Ruokasooda, pH-tasapainon täsmäpommi

Happi, emäksisyys ja syöpä

PH-tasapainon muuttaminen on tehokas tapa hoitaa kehoa. Jokaisen kannattaisi tutustua siihen, sillä antibioottien aika on tulossa päätökseen ja tulevaisuus voi olla rankkaa perinteisen lääketieteen kannattajille. Ruokasoodayhtiö Arm & Hammer tiesi kehon hoitamisesta ruokasoodalla ja julkaisi asiasta tiedotteita jo vuonna 1926.

Kehon taudinaiheuttajista voidaan suurin osa pysäyttää pommittamalla emäksisillä aineilla. Tehoa voidaan lisätä vielä nauttimalla samaan aikaan suurina annoksina jodia ja immuunijärjestelmän vahvistamiseen magnesiumia, seleeniä ja rikkiä. Syöpää vastaan taistellessa kannattaa edellä mainittuun sekoitukseen lisätä vielä kannabinoidit, niin todennäköisyys syövästä selviytymiseen paranee huimasti.

On tietysti olemassa paljon muitakin tapoja parantaa mahdollisuuksiaan, mutta kuten syövästä selvinnyt Vernon Johnson osoitti kaikille, pH-täsmäpommi ulottuu luihin ja ytimiin asti. Helpon pH-täsmäpommin teet sekoittamalla puoli teelusikallista ruokasoodaa veteen nautittavaksi parin tunnin välein tai puolesta kilosta kiloon ruokasoodaa ja hitunen magnesium-suolaa kylpyveteen.

Emäksisempää = hapekkaampaa

Tutkijat ovat huomanneet hapenkulutuksen lisäämisen 1,2 metabolisella ekvivalentilla (MET) lepotilaan verrattuna vähentävän syöpään kuolemisen riskiä, erityisesti keuhkosyövän ja ruoansulatusjärjestelmän syöpien suhteen.

Vuorikiipeilijä ja vapaasukelluksen maailmanmestari Annelie Pompen mukaan emäksinen kudos voi imeyttää itseensä happea jopa 20 kertaa happamia kudoksia tehokkaammin. Kehon solujen muuttuessa happamiksi (pH putoaa alle 7,0:n) ne menettävät hitaasti kykynsä imeyttää happea ja syöpäsolut viihtyvät juuri niissä olosuhteissa.

Monet urheilijat tuntevat ruokasoodan vaikutukset urheilusuoritukseen. Natriumbikarbonaatti suun kautta nautittuna imeytyy nopeasti ja lisää verenkierron kykyä kuljettaa happea. Ero tavalliseen on huomattava. Eräs haittavaikutus suurina annoksina nautittuna on kuitenkin mahdollinen ripuli kesken ponnistuksen.

Tiedetään, etteivät syöpäsolut viihdy emäksisissä olosuhteissa. Solujen pH:n noustessa yli 8,0:n syöpäsolut ja syöpää aiheuttavat mikrobit (virukset, bakteerit, sienet) eivät enää viihdy. Ne sairastuvat ja kuolevat – joskus niin nopeasti, että keholla on vaikeuksia poistaa kuona-aineita samaan tahtiin. Happirikas ympäristö on erittäin tärkeä anaerobisia bakteereja vastaan taistellessa. Syöpäsolut taas viihtyvät hapettomassa ympäristössä (hypoksinen). Useimmilla syöpäpotilailla solujen pH-arvo on hyvin hapokas, 4 – 5 välillä.

Terve solu käyttää happea energian muodostamiseen.

Syöpäsolu karttaa happea ja muodostaa energiaa sokereita käyttämällä (fermentaatio).

”Syöpähoidon ideaalitehtävä on palauttaa elimistön hapetusjärjestelmän toiminta”, kirjoitti tri Max Gerson kirjassaan syövästä ja hoitokeinoista ja varsin hyvästä syystä. ”Kun solun hapen saantia rajoitetaan 35 % 48 tunniksi, se voi muuttua syöpäsoluksi”, sanoi tri Otto Warburg. Kun meiltä riistetään ilma, me kuolemme, mutta soluilla on pirullinen ässä hihassa, jonka turvin ne voivat jatkaa eloaan vähähappisessa ympäristössä. Sitä kutsutaan syöväksi, terveiden solujen hidas kuihtuminen syöpäsolujen kukoistaessa.

Mark Sircus on julkaissut kirjan ruokasoodan käytöstä syövän hoidossa. Hoidon perusajatus on solujen happipitoisuuden lisääminen emäksisyyden kautta, jonka tarjoaa kaikkialle kehon soluihin ulottuva natriumbikarbonaatti. Korkea happipitoisuus tuhoaa syöpäsoluja, mutta terveet solut eivät vahingoitu ylimääräisestä hapesta. Itse asiassa solut yleensä tarvitsevat lisää happea, sillä ne ovat usein happaman puolella ja kärsivät magnesiumin ja muiden tärkeiden lisäaineiden puutoksista.

Nykyisin on yleistä tietoa, että pH-hapan keho on sairauksille altis. Happamassa ympäristössä punasolut eivät pysty hylkimään toisiaan ja ne voivat tarttua lautasmaisiksi pinoiksi (rouleau-muodostelma, ”raharulla”), jolloin niiden pinta-ala ja kyky sitoa happea pienenee huomattavasti. Magnesiumin puutos pahentaa asiaa merkittävästi, sillä se parantaa hemoglobiinin kykyä sitoa happea.

Raskasmetallit, kuten elohopea, voivat heikentää hemoglobiinin rakennetta, samoin kuin muitakin rikkiä sisältäviä proteiineja, kuten insuliini jne.

Raskasmetallit voivat saada veren paksuuntumaan (koagulointi). Siksi raskasmetallit heikentävät veren hapenkuljetuskykyä.

Tri Otto Warburg julkaisi Nobel-palkinnon saaneen tutkimuksensa yli 75 vuotta sitten, missä hän kuvaili syöpäsolujen olosuhteita. Tavallinen solu käy läpi muutoksen, kun se ei enää pysty hapettamalla polttamaan glukoosia energiaksi. Hapen puuttuessa solu taantuu primitiivisempään tapaan tuottaa energiaa – se pystyy jatkamaan käymisteitse ilman happea. Käymisen tuottama maitohappo laskee solun pH-arvoa ja tuhoaa solun DNA:n ja RNA:n kyvyn ohjata solujakautumista. Syöpäsolujen hallitsematon kasvu johtuu siis solujen happivajaasta ympäristöstä.

Kehon normaalit solut saavat energiansa hapesta soluhengityksen kautta, mutta syöpäsolut suurimmaksi osaksi käymisellä. Syöpäsolu tuottaa käymisessä maitohappoa ja hiilimonoksidia normaalin hiilidioksidin tapaan. Häkä on tunnetusti veressä voimakkaasti happea syrjäyttävä kaasu, joka sitoutuu hemoglobiiniin estäen normaalin hapen kuljetuksen. Kaikki hapenkuljetusta uhkaavat tekijät ovat syöpäriskejä. Siten kaikki hoidot, jotka parantavat hapen kiertokulkua elimistössä, ovat syöpää ehkäiseviä.

Yhteenveto

Mikä tahansa immuunijärjestelmää häiritsevä tai heikentävä tekijä nostaa syöpään sairastumisen riskiä.

Kehomme on täynnä kemiallisia reaktioita, jotka ohjaavat niin lihaksia kuin solujen jakautumista ja soluhengitystä. Myös tietoista ja tiedostamatonta toimintaamme ohjaavat adrenaliini ja feromonit. Tätä kautta myös tunne-elämämme vaikuttaa solujen pH-tasapainoon, sillä onnellisuuden ja tyytyväisyyden positiiviset tunteet muodostavat enemmän emäksisiä yhdisteitä kehossa, kun taas vihan, kateuden, pelon ja raivon negatiiviset tunteet muodostavat enemmän happamia yhdisteitä kehossamme.

Hapan ruokavalio, myrkylliset tunteet ja stressi, heikko hengitystekniikka, häkä, kemialliset myrkyt, raskasmetallit ja mineraalipuutokset kaikki yhdessä aiheuttavat kehomme soluissa happaman pH-ympäristön. Tämä johtaa vähähappiseen (hypoksia) ympäristöön, jossa viihtyvät tuhoisat anaerobiset mikrobit ja immuniteetti heikentyy.
Jos elät stressin ja negatiivisten tunteiden keskellä, kannattaa aloittaa oma pH-tasapainon täsmäpommitus.

Alkuperäinen artikkeli: http://blog.imva.info/medicine/ph-deeppenetration-bunkerbuster-bombs#_ednref1

81 kommenttia

 1. Tunteiden ja stressin vaikutuksen huomoiminen oli mielenkiintoinen. Eli rentoutuminen, rento suhtautuminen elämään puolestaan auttaa myös kehoa toimimaan optimaalisesti.

  Kannattaa varmaan huolehtia kokonaisudesta, mitä syö, ajattelee jne., mutta hätätapauksessa ruokasooda on varmaan ihan käyttökelpoinen väline. Ja ennen kaikkea halpa. Voisiko ruokasoodan käytöstä olla jotakin haittaa? Sillähän kannatais korvata ainakin hiiva leipomotuotteissa, vai kuinka?

  Plusääni(53)Miinusääni(3)
  1. Itse käytin soodaa muutaman kuukauden ja huomasin sen nostavan verenpainetta huomattavasti…joten lopetin sen käytön Otin käyttöön koivuntuhka lipeän…sillä lienee samanlainen vaikutus kuin soodalla….tulevaisuus näyttää lipeän tehon.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 2. Jotain ohjeita näköjään löytyi linkistä. Eli sooda kannattaa nauttia veden kanssa tyhjään vatsaan, ettei alkaalisuus puolestaan sekoita ruuan sulatusta, mikä tarvitsee happoja. Eikä välttämättä kannata käyttää pitkiä aikoja. Seuraten samalla kehon/virtsan alkaalisuutta, ettei ota liikaa. Ja muuttaa muuten elämäntapojaan, lisää iloa.

  Joku kommentoi: ”To alkalize your body is breathing clean air drinking clean (no chlorine fluoride) filtered water, avoid all tv as the stress from the crap bombarding your mind is acid forming (true!! Cortisol created, making toxic by products) fruit veggies and salad in large quantities, regular walking, laughing daily..( find funny pictures videos movies friends) do fun things ( try lazer tag!!) loads of vitamin c (powders, tablets have to much salt) potassium magnesium calcium essential..”

  Nyt taisi selvitä yksi syy lisää miksi rokotteisin pannaan elohopeaa mukaan ja hammaspaikkoihin. Raskasmetallit ja erityisesti elohopea häiritsevät hemoglobiinia ja kehon hapen saantia.

  ”The structure of hemoglobin is easily compromised by heavy metals
  like mercury as are all sulfur-bearing proteins[3] like insulin, etc.
  Heavy metals can also encourage the blood to coagulate.
  Heavy metals therefore reduce the transport of oxygen.”

  Plusääni(26)Miinusääni(2)
   1. Puhumattakaan siitä, että keho säätää ph:nsa kohdalleen ihan itse.
    Soodaveden hörppiminen ei siihen vaikuta.

    Heh, miksi hammaspaikkoihin laitetaan elohopeaa?
    Siksi kun se on toimiva ja kestävä hammaspaikkamateriaali, joskin menossa kovaa vauhtia pois muodista.
    Kun poskihampaitani viimeksi paikkautin, pyysin amalgaamipaikan että pysyy.

    Plusääni(13)Miinusääni(74)
    1. Edelleenkin Jussi, leivinjauhe ja ruokasooda on aivan eri asioita! Baking powder = leivinjauhe, baking soda tai bicarbonate = ruokasooda.

     Onnee vaan teille jotka juotte leivinjauhetta odotellen terveysvaikutuksia.. Alumiinilla tai ilman.

     Plusääni(57)Miinusääni(3)
 3. Tieteellisen näytön osalta ei ole kovin vakuuttavaa, kun sanotaan esimerkiksi että ”tutkijat ovat huomanneet”, ja siteerataan jotain vuorikiipeilijää asiantuntijana. Jos esitetään biokemiaan liittyviä väitteitä, täytyy olla päteviä, todistettuja biokemiallisia perusteluja. Warburgin nobelin palkinto taisi tulla lähinnä solun hapetusentsyymeistä. Samainen Warburg sanoi, että sekä voimakas happamuus että emäksisyys synnyttävät happivajetta, joka johtaisi syöpään. Tuon 76 vuoden aikana tieto syövän mekanismeista on kuitenkin kasvanut aivan eri planeetalle. DNA:sta ja geeneistä, saati erityisesti syövän syntymiseen liittyvistä geeneistä ei tuolloin tiedetty yhtään mitään. Warburg syövän asiantuntijana on melkein kuin Ptolemaios maailmankaikkeuden asiantuntijana.

  Plusääni(21)Miinusääni(18)
 4. Onhan tuossa alkuperäisessä englanninkielisessä tekstissä kerrottu tutkimuksista eli tutkimukset osoittaneet faktoja eli ”tutkijat huomanneet”. Eikö sitten myöskin vuorikiipeilijät ole aika hyviä koekaniineja kliinisissä testeissä tutkittaessa hapenottokykyä?

  Siis Baking powder on leivinjauhetta ja baking soda on ruokasoodaa eiks vaan Jussi?

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 5. Kyllä toimii.

  Tarvitsee olla vain keho ”tulehtuneessa” tilassa. Kortisolit koholla ym. Itse en selvinny lääkkeillä. Diagnosi keskivaikea masis. Käyttämällä natriumbikarponaattia eli ruokasoodaa sain virkeyden. Vaimoni on kokeillut mutta hänellä ei vaikutusta. Oma kokemukseni on että auttaa erityisesti niitä joilla on liian hapan ”tulehtunut” keho. Harmi että kehon PH n mittausta ei suoritettu ennen RS aa.

  Plusääni(42)Miinusääni(3)
   1. Kofeiini ei ole kaiken pahan alku ja juuri, mutta se aiheuttaa yli 80% mielenterveysongelmista ja useimmista kroonisista fyysisistä sairauksista, koska se toimii systeemisesti stressihormonien välityksellä.

    Kofeiini on yhtä, kuin stressiperäiset sairaudet.

    Minäkö olen vastuussa tuon aiemman kirjoittajan masennuksesta?

    Plusääni(19)Miinusääni(8)
 6. Aha, nyt muistin mikä puuttui ostoslistastani. Kiitti MM.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 7. Olisko Kari Luoto:lla ainuttakaan tutkimusta näyttää tästä? ”Kofeiini ei ole kaiken pahan alku ja juuri, mutta se aiheuttaa yli 80% mielenterveysongelmista ja useimmista kroonisista fyysisistä sairauksista, koska se toimii systeemisesti stressihormonien välityksellä. Kofeiini on yhtä, kuin stressiperäiset sairaudet.”

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 8. Ni mitenkä pitkään tuota puoli teelusikallista veteen periaatetta jatketaan?viikkoja vai kuukausia,vai riittääkö päivä-pari?

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
  1. Vatsanesteiden täytyy olla happamia, muuten ruoansulatus ei toimi oikein. Ruokasoodan jatkuva syöminen häiritsee vatsan normaalia toimintaa. Lisäksi, koska ruokasooda on natriumvetykarbonaattia, se sisältää runsaasti natriumia, jonka saantia pyritään myöskin vähentämään.

   Plusääni(7)Miinusääni(2)
   1. Jos on vatsa ylihapan, kuten mulla, on ruokasooda paljon parempi kun happosalpaajat. Ei hapottomasta mahasta kärsivän kannata tähän tarttua, tai jos elimistö on neutraali. Tässä korjataan epätasapainotilaa, kaikilla sellaista ei ole.

    Plusääni(25)Miinusääni(2)
    1. Oikeassa olet Rinkku. Vastaan väittäjien kannattaisi lukea mitä (PPI) lääkkeiden sivuvaikutuksia esiintyy. Esim. B 12 vitamiinin ja monen muun ihmisen elimistölle tärkeän vitaaliaineen puutoksia. On todennäköistä että tarpeeksi pitkään käytettyäsi näitä myrkkyjä saatat sairastua Alzheimerin tautiin, osteoporoosiin jne. Lisää voit lukea sivustolta: Protonipumpun estäjät lääkemarkkinoilla yli kaksi…

     Plusääni(8)Miinusääni(0)
    1. Mitä tarkoitat antisemitismillä ?

     Juutalaiset eivät ole seemiläistä kansaa.

     Yli 80% ”juutalaisista” ovat Ashkenazeja, tämä ihmisryhmä on alun perin kotoisiin etelä venäjältä.

     Mm. Arabit ovat seemiläisiä. Arabia on seemiläinen kieli. Suurin osa maailman juutalaisista ei ole seemiläisiä, eivät etnisesti eivätkä eritoten kieleltään (eivät siis puhu hebreaa äidinkielenään).

     Mm. amharia puhuvat etiopialaiset ovat seemiläisiä koska amhari on seemiläinen kieli.

     Plusääni(9)Miinusääni(3)
 9. Tuttavani kokemuksien perusteella voin ainakin todeta, että vaikea psoriasis parani jo 3kk:n käytön jälkeen. Muilla ”virallisilla”, mm. syöpälääkkeillä oireet helpottuivat, mutta itse tauti ei parantunut.

  Kannattaa ainakin kokeilla. Puoli lusikallista vesilasilliseen. Yksi lasillinen päivässä riittää.

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
   1. Vaimollani todettiin viiden lääkärin toimesta psoriasis. Meille kerrottiin Tampereella oleva Suomen paras psoriasislääkäri, jonka vastaanotto oli Hämeenkadulla. Tämäkin totesi psoriasiksen ja määräsi Trexan nimistä mm. Syövän hoidossa käytettävää solusalpaajaa. Vaimoni ei kuitenkaan ottanut kyseistä lääkettä. Viimeinen lääkäri tutki ja tuli siihen tulokseen, että ruokavaliosta pitää jättää kaikki happamat tuotteet pois kuten piimä viili smetana jukurtit yms. Psoriasis katosi viikossa, joten happamalla saattaa olla arvaamattomia vaikutuksia.

    Plusääni(44)Miinusääni(1)
 10. Kyllähän nämä lääkefirmat ja tehtaat lyttää kaikki tutkimukset ja testaukset mitä he ei ole tehneet, tuossa liikkuu niin isot rahat että tekevät kaikkensa ettei ihmiset vaan parantais itteensä halvemmilla konsteilla, heidän tuotteensa ei paranna, vaan hieman helpottavat. Olisikin huonoa lääketehtaitten kannalta että potilas paranisi nopeaan, jäisi monet miljoonat saamatta.
  Lääkäri tukkii potilaille uusia lääkkeitä toisensaperään, kokkeillaa, sitä tai tätä vuosikauvet.
  Minä ainakin uskon ruokasoodan tehoon ennemmin kun lääkkeisiin.

  Plusääni(69)Miinusääni(4)
  1. Niin, mistä ”myyntipuheista” tässä nyt on kysymys???
   Siittäkö etta ”menkää nyt maitokauppan ja ostakaa sitä ruokasoodaa.” Ei taida olla mistään suurista rahoista kysymys. Ei se ruoka sooda taida montaakaan ”penniä” maksaa. Se niistä ”myyntipuheista”.

   Plusääni(48)Miinusääni(1)
 11. Tiesittekö muuten että mm. Samarin on ruokasoodaa.. ja varmaan myös rennie ja muut kalliit närästyslääkkeet. Lukee vaan kemiallisella nimellä paketissa..

  Plusääni(23)Miinusääni(5)
  1. Ja Big Pharma myy rotanmyrkkyä ihmisille verenohennuslääkkeenä – sillä erotuksella että hinta on vain huomattavasti korkeampi. Tämä on sitä ’tieteelliseen näyttöön perustuvaa’ lääketiedettä – onhan nähty että rottien veri ohenee niin paljon, että se tihkuu ruuansulatus-elimistöön, jolloin rotat vähitellen kuolevat valtavan janon tunteen saattelemana!

   Plusääni(34)Miinusääni(1)
 12. elkää ny kaikkea uskoko. ruokasoodan pitkäaikaisella nauttimisella on myös haittoja…. se esim. vähentää mahan suolahapon erittymistä ja sitä kautta estää ruoan sulamista. soodan pitkäaikainen käyttö sotkee myös veren kemiallista tasapainoa… ja vaikutus ei johdu alumiinista tai muista ”epäpuhtaasta” soodan aineista.. teille myydään käärmeöljyä ja te ostatte.

  Plusääni(2)Miinusääni(17)
  1. Kyllä sitä voi myös paastota samalla kun ottaa alkaali-kuurin. Joskus se pelkkä paastoaminen voi olla se parempi vaihtoehto.

   Paastoaminen tarkoittaa että keho menee huolto-moodiin, alkaa tuhota huonoimmassa kunnossa olevaa kudosta, ja rakentaa parempaa kudosta tilalle.

   Plusääni(17)Miinusääni(1)
 13. Sairastin ihosairautta, urtikariaa , jossa eri puolille kehoani tuli punaisia, hiukan muusta ihosta kohollaan olevia laikkuja. Laikut pysyivät samoilla paikoillaan vain tunteja ( n.3 – 8 h ) sinä aikana ne levisivät samalla hiljaa häviten.Samaan aikaan laikkuja ilmestyi uusiin paikkoihin. Laikut kutisivat ja siihen kutinaan auttoi antihistamiini. Söin monta eri laatuista antihistamiini valmistetta joiden odotettiin auttavan myöskin itse taudin syyhyn. Tautini syy ei todella monista tutkimuksista huolimatta ikinä selvinnyt. Tutkittiin siis kymmeniä verikokeita ja kakkanäytteitä puolentoista vuoden aikana ja keuhkoröntgen. Kyllä taudin syytä yritettiin todella voimakkaasti selvittä. Tapauksessani ei todellakaan voi syyttää yrittämisen puutetta.Tauti ei vain parantunut, voimakkuus vain vaihteli jonkin verran. Tuttavaltani sain vinkin ruokasoodasta. Päätin kokeilla pienellä annaksella vähän aikaa. Syötyäni neljä vuorokautta noin puoli lusikallista ruokasoodaa kaksi kertaa päivässä kaikki oireet hävisivät, kestettyään sitä ennen noin 20 kuukautta. Nyt olen ollut oireeton n. 3 viikkoa ja syön vielä ruokasoodaa noin puoli lusikallista päivässä aamuisin tyhjään vatsaan. Jossain vaiheessa täytyy kyllä lopettaa sen syönti kokeillakseni että palaavatko oireet, mutta vielä en uskalla ottaa sitä riskiä. Enhän tietysti voi olla varma siitä johtuiko oireiden loppuminen ruokasoodasta, jos vaikka olisivat loppuneet muutenkin.

  Plusääni(51)Miinusääni(0)
 14. Höpö höpö koko juttua, mie en usko alkuunkaan tätä, sitä paitsi kaikki ei voi ruokasoodaa syödä se närästää, myös leivonnaisissa.

  Plusääni(0)Miinusääni(48)
  1. Leivonnaisissa käytetään leivinjauhetta kohottajana, hieman eri aine kuin ruokasooda. Ruokasooda ei närästä vaan päinvastoin. Närästys johtuu mahan liikahappoisuudesta. Ruokasoodaa voi käyttää leivinjauheen korvaajana, mutta taikinassa on tällöin oltava jotain hapanta(esim.piimää, yoghurttia).

   Plusääni(20)Miinusääni(1)
 15. Uskon Erkin kertomaan täysin!
  Minä olen sen sijaan kärsinyt jalkojen hiivatulehduksesta ja sieni-infektioista jo usemman vuoden juuri tähän vuoden aikaan siitä syystä, että jalkani eivät pidä kylmänkosteasta talvestamme turvakengissä, joita saan työni takia pitää koko päivän ulkona. On ollut lamisil- ja fluconatsolikuurit ja mitä näitä nyt on, hetken apu ja kohta taas h****illinen kutina ja turvoksissa olevat punaiset pinkeät varpaat.
  Kokeilin piruuttani joulukuun puolestavälistä kuukauden verran ruokasoodaa teelusikallinen vesilasiin aamuin illoin. Viikon kuurin jälkeen KAIKKI varpaiden oireet oli hävinny, vaikka yhä tulen märissä sukissa töistä kotiin. Olin 2 viikkoa ilman ja oireet palasi. Nyt olen syönyt taas 3 vrk ja varpaat on kuin niissä ei olisi koskaan mitää vikaa ollutkaan. Olen täysin vakuuttunut ruokasoodan tehosta ja takuulla juon sen litkun aamuin illoin koko talven yli.

  Plusääni(60)Miinusääni(0)
 16. Eli siis esim. marketista saatava perus Pirkka-ruokasooda ajaa asiansa ja sillä voi halutessaan testata?

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Olen itse käyttänyt leivontaan ym. tarkoituksiin luontaiskaupasta saatavaa ruokasoodaa. Maksaa noin 3 euroa 120 g lasipurkki. Jostakin luin että ruokakaupoissa myytävä ruokasooda olisi epäpuhtaampaa, käytän sitä kyllä siivouksiin esim wc; pesuun yms. Hedelmät putsaan aina ennen syömistä tällä paremmalla ruokasoodalla ja omenaviinietikka sekoituksella. Esim. 3 dl vettä + 2 rkl viinietikkaa ja 1 rkl ruokasoodaa.(vihannekset, hedelmät, marjat jne). Tai 3 dl vettä + 2 rkl ruokasoodaa+ 1 rkl sitruunanmehua. Tiedä sitten mikä on oikea tapa tai uskonon haara, mutta luulen että näin saattaa edes suurin osa pintamyrkyistä lähteä vege.

   Plusääni(11)Miinusääni(1)
 17. Taitaa olla niiin, että on syöpiä ja on SYÖPIÄ!

  Uskon, että ruokasoodasta voi olla apua joihinkin ”syöpiin” tai niiden esiasteisiin, silllä kaikilla ihmisillä on hyvänlaatuisia kasvaimia ja myös pahanlaatuisia kasvaimia. Ihminen on niin monimutkainen kone. Eli on siis syöpiä ja sitten on niitä SYÖPIÄ joihin ei pure mikään, ja jotka tappaa. No jokatapauksessa tämä on ainakin kokeilesemin arvoista.

  Plusääni(10)Miinusääni(3)
  1. Kyllä juuri noin on, että aivan kaikkiin syöpiin ei tehoa ruokasooda yhtä tehokkaasti. Hiivasieni pohjaisiin syöpiin kehon alkaalisuuden nostaminen tehoaa paremmin, niitä syöpiä on vähän yli 90 prosenttia kaikista syövistä. Dr. Chimonsinin kirjassa on aivan virallista tutkimustietoa syöpien syistä ja synnyistä. Hänen mukaan Intiassa Veda kirjoista jotka on julkaistu noin 2500 vuotta sitten, niissä kerrotaan jo että kasvaimiin auttaa karbonaatit. Siis kyllä nykyajan länsimainen lääketiede ja sen viralliset syöpähoidot ovat todella kaukana siitä, mihin oikeasti kyettäisiin jos kaikki menetelmät otettaisiin käyttöön, mutta pointtihan tässä on se että lääketeollisuus olisi sitten häviäjä ja parantuneet ihmiset voittajia, nythän asia on juuri päinvastoin.

   Plusääni(20)Miinusääni(0)
 18. Onkologi, tri T.Simoncini sanoo syövän ruokasooda-hoitoa koskevassa kirjassaan, Cancer is a Fungus, että tulosten saavuttamiseksi ruokasooda on mm. annettava suonensisäisesti ja useana monen päivän jaksona. Tämä merkitsee mm. sitä, että tämä hoitomuoto ei ole jokamiehen itse toteutettavaa, vaan siihen tarvitaan asiaan perehtynyt lääkäri!

  Plusääni(6)Miinusääni(6)
   1. Tyypillistä puhetta rikollisen Big Pharman trollilta! Teitähän riittää tällä sivustolla.
    Jo pelkästään Simoncinin ruokasooda-terapian laajamittainen käyttöönotto merkisisi huomattavaa lovea Big Pharman voittoihin – puhumattakaan monista muista syöpään tehoavista terapioista, joissa ei tarvita Big Pharman tuotteita. Nämä hoidot pidetään pimennossa Big Pharman & Medical mafian toimesta.

    Plusääni(48)Miinusääni(7)
 19. Kuulin eilen että ruokasooda veteen sekoitettuna illalla ennen nukkumaan menoa voisi auttaa stressin aiheuttamaan happovatsaan. Olen jo tähystysjonossa, vatsa on oireillut 4 viikkoa niin että välillä kävelen kyyryssä. Kiinalainen lääkäri antoi hyvät ruokavalio-ohjeet ja kaikki ruuat tein smoothieksi 3 viikon ajan. Kaikki hapan pois, jugurtit, kirpeät marjat, hedelmät jne. Mikä taivaallinen helpotus tuli soodavedestä. VOIN SYÖDÄ kiinteätä ruokaa! -Myös aamulla join soodavettä ja mikä virkeys ja elinvoima minulla on. KIITOS!!

  Plusääni(40)Miinusääni(0)
 20. Minä kärsin liiasta happamuudesta ihan tutkitusti ja se johtuu munuaisten vajaatoiminnasta. Lääkärin määräyksestä syön jatkuvasti ruokasoodaa – tosin tablettimuodossa. Sitä valmistaa Yliopiston Apteekki ja se on tuotenimeltään Natriumhydrogenocarbonaatti (en tiedä saako sitä ilman reseptiä).

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
  1. Aika hienoa, etta laakarin maarayksesta otatte ruokasoodaa..tama Suomessa aika harvinaista.(vaikka en tieda asutteko Suomessa)…Mina en ja saan jatkuvasti laakareilta vaihtoehtoisia hoitoehdotuksia taalla Sveitsissa. Itse olen hoitanut syovan vaihtoehtoisilla hoitomuodoilla…kiitos syopalaakarin, joka on ymmartanyt, etten halua myrkyttaa kehoani. Siitakin muutamia varoittavia esimerkkeja tuttavapiirissani ja ne, jotka ovat halunneet kokeilla vaihtoehtoisia hoitomuotoja, voivat erinomaisesti, paremmin kun koskaan.
   Mutta todella hienoa..olisi hyva mainita laakarin nimi…muutkin joilla on saman tyyppinen vaiva, voisivat menna hanen vastaanotolleen.
   Mainitakseni viela, etta minun syopani on tutkitusti havinnyt…diagnoosista nyt 8 kk aikaa.

   Plusääni(24)Miinusääni(0)
   1. Sinako asut Sveitsissa? Taalla on vain tuntureita vuorten sijaan, ja vahan ihmisia, mutta luonto on riittävän rikas antamaan syöpälääkkeet tarvitsevalle. Ruokasoodaa saa kaupasta tai tilaamalla tukusta, ja sen teho tunnetaan vaihtoehtopiireissä. Itse suosittelen kuitenkin yhdistelmälääkitystä, jossa käytetään 3-5 erilaista luonnon ravintolisää+D-vitamiinia ja ruokasoodaa säännöllisesti pienessä määrin. Tämä on ennalta ehkäisevää ”hoitoa”, ja sitä kaikkein parasta. Jos syöpä kuitenkin iskee, tulisi käyttää tehokasta syklihoitoa vielä vähän aikaa syövän väistymisen jälkeenkin. Sitten jälleen ennalta ehkäisevää.

    Kuule, Tiina-kulta! Kuka haluaa ”parrasvaloihin” syövän parantajana, kun se voi maksaa talot ja tavarat, maksuvälineet, ja ääritapauksissa hengenkin. Kannattaa toimia matalalla profiililla, jos aikoo toimia, mutta hyvä on myös muistaa, että hoidon onnistuminen riippuu immuunijärjestelmän riittävästä toimintakunnosta. Jos se on romahtanut kuin Saksan armeija, mitään ei ole tehtävissä.

    Sytöstaatit ja sädehoidot? Sääliksi käy, ellei se ole kaikkein pahin vihamies, joka niihin turvautuu.

    Plusääni(16)Miinusääni(1)
 21. Kuinka kauan voi käyttää ruokasoodaa turvallisesti? Ohentaako verta? Aiheuttaako suolahapon puutosta, anemiaa?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. En osaa vastata kysymykseesi, mutta kalium-SITRAATTI (sensijaan ei esim. kalium-kloridi) on yhtä tehokas kehon emäksisyyden kohottaja kuin ruokasooda. Muistaakseni on olemassa arviot siitä, millainen tasapainotila kehossa pitää olla kalsiumin, magnesiumin, natriumin ja kaliumin välillä.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 22. Kävin osteopaatilla kevättalvella, missä ilmoitustaululla oli artikkeli sitruunan ja ruokasoodan terveysvaikutuksista ja elimistön pH-tasapainon korjaajana. Minulla on herkkä, helposti kipuileva vatsa, saan ilmavaivoja useista ruoka-aineista ja ihoon tulee välillä aknepaiseita vaikka olen jo lähes 50 vuotias. Elän keväisin allergialääkkeiden varassa ja läpi vuoden nenäni on enemmän taivähemmän tukkoinen.

  Aloin kokeilla juomaa sitruunamenua + 0,5 tl ruokasoodaa aamuin illoin. Olo on ollut hyvä, vatsa vähemmän ärtyisä ja vatsa ei ole pulputtanut kuin silloin tällöin. Havahduin erityisesti työkaverini valitellessa pahoja allergiaoireita, sillä tänä keväänä en ole syönyt ainuttakaan allergialääkettä, nenä ja poskiontelot eivät ole tukkoiset eikä limaa erity nieluun. Elämäntavoissani ja ympäristössä ei ole ollut muutosta. En tiedä mikä tässä on ollut eniten vaikuttava tekijä mutta lopputulos on ollut erittäin positiivinen.

  Googletin vähän ja kokeilimme lapsen kutiavaan taiveihottumaan perusvoiteen ja ruokasoodan seosta, minkä joku oli havainnut helpottavan kutinaa. Voide vähensi kutinaa meidänkin tapauksessamme ja iho oli aamulla vähemmän punainen.

  Odotuksia ei ollut, toiveita vain – kannatti kokeilla!

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 23. ”Ennen kemiallista valmistusmenetelmää soodaa saatiin uuttamalla meriheinien tuhkasta. Sittemmin soodaa on voitu valmistaa suuria määriä ruokasuolasta ja kalkkikivestä Leblancin ja Solvayn menetelmillä. Luonnossa soodaa esiintyy mineraalina nimeltä trona, jonka luontaisia lähteitä ovat Keniassa Itä-Afrikan hautavajoaman Magadijärvi ja Namibiassa Etoshan kansallispuisto. Yhdysvalloissa soodaa louhitaan enemmän kuin valmistetaan kemiallisesti. Mineraalia on löydetty Owens Lake ja Searles Lake -nimisiltä järviltä Kaliforniasta, Utahin Green River -joelta ja samannimiseltä joelta Wyomingista.”

  ELI soodaa saa luonnonvaraisenakin ja puhtaana luonnontuotteena: ”Luonnossa soodaa esiintyy mineraalina nimeltä trona, jonka luontaisia lähteitä ovat Keniassa Itä-Afrikan hautavajoaman Magadijärvi ja Namibiassa Etoshan kansallispuisto”

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sooda

  Allerginen ja vatsavaivainen oletko nyt kuinka kauan käyttänyt soodaa?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 24. Tässä taas nähdään periaate vastustajien elämänasenne: Vastusta kaikkea vaikka et tiedä, etkä omaa kokemusta asioista.
  Täällä kommentoivat sellaiset henkilöt joilla on omakohtaista kokemusta asioista ja he ovat yleensä saaneet apua vaivoihinsa. Vastustajat kommentoivat negatiivisesti, vaikka he eivät ole edes kokeilleet eikä heillä ole mitään kokemusta ruokasoodan käytöstä.

  Kuten sanottu, jos joku on saanut apua vaivoihinsa, kannattaa kokeilla. Eihän tuo ruokasooda purkki paljon maksa.

  Itse aloitin kokeilun juuri tänään, ja otan 1/2 tl vesilasilliseen sekoitettuna seuraavat kolme viikkoa, aamuisin tyhjään vatsaan nautittuna.
  Katsotaan onko mitään vaikutuksia olossa 🙂

  Hyvää Uutta vuotta kaikille 🙂

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 25. Olen ottanut r.soodaa 1tl. aamuin illoin viikon ajan ja se paransi järisyttävän kihtini sekä huomasin piristyneeni sekä nivel vaivat katosivat sormistakin.
  Olen sairastanut amalgaami myrkytyksen, johtuen hammas paikoista ja elimistö on jokseenkin täynnä elohopeaa plus muuta myrkkyä ja olikohan se elohopean puoliintumisaika jotain 36 v. joten uskon näinkin uskomattomaan kuin soodaan joka laittaa kuonan poistoon vauhtia.
  Suun limakalvot paranivat, vatsa toimii, virtsavaivat ovat mennyttä!
  Uskon että ongelmatapauksissa niinkuin minä, soodassa on tehoa.:-)

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 26. Olen usein hämmästellyt sitä että jos nyt joku parantuu vaikka kalkkitabletilla, niin mitäköhän väliä sillä on näille epäilijöille, että miten ja miksi joku paranee? Jos paraneminen johtuu jostain muusta kuin siitä mihin he uskovat, sitä kärkkäästi vähätellään ja epäillään aitoutta, ja ennenkaikkea haukutaan idiooteiksi tms. Toisille on hirvittävän tärkeää mollata asiaa, vaikka ei olisi itse ikinä kokeillutkaan kyseistä tapaa. Kyse on omien uskomuksien puolustamisesta, ja vaikeudesta myöntää että joku muu asia voisi toimia paremmin. Uskomuksia on hirvittävän vaikea muuttaa. Vaikka olisi kuinka väärässä, usein sitä käyttää kaiken tarmon niiden omien uskomuksien puolustamiseen. Sellaiset ihmiset käy vähän sääliksi, eikä heidän mielipidettä voi millään väittelyllä muuttaa, koska ”lähde” on heille väärä. ”Do not wrestle with a pig. You both get dirty, and besides – Pig loves it”.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat