Romuttavatko USA:n sotahaukat Iran-sopimuksen?

Yhdysvaltain senaatin sotahaukat pyrkivät sabotoimaan orastavan ydinvoimasopimuksen Iranin kanssa. Sotahaukat yrittävät saada jatkamaan Irania vastaan asetettuja pakotteita kymmenellä vuodella.

Senaattorit pyrkivät mitätöimään jo neuvotellun Iranin ja P5+ryhmän välisen Iranin ydinvoimasopimuksen, ilmoitti yhdysvaltalaisen United National Antiwar Coalition -rauhanjärjestön johtaja Joe Iosbaker iranilaiselle Press TV -kanavalle.

Senaattorit Mark Kirk (R) ja Bob Menendez (D) ovat ehdottaneet puolustusbudjettia koskevan lain muuttamiseksi sellaiseksi, että se mahdollistaisi kongressin jatkamaan Irania vastaan asetettuja pakotteita. Mikäli ehdotus hyväksyttäisiin, vuoden 1996 pakotelakia voitaisiin jatkaa vuoden 2026 loppuun saakka. Nykyinen laki on voimassa vuoden 2016 loppuun saakka.

Huolestuttavaa onkin, että Iosbakerin sanoin on olemassa voimakkaita yhdysvaltalaisia yritystahoja, jotka himoitsevat sotaa ja jotka haluavat sabotoida sopimuksen.

Asetehtailijoita kiinnostaa erityisesti aseiden myynti saudeille. Boeing Company valmistaa bunkkeripommeja Chicagossa ja Israel on ostanut tuhansia tällaisia aseita, jotka on suunniteltu käytettäviksi lähinnä Irania vastaan, hän sanoi.

”Siten on olemassa uhka, että Yhdysvaltain kongressin uudet pakotteet voisivat tuhota saavutetun vähäisenkin liennytyksen”, arvioi Iosbaker.

Iranin ja P5+1 ryhmän maat – Yhdysvallat, Venäjä, Kiina, Britannia, Ranska, ja Saksa edustajat ovat neuvotelleet Wienissä viimeistelläkseen Iranin ydinvoimasopimuksen. Osapuolet jatkoivat itse kesäkuun loppuun asettamaansa neuvotteluiden päättymisen takarajaa 7. heinäkuuta saakka.

 

Lopuksi

Talmud-ideologian omaava Israelin johto ei halua rauhaa Lähi-itään. Israelin juutalainen johto tahtoo tuhota Iranin hinnalla, millä hyvänä, voimistaakseen hegemoniaa Lähi-idässä ja myös muualla. Selvää on, että Israelin sionistit toimivat yhteistyössä Yhdysvalloissa olevien vastaavien eturyhmien kanssa.

Iranista on vaikeaa löytää ydinaseohjelmaa? Entäpä Israelista?
Iranista on vaikeaa löytää ydinaseohjelmaa? Entäpä Israelista?

Iran ei ole hyökännyt kenenkään kimppuun 200:n vuoteen, mutta sitä vastoin sotaisa ydinasevaltio Israel terrorisoi jatkuvasti naapureitaan. Israel on uhka, ei vain poliittisen Lähi-idän alueelle, vaan koko maailmalle. Tämä riskitekijä on erittäin vakava, kun huomioimme juutalaisen eliitin voimakkaan läsnäolon USA:n hallinnossa, valtamediassa, ja sen talous- ja pankkimaailmassa.

Kuten yllä olevassa uutisessa mainittiin, sota Irania vastaan palvelisi aseteollisuuden intressejä. Eräiden arvioiden mukaan USA:n asekauppiaat hyötyivät 1,5 miljardia dollaria Lähi-idän tilanteen kiristymisestä. Kuinka sitten olisi hyötyminen, jos sota Iranin kanssa konkretisoituisi.

Hyötyisivätkö sionistiset piirit sotatilan aiheuttamista materiaali tilauksista aseteollisuudelle? Onko Chicagossa bunkkeripommeja valmistava Boeing Company sionistien omistuksessa tai vaikutuspiirissä? Juutalaisen eliitin omistus ja vaikutus-suhteet USA:n aseteollisuuteen ovat ilmeisen hedelmälliset kyseiselle ryhmälle. Tätä käsitystä tukee jo Henry Fordin esitys teoksessaan Kansainvälinen juutalainen. Hän kirjoittaa kuinka yhteiskunnallisissa johtotehtävissä olevat juutalaiset muodostivat Yhdysvalloissa vuonna 1915 nk. neuvottelukunnan, jonka alaisena toimi satoja toimihenkilöitä ja useita toimistoja. Yksi näitä oli ”Sotateollisuusneuvosto”. Siinä oli juutalaisella Baruchilla rajaton valta. Tämä ”sotateollisuusneuvosto” syrjäytti pian kaikki muut laitokset sekä hallitsi Yhdysvaltain koko elämää sen kaikissa muodoissaan. Baruch oli siinä itsevaltiaana.

Kuten sanotti Israelin sionistit voivat halutessaan olla kitkattomassa yhteistyössä USA:n sionistien kanssa. Tämä on kohtalokasta Yhdysvaltojen ja Iranin suhteiden kannalta. Nimittäin kaikkien USA:n presidenttien hallinnot, ovat pursunneet juutalaisia viranhaltioita.1

Lisäksi on syytä korostaa, että USA:ssa vaikuttaa erittäin voimakas Israelin lobbaajien joukko. Siellä huseeraa esimerkiksi mafiaorganisaatioon verrattava Anti-Defamation League. Sionistisella eli kasaarieliitillä on Yhdysvalloissa lähes täydellinen kontrolli valtamediassa sekä kongressissa, joka juurikaan ei voi tehdä mitään, ilman sionistien ”siunausta”. Israelin suurlähetystöllä on suorastaan vaarallisen suuri efekti kongressiin (Dulles 1953-1959; Duke 1945; Rami 1990).

Sionistien voimakkaasta vaikutuksesta Obaman hallintoon, johtuu Iran-sopimuksen torpedointi pyrkimykset.

Nämä olivat syyt miksi Irania painostetaan. /MJ.

 

Lähde

Duke, David (2003). Jewish Supremacism. (Dulles, John Fpster (1953-1959). USA:n ulkoministeri; D. Neff 1995/2002, Fallen Pillars: U.S. Policy Towards Palestine and Israel Since 1945, s. 99; Duke 2003, 143).

Press TV (6.3.2015). US Senate hawks move to scuttle Iran deal by extending sanctions: Analyst.

Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag.

1. http://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/tutti/judefragan.htm

2 kommenttia

  1. USAssa kongressin jäseniä tullaan lobbaamaan nyt jos koskaan. Sopimukset USAn/Iranin kesken on saatava mitätöityä tai ainakin pelattua aikaa eli siirrettyä ellei nyt seuraavan presidentin päätettäväksi niin ainakin kymmenen vuoden päähän.

    USAn/Iranin sopimus vapauttaa Iranin jäädytetyt öljymiljardit ja ydinvoimakehittely voi jatkua. Lisäksi sopimukseen kuuluu artikla, jonka mukaan Iranin ydinvoimakehittelyyn kohdistunut hyökkäys millään tavalla kuten aseellinen tai kyber tulkitaan USAaa kohtaan suunnatuksi, jolloin USA on velvollinen vastaamaan iskuun.

    Edellisen lisäksi Hillary Clinton on alkanut antaa palestiinalaiskysymyksessä tukensa kahden valtion mallille. Eipä ihme, että Benjamin Netanjahu riehuu nuppi punaisena kaikkialla.

    Israel on jäämässä yksin.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat