Ruotsi maksaa eritrealaisille joukkoraiskaajille 14 400 euroa kullekin tekijälle

Eritreasta saapunut turvapaikanhakija oli mukana, kun jengi raiskasi raa’asti nuoren naisen Rauhankadulla (Fredsgatan) Ludvikassa. Nyt turvapaikanhakijalle myönnetään Ruotsin verorahoista 14 400 euroa vahingonkorvausta. Myös hänen kaverit saavat samansuuruisen korvauksen.

Paikallinen sanomalehti Dala-Demokraten kertoo, että eritrealainen turvapaikanhakija osallistui raiskaukseen ja jopa suuteli voimakkaasti naista. Mutta touhu ei jäänyt edes tähän!

Jengin suorittama raiskaus tapahtui 17. lokakuuta 2015 yöllä kello 00:30 aikaan Ludvikassa, Taalainmaan läänissä Keski-Ruotsissa.

25-vuotias nainen oli matkalla kotiin, kun usean afrikkalaisen miehen ryhmä tavoitti hänet ja pyysi savukkeita. Yksi afrikkalaisista lähti seuraamaan naista ja raahasi hänet kujalle, jossa hän vaati suutelemista.

”Ei, minulla on poikaystävä”, nainen selitti, mutta turhaan. Afrikkalainen mies työnsi kielensä naisen suuhun.

Sitten yhtäkkiä kaksi muuta afrikkalaista miestä saapui ja nainen luuli, että tämä on hänen pelastuksensa. Nämä afrikkalaiset miehet eivät pelastaneet naista, vaan muodostivat renkaan naisen ympärille, repivät hänen sukkahousut ja pikkuhousut alas sekä raiskasivat häntä sekä anaalisesti että vaginasta.

Nainen oli järkyttynyt ja huusi apua joukkoraiskauksen aikana. Raiskaus kesti parikymmentä minuuttia. Paikalle saapui ruotsalainen mies ja kysyi eritrealaisilta, mitä nämä tekevät. Miehet lähtivät eri suuntiin.

Ruotsalaismies löysi naisen maasta, sekä tämän pikkuhousut ja sukkahousut. Nainen kertoi, että ”minä olin paniikissa ja täysin tuhottu”.

Tässä paikassa kolme miestä pahoinpiteli nuoren naisen. Nyt kaikki kolme miestä on vapaana ja saavat suuret korvaukset valtiolta.
Tässä paikassa kolme miestä pahoinpiteli nuoren naisen. Nyt kaikki kolme miestä on vapaana ja saavat suuret korvaukset valtiolta.

Kaikki afrikkalaisraiskaajat päästettiin vapaaksi ja palkittiin veronmaksajien rahalla

Eritrealaiset miehet pakenivat paikalta, mutta heidät tunnistettiin mm. DNA-näytteiden avulla. Kaikkien kolmen eritrealaisen miehen tunnistaminen onnistui DNA:n perusteella.

Saman loppukesän ja syksyn aikana oli samaisella Rauhankadulla (Fredsgatan) ollut useita muitakin kertoja naisten seksuaalista häirintää. Poliisijohtaja Leif Nykvist tavoitti 10–12 nuorta ahdistelevaa miestä ja pakotti heistä kymmeneltä toimittamaan DNA-näytteet. Niin löytyi myös rikolliset raiskaukseen, kunnes hovioikeus vapautti heidät!

Käräjäoikeus tuomitsi kolme eritrealaista miestä neljäksi vuodeksi vankeuteen törkeästä raiskauksesta. Hovioikeus päätti kuitenkin vapauttaa miehet, koska uhri oli kuvannut, että ”yksi miehistä oli enemmän passiivinen raiskauksen aikana”. Tästä tehtiin oikeudessa päätös, että kaikki kolme täytyy siis vapauttaa. Johtopäätös oli, että ketään ei voitu tuomita.

Afrikkalaismiehelle on nyt myönnetty vahingonkorvaus, 140 000 kruunua eli 14 400 euroa, koska hän oli ollut pidätettynä. Myös muut tuomitut saavat vahingonkorvauksen.

Ingrid Carlqvist julkaisi Gatestonen instituutin raportin elokuun 13. päivä 2016 Ruotsissa koetusta seksuaalisesta väkivallasta. Tällöin hän totesi, että lähes kaikki ryhmässä tapahtuneet seksuaaliset väkivaltatapaukset olivat afganistanilaisten, eritrealaisten tai somalien aiheuttamia.

Lisäksi nämä olivat usein ”ilman huoltajaa saapuneita pakolaislapsia”. Ludvikan tapauksessa raiskaajat olivat yli 20 vuoden ikäisiä nuoria miehiä.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

2 kommenttia

 1. Viherkommariliberaaliglobalistien maailmankuva kiteytettynä:

  — Syyllinen on vain, aina ja kaikkialla ainoastaan valkoinen, koska juutalaiset ja muut sionistit sanovat niin;
  — Rasismia ja viharikoksia valkoisia vastaan ei voi tapahtua, koska vain valkoiset voivat olla rasisteja ja tehdä viharikoksia;
  — Mitkään tai minkäänlaiset rikokset valkoisia vastaan eivät ole rikoksia, koska vain valkoiset ovat kollektiivisesti kolonialistisia rikollisia, joiden värilliset ja juutalaiset uhrit vain viattomasti taistelevat oikeuksiensa puolesta;
  — Valkoisen terveydellä, elämällä, omaisuudella ja oikeusturvalla ei ole mitään väliä, koska valkoiset kantavat kolonialismistaan ja juutalaisvastaisuudestaan kollektiivista syyllisyyttä;
  — Vain valkoinen voi olla rikollinen, koska muut kansat ja erityisesti juutalaiset ovat valkoisten luomien olosuhteiden viattomia uhreja ja uhria ei saa syyllistää rikoksistaan (ellei uhri ole juutalaisten uhri jota siksi pitää lyödä olan takaa)
  — Vain valkoinen voi olla rasisti, ei koskaan värillinen, ja Pyhä Juutalainen on aina kaiken arvostelun ja varsinkin tuomitsemisen yläpuolella.
  Perkele!

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 2. Todella törkeä tapaus. Jos oikeusistuin ei saanut selville ”enemmän passiivisen raiskauksen” suorittanutta, olisi tuomarin pitänyt mieluummin antaa kaikille miehille tuon hieman lievemmän tuomion ansainneen rangaistus eikä päästää kaikkia vapaaksi. Vielä kerran törkeää!

  Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat