Rudolf Hess – Viimeiset vuodet ja kuolema

Magneettimedian lukija otti yhteyttä ja vinkkasi mielenkiintoisesta historiallisesta teoksesta. Liittoutuneiden sotarikoksista ja toisesta maailmansodasta kiinnostuneet eivät voi ohittaa tätä kirjaa!

Melaouhi on kirjoittanut erään mielenkiintoisimman teoksen eräästä aikakautemme parjatuimmasta miehestä.” – Ronald L. Ray, American Free Press

Viimeiset vuodet ja kuolema ei ole poliittinen teos. Pikemminkin se on syvällinen henkilökuva miehestä, joka vietti yli puolet elämästään vankilassa. Se on myös tarina Abdallah Melaouhista, joka huolehti Hessistä tämän viimeisinä vuosina.” – The Barnes Review

Abdallah Melaouhi rikkoo 20 vuoden hiljaisuuden teoksellaan. Sen yksityiskohtaiset dokumentit ja valokuvat eivät ainoastaan paljasta ’Spandaun yksinäisen’ arkea, vaan tuo meidät lähemmäksi myös Rudolf Hessiä.” – Tri Olaf Rose

26. huhtikuuta 2014 tulee kuluneeksi tasan 120 vuotta saksalaisen valtakunnanministerin Rudolf Hessin syntymästä. Hän kohosi nopeasti kansallissosialistisessa hierarkiassa ja saavutti kenties arvostetuimman aseman Adolf Hitlerin varamiehenä. Hess ei kuitenkaan ollut vain Hitlerin varamies vaan tämän luotettu ja lojaali ystävä.

Englannin-lennosta 10. toukokuuta 1941 muodostui Hessin poliittisen uran kiistellyin hetki. Tästä epäonnistuneesta ja uhkarohkeasta yrityksestä neuvotella rauhasta Englannin kanssa Rudolf Hessistä tuli liittoutuneiden vanki. Hän vietti seuraavat 46 vuotta elämästään vankilassa ja oli erään maailman tarkimmin vartioidun sotilasvankilan, Berliini-Spandaun, ainoa asukki yli 20 vuotta.

Siellä Rudolf Hessiltä vietiin kaikki ihmisoikeudet ja henkilöllisyys. Häntä hoitaneet sairaanhoitajat ja lääkärit sekä avustajat ja vartijat saivat kutsua häntä ainoastaan ”vanki nro seitsemäksi”. 17. elokuuta 1987 liittoutuneet ilmoittivat 93-vuotiaan Rudolf Hessin hirttäytyneen sellissään. He eivät kuitenkaan ilmoittaneet, että Hessin kuolintapauksella oli silminnäkijä – tämän tunisialainen sairaanhoitaja Abdallah Melaouhi.

Pian Hessin kuoleman jälkeen useat asiantuntijat, toimittajat ja sotilashenkilöt alkoivat epäillä virallista tarinaa itsemurhasta. Vuosien saatossa liittoutuneiden virallinen selitys itsemurhasta päihitti lopulta kaikki muut epäilyt. Kesti vielä toiset 20 vuotta ennen kuin Abdallah Melaouhi päätti rikkoa hiljaisuuden, astua esille ja kertoa kirjassaan Rudolf Hessin salaperäisestä kuolemasta 17. elokuuta 1987. Siitä oli tullut pitkäksi aikaa tarkoin varjeltu salaisuus neljälle toisen maailmansodan voittajavallalle. Hessin kuoleman yksityiskohdat haluttiin pitää suurelta yleisöltä pimennossa kaikella hinnalla ja keinoja kaihtamatta.

Melaouhi sanoo sen suoraan: ”Potilaani, entinen valtakunnanministeri Rudolf Hess, murhattiin.” Tämän väitteen hän perustaa tekemiinsä havaintoihin, mutta erityisesti saamaansa puhelinsoittoon hätääntyneeltä ranskalaisvartijalta, joka hälytti Melaouhin vankilaan. ”Hess on murhattu!”, ranskalaisvartija kertoo Melaouhille puhelimessa. Myöhemmin Rudolf Hessin ruumiin vierellä seisova mustaihoinen amerikkalaisvartija sanoo Hessin sairaanhoitajalle: ”Sika on nyt lopetettu.” Kaikki nämä vihjailut ja puheet murhasta eivät viittaa Rudolf Hessin itsemurhaan. Lisäksi Melaouhi esittää, ettei fyysisesti heikossa kunnossa ollut Rudolf Hess ollut voinut hirttää itseään – ei ainakaan ilman kenenkään ulkopuolisen apua. Hänen oli mahdotonta sitoa edes kengännauhojaan tai nostaa kätensä hartioidensa yläpuolelle.

Kaikki nämä omituiset yksityiskohdat on esitelty Abdallah Melaouhin suomenkielisessä teoksessa Rudolf Hess – Viimeiset vuodet ja kuolema. Kirjassa kerrotaan myös, kuinka Rudolf Hess – sen sijaan, että tämä olisi halunnut kuolla – haaveili vapautumisestaan vankilasta. Kirjassa julkaistut kymmenet Hessin käsinkirjoittamat kirjeet paljastavat vanhuksen, joka halusi päästä vapaaksi, mutta joka joutui murhatuksi, koska hän tiesi joistakin liittoutuneiden kaikkein varjelluimmista salaisuuksista.

Rudolf Hess – Viimeiset vuodet ja kuolema antaa myös tarkan kuvan Spandaun arjesta ja kulissientakaisesta elämästä. Melaouhin teos on poikkeuksellisen yksityiskohtainen ja kiinnostava kirja Spandaun viimeisen vangin viimeisistä elinvuosista – ehkäpä myös poikkeuksellinen suomenkielisessä kirjallisuudessa.

Oli suhtautuminen Rudolf Hessin politiikkaan tai elämään mikä tahansa, tämä kirja haastaa lukijansa kyseenalaistamaan virallisen selityksen entisen valtakunnanministerin itsemurhasta. Teos sopii historian tutkijoille sekä kaikille aihealueen historiasta kiinnostuneille, opiskelijoille ja niille, jotka haluavat tietää totuudesta. Tämä kirja on olemassa vain siksi, ettei Abdallah Melaouhi suostunut vaikenemaan vääryyden edessä.

HessFinalSuomi

Kirjan tiedot:

Julkaisija Fenrir Förlag HB, Ruotsi
Sivuja 233
24 mustavalko- ja värikuvaa
Yli 30 sivua ennennäkemättömiä dokumentteja ja liitteitä
Pehmeäkantinen

Julkaisuajankohta on toukokuussa. Kirjan tilaustiedoista tiedotetaan myöhemmin.

Lisätietoja Facebookissa (sivuston katselu saattaa vaatia kirjautumista Facebookiin).

Aiheeseen liittyen:

Kirja esittää uusia väitteitä Rudolf Hessin lennosta Englantiin
Dokumentit paljastavat: Rudolf Hess murhattiin

12 kommenttia

 1. http://toinennakemys.wordpress.com/2010/02/08/hello-world/

  Ilmeisesti tämä on sama Melaouhin kirja, josta tuolla on kerrottu. Saksaksi ilmestyi jo muutama vuosi sitten. Saksankielen taitoiset löytävät netistä myös youtube-videon ”Geheimakte Hess”, jossa on kerrottu tästä lennosta ja sen taustoista Alleninkirjojen ym. aineiston perusteella.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Rudol Hess murhattiin siksi että hän tiesi juutalaisten suorittaneen oman rotupuhdistuksensa toisen-maailmansodan aikana. Kaikki tehtiin jopa aivan julkisesti, juutalaisten uskonnollisen hakaristin liehuessa Saksan lipussa.
  http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6

  Kuitenkin kaikki on saatu salattua niinkin naurettavalla tavalla, valehtelemalla germaaneille heidän olevan arjalaisia, vaikka tosiasiassa arjalaisia ovat mm. iranilaiset. Tässä onkin pääasiallinen syy miksi Israel ja Amerikka aseistivat Irania, Iranin ja Irakin välisessä sodassa. Hitlerkin oli nimenomaan arjalaisten hakaristiuskontoa harjoittavien kansojen messias. Hyvää jatkoa kuitenkin kaikille propagandan uhreille, jatkakaa entiseen tapaan ja tulette aivan varmasti huijatuiksi, kuten Saksan kansakin aikoinaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tarkoittanet rotupuhdistuksella sitä kun sionistit yrittivät ja onnistuivat siirtämään, alunperin laajalti antisionistisia, euroopan juutalaisia Israeliin ? Pelkästään Haavara-sopimuksen alla siirrettiin ainakin 60 000 saksan juutalaista Israeliin, siirrettiin satoja miljoonia dollareita nykyrahassa sekä luotiin teollisuuta sinne.

   http://www.fpp.co.uk/online/09/07/Nazi_Zionism.html
   http://codoh.com/news/3047/

   Loppupeleissä Saksan johto kuitenkin vetäytyi siionistien Palestiina-projektista (sodan, arabiliittolaisten jne. takia) ja Saksaa vastaan käännyttiin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Kyllä hän tiesi pikemminkin heidän olleen maailmansodan takana ja aikovan nimenomaan tappaa miljoonia muita kansoja ja saksalaiset kokonaa. Tämä tosin viedään täysin loppuunvasta näillä hetkillä.

  Tuossa bloggauksessa on kaikki tarvittava ja tuossa kirjassa. Mutta vielä tulee mielipuolta esitttävä nimim. Jones ja yrittää jotain holopaskaa ja valhetta kv. juutalaisuuden eduksi.

  Ja vielä on otsaa haukkua saksalaisia tämän Hessin jutun yhteyudessä!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Kannattaisi lukea hieman Jonesta ja perehtyä asiaan syvällisemmin. Esimekiksi kirjoitus ”kristinusko ja kasti” on asiaa valaiseva hyvinkin paljon, puhumattakaan muista Jonesin nerokkaista oivalluksista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Alkaa menemään vittuiluksi kaikki!

  Enää ei saa puhua totta holokaustista edes IL:ssä kunnolla.

  Sensori ilmeisesti kieltänyt.

  Enää Magneettimedia ja Verkkomedia sallii totuudet!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Suoli24:ssä tämä kaikki tapahtui jo monia vuosia sitten. Muistaakseni jo 2007.

  Holohoax räjähtää pirstaleiksi esim. katsomalla, mitä sanotaan miljoonien ihmisten kaasutusväitteistä:

  http://toinennakemys.wordpress.com/2013/02/06/dieselpakokaasu-ja-zyklon-b-teloitusvalineina-puolalainen-huijaus/

  Tai miten toinen puoli valheista syntyi:

  http://toinennakemys.wordpress.com/2013/02/11/kuinka-britit-saivat-rudolf-hossin-tunnustukset/

  Majdanekissa on myös väitetty vaatteenkuivaushuonetta kaasukammioksi ja vastaavia naurettavuuksia:

  http://toinennakemys.wordpress.com/2013/02/03/majdanek/

  Treblinka on röyhkein valhesatu ollut kautta aikojen:

  http://toinennakemys.wordpress.com/2014/04/25/treblinka/

  ”Samassa kirjassa Ingrid Weckertin kaasuvaunujen debunkkausosassa Weckert kertoo Yad Vashem-museon Jerusalemissa virallinen tutkija kertoi Weckertille 10.-11.7.1985 seuraavasti: “Olemme jo kauan tienneet, että ei koskaan ole ollut sellaista kuin “Treblinkan tuhoamisleiri”. Israelin tiedemiehet, historioitsijat ja geologit ovat toistuvasti tutkineet todistajien oroittamat alueet ja heidän yksityiskohtaiset tutkimuksensa eivät ole tuoneet esiin yhtään todistetta tuholeirin olemassaolosta. Sellaisen leirin ja tapahtumien siellä olisi täytynyt jättää jälkiä, jotka olisivat havaittavissa. Mutta siellä ei ole sellaisia jälkiä.Treblinkan todellinen ongelma ovat silminnäkijöiden todistukset.”

  Silti Demjanjuk tuomittiin kuolemaan 870 000 juutalaisen kaasuttamisesta dieselpakokaasulla tämän jälkeen. Tuomio perustui lähinnä Jankel Wiernikin mielipuoliseen valhetarinaan, joka on absurdien houreiden kokoelma. No onhan opetushallituksen oppikirjakin koululaisille käyttänyt lähteenään tätä mieletöntä sepustusta, jonka jokainen näkee heti valehteluksi (kaivurit, jotka nosavat 3000 ruumista keralla, neliömetrille mahtuu useita kymmeniä ihmisiä ym.)

  Mutta voi myös katsoa lisää aiheesta näiden erinäisten leirien osalta:

  http://toinennakemys.wordpress.com/2013/02/02/sobibor/

  Demjanjukia syytettiin sittemmin Sobiborissa palvelemisesta väärennetyllä henkilökortilla. Israelilaistuomari sanoi 1980-luvulla, että oli vakuuttunut D:n syyllisyydestä, joten oli sivuseikka, missä hän oli murhia tehnyt.

  http://toinennakemys.wordpress.com/2013/02/04/chelmno/

  http://toinennakemys.wordpress.com/2013/02/01/belzec/

  Myös Stutthofia on väitetty tuhoamisleiriksi:

  http://toinennakemys.wordpress.com/2014/05/01/stutthof/

  Mengele ei ole tehnyt rikoksia, koska ei ole todisteita:

  http://toinennakemys.wordpress.com/2014/05/03/mengele/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Kirjan tiedot:

  Julkaisija Fenrir Förlag HB, Ruotsi
  Sivuja 235
  24 mustavalko- ja värikuvaa
  Yli 30 sivua ennennäkemättömiä dokumentteja ja liitteitä
  Pehmeäkantinen

  Tilaustiedot yksityishenkilöille:

  Toistaiseksi kirjaa voi tilata suoraan kustantajalta sähköpostitse osoitteesta FenrirForlag[at]home.se.

  Tilauksessa tulee ilmoittaa tilauksen kappalemäärä, tilaajan nimi ja osoite tai osoite, johon tilaus halutaan toimittaa. Halutessasi voit antaa myös puhelinnumerosi, jotta kustantaja voi tarpeen vaatiessa ottaa nopeiten yhteyttä.

  Kustantaja lähettää sähköpostitse vahvistuksen tilauksesta, jossa ilmoitetaan pankkitili, jolle maksu tulee suorittaa. Lisäksi tilaajalle ilmoitetaan tilauksen viitenumero, joka tulee liittää maksun viestikenttään.

  Kirjaa myydään 225 kruunun hintaan (sis. alv 6 %). Hintaan lisätään 37 kruunun käsittely- ja toimitusmaksut. Huomaa, että 37 kruunun käsittely- ja toimitusmaksu koskee vain yhtä kirjaa. Euromääräisesti hintaa kirjalle kertyy noin 29 euroa. (alv 6 %, käsittely- ja toimitusmaksut 4,10 euroa).

  Maksu suoritetaan kustantajan kansainväliselle pankkitilille Ruotsin kruunuissa. Maksuvaluutan voi valita useimpien verkkopankkien ulkomaanmaksujen valikossa.

  Tilaus toimitetaan vasta, kun maksusuoritus näkyy kustantajan pankkitilillä. Tavallisesti tähän menee 2–3 työpäivää. Tilaus toimitetaan sen päivän aikana, kun maksusuoritus näkyy tilillä. Toistaiseksi kaikki tilaukset toimitetaan postitse, jolloin toimitusaika Suomeen on kaksi päivää.

  Kun tilaus on toimitettu, tilaaja saa tästä vahvistuksen sähköpostiinsa.

  Tukkutilaajille:

  10–15 kpl: 144 kr per kirja (n. 15,94 €)
  16–20 kpl: 134 kr per kirja (n. 14,83 €)
  21–29 kpl: 124 kr per kirja (n. 13,73 €)
  30 tai enemmän: 114 kr per kirja (12,62 €)

  Käytetty kurssi: 9,03 (Danske Bankin valuuttalaskuri, 27.5.)

  Yllä oleviin hintoihin sisältyy alv 6 %. Hintoihin eivät kuitenkaan sisälly käsittely- ja toimitusmaksut. Toimitusmaksu määräytyy tilauksen painomäärän mukaan. Esimerkiksi 12 kirjan yhteispaino on 5,1 kiloa, jolloin toimitusmaksu postitse Suomeen on 525 kr.

  Tukkutilaaja voi kysyä tarkempia lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse.

  Kustantajan tiedot:

  Fenrir Förlag Handelsbolaget
  FenrirForlag[at]home.se
  Puh: +46 761 390 149 (Asiakaspalvelu arkisin 09.00–16.00. Saatavilla suomen-, ruotsin- ja englanninkielistä asiakaspalvelua.)
  VAT-numero: SE969769810901

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat