Rokotteiden vaarallisuus, koronatilanne ja poliittiset huomiot

Globaaliin koronarokoteohjelmaan sisältyy ainakin seuraavat rokotteet: BionTech-Pfizerin RNA-, Modernan mRNA-1273-, Astra Zenecan AZD1222- ja Johnson & Johnsonin JNJ-78436735-rokote. Nyt vuoden vaihteessa maailmalla aloitetut koronarokotukset, ovat aiheuttaneet ennen muuta vanhuksien kuolemat hurjaan kasvuun. Myös koronarokotuksen jälkeen sairaustapauksia on ilmaantunut huolestuttavan paljon. Hiljattain laajaa huomiota on saanut AstraZenecan -rokotteesta aiheutuneet veritulpat, jotka ovat johtaneet jopa kuolemiin.  

Koronarokotteiden aiheuttamat terveyshaitat ja kuolemat 

Tässä esitämme joitakin esimerkkejä koronarokotteiden myötä koituneista terveyshaitoista sekä kuolemista. 

Astra Zeneca (AZ) 

Ruotsalainen nainen kuoli (viikolla 11) saatuaan Euroopan unionin lääkintäviraston (EMA) suosimaa Astra Zeneca -koronarokotetta. Samalla viikolla kuolemantapauksen kanssa EMA on lausunnossaan todennut AZ:n turvalliseksi rokotteeksi. EMA:n asiantuntijakomitea ei ole yhdistänyt lisääntynyttä verihyytymien tapauksia AZ-rokotteeseen. 

Norjalainen professori Pål Andre Holme on todennut Norjan uutislähteelle, että syyt potilaiden sairaustilaan on löytynyt. Verihyytymät ovat ilmenneet Astra Zenecan COVID-rokotteen saamisen jälkeen, ja Holmesin johtama Oslon yliopistollinen sairaalan tutkijaryhmä on päätynyt siihen, että AZ-rokote laukaisee ihmisessä immuunireaktion, joka puolestaan synnyttää elimistössä verenhyytymien aiheuttamia veritulppia sekä verihiutaleiden määrän alenemista. 

Hiljattain 20 maata keskeytti AZ-rokotukset, ja vasta 20 maaliskuuta myös Suomi päätti keskeyttää AZ:llä tehtävät rokotukset ainakin viikon ajaksi. AZ-rokotteen jakelu keskeytettiin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) päätöksellä sen jälkeen, kun lääkevirasto Fimean tietoon saatiin kaksi tapausta, joissa potilas oli saanut aivolaskimotukoksen rokottamisen jälkeen. 

Saksassa Greifswaldin yliopiston professori Andreas Greinacherin johtama tutkimusryhmä päätyi samaan tulokseen, kuin Holmen tutkijaryhmä. Nämä kaksi tutkijaryhmää norjalainen ja saksalainen, päätyivät samaan tulokseen itsenäisillä eli toisistaan riippumattomilla tutkimuksillaan. Tutkimukset siis osoittivat, että AZ-rokote voi aiheuttaa autoimmuunireaktion, joka saa veren hyytymään aivoissa.   

Huomioita muiden koronarokotteiden vaikutuksista  

Koronarealistit-sivuston mukaan Euroopan lääkevalvontavirasto EMA on tilastoinut koronarokotteista jäljempänä esitettyjä haittavaikutusilmoituksia:  

MODERNA 849 kpl, joista kuolemia 27 henkilöä sekä pysyviä haittoja (not recoved) 383 kpl  

 
PFIZER/BioNTech 41 142 ilmoitusta, joista kuolemia 1025 ja pysyviä haittoja 17 678 kpl 

Kuten alussa jo mainittiin edellisen vuoden vaihteessa aloitettiin maailmalla koronarokotukset, joiden jälkeen ennen muuta vanhuksienkuolemat nousivat jyrkkään nousuun. Olemme esittäneet aikaisemmin Magneettimedian artikkelissa Sairaus- ja kuolemantapaukset koronarokotuksien jälkeen; huomiot kuvaajat, jotka selventävät tätä synkkää todellisuutta Englannissa, Ruotsissa, Irlannissa, Israelissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Bahraissa.   

Poikkeuksena esiintyy Jordania, joka ei ole aloittanut koronarokotuksia, niinpä maassa ei ole havaittavissa ilmiötä kohonneista kuolin luvuista, kuten naapurimaissa Israelissa, Bahrainissa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa (UAE). 

Vielä muutamia huomioita koronatilanteesta 

Ruotsin Televisio (SVT)  pyysi kahta ruotsalaista terveysasiantuntijaa tutkimaan, kuinka monta ihmistä on kuollut koronanvastaisten rajoitusten takia. Professorit Stefan Swartling Peterson ja Anna Mia Ekström päätyivät siihen, että koronavirusta koskevat rajoitukset ovat tappaneet vähintään yhtä monta ihmistä kuin itse virus. 

Joidenkin asiantuntijoiden mukaan maailmanlaajuisesti on rekisteröity hieman yli 2,5 miljoonaa koronaan liittyvää kuolemaa, ja ainakin yhtä monta ihmistä on kuollut rajoitusten vuoksi.  

Kuinka on tilanne sitten Suomessa, jossa koronatartunnat ja sairastumiset ovat olleet käytännössä huomaamattomia, ja siitä huolimatta valtioneuvosto on laittanut maan lähes kokonaan sulkutilaan? 

Kaikkien tiedossa on, että esimerkiksi viimevuoden puolella koronaan menehtyneiksi merkittyjen määrä on ollut pienempi kuin yleensä vuotuisen kausi-influenssan vaatima kuolleisuus.1, 2 

                                 _____________ 

Ei voida sanoa, että Suomessa nykyisin olisi käytännössä koronakuolemia. Tämän asiantilan voimme havaita jäljempänä esitetystä kuvaajasta. Diagrammissa ovat julkaistuna päivittäiset Covid-19-kuolemat tämän vuoden ajalta miljoonaa ihmistä kohden. Tässä mukana Ruotsi (tummanharmaa), Alankomaat (keltainen), Iso-Britannia (punainen) ja Suomi (vihreä). 

Lopuksi 

Koronahysteria rokotuksineen ja sulkutiloineen ovat vallansiirtoa globaalille eliitille. 

Yllä esitetyn artikkelin perusteella olemme päätyneet siihen, että WHO ja THL ovat monikansallisten lääkeyhtiöt ja juutalaismafian3-7 ohjauksessa. Nämä yhdessä muodostavat totalitaristisen terveysterrorin, jossa länsimaiden terveysviranomaiset, sairaanhoitajat ja lääkärit noudattavat aukottomasti WHO:n ja THL:n suosituksia tai määräyksiä, ajattelematta rahtuakaan itsenäisesti. Globaalit terveysjärjestöt kuten WHO ja toisaalta Suomen THL sekä Suomen valtioneuvosto ovat valjastettu materialismin, kasvottoman ylikansallisen pääoman ja juutalaismafian maailmanlaajuisen valtahegemonian instrumenteiksi ja samalla Maailman Talousfoorumin (WEF) lakeijoiksi. 

Sanna Marin ja muu maan poliittinen valtaeliitti ovat täydellisiä kansanpettureita. Miksi he toimivat Suomen etujen vastaisesti? Yhdet näistä toimii siten typeryyttään, toiset kulttuuripohjansa ideologian saattelemina, kolmannet henkilökohtaisten etujen takia ja neljännet kaikkien edellisten tekijöiden yhteisvaikutuksesta. Koronaterrorin avulla globaali valtaeliitti on luonut kansainvälisen järjestelmän, jonka avulla kansallisvaltiot ovat helppo nujertaa Maailmanhallituksen alaisuuteen. Maailmanhallitus ajatus saa entistä mielenkiintoisempia muotoja, kun huomioimme Israelin kiinnostuksen molemminpuolisten rokotettujen sekä koronasta jo parantuneiden koronapassijärjestelyistä esimerkiksi Suomen kanssa. 

Täysin selvää on, että Suomi ei kykene vapautumaan kansanpettureistaan ja mädäntyneestä poliittisesta järjestelmästään parlamentaarisin menetelmin, sillä kansanmanipulointiin keskittynyt valtamedia ohjailee kollektiivista suosiollisuutta negatiivisen globalisaation laareihin. Tämä johtuu siitä, että suuriosa kansaa on monimutkaisuusrajoitteisia tai aivan liian laiskoja muodostamaan omia päätelmiä vallitsevasta poliittisesta tilanteesta. Tässä yhteydessä emme voi esittää paljastavia ratkaisuja Suomen pelastamiseksi, mutta voimme vain todeta, että keskittykäämme mahdollisimman tehokkaaseen informaatiosotaan poliittisia kansanpettureita ja virkakoneistoa vastaan. Nyt vallitsevassa tilanteessa meidän pitäisi unohtaa kaikki luokkaristiriidat, ja kaikkien isänmaallisten, kansallismielisten, vasemmistolaisten ja kommunistien pitäisi löytää yhteinen tekijä, ja tämä yhteinen tekijä on kansanpetturipoliitikoiden ja mädäntyneen poliittisen järjestelmän nujertaminen ja sittemmin EU:sta irrottautuneen vapaan sekä itsenäisen Suomen jälleenrakentaminen. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

UK Medical Freedom Alliance (UKMFA)  

(Joint Committee on Vaccination and Immunisation, JCVI).   

Office for National Statistics  

Home – Office for National Statistics (ons.gov.uk)  

Coronavirus UK: Weekly care home death toll triples in a fortnight | Daily Mail Online 

Kvinna död i Skåne efter Astra Zeneca – nu släpper EU loss vaccinet – Samnytt 

Professor om mistenkte vaksinebivirkninger: – Årsaken er funnet – VG 

Astra Zeneca -rokotukset keskeytetään Suomessa viikoksi, taustalla kaksi harvinaista laskimotukosta | Yle Uutiset | yle.fi 

Scientists Say They Found Cause of Rare Blood Clotting Linked to AstraZeneca Vaccine – WSJ 

Swedish researchers: Anti-corona restrictions have killed as many people as the virus itself – Norway Today 

LM: Israel kiinnostunut koronapassijärjestelystä muun muassa Suomen kanssa – MTVuutiset.fi  

                                                         ____________ 

 1. Tilastokeskus. Influenssaan kuolleet (2018).  
 1. THL (8.5.2020). Koronavirukseen menehtyneistä lähes 90 prosenttia on yli 70-vuotiaita – taustalla yleensä myös jokin perussairaus. Saatavina: Koronavirukseen menehtyneistä lähes 90 prosenttia on yli 70-vuotiaita – taustalla yleensä myös jokin perussairaus – Tiedote – THL 
 1. Taibbi, Matt (5.4.2010). RS. The Great American Bubble Machine. Saatavilla: http://www.rollingstone.com/politics/news/the-great-american-bubble-machine-20100405   
 1. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.   
 1. Jewish Encyclopedia (1906). http://www.jewishencyclopedia.com/articles/12909-rothschild   
 1. Karin Hudes (2013). http://www.globalresearch.ca/world-bank-whistleblower-reveals-how-the-global-elite-rule-the-world/5353130http://www.interpretermag.com/karen-hudes-rts-whistleblower-who-believes-world-bank-controlled-by-second-species/http://archives2013.gcnlive.com/Archives2013/sep13/PowerHour/0926132.mp3http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gHVgRgYdCsQ  
 1. Ferguson, Niall (2008). The House of RothschildMoney’s Prophets, (s. 78) 

20 kommenttia

 1. Tässä taannoin luin tämän raportin Astra Zenecan rokotteesta Englannin osalta ja ainoa johtopäätös oli että kyse ei voi olla huolimattomuudesta tai vahingosta tms…että tällainen rokote pusketaan valtion toimesta käyttöön.

  Ei, tämä ei ole vahinko . Kyse on harkitusta ,suunnitellusta depopulaatio agendan toimeenpanosta .

  COVID-19 vaccine AstraZeneca analysis printReport . All UK spontaneous reports received between 4/01/21and 07/03/21 for COVID-19 vaccine Oxford University/AstraZeneca

  https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/970505/COVID-19_AstraZeneca_Vaccine_Analysis_Print.pdf

  Reilun parin kuukauden ajalta Englannissa raportoidut reaktiot, ja yleensä tiedetään ettei läheskään kaikkia sivuvaikutuksia raportoida, ne eivät koskaan päädy tilastoihin, jolloin oikea tilanne on aina pahempi kuin raporteissa ilmenee.

  Raportoituja sivuvaikutuksia / Kuolemia

  Blood disorders SOC TOTAL: 1287 / 1
  Cardiac disorders SOC TOTAL: 2200 / 38
  Congenital disorders SOC TOTAL: 19 /
  Ear disorders SOC TOTAL: 1424 /
  Endocrine disorders SOC TOTAL: 42 /
  Eye disorders SOC TOTAL: 2499 /
  Gastrointestinal disorders SOC TOTAL: 25163 / 5
  General disorders SOC TOTAL: 80954 / 163
  Hepatic disorders SOC TOTAL: 41 /
  Immune system disorders SOC TOTAL: 633
  Infections SOC TOTAL: 4382 / 40
  Injuries SOC TOTAL: 1086 /
  Investigations SOC TOTAL: 2767 /
  Metabolic disorders SOC TOTAL: 2952 / 2
  Muscle & tissue disorders SOC TOTAL: 27948
  Neoplasms SOC TOTAL: 21 / 1
  Nervous system disorders SOC TOTAL: 49655 / 20
  Pregnancy conditions SOC TOTAL: 25 /
  Psychiatric disorders SOC TOTAL: 4046
  Renal & urinary disorders SOC TOTAL: 641 / 1
  Reproductive & breast disorders SOC TOTAL: 354
  Respiratory disorders SOC TOTAL: 6040 / 12
  Skin disorders SOC TOTAL: 12083 /
  Social circumstances SOC TOTAL: 52 /
  Surgical & medical procedures SOC TOTAL: 170 / 1

  TOTAL REACTIONS FOR DRUG: 228337 / 289
  TOTAL FATAL OUTCOME REPORTS: 289

  Kuvitelkaa että jos jokin automerkki valmistaisi auton jossa on valmistusvirhe joka tappaisi/vammauttaisia vaikka 3 ihmistä . Voi sanoa varmuudella että autonvalmistaja päättäisi kutsua kaikki kyseiset auto mallinsa korjaukseen, tietäen että viranomaiset puuttuvat muuten kovalla kädellä asiaan. Autonvalmista myös suostuisia luultavammin antamaan korvauksia menehtyneille/vammautuneille vapaaehtoisesti.

  Mutta kun kyse on rokotuksista, niin mikään määrä kuolleita/vammautuneita ei hetkauta valmistajia, eikä viranomaisia . Ikäänkuin modus operandi on , että nimenomaan tarkoitus on ennenklaikkea juuri tappaa/vammauttaa ihmisiä.

  THL /hallitus toivovat että ihmiset hartaasti kävisivät innolla näitä myrkkyruiskuja pistämässä itseenä. Modus operandi : menkää ja tappakaa itsenne .

  Plusääni(27)Miinusääni(0)
 2. RT-PCR-TESTI PALJASTETTAVA
  Tiedetään, että RT-PCR-testiä levitettiin ympäri maailmaa miljoonia kappaleita vuosina 2017-2019. Kuka omistaa testin? Mitkä ovat käyttöohjeet? Miksi ct-arvoja ei julkisteta (monistuskertoja)? Testi antaa positiivisia tuloksia mm. Coca Colasta, mistä muusta? Mikä on oireettomien tartuntojen osuus testituloksista? Miksi ei ilmoiteta tartuntalukujen yhteydessä testauksien määrää? Miten määritellään muuntovirustulokset? Kuinka testi suhtautuu A- ja B-viruskantoihin? Onko totta, että jopa 90 % tuloksista on vääriä, jos ct-arvo on 40? Hallitus on myöntänyt 1,4 miljardia (sic!) testaamiseen RT-PCR-testillä täksi vuodeksi; eikö olisi syytä tutkia menevätkö rahat kankkulan kaivoon? Monet tunnetut tiedemiehet pitävät testausta syynä pandemiaan eli onko kyseessä vain testipandemia? Onko testin omistaja antanut harhaanjohtavia tietoja testin luotettavuudesta? Miksi WHO ja THL luottavat yhä testiin? Eikö koko pandemia loppuisi, jos testaaminen RT-PCR-testillä lopetettaisiin? Kas siinä muutamia kysymyksiä, joihin pitäisi saada vastauksia, koska valtio uhraa satoja miljoonia euroja testiin, josta ei paljoa tiedetä. Onko kenties kyseessä historian suurin puhallus? ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 3. Hereillä oleminen ja kokonaisuuden näkeminen korona-kampanjasta on tuskallista, kun näkee aivan selvästi, kuinka Suomea aivan tietoisesti ja härskisti ajetaan kohti ”digitalisaatiota” ja kaikkein dystooppisinta NWO-kommunismia, mitä kuvitella saattaa. Kansalaisten hyväuskoisuus tai asettuminen tyrannian puhemiehiksi järkyttää. Tyhmyyden tai hengellisen sokeuden ilmapiiri on niin sakeaa, että sitä voisi jo veitsellä leikata. Kaikki mitä Davosissa keksitään, pyritään saattamaan Suomessa voimaan pika-aikataululla. Ainoastaan kansan tietty maan- ja luonnonläheisyys on ollut vielä esteenä. Esimerkiksi takavuosina meillä laitettiin pikkuvauvat ulos parvekkeelle nukkumaan pakkaseen saamaan raitista ilmaa, mitä tapaa ulkomaalaiset kauhistelivat. Sittemmin turvallisuus- ja holhousvaltioajattelu on saanut suomalaisista yliotteen ja maanläheisyys ja reippaus on kitketty kansasta pois. Olemme teknologian ja turvallisuusajattelun invalidisoima kansa, jolla ei ole enää omaa kulttuuria ja tapaa elää paikallisen luonnon ehdoilla. Suomi on valmis teurastettavaksi ja liitettäväksi globalistiseen hallintokokonaisuuteen.

  Vastarintakeinoja on vain vähän. Informaatiosota, arjen pieni vastarinta, oikeutettu kansalaistottelemattomuus, perustuslaillisten ja ihmisoikeuksien puolustaminen, terveen järjen ja luonnollisuuden puolustaminen, suomalaisen perinteen ja esi-isien työn puolustaminen, sivistyksen ja kulttuurin puolustaminen, suomalaisten jokomiehenoikeuksien puolustaminen, tietoisuuskentän muokkaaminen rukouksin, meditaatiolla, taiteella, hengellisen kasvun agendan ylläpito vaikeissa tai lähes mahdottomissa olosuhteissa, tilanteen vakavuuden ymmärtäminen ja sitä myötä marttyyriuteen valmistautuminen.

  Suomalainen urkinta- ja tiedustelukoneisto odottaa kieli pitkällä merkkejä siitä, että ilmaantuisi sellaisia kumouksellisia ja globalistiagendaa vastustavia aineksia, jotka kannattavat väkivaltaisia menetelmiä. Aseellista vastarintaa ei tällä hetkellä ole mahdollista toteuttaa ja sellaista yrittävät liikkeet solutetaan ja käännetään asiaansa vastaan alta aika yksikön. Röyhkeä globalisticabal ei jätä yhtään tekosyytä käyttämättä, jolla se voi sortaa kansaa.

  Koska väkivalta-aikeita ei juurikaan ole, niin koneiston on kiristettävä ruuvia ja alettava kriminalisoimaan myös agendansa vastaisten mielipiteiden ilmaisuja. Globalisticabalin valheiden paljastaminen siis kriminalisoidaan. Ilmeisesti myös virallisen korona-agendan kyseenalaistaminen voi olla jatkossa ”laitonta” eli diktaattorien tahdon vastaista. Mikään ennustus koskien dystopian ja hirmuvallan syvenemistä ei ole tähän mennessä mennyt pieleen. Kehityksen nopeus on yllättänyt jopa pessimistit. Muutos positiiviseenkin voi tulla yllättäen.

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 4. Lyhyesti voi sanoa että länsi panostaa nyt vahvasti tuhon doktriiniin: kaikki valtioita ja niiden kansalaisia suojaavat rakenteet tuhotaan rahan vallan eduksi jonka mahti kasvaa rajusti ja kansa jakautuu kahteen osaan: moraalisesti köyhät rikkaat — ja muu väki.
  Idässä taas rahan tuhoisa mahti on pantu valtion tavoiteohjelmien kahleisiin eikä se voi tuhota kulttuuria ja sanella kansakuntien ja kansalaisten elämisen ehtoja yli valtion joka kantaa vastuunsa kulttuurista ja kansasta.

  Presidentti Xi Jinping teki erittäin tärkeitä havaintoja kansainvälisessä konferenssissa Kungfutsen syntymän vuosipäivän kunniaksi. Hän sanoi, että Kiinan on säilytettävä ja kehitettävä kulttuuriaan ja edistettävä sivilisaatioiden välistä vaihtoa maailman parantamiseksi. Hänen sanoin,
  ”Kulttuuri on kansan sielu. Jos maa ei vaali omaa ajatteluaan ja kulttuuriaan, jos sen ihmiset menettävät sielunsa, riippumatta maasta tai kansasta, se ei voi kestää. ”

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. You Refuse to Get Vaccinated, But Are You Ready to be an Outcast?
   MIKE WHITNEY • MARCH 25, 2021
   ”Jos käyttäytymispsykologit auttoivat muokkaamaan hallituksen joukkorokotusta koskevaa strategiaa, mihin muuhun politiikkaan he osallistuivat? Olivatko he nämä ”ammattilaiset”, jotka loivat pandemiarajoitukset? Edistivätkö nämä ”asiantuntijat” naamioita, sosiaalista etäisyyttä ja lukkiutumista keinona heikentää normaalia ihmissuhdetta ja aiheuttaa amerikkalaisille maksimaalista psykologista kipua? Oliko aikomus luoda heikko ja alistuva väestö, joka suostuisi mielellään demokraattisten instituutioiden purkamiseen ja uuden poliittisen järjestyksen käyttöönottoon? Näihin kysymyksiin on vastattava. ” (Tekstistä)
   “If behavioral psychologists helped to shape the government’s strategy on mass vaccination, then in what other policies were they involved? Were these the “professionals” who conjured up the pandemic restrictions? Were the masks, the social distancing and the lockdowns all promoted by “experts” as a way to undermine normal human relations and inflict the maximum psychological pain on the American people? Was the intention to create a weak and submissive population that would willingly accept the dismantling of democratic institutions and the imposition of a new political order? These questions need to be answered.” (From the text)
   Huolimatta jatkuvasta propagandasta, merkittävä osa väestöstä on edelleen vakuuttumaton, vaikuttamaton ja luja. Tämä on tietysti vain 1. kierros. Pian vakuuttamisesta tulee pakkoa ja pakosta suora voima. On jo selvää, että lentomatkailu vaatii rokotepasseja ja että julkinen liikenne, konsertit, kirjastot, ravintolat ja ehkä jopa ruokakaupat voivat seurata pian sen jälkeen. Rokotus näyttää olevan ainakin lähivuosien kaiken määrittelevä kysymys. Ja ne, jotka vastustavat valtion määräyksiä, joutuvat yhä enemmän ulkopuolelle; syrjäytyneiksi omassa maassaan.
   https://www.unz.com/mwhitney/you-refuse-to-get-vaccinated-but-are-you-ready-to-be-an-outcast/

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. INFORMAATIOSODASTA
  Markku kirjoittaa: ”keskittykäämme mahdollisimman tehokkaaseen informaatiosotaan poliittisia kansanpettureita ja virkakoneistoa vastaan.” Näin juuri meidän pitää toimia. Unohtakaamme pienet erimielisyydet muissa asioissa ja keskittykäämme koronahuijaukseen, joka on osa Isänmaamme tuhon yritystä. Suurin osa kansasta on vielä valtamedian propagandan sokaisemaa, mutta yhä useammalle myös valkenee asiain todellinen laita: ”eihän tässä ole mitään järkeä”. Kun koronaa verrataan muihin influenssaepidemioihin, niin havaitaan, että sehän on lievimmästä päästä. Miksi pitää käyttää maskeja ja miksi sulkutoimet, eihän niitä ole ollut aiemminkaan. Pitäisikö nyt joka vuosi sulkea yhteiskunta flunssaepidemian vuoksi? Päivän selvää on, että koronahuijaus on ennalta suunniteltu, ja sen tarkoitus on romahduttaa kansojen taloudet ja tehdä kansoista maskipellejä, typeriin sulkuihin alistuneita ja rokotteisiin uskovia. Kuka on kaiken takana? Tämä asia on tosi: Siionin Viisaat ja vapaamuurarijärjestö, jotka johtavat Maailman talousfoorumia (WEF), WHO:ta ja THL:ää. Ilman vapaamuurarilääkäreitä ja THL:n vapaamuuraripäättäjiä ei huijaus onnistu. Kaava on täsmälleen sama kuin holokaustihuijauksessa, joka on syötetty kansojen sieluun. Kukaan muu ei ole niin julma kuin juutalaiset, joille muiden kansojen kärsimykset ovat lähinnä ilon aihe. Juutalaiset onnistuivat vapaamuurarijärjestön avulla synnyttämään mm. Ranskan ja Venäjän vallankumoukset ja kaksi maailmansotaa. Heitä eivät muiden kansojen kärsimykset kiinnosta. Koko maailmanhistoria on vääristetty juutalaisten toimesta. Saksa on totaalisesti nujerrettu vapaamuurarien toimesta. Suomessakin toimii yli 7000 vapaamuuraria, jotka ovat tehneet valan ylemmille veljille, jotka ovat juutalaisia. Suomesta ei tule itsenäistä ennen kuin se hävittää vapaamuurarijärjestön. Vapaamuurarijärjestöön kuulumisesta tulisi seurata kuolemanrangaistus. Nythän siihen kuuluu paljon luterilaisen kirkon pappejakin, vaikka ylemmillä asteilla palvotaan saatanaa. Olkoon tämä ”sisäpiiritietoa”. Informaatiosodassa on parasta keskittyä aluksi koronahuijauksen todistettaviin tunnusmerkkeihin. Suosittelen maailmanhistoriasta kiinnostuneille suomenkielistä sivustoa http://uppochnersehr.wordpress.com/ ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 6. SYNTTÄREITÄ EI SAA PITÄÄ
  Tänään Sanna Marin sanoi koronarajoituksista mm., että ”lasten syntymäpäiväjuhlat on nyt jätettävä väliin.” Tämä alkaa jo olla niin törkeätä, että täytyy olla aika idiootti, joka sitä uskoo. Korona on täysin vaaraton lapsille ja suositus loukkaa lapsen oikeuksia. Sanna Marinin hiipivä mielisairaus alkaa jo näkyä. Nämä sulkutilat ovat pienten ja keskisuurten yritysten tahallinen alasajo. Lienevät Maailman talousfoorumin terveisiä pääministerille, joka osallistui sen kokoukseen viime vuonna. Pääministeri Marinilta kysyttiin MTV:n haastattelussa koronan taloudellisista vaikutuksista. Hän vastasi, että ”meidän on muutettava talousjärjestelmäämme.” Siihenhän Maailman talousfoorumi juuri pyrkii: kansojen talouden romahduttamiseen koronahuijauksella. Ensi syksynä alkaa koronan neljäs aalto ties minkä ”muunnosviruksen” ansiosta. Tätä jatkuu, kunnes kaikki pienet ja keskisuuret yritykset ovat tuhotut. Kyllä nykyisen hallituksen politiikka on täysin rikollista. Mutta se luottaa THL:n päätöksiin, jonka mukaan sulkutilat ja pakkomaskit ovat välttämättömyys. Milloin ihmisten silmät avautuvat? ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. RAHARIKAS LÄÄKETEOLLISUUS

   Nyt se sitten vihdoin selvisi: sikainfluenssauhkaa ei todellisuudessa ollutkaan. Ainakaan siinä määrin kuin media, poliitikot ja lääketieteen ammattilaiset uhan vaarallisuudesta varoittelivat. Mutta kuka oikein hyötyi possujen kärsillä ja saparoilla lietsotun hysterian ylläpitämisestä?

   Rokotevalmistajat saivat yksin Suomelta 100 miljoonaa euroa paksumman lompakon rokotteista, joiden vaikuttavuudesta terveyden laatuun ja tilaan on heikosti näyttöä. Euroopan tasolla possurokotekustannukset kipuavat miljardeihin. Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa. Päätöksenteosta tulee kiihotetun kansanjoukon lepyttämisen airut. Sanaparsi ”mitä jos” onkin yksi tehokkaimmista holtittoman rahanmenon oikeuttavista taikasanoista. Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille.

   Lääketeollisuus kuljettaa lääkäreitämme vuosittain varsin avokätisesti erilaisiin seminaareihin ja koulutustapahtumiin ympäri maailmaa. Esimerkiksi Tampereen kaupunginhallituksen henkilöstöjaostolle tulee vuosittain hyväksyttäväksi kymmeniä tämänkaltaisia seminaarikutsuja. Toiminta on mahdollista, koska siitä hyötyvät sekä matkojen kustantajat että vastaanottajat. Lääkeyhtiöt saavat sanomansa perille ja kenties myötämielisemmän suhtautumisen tuotteisiinsa eli pidemmän päälle lisää rahaa, kaupunki saa maksutonta koulutusta lääkäreillensä ja lääkärit saavat kokemusta, tietoa ja tärkeydentunnetta matkoiltansa. Tilannetta voidaan halutessa perustella myös asiakkaan hyödyn näkökulmasta: saavathan sairaatkin tuhansien eurojen arvosta ammattitaitoisempaa apua vaivoihinsa. Toiminnan eettisyys on kuitenkin helposti myös kyseenalaistettavissa. ”Lahjuksilla” on aina hintansa ja lopulta laskun maksavat kuluttajat lääkkeiden hintojen sekä vääristyneen kilpailun ja tarjonnan muodossa.

   Lääketeollisuus on yksi vaikutusvaltaisimmista nykypäivän poliittisista viiteryhmistä ja se toimii samalla paperisella polttoaineella kuin mikä tahansa kapitalistinen instituutio – rahalla. Samalla kun rikkaita länsimaita suitsutetaan erektio- ja elintapatautilääkkeillä, ei kehitysmaihin tahdo riittää edes historiallisen kehityksen näkökulmasta yksinkertaisimpia lääkkeitä ja rokotteita. Suomenkin 100 miljoonan possurokoterahalla olisi ollut mahdollista estää lukematon määrä lapsikuolemia kehitysmaissa. Toinen vaihtoehto olisi ollut laittaa rahat kotimaassa ennalta ehkäisevään sosiaalityöhön, päihdetyöhön ja terveysvalistukseen. Nämä jos mitkä ovat todellisia ”mitä jos” arvoisia resurssikohteita. Ehkä saamme vielä oikeudenmukaisuutta rahanmenoon, kunhan kansa saa taakseen miljardien arvoisen lobbauskoneiston, jolla voidella päättäjiä?

   ***

   Kuka kirjoitti aikoinaan ylläolevan tekstin? No itse Sanna Marin, kuin mikäkin ”salaliittohoureilija” Magneettimedian kommenteissa vuonna 2021. Mitä tapahtui? Onko maailmassa mitään, mikä ei taivuttaisi alhaisen poliitikon selkärankaa mutkalle?

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
   1. Tuossakin on pelottava esimerkki globalismin taustalla olevien ryhmien kyvystä manipuloida ja nostaa merkittäviin asemiin heidän agendaansa toteuttavia yksilöitä. Ne vahvat yksilöt, joiden henkinen kantti kestää mielenhallinnan keinot, syrjäytetään tai surmataan kuten Libyan johtaja Muammar Gaddafi, tai koronassa Tansanian tai Burundin presidentit. Nämä ymmärsivät koronahuijauksen luonteen ja pyrkivät suojelemaan kansaansa. Valko-Venäjän presidentti Luhashenko torjui myös globalistien tarjoaman korona-ohjelman ja sai värivallankumoukselliset niskaansa. Yhteistyö Venäjän turvallisuuselinten kanssa ilmeisesti piti Lukashenkon yhä vallassa.

    Syyriassa värivallankumoukset tai kapinallisryhmien varustaminen ei ole tuottanut tulosta ja niinpä USA:n neocon-ulkopoliitikot ovat perustamassa pysyvää miehitystä Itä-Syyriaan, jossa maan tärkeät öljykentät ovat. Tarkoitus on jauhaa kansansa suojelevan Al-Assadin hallinto palasiksi näännyttämällä maa nälkään ja energian ja valuutan puutteeseen. Myös Jemenissä on käynnissä globalistien avoin tuhoamissota aseilla ja nälkään näännyttämällä. Korona on vain pehmeämpi tapa käydä tuhoamissotaa kansoja vastaan.

    Suomi on tiivis osa globalistien vallassa olevaa länsiblokkia, jonka tarkoituksena ja päämääränä on maapallon väestön vähentäminen jopa 90%. Mitään kiveä ei tässä ohjelmassa jätetä kääntämättä. Tällä hetkellä hallinnot on jo valjastettu hyökkäyksiin omia kansojaan vastaan. Kapinoivat kansat nujerretaan sodalla tai nälällä. Kotimaissa hyökkäys on pehmeämpi ja vaiheittainen ja noudattelee tunnettua sanontaa sammakkojen keittämisestä. Verukkeeksi julistetun pandemian uhkaa liioitellaan aina vain enemmän ja toimenpiteitä kiristetään vaihe vaiheelta. Sensuuri ja avoimen keskustelun blokkaaminen ovat olennainen osa kampanjaa. Orgaaninen kansalaistoiminta estetään kieltämällä kokoontumiset. Kirkkoihin ja seurakuntiin on istutettu psykoottiset johtajat, jotka palvovat pedoista suurinta eli Israelia. Kukaan tervejärkinen ei noihin seurakuntiin mene. Valtionkirkko on solutettu kommunisteilla ja vapaamuurareilla ja taivuteltu palvelemaan mm. LGBT-agendaa ja hylkäämään Jumalan Sana. Isänmaalliset ryhmittymät on solutettu sekopäillä.

    Jokaisen tulisi nyt ymmärtää, että mitään automaattista paluuta normaaliin ei enää ole ja hallinnot on valjastettu nyt mukaan ”sammakkojen keitto”-ohjelmaan. Tieteellisiä, järjellisiä tai moraalisia perusteita korona-kampanjoille ei enää ole eikä ole koskaan ollutkaan. Kansoja kuitenkin huijataan lupauksilla paluusta normaaliin elämään. Kyseessä on nigerialais-kirjeen tapainen huijaus-vedätys, jossa uhrilta aluksi pyydetään pientä summaa rahaa ja luvataan korvattava tämä myöhemmin houkuttelevan hyvityssumman kanssa. Siten seuraa aina vain suurempia pyyntöjä samalla kun korvattava potti suurenee. Ihminen ei voi psykologisesti irtaantua tästä koukuttavasta huijauksien ketjusta.

    Plusääni(17)Miinusääni(0)
    1. Julistetaanko hätätila? – Keskikuolleisuus romahtanut Suomessa jo viikko viikolta!

     Pääministeri Sanna Marin vaatii ”mahdollisimman nopeasti” Suomeen EU-mallin mukaisia sulkutilatoimia ”tappavalla COVID-viruksella” perustellen. Kiire onkin kova, koska tilastot osoittavat Suomen keskimääräisen kuolleisuuden jo romahtaneen ennätysalhaiseksi.
     https://mvlehti.net/2021/03/26/julistetaanko-hatatila-keskikuolleisuus-romahtaa-suomessa-viikko-viikolta/

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
 7. KORONAJUNA ETENEE VÄÄJÄÄMÄTTÄ
  Koronahuijaus etenee juuri niin kuin se on suunniteltu Maailman talousfoorumissa. WHO ja THL on saastutettu vapaamuurareilla ja lahjotuilla toimijoilla. Sensuuri on aukotonta. Kukaan rehellinen tiedemies ei saa ääntään kuuluviin. Kuinka tämä on mahdollista? Vastaus on selvä. Sama taho, joka on onnistunut vääristämään koko länsimaisen historiankirjoituksen ja tekemään holokaustivalheesta uskonnon (katso vapaamuurarien toimia paljastava sivu http://uppochnersehr.wordpress.com/), on nyt koronahuijauksen takana. Kyseessä on kirjaimellisesti juutalaisten maailmanvaltausprojekti. Siionin Viisailla on noin 1000 triljoonan dollarin varat sekä mahtava vapaamuurarijärjestä käytössään. Sitä vastaan taistelu on todella haasteellista. Informaatiosota on ainoa mahdollisuus. Monet tavalliset ihmiset ovat jo saaneet ”valaistuksen” eli ymmärtävät koronahysterian perustuvan valheille. Tällaisia ihmisiä tulee saada lisää. Siinä on ainoa ratkaisu. Israel on selvästi tehty esimerkiksi muille maille. Sen tähden siellä on saatettu voimaan jako hyviin ja pahoihin eli rokotetut ja rokottamattomat. Siksi Israel on rokottanut yli puolet väestöstään. Kyse on vain Siionin Viisaiden pelistä gojimien hämäämiseksi. Rokottamattomille on tulevaisuudessa tarjolla keskitysleirit. Tällä tavoin valhe pääsee hallitsemaan totuutta. Ellei sitten tule kumous ja suuret kansanjoukot heräävät. Tämä herätystyö on vaihtoehtomedioiden suuri tehtävä. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 8. EU:n virallinen tietokanta koronarokotuksista: 3,964 kuolemaa ja 162,610 haittavaikutusta

  EU:n virallisen EudraVigilance (EMA) tietokannan mukaan maaliskuun 13. päivään mennessä lähes 4 000 EU-kansalaista on kuollut ja yli 160 000 tapausta on raportoitu kolmen rokotteen, Pfizer/Biontechin, Modernan ja AstraZenecan COVID-rokotusten seurauksena.
  https://mvlehti.net/2021/03/26/eun-virallinen-tietokanta-koronarokotuksista-3964-kuolemaa-ja-162610-haittavaikutusta/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 9. Elämme nyt helvetin planeetalla. Mutta useimmat ihmiset eivät tiedä sitä.
  … Massamedia, jonka Big Pharma on lumonnut tai osallisena siihen, harjoittaa pelkopornoa viikon jokaisena päivänä huutamalla tuomioviestään: ”OTA ROKOTTEESI TAI KUOLE!”
  Asumme nyt maailmassa, jossa emme uskalla suudella rakkaimpiamme ilman riskiä tai puristaa parhaiden ystäviemme käsiä.
  — Gian Franco Spotti

  https://www.darkmoon.me/2021/italian-political-dissident-denounces-covid-19-vaccine-we-are-all-guinea-pigs/

  Italian Political Dissident Denounces Covid-19 Vaccine—’We Are All Guinea Pigs!’
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=230989
  We are now living on a planet of hell. But most people don’t know it.
  The mass media, mesmerised by Big Pharma or complicit with it, engages in fear porn every day of the week by blaring forth their message of doom: “TAKE YOUR VACCINE OR DIE!”
  We are now inhabiting a world in which we dare not kiss our dearest loved ones without risk or shake the hands of our best friends.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Maskien alustava tutkimus paljastaa yllätyksen, videossa se näkyy. Herää kysymys voidaanko ’covidia’ levittää maskin kautta?
  Nano Worms in Face Masks? Max Igan Preliminary Mask Examination

  https://www.bitchute.com/video/X9xCvMIFEcHM/
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=231057

  Italian Political Dissident Denounces Covid-19 Vaccine—’We Are All Guinea Pigs!’
  https://www.darkmoon.me/2021/italian-political-dissident-denounces-covid-19-vaccine-we-are-all-guinea-pigs/#more-154362

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. ”Sanna Marin ja muu maan poliittinen valtaeliitti ovat täydellisiä kansanpettureita. Miksi he toimivat Suomen etujen vastaisesti?”

  Marin on SDP:n mannekiini, jonka ainoa tarkoitus on olla mahdollisimman paljon näkyvillä, täydessä meikissä oli maskia tai ei, maksimoimassa SDP vaalimenestystä. Marin näkyy joka päivä Ylen sivuilla ”täydessä iskussa” ja nyt myös vaihtoehtomedian sivuilla kuten MM.
  Puolueista SDP on täysin sionistien hallussa, ollut sitä kaiketi perustamisestaan saakka (siis sionistien perustaman). Siksi SDP pitää YK:n (sionistien perustama organisaatio) dokumenttia ’Agenda 2030’ käsikirjanaan. Dokumentti on täynnä ristiriitaisuuksia, itsestään selvyyksiä ja tyhjiä lauseita. Mutta kaikki dystopisen yhteiskunnan olennaisimmat rakenneosat alleviivattuna. SDP:n vaikuttajat ovat käyneet varsin ahkerasti mm. Bilderberg-kokouksissa:
  Paavo Lipponen, SDP, 5, 1998-2004
  Jutta Urpilainen, SDP, 1, 2012
  Eero Heinäluoma, SDP, 1, 2006
  Erkki Liikanen, SDP, 3, 1999, 2005, 2019
  Martti Ahtisaari, president SDP, 2, 1994, 1996, Committee of 300
  Kalevi Sorsa, SDP, 1, 1990

  Kumma ettei Lipponen ole saanut mitään ’palkintoa’ palveluksistaan kuten Ollila ja Niinistö. Tai sitten se laadultaan ’näkymätöntä’,

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 12. Plandemic -dokumenttielokuva tekstitetty suomeksi

  Plandemic – Indoctornation- dokumenttielokuvaan on kerätty vaikuttava määrä tietoa siitä, miksi elämme parhaillaan koronahysterian valtaamassa maailmassa. Oletko kuullut esimerkiksi Event 201-harjoituksesta, joka simuloi pandemiaa ja joka pidettiin syksyllä 2019? Entä tiedätkö, miten lääketeollisuus, viranomaiset ja media ovat kytköksissä?
  Plandemic paljastaa tieteellisen ja poliittisen eliitin, jotka ovat vastuussa huijauksesta, jona maailmanlaajuista terveydenhuoltojärjestelmää voidaan pitää.
  https://koronarealistit.com/plandemic-dokumenttielokuva-tekstitetty-suomeksi/

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 13. Korona on täyttä huijausta ja media lietsoo joka päivä pelkoa kaikilla mahdollisilla keinoilla. On se sitten x tartuntaa tänään tai joku urpo kuoli ”koronan aiheuttamiin” juttuihin (eli koronan kanssa, paskat se mitään ihmeellistä aiheutti kausiflunssaa enemmän). Kaikki tämä jotta saataisiin nuoremmatkin piikille josta sitten ”kiva” alkaa. Vähintäänkin lapsettomuutta aiheuttaa. Ja sitten niistä komplikaatioista syytetään vaikka dieselin pienhiukkasia jotta saadaan lisää veroja. Ei uskoisi ellei näkisi kuinka korruptoitunut maa Suomesta on tullut.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat