Ruotsissa pakolaisen kustannukset suuremmat kuin ruotsalaisen keskipalkka

Oikeustieteen opiskelija, kirjailija Spencer P. Morrison on esittänyt National Economics Editiorial –sivustollaan laskelman pakolaisten kustannuksista Ruotsille. Näissä tähtitieteellisissä kustannuksissa on otettu huomioon myös ne kustannukset, jotka hallitus tietoisesti piilottaa laskelmistaan.

Morrison on analyysinsä jälkeen muistuttanut pakolaisten hinnasta Ruotsissa: ”102 800 USD per pakolainen vuodessa (96 771 euroa), kun Ruotsin kansalaisten keskipalkka on 41 000 USD vuodessa.”

Spencer P. Morrisonin artikkeli on julkaistu 10. helmikuuta 2017 National Economics Editiorial –nimisellä sivustolla, jonka kotipaikka on Burlingtonin pikkukaupungissa Massachusettsissa. Morrisonin arvioi useissa kirjoituksissaan haittamaahanmuuttoa. Morrison on kirjoittanut myös teoksen Amerikan petoksesta (”America betrayed”).

Tässä artikkelissaan Morrison arvioi amerikkalaisille lukijoilleen dollareissa Ruotsin mallin kestämätöntä hintaa.

Spencer P. Morrison kirjoittaa:

“Ruotsin 318 000 ”Syyrian” pakolaista tai maahanmuuttajaa maksaa valtiolle minimissään 32,7 miljardia USD vuonna 2017 (30,78 miljardia euroa).”

“Tämä pakolaishinta on 33 %:a Ruotsin valtion vuosibudjetista ja 5,5 %:a Ruotsin BKT:stä. Yhden pakolaisen aiheuttama kustannus on yli 96 000 euroa vuodessa.”

Morrison huomauttaa, että 8,7 miljardin dollarin (8,19 miljardin euron) kustannukset syntyvät maahanmuuttaja rikosten epidemian piilokustannuksista, jotka hallitus kieltäytyy julkaisemasta.

Mikä on myös jäänyt lausumatta julkisesti, niin nämä pakolaiset eivät osaltaan tue Ruotsin taloutta. Vuonna 2015 tulleista pakolaista vain 500 henkilöllä on työtä. Nämä 500 työllistettyä on minimaalinen osuus 163 000 maahanmuuttajasta.

Vuoden 2013 jälkeen Ruotsiin on tulvinut 318 000 siirtolaista, mikä on paljon 10 miljoonan asukkaan Ruotsille, jossa on nyt noin 2 miljoonaa maahanmuuttajaa. Tilanne on aiheuttanut paineen, jossa hallitus on ilmoittanut aikovansa karkottaa noin 80 000 maahantunkeutujaa.

Spencer P. Morrisoni tahtoo vapauttaa lukijansa Ruotsin hallituksen piilottamista ja salaamista kustannuksista lähemmäs todellisia kustannuksia.
Spencer P. Morrisoni tahtoo vapauttaa lukijansa Ruotsin hallituksen piilottamista ja salaamista kustannuksista lähemmäs todellisia kustannuksia.
Lähde: Twitter.
Lähde: Twitter.

Morrison moittii Ruotsin hallituksen vilpillisyyttä: ”Ruotsin hallitus on budjetoinut 2,2 miljardia euroa ”maahanmuuttoon” vuodelle 2017. Summa on järjettömän alhainen, koska Ruotsin hallitus tarkoituksellisesti piilottaa todelliset kustannukset maahanmuuttokriisistä.”

Morrison arvioi, että jos oletetaan Ruotsin välittömästi karkottavan 80 000 ihmistä, niin tämän menettelyn kustannukset olisivat 2,9 miljardia dollaria. Tässä kustannukset on per karkotettava henkilö kohtuuttoman suuret, jos karkotus olisi todella välitön. Sitä vastoin muutaman kuukauden viivästyminen, oikeudenkäyntikulut ja matkakustannukset nostavat jo summaa.

Morrison kirjoittaa:

“Ruotsin hallitus käyttää 17 000 dollaria per aikuinen maahanmuuttaja pelkästään yleisiin turvapaikkakustannuksiin, kuten asumiseen ja ruokaan. 181 000 aikuisen kustannukset ovat tällöin 3,1 miljardia dollaria, mikä sekin luku on jo 50 %:a suurempi kuin Ruotsin hallituksen läpinäkyvä budjetointi.”

“57 000 maahanmuuttajalapsen aiheuttamat kustannukset ovat 4,2 miljardia USD.”

Sosiaalipalvelujen kustannukset ovat valtavia. Tarkkaa summaa on mahdoton tietää. Morrison saaminen lukujen mukaan kustannukset olisivat jopa 14 miljardia euroa vuodessa.

Morrison viittaa lisäksi massiiviseen kulttuuri- ja kieliongelmaan sekä puuttuvaan ammattitaitoon.

Myös rikollisuus on kallista: kyse ei ole pelkästään poliisien palkasta, vaan oikeudenkäyntien tähtitieteellisistä kustannuksista ja asianajajien palkkioista. Spencer P. Morrison laskee, että maahanmuuttajien rikosten kustannukset ovat Ruotsissa 8,7 miljardia dollaria vuodessa.

Johtopäätöksenä on, että Ruotsin malli ei yksinkertaisesti ole kestävä.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

21 kommenttia

  1. Pää-asia on kuitenkin ,että alex voi osallistua maratoonille salanimellä ja jatkaa lahkeittensa käärintää.

   Tietenkin on myös tärkeää syyllistää työttömiä tai pakolaisia kultapossukerhon tekemisistä.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 1. Hmm mutta mites toi nyt niinku on pankkiirin näkökulmasta huono; jokainen uusi kämppä johon mamu muuttaa auttaa pankkia luomaan asunnon hinnan verran euroja, ja kaikki maahanmuuttajien tekemä kulutus valuu verorahoina pankeille.

  Asuntoja ja kuluja lisää – rahan määrä sekä kulutus lisääntyy mikä on tietenkin rahoja tileillä makuuttavilta (vanhan ajan) ruotsalaisilta pois.

  Lisäksi väestö kokonaisuudessaan taantuu ja osaamistaso alenee: win-win kun huomioidaan pankkiirin suhteessa parempi asema

  Halpa työvoima myös mahdollistuu tulevaisuuden ruotsalaisessa katukuvassa.

  Ja mikä ehkä kaikista tärkeintä – pienellä kriisillä tulevaisuudessa (valkoihoisten heteroruotsalaisten vihapuheen muuttuessa teoiksi josta on moneen kertaan medioissa varoiteltu – toivottavasti ei turhaan?) saadaan ihmiset käyttämään kaikki mahdollinen varallisuus oman sukunsa suojeluun (tai muuta lapsellisen itsekästä – hyi ruotsi) mikä taas siirtyy kriisinpoikaisen rahoittajien pikkuisiin taskuihin.

  Mutta ei tarvitse ruotsalaistenkaan ressata tulevaisuuden suhteen: maa voidaan aina jälleenrakentaa ja näihin operaatioihin on kyllä apua saatavissa: Lumi teki enkelin ja pankkiiri sai taas pohjavettä juodakseen.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. https://www.youtube.com/channel/UCipiPv7-UIerMSH71erivCA

  Miten Maailma Toimii

  Mike maloney miten olisitte mieltä jos tämän videon saisi levitettyä kaikkialle!! Lauriolta ihmeessä onko sinun mielestäsi tässä videossa jotain puutteita mitä ei pitäisi julkaista? Koska minun mielestäni tuo hyvin esiin miten rahajärjestelmä toimii!!

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Kiitos kommentista ja videosta, Janne. Kyllä mielestäni video on hyvä julkaistavaksi ja levitettäväksi, tuohan se hyvin esiin velkarahajärjestelmämme mädän ja tuhoisan luonteen.

   Varsinaisia puutteita en videossa siis nähnyt, mutta pari tarkennusta tekisin. FED (Federal Reserve) on USA:n keskuspankki (vaikka se onkin yksityinen juutalainen pankki), ja rahanluonti tyhjästä tapahtuu sen ja USA:n hallituksen välillä siten, että hallitus kirjoittaa rahaa tarvitessaan velkakirjoja (takaajina siis veroja vastineeksi maksava kansa) ja ”myy” (siis toimittaa) ne FED:lle, joka yksinkertaisesti luo velkakirjoja (= kansan orjuutta) vastaan rahat tyhjästä (fyysisenä painattajana kuitenkin valtiovarainministeriö painokoneillaan) ja toimittaa ne hallitukselle. Aiemmin lukemani perusteella välissä ei ole liikepankkeja, jotka toimittaisivat ostamansa hallituksen velkakirjat FED:lle, vaan hallitus ja FED toimivat suoraan keskenään. Jos yksityiset pankit ostavat valtion velkakirjoja, ne saavat rahansa takaisin, kun hallitus maksaa niille velkansa ja velkakirjat mitätöityvät. Tämä on vain pieni menettelytapaan liittyvä tarkennus, eikä se liity itse velkarahajärjestelmän luonteeseen.

   USA:n hallitus joutuu siis lainaamaan omat rahansa korkoa vastaan juutalaiselta yksityiseltä pankilta, mikä tarkoittaa sitä, että USA on vuodesta 1913 lähtien (FED:n perustamisvuosi) ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka hallitsee velkaa (siis ”rahaa”), hallitsee kaikkea.

   Toinen tarkennukseni on (jälleen aiemmin lukemani perusteella) se, että pankit eivät kajoa tallettajien tileillä oleviin rahoihin, koska ne joutuvat maksamaan korkoa niille. Talletukset muodostavat osan siitä varannosta, jota vastaan pankit voivat luoda rahaa tyhjästä. Pankit eivät lainaa eteenpäin asiakkaiden tileillä olevia varoja eivätkä siis ”varasta” niitä tai osaa niistä; niitä vain käytetään hyödyksi varantona uusien lainojen luomiseksi tyhjästä. Kun siis pankit myöntävät lainoja, ne luovat KOKO LAINAMÄÄRÄN tyhjästä pelkkänä kirjanpitotoimena (siinä ei siis ole mukana ihmisten talletuksista otettuja varoja). Rahaa luodaan tyhjästä vain lainanottajien tileille, ei tallettajien tileille. Tämäkin tarkennus on sellainen, ettei se liity itse velkarahajärjestelmän luonteeseen.

   Video tuo hienosti esiin, että velkarahajärjestelmämme, jossa raha tulee kiertoon vain korollisena velkana, on ponzipyramidihuijaus, joka pakottaa yhteiskunnan jatkuvaan lisälainaamiseen (entisistä veloista ja koroista selviämiseksi), velkakierteeseen, velkaorjuuteen ja kaikkeen orjuuteen. Kun velan määrä jatkuvasti väkisin kasvaa, myös rahan määrä samalla kasvaa, jolloin syntyy automaattisesti inflaatio, joka on käytännössä piilovero.

   Video tuo esiin sen, että tuloveron tarkoitus on kerätä rahat valtionvelkamme ja sen korkojen maksamiseksi ponzipyramidihuijauksemme (rahajärjestelmämme) pyörittäjille (kontrolli on juutalaisilla, esim. Rothschildien pankkiirisuvulla). Maksamme veroja rahoittaaksemme oman velkaantumisemme, orjuutemme ja tuhomme. Maksamillamme veroilla ylläpidämme velkarahajärjestelmäämme (ja sen kautta juutalaisia ja heidän rikoksiaan ja maailmanvaltapyrkimystään).

   Raha- ja pankkijärjestelmämme todella on laillistettua varkautta ja laillistettua rahanväärennystoimintaa (rahat luodaan tyhjästä). Koska rahat luodaan täysin tyhjästä pankkivelkoja myönnettäessä, karmea totuus on se, että meitä hallitaan, kontrolloidaan, orjuutetaan ja tuhotaan pelkällä tyhjällä. Suomeen tämän juutalaisen velkarahajärjestelmän toi jo autonomian aikana v. 1863 maamme suurin rikollinen, J. V. Snellman. Kaikki puolueemme ja poliitikkomme palvelevat velkarahajärjestelmäämme ja siten ei-juutalaisten ja kristinuskon vihollisia juutalaisia, köyhtymistämme, velkaantumistamme, orjuuttamistamme ja tuhoutumistamme. Kansalla on vastuu rahajärjestelmästämme, koska kansalla on kaikki valta maassa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

   Tiivistettynä tilanteemme on kuvattu videon kohdassa 22:56 – 23:30.

   VILaurio

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  2. Toinen yritys saada kommenttini näiden sähköisten helvettien läpi.

   Kiitos kommentista ja videosta, Janne. Kyllä mielestäni video on hyvä julkaistavaksi ja levitettäväksi, tuohan se hyvin esiin velkarahajärjestelmämme mädän ja tuhoisan luonteen.

   Varsinaisia puutteita en videossa siis nähnyt, mutta pari tarkennusta tekisin. FED (Federal Reserve) on USA:n keskuspankki (vaikka se onkin yksityinen juutalainen pankki), ja rahanluonti tyhjästä tapahtuu sen ja USA:n hallituksen välillä siten, että hallitus kirjoittaa rahaa tarvitessaan velkakirjoja (takaajina siis veroja vastineeksi maksava kansa) ja ”myy” (siis toimittaa) ne FED:lle, joka yksinkertaisesti luo velkakirjoja (= kansan orjuutta) vastaan rahat tyhjästä (fyysisenä painattajana kuitenkin valtiovarainministeriö painokoneillaan) ja toimittaa ne hallitukselle. Aiemmin lukemani perusteella välissä ei ole liikepankkeja, jotka toimittaisivat ostamansa hallituksen velkakirjat FED:lle, vaan hallitus ja FED toimivat suoraan keskenään. Jos yksityiset pankit ostavat valtion velkakirjoja, ne saavat rahansa takaisin, kun hallitus maksaa niille velkansa ja velkakirjat mitätöityvät. Tämä on vain pieni menettelytapaan liittyvä tarkennus, eikä se liity itse velkarahajärjestelmän luonteeseen.

   USA:n hallitus joutuu siis lainaamaan omat rahansa korkoa vastaan juutalaiselta yksityiseltä pankilta, mikä tarkoittaa sitä, että USA on vuodesta 1913 lähtien (FED:n perustamisvuosi) ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka hallitsee velkaa (siis ”rahaa”), hallitsee kaikkea.

   Toinen tarkennukseni on (jälleen aiemmin lukemani perusteella) se, että pankit eivät kajoa tallettajien tileillä oleviin rahoihin, koska ne joutuvat maksamaan korkoa niille. Talletukset muodostavat osan siitä varannosta, jota vastaan pankit voivat luoda rahaa tyhjästä. Pankit eivät lainaa eteenpäin asiakkaiden tileillä olevia varoja eivätkä siis ”varasta” niitä tai osaa niistä; niitä vain käytetään hyödyksi varantona uusien lainojen luomiseksi tyhjästä. Kun siis pankit myöntävät lainoja, ne luovat KOKO LAINAMÄÄRÄN tyhjästä pelkkänä kirjanpitotoimena (siinä ei siis ole mukana ihmisten talletuksista otettuja varoja). Rahaa luodaan tyhjästä vain lainanottajien tileille, ei tallettajien tileille. Tämäkin tarkennus on sellainen, ettei se liity itse velkarahajärjestelmän luonteeseen.

   Video tuo hienosti esiin, että velkarahajärjestelmämme, jossa raha tulee kiertoon vain korollisena velkana, on ponzipyramidihuijaus, joka pakottaa yhteiskunnan jatkuvaan lisälainaamiseen (entisistä veloista ja koroista selviämiseksi), velkakierteeseen, velkaorjuuteen ja kaikkeen orjuuteen. Kun velan määrä jatkuvasti väkisin kasvaa, myös rahan määrä samalla kasvaa, jolloin syntyy automaattisesti inflaatio, joka on käytännössä piilovero.

   Video tuo esiin sen, että tuloveron tarkoitus on kerätä rahat valtionvelkamme ja sen korkojen maksamiseksi ponzipyramidihuijauksemme (rahajärjestelmämme) pyörittäjille (kontrolli on juutalaisilla, esim. Rothschildien pankkiirisuvulla). Maksamme veroja rahoittaaksemme oman velkaantumisemme, orjuutemme ja tuhomme. Maksamillamme veroilla ylläpidämme velkarahajärjestelmäämme (ja sen kautta juutalaisia ja heidän rikoksiaan ja maailmanvaltapyrkimystään).

   Raha- ja pankkijärjestelmämme todella on laillistettua varkautta ja laillistettua rahanväärennystoimintaa (rahat luodaan tyhjästä). Koska rahat luodaan täysin tyhjästä pankkivelkoja myönnettäessä, karmea totuus on se, että meitä hallitaan, kontrolloidaan, orjuutetaan ja tuhotaan pelkällä tyhjällä. Suomeen tämän juutalaisen velkarahajärjestelmän toi jo autonomian aikana v. 1863 maamme suurin rikollinen, J. V. Snellman. Kaikki puolueemme ja poliitikkomme palvelevat velkarahajärjestelmäämme ja siten ei-juutalaisten ja kristinuskon vihollisia juutalaisia, köyhtymistämme, velkaantumistamme, orjuuttamistamme ja tuhoutumistamme. Kansalla on vastuu rahajärjestelmästämme, koska kansalla on kaikki valta maassa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

   Tiivistettynä tilanteemme on kuvattu videon kohdassa 22:56 – 23:30.

   VILaurio

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Tässä on myös hyvä video velkarahajärjestelmämme:

    A black hole called the Federal Reserve

    Huomioitava seikka on myös se inflaatio joka rahanpainamisesta on seurauksena – tämäkään asia ei kiinnosta ketään – ei edes säästäjiä.

    Tämä seikka tulee tuossa videossa esille kohdasta 4min. eteenpäin.

    Tilastokeskus valehtelee tästä, sillä se ei ota inflaatioluvuissaan huomioon esim. asuntojen hintoja, jotka ovat paisuneet kuin pullataikina viime vuosikymmenet. Kuitenkin 80% Suomen asuntokannasta on homeessa.

    Homeisiin seiniin on siis laitettu uskomattomat määrät takaisin maksettavaa VELKAA. Kymmeniä miljoonia euroja. Ja pankit varmasti tietävät tämän. Pankkien taseet ovat siis täynnä kuraa. Ainoa asia joka estää pankkeja konkurssilta ja pitää niitä pystyssä on vahva valtionkoneisto ulosottojärjestelmässä. Sillä Suomessa asuntolainan tae on sidottu henkilöön (henkilötunnukseen) – ei homeseinän arvoon.

    Ohessa esimerkki tästä, lainoja ei kuoleteta vaikka talo eli kiinnitys tuhoutuu. Silti tuollaiseenkin on annettu laina – pankin edustaja ei varmasti ole käynyt edes paikan päällä, sillä lainan ottaja on vastuussa kaikesta, lainan antajan vastuu on nolla :
    http://ylojarvenuutiset.fi/2016/04/27/uusi-koti-olikin-painajainen/

    Näin siis Suomessa – tälläisen orjuutus-systeemin menneet sukupolvet ovat tänne välinpitämättömyyttään (televisiosta turhapuroja ja kummeleita katsellessaan) antaneet tulla.

    Suomalainen haluaa aina oman, koska siinä ”säästää” kun saa poimia marjat omasta puutarhasta – se on aina kotiinpäin jne. Suomalaista ei kiinnosta mitä se oma puutarha velan ja muun riiston muodossa muodossa tässä kommunismissa maksaa !

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Janne, olen iltapäivällä ja uudestaan muutamaa tuntia myöhemmin kirjoittanut sinulle tähän vastauskommentin, mutta niitä ei ole julkaistu. Jos niitä ei huomisen aikanakaan julkaista, julkaisen vastaukseni Totuusblokissa. Ennenkin M-toimitus on venkoillut kommenttieni kanssa niin, että ne on julkaistu vasta joskus myöhemmin (parinkin vuorokauden päästä), jolloin ne eivät ehdi enää uusien kommenttien listalle eikä kukaan saa tietää minun kommentoineen. Kommenttini ”katoaa”, ja sen löytävät vain ne, jotka käyvät katsomassa vanhoja juuttuja ja niiden kommentteja. Huolimatta M:n venkoilusta (piilottelusta) olen saanut lukuisia tänne laatimiani kommentteja julkaistuksi Totuusblokissa. vil

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  4. Kolmas yritys saada kommentti läpi. Huom. sana ”jiutalainen” alla on muunneltu muoto kommentin läpimenon helpottamiseksi ja Fear of the Jiews -syndrooman ohittamiseksi. Samasta syystä nimeni lopussa on muunnellussa muodossa. Huom. tämän kommentin olen jättänyt myös Totuusblokiin, mutta sielläkään sitä ei ole vielä julkaistu. Kommenttini on:

   Kiitos kommentista ja videosta, Janne. Kyllä mielestäni video on hyvä julkaistavaksi ja levitettäväksi, tuohan se hyvin esiin velkarahajärjestelmämme mädän ja tuhoisan luonteen.

   Varsinaisia puutteita en videossa siis nähnyt, mutta pari tarkennusta tekisin. FED (Federal Reserve) on USA:n keskuspankki (vaikka se onkin yksityinen jiutalainen pankki), ja rahanluonti tyhjästä tapahtuu sen ja USA:n hallituksen välillä siten, että hallitus kirjoittaa rahaa tarvitessaan velkakirjoja (takaajina siis veroja vastineeksi maksava kansa) ja ”myy” (siis toimittaa) ne FED:lle, joka yksinkertaisesti luo velkakirjoja (= kansan orjuutta) vastaan rahat tyhjästä (fyysisenä painattajana kuitenkin valtiovarainministeriö painokoneillaan) ja toimittaa ne hallitukselle. Aiemmin lukemani perusteella välissä ei ole liikepankkeja, jotka toimittaisivat ostamansa hallituksen velkakirjat FED:lle, vaan hallitus ja FED toimivat suoraan keskenään. Jos yksityiset pankit ostavat valtion velkakirjoja, ne saavat rahansa takaisin, kun hallitus maksaa niille velkansa ja velkakirjat mitätöityvät. Tämä on vain pieni menettelytapaan liittyvä tarkennus, eikä se liity itse velkarahajärjestelmän luonteeseen.

   USA:n hallitus joutuu siis lainaamaan omat rahansa korkoa vastaan jiutalaiselta yksityiseltä pankilta, mikä tarkoittaa sitä, että USA on vuodesta 1913 lähtien (FED:n perustamisvuosi) ollut jiutalaisten absoluuttinen orja. Joka hallitsee velkaa (siis ”rahaa”), hallitsee kaikkea.

   Toinen tarkennukseni on (jälleen aiemmin lukemani perusteella) se, että pankit eivät kajoa tallettajien tileillä oleviin rahoihin, koska ne joutuvat maksamaan korkoa niille. Talletukset muodostavat osan siitä varannosta, jota vastaan pankit voivat luoda rahaa tyhjästä. Pankit eivät lainaa eteenpäin asiakkaiden tileillä olevia varoja eivätkä siis ”varasta” niitä tai osaa niistä; niitä vain käytetään hyödyksi varantona uusien lainojen luomiseksi tyhjästä. Kun siis pankit myöntävät lainoja, ne luovat KOKO LAINAMÄÄRÄN tyhjästä pelkkänä kirjanpitotoimena (siinä ei siis ole mukana ihmisten talletuksista otettuja varoja). Rahaa luodaan tyhjästä vain lainanottajien tileille, ei tallettajien tileille. Tämäkin tarkennus on sellainen, ettei se liity itse velkarahajärjestelmän luonteeseen.

   Video tuo hienosti esiin, että velkarahajärjestelmämme, jossa raha tulee kiertoon vain korollisena velkana, on ponzipyramidihuijaus, joka pakottaa yhteiskunnan jatkuvaan lisälainaamiseen (entisistä veloista ja koroista selviämiseksi), velkakierteeseen, velkaorjuuteen ja kaikkeen orjuuteen. Kun velan määrä jatkuvasti väkisin kasvaa, myös rahan määrä samalla kasvaa, jolloin syntyy automaattisesti inflaatio, joka on käytännössä piilovero.

   Video tuo esiin sen, että tuloveron tarkoitus on kerätä rahat valtionvelkamme ja sen korkojen maksamiseksi ponzipyramidihuijauksemme (rahajärjestelmämme) pyörittäjille (kontrolli on jiutalaisilla, esim. Rothschildien pankkiirisuvulla). Maksamme veroja rahoittaaksemme oman velkaantumisemme, orjuutemme ja tuhomme. Maksamillamme veroilla ylläpidämme velkarahajärjestelmäämme (ja sen kautta jiutalaisia ja heidän rikoksiaan ja maailmanvaltapyrkimystään).

   Raha- ja pankkijärjestelmämme todella on laillistettua varkautta ja laillistettua rahanväärennystoimintaa (rahat luodaan tyhjästä). Koska rahat luodaan täysin tyhjästä pankkivelkoja myönnettäessä, karmea totuus on se, että meitä hallitaan, kontrolloidaan, orjuutetaan ja tuhotaan pelkällä tyhjällä. Suomeen tämän jiutalaisen velkarahajärjestelmän toi jo autonomian aikana v. 1863 maamme suurin rikollinen, J. V. Snellman. Kaikki puolueemme ja poliitikkomme palvelevat velkarahajärjestelmäämme ja siten ei-jiutalaisten ja kristinuskon vihollisia jiutalaisia, köyhtymistämme, velkaantumistamme, orjuuttamistamme ja tuhoutumistamme. Kansalla on vastuu rahajärjestelmästämme, koska kansalla on kaikki valta maassa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

   Tiivistettynä tilanteemme on kuvattu videon kohdassa 22:56 – 23:30.

   VeIiLeurio

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  5. Ei mennyt kolmaskaan yritys läpi (jäi ”odottamaan hyväksyntää”). Päättelen, ettei minua bännätä/viivytetä nimeni tai sanan ”juutalainen” perusteella vaan IP-osoitteeni tai sähköpostiosoitteeni perusteella. Olen siis laaja-alaisesti mustalla listalla täällä M:ssä. Ei haittaa. VILaurio – KRISTITTY, JUMALAN MIES.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 3. Kaikissa pohjoismaissa on käynnistettävä maanhantunkeutujien joukkokarkoitukset.

  Ja suljettava rajat matujen invaasiolta.

  Rajat kiinni!

  Sisäministeri Paula Risikko uskaltautui Suomi Maidan leirille. Päinvastoin kuin edeltäjänsä Petturi Orpo joka antaa vain haista paska haastatteuita.

  Ministeri Risikon vastaukset eivät kuitenkaan vakuuta

  Tärkeisiin kysymyksiin ei lopulta saatu tyhjentäviä vastauksia.

  Niille matuille joille ei ole myönnetty oleskelulupaa on poistuttava Suomesta.

  Jos on hakenut oleskelulupaa ja saanut hakemukseen kielteisen päätöksen, on poistuttava Suomesta.

  Matut huutelee mielenosoitusleiriltä Kiasman edestä – me raiskataan teidät!
  Ja odottavat saavansa tämän jälkeen luvan jäädä Suomeen!!
  Siis MITÄ VITTUA!

  Missä menee raja? Kuinka paljon Suomen viranomaiset eli ministeri Risikko aikoo päästää maahantunkeutujia Suomeen? 50 000, 100 000, 200 000, 500 000? Tähän ei saatu vastausta.
  Raja vuotaa ja tunkeutujia änkee Suomeen koko ajan lisää.

  Ja kansanedustajat loistavat poissa olollaan. Eduskuntatalo on vieressä, mutta Suomi Maidan leirille on liian pitkä matka. Loisivat paskiaiset viihtyvät niin hyvin omassa graniittihiekkalaatikossa että heille on saman tekevää vaikka kansa jäätyisi ja kuolisi nälkään.

  Vahvistetaan läsnäoloa Suomi Maidan leirillä ja pureudutaan asemiin.

  https://www.youtube.com/watch?v=INfOC9v_mts

  Plusääni(16)Miinusääni(6)
  1. Mitenkäs tämä tippa linssissä suomalaisia brutaalisti hakkaavia ja poitkivia väkivaltanuoria (mamusellaisia) hyysäävä rokotemafioso yleensä saattoi ilmestyä SE-miekkariin? Eivätkös he olleetkaan eri puolilla? Ainiin, molemmat vihaavat natseja.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Laura Huhtasaari joka on Perussuomalaisten kansanedustaja tuli puhumaan Suomi Maidan mielenosoitusleirille.

  Myös hän liittyi siihen kuoroon joka pikkusievästi yrittää väittää ettei olisi muka vastakkainasettelua.

  Totta helvetissä meillä on vastakkainasettelu. Ja se kiihtyen kärjistyy.

  Me kuulutaan siihen leiriin jota potkitaan päähän, jota rokotetaan kaiken maailman maksuilla ja veroilla.
  Me kuulutaan siihen leiriin jolta halutaan viedä kaikki oikeudet ja vapaudet. Ja ne on kohta viety.

  Siinä on aivan helvetinmoinen vastakkainasettelu.

  Eikä se katoa mihinkään väittämällä että ei haluta vastakkainasettelua. Haluttiin tai ei vastakkainasettelua se on tosiasia ja olemassa. Ja vastakkaiasettelu on koko ajan jyrkkenemässä.

  Realisti näkee tilanteen sellaisena kuin se on. Eikä kukaan meistä pääse tätä pakoon.

  Suomen johtava päätöksentekokoneisto on jyrkästi meitä vastaan. Heidän mielestä meillä ei ole oikeutta olla edes olemassa! He haluaisivat hukuttaa Suomen matusaastaan. Ei vain 30 000 tai 40 000 matua vaan 2 miljoonaa kuten Jyrki Katainen totesi.

  Siinä on aivan HELVETINMOINEN VASTAKKAINASETTELU.

  Ellei rajoja laiteta kiinni tältä invaasiolta, me tuhoudumme kansakuntana. Yksiselitteisesti.

  Kysymys on siis viime kädessä taistelusta meidän olemassaolosta.

  Me olemme jo sotatilassa. Sitä ei vain ole julkisesti päin naamaa sanottu näiden maanpettureiden toimesta, että he eivät halua että meille tulee enää suomalaisia jälkeläisiä.

  Plusääni(7)Miinusääni(3)
  1. Huhtasaari on putinisti joten on aivan luontevaa että innostui pitämään puheen De Witin Venäjän virallista totuutta saarnaavien putinistien ja junttien ryyppypaikalla. Laittakaas se vodkapullon korkki kiinni pikkuhiljaa,pakatkaa telttanne ja suksikaa vittuun sieltä. Tämä teidän maata kiertävä (Suoli lensi!) sirkuksenne aiheuttaa lähinnä häpeää ja mittavaa imagohaittaa Suomen maahanmuuttokriittiselle liikkeelle.

   Plusääni(3)Miinusääni(3)
 5. Arvatkaapa kaikki kenen lanseeraama termi tuo ”suoli lensi” ja muut samankaltaiset irvitermit ovat?

  Tietenkin vasemmistoaktiivien jotka ovat avoimessa sodassa mm. vastarintaliikettä kohtaan!

  Miettikääpä hetki tämän tiedostettuanne, että ketkä täällä levittelevät näitä ”suoli lensi” paskakommenttejaan?

  Mitä tulee Marcoon niin eräs nettikommentti tuo asian hyvin esille:

  ”Marco on tehnyt valtavan työn Suomalaisuuden puolustamisessa kiertäen Suomea eri tilaisuuksissa jo vuosien ajan Mielestäni hänelle kuuluisi myöntää seuraavana 100 vuotis itsenäisyyspäivänä Suomen valkoisenruusun ritarikunnansuuristi”

  Aki Teppola.

  Vaikka Marco ei henkilökohtaisesti natseja hyväksyisikään niin silti kukaan muu ei tällä hetkellä tee enemmän duunia rajojen sulkemisen puolesta!

  Meneillään oleva invaasio on suurin sekä Suomeen että koko Eurooppaan kohdistuva uhka ja tämän pysäyttäminen tulisi olla myös jokaisen kansallissosialistina itseään pitävän prioriteetti.

  Toimitukselle terveisinä että ei jokaiseen kirjoitettuun kommenttiin tarvitse 20 varmistusta!

  Tuo on puhdasta vittuilua!

  Plusääni(3)Miinusääni(9)
  1. Putinisti Marco De Wit ja Suomi Ensin! liike on osa Venäjältä ohjattua Suomeen kohdistuvaa infosotamanööveriä jota on ollut toteuttamassa sama tuttu vuodesta 2008 asti vaikuttanut punakaartilaisista ja putinisteista koostuva antifasistinen puuhastelijaporukka. Ei mikään ihme että De Wit on kieltänyt kansallissosialisteja osallistumasta tapahtumiinsa. 🙂

   View post on imgur.com

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 6. Jep, ja kuka näin väittää?

  Jessika, Torsti vaiko Rysky?

  Viittaat ilmeisesti tähän kirjoitukseen ja varsinkin tähän sivustoon johon kaikki nämä paskaväitteet juontavat alkunsa:

  http://blog.maanpuolustus.net/huijareita-onko-heita/

  Tuossa oksennuksessa väitetään paljon muutakin raflaavaa, kuten että Marcolla oli tiiviit yhteyden Suomen äärioikeistoon ja mikä kaikista paras Backman on kulma tiiviissä yhteistyössä vastarintaliikkeen kanssa!!?

  Huahhahhaaa!!

  On siinä sinulla uskottavat lähteet ja kaikki menee täydestä kuin väärä raha.

  Totuus on että Marco ei saa penniäkään Venäjältä.

  Miksi muuten vingut siitä että Marco ei huoli kansallissosialisteja riveihinsä?

  Ethän sinä itsekään ole sellainen, miksi valitat?

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
  1. presidentinhallinnon alaisuudessa toimivan strategisen tutkimuslaitoksen RISI:n palkkalistoilla oleva antifasisti Bäckman viihtyy ns kovan linjan äärioikeistolaisten seurassa aina silloin kun on kyseessä jollain tavalla Venäjän edut. On aivan selvää että Bäckman on jo jonkin aikaa etsinyt myös kotimaisista äärioikeistopiireistä Putinin Venäjää hyödyttävää vaikutuskanavaa ja sellaisen on myös nyt löytänyt. Tämähän näkyy nyt esimerkiksi siinä että hän varsin avoimesti jatkuvasti suitsuttaa täällä Suomessa sekä Venäjällä medioissa Janitskinia sekä MV-lehteä. Juudaksen ruplat taskussa, Janitskin on ryhtynyt Bäckmanin juoksupojaksi ja julkaisee MV-lehdessä näiden antifasististen provokaattoreiden putinistipropagandaa.

   View post on imgur.com

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat