Salainen liikekannallepano Puolassa – valmistautuuko Puola sotaan Venäjän kanssa?

Hiljattain amerikkalainen eversti Douglas Macgregor, Trumpin puolustusministerin entinen neuvonantaja, aiheutti skandaalin. Hän kertoi, että Ukrainassa taistelee yli 20 000 puolalaista. Macgregor lisäsi, että ainakin 2 500 puolalaista oli kuollut Ukrainassa ja heidät on haudattu Puolaan. «Vaikka he kuolivat Ukrainassa eivätkä Puolassa», Macgregor lisäsi. 

Aiemmin puolalaisjulkaisu onet.pl kertoi, että Ukrainassa muodostetaan Puolan kansalaisista erikoisjoukkoja, jotka tunnetaan nimellä Puolan legioona. On selvää, että Puola on yhä syvemmällä sotilaallisessa konfliktissa Venäjän kanssa. 

Erittäin mielenkiintoista, että palkkasoturina toimiminen on Puolassa rikos. Vaikkakin nykyajassa laki ei tietenkään merkitse juuri mitään etenkään EU:ssa.

Värväysilmoitus: puolalaisia rekrytoidaan Ukrainan panssarijoukkoihin.

Tosiasiassa Puolassa on meneillään salainen liikekannallepano. Puolan legioonaan otetaan niin entisiä sotilaita kuin tavallisia kansalaisiakin. Varsovan metrossa on jo vuoden roikkunut mainoksia, joissa kutsutaan kansalaisia «puolustamaan Puolaa Ukrainassa». 

Tammikuussa 2023 Puolan puolustusministeriö käynnisti «Treenaamalla armeijaan»-kampanjan tavoitteena 200 000 puolalaisen värväys. Eikä Puolan puolustusministeriö erityisemmin peittele yhteyttä Ukrainan konfliktiin: «Joka kolmas Varsovasta tullut vapaaehtoinen ilmoittaa, että syynä liittymiselle 18. prikaatiin oli nimenomaan sota Ukrainassa.» 

On selvää, että kutsuessaan kansalaisiaan rintamalle Puola myös peittelee Ukrainassa kaatuneiden vapaaehtoisten suurta määrää. Muutenhan halukkaita kuolemaan vieraalla maalla olisi paljon vähemmän. 

Sitä paitsi, kuten onet.pl kertoo, tuhannet ovat jo lähteneet legioonasta. «Armeijan rivit rakoilevat kovalla vauhdilla. Henkilöstön tarve on huutava. Sotilaita siirretään tehtäviin, mihin heillä ei ole kokemusta. Tiedustelimme syitä. Heidän mukaansa koko komentoketju on romahtanut», onet.pl kirjoittaa. 

Lisätään tähän vielä se, että Ukrainan konfliktin alussa, EU-maihin pakeni yli 70 000 Puolan kansalaista, pääasiassa nuoria miehiä. Se epäilemättä vaikuttaa kielteisesti maan talousnäkymiin tai väestönkasvuun. 

Näyttääkin siltä, että Puola on ensimmäisenä rikkomassa eurooppalaisen myytin siitä, että NATO ei muka olisi sodassa Venäjää vastaan. 

Vieraskynä

12 kommenttia

 1. Puolassa russofobinen militarismi on edennyt pidemmälle kuin Suomessa, mutta ilmapiiri on meilläkin heikentynyt nopeasti. Monia Venäjän reunavaltioita vaivaa heikko itsetunto, pelokkuus ja omituinen aggressio suuren naapurin vieressä. Ilmiössä on jotain samaa kuin pienen koiran imaisemassa aggressiossa paljon suurempaa lajitoveria kohtaan.

  Pieni kansa tuottaa helposti pienisieluisia ja maailmankatsomukseltaan kapeita ihmisiä, joilla ei ole henkistä kapasiteettiä tarkastella suurta kansakuntaa, jolla on kaiken lisäksi takanaan pitkä ja monivaiheinen historia. Jos vertaa Suomea ja Venäjää valtioina, niin voi todeta, että vaihteluväli huonosta hyvään on Venäjällä huomattavasti suurempi. Suomessa kaikki on keskinkertaisempaa, mikä on toki hyväkin asia.

  Suomessa on aina toiminut vahva Venäjän vastainen blokki, joka on erikoistunut kaivamaan Venäjästä pelkästään negatiivista kerrottavaa ja laiminlyömällä kaiken sen hienon, mitä Venäjä voi tarjota. Kasakoista ja naamioista höpöttävä Sauli Niinistö on yksi tämän blokin pölkkypäisimpiä edustajia. Presidentti Niinistön ja muun ulkopoliittisen johtomme sivistymättömyys Venäjän suhteen on johtamassa Suomen kansalliseen onnettomuuteen.

  Kommunismin pahimman hirmuhallinnon aikaan negatiivisesta Venäjä-aineistosta ei kuitenkaan ollut pulaa. Toisaalta Neuvostoliiton hienoja saavutuksia mm. avaruusteknologian tai ilmailun saralla on ollut tapana vähätellä. Samoin vähätellään idänkaupan Suomelle positiivisia vaikutuksia. Suomettumisen ajan positiivinen uutisointi Neuvostoliitosta oli propagandistista ja kömpelöä. Suomen kansa näki sen läpi ja oppi irvailemaan Neuvostoliitolle ja Venäjälle ja pitämään itseään näitä parempina. Tämä asennevamma on vahva yhä näinä päivinä.

  Sittemmin, kun Venäjä karisti yltään kommunismin ikeen, niin kapitalistinen vapaus lähti maassa väärään suuntaan ja muuttui oligarkkien kansallisen omaisuuden kahminnaksi ja polittinen johto oli Venäjällä liiankin heikkoa. Vuonna 1999 valtaan astui presidentti Putin, jolla oli ilmiömäinen taito laittaa kansallisen omaisuuden ryöstäjät kuriin ja palauttaa vähä vähältä Venäjälle sen tsaarinaikainen suurvalta-asema, sekä fyysisesti, mutta myös sivistyksellisesti. USA:n ikeeseen ajautunut Eurooppa ei kuitenkaan ole voinut hyväksyä itsellistä, USA:sta riippumatonta Venäjää eurooppalaiseen vasalliyhteisöön. Eurooppalaista poliittista ja taloudellista yläluokkaa leimaa erittäin vahva ja pakkomielteinen vastenmielisyys Putinin hahmoa kohtaan. Miestä toki siedettiin niin kauan, kun Venäjän johdon ote maan kansallisista resursseista oli heikkoa eikä maan armeijan varustelu ollut päässyt kunnolla vauhtiin. Välien repeäminen alkoi Ukrainassa vallankaappauksen myötä talvella 2013-14, jolloin USA onnistui viemään maassa läpi värivallankumouksen ja maa ajautui etniseen sisällissotaan, jossa Venäjä asettui voimakkaasti puolustamaan venäläistä vähemmistöä. Länsivallat yllyttivät ukrainalaisia venäläisille menetettyjen alueiden takaisinvaltaukseen ja varustivat Ukrainaa sotilaallisesti ja suunnittelivat kaiken aikaa hybridi- ja proxysotaa Venäjää vastaan. Venäjän johdon kaatamiseen pyrittiin erityisen rankoilla talouspakotteilla, joihin lukeutui myös NordStream 1/2-kaasuputkien terroristinen tuhoaminen (teko, jonka Suomi hiljaisesti hyväksyy). Siksi oli saatava aikaan kuuma sota Venäjän ja Ukrainan välille, jotta saataisiin veruke modernin historian rajuimpien talouspakotteiden asettamiselle ja rasistisen venäläisvihan lietsonnalle. Se, että väestöt myös länsimaissa itsessään kärsivät pakotteista, ei ole vähääkään Putinin kaatajia kiinnostanut.

  Omien väestöjen tilanne länsimaissa ei ole koskaan eliittiä kiinnostanut, koska niillä on valtamedia hallussaan ja tätä kautta ne pystyvät mielin määrin ohjaamaan yleistä mielipidettä. Myös vaalitulokset voidaan tarvittaessa säätää ja hankalat puolueet ottaa haltuun kontrolloituna oppositiona. Ikävä kyllä Suomessa toteutetut NATO-gallupit eivät ole vääristeltyjä, vaan kansan iso osa tosissaan uskoo, että kyseinen hyökkäys- ja saartojärjestö suojelee Suomea. Kansa on valistumatonta eikä pysty havaitsemaan johtajiensa pakkomielteitä tai jopa rikollista käyttäytymistä. Oppiläksy tulee olemaan aikanaan ankara. Köyhtyminen ja kansalaisoikeuksien rajoittaminen on alkanut jo koronan verukkeella ja davosilainen NWO-malli pyritään saattamaan meille kaikessa sen uuskommunistisessa irvokkuudessaan, ehkäpä sotamelskeen avulla. Kansa saa, mitä tilaa.

  Plusääni(29)Miinusääni(6)
 2. EUROOPPA SODASSA
  On lähes uskomatonta, että lähes koko Eurooppa on sodassa Venäjää vastaan. Tämä osoittaa vapaamuurarien ja kasaarijuutalaisten vallan Euroopassa. Etenkin Puola on aktiivinen sotimaan Ukrainassa. Aseiden antaminen ja Ukrainan armeijan kouluttaminen on sotaa Venäjää vastaan.
  Myös Suomi on sodassa Venäjää vastaan, mikä on käsittämätöntä, kun meillä on naapuruussopimus Venäjän kanssa. Tärkein tekijä on kasaarimafian käsissä oleva valtamedia. Suomen valtion johto on vajaamielistä ja lapsellista, joka ei ole ottanut huomioon lainkaan sitä tosiasiaa, että Ukrainan joukot ovat sotineet omia venäjänkielisiä kansalaisiaan vastaan vuodesta 2014. Kolmas osa ukrainalaisista puhuu venäjää äidinkielenään ja suurin osa näistä on venäjämielisiä. CIA on kouluttanut Ukrainaa sotaan Venäjää vastaan vuodesta 2014. Yli 14 000 venäjämielistä on kuollut tässä sodassa. On helppoa olla mukana sodassa Venäjää vastaan, kuten niin suuri osa eurooppalaisista on. Kaiken takana on USA, jota johtavat kasaarijuutalaiset. USA räjäytti Norjan avustamana Nord Stream -kaasuputket ja loi Euroopan talouden taantumaan. Kaiken takana on Siionin Viisaat ja tässä on kyse heidän geopoliittisesta pelistään. Euroopan kansat on aivopesty juutalaisten suhteen: eihän kukaan voi vastustaa kansaa, jota murhattiin kuusi miljoonaa. Holokausti on uusi uskonto, jota kaikkien tulee kannattaa. Ukrainan sota on puhdas kasaarijuutalaisten manööveri. Ukrainan presidentti, pääministeri ja puolet hallituksen jäsenistä on juutalaisia. Suomalaiset ovat totaalisesti aivopesty. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/

  Plusääni(19)Miinusääni(3)
 3. Muutama puolueeton YouTube kanava, joka kertoo totuuden Ukrainan sodasta eli Ukraina menettää alueita melkein joka päivä ja on häviämässä sodan. Kannattaa verrata totuutta Ukrainan sodasta valtamedian kertomiin valheisiin. Totuus Ukrainan sodasta on ollut ihan muuta mitä länsimaiden juutalaismafian omistama valtamedia kertoo. Sama tullaan näkemään kun Suomi joutuu sotaan Venäjän kanssa tämän vuoden aikana. Valtamedia tulee samalla lailla törkeästi valehtelemaan, kuinka Suomi olisi muka voittamassa sodassa tulevan sodan aikana. Jo nämä asiat todistavat sen, että valtamedia ei kannata missään nimessä seurata, eikä uskoa yhtään mitään mitä valtamediassa kerrotaan. Niille jotka ovat uskoneet valtamedian valheita tulee erittäin karu herätys todellisuuteen, kun Ukraina häviää sodan muutaman kuukauden sisällä ja samalla alkaa Suomen sota Venäjää vastaan. Totuudesta kiinnostuneiden kannattaa pistää alla olevat kanavat tilaukseen.

  https://youtube.com/DxdZaE93hus

  https://youtu.be/99jBCzNXMRE

  https://youtube.com/TJ3MbclGaLA

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 4. Valtamedia otettiin suunnitelmallisesti hallituksen käyttöön 2005 alkaen. Suomen hallituksen 2005 tilaama tutkimus” ”Media ja demokratia / kriittinen näkökulma.”

  Tuosta tutkimuksesta poimittua: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.”

  Merkittävin osa mediaa siis otetiin hallitusten käyttöön; hyvänä esimerkkinä tästä on YLE-”vaalikone”, jossa ehdokkaille esitettiin 50 kysymystä, mutta äänestäjiltä kysytään vain 30 kysymystä; tämän manipulatoorinen vaikutus on hyvin merkittävää tuloksen kannalta.

  Kiellettyjä puheenaiheita ovat : Suomen ”perustuslain” 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole … ; Perustuslain tarkastamiskomietn mietintö 9/2010 …Poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä tulee muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ilmoittaman pandemian seurauksena; EOA päätös 876/2/05 : poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa; Maanmittauslaitos syksy 2017 2,5 miljoonaa panttikirjaa muutetaan sähköiseen muotaan; myöhemmin selvisi panttikirjoja jätetyn pankkien nimiin lainan maksun jälkeen suuria määriä !

  Näin Suomalaiset talot ovat Ukrainan sodan vakuutena, kun EKP antaa pankeille tällaisia ”vapaita panttikirjoja” vastaan 7 kertaisesti sisäänotolainaa .

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 5. Mediapooli.
  https://www.mediapooli.fi/

  Seuraavassa HVKn viralliselta sivustolta Madiapoolista kertovaa tekstiä (sitaateissa):

  `Mediapooli on mediayhtiöiden verkosto, jonka toiminnalla turvataan kansalaisten pääsy luotettavaan tietoon kaikissa tilanteissa. Luotettava tieto on toimivan demokratian edellytys`.

  `Niin normaaliaikoina, kriisitilanteissa kuin poikkeusoloissakin journalistisen uutismedian tehtävänä on tuottaa ja välittää faktoihin perustuvaa riippumatonta tietoa. Sekä tiedon todenperäisyys että lähteen luotettavuus varmistetaan`.

  `Pooli tukee mediaorganisaatioiden teknistä ja muuta varautumista erilaisiin ja -asteisiin uhkiin ja toimintaolosuhteisiin. Tavoitteena on varmistaa, että uutismedian toimintaedellytykset ja lehdistönvapaus on turvattu kaikissa tilanteissa`.

  `Mediapooli edistää media-alan yritysten kyberturvallisuutta ja järjestää toimittajille koulutuksia ja teemapäiviä ajankohtaisista asioista`.

  `Uhat vapaata tiedonvälitystä ja uutismediaa kohtaan ovat viimeisten vuosikymmenten aikana kasvaneet ja tulleet yhä vakavimmiksi`.

  `Varautumisen etulinjaan ovat nousseet kyberturvallisuuden edistäminen, disinformaation torjunta sekä keinot, joilla voidaan vastata toimittajiin kohdistuvaan vakavaan häirintään, jolla pyritään rajoittamaan lehdistönvapautta ja toimittajien työtä`.

  `Mediapooli on osa liike-elämän johtamaa huoltovarmuusorganisaatiota ja se toimii hallinnollisesti Medialiiton yhteydessä. Poolin toiminta rahoitetaan huoltovarmuusrahastosta`.

  `Suomalainen tapa turvata yhteiskunnan huoltovarmuus elinkeinoelämän ja viranomaisten yhteistyönä on ainutlaatuista maailmassa`.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Annika Saarikko: `Olen tyytyväinen tavasta, jolla Mika Lintilä on hoitanut tehtävää` (sitaateissa).
  https://yle.fi/a/74-20021144

  `Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko ei vastaa Ylelle suoraan kysymykseen siitä, onko hän ollut huolissaan elinkeinoministeri Mika Lintilän alkoholinkäytöstä`.

  `Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko kertoo olevansa tyytyväinen tavasta, jolla elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) on hoitanut elinkeinoministerin tehtävää tällä vaalikaudella`.

  – `Viikonlopun uutisoinnin jälkeen en ole tunnistanut sellaista uutta, jota pitäisi nyt kommentoida. Nimettömien lähteiden huhuja toki näyttää liikkuvan nyt paljon, Saarikko kommentoi Ylelle maanantaina Turussa`.

  `Lintilän alkoholinkäyttö on viime päivinä herättänyt runsaasti keskustelua ja kysymyksiä julkisuudessa. Lintilän epäillään esiintyneen päihtyneensä myös virkatehtävissä`.

  – `Olen tyytyväinen tavasta, jolla Mika Lintilä on hoitanut tehtävää elinkeinoministerinä. Minulla ei ole työn jäljessä huomauttamista`.

  `Saarikko ei vastannut suoraan Ylen kysymykseen siitä, onko hän ollut huolissaan Lintilän alkoholinkäytöst`.

  – `Uutisoinnit ministeri Mika Lintilään liittyen ovat nimettömien lähteiden takaa. Sen sijaan useampi keskeinen vaikuttaja on omalla nimellään todennut olevansa tyytyväinen hänen tehtäviensä hoitamiseen usean vuoden ajan Suomen elinkeinoministerinä, Saarikko sanoi`.

  `Hän ei näe tarvetta selvittää Lintilän toimintaa millään tavalla`.

  `Yle ei ole tavoittanut Lintilää kommentoimaan asiaa. Lintilä on aiemmin kiistänyt alkoholin vaikuttaneen työtehtäviensä hoitamiseen`.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 7. Hei Suomen johtavat poliitikot – mikäli haluatte palauttaa kansaan luottamuksen ja säilyttää kasvonne niin aloittakaa tästä:

  Jos annatte edes lupauksia YLE-saneerauksesta – niin harkitsemme anteeksiantoa!

  Muussa tapauksessa – vaaliuurnilla tavataan!

  Olemme kuulolla ja hyvin tarkkaavaisia!

  YLE on `harjattava`.

  YLEn henkilöstö 2882 (vaginaiset).

  Yleisradio.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Yleisradio

  YlEllä on pullahtanut. Sillä on lähes 3 000 vakituista toimittelijaa yms. Miten vapaan lehdistön kilpailutilanne Suomessa toteutuu? Eikö tähän sovi joku monopolisäännöstö estämään YLEn tiedotuksen monopolia? Miksi YLE pantaa rahankäyttönsä kohteet? Mitä he oikein tekevät siellä?

  Kysymyksiä olisi paljonkin!

  Poliittisella tahdolla asiaan voisi vaikuttaa. Esimerkiksi seuraava mahdollinen Kokoomus/Perussuomalaiset hallitus voisi vaikuttaa asiaan.

  Arvioitu YLEn henkilöstön kevennys on alustavasti 1500 toimittelijaa ja toimihenkilöä. Kolmesta tuhannesta noin puolet (vähennystarve) ei muuta asioita miksikään.

  Jäljelle pitäisi jättää noin 250 toimittelijaa yms. niin lafka olisi kustannustehokas.

  Toinen lafka mikä pitäisi `perata` on:

  JNS.

  `JSN:n toimena on `varjella sanoma- ja aikakauslehtiä oikeudenkäynneiltä`, ja `jottei tätä huomattaisi, JSN sanoo liikuskelevansa sananvapauden asialla` (Jukka Kemppinen).

  Julkisen sanan neuvosto.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Julkisen_sanan_neuvosto

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. Juutalainen armeijan johto tässä gojimit olkaa hyvä!!

  Molemmat puolet valehtelee!!

  Yevgeny Prigozhin, calling for more cash and braying for more goyim cannon fodder is of course a Jew. Zelensky, his ministers and generals are all Jewish and they are doing the same. George Washington, Lincoln, Wilson, Roosevelt, Truman, LBJ were notable for having administrations with crypto Jewish generals. Biden tells us he is a goy but he is married to a Jew, all his children married Jews and his administration is Jewish top to bottom. Obama made a point of getting rid of white men and replacing them with Jews and diversity hires. Here is a partial list of Jewish generals that send white men to fight and die to make the world safe for democracy:
  List of Jewish American generals and admirals:
  United States Army
  Maj. Gen. Julius Ochs Adler
  Maj. Gen. Lee Barkin
  Maj. Gen. Robert Bernstein
  Lieut. Gen. H Steven Blum
  Bvt. Gen. Leopold Blumenberg
  Brig. Gen. Jack Bohm
  Lieut. Gen. Howard Bromberg
  Brig. Gen. Raphael Saul Chavin
  General Mark Clark (born Jewish, baptized while at West Point)
  Brig. Gen. Abel Davis
  Brig. Gen. Israel Drazin
  Brig. Gen. Max Etkin
  Brig. Gen. Herman Feldman
  Lieut. Gen. Milton J. Foreman
  Brig. Gen. William M. Goodman
  Brig. Gen. Edward S. Greenbaum
  Lieut. Gen. David P. Fridovich
  Brig. Gen. Sidney Gritz
  Brig. Gen. Maurice Hirsch
  Maj. Gen. Stanley H. Hyman
  Maj. Gen. Jeffrey A. Jacobs
  Brig. Gen. Raymond Jacobson
  Brig. Gen. Ephraim F. Jeffe
  Maj. Gen. Julius Klein
  Bvt. Brig. Gen. Frederick Knefler
  Maj. Gen. Samuel T. Lawton
  Maj. Gen. William P. Levine [8]
  Brig. Gen. Myron S. Lewis
  Brig. Gen. George Luberoff
  Brig. Gen. William Meyer
  Brig. Gen. Alfred Mordechai, Jr
  Brig. Gen. Edward M. Morris
  Maj. Gen. Irving J. Phillipson
  Maj. Gen. Maurice Rose
  Brig. Gen. Fred Rosenbaum
  Maj. Gen. Robert Rosenkranz
  Lieut. Gen. Bennet S. Sacolick
  Bvt. Brig Gen. Edward S. Salomon
  Bvt. Maj. Gen. Frederick C. Salomon
  Maj. Gen. Roger W. Sandler
  Brig. Gen. David Sarnoff
  Maj. Gen. Sidney Shachnow
  Brig. Gen. Philip Sherman
  Maj. Gen. Ronald D. Silverman
  Brig. Gen. Joseph R. Smith
  Maj. Gen. Robert B. Solomon
  Lieut. Gen. Sidney T. Weinstein
  Brig. Gen. David Zalis
  United States Navy
  Vice admiral David Architzel
  Rear Admiral Paul Becker
  Admiral Jeremy Boorda
  Rear Admiral Louis Dreller
  Vice Admiral George Emory
  Rear Admiral Herschel Goldberg
  Vice Admiral Arthur R. Gralla
  Vice Admiral William D. Houser
  Rear Admiral Solomon Isquith
  Vice Admiral Douglas Katz
  Vice Admiral Bernard Kauderer
  Rear Admiral Leon Kintberger
  Rear Admiral Rabbi Bertram Korn, Chaplain Corps
  Rear Admiral Robert C. J. Krasner, Medical Corps
  Rear Admiral Rabbi Aaron Landes, Chaplain Corps
  Commodore Uriah P. Levy
  Vice Admiral Adolph Marix
  Read Admiral (Upper Half) Dr. Michael H. Mittelman, Medical Corps
  Admiral Ben Moreell
  Admiral Hyman G. Rickover
  Rear Admiral Maurice H. Rindskopf
  Rear Admiral Sumner Shapiro
  Vice Admiral Herman Shelanski
  Rear Admiral Morris Smellow
  Rear Admiral Edward D. Taussig
  Vice Admiral Joseph Taussig
  Rear Admiral Robert Traister
  Rear Admiral Robert Wertheim
  United States Air Force
  Major General William A. Cohen
  Major General Abraham J. Dreiseszun
  General David L. Goldfein
  Brigadier General Jay “Scott” Goldstein
  Brigadier General S. Elliot Lifton
  Major General Stanley F. H. Newman
  Major General Mark Rosenker
  Major General Michael D. Rothstien
  General Norton A. Schwartz, Chief of Staff of the Air Force 2008-2012
  Major General Jack Weinstein
  United States Marine Corps
  Lieut. General Victor H. Krulak (Krulak denied his Jewish heritage; his son Charles Krulak became a full general and Commandant of USMC).
  Major General Melvin Krulewitch
  General Robert Magnus
  Major General Larry Taylor USMCR(ret) (ref: submitted by himself)

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 9. USA:N MAAILMANVALLOITUS
  Miksi USA pitää ympäri maailmaa noin 800 sotilastukikohtaa? Miksi USA:n sotilasbudjetti on noin 12 kertaa Suomen valtion budjetti? Miksi USA käy sijaissotaa Ukrainassa ja on käyttänyt jo 160 miljardia dollaria tähän sotaan. Miksi USA auttaa sotilaallisella avulla Taiwania, joka on Kiinan maakunta? Mitä jos USA olisi käyttänyt kaikki nämä varat omien kansalaistensa hyvinvointiin?
  Miksi Venäjä ja Kiina ovat USA:n vihollisia? Kaiken takana ovat USA:ta johtavat juutalaiset, jotka pitävät todellista valtaa USA:ssa. Juutalaisten totaalinen maailmanvalta lähenee ja Venäjä ja Kiina on nujerrettava. Juutalaisten pyrkimys maailmanvaltaan ja toisten kansojen heikentämiseen käy ilmi myös tohtori Max Mandelstammin avajaispuheesta Baselin sionistikonferenssissa 29.8.1897 (Le Temps, 3.9.1897): ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” Tässä oli pähkinänkuoressa koko juutalainen agenda. Muiden kansojen heikentäminen sodilla ja yhteiskuntaa rappioittavalla propagandalla. Esim. perhearvoja heikennetään seksuaalisia perversioita suosimalla ym. Juutalaiset hallitsevat läntistä valtamediaa, jonka avulla he tyrkyttävät omia valheitaan päämääränä kansojen heikentäminen. Ilman juutalaisia kaikki sodat loppuisivat ja kristinusko nousisi sille kuuluvaan arvoonsa. Ukrainan konflikti on USA:n sijaissota, jota juutalaiset johtavat ja jonka tarkoituksena on saada Koko Eurooppa sotaan Venäjää vastaan. Levitä tietoa juutalaisten valheista, se on lähimmäisenrakkautta parhaimmillaan. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(9)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat