Ruotsi ja Suomi aloittavat ukrainalaisten sotilaskoulutuksen

Ruotsin puolustusvoimat aloittavat ukrainalaisten sotilaskoulutuksen  Isossa-Britanniassa. Ruotsi lähettää kouluttajiksi noin 120 henkilöä, mutta enimmillään toiminta on kattava 60 ruotsalaista Britanniassa samaan aikaan. 

Koulutuksen on ilmoitettu tapahtuvan Britannian aloitteesta ja useita maita on kutsuttu mukaan. Kouluttajat  on kutsuttu brittien johtamista Joint Expeditionary Force (JEF)- maista, kuten esimerkiksi Suomesta ja Kanadasta.  Kouluttajat aloittavat toimintansa jo ensi viikolla ja jatkaen mahdollisesti jopa vuoden loppuun. 

Kaikkiaan koulutetaan 10 000 ukrainalaista, jotka koulutuksen loputtua palvelevat Ukrainan puolustusvoimissa.  Kouluttajia tulee osallistumaan ukrainalaisten kouluttamiseen yhteensä noin 1000. 

Hankeen kustannukset ovat Ruotsille noin 500.000 euroa. 

Ruotsille ja Ruotsin kansalle on erittäin tärkeää, ettei Venäjä voita tätä sotaa, sanoi Ruotsin pääministeri Magdalena Andersson tavatessaan puolustusministeri Peter Hultqvistin. 

Myös Suomi kouluttaa ukrainalaisille sotataitoja 

Hiljattain uutisoitiin Suomen valtamedioissa Suomen lähettävän noin 20 kouluttajaa Britanniaan kouluttamaan ukrainalaisia. Puolustusministeriön mukaan koulutusta johtava Britannia on pyytänyt kumppanimailta tukea koulutuksen toteuttamiseen. 

Ukrainan puolustusministeri Oleksii Reznikov kiitti Twitterissä Suomen puolustusministeriötä ja puolustusministeri Antti Kaikkosta (kesk.) Suomen päätöksestä. 

– Takokaamme yhdessä voitto terroristivaltiosta, Reznikov kirjoittaa. 

Puolustusministeriön yksikönjohtajan Juha Marteliuksen mukaan koulutusta annetaan syksyn kuluessa. 

Toimittajan päätelmiä 

Näin Suomi muiden länsivaltojen mukana sitoutuu siihen, että se on varmasti luettavissa Venäjän vihollisvaltioksi. Tämähän on tietysti hyvin “järkevää”, sillä tunnetusti Suomen taloudellinen tilanne ja yhteiskunnalliset olosuhteet kokevat historiallisen perikadon näiden vihamielisyyksien johdosta Venäjää vastaan. 

Suomi ei vain kouluta ukrainalaisia, vaan myös lähettää sotilashenkilökuntaa NATOn palvelukseen. 

Vaikka Turkki ei ole vielä päättänyt ratifioida Suomen NATO-jäsenyyttä, ovat Suomen poliittiset valtaapitävät päättäneet joka tapauksessa lähettää puolustusvoimien kantahenkilökuntaa NATOn palvelukseen. Myös reserviläisillä sanotaan olevan halukkuutta NATOn palvelukseen.1  

Täysin selvää on, että Suomen poliittista koneistoa johdetaan ulkomailta käsin. Tämä johtajuus kätkeytyy kasaarijuutalaismafian2-8 kansainväliseen hegemoniaan, joka nykyisin vaikuttaa selvästi transatlanttisen liittouman globaaleista operaatioista. Muistammehan Yhdysvaltojen edustajienhuoneen puhemiehen Nancy Pelosin vierailun Taiwaniin. Kyseisen matkan tarkoituksena oli sodanlietsonta Kiinan ja Taiwanin välille ja matkan tarkoituksena oli muutenkin kolmannen maailmansodan sytykkeiden virittely.     

Myös Suomen valtamedia vääristelee taukoamatta levittäessään Ukrainan  sotapropagandaa totuutena. Muistettakoon, että Ukraina oli valmistautunut hyökkäämään Krimille ja Donbassiin jo ennen Venäjä sotaoperaatioita. Ja Venäjän tarkoituksena oli lopettaa loputtomaksi venynyt Itä-Ukrainan sota sekä suojella Donetskin ja Luhanskin kansantasavaltoja Ukrainan hallituksen murhaavalta terrorilta. 

Mutta nyt Suomi käy juutalaisen transatlanttisen liittouman sotia Venäjää vastaan. Suomi hyökkää Venäjää vastaan, sillä maamme osallistuu Venäjän vastaisiin pakotteisiin, aseistaa Ukrainan armeijaa ja sen sijaissotaa (proxy-sota), lähettää puolustusvoimien henkilökuntaa NATOn palvelukseen ja osallistuu ukrainalaisten siviilien sotilaalliseen koulutukseen. Suurin osa suomalaisista näyttää hyväksyvän tämän tuhoisan kehityksen. Hyväksyminen johtunee suurelta osin siitä, että valtamedia on jatkuvalla rikinkatkuisella vihan lietsonnallaan itäistä naapuriamme vastaan manipuloinut suomalaiset vihaamaan sekä Venäjää että venäläisiä. Venäjä ei kuitenkaan ole edelleenkään osoittanut mitään vihamielisyyttä Suomea kohtaan. 

Vaihtoehtomedioilla on todellakin hirvittävä urakka valistaessaan suomalaisia ja nostaa valtamedian sekä poliittisen koneiston viekoittelemat suomalaiset mielet kirkkaaseen päivän valoon. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Svenska försvaret ska utbilda ukrainska soldater | SVT Nyheter. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/stadsminister-magdalena-andersson-s-pa-besok-i-boden-och-pitea  

Ukrainan puolustusministeri kiittää Suomea: ”Takokaamme yhdessä voitto terroristivaltiosta” – MTVuutiset.fi.  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ukrainan-puolustusministeri-kiittaa-suomea-takokaamme-yhdessa-voitto-terroristivaltiosta/8484870#gs.8pai9f 

Producing New Enemies for No Reason Whatsoever, by Philip Giraldi – The Unz Review 

_ _ _ _ _ _  

 1. HS (8.8.2022). Natoon valittaneen upseeriston kerma, myös reservistä olisi tunkua. 
 1. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.  
 1. Ginsberg, Benjamin (1993).TheFatal Embrace: Jews and the State. Chicago: by The University of Chicago. 1-2, 103 s.  
 1. Bar-Yosef1994,Maariv 2.11.1994, ‘The Jews Who Run Clinton’s Court’; Duke 2003, 146-147.  
 1. Rami, Ahmed (1988).Vadär israel? Stockholm: Kultur förlag. S. 65 ja 66.  
 1. JohnMearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Luettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby  
 1. IsraelShahak (1997). Open Secrets  
 1. Universityof Bath (2016). The Israel Lobby and the European Union. Saatavina: https://researchportal.bath.ac.uk/en/publications/the-israel-lobby-and-the-european-union 

8 kommenttia

 1. Kyllä tietyllä venäläismielisyystasolla voi päätyä tuollaisiinkin johtopäätöksiin.

  Plusääni(4)Miinusääni(10)
 2. Veronmaksajat ja ruokaa ym. tavaroita ostavat maksavat nämäkin kulut.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 3. VENÄJÄ VOITTAA SODAN
  Jos Ukraina olisi vain ilmoittanut, ettei se liity koskaan NATO:on ja olisi lopettanut Donbassin pommittamisen, ei Venäjä olisi koskaan hyökännyt. Mutta länsi ei tätä uskonut, vaan lupasi apua Krimin ja Donbassin valtaamiseen. Nyt sota jatkuu ja länsi avustaa Ukrainaa massiivisesti. Kymmeniä tuhansia ukrainalaisia sotilaita on kuollut ja tulee vielä kuolemaan. Ja kaikki vain siksi, että Ukraina ei välittänyt Venäjän puheista. Kyseessä on tietenkin vain USA:n proxisota käyttäen Ukrainaa sodassa Venäjää vastaan. Tällaiseen sotaan Suomen poliittinen johtokin on innolla mennyt mukaan. Jos sota laajenee ja käytetään ydinaseita, niin Suomen tuho on edessä. Sen tähden on tärkeää lopettaa NATO-hakemus, isäntämaasopimus ja Venäjän pakotteet. Suomen hallitus ei kuitenkaan välitä Suomen kansan eduista, vaan tottelee EU:ta ja Maailman Talousfoorumia (WEF).
  Paasikiven-Kekkosen linja on muuttunut Niinistö-Marinin linjaksi, joka on viemässä Suomea tuhoon. Venäjä ja Kiina ovat tulevaisuuden maita, jotka ohittavat lännen elintasossa ja sotilaallisesti tulevaisuudessa. Suomen ulkopolitiikan peruskivi tulee olla puolueettomuus ja sotilaallinen liittoutumattomuus. Poliittinen eliittimme syyllistyy valtiopetokseen. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko
  novabethlehem@com

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 4. Pienen maan tulee välttää sotimista kaikin mahdollisin keinoin, koska pienelle maalle sotiminen tietää valtavaa katastrofia ja resurssien menetystä. Suomalaiset tuntevat parhaillaan nahoissaan sen, että jopa ei-aseellinen taloussota tai toisen maan suorittama proxy-sota voi käydä itselle kalliiksi, jos niihin sotkeutuu.

  Suuri maa voi käydä sotaa ilman, että kantaväestö siellä juurikaan huomaa asiaa. Tämä sodankäynnin ”helppous” on ajanut suurvallat ja erityisesti USA:n hoitamaan etujaan aseellisesti tai rajua taloussotaa tai värivallankumouskoneistoa käyttäen. Siksi suurvallat nimenomaan tulisi hajottaa pienempiin osiin eikä suosia isojen federaatioiden syntymistä, kuten typerät kommunistit (tai joskus fasistit) tekevät.

  Sodankäynnin tai sodan osapuoleksi joutumisen tulee aina olla se vihonviimeinen vaihtoehto. On usein typerää diplomaattista taitamattomuutta ajautua sotiin, mutta aina siitä ei voida välttää. Mutta se, että käydään toisten sotia on hulluuden ja hölmöyden huippu. Vain viherkommunismin sekoittama pää voi päätyä tällaiseen.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 5. EU ja USA taistelevat tämän proxysotansa viimeiseen ukrainalaiseen mieheen asti. Eli talveksi ei ole luvassa helpotusta energia kriisiin.. onneksi on 40 m3 kuivaa klapia vajassa. Ja perunaa näyttäisi tänävuonna tulevan hyvinkin pellosta ja kalaa on katiska täynnä. Joten siinähän soditte keskenänne proxysotaanne.. evvk.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 6. Suomi on kerrankin aloitteellinen EU:ssa ja ajaa yhdessä Latvian ja Viron kanssa matkustuskieltoa venäläisille EU-Schengen alueelle. Tämä matkustuskielto olisi määrä lisätä EU:n seitsemänteen sanktio-pakettiin Venäjää vastaan. Turismista vahvasti elävät Etelä-Euroopan maat ovat kieltoja vastaan.

  Venäläisviha ja raju rasismi tavallisia venäläisiä kohtaan on kasvanut niin suureksi, että jopa massamaahanmuuttokriittistä kauhistuttaa. Samalla erityisesti suomalainen vihervasemmisto paljastaa koko tekopyhyytensä määrän. Mitään aitoa ihmisrakkautta näillä ihmisillä ei ole, vaan kaikki on pinnallisesti ajateltua teeskentelyä ja teatteria. Suomen kansallinen alennustila on saavuttamassa kaikkien aikojen pohjan, josta tuskin enää noustaan. Itse alan jo toivoa, että CV-19 injektiot toimivat ja korjaavat suuren osan suomalaisista pois helvettiin täältä maapallolta. Tämä vihainen, katkera ja pelokas kansa ei enää kelpaa muuksi kuin leikkikaluksi saatanalle. On luultavaa, ettei edes pimeyden ruhtinas vaivaudu tekemisiin näin alhaisen porukan kanssa, vaan määrää kaikkein halpa-arvoisimman pikkupirunsa piinaamaan roskasakkia. Onko näin tyhmää ja karkeaa kansaa ollut koskaan olemassa missään päin maailmaa? Kohta menemme tekopyhydessä jo juutalaistenkin ohi.

  Arvostamani Alexander Mercouris pyrkii ymmärtämään eurooppalaista ja erityisesti fenno-baltialaista ryssävihaa ja kääntää koko kysymyksen päinvastaiseksi. Se olemmekin me, jotka koko ajan teemme venäläisille vääryyttä anteeksiantamattomalla katkeruudellamme ja sen vuoksi meidän on vihattava heitä:

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 7. Raju kansa pohjan periltä!

  Vanhan ennusteen mukaan suomalaiset ovat `raju kansa pohjan periltä`. Tämä kuvaus on osuva. Katsokaa mitä he harrastelevat ja missä he ovat kunnostautuneet. Eikö se ole ralliautoilu – jääkiekko – keihäänheitto ja vittuilu.
  Teidän `hakkapeliittanne` olivat Ruotsin kuninkaan armeijassa. Kun kaikki muut huusivat ja meuhasivat tappelussa – niin nämä olivat hiljaa – he tekivät vain tehtävänsä ja siitä heidät tunnetaan.
  Mutta kun Ruotsin kuninkaalla ei ollut valtiollista sotabudjettia. Niin mitä hän tekikään. He (hakkapeliitat) etenivät ryöstäen – tappaen – raiskaten ja tuhoten. Onko kunniakasta? Onko?
  Nyt me olemme kummallisessa tilanteessa. Me olemme suututtamassa idän jättiläisen. Voin Jumalan miehenä kertoa että tämä ei ole Suomen tie. Tämä tie vie tuhoon.
  Miksi `elävät` eivät puhu? Miksi kivet nyt huutavat? `Mutta hän vastasi ja sanoi: `Minä sanon teille: jos nämä olisivat vaiti, niin kivet huutaisivat` (Luu 19: 40). Tässä om syy – Te olette menettämässä maan ja taivaan yhteyden ja se ei ole hyvin. Teillä on taivaan yheys pelkän riekaleen varassa.
  Meidän kasvomme ovat kovemmat kuin lonsdaeliitti (se niistä kivi- ja kovakasvoista) ja me kyllä ilmoitan teille madon luvut kun aika tulee. Kääntykää ajoissa – ennen kuin tämä päivä koittaa! Silloin ei kunnian kukko laula!
  Kuunnelkaa mitä Isoroku Yamamotu sanoi Pearl Harbourin iskun jälkeen ja ottakaa opiksenne. Tai sitten jos ette ota opiksenne – niin vetäkää käteen. Teidät tuhotaan varmasti ja se ei ole Venäjä joka teidät tuhoaa – koska se joutuu puolustautumaan. Venäjä ei ole ollut teille ikinä arvaamaton tai uhka.
  Isoroku Yamamoto
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Isoroku_Yamamoto
  Me olemme herättäneet nukkuvan jättiläisen

  Venäjä olisi teille suuren suuri mahdollisuus. Teidän osaamisenne vaikkapa rakentamisessa olisi uponnut pelkästään Pietarin alueelle. Te olisitte onnellisia ja voisitte hyvin. Mutta mitä te olette tehneet. Te olette menettäneet suurimman tukijanne.
  Me olemme tekemässä hyvin suuren arviointivirheen yrityksessämme liittyä Lännen `puolustusliittoon` (Natoon). Me olemme herättämässä idän jättiläisen – ja siinä ei kuulkaas käy hyvin. Tuota petoa ei pidä mennä herättelemään. Uskokaa!
  Minä sain lapsena kovia selkäsaunoja. Pieksännän jälkeen en pystynyt edes istumaan neljään päivään ja perse oli punainen kuin paviaanilla vielä viikon jälkeen. Minulla oli katko hengitystä- ja puhetta.
  Mutta tuo mihin te nyt ryhdytte (Nato jäsenyys) johtaa ihan varmasti hyvin lujaan selkäsaunaan – josta te ette selviä. Te ette yksinkertaisesti siitä selviä. Venäjä ei ole teidän uhkanne – uhka tulee lännestä – ja ennemmin tai myöhemmin he provosoivat sodan.
  Teitä (päättäjät) tulevat kiroamaan sekä edesmenneet että tulevat sukupolvet. Ne mitä teistä jää jäljelle.
  Kysyisinkin teiltä päättäjiltä – kun te menette arkadianmäelle – ja luovutatte hattunne narikkaan – niin jääkö teiltä aivot hattuunne?

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat