Ruotsin monikulttuurisuuden paljastuminen; murhapoltot riesana!

Hiljattain Länsi-Ruotsissa sytytettiin lähes sata autoa tuleen muutaman vuorokauden sisällä. Onko tämä uusi menetelmä luoda vastakkainasettelua eri yhteiskuntaryhmien välille, missä konfliktit tulisivat palvelemaan valtaapitävän omistajaluokan intressejä?

Göteborgissa ja sen lähialueilla sytytettiin hiljattain ainakin 80 autoa tuleen. Poliisin mukaan autopalossa ei ole loukkaantunut ihmisiä. Asiasta kertoo Aftonbladet.

Tästä tuhopoltosta seuraavana yönä myös roihusi autot Göteborgin lähellä Mölndalissa. Lisäksi Bårosissa sytytettiin autoja palamaan.

Länsi-Ruotsin  Lysekil, Trollhättan, Alafors, Hjällbo ja Frölund saivat kokea myös autojen polttoja, jotka sytytettiin tuleen monin paikoin lähes samaan aikaan. Tämäkin viittaa ennalta organisoituun iskuun.

Yhteenvetona viikolla 33 Ruotsissa poltettiin sekä vandalisoitiin maanantain ja tiistain välisenä yönä lähes 100 autoa. Tapauksesta epäiltyjä on pidätetty.

Ruotsin poliisi käyttää tuhopoltoista rikosnimikettä murhapoltot.

Silminnäkijät ovat kertoneet, että autoja sytyttivät mustiin pukeutuneet ja huppupäiset miehet.

 

Autojen tuhopoltot ovat lisääntyneet voimakkaasti

Autojen tuhopoltot ovat lisääntyneet viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana merkittävästi. Vuonna 1998 poltettiin Ruotsissa vain 380 autoa, ja 2017 poltettiin niitä tässä maassa jopa 1457 autoa. Tämä on noin 73 prosentin kasvu vuoteen -98 verrattuna.

Poltettuja autoja jossakin länsi-Ruotsissa.
Poltettuja autoja jossakin länsi-Ruotsissa.

Autojen tuhopoltot ovat lisääntyneet tasaisesti, joskin muutamina vuosina esiintyy hiukan pienempiä lukuja kuin edellisenä vuonna. Tämä johtunee siitä, että kun näitä kulkuneuvoja on tuprauteltu jonakin vuonna runsaammin, on valvonta kiristynyt, jonka seuraukset näkyvät seuraavana vuonna.

Kuitenkin kauttalinjan autojen vandalisoimisen lisääntyminen noudattaa maahanmuuton lisääntymisen linjaa. Niinpä esimerkiksi vuonna 2015 poltettiin 1417, v. 2016 roihusi 1641 ja vuonna 2017 käräytettiin 1457 autoa. Juuri mainituille vuosille on keskittynyt valtava ”turvapaikanhakijoiden” vyörytys ja myös hiukan aikaisemminkin.

 

Autojen laajat tuhopoltot näyttävät seuraavan maahanmuuttovirtoja

Ensinnäkin kaikkiaan kuusi epäiltyä murhapolttoon on pidätetty, ja yhden näistä nappasi Turkissa maan poliisietsintäkuulutuksen myötä.

Autojen massapolttoja tapahtuu paljon kaupungeissa, jonne on keskittynyt paljon pakolaisia.

Maahanmuutto enimmäkseen poliittisen Lähi-idän alueelta on luonut suuriin kaupunkeihin, kuten Tukholmaan, Göteborgiin ja Malmöön maahanmuuttajavaltaisia lähiöitä, joissa on korkea työttömyys sekä paljon matalasti koulutettuja asukkaita.1

Monissa Tukholman lähi kunnissa kuten esimerkiksi Botkyrkassa ja Södertäljessä ulkomaalaistaustaiset ovat enemmistönä. Huomion arvoista on, että Tukholman kaupunginosissa kuten Husbyssä ulkomaalaistaustaisten osuus on 86,6 prosenttia ja Rinkebyssä se on jopa 93 prosenttia. Rinkebytä voidaan pitää no-go alueena, jossa liikkuminen voi olla hengenvaarallista.

Niissä kaupungeissa, joissa ulkomaalaistaustaisuus on erittäin suurta, kuten esimerkiksi Tukholmassa, Göteborgissa ja Malmössä, poltetaan myös eniten autoja. Vuonna 2017 tahallaan poltettiin Tukholmassa 236, Göteborgissa 90 ja Malmössä 126 autoa.

Vastaavasti esimerkiksi Linköpingin kunnassa, jossa ulkomaalaistaustaisten osuus on noin 19 prosenttia väestöstä, poltettiin vuonna 2017 viisitoista ajoneuvoa. Jönköpingin kunnassa ulkomaalaisosuus on noin 18,5 prosenttia poltettiin mainittuna vuonna vain 4 autoa.

On syytä epäillä, että autojen tuho- ja murhapoltot ovat ulkomaalaistaustaisten tekemiä.

Ulkomaalaistaustaisia ryhmiä voidaan epäillä jo siksi, että kaupungeissa, missä tuhotaan autoja polttamalla, enemmistönä muodostuvat ulkomaalaisista (kuten tilastot yllä osoittaa). Sellaisiakin kuntia on olemassa, jotka lähes täysin muodostuvat taustaltaan ulkomaalaisista.

Tämä on selvästi pääteltävissä oleva tosiasia, jota arvoliberaalit poliittiset toimijat, virkakoneisto ja valtamedia ei halua tunnustaa. Tietoa rikoksiin epäillyistä ja syyllistyneistä salataan systemaattisesti, jos tekijöinä ovat ulkomaalaistaustaiset.

Ongelmaan ratkaisuna niin Ruotsissa kuin Suomessakin on vallankumous

Useissa Euroopan unionin maissa, kuten Ruotsissa, kaikenlaisen rikollisuuden kasvu ja yhteiskunnan entistä sekasortoisempi tilanne, on verrannollinen maahanmuuton kasvuun poliittisen Lähi-idän maista. Tämän voi jokainen todeta tilastoista.

Tästä pulmasta ei ole enää muuta selviytymisen tietä kuin täydellinen vallankumous, jossa vanha valtio sekä sen valtarakenteet uudistetaan ja valtio kohotetaan tuoreiden perustuksien varaan. Tämä ei tule onnistumaan ilman voimakkaita keinoja, sillä rappeutuneiden poliittisten struktuurien kannattavat haluavat säilyttää asemansa voimakeinoin. Uutta valtiomallia ei voida luoda mädäntyneen poliittisen koneiston varaan.

Poliittinen korrektius ei enää pelasta tilannetta. Edessä on  vallankumouksen polku, jos haluamme pelastua kansana ja etniskulttuurisena ryhmänä. Toinen vaihtoehto on alistua väistämättömään yhteiskunnan rappioon ja ”kansanmurhaan”.

Lisäksi yhteiskunnallinen tilanne vaatii poliittisen Lähi-idän alueelta peräisin olevan väestön pakkopalauttamista lähtömaihinsa sekä Ruotsissa että Suomessa.

 

Murhapoltot olivat järjestettyjä

Myös äskettäiset murhapoltot oli organisoitu tuhotyö. Tässä vandalismissa tarvittiin materiaalia, hiukan suunnittelua, kokoontumiskutsu jne. Havitteleeko tietty elitistinen taho sisällissotaa Ruotsiin? Ilkityön laajentuminen johtaa lopulla kostoon, joka aloittaa koston kierteen eri etnisten ryhmien välille. Tällöin laajemman sisällissodan siemenet on kylvetty. Tämä voisi avata väylän globalistien pihdeissä olevalle vallanpitäjille päästämään verikoiransa irti, jolloin militantit sekä politisoitunut poliisi tekisi selvää kansallismielisistä ja isänmaallisista vastavoimista. Tai ainakin yrittäisi tehdä selvää.

Selvää on, että tietty eliitti hyödyntää maahanmuuttajien syrjäytyneisyyttä, jossa heille on muodostunut itsensä toteuttamisen valtatyhjiö, jota yritetään korvata muiden muassa vandalismilla ja muulla jengirikollisuudella.

Markku Juutinen

 

Lähteet

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/KvAKvG/svartkladda-personer-tander-eld-pa-bilar-i-goteborg

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/inga-gripna-for-nattens-brander

https://www.hemhyra.se/nyheter/kraftig-okning-av-anlagda-bilbrander/

https://www.jp.se/article/live-tv-12-00-se-malgangarna-i-jonkoping-marathon/

https://www.jp.se/article/live-tv-12-00-se-malgangarna-i-jonkoping-marathon/

Antal personer med utländsk eller svensk bakgrund (fin indelning) efter region, ålder i tioårsklasser och kön. År 2002 – 2014 (Läst 16 januari 2016)

https://www.jonkoping.se/kommunpolitik/manskligarattigheter/integrationijonkopingskommun/integrationsrapport.4.74fef9ab15548f0b80013ef.html

 1. https://webgate.ec.europa.eu/equal/jsp/dpComplete.jsp?cip=SE&national=51

”Områdesfakta”. statistik.stockholm.se. Läst 2 maj 2018.

stockholm.se − Stadsdel områdesfakta Rinkeby

http://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/befolkning/befolkningens-sammansattning/befolkningsstatistik/pong/tabell-och-diagram/topplistor-kommuner/andel-personer-med-utlandsk-bakgrund/

2 kommenttia

 1. Aivan selkeästi järjestettyä hulinointia. Kuka on toimeksiantaja ? Pitäisikö alkaa arvailemaan ?

  Onko tämän kansankiihottamisen tarkoituksena sitten pohjustaa jotain suurta loppurynnistystä New World Orderin perustamiseksi?

  Vallankumouksien seurauksena on kansoja vedetty ennenkin entistä pahempaan kurimukseen.

  Minkälainen käsikirjoitus tähän toimenpiteeseen on tällä kertaa tehty? Pitäisikö tätäkin alkaa arvailemaan, vai riittäisikö pelkkä historian tarkastelu ?

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/12/03/ramsay-the-nameless-war/

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2017/12/02/ranskan-vallankumous/

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 2. Ensimmäinen ehto haittamaahanmuuton estämiseksi on itsenäistyminen. Nyt meitä viedään kuin pässiä narussa.
  Kantasuomalaisten hävittämiseen matuinvaasion avulla tähtäävät nwo-tahot ovat levittäytyneet syöpäkasvaimen tavoin yhteiskuntaamme ja levittävät monin eri keinoin tuhopropagandaansa:
  Yksi esimerkki
  ”Siirtolaisinstituutti vertaa turvapaikanhakijoita Karjalan evakoihin
  Viisivuotinen hanke vertailee Karjalan evakoiden ja turvapaikanhakijoiden MATKAKERTOMUKSIA.”,
  https://mvlehti.net/2018/08/29/lukijan-kynasta-siirtolaisinstituutti-vertaa-turvapaikanhakijoita-karjalan-
  Linkin artikkelissa hyviä kommentteja
  ”Tutkimuksen” propagandaluonteesta kertoo että elintasopakolaiset rinnastetaan oikeisiin pakolaisiin. Kun nuo ”pakolaiset” on lisäksi opetettu kertomaan monenlaisia valheellisia tarinoita, niin ymmärtää mikä on tämän Suomen Akatemian rahoittaman ”tieteellisen tutkimuksen” taso.
  Myös se kummastuttaa että rinnastetaan Suomen kansalaiset (kotimaahansa palaavat karjalaiset evakot) Lähi-idän pakolaisiin.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat