05/heres-where-aluminum-goes-when-its-injected-into-your-body-from-a-vaccine/

  Rokotteet ovat saastuneita enteroviruksilla. Ne ovat osa rokotteiden valmistusprosessia:
  https://www.google.com/patents/EP2301572A1?cl=en

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 17. Vakava tulehdus pneumokokkirokotteen jälkeen potilailla, joilla on CAPS-oireyhtymä:
  Walker UA1, Hoffman HM2, Williams R3, Kuemmerle-Deschner J4, Hawkins PN3. Brief Report: Severe Inflammation Following Vaccination Against Streptococcus pneumoniae in Patients With Cryopyrin-Associated Periodic Syndromes. Arthritis Rheumatol. 2016 Feb;68(2):516-20. doi: 10.1002/art.39482.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26808830

  Skvaleeni aiheuttaa rotilla kroonista niveltulehdusta:
  Carlson BC1, Jansson AM, Larsson A, Bucht A, Lorentzen JC. The endogenous adjuvant squalene can induce a chronic T-cell-mediated arthritis in rats. Am J Pathol. 2000 Jun;156(6):2057-65.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10854227

  Kuolleisuus sairauksiin laski 90 % ennen rokotteita:
  Armstrong GL1, Conn LA, Pinner RW. Trends in infectious disease mortality in the United States during the 20th century. JAMA. 1999 Jan 6;281(1):61-6.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9892452

  Kuolleisuus rokotteilla ehkäistäviin sairauksiin oli vähenemässä ennen rokotteita:
  McKinlay JB, McKinlay SM. The questionable contribution of medical measures to the decline of mortality in the United States in the twentieth century. Milbank Mem Fund Q Health Soc. 1977 Summer;55(3):405-28.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/413067

  Äidin aktivoitu immuunijärjestelmä ja epigeneettiset muutokset sikiön aivoissa voivat aiheuttaa autismin kirjoa:
  Nardone S1, Elliott E1. The Interaction between the Immune System and Epigenetics in the Etiology of Autism Spectrum Disorders. Front Neurosci. 2016 Jul 12;10:329. doi: 10.3389/fnins.2016.00329. ECollection 2016.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27462204

  Atooppiset sairaudet ja tulehdus aivoissa autismin kirjon patogeneesissä:
  Theoharides TC1,2,3,4, Tsilioni I1, Patel AB1,2, Doyle R5. Atopic diseases and inflammation of the brain in the pathogenesis of autism spectrum disorders. Transl Psychiatry. 2016 Jun 28;6(6):e844. doi: 10.1038/tp.2016.77.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27351598

  Syöttösolut, aivotulehdus ja autismi:
  Theoharides TC1, Stewart JM2, Panagiotidou S2, Melamed I3. Mast cells, brain inflammation and autism. Eur J Pharmacol. 2016 May 5;778:96-102. doi: 10.1016/j.ejphar.2015.03.086. Epub 2015 May 1.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25941080

  Immunologiset häiriöt ja autoimmuniteetti ovat yhteydessä autismin kirjoon:
  Gottfried C1, Bambini-Junior V2, Francis F3, Riesgo R4, Savino W5. The Impact of Neuroimmune Alterations in Autism Spectrum Disorder. Front Psychiatry. 2015 Sep 9;6:121. doi: 10.3389/fpsyt.2015.00121. ECollection 2015.
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26441683

  Kenialainen nunna vangittiin hänen suojeltuaan opiskelijoita epäilyttävältä rokotteelta:
  http://myinforms.com/en-us/a/34463800-kenya-nun-jailed-for-protecting-students-from-suspect-vaccinations/

  Rokotteet tappavat koiria:
  https://truthkings.com/vaccines-killing-dogs-britain/

  Tyttö kuoli HPV-rokotteen aiheuttamaan sydänkohtaukseen:
  http://www.vaccinechoiceprayercommunity.org/blog/katilyns-story

  Tyttö sai vakavia vaurioita rokotteista:
  http://www.vaccinechoiceprayercommunity.org/blog/athenas-story

  Poika sairastui autismiin rokotteista. Ruokavalion muutoksen ja lisäravinteiden avulla hän parani:
  http://www.vaccinechoiceprayercommunity.org/blog/oris-story

  Rokotteista vaurioita saaneet ”aikuiset” lapset:
  http://www.vaccinechoiceprayercommunity.org/blog/adons-story-vaccine-injured-adult-children

  Nainen kertoo, millaista on olla autistisen lapsen äiti:
  http://www.vaccinechoiceprayercommunity.org/blog/thoughts-from-a-mother-by-kami-olmsted

  Tyttö sai vauvana rokotteista enkefaliitin, mikä aiheutti autismin:
  http://www.vaccinechoiceprayercommunity.org/blog/not-born-with-it

  54 % lapsista kärsii rokotteiden aiheuttamista vammoista:
  http://www.vaccinechoiceprayercommunity.org/blog/54-percent-of-children-suffer-disabilities-caused-by-vaccination

  Vauva kuoli rokotuksen jälkeen:
  http://www.vaccinechoiceprayercommunity.org/blog/doctor-to-parentsif-you-dont-vaccinate-your-son-youre-signing-his-death-certificate

  Professori Christopher Exley: Alumiiniadjuvanttien myrkyllisyys.
  https://www.youtube.com/watch?v=zaExaqCv5vo

  CDC poisti linkin asiakirjaan, joka osoittaa rokotteiden aiheuttavan tali-ihottumaa, ekseemaa ja atooppista ihottumaa. Asiakirjan voi lukea täältä:
  https://www.yumpu.com/en/document/view/11401227/making-rash-decisions-eczema-vs-atopic-dermatitis

  Rokoteperäinen polio leviää ”poliovapaassa” Intiassa:
  http://vaccineimpact.com/2016/vaccine-derived-polio-spreading-in-polio-free-india/

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 18. Rokotteesta aiheutuu todellinen tartunta, joka leviää helposti toisiin ihmisiin.

  Mikään eikä kukaan takaa sitä, ettei rokotteessa ole elävää virusta mukana.
  Mikään ei takaa sitä, ettei rokotteiden lisäaineista syntyisi pysyviä Haittoja.
  Mikään ei takaa rokotteiden turvallisuutta.

  Ottamalla rokotteen varmistat, että kärsit sairaudesta jossakin muodossa ehkä koko elämäsi.

  Pistos on huonoin tapa ottaa rokote ja sillä on pitkäaikaisia seurauksia.
  Rokotepistoksen kohta tulehtuu ja arpeutuu, jolloin taudinaiheuttajat koteloituvat helposti kudoksiin. Koteloitunut virus voi ”puhjeta” uudelleen myöhemmällä iällä immuniteetin heikentyessä ja aiheuttaa kuolettavan taudin. (vesirokko-vyöryysu – yhteys).
  Koteloitunut virus aiheuttaa jatkuvaa tulehdusta, joka voi johtaa kasvaimen syntyyn.

  Kausiflunssat ja epidemiat alkavat vasta rokotusten alettua ja saavutettua kriittisen pisteen, jolloin joukkovaste saavutetaan. Rokotukset on suunniteltu toimivaksi näin.

  Luonnollisia viruksia ei enää juurikaan ole. Lähes kaikkien virusten jäljet johtavat laboratorioiden aikaansaannoksiin.

  Älä tuhoa omaa tai lähimmäistesi elämää. Älä vaaranna vanhuuttamme ja mahdollisuuttamme pitkään ja terveeseen elämään.

  Sairaudet kuuluvat luonnollisesti elämään, rokottepistokset eivät.

  Terve ihminen ei rokotteista hyödy.

  Älä ota rokotetta, älä ainakaan pistoksena.

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
 19. ”he” ovat lanseerannet flunssarokotteet erityten senioreille ,tarkoituksena hoitaa heidät pois päiviltä…

  Koska todennäköisesti suurin osa senireita ei tätä asiaa ymmärrä itse, kehoitan kaikkia senioiren lapsia tai ketä vain valistamaan heitä tässä asiassa. Flunssa rokotus kellekään seniorille on samantien pistoksen jälkeen potentiaalinen kuolemis seuraamus .

  Qui bono kun seniorit kuolee ennen aikojaan ? Tästähän on juuri kyse…rahasta!

  Esim yksi senioreille tarkotettu flunssa rokote tappoi jo kliinisissä testivaiheessa , silti se päätyi yleiseen rokotukseen, siis tappava rokote päätyy käyttöön..

  http://althealthworks.com/9054/105-seniors-died-after-getting-this-high-dose-flu-shot-yet-it-is-still-on-the-marketyelena/

  http://www.naturalnews.com/053729_flu_vaccines_death_rates_elderly.html

  kerron teille , i tell ya..kyse on suunnitellusta murhasta, senioreille nimenomaan tyrkytetään flunssa rokotteita tarkoituksena tappaa heidät.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 20. Vanhukset (ja lapset) eivät tuota rahaa yhteiskunnalle, jonka työ eli varat valuvat viime kädessä eliitille. Siksi heidät on rokotettava. Omasta kokemuksesta voin kertoa ja sitä kokemusta on laajalti, että ne, ketkä ottavat rokotteen, sairastuvat enemmän ja vakavammin kuin ne, jotka eivät ole rokotetta ottaneet. Nyt on keksitty, että ne, ketä ei ole rokotettu, levittävät sairautta jo rokotettuihin, tämä on juuri päinvastoin eli rokotetut levittävät viruksia rokottamattomiin. Influenssat tai mitä niiksi väitetään alkavat levitä vasta rokotusaallon jälkeen. Ja näitäkään tutkimuksia ei kerrota iltiksen sivuilla. Tämä disinformaatio, mitä meille syötetään koskee lähes jokaista elämän alaa ja harva sitä ymmärtää. En minäkään ymmärtänyt kuin vasta ikääntyessä ja elämän kokemuksen ja näkemyksen lisääntyessä.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat