Sairaus- ja kuolemantapaukset koronarokotuksien jälkeen; huomiot

Nyt vuoden vaihteessa aloitettiin maailmalla koronarokotukset, joiden jälkeen ennen muuta vanhuksien kuolemat nousivat hurjaan kasvuun. Myös koronarokotuksen jälkeen ilmenneitä sairaustapauksia on ilmaantunut huolestuttavan paljon. Koronarokotuksien ja sairaus- sekä kuolemantapausten välillä on korrelaatio, ja niiden välillä on myös ilmeinen yhteinen tekijä – koronarokotus. 

Esipuhe  

Koronan vakavuutta on esimerkiksi WHO:n ja THL:n sekä valtamedian välityksellä liioiteltu kymmenen kertaiseksi. Hysterian kaltainen liioittelu tarkoittaa muiden muassa sitä, että koronahuijaukseen kätkeytyy juutalaiseliitin synnyttämä järjestelmä, jolla globaalin valtaeliitin hallinnassa olevat eduskunnat ja hallitukset pystyvät tehokkaasti pakottamaan kansalaisensa kasvottoman valtaeliitin intressien mukaiseen kehykseen. Tämä tarkoittaa kansallisvaltion luonteenomaisen yhteisen identiteetin romuttamista. Käynnissä on maailman kansallisvaltioiden murskaaminen sekä niiden valloittaminen (lopullisesti) kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden ja kasvottomien ylikansallisten pääomien johtamaan tiukkaan kontrolliin, jolloin globaalit suuryritykset nousevat valtioiden oikeusjärjestelmän yläpuolelle. Tästä syystä yksittäisten valtioiden taloudet ja yritykset romautetaan sekä sosiaalinen yhteiskuntajärjestelmä tuhotaan. Kysymyksessä saattaa olla Euroopan unionin liittovaltiota laajempi järjestelmä – Maailmanhallitus. Tämä tarkoittaisi juutalaismafian, joita voidaan kutsua myös termillä – Siionin Viisaat1, pyrkimyksen toteuttamista maailmanvallan saavuttamiseksi. Koronahysterialla lietsotaan esitetyn globaalin valtaeliitin pyrkimyksien toteutumista kiihdytyskaistalla. 

Myös Euroopassa valtiot ovat nyt suuren ratkaisun edessä: joko ne taipuvat globaalin valtaeliitin tasapäistetyksi koneiston rattaiksi tai nousevat vallankumoukseen yhteisrintamassa ja kussakin valtiossa itsenäisesti poliittisia kansanpettureitaan ja näiden järjestelmää vastaan, luoden itsenäisen talous-, hyvinvointi- ja korkeaan moraaliin perustuvan kulttuuri- ja oikeusjärjestelmän. 

Ensimmäinen askel itsenäistymisen ja kansojen vapautumisen tiellä on nykyisin kieltäytyä noudattamasta sellaisia korona rajoituksia, jotka estävät normaalin yhteiskuntaelämän (työ, yrittäminen, ammatinharjoittaminen) sosiaalisena ihmisenä, ja mitkä rajoitukset samalla sotivat moraalikäsityksiä sekä tervettä järkeä vastaan. Ennen muuta pitäisi kieltäytyä ottamasta koronarokotetta, jota aihetta käsittelemme jäljempänä.

Jo John Locken mukaan kerran valittu ylin valtiovalta voidaan tarvittaessa myös kumota. Locken mielestä huono, itsekäs ja tyrannimainen esivalta menettää laillisuutensa ja se voidaan oikeutetusti panna viralta, tarvittaessa jopa väkivallan avulla eli vallankumous on tietyissä tilanteissa oikeutettu.2 

Koronarokotukset: mRNA-rokotukset  

Perinteisesti tai ainakin mRNA-rokotuksia ennen on rokotus perustunut siihen, että potilas on altistettu rokotteelle, jossa on ollut taudinaiheuttamiskyvyltään tehottomiksi tehtyjä viruksia tai bakteereja tai niiden rakenneosille.3 

Mutta nykyiset mRNA-rokotteet toimivat siten, että ne laittavat ihmisen elimistön tuottamaan itse koronaviruksen piikkiproteiinia ja siten valjastamaan elimistön immuunipuolustusjärjestelmän kehittämään vastustuksen mainittuja piikkiproteiineja sekä sen myötä koronavirusta vastaan. 

 
Koronarokotteet ovat kehitetyt muutamassa kuukaudessa, kun tavallisesti rokotteiden kehittämiseen aikaisemmin on käytetty ainakin kymmenen vuotta. Koronarokotteista voi koitua täysin arvaamattomia seurauksia ja ihmiset voivat menettää terveytensä loppuiäkseen. Tällaista Venäläistä rulettia ei kannata ryhtyä pelaamaan. 

Johdannoksi 

(Koronarokotus = k-rokotus) 

Luonnollisesti on selvää, että myös Suomessa kuolee ihmisiä viikoittain noin tuhat, ja että näitä kuolemia on tapahtunut ennen väestön k-rokotuksia sekä sen jälkeen. Tähänkin nojautuen terveyshoidon viranomaiset mielellään sanovat, että ei ole pääteltävissä rokotuksien jälkeen tapahtuvien kuolemien johtuvan tai liittyvän rokotuksiin. 

Todellakaan ei kukaan kiistäkään sitä, että jokaisessa rokotuksen jälkeisessä kuoleman tapauksessa olisi kuoleman aiheuttajana koronarokote. Kuitenkin on tapahtunut k-rokotuksien jälkeen sekä sairastumisia että kuolemia, sellaisissa tapauksissa, joista voidaan vahvasti päätellä niiden aiheutuneen k-rokotteista. 

Jäljempänä esitämme väestön k-rokotuksien jälkeen tapahtuneita sairastumisia ja kuolemia, jotka ilmeisellä varmuudella ovat johtuneet k-rokotteesta. Näistä uutisoiminen on todellakin tärkeää, sillä globaaleja lääkefirmoja palveleva valtamedia, puhumattakaan terveysalan järjestöistä, eivät uutisoi näitä sairaus- ja kuolemantapauksia, jos se ei ole joissakin tapauksissa pakollista. 

Kuolemantapaukset ja sairastumiset koronarokotuksien jälkeen 

Ensinnäkin: 

Koronarealistit-sivuston mukaan Euroopan lääkevalvontavirasto EMA on saanut koronarokotteista haittavaikutusilmoituksia seuraavasti: 

–MODERNA 849 kpl, joista kuolemia 27 henkilöä, pysyviä haittoja (not recoved) 383 kpl 
–PFIZER/BioNTech 41 142 ilmoitusta, joista kuolemia 1025, pysyviä haittoja 17 678 kpl 

Käsittelemme seuraavaksi sairauksia ja kuolemia, jotka ovat tapahtuneet välittömästi tai lyhyen ajan kuluessa koronarokotuksen saamisesta. 

Kuolemat ja sairastumiset Espanjassa 

Espanjan Andalucia on keskeyttänyt k-rokotuksien antamisen, kun 46 vanhusta kuoli  Nuestra Señora del Rosario -hoitokodissa Pfizer/BioNTechin geeninano-mRNA -koronarokotteen jälkeen. Hoitokodissa on 145 asukaspaikkaa, joista on käytössä 94. 

Nuestra Señora del Rosario -hoitokoti Espanjan Andaluciassa.

ABC antalucia -lehden mukaan suurin osa asukkaista oli sairastunut koronarokotteen jälkeen. On esitetty päätelmiä, että asukkaat sairastuivat COVID-19-tautiin k-rokotteen heikennettyä heidän immuunisuojaansa. Myös osa rokotetusta henkilökunnasta on sairastunut. 

VegamediaPress -julkaisu tiedottaa, että Murcian alueella työskentelevän terveydenhuoltohenkilökunnan jäsenen mukaan monet ihmiset ovat joutuneen sairaalahoitoon koronarokotteen jälkeen aivotulehduksen eli enkefaliitin takia. 

Kuolemat Kaakkois-Englannissa 

Daily Echo -julkaisun uutisointiin viitaten, lähes kolmannes Kaakkois-Englannissa Hampshiren Basingstokessa sijaitsevan hoivakodin asukkaista kuolivat kolmen viikon kuluessa siitä, kun heille oli aloitettu koronarokotuksien antamiset. Hampshiren Pemberley House Care Home -nimisessä hoivakodissa alkoi koronavirusepidemia miltei välittömästi rokotusten aloittamisen jälkeen. Tällöin yli 60 prosenttia asukkaista antoi positiivisen testituloksen. Kolmen viikon sisällä 22 vanhusta hoivakodin 72 asukkaasta oli kuollut. 

Brittiläinen lääketieteen edustajien, tutkijoiden ja lakimiesten muodostama, informoitua lääketieteellistä vapautta edistävä järjestö (UK Medical Freedom Alliance, UKMFA) on pohtinut mahdollisuutta, että koronarokotteiden jälkeiset hoivakotikuolemat johtuisivat rokotteen aiheuttamasta lymfosyyttitason laskusta, mikä voi aiheuttaa kohonnutta alttiutta infektioille rokottamista seuraavalla viikolla, ja tämä voi koitua kohtalokkaaksi joillekin hauraille ikäihmisille (Avoin Media; Söyring 2021). 

Kuolemat Ruotsissa 

Joulukuussa (2020) Ruotsissa Kalmarin läänissä 85-vuotias mies oli kuollut päivä koronarokotteen saamisen jälkeen. Kyseessä oli monisairas henkilö, ja kuolinsyyksi epäillään sydänkohtausta. Asiasta kertoo Ruotsin uutistoimisto TT

Hän oli saanut Pfizerin ja BioNTechin koronarokotteen ja asui hoivakodissa. 

– Tämä on tapaus, jota emme suoraan yhdistä epäilyyn sivuvaikutuksesta, mutta ajallisen yhteyden takia meidän pitää raportoida tästä, ylilääkäri Mattias Alvunger sanoo SVT:n mukaan. 

Lisäksi Ruotsissa 67 kuoleman tapausta yhdistetään PfiZerin kiistanalaiseen mRNA-rokotteeseen. 

Sairastumiset Ruotsissa 

Taannoin Sveriges Radio uutisoi, että Ruotsin Ockelbossa 13 vanhainkodin asukasta on saanut koronatartunnan joulukuussa annetun ensimmäisen rokotuksen jälkeen. Valmistaja lupaa lähes täyden “suojan” vasta viikon kuluttua toisen rokotteen antamisesta. SR:n mukaan koronatartunnan lähde ei toistaiseksi ole tiedossa. Lisäksi esitämme lyhyesti kansainvälisiä huomioita koronarokotteesta ja WHO:n hallinnasta sekä rahoituksesta. 

Kuolemat Norjassa 

Hiljattain uutisoitiin, että Norjassa 23 vanhusta, joissa on ollut jotain sairauksia, ovat menehtyneet koronarokotuksen jälkeen. Tapauksien johdosta Norja on ajatellut uudelleen koronarokotukseen liittyvää tragediaansa. 

Kuolemat Suomessa 

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea ilmoitti viikolla 4, kolmesta ensimmäisestä kuolemantapauksesta, jotka ovat sattuneet Suomessa pian koronarokotuksen antamisen jälkeen. Suomessa ja myös muualla maailmalla on mahdollisesti tapahtunut k-rokotuksien jälkeen sairastumisia sekä kuoleman tapauksia paljon enemmänkin, mitä olemme saaneet tietoomme uteliaisuudella ja sinnikkyydellä, mutta terveysviranomaisten ja valtamedian toimesta nämä tapaukset piilotetaan tilastoihin, kaunistellaan niitä tai jätetään vain uutisoimatta. 

Fimean mukaan 19.2.2021 saakka koronarokotetyypeillä mRNA-rokote (Comirnaty), mRNA-rokote (COVID-19 vaccine Moderna) ja Adenovirusvektorirokote (COVID-19 Vaccine AstraZeneca) ei-vakavia ilmoituksia yhteensä 424 ja vakavia ilmoituksia 187

Vakavista ilmoituksista Fimea kirjoittaa: Haittavaikutus arvioidaan vakavaksi, jos se on: johtanut kuolemaan, hengenvaaraan, sairaalahoitoon tai sen pidentymiseen, aiheuttanut pysyvän vamman tai alentanut toimintakykyä tai on synnynnäinen epämuodostuma. Arvio perustuu ilmoittajan arvioon, tai jos sitä ei ole ilmoitettu, Fimean arvioon. 

Lisäksi helmikuun alussa uutisoitiin, että Fimea on saanut 11 koronarokotuksiin liittyvää haittavaikutusilmoitusta, joiden mukaan potilas oli menehtynyt rokotteen saamisen jälkeen. 

Graafiset esitykset puhuvat synkkää kieltään 

Nyt vuoden vaihteessa aloitettiin maailmalla koronarokotukset, joiden jälkeen ennen muuta vanhuksienkuolemat nousivat hurjaan nousuun. Jäljempänä graafiset esitykset selventävät tätä synkkää todellisuutta Englannissa, Ruotsissa, Irlannissa, Israelissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Bahraissa.  

Poikkeuksena esiintyy Jordania, joka ei ole aloittanut koronarokotuksia, niinpä maassa ei ole havaittavissa ilmiötä kohonneista kuolin luvuista, kuten naapurimaissa Israelissa, Bahrainissa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa (UAE). 

Graafisia esityksiä on hyödynnetty Avoin Media –julkaisun artikkelista: Kuolleisuus nousuun k-rokotteilla? (Söyring 18.2.2021). 

Punainen viiva: hoivakotikuolemat 3.1.2020–22.1.2021 – musta katkoviiva: hoivakotikuolemien 5 vuoden keskiarvo. Koronarokotusten alettua vanhusten kuolleisuus on kasvanut. 

Musta: Englanti – punainen: Ruotsi 
Koronakuolleisuus tammikuu 2020–tammikuu 2021 

 

Musta: ihmisiä rokotettu – Punainen: kuolemien määrä ennen rokotuksia – Turkoosi: kuolemat rokotusten jälkeen 
 
Iso-Britannia aloitti rokotukset joulukuun alussa ja pääsi vauhtiinsa piikityksissään joulukuun puolivälissä. Kuolleiden määrän kasvu on riippuvuussuhteessa rokotettujen määrän kanssa. 

Musta: ihmisiä rokotettu – Punainen: kuolemien määrä ennen rokotuksia – Turkoosi: kuolemat rokotusten jälkeen 
 
Irlannin suuntaus on linjassa Ison-Britannian vastaavan kanssa. Kuolleisuus oli vakiintunut joulukuun puoliväliin asti, jolloin rokotukset alkoivat. Kuolleisuus viisinkertaistui tammikuun viimeisinä viikkoina. 

Musta: ihmisiä rokotettu – punainen: kuolemien määrä ennen rokotuksia – turkoosi: kuolemat rokotusten jälkeen 
 
Israelissa on maailman korkein koronarokotekattavuus (58 annosta per 100 henkilöä 20.12.2020 jälkeen). Koronasairastuneiden määrä alkoi kasvaa rokotusten alettua. UKMFAn mukaan 17 prosenttia sairaalaan joutuneista oli ”saanut” ensimmäisen annoksen Pfizer/BioNTechin rokotetta. 

Musta: ihmisiä rokotettu – punainen: kuolemien määrä ennen rokotuksia – turkoosi: kuolemat rokotusten jälkeen 
 
Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa (United Arab Emirates, UAE) koronarokotekattavuus on noin 35 rokoteannosta per 100 henkilöä. Rokotukset käynistettiin 5. tammikuuta 2021, jolloin koronasairaiden ja kuolleiden määrät aloittivat nousunsa. 

Musta: ihmisiä rokotettu – punnainen: kuolemien määrä ennen rokotuksia – turkoosi: kuolemat rokotusten jälkeen 
 
Bahraissa aloitettiin rokotukset joulukuun lopussa 2020. 
Tammikuun puolivälissä kuolin lukemissa oli piikki. 

 

Kuten sanottiin, poikkeuksen muodostaa Jordania, joka ei ole aloittanut koronarokotuksia. Maassa ei ole havaittavissa ilmiötä kohonneista kuolin luvuista, kuten naapurimaissa Israelissa, Bahrainissa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. 

Loppu kommentti 

Koronapakotteilla, pelkopandemialla, koronarokote painostuksella ja suoranaisella dystopialla pyritään luomaan järjestelmä, jolla globaalin valtaeliitin hallinnassa olevat eduskunnat ja hallitukset pystyvät tehokkaasti pakottamaan kansalaisensa kasvottoman ja samalla globaalin valtaeliitin intressien mukaiseen ruotuun.  

Täten myös rokotebisnes on valtavaa petkutusta, joka toimii menetelmänä modernin diktatuurin luomiseen. Antautumalla täysin rinnoin koronahysterian lietsoman pelkopandemiaan ja rokotusten ottajiksi toimimme tienraivaajina globaalin diktatuurin toteutumiselle.  

On myös huomioitava, että..  

Koska koronarokotuksiin halutaan vähitellen ”pakottaa” ihmisiä, liittyy rokotuksiin silloin paljon muutakin kuin covid –19 leviämisen ehkäiseminen. Rokotusten kautta meihin voidaan ruiskuttaa arvaamatonta geneettistä materiaalia, meihin voidaan piikittää nanoteknologia, jolloin olisimme absoluuttisessa  valvonnassa. Ihmiskunta olisi juutalaiseneliitin kauko-ohjattavia orjia (Hänsel 2020).  Huomattava on, että eliitti ei rokotuta itseään samoilla aineilla kuin yleensä kansaa rokotetaan, tai ei rokotuta ensinkään.  

Lisäksi huomionarvoista on, että globaalit rokotukset luonnollisesti vaativat uutta valvonta järjestelmää. Yksi kunnianhimoisimmasta tavoitteista “uudessa normaalissa” muodostuisi valtavien ihmismäärien “digitalisoimisesta”. Tällöin luotaisiin biometrinen henkilöllisyystunniste maailmanlaajuisille ihmisjoukoille. Tämähän on sionisti Bill Gatesin ja hänen läheisten juutalaispiirien yksi suurimmista intohimoista eli valvonta ja hallinta (Gates ).   

Älkää ottako koronarokotetta ja varoittakaa myös muita sitä ottamasta. Koronarokote voi tuhota elämänne ja läheistenne elämän.*   

____________________________________________________  

*Tohtorit Wodarg ja Yeadon vaativat vapaaehtoisten terveyden ja hengen suojelemiseksi, että näitä tutkimuksia ei pitäisi jatkaa, ennen kuin ne ovat suunniteltu sellaisiksi, että ne huomioivat merkittävät turvallisuuskysymykset, joita esittävät karttuva joukko tunnustettuja rokotetta ja sen tutkimustapaa vastustavia tiedemiehiä (Wodarg 2020 ja Yeadon 2020). Lisäksi on ohessa puhe, jonka esittää tri Roger Hodkinson 2020.  

Markku Juutinen 

Lähteet 

Fernández, Soraya, ABCandalucía (04.02.2021). Saatavina: Un brote en una residencia de Los Barrios provoca 46 muertes por coronavirus 

Juan Mariano Pérez Abad. VegamediaPress.com (8.2.2021). Saatavina: EXCLUSIVA: Ocultan varios casos de encefalitis post-vacunal ingresados en UCIs de Murcia  

Ryan Evans (28.1.2021). Daily Echo. Saatavina: Coronavirus outbreak: 22 deaths at Pemberley House Care Home | Daily Echo 

AF (30.12.2020). Dödsfall efter vaccinering av multisjuk person. Saatavina: Man död efter Pfizer/Biontechs vaccin mot covid-19 | Aftonbladet 

Tomas Groop (16.1.2021). Sveriges Radio. Saatavina: 13 som fått sin första vaccindos smittades på äldreboendet i Ockelbo – P4 Gävleborg | Sveriges Radio 

Nya Dagbladet (15.2.2021). Saatavina: 67 svenska dödsfall kopplas till Pfizers vaccin – Nya Dagbladet 

Beri Zangana (19.1.2021). AF. Saatavina: Trots norskt larm – svensk strategi står fast: ’Inga signaler’ | Aftonbladet  

UK Medical Freedom Alliance (UKMFA) 

(Joint Committee on Vaccination and Immunisation, JCVI).  

Office for National Statistics 

Home – Office for National Statistics (ons.gov.uk) 

Coronavirus UK: Weekly care home death toll triples in a fortnight | Daily Mail Online 

_ _ _ _ _ 

 1.  
  The Rothschild Dynasty – Radio Islam (islam-radio.net) 

Siionin Viisaat eli Talmud-uskontoon perustava juutalainen eliitti, jonka johdossa on aina mies Rothschildien suvusta. Nämä ihmiset toimivat näkymättömissä. Tälle asteikolle sijoittuu mitä ilmeisemmin Israelin tiedustelupalvelu Mossad

 1. Locke, Johan (1689). Second Treatise of Government. Suomentanut Mikko Yrjönsuuri. Helsinki: Gaudeamus, 1995. 
 1. Rokotukset Terveyskirjasto (2015). Kustannus Oy Duodecim. 

15 kommenttia

 1. Nyt olisi myös tärkeää mennä tapaamaan ihmisiä face to face ja kertoa näistä asioista. Toivottavasti moni näin tekeekin. Suurissa joukoissa ihmisten ”laumasieluisuus” saa vallan. Pienissä ryhmissä ihmiset ovat avoimempia keskusteluille. Hienoa on tietysti että vielä täällä voi keskustella, moni totuuden etsijä näitä varmasti lukee!

  Tärkeintä kaikesta on se että tunnustaa syntinsä Jumalalle ja antaa elämänsä hänelle. Kaiken tämän koronan perimmäinen päämäärä on mielestäni Raamatun todistuksen kautta saada saatanan valta maan päälle. Saatana saa tappaa pyhiä tietyn ajan mutta lopulta saatana häviää. Vielä on pelastuksen päivä kohta ei enää ole!

  Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainutsyntyisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa vaan sitä varten, että maailma pelastuisi hänen kauttaan. Sitä, joka uskoo häneen, ei tuomita. Mutta se, joka ei usko, on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainutsyntyisen Pojan nimeen. Ja tämä on tuomio: valo on tullut maailmaan, mutta ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valoa, sillä heidän tekonsa olivat pahoja. Sillä jokainen, joka tekee pahaa, vihaa valoa eikä tule valoon, etteivät hänen tekonsa paljastuisi. Mutta se, joka noudattaa totuutta, tulee valoon, jotta kävisi ilmi, että hänen tekonsa ovat Jumalassa tehdyt.”
  Johannes 3:16‭-‬21 FINRK
  https://bible.com/bible/1745/jhn.3.16-21.FINRK

  Plusääni(7)Miinusääni(5)
 2. KORONAHUIJAUS PERUSTUU VALHEISIIN
  Kuolintilastoja manipuloidaan, jotta saataisiin näyttämään, että korona on tappava tauti. Kuolinsyyksi pannaan koronavirus, jos testi on ollut positiivinen, vaikka todellinen kuolinsyy on ollut aivan muuta. Mihin on hävinnyt tavallinen kausiflunssa? RT-PCR-testi mittaa myös muita koronaviruksia ja muitakin viruksia, jotka sitten laitetaan koronan piikkiin, jotta saataisiin tartuntaluvut suuriksi. RT-PCR-testi antaa jopa 90 % vääriä positiivisia tuloksia, joten siinä on pandemian todellinen syy, kyseessä on testipandemia. Taudin vaarallisuutta liioitellaan; todellisuudessa kokonaiskuolleisuus ei ole lisääntynyt. Teho-osastoilla merkitään koronapotilaiksi myös muista syistä hengitysvaikeuksia potevat. Koronarokotuksiin kuolleita tilastoidaan koronavirukseen kuolleiksi. Lääkärien ja arvostettujen tiedemiesten lausunnot, jotka osoittavat, että korona on vain tavallinen kausiflunssa, sensuroidaan. mRNA-rokotteet kuvataan vaarattomiksi ja tehokkaiksi vastoin totuutta. Maskin käyttöä perustellaan tartuntoja ehkäiseväksi, vaikka tutkimukset osoittavat päinvastaista. Myös valehdellaan, että turvavälit estävät tartuntoja, mikä on vastoin tutkimuksia. Oikeata tutkimustietoa koronasta sensuroidaan. Tietoa koronan parantavista lääkkeistä, kuten hydroksiklorokiini ja ivermektiini, pantataan. WHO järjesti hydroksiklorokiinista virheellisen tutkimuksen, jossa potilaille annettiin sitä ylisuuria annoksia, jolloin potilaita kuoli; tällä perusteltiin valheellisesti lääkkeen vaarallisuutta. Oireettomien positiivisen testituloksen saaneiden väitetään levittävän virusta, vaikka tutkimukset osoittavat, että oireettomat eivät levitä. Tällä perustellaan sulkutiloja, jotka ovat tutkimusten mukaan hyödyttömiä. Kaikilla valheilla perustellaan vain yhtä asiaa: kaikki kansalaiset pitää rokottaa! Kaikella tähdätään pakkorokotuksiin, jotka tulevat voimaan vuonna 2022, kuten etukäteen on suunniteltu (EU-komission päätös vuodelta 2018, UMV-Lehti 19.2.2021). Angela Merkel G7-kokouksessa: ”Koronapandemiaa voidaan pitää voitettuna vasta sen jälkeen, kun kaikki ihmiset maailmassa on immunisoitu COVID-19 vastaan.” Miksi tämä mieletön hössötys vaatimattomasta kausiflunssasta, johon on halpoja ja tehokkaita lääkkeitä? Suomen valtio on ottanut koronan takia lainaa jo yli 20 miljardia. Jos ei ole kysymyksessä salajuoni, niin syön hattuni. Mitään järkiperustetta koronahössötykselle ei ole. Kun testaukset lopetettaisiin RT-PCR-testillä, niin pandemia loppuisi siihen. Nyt keksitään uusia valheita, kuten ”muuntovirukset”, jotta saadaan laajennettua pandemiaa. Rokotepassit tulevat loppukeväällä. Pandemiaa lisätään taas syksyllä todennäköisesti taas uuden ”muuntoviruksen” (joka johtuu vain RT-PCR-testistä) ansiosta. Kun vihdoin on saavutettu yleinen maski- ja rokotuspakko, ovat valehtelijat päässeet päämääräänsä ja kansojen taloudet on tuhottu ja kansat velkaantuneet tähtitieteellisesti. Sen jälkeen on helppoa muodostaa ”uusi maailmanhallitus” ratkaisemaan ongelmat. Ja Siionin Viisaiden sormet ovat tiiviisti mukana tässä leikissä. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(18)Miinusääni(2)
 3. VIESTI MAAMME HALLITUKSELLE
  Suomenkin hallitus on saanut tämän hälytysviestin
  (se on mahdollista kääntää suomen kiielelle sivun yläreunassa oikealla olevasta Translate Website painikketta painamalla ja valisemalla Suomi. Tämä on sivuston oma käännös artikkelin alkuosasta suomeksi.)

  Kansainvälinen hälytysviesti COVID-19: stä. United Health Professionals
  Lukitus «ennennäkemätön maailmanlaajuinen tieteellinen petos»

  Kirjoittanut United Health Professionals
  Globaali tutkimus, 18. helmikuuta 2021
  United Health Professionals
  Olemme yli 1500 jäsentä (mukaan lukien lääketieteen professorit, tehohoitolääkärit ja tartuntatautien asiantuntijat) yli 30 maasta. Lukitus ei ole vain tappanut ihmisiä, vaan se on tuhonnut fyysisen ja henkisen terveyden, talouden, koulutuksen ja muut sosiaalisen elämän näkökohdat.

  Tuomme lukijoidemme tietoon tämän terveydenhuollon ammattilaisten, lääkäreiden ja tutkijoiden tärkeän kansainvälisen lausunnon, joka on lähetetty kolmenkymmenen maan hallituksille
  Alla on koko maailman
  hallituksille lähetetty teksti.

  Linkki alkuperäiseen asiakirjaan: Erittäin kiireellinen: Kansainvälinen hälytysviesti COVID-19: stä

  Katso täältä luettelo hallituksista , joille kirje lähetettiin.
  Teksti sisältää lainauksia merkittäviltä tutkijoilta ja terveydenhuollon ammattilaisilta
  https://www.globalresearch.ca/international-alert-message-about-covid-19-united-health-professionals/5737680
  Vastaa

  Valitut kohokohdat

  –Pysy kotona, pelasta ihmishenkiä »oli puhdas valhe.

  –Poista seuraavat laittomat, ei-tieteelliset ja muut kuin saniteettitoimenpiteet: lukitus, pakolliset kasvonaamarit terveille henkilöille, yhden tai kahden metrin sosiaalinen etäisyys.

  –Lukitus paitsi tappoi monia ihmisiä, mutta myös tuhosi fyysisen ja henkisen terveyden, talouden, koulutuksen ja muut elämän osa-alueet.

  –Sosiaaliset toimenpiteet [lukitus, kasvonaamarit, ravintoloiden sulkeminen, ulkonaliikkumiskielto] eivät vaikuta viruksen [koronaviruksen] historiaan.

  –Kun valtio tietää parhaiten ja rikkoo ihmisoikeuksia, olemme vaarallisella kurssilla.

  –Sulje pois asiantuntijat ja neuvonantajat, joilla on yhteyksiä tai eturistiriitoja lääkeyritysten kanssa:

  –Lopeta rokotuskampanjat ja hylkää pseudoterveystodistuksen huijaus, joka on todellisuudessa poliittis-kaupallinen projekti

  ***
  Kun Marin hallituksineen ylpeilee kameroiden edessä toimivansa asiantuntijoiden mukaan niin pian saamme nähdä onko tämä asiantuntijoiden hänelle toimittama viesti otettu huomioon vai jatkaako hän vain sen ’asiantuntija-joukon’ kuuntelua joka on asettunut tukemaan sitä mafiaa joka tämän Covid-pandemian avulla yrittää kaapata vallan itselleen.

  Kansalaisten on hyvä tietää että hallitus on tämän vietin saanut ja levittää tietoa siitä kaikille.

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
 4. TYHMYYDEN HUIPPU!
  Yksi RT-PCR-testaus maksaa 127,85 euroa. Tälle vuodelle valtion budjetissa on varattu testaamiseen 1,4 miljardia! Ja testi on osoittautunut täysin virheelliseksi ja antaa vääriä positiivisia tuloksia jopa Coca Colasta. Tällaista veronmaksajien rahojen tuhlausta ei ole koskaan nähty maamme historiassa. Sanna Marin saa painua hallituksensa kanssa h-ttiin! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(18)Miinusääni(1)
 5. Hyvää tietoa, kiitos. Olen 67v mies kieltäydyin rokotuksesta minulla on D2. Elämme hirveitä aikoja kaikki mikä ennen oli normaalia on nykyisin epänormaalia. Sanan vapaus on muuttunut nykyisin SAA OLLA ERI MIELTÄ KUNHAN ON SAMAA MIELTÄ ja kirjaston polttajalle myönnetään nopelin rauhan palkinto.

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
  1. Teit erinomaisen ja muitakin ihmisiä hyödyttävän valinnan. Ei ole mitään järkeä rynnätä rokotuksiin, kun kriittistä vasta-aihetta on tarjolla kilometrikaupalla. Epäilyttävää on myös rokotteen valtava tyrkyttäminen, sen epäilyn kieltäminen sekä sen ottamiseen pelottelu, painostaminen ja lähes pakottaminen kuten terveyspassilla uhkaaminen.

   Terveyden määrittely annetaan nyt 3. osapuolen haltuun, joka tulee laskuttaman siitä ajan saatossa uskomattomia määriä. Lisäksi tulevat jatkuvien rokotuskampanjoiden haitat ja riesat. Ihminen ei saa olla terve ilman, että hän altistaa itsensä päättymättömälle lääkintäohjelmalle. Lääkkeetön terveys kiellettäisiin. Tämä on valtava kulttuurin muutos ja tietoinen alistuminen orjuuteen, jota myös valtiovalta meille tyrkyttää. Suomi on perustettu ja sitä on puolustettu siksi, että saisimme olla vapaita ja elää vapaassa maassa.

   Myös terveydenhoitokulttuuri mullistuisi. Ihmisiä hoidettaisiin ”sokkona” pelkän testin perusteella, ilman oireita, ilman kunnon diagnoosia ja ilman henkilökohtaista hoitosuhdetta valan tehneeseen lääkäriin. Hippokrateen vala ei velvoita niitä tahoja, jotka tyrkyttävät rokotetta. Mitään vastuuta jälkiseuraamuksista ei ole rokotteen valmistajalla eikä valtiollakaan. Keinotekoisesti sisäänajettu poikkeus- tai hätätila mahdollistaa massojen lääkinnän kohonneella yksilökohtaisella riskillä. Lainsäädäntöön ajetaan myös laajennettua tahdonvastaista ja mielivaltaisiin kriteereihin perustuvaa lääkintää, mikä mahdollistaa totalitarismin ja valtioterrorin.

   Plusääni(16)Miinusääni(2)
 6. Tämä olisi suositeltavaa luettavaa ja katsottavaa maamme globalisteille jotka nyt päättäväisinä ovat ryhtyneet hävittämään nwo-mafian johdolla valkoista rotua ja sen luomaa kulttuuria. Tietävätkö he sokeassa ahneudessaan itsekään mitä ovat tekemässä?
  Vaikka kaikki linkin mahtavassa EXPO videossa kuvattu olikin pääosin markkinavoimien ja rahan ehdoilla luotua siinä oli oma viehätyksensä juuri siksi että se paljasti sen erilaisuuden rikkauden joka elää eri kulttuureissa jotka nyt Nwo-mafian korporaatio-kapitalismi (kaappikommunismi) haluaa tuhota ja sekoittaa yhdeksi samaksi pakaksi, massaksi ja jota hanketta koronarokotukset ja koko koronavirus nyt palvelevat.
  A Few Great, Often Forgotten White Moments
  TAYLOR MCCLAIN • FEBRUARY 14, 2021
  … On mahdotonta kuvata niiden valkoisten miesten ja naisten mahtavaa suoritusta, jotka kokoontuivat luomaan yhden modernin maailman ihmeistä. Kaikki siinä oli suurin, paras, suurin. Siinä oli maailman pisin teleskooppi, maailman suurin rakennus ja 2500 laulajan kuoro.
  Hyvä kirja lukea aiheesta on Erik Larsonin The Devil in the White City. Toinen paikka, jota todella suosittelen, on Gene Wilderin kertoma dokumentti nimeltä ”Maailman messujen taika”. Luota minuun, dokumenttielokuva hämmästyttää sinua.
  Jos katsot dokumenttia, ja toivon, että katsotkin, sinulle jää arvostus siitä, mitä valkoiset ihmiset ovat saavuttaneet.
  …Saatat myös tuntea itsesi hieman ahdistuneeksi, ellei melankoliseksi ajatellessasi, että valkoiset ihmiset laskeutuivat valtamerien syvimpään osaan, kiipesivät korkeimpiin maamassoihin ja lensivät kuuhun kävelemään.
  Voimmeko koskaan yltää mahdottomiin tehtäviin uudelleen? Vai olemmeko menettäneet tuon aineettoman komponentin, saavutuksen edeltäjän, voiton edeltäjän ja siihen pyrkimisen kyvyn?
  Olemmeko menettäneet sen – tahtomme? (konekäännös)

  … It is impossible to describe the awesome accomplishment of the White men and women who came together to create one of the wonders of the modern world. Everything about it was the biggest, the best, the greatest. It had the longest telescope in the world, the largest building in the world, and a choir of 2,500 singers.
  A good book to read on the subject is Erik Larson’s The Devil in the White City. Another place that I really recommend is the documentary narrated by Gene Wilder titled “Magic of the World’s Fair.” Trust me, the documentary will amaze you.
  If you watch the documentary, and I hope you do, you will be left with a sense of appreciation for what white people have achieved. Like George Ferris who was not content to allow the erector-set appearing Eifel Tower to stand as the crowning glory of civilization, there were others who motivated by money, fame, or ego, would scale mountains of obstacles, and leave their indelible record in the history books and in their genes for future generations.
  You might also feel a bit wistful if not melancholy as you contemplate that White people descended to the deepest part of the oceans, climbed the highest land masses, and flew to the moon to go for a walk.
  Can we ever attain the impossible tasks again? Or have we lost that intangible component, that antecedent of accomplishment, that precursor of victory, and that faculty of deliberative striving?
  Have we lost it — our will?
  https://www.unz.com/article/a-few-great-often-forgotten-white-moments/
  —–
  EXPO – Magic of the White City (Narrated by Gene Wilder)

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Tuon EXPO videon voi nähdä kuvaavan Amerikan tuhoa ja ajautumista sionistien ’universaalisen poliittisen Nwo-projektin’ tai tulevan Israel-imperiumin taustavoimaksii jonka juuret ovat Talmudissa. Siinä koko muu maailma otetaan sionistien hallintaan.
   Nyt synnytetty Covid-pandemia on uusi tärkeä askel sen eteenpäin viemisessä.
   Päivän video: Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa
   1 kommentti:
   Lukutoukka 23.02.2021 09:11:
   ”Niinipä niin. Murha on aika mielenkiintoinen asia:
   – Jos murhan tekee tavallinen rivikansalainen, asiaa pidetään äärimmäisen paheksuttavana. Poliisi pistää ison koneiston liikkeelle, jotta tekoon syyllinen saadaan kiinni ja tuotua oikeuden eteen, missä hänelle sitten langetetaan kova rangaistus teostaan. Myös valtamedia kiinnittää asiaan suurta huomiota ja tuo tapauksen esiin paheksuvassa sävyssä.

   – Jos murhan tekee lääkäri tai hoitaja, joka noudattaa ylhäältä annettuja määräyksiä ja uhri on heidän potilaansa, asia on ihan OK. Poliisi tai mikään muukaan viranomainen ei puutu asiaan millään tavoin. Eikä myöskään valtamedia kiinnitä tapaukseen mitään huomiota. Ja vaikka sama toistuisi vielä uudestaan ja uudestaan, asia edelleenkään ei kiinnosta viranomaisia eikä valtamediaa tipan vertaa.”
   https://mvlehti.net/2021/02/23/paivan-video-pakkorokotetut-vanhukset-kuolevat-koronapiikkeihin-hoivakodeissa/

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 7. USA:N KORONAKUOLEMAT
  Joe Biden piti tunteikkaan puheen todeten, että puoli miljoonaa yhdysvaltalaista oli kuollut koronavirukseen. Samanaikaisesti tutkimukset ovat paljastaneet, että USA:n tautitarkastuslaitos (CDC), joka pitää tilastoa kuolleista, oli liioitellut 1600 % kuolinlukuja eli ilmoittanut kuusitoistakertaiset luvut. Koronakuolemiksi oli kirjattu kuolemia, joilla ei ollut mitään tekemistä koronan kanssa. Tällä suuren luokan huijauksella oli saatettu voimaan lukuisia sulkutiloja ja aiheutettu katastrofaaliset seuraukset. Tällaista kuolinlukujen manipulointia koronan hyväksi tapahtuu monissa maissa, myös Suomessa. Tarkoituksena on osoittaa, että korona on vaarallinen tappava virus, vaikka todellisuudessa kyseessä on tavallinen kausiflunssa ja todellisissa kuolintilastoissa ei ole nousua. Esim. Suomessa kokonaiskuolleisuus ei ole noussut viime vuonna. Jos olisi vakava pandemia, kuolinlukujen pitäisi selvästi nousta, mutta nyt koronaan kuolleita oli Suomessa viime vuonna noin 500 (kuolinsyy ei välttämättä korona), kun tavalliseen flunssaan kuolee vuosittain 500-2000 ihmistä eli korona on vain tavallinen lievä flunssa. Kaikella valehtelemisella on yksi päämäärä: saada kaikki ihmiset rokotetuiksi. Tämä vaikka koronaflunssaan on halpoja ja tehokkaita lääkkeitä. Paras tapa ratkaista koronaongelma olisi lopettaa virheellisen RT-PCR-testin käyttö, mikä antaa vääriä positiivisia tuloksia. Kun testaus lopetetaan, loppuu myös koronavouhotukselta pohja. Ei tarvita maskeja, turvavälejä, sulkutiloja eikä rokotuksia, kuten niitä ei ole tarvittu aikaisemmissakaan flunssaepidemioissa. THL pitää asettaa rikosoikeudelliseen vastuuseen harhaanjohtamisesta, josta on tullut Suomen kansantaloudelle ainakin 30 miljardin tappiot. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
  1. ORJUUS ON EDESSÄ MEILLÄ KAIKILLA
   Meitä odottaa totaalinen orjuus. Koronahuijaus on vain alkua. Sen jälkeen tulee muita viruksia, joita hoidetaan vain rokotuksilla. Siionin Viisaiden tavoite päästä rokottamaan koko ihmiskunta onnistuu vuorenvarmasti, ellei sitä ennen tapahdu vallankumousta. Holokaustivalhe osoitti, kuinka mahtava tiedotusvalta juutalaisilla on. Natsit leimattiin ihmiskunnan pahimmiksi roistoiksi, vaikka pahimmat roistot ovat juutalaiset itse. Koronahuijauksen paljastamiseen pitäisi liittää myös holokaustihuijauksen paljastaminen. Holokaustivalheesta on tehty uskonto, jota maailman mahtavimmatkin palvovat. Nyt koronahuijauksessa on vahvasti Siionin Viisaiden sormenjälki, sillä kukaan muu ei pysty kääntämään ihmisten mieliä niin rokotemyönteisiksi. Vain Siionin Viisailla on riittävästi rahaa lahjoa tuhansia virkamiehiä (heidän hallussaan noin 1000 triljoonaa dollaria), lisäksi he hallitsevat 8-miljoonaista vapaamuurarijärjestöä ja suurta osaa maailman mediasta. Koronahuijauksen vastustajia on kymmeniä tuhansia, mutta se ei riitä. Mielestäni ainoastaan uusi nopeasti leviävä uskonto voi pelastaa ihmiskunnan. Tällainen uskonto on Emanuel Swedenborgin (1688-1772) kautta tullut Uusi Jerusalem (Ilm. 21: 2), joka paljastaa juutalaisuuden todellisen luonteen ja olemuksen ja joka on yhteydessä itse Jumalaan ja saa voimansa Häneltä. Vain oikea uskonto voi kukistaa juutalaisten kansainvälisen vallan. Tästä uskonnosta:
   http://novahierosolyma.fi/HERRAN-TOINEN-TULEMINEN.php
   ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
   http://stopworldcontrol.com
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
 8. Kulkeeko Sveitsi kärjessä kohti diktatuuria…sosiaalista pakkoa, etuja niille jotka suostuvat rokotettaviksi
  Is Switzerland Sliding into Dictatorship? Social Coercion, Privileges to Those Who Accept the Covid Vaccine

  Jos tämä diktatuurinen ja syrjivä idea hyväksytään lakina, Sveitsi olisi yksi ensimmäisistä maista, joka myöntää erityisiä etuoikeuksia niille, jotka ovat hyväksyneet rokotuksen virukselle, joka EI VAADI MITÄÄN ROKOTTAMISTA, koska on monia erinomaisia ja vuosikymmeniä vanhoja lääkkeitä,
  jotka ovat esimerkiksi auttaneet Kiinaa hallitsemaan koronaviruksen – ilman rokotetta.
  Tällainen pakottaminen on täysin vastoin yksilön yleistä oikeutta päättää omasta ruumiistaan ja siitä, miten hallita terveyttään.

  …If this dictatorial and discriminatory idea is passed as a law, Switzerland would be one of the first countries to grant special privileges to those who have accepted being vaccinated against a virus that DOES NOT REQUIRE ANY VACCINATION to be defeated, as there are many excellent cheap and decades-old remedies that, for example, have helped China to master the corona virus – without a vaccine.
  Such coercion runs totally against an individual’s universal right to decide on his / her own, over his or her body and on how to manage his or her health.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=228536
  https://www.globalresearch.ca/breaking-switzerland-sliding-dictatorship/5738205
  Kansaa ja koko maailma jaetaan nyt kahtia: koronarokotetut vs. ei-rokotetut.

  Kun kaikki on yksityisissä käsissä niin eliitillä varmaankin on eri rokotteet kuin laumalla joka halutaan sen kontrolliin? Ainakaan itse en luota tippaakaan siihen että samoja piikkejä ottavat kun niitä meille mainostavat. Asiaa on mahdotonta tarkistaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 9. Tällä huijauksella ja ihmisten vahingoittamisella näillä geeni terapia injektioilla on paitsi hallituksen niin myös OPPOSITION SIUNAUS . Ainoastaan Ano Turtiainen on 200 kansanedustajan joukosta käsittääkseni vastaan nykyistä kansan teurastus operaatiota.

  Jussi Halla-Aho ilmiselvästi tukee tätä operaatiota, ja nyt myös kertoo tuoreessa lausunnossaan ettei hän haluaisi lähteä kovin voimakkaasti ajamaan Suomen eroamista EU:sta . Tämä Jussi vekkuli on samanlainen susi lampaan vaatteissa kuin monet muut, ja osaa takinkäännön vähintään yhtä hyvin kuin Soini .

  No kokoomus, toinen oppositio puolue, äänekkäästi jatkuvasti vaatimassa tiukempia toimia tämän pandemian hallitsemiseen, lisää toimia ja kiristyksiä ym.

  199/200 edustajaa ajaa Suomen tuhoamista . Eikö se niiden työn kuuluisi olla päinvastoin Suomalaisten etuja puolustamista , eivätkö he saa palkkaa siitä että ajavat Suomen etua, palkkaa jonka maksaa Suomaliset veronmaksajat .

  Suomessa on vallankaappaus , maahan julistetaan kaikenlaisia vahingollisia määräyksiä/hätätiloja ilman minkäänlaisia todellisia syitä, koska ei ole mitään pandemiaa eikä mitään yleisvaarallista tautia liikkeellä. Ja käskyt tuntuvat tulevan tahoilta joita ei ole vaaleilla äänestetty valtaan. THL & Bill Gates & lääkefirmat & Globalisaatio jengi ovat ne jotka nyt määräävät mitä tässä maassa tapahtuu, ne määrykset ja käskyt kierrätetään poliitikkojen kautta vain jotta saadaan hämättyä kansaa luulemaan että hallitus johtaisi tässä operaatiossa. Fimea ei näytä haluavan suorittavan sille määrättyjä lakisääteisiä tehtäviä, valvoa lääkkeiden/rokotteiden turvallisuutta ja on vetäytynyt pois koko prosessista ? sillä se antaa näköjään nyt vihreää valoa noiden hengenvaarallisten geeni terapia injektioiden käyttämiselle ja ihmisten terveyden tuhoamiselle vaikka on ilmiselvää että nuo injektiot vahingoittavat ja tappavat ihmisiä , raportteja tulee niistä jatkuvasti ympäri Maapalloa .

  International Alert Message about COVID-19. United Health Professionals

  https://www.globalresearch.ca/international-alert-message-about-covid-19-united-health-professionals/5737680

  https://drive.google.com/file/d/1VGiArDJQC7KXjzWv0j9F5R5ONf20nsQK/view

  The Covid Outbreak: “Biggest Health Scam of the 21st Century.” Report by 1500 Health Professionals
  United Health Professionals (UHP) Report

  https://www.globalresearch.ca/the-covid-outbreak-biggest-health-scam-of-the-21st-century-report-by-1500-health-professionals/5737838

  Aikooko Suomalaiset tai Suomessa asuvat alistua siihen tosiasiaan että täällä on coup d’état , hieman perinteisestä kaavasta poiketen tosin, sillä World Health Cartel / sionistit / super rikkaat / eliitti pitävät lakeijansa yhä viroissaan päättämässä näistä rikoksista ihmisyyttä vastaan toimista, mutta se ei muuta tosiasiaa että tahot joita Suomalaiset eivät ole äänestäneet valtaan /virkoihin määräävät nyt näiden viroissaan istuvien suulla näistä sulku ym muista totalitäärisistä toimista joille ei ole minkäänlaista oikeaa syytä. Valta ei ole Suomen kansalaisilla, ja nämä eliitin lakeijat toimivat päättäväisesti Suomen kansaa vastaan ,myös tavalla joka on monille hengenvaarallinen koska nämä korona geeni terapia injektiot tappavat ilmiselvästi ihmisiä.

  Myös MSM on suoraan noiden samojen tahojen käskyjen toteuttajina Suomessa, ja siis myös yhtälailla toimivat Suomen kansaa vastaan aivan kuten nuo eliitin lakeijat viroissaan.

  Nyt myös ilmiselvästi aiotaan luoda kansallinen systeemi jossa on ensimmäisen ja toisen luokan kansalaiset. Ensimmäisen luokan kansalainen on se joka on suostunut ottamaan K-geeni terapia injektiot, ja toisen luokan kansalaiset on vastaavasti niitä jotka eivät ole suostuneet ottamaan näitä hengenvaarallisia injektioita. Puuttuu enää se hihamerkki, joka ommellaan päällysvaatteissiin merkiksi että olemme toisen luokan kansalaisia. Tämä suunitelma muistuttaa kasti systeemiä, jossa on kastilliset ( joilla on korkeampi arvojärjestys yhteiskunnassa) ja sitten kastittomat ( joilla ei ole mitään arvoa yhteiskunnassa )

  Näin siis Suomen hallitus haluaa ilmeisesti luoda tällaisen kasti systeemin Suomeen . Luodaanko sitten myös hiukan myöhemmin kastittomille omat ghetot missä he pakotetaan asumaan ,etteivät he pysty häiritsemään kastillisia ? .

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Juuri noin maa makaa. Eikä kukaan tee mitään. Maan johto ja päättäjälauma taputtelee tyytyväisinä käsiään ja saa mitä on halunnut. Kansa jakaantuu ja getot ovat pian tosiasia.
   Silti kansa ei ole tyytyväinen. Jos pidetään kansanäänestys onko hyvä näin niin ei ole enemmistön mielestä.
   Miksei sitten tehdä mitään asioiden hyväksi. Purnataan vain.
   No, syy on puolujärjestelmässä jolla kansa on kahlittu ja hajotettu ja jonka avulla se pidetään sivussa. Puoluetasolla ei ole kunnon vastavoimaa jonka kautta kansan ääni kuuluisi. Persut on kontrolloitu oppositio, eu- ja nato-mafian lakeija ja sionistien hankkeiden tukija. Viher-vassarien vallanhimo taas rakentuu nwo-mafian suunnitelmien avoimeen tukemisen ja velanotton varaan yhdessä ’kokkareiden’ (oikeiston) kanssa. Kansaa siis viedään kuin pässiä narussa.
   Kuitenkin meillä on puolue joka ei ole päässyt eduskuntaan ja jonka tavoiteohjelma on lähellä kansan enemmistön sydäntä. Se on itsenäisyyspuolue IPU. Sen tavoiteohjelma pitää sisällään kaiken sen mitä kansa ajattelee ja haluaa.
   Mutta miksei kansa anna sille tukeaan ja tee siitä maan suurinta ja vahvinta puoluetta joka muodostaisi enemmistön eduskunnassa ja voisi siten vaikuttaa maan asioihin? Nyt purnataan ja tuhotaan maa vaikka tarjolla on sitä millä asiat olisi mahdollista korjata. On mahdollista valita eduskuntaan sellaisten edustajien enemmistö jotka ovat sitoutuneet valtaosin ipulaiseen tavoiteohjelmaan ja pelastaa maa.
   Kiinallakin on oma tavoiteohjelma jonka mukaan toimitaan. Miksei meillä ole? Tai miksi meillä on vain sellainen joka vie meidät turmioon?
   https://www.ipu.fi/tavoiteohjelma

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
   1. Bill Gates rokottaa ahkerasti
    Bill Gates and the Depopulation Agenda. Robert F. Kennedy Junior Calls for an Investigation
    For over twenty years Bill Gates and his Foundation, the Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) have been vaccinating foremost children by the millions in remote areas of poor countries, mostly Africa and Asia. Most of their vaccination program had disastrous results, causing the very illness (polio, for example in India) and sterilizing young women (Kenya, with modified tetanus vaccines). Many of the children died. Many of the programs were carried out with the backing of the WHO and – yes – the UN Agency responsible for the Protection of Children, UNICEF.
    … Bill Gates ja hänen säätiönsä, Bill ja Melinda Gates -säätiö (BMGF) ovat yli kahdenkymmenen vuoden ajan rokottaneet pääosin lapsia miljoonilla köyhien maiden syrjäisillä alueilla, lähinnä Afrikassa ja Aasiassa. Suurimmalla osalla heidän rokotusohjelmastaan oli katastrofaalisia tuloksia, jotka aiheuttivat sairauden (polio, esimerkiksi Intiassa) ja steriliteetiin nuorllia naisilla (Kenia muunnetuilla jäykkäkouristusrokotteilla). Monet lapsista kuolivat. Monet ohjelmat toteutettiin WHO: n ja – kyllä – YK: n lasten suojelusta vastaavan viraston UNICEFin tuella.
    https://www.globalresearch.ca/bill-gates-and-the-depopulation-agenda-robert-f-kennedy-junior-calls-for-an-investigation/5710021

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat