Rokotusten haittavaikutuksia voi yrittää minimoida

…jos välttämättä haluaa ottaa rokotuksen.

Suomessa 95 % lapsista rokotetaan. Aikuiset ottavat rokotuksia mm. flunssaa, hepatiitti B:tä, papilloomavirusta, jäykkäkouristusta, poliota, isorokkoa ja malariaa vastaan.

Rokotuksissa ihmiseen ruiskutetaan tai hänelle annetaan suun tai nenän kautta elävä, osittain tai kokonaan inaktivoitu eli tainnutettu taudinaiheuttaja, virus tai bakteeri, sekä tehosteaineita eli adjuvantteja ja muita lisäaineita. Elävää poliovirusta annetaan usein suun kautta. Rokoteaineksista tavallisimpia ovat alumiini (neljä eri muotoa), elohopea (timerosaali), erilaiset öljyt kuten Freundin emulsifioitu öljy, mineraaliöljy, maapähkinäöljy ja haiöljy, bakteeriperäiset tuotteet kuten hinkuyskäbakteeri Bordettella pertussis, Mycobacterium (tuberkuloosi), koleratoksiini jne. Mukana on eläinsoluja, esim. apinan munuaista tai keuhkoa, vasikan sikiötä, lehmän sydäntä, kanan embryota tai munaa, koiran munuaista, hevosen, hiiren tai sian verta, kanin aivoja, lehmän verta ynnä muita. Niissä on myös ihmisen sikiötä. Lisäksi rokotteissa on antibiootteja, geenimanipuloitua virus-, bakteeri-, hiiva- tai eläinperäistä DNA:ta, liuottimia kuten polysorbaatti 80 tai 20, formaldehydiä, vapaita aminohappoja, kortisonia, natriumboraattia, fenolia, natriumhydroksidia eli lipeää, lipopolysakkarideja, sukroosia, sorbitolia ja monenlaisia muita kemikaaleja. (1)

Koktailin tarkoituksena on stimuloida immuunipuolustusta. Tutkimukset näyttävät, että immuunivasteen aktivointi voi jatkua jopa kaksi vuotta rokotuksen jälkeen. Eikö se sitten ole hyväksi?

Ei, sillä rokote on keinotekoinen patogeeni, jota vastaan elimistö yrittää kaikin voimin taistella. Yleensä tartuntatautien aiheuttajat pyrkivät kehoon nenän, suun, keuhkotiehyiden tai ruoansulatuskanavan limakalvojen kautta. Limakalvojen oma immuunijärjestelmä – IgA-immuunisysteemi – hoitaa useimmiten omin voimin tunkeutujan nujertamisen. Sen jälkeen taisteluvalmius sammuu nopeasti, mikä tapahtuu siksi etteivät normaalit solut vaurioittuisi.

Organismien antaminen ruiskeena tai muuta kautta immuunipuolustuksen stimuloimiseksi on luonnoton tapahtuma. Lukuisat tutkimukset osoittavat, että kun kehon immuunisysteemi aktoivoidaan, myös aivojen immuunisolut, mikrogliat ja astrosyytit, aktivoituvat. Mitä voimakkaampi ja pitkäaikaisempi kehon stimulaatio on, sitä voimakkaampi ja pitkäaikaisempi on aivosolujen reaktio. (2) Pitkittyneellä kemiallisella stimulaatiolla voi olla niihin tuhoisa vaikutus. Aivoissa syntyy tulehdustila ja/tai verenvuotoa.(3) Aivotulehdus eli enkefaliitti voi seurata mistä tahansa rokotteesta, ja sen mainitsevat useimmat rokotteiden valmistajat tuoteselosteessaan muiden mahdollisten haittavaikutusten ohella. Enkefaliittia liittyy runsaasti etenkin hinkuyskärokotteeseen (missä tahansa rokoteyhdistelmässä), tuhkarokko-, sikotauti- ja vihurirokko-rokotteisiin (missä tahansa yhdistelmässä), hepatiitti-B-rokotteeseen, HPV-rokotteeseen (Gardasil, meillä Cervarix), vesirokko- ja lukuisiin influenssarokotteisiin. Lasten kehittyvät aivot ovat erityisen alttiita aivotulehduksen haitoille.

Akuutilla enkefaliitilla on seurauksensa. Liikerajoitukset, henkinen jälkeenjääneisyys, epilepsia, keskittymis- ja oppimisvaikeudet, ADHD ja alentunut älykkyys ovat tavallisia (Yhdysvaltain rokotehaittojen seurantaa tekevä viranomaiselin VAERS, Table of Reportable Events Following Vaccination). Esimerkiksi narkolepsiatapauksissa rokote laukaisee autoimmuunitulehduksen lapsen unikeskuksen soluissa.(4)

Tehosteaine alumiini aiheuttaa hermosolujen kuolemaa. Se kerääntyy aivoihin ja muualle elimistöön. Se on neurotoksiini, johon liittyy riski sairastua autoimmuunisairauksiin (autismi, diabetes, astma, reuma, allergiat, MS-tauti) ja pitkäaikaiseen enkefaliittiin neurologisine komplikaatioineen. Se liitetään Alzheimerin tautiin, parkinsonismiin, verisairauksiin, syöpään jne.

Säilöntäaineena käytetty timerosaali (josta 50% on elohopeaa) metaboloituu aivoissa metyylielohopeaksi ja siitä edelleen vielä myrkyllisemmäksi ”epäorgaaniseksi” elohopeaksi, joka varastoituu aivoihin ja muihin kudoksiin, kuten munuaisiin. Se ei siis metaboloidu harmittomaksi, kuten kuulee rokotuksia edistävien tahojen väittävän. Elohopea on myrkyllinen aivosolujen mitokondrioille ja tunnettu neurotoksiini, mutageeni ja karsinogeeni eli syövän aiheuttaja. Yhdysvaltain CDC:n (Centers for Disease Control and Prevention, korkea terveysviranomainen joka vastaa suunnilleen meidän THL:a) omat tilastot todistavat sen yhteyden autismiin, ei-orgaanisiin unihäiriöihin kuten narkolepsiaan ja puhehäiriöihin.(5) Alumiini ja elohopea yhdessä tehostavat toistensa myrkyllisyyttä. – Rokotteiden valmistajat yleensä kieltävät, että rokotteissa olisi enää elohopeaa, mutta esimerkiksi 60 %:ssa flunssarokotteista se on edelleen mukana. Sikainfluenssarokote Pandemrixissa on elohopeaa. Dr Boyd Haleyn (Kentuckyn yliopisto, 2012) mukaan elohopeaa on myös yhä kaikissa lasten rokotteissa. (6)

Viime vuosina on puhjennut suuriakin tartuntatautiepidemioita, joissa lähes kaikki sairastuneet ovat olleet rokotettuja. Hinkuyskätapaukset lisääntyvät voimakkaasti teollisissa maissa, samoin tuhkarokko ja sikotauti. Kaliforniassa on äskettäin puhjennut polioepidemia, jota tutkijat kutsuvat – hiukan epätoivoisesti – ”polion kaltaiseksi sairaudeksi”, koska siinäkin valtaosa sairastuneista on rokotettu poliota vastaan. Toisaalta Intian ”onnistuneeksi” julistettu polion hävityskampanja tuotti vuonna 2011 47.5002011 47.500 polionkaltaista halvausta, jotka levisivät suun kautta annettavan poliorokotteen avulla. Poliorokotteen aiheuttamia poliotapauksia on raportoitu 1950-luvulta asti.

Flunssarokotteidenkin teho on erittäin kyseenalainen. Arvostettu englantilainen tutkimuslaitos Cochrane Reviews kävi läpi yli 40 kliinistä tutkimusta. Se totesi rokotteiden tehosta: ”Keskimäärin ehkä 1 (rokotettu) aikuinen 100:sta saa influenssan kaltaisia oireita, verrattuna rokottamattomien 2:een aikuiseen 100:sta. Toisin sanoen, meidän on rokotettava 100 tervettä aikuista, että saamme ehkäistyksi yhden oireilevan tapauksen. Emme kuitenkaan havainneet uskottavaa näyttöä, että rokote ehkäisisi komplikaatioita kuten keuhkokuumetta tai kuolemia.”(7) Alle 2 vuoden ikäisten lasten (6kk-24kk) flunssarokotusten tehosta ei myöskään ole näyttöä. Asthma Health Caren tutkimuksessa, jossa perehdyttiin 51:een tutkimukseen (294 000 lasta), ei saatu näyttöä, että flunssarokote olisi ollut placeboa tehokkaampi. Yli 2-vuotiailla lapsilla teho oli vain 33%. (8) Flunssarokotukset eivät ole myöskään vähentäneet sairaslomapäiviä tai sairaalahoitoja eivätkä yli 65-vuotiaiden sairaalahoitoja flunssan komplikaatioiden vuoksi; vanhusten flunssaan sairastumista ne vähensivät hiukan. (Cochrane-analyysi, 75 tutkimusta). Sen sijaan flunssarokotetuilla lapsilla on kolme kertaa suurempi riski joutua sairaalahoitoon flunssan takia (Mayo Clinic, Minnesota, tutkimus 6 kk – 18 vuoden ikäisillä, esitetty konferenssissa The 105th International Conference of the American Thoracic Society, San Diego, 2013).

Kausirokote flunssankaltaisia oireita vastaan näyttää toimivan parhaiten täysin terveiden aikuisten kohdalla, koska vain heillä on todettu muodostuvan riittävästi vasta-aineita – joka siis on rokottamisen tarkoitus. Pienet lapset, kroonikot, vanhukset jäävät tämän ryhmän ulkopuolelle, heitä siis rokotetaan turhaan ja itse asiassa vain heidän vahingokseen.

Rokotteiden todellisesta tehosta ei ole koskaan ollut luotettavaa tutkimustietoa. Haittavaikutuksistakin on saatu varmaa tietoa vasta, kun rokotetut ovat poteneet, sairastuneet vakavasti tai kuolleet. Lääketehtaiden tutkimukset tehdään – ymmärrettävästi – valmistajan taloudellista etua silmälläpitäen, lääketeollisuushan on liiketoimintaa. Tavallisesti rokotetutkimus etenee näin: ryhmä A saa tutkittavaa rokotetta, ryhmä B saa jotain toista rokotetta ja ehkä myös lääkettä, ja sitten tuloksia verrataan, jolloin A-ryhmän saama rokote osoittautuu tehokkaammaksi ja/tai vähemmän haittavaikutuksia aiheuttavaksi. Haittavaikutuksia ei myöskään odotella turhan kauan, 1 – 4 viikkoa riittää.  Vertailun vuoksi: 1-tyypin diabetes puhkeaa tyypillisesti 3-4 vuotta rokotuksen jälkeen, tämän todistavat diabetesepidemiat tiettyjen rokotuskampanjoiden jälkeen. Lääketehtaat eivät myöskään ole vielä koskaan tehneet rokotetutkimusta, jossa verrokkiryhmä B saisi vain suolaliuosta, jolloin A-ryhmän kokemat tehot ja haitat vertautuisivat rehellisesti. Tai jos ovat tehneet, tulosta ei ole haluttu julkaista.

Lisäksi lääketehtaat ja terveysviranomaiset eivät KOSKAAN tee tutkimusta, jossa verrattaisiin rokotettujen ja rokottamattomien sairastuvuutta ja terveydentilaa. Ne tilastolliset tutkimukset, joita riippumattomat tutkijat ovat tehneet, osoittavat että tähän kaihtamiseen on rokottajilla hyvä syy. Olen löytänyt tällaisia tutkimuksia kuusi, Englannissa, Uudessa Seelannissa 1992 ja 1995, Espanjassa 1999 ja vuonna 2011 Saksassa tehdyt tutkimukset sekä Keski-Euroopan maita koskeva lastenlääkärien tutkimus. Ne kaikki osoittavat, että rokottamattomien lasten terveys on huomattavasti parempi kuin rokotettujen. Saksalaiset tutkimukset koskivat 8000 0-198000 0-19-vuotiasta lasta ja toinen, vielä suurempi tutkimus (KIGGS) 17,461 lasta, iältään  0-17 vuotta.

Tutkimukset paljastavat, että rokotetut lapset potevat huomattavasti enemmän erilaisia sairauksia kuin rokottamattomat. Esimerkiksi astmaa poti 4,7% rokotetuista (6 % USA:ssa, 14-16 % Australiassa, lähde Australia´s Health 2004, AIHW), rokottamattomista 2,5 %, neurodermatiittia oli 13,2 %:lla rokotetuista, rokottamattomista 7%:lla. Tuhkarokkorokotuksen saaneista 92 % tarvitsi kitarisaleikkauksen rokotuksen jälkeen, rokottamattomista ei yksikään. Poskiontelontulehduksia, syyliä, iho-ongelmia ja keskikorvantulehduksia, diabetesta ja epilepsiaa oli rokottamattomilla huomattavasti vähemmän, samoin allergioita, keliakiaa, lukemis- ja puhehäiriöitä, ahdistusta ja masennusta ja vuoteenkastelua. Autismitapauksia oli rokottamattomien parissa neljä, joista yhdellä oli veressä paljon elohopeaa, alumiinia ja arsenikkia, toisen äiti reagoi voimakkaasti elohopeaan. Ero on valtava rokotettuihin verrattuna. Yhdysvalloissa, jossa lapset saavat eniten rokotuksia maailmassa, CDC ilmoittaa autismia potevien määräksi 1: 88 lasta (toiset lähteet 1:50).(9)

1-tyypin diabetes on rokotusten myötä lisääntynyt kaikkialla voimakkaasti. Suomessa on pitkään esiintynyt 1-tyypin diabetesta suhteellisesti eniten maailmassa. Immuuniasiantuntija J.Barthelow Classen, MD on seurannut suomalaislasten rokotusten lisääntymisen ja diabeteksen esiintymisen suhdetta. Suomessa rokotettiin 114,000 lasta hemofilus-influenssaa vastaan. Rokotuksen tarkoituksena oli estää 7 kuolemaa ja 7-26 aivovauriota 100.000:ta rokotettua lasta kohden. Ensimmäisen rokotuskierroksen jälkeen Suomessa nähtiin 56 ”ylimääräistä” diabetestapausta/100.000 rokotettua lasta. Kun rokotuksen tehoa lisättiin vahvemmalla rokotteella, saatiin 75 ylimääräistä diabetestapausta/100.000 lasta. Kummallakin kerralla diabetekset puhkesivat tilastollisesti merkittävinä ryppäinä 3-4 vuotta rokottamisen jälkeen. Ennen rokotuksia alle 4-vuotiaiden lasten diabetestilanne oli Suomessa stabiili.(10) – Uudessa Seelannissa 1-tyypin diabetestapaukset lisääntyivät 60% massiivisen B-hepatiittirokotus-kampanjan jälkeen. CDC:n kokoamat tiedot osoittavat, että 8-viikkoisena saatuun B-hepatiittirokotukseen liittyy 90%:lla kohonnut riski sairastua 1-tyypin diabetekseen.(11)

Ota selvää, ennen kuin päätät rokotuttaa itsesi ja ennen kaikkea lapsesi.

 
Jos päätät ottaa rokotuksen

Lääkärit Russell Blaylock, MD, neurokirurgi ja Harold Buttram, MD suosittelevat seuraavia varotoimenpiteitä henkilölle joka aikoo ottaa rokotuksen. Huomaa, että haittavaikutukset ovat harvinaisempia niillä, joilla on terveellinen ruokavalio, hyvä ravinnetaso ja hyvä suolistofloora.

1) Älä koskaan anna rokottaa sairasta lasta, ei edes lievästi nuhaista, sillä kaikki virukset heikentävät immuunipuolustusta, ja kysymyksessä voi olla virus. Lapsi on tällöin alttiimpi rokotuksen haittavaikutuksille. Älä rokotuta itseäsikään, ellet ole kunnossa.

2) Älä anna lapsen saada enempää kuin kaksi rokotusta kerralla – eikä koskaan yhdistelmärokotteita. Harkitse tarkkaan omallakin kohdallasi. Paras on, jos yksittäisten rokotteiden välillä on kuusi kuukautta, että immuunipuolustus ehtii toipua.

3) Vältä kaikkea sokeria useita päiviä ennen ja jälkeen rokottamisen, koska sokeri alentaa immuunipuolustuksen suojaavia toimintoja. Se heikentää valkosolujen kykyä tuhota bakteereja ja viruksia.

4) Älä koskaan suostu ottamaan rokotetta, jossa on timerosaalia. Vaadi nähtäväksesi lista aineista, joita rokote sisältää. Lisäisin tähän: jos olet raskaana, älä ota rokotuksia. Sikiön arvioitu ”turvallinen” elohopean saanti on enintään 0,01 mg – influenssarokotteessa elohopeaa on 25 mg, siis 2.500 kertaa ”turvallinen” määrä. Tuo turvallisuusrajakin on jonkinlainen rokottajien työhypoteesi, sillä timerosaalille ei ole todettu ihmiselle toksikologisesti turvallista saantimäärää, vaan pieninkin saanti on haitallinen. Sikiön aivoverieste ei kykene tehokkaasti torjumaan rokotuksen kemikaaleja, joten lapsesi mahdollisuus sairastua esimerkiksi autismiin on monisatakertainen.(12) Rokotusten on myös todettu aiheuttavan sikiökuolemia. Vuosien 2008-2009 flunssarokote aiheutti sikiökuolemia ja keskenmenoja suhteessa 6,8 kuolemaa miljoonaa raskaana olevaa kohti, mutta kaksoisrokote 2009-2010 aiheutti 77,8 sikiökuolemaa miljoonaa raskaana olevaa kohti. Lisäys oli 4250%. H1N1-rokotteen pakkauksessa on valmistajan varoitus: ”Ei ole tiedossa, voivatko nämä rokotteet aiheuttaa vahinkoa sikiölle raskaana olevia rokotettaessa tai voivatko ne haitata suvunjatkamiskykyä.” Todelliset vahinkoluvut ovat suurempia, sillä alle 10 % haittavaikutuksista tulee yleensä raportoiduksi viranomaisille, ja kuolemantapauksista raportoidaan noin 1 prosentti. Rokotteiden vaikutuksista raskaana oleville ei ole olemassa kunnollista tieteellistä tutkimusta.(13)

5) Ota mukaasi rokotuspaikalle kylmäpakkaus, jonka asetat heti pistokohtaan, sillä se hillitsee immuunireaktiota. Jatka kylmäpakkauksen käyttöä vielä kotona loppupäivän ajan. Jos saat immuunireaktioita seuraavana päivänä, ota kylmä suihku ja jatka kylmäpakkauksen käyttöä.

6) EPA, kalaöljyn Omega 3, on vahva immuunireaktion laimentaja. Suuri määrä EPA:a saattaa tästä syystä altistaa infektioille (esim. vilustumiselle), mutta rokotuksen tehosteaineiden aiheuttaman immuunireaktion hillitsemiseksi se on paikallaan. Kun EPA-öljy nautitaan tuntia ennen rokotepistosta, joka sisältää erittäin haitallista lipopolysakkaridia (LPS), se tutkimusten mukaan salpaa täydellisesti LPS:n kyvyn aiheuttaa aivotulehdus. Ota keskivertoannos päivittäin ja lisää sitä, jos oireet vaativat.

7) C-vitamiini on tärkeä tulehdusten estäjä. Harold Buttram suosittelee 500 mg joka neljäs tunti päiväsaikaan. Russell Blaylock suosittelee 1000 mg neljä kertaa päivässä aterioiden välillä ja kehottaa välttämään askorbiinihappoa (joka on synteettinen C).

8) Kurkumiini ja kversetiini ovat flavonoideja jotka pystyvät salpaamaan tehosteaineiden laukaiseman, haitallisen pitkäkestoisen immuunireaktion.

9) E-vitamiinin ei-synteettinen eli luonnollinen muoto gamma-tokoferoli lievittää immuunirektioita ja tulehdusta.

10) Astaxantiini on karotenoidi (A-vitamiinin esiaste). Se estää tulehduksia ja muiden karotenoidien tavoin suojaa rokotteiden myrkyllisyyttä vastaan. Australian alkuasukkaiden ja Afrikan lasten rokotekuolemien yhteydessä on havaittu karotenoidien puutosta.

11) Rokotekuolemissa on havaittu myös sinkin puutos; sinkki suojaa voimakkaasti rokotteiden myrkyllisyydeltä. Älä käytä sinkki-kupari-yhdistelmää, koska kupari tri Blaylockin mukaan kiihdyttää vapaiden radikaalien muodostusta.

12) Vältä kaikkia immuunistimulantteja, kuten maitoheraproteiinia tai betaglukaania.

13) Ota päivittäin monivitamiini-hivenainevalmiste, jossa ei ole rautaa. Näin saat B-vitamiinia ja seleeniä, joka on tärkeä virusinfektioiden vastustaja ja vähentää tulehdusreaktiota rokotteeseen.

14) Ota magnesium-sitraattia/malaattia 500 mg (elementaalimagnesiumia) 2 kapselia 3 x päivässä.

15) D3 on hyvin tärkeä. Se on tri Blaylockin mukaan oikeastaan hermohormoni, ei vitamiini ja lievittää immunologista ylirektiota – tai kohentaa alireaktiota. Rokottamisen jälkeen se auttaa immuunireaktion kontrollissa, jos lapset saavat 5000 kansainvälistä yksikköä IU (noin 125 mikrogrammaa) päivässä kahden viikon ajan ja sen jälkeen 2000 yksikköä (noin 50 mikrogrammaa) päivässä ja aikuiset 20.000 yksikköä (noin 500 mikrogrammaa) kahden viikon ajan ja sen jälkeen 10.000 yksikköä (noin 250 mikrogrammaa). Lisäksi alle 12-vuotiaiden lasten pitäisi saada kalsiumia 250 mg/p ja aikuisten 500-1000 mg/p, koska D-vitamiini tehoaa paremmin kalsiumin kanssa.

16) Vältä rokotuksen aikaan ehdottomasti kaikkea elohopeapitoista ruokaa, koska elohopea on voimakas autoimmuunisairauksien aiheuttaja ja altistaa virusinfektioille – ja sitä on esimerkiksi flunssarokotteissa. (Toisaalta kalan syönti raskaana ollessa suojaa sikiötä esim. ADHD-riskiltä, ja kaloissa voi olla elohopeaa. Suosittelen korkealaatuisia, puhtaita omega 3 –valmisteita.)

17) Vältä kaikkia öljyjä jotka heikentävät huomattavasti immuunipuolustusta ja lisäävät tulehdusta – näitä ovat rypsi-, soija-, auringonkukka-, maissi-, saflori- ja maapähkinäöljyt (rokotteiden sisältämä maapähkinäöljy on myös aiheuttanut maapähkinäallergian räjähdysmäisen yleistymisen maailmalla). Turvallisia ovat oliiviöljy, kookosöljy, seesamöljy ja avokadoöljy. Ja voi.

18) Persiljassa on apigeniini-nimistä flavonoidia, joka on hyvin vahva autoimmuunisairauksien ehkäisijä. Toinen hyvä ehkäisijä on sellerin luteoliini. Blaylock suosittelee tehosekoittamaan näitä ja juomaan sekoitusta lasillisen 2xp.

19) Juo vahvaa valkoista teetä 4xp. Sekin hillitsee autoimmuunireaktioita.

Lisävaroitus: Jos suvussasi on autoimmuunisairauksia, sinä ja lapsesi olette alttiimpia rokotusten mahdollisesti laukaisemille autoimmuunisairauksille. Näitä ovat ekseema, astma ja muut allergiat ja yliherkkyydet, myös erilaisille ruoka-aineille, lupus, 1-tyypin diabetes, autismi, reuma jne. Viimeisten 30 vuoden aikana autoimmuunisairaudet ovat yli kaksinkertaistuneet. On vahvaa tutkimusnäyttöä, että nämä autoimmuunisairaudet liittyvät rokotteisiin.(14)

Mikään rokote ei ole täysin turvallinen. Kun olet ottanut rokotuksen, vastuu on sinun. Jos sinä tai lapsesi saatte ikäviä, elinikäisiäkin vaurioita, kukaan ei korvaa niitä. Useimmiten niitä ei osata tai edes suostuta tunnistamaan rokotuksesta johtuviksi.

Pandemrix-rokotteen (sikainfluenssarokote) aiheuttama narkolepsia on – autismin ohella, siitä myös on jo maksettu korvauksia – historiallinen poikkeus. Suomen THL on luvannut narkolepsiaperheille korvauksia, ja Englannin hallitus on alkanut maksaa rokotteesta narkolepsian, katalepsian tai muun vakavan vamman saaneiden lasten vanhemmille miljoona puntaa tapausta kohden. Euroopassa noin 800 lasta on saanut tästä rokotteesta narkolepsian tai muun vakavan vamman, ja lisää tapauksia ilmenee koko ajan. Niiden arvellaan nousevan noin 3.750:een Euroopassa, missä  yli 60 miljoonaa lasta sai rokotteen.

Pyydä rokottajaa kertomaan ja näyttämään, mitä aineksia rokotteessa on ja mitä haittavaikutuksia rokotteen valmistaja ilmoittaa rokotteella olevan. Lista haitoista on rokotepakkauksessa. Laki potilaan oikeuksista ja kuluttajansuojalaki antavat sinulle oikeuden tietää, mitä ostamasi tuote sisältää. Sinulla on myös oikeus olla ostamatta haitallista tai vialliseksi osoittautunutta tuotetta. Rokote on ostettu Suomeen sinun verorahoillasi.

 

Elina Hytönen

14 kommenttia

 1. Täyttä asiaa, josta myös lääkäreiden tulisi ottaa oppia!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Rokotteesta peräisin olevasta polioviruksesta voi tulla patogeeninen monimutkaisessa viraalisessa ekosysteemissä
  useiden rekombinaatiotapahtumien ja mutaatioiden kautta:
  J Infect Dis. 2012 May 1;205(9):1363-73. doi: 10.1093/infdis/jis204. Epub 2012 Mar 29.
  Common and diverse features of cocirculating type 2 and 3 recombinant vaccine-derived polioviruses isolated from patients with poliomyelitis and healthy children.
  Joffret ML1, Jégouic S, Bessaud M, Balanant J, Tran C, Caro V, Holmblat B, Razafindratsimandresy R, Reynes JM, Rakoto-Andrianarivelo M, Delpeyroux F.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22457288

  Systeeminen tulehdusreaktio pneumokokkirokotteen jälkeen:
  Hum Vaccin Immunother. 2014 Mar 18;10(6). [Epub ahead of print]
  Systemic inflammatory reaction after pneumococcal vaccine: a case series.
  von Elten KA1, Duran LL2, Banks TA1, Collins LC2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24642659

  Systeemisiä immunotoksisuusreaktioita rokotteiden adjuvanteista:
  Int Immunopharmacol. 2014 Mar 6;20(1):170-180. doi: 10.1016/j.intimp.2014.02.033. [Epub ahead of print]
  Systemic immunotoxicity reactions induced by adjuvanted vaccines.
  Batista-Duharte A1, Portuondo D2, Pérez O3, Carlos IZ2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24607449

  Tiomersaalille altistuminen ja autismi:
  Int J Environ Res Public Health. 2013 Aug 20;10(8):3771-800. doi: 10.3390/ijerph10083771.
  Thimerosal exposure and the role of sulfation chemistry and thiol availability in autism.
  Kern JK1, Haley BE, Geier DA, Sykes LK, King PG, Geier MR.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23965928

  Neurotoksiset vaikutukset tiomersaalille altistumisesta synnytyksen jälkeen ovat riippuvaisia hiirikannasta:
  Mol Psychiatry. 2004 Sep;9(9):833-45.
  Neurotoxic effects of postnatal thimerosal are mouse strain dependent.
  Hornig M1, Chian D, Lipkin WI.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15184908

  Yhteys moniannosrokotteiden ja kuolemien välillä:
  Stat Med. 2011 Mar 15;30(6):666-77. doi: 10.1002/sim.4120. Epub 2010 Nov 30.
  A modified self-controlled case series method to examine association between multidose vaccinations and death.
  Kuhnert R1, Hecker H, Poethko-Müller C, Schlaud M, Vennemann M, Whitaker HJ, Farrington CP.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21337361

  Mitokondriotauti autismin kirjossa:
  PLoS One. 2008;3(11):e3815. doi: 10.1371/journal.pone.0003815. Epub 2008 Nov 26.
  Mitochondrial disease in autism spectrum disorder patients: a cohort analysis.
  Weissman JR1, Kelley RI, Bauman ML, Cohen BH, Murray KF, Mitchell RL, Kern RL, Natowicz MR.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19043581

  Kehitystoksisuuden hermostoperäiset vaikutukset:
  Lancet Neurol. 2014 Mar;13(3):330-338. doi: 10.1016/S1474-4422(13)70278-3. Epub 2014 Feb 17.
  Neurobehavioural effects of developmental toxicity.
  Grandjean P1, Landrigan PJ2.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24556010

  Portugali keskeyttää Infanrix Tetra-rokotteen käytön haittavaikutusten vuoksi:
  http://www.examiner.com/article/portugal-suspends-gsk-vaccine-due-to-adverse-reactions

  Sikotautiepidemia rokotettujen keskuudessa Hollannissa 2009 – 2012:
  http://childhealthsafety.wordpress.com/2014/03/28/epidemic-of-mumps-among-vaccinated-persons-the-netherlands-2009-2012/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. 120 pidätettiin poliorokotteesta kieltäytymisestä Nigerissä. Niitä, jotka saarnaavat poliorokotteita vastaan, uhataan vankilalla:
  http://healthimpactnews.com/2013/120-arrested-for-refusing-polio-vaccine-in-niger-preachers-threatened-with-jail-if-they-preach-against-the-polio-vaccine/

  Tilastot osoittavat, että tuhkarokon puhkeamisella ei ole mitään tekemistä rokottamattomuuden kanssa:
  http://politicalblindspot.com/data-reveals-measles-outbreaks-have-nothing-to-do-with-non-vaccination-trends/

  Tuotteita, joissa käytetään abortoitujen ihmissikiöiden kudoksia:
  http://wedonthaveitall.com/2013/01/products-that-use-aborted-fetal-tissue-pepsi-kraft-nestle-and-more.html

  Posturaalinen ortostaattinen takykardia ja krooninen väsymys HPV-rokotteen jälkeen:
  http://hic.sagepub.com/content/2/1/2324709614527812.short

  Akuutti disseminoitunut enkefalomyeliitti:
  Arch Neurol. 2005 Nov;62(11):1673-80.
  Acute disseminated encephalomyelitis: an update.
  Menge T1, Hemmer B, Nessler S, Wiendl H, Neuhaus O, Hartung HP, Kieseier BC, Stüve O.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16286539

  Tyttö sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://www.hormonesmatter.com/five-years-gardasil-nursing-mitochondria/

  Poika sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://www.hormonesmatter.com/my-sons-gardasil-story-thiamine-deficiency/

  HPV-rokotteen jälkeiset oireet ja tiamiinin puutos:
  http://www.hormonesmatter.com/post-gardasil-pots-thiamine-deficiency/

  Elohopeamyrkytys lisää riskiä sairastua autismin kirjoon:
  J Toxicol Environ Health A. 2011;74(18):1185-94. doi: 10.1080/15287394.2011.590097.
  Ancestry of pink disease (infantile acrodynia) identified as a risk factor for autism spectrum disorders.
  Shandley K1, Austin DW.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21797771

  Autismin kirjon oireita lapsilla, joilla on neurologisia sairauksia:
  Child Adolesc Psychiatry Ment Health. 2012 Nov 12;6(1):34. doi: 10.1186/1753-2000-6-34.
  Autism spectrum symptoms in children with neurological disorders.
  Ryland HK1, Hysing M, Posserud MB, Gillberg C, Lundervold AJ.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23146284

  Neurologisia fenotyyppejä Downin syndroomassa:
  Prog Brain Res. 2012;197:101-21. doi: 10.1016/B978-0-444-54299-1.00006-6.
  Neurological phenotypes for Down syndrome across the life span.
  Lott IT.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22541290

  Downin syndrooma, hermoston tulehdus ja Alzheimerin taudin hermoston patogeneesi:
  J Neuroinflammation. 2013 Jul 16;10:84. doi: 10.1186/1742-2094-10-84.
  Down’s syndrome, neuroinflammation, and Alzheimer neuropathogenesis.
  Wilcock DM1, Griffin WS.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23866266

  Alzheimerin tauti ja Downin syndrooma. Molemmissa sairauksissa samanlaisia patologisia muutoksia:
  Histopathology. 1988 Aug;13(2):125-37.
  Alzheimer’s disease and Down’s syndrome.
  Mann DM.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2971602

  Oksidatiivinen stressi Downin syndroomassa tapahtuu raskauden varhaisvaiheessa:
  Proteomics Clin Appl. 2011 Apr;5(3-4):167-78. doi: 10.1002/prca.201000121. Epub 2011 Feb 24.
  Oxidative stress occurs early in Down syndrome pregnancy: A redox proteomics analysis of amniotic fluid.
  Perluigi M1, di Domenico F, Fiorini A, Cocciolo A, Giorgi A, Foppoli C, Butterfield DA, Giorlandino M, Giorlandino C, Schininà ME, Coccia R.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21360684

  Alzheimerin taudissa mikroglia ja astrosyytit ovat aktivoituneena ja tuottavat liikaa tulehduksellisia sytokiineja.
  Samanlaisia tapahtumia esiintyy sikiöillä ja vastasyntyneillä, joilla on Downin syndrooma:
  US Neurol. 2010;6(2):19-27.
  Neuroinflammatory Cytokines-The Common Thread in Alzheimer’s Pathogenesis.
  Griffin WS1, Barger SW.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22408651

  Oksidatiivinen stressi ja mitokondrioiden toimintahäiriö Downin syndroomassa:
  Curr Gerontol Geriatr Res. 2012;2012:383170. doi: 10.1155/2012/383170. Epub 2012 Apr 29.
  Oxidative Stress and Mitochondrial Dysfunction in Down’s Syndrome: Relevance to Aging and Dementia.
  Coskun PE1, Busciglio J.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22611387

  Uusi autoimmuunioireyhtymä yhdistetty alumiiniin rokotteissa:
  http://www.greenmedinfo.com/blog/new-autoimmunity-syndrome-linked-aluminum-vaccines

  Rokotehulluus ja sen unohdetut lapset:
  http://www.fhfn.org/vaccine-madness-and-its-forgotten-children/

  MPR-rokote: Faktat vs. fiktio.
  http://www.nbc4i.com/story/24917082/mmr-vaccine-fact-vs-fictionaccine-fact-vs-fiction

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Lisääntynyt oksidatiivinen stressi ja heikentynyt metylaation kapasiteetti voivat johtaa autismin kehittymiseen:
  Am J Clin Nutr. 2004 Dec;80(6):1611-7.
  Metabolic biomarkers of increased oxidative stress and impaired methylation capacity in children with autism.
  James SJ1, Cutler P, Melnyk S, Jernigan S, Janak L, Gaylor DW, Neubrander JA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15585776

  Tiomersaali häiritsee kasvutekijöiden signalointia:
  Mol Psychiatry. 2004 Apr;9(4):358-70.
  Activation of methionine synthase by insulin-like growth factor-1 and dopamine: a target for neurodevelopmental toxins and thimerosal.
  Waly M1, Olteanu H, Banerjee R, Choi SW, Mason JB, Parker BS, Sukumar S, Shim S, Sharma A, Benzecry JM, Power-Charnitsky VA, Deth RC.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14745455

  Kehityshäiriöitä ja mitokondrioiden toimintahäiriö lapsella, jolla on autismi:
  J Child Neurol. 2006 Feb;21(2):170-2.
  Developmental regression and mitochondrial dysfunction in a child with autism.
  Poling JS1, Frye RE, Shoffner J, Zimmerman AW.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16566887

  Tutkimus osoittaa, että autistisilla lapsilla aivot kokevat kasvupyrähdyksen pian syntymän jälkeen ja että kasvu hidastuu muutamaa vuotta myöhemmin. Tutkijat toteavat, että hermoston tulehdus näyttää olevan läsnä autismia sairastavien aivokudoksessa lapsuudesta aikuisuuteen:
  Neuroscientist. 2005 Oct;11(5):417-40.
  Large brains in autism: the challenge of pervasive abnormality.
  Herbert MR.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16151044

  Tutkimus osoittaa, että liiallinen solun ulkopuolisen glutamaatin kertyminen rotilla liittyy eksitotoksisuuteen.
  Tiedot viittaavat siihen, että vastasyntyneiden altistuminen tiomersaalille voi aiheuttaa eksitotoksisia aivovaurioita,
  jotka johtavat neurologisiin kehityshäiriöihin:
  Neurochem Res. 2012 Feb;37(2):436-47. doi: 10.1007/s11064-011-0630-z. Epub 2011 Oct 21.
  Administration of thimerosal to infant rats increases overflow of glutamate and aspartate in the prefrontal cortex: protective role of dehydroepiandrosterone sulfate.
  Duszczyk-Budhathoki M1, Olczak M, Lehner M, Majewska MD.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22015977

  Influenssaan liittyvä kuolleisuus lisääntyi eläkeläisten keskuudessa Yhdysvalloissa 1980- ja 1990-luvuilla, samalla kun influenssarokotekattavuus nelinkertaistui:
  Vaccine. 2009 Oct 23;27(45):6300-4. doi: 10.1016/j.vaccine.2009.07.008.
  Influenza vaccination and mortality benefits: new insights, new opportunities.
  Simonsen L1, Viboud C, Taylor RJ, Miller MA, Jackson L.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19840664

  Immunologian tohtori Tetyana Obukhanych – Laumaimmuniteetti: myytti vai todellisuutta?
  http://www.greenmedinfo.com/blog/herd-immunity-myth-or-reality

  Poikavauva kuoli saatuaan hepatiitti B-rokotteen:
  http://www.iansvoice.org/

  Tyttö sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://www.digitaljournal.com/life/health/op-ed-13-year-old-vaccine-injured-girl-s-story-revealed-on-examiner-com/article/377222

  ”Rokotteet pelastivat meidät” – Älyllistä epärehellisyyttä paljaimmillaan:
  http://childhealthsafety.wordpress.com/2014/04/10/vaccines-saved-us-intellectual-dishonesty-at-its-most-naked/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Vihjeitä siitä, että autismi voi löytyä suolistosta:
  http://psychcentral.com/news/2013/07/05/clues-about-autism-may-be-found-in-the-gut/56852.html

  Tuhkarokkorokotteen saanut levitti tuhkarokkoa muihin rokotettuihin:
  http://childhealthsafety.wordpress.com/2014/04/12/us-mmr-measles-vaccine-failing-vaccinated-new-yorker-causes-measles-outbreak-in-other-vaccinated-new-yorkers-not-an-unvaccinated-child/

  Kahdeksan kuukautta vanha vauva kuolee vain viikkoja hepatiitti B-rokotteen jälkeen; Hänen syytön
  isänsä on yhä vankilassa 20 vuotta myöhemmin:
  http://vactruth.com/2014/04/07/baby-dies-hep-b-vaccination/

  Mies vangittiin vauvan tappamisesta. Lääketieteen asiantuntijat ja rokotteiden puolestapuhujat myöntävät,
  että vauva kuoli rokotuksen haittavaikutukseen:
  http://www.freeyurko.bizland.com/

  HPV-rokotteiden haitat ovat saaneet japanilaiset vaatimaan HPV-rokotusten lopettamista:
  http://sanevax.org/hpv-vaccine-harms-japanese-demanding-hpv-vaccinations/

  Ranskan lääketieteen ammattilaiset kysyvät: Ovatko HPV-rokotteet tarpeellisia?
  http://sanevax.org/france-are-hpv-vaccines-necessary/

  Tyttö sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/gardasil-parents-worst-nightmare/

  Japani ja HPV-rokotekiista:
  http://sanevax.org/japan-hpv-vaccine-controversy/

  Lisääntyneitä ensiapukäyntejä tai sairaalakäyntejä tyttövauvoilla, jotka saavat MPR-rokotteen 12-kuukauden ikäisinä:
  Vaccine. 2014 Feb 26;32(10):1153-9. doi: 10.1016/j.vaccine.2014.01.010. Epub 2014 Jan 15.
  Increased emergency room visits or hospital admissions in females after 12-month MMR vaccination, but no difference after vaccinations given at a younger age.
  Wilson K1, Ducharme R2, Ward B3, Hawken S4.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24440113

  Tuhkarokon puhkeaminen rokotettujen henkilöiden keskuudessa New York Cityssä 2011:
  Clin Infect Dis. 2014 May;58(9):1205-10. doi: 10.1093/cid/ciu105. Epub 2014 Feb 27.
  Outbreak of measles among persons with prior evidence of immunity, new york city, 2011.
  Rosen JB1, Rota JS, Hickman CJ, Sowers SB, Mercader S, Rota PA, Bellini WJ, Huang AJ, Doll MK, Zucker JR, Zimmerman CM.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24585562

  Cochranen tutkimusverkoston uusi katsaus influenssarokotteiden tehosta terveillä aikuisilla osoittaa, että
  influenssarokotteilla ei ole vaikutusta sairaalahoitoihin tai sairauspäiviin. 71 ihmistä pitäisi rokottaa,
  jotta estettäisiin yksi influenssatapaus:
  http://summaries.cochrane.org/CD001269/vaccines-to-prevent-influenza-in-healthy-adults

  Koiria rokotetaan liikaa:
  http://www.dogsnaturallymagazine.com/3-puppy-vaccination-mistakes-too-early-too-often-too-much/

  Gary Null ja Richard Gale – HPV-rokotteet: tarpeettomia ja tappavia.
  http://prn.fm/hpv-vaccines-unnecessary-and-lethal-by-gary-null/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Poikavauva kuoli alle 18 tunnin kuluttua rokotteiden saamisesta:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/my-son-passed-away-after-his-shots-alicia-leann-bohn/

  Poikavauva oli terve ennen kuin sai MPR-rokotteen 12-kuukauden ikäisenä. Tämän jälkeen hänelle diagnosoitiin autismi:
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/gabriels-story-erin-barker/

  Tyttö sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/gardasil-two-shots-many-daughter/

  Ranskalainen lääkäri, joka on työskennellyt yli 20 vuotta lääketeollisuuden parissa, kuvailee laajalle levinnyttä korruptiota ja kertoo huolensa siitä, että potilaiden terveys uhrataan kannattavuuden alttarilla. Hän kritisoi myös HPV-rokotteita:
  http://sanevax.org/gardasil-paying-for-your-own-bullet/

  Yhdysvaltain kongressiedustaja sanoo, että CDC:n ja rokotevalmistajien väliset siteet tulisi tutkia:
  http://www.prnewswire.com/news-releases/us-congressman-compares-corruption-in-cdcs-vaccine-safety-studies-to-secs-handling-of-bernie-madoff-scandal-255471691.html

  Sikotaudin puhkeaminen Stevens Institute of Technologyssä. Kaikki kahdeksan sairastunutta olivat rokotettuja:
  http://www.myfoxny.com/story/25281606/8-confirmed-mumps-cases-at-stevens-institute-of-technology

  Tuhkarokon hävittäminen on fantasiaa:
  http://therefusers.com/refusers-newsroom/measles-eradication-is-a-fantasy/#.U1gw5r25Tfs

  HPV-rokote ja vitamiinin puutos?
  http://sanevax.org/gardasil-vitamin-deficiency/

  Tyttö sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/gardasil-injuries-excuses-need-answers/

  Krooninen aivotulehdus johtaa kognitiivisiin häiriöihin, jotka ovat yleisimpiä oireita Alzheimerin taudissa:
  Mol Brain. 2014 Apr 24;7(1):33. [Epub ahead of print]
  Chronic brain inflammation causes a reduction in GluN2A and GluN2B subunits of NMDA receptors and an increases in the phosphorylation of mitogen-activated protein kinases in the hippocampus.
  Ma J, Choi BR, Chung C, Min SS, Jeon WK, Han JS.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24761931

  Teen sisältämällä L-teaniinilla on suojaava vaikutus alumiinin aiheuttamaa neurotoksisuutta vastaan aivokuoressa,
  hippokampuksessa ja pikkuaivoissa rotilla:
  Drug Chem Toxicol. 2014 Mar 24. [Epub ahead of print]
  Protective effect of L-Theanine against aluminium induced neurotoxicity in cerebral cortex, hippocampus and cerebellum of rat brain – histopathological, and biochemical approach.
  Sumathi T1, Shobana C, Thangarajeswari M, Usha R.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24654859

  Vihreän teen lehtiuutteella on suojaava vaikutus alumiinikloridin aiheuttamaa neurotoksisuutta vastaan rotilla:
  Phytother Res. 2014 Jan;28(1):82-7. doi: 10.1002/ptr.4962. Epub 2013 Mar 11.
  Influence of the green tea leaf extract on neurotoxicity of aluminium chloride in rats.
  Jelenković A1, Jovanović MD, Stevanović I, Petronijević N, Bokonjić D, Zivković J, Igić R.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23494944

  Vihreän teen teaniinin neurobiologiset vaikutukset ja sen mahdollinen rooli psyykkisten sairauksien ja hermostoa rappeuttavien sairauksien hoidossa:
  Nutr Neurosci. 2013 Nov 26. [Epub ahead of print]
  Neurobiological effects of the green tea constituent theanine and its potential role in the treatment of psychiatric and neurodegenerative disorders.
  Lardner AL.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23883567

  Vihreän teen polyfenolit voivat lievittää varhaista veri-aivoesteen vauriota iskeemisen aivohalvauksen aikana:
  BMC Complement Altern Med. 2013 Jul 21;13(1):187. [Epub ahead of print]
  Green tea polyphenols alleviate early BBB damage during experimental focal cerebral ischemia through regulating tight junctions and PKCalpha signaling.
  Liu X, Wang Z, Wang P, Yu B, Liu Y, Xue Y.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23870286

  Vihreän teen katekiini EGCG vähentää tulehdusta kokeellisessa autoimmuunisessa enkefalomyeliitissä:
  Front Biosci (Landmark Ed). 2013 Jan 1;18:332-42.
  Novel immunoregulatory properties of EGCG on reducing inflammation in EAE.
  Sun Q1, Zheng Y, Zhang X, Hu X, Wang Y, Zhang S, Zhang D, Nie H.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23276926

  Vihreän teen teaniinin hyödylliset vaikutukset kognitioon:
  Nutr Neurosci. 2014 Feb 7. [Epub ahead of print]
  Advantageous effect of theanine intake on cognition.
  Tamano H, Fukura K, Suzuki M, Sakamoto K, Yokogoshi H, Takeda A.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24621060

  42 päivän ikäinen poikavauva kuoli rokotusten jälkeen:
  http://timesofindia.indiatimes.com/city/chennai/Court-orders-Rs-3-lakh-for-parents-of-child-who-died-after-vaccination/articleshow/33255146.cms

  Se ei koskaan tule tapahtumaan lapsellesi – ennen kuin se tapahtuu lapsellesi!
  http://www.vaccinationinformationnetwork.com/never-going-to-happen-to-your-child-until-it-happens-to-your-child/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Tiomersaalin turvallisuudesta ihmisille on tehty vain yksi tutkimus vuonna 1929. Kaikki 22 meningiittipotilasta kuolivat:
  http://www.youtube.com/watch?v=tBRwOohhHuA

  Toukokuussa 2008 tohtori Frank Engley antoi tiettävästi ainoan tunnetun nauhoitetun haastattelun tutkimuksestaan rokotteiden elohopeasta. Hän tiesi yli 65 vuotta sitten, että tiomersaali on myrkyllistä eikä sitä pidä koskaan injektoida ihmiseen:
  http://www.ashotoftruth.org/science/frank-b-engley-jr-phd-interview

  Poika sai vakavia oireita rokotteen jälkeen:
  http://www.youtube.com/watch?v=YLY4KCMBM4M

  Eläinrokotusten pimeä puoli:

  Rokotukset muuttavat hienhajua:
  Physiol Behav. 2014 Apr 10;128:80-5. doi: 10.1016/j.physbeh.2014.01.022. Epub 2014 Feb 11.
  Immunization alters body odor.
  Kimball BA1, Opiekun M2, Yamazaki K3, Beauchamp GK4.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24524972

  Tyttö sai vakavia oireita HPV-rokotteen jälkeen:
  http://sanevax.org/gardasil-survivor/

  Kookosöljy vaimentaa beeta-amyloidin vaikutuksia aivokuoressa:
  J Alzheimers Dis. 2014;39(2):233-7. doi: 10.3233/JAD-131436.
  Coconut oil attenuates the effects of amyloid-β on cortical neurons in vitro.
  Nafar F, Mearow KM.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24150106

  Tohtori Mary Newport alkoi hoitamaan Alzheimerin tautia sairastavaa miestään kookosöljyllä.
  Muutokset olivat dramaattisia vain parin viikon jälkeen:

  Keskipitkäketjuiset triglyseridit (MCT), rasvahapot, joista kookosöljy suurimmaksi osaksi muodostuu, parantavat
  kognitiivista suorituskykyä iäkkäillä, jotka sairastavat Alzheimerin tautia. Ja vain yhden annoksen jälkeen:
  Neurobiol Aging. 2004 Mar;25(3):311-4.
  Effects of beta-hydroxybutyrate on cognition in memory-impaired adults.
  Reger MA1, Henderson ST, Hale C, Cholerton B, Baker LD, Watson GS, Hyde K, Chapman D, Craft S.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15123336

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Mitä tällä rokotusvastaisella valehtelulla yritetään saavuttaa? Mihin kirjoittaja pyrkii valehtelemalla? Mitä siis kirjoittaja hyötyy tästä valehtelusta?

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
  1. ”foliota”: Eiköhän kirjoittaja lähinnä yritä pönkittää itsetuntoaan – kokee olevansa ’tavallisia lampaita’ fiksumpi, kun on eri mieltä tiedemaailman ja tavallisten ihmisten enemmistön kanssa.

   Ja mitä valehteluun tulee – on tuolla yksi väite, joka todennäköisesti pitää paikkansa: Kaikella todennäköisyydellä rokotetut todella sairastelevat keskimäärin enemmän kuin rokottamattomat, joista suuri osa kuolee, ennen kuin ehtii montaakaan kertaa sairastella. Antibiootteja koskee sama juttu ihan omakohtaisesti: olisin ’säästynyt’ aika monelta aikuisena sairastamaltani flunssalta, jos olisin kuollut jompaankumpaan niistä nuorena potemistani ja antibiooteilla parannetuista keuhkokuumeista ..

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 9. Voitteko jättää jo tämän älyttömän mustamaalauksen lääketiedettä ja historiaa kohtaan? Lähteitä on käytetty hienosti, mutta puolet lähteistä on toissijaista tietoa. Jos haluatte väitellä näin raskaista aiheista niin menkää lääketieteelliseen ja väitelkää alan tohtoreiksi! Tämmöisen julkaisuun tulisi ottaa huomioon myös totta toinen puoli, eli se kuinka rokotteet ovat auttaneet maailmassa kautta historian.

  Ps. Flunssavirukseen ei ole tähän päivään mennessä keksitty parantavaa lääkettä, laboratorioissa on olemassa vain tiedettyjä viruksia (viruksethan tunnetusti uudistuu sitä mukaan, kun sen olemassaolo on uhattu), joita hyödyntämällä saadaan aikaan flunssarokotteet. Esimekiksi juuri flunssarokoite: sen tarkoitus ei ole antaa suoraa immuunia virukselle vaan tuottaa elimistössä lievä tulehdus, jotta henkilön oma vastustuskyky kehittyisi.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 10. Rokote on luonnoton tapahtuma, mutta polioon kuoleminen on ihan luonnollista. Valitsen mielummin luonnottoman elämän kuin luonnollisen kuoleman itselleni ja lapsilleni.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat