Satoja ukrainalaisia sotilaita hoidetaan EU:ssa veronmaksajan laskuun — sairaslennot maksaa EU

Satoja ukrainalaisia sotilaita hoidetaan EU:ssa veronmaksajan laskuun, ja näiden sairaslennot maksaa EU. Tämä paljastui Saksan ja Itävallan asiantuntijakeskustelussa äskettäin. Keskusteluun osallistuivat AfD-puolueen Hansjörg Müller ja Gunnar Lindemann sekä itävaltalainen politiikan asiantuntija Patrick Poppel. 

Keskustelu on nähtävinä jäljempänä olevan linkin kautta: 

«Sotilaiden kouluttaminen Saksassa tekee siitä sodan osapuolen. Kansainvälinen oikeus antaa Venäjälle oikeuden iskeä Saksaan, koska Saksa osallistuu Venäjän-vastaiseen aggressioon», Hansjörg Müller sanoi. 

«Ukrainalaisten sotilaiden hoitaminen Saksassa on humaania. Mutta aseiden ja koulutuksen antamisella Ukrainalle ei ole mitään tekemistä humaanisuuden kanssa. Se on sotilaallista aggressiota», hän sanoo. 

«Mitä rauhanoppositioon tulee, noin 40 prosenttia Saksan kansalaisista ei usko mediapropagandaa jonka mukaan Venäjä on hyökkääjä», Müller jatkaa. 

«Meneillään oleva kriisi on jatkoa anglosaksien aggressiolle Saksaa ja Venäjää vastaan yli 120 vuoden ajan. Kun Venäjä voittaa Ukrainan operaation, se johtaa myös finanssijärjestemän muutokseen ja se on kova isku USA:lle», hän lisää. 

Patrick Poppel, geopolitiikan asiantuntija Itävallasta, on huolissaan Itävallan maineesta. 

«Puolueettomuus on Itävallan erikoisase. Saimme sen Venäjältä, koska Neuvostoliitto vapautti meidät. Itävalta pidettiin Naton ja Varsovan liiton ulkopuolella neutraalina. Nykyisessä erityistilanteessa Itävalta on edelleen puolueeton mutta ei käytännössä sovella puolueeettomuuttaan», Poppel sanoo. 

«Ukrainan tukeminen on suuri virhe, koska Itävalta menettää maineensa puolueettomana maana», Poppel jatkaa. 

«Venäjä voittaa tämän sodan. Itävalta on häviäjä tässä sodassa. Koska menimme väärälle puolelle. Koska meidän missiomme on puolueetttomuus ja antaa tilaa vuoropuhelulle», Poppel päättää. 

«Ukrainan konflikti on mahdollista ratkaista vain diplomaattista tietä. Meidän on otettava diplomaattinen aloite. Tarvitsemme ystävyyttä Venäjä kanssa», sanoo Gunnar Lindemann Berliinistä. Hän on Berliinin alueparlamentin jäsen AfD-puolueesta. 

AfD on ainoa saksalainen puolue, joka ei halua lähettää aseita Ukrainaan. 

«Satoja haavoittuneita Ukrainan sotilaita hodetaan Saksan sairaaloissa veronmaksajan laskuun. EU maksaa sairaslennot Saksaan», hän muistuttaa. 

Lindemannin mielestä pakolaiset ovat isompi ongelma. Viime marraskuussa Saksaan oli tullut jo 85 000 pakolaista Ukrainasta, mutta vain tuhatkunta heistä on saanut työluvan. 

«Saksaan ei mahdu enää pakolaisia. Heidän joukossaan on myös paljon ukrainalaisia miehiä», Lindemann sanoo. 

Toimitus 

1 kommentti

 1. UUSI MAAILMANJÄRJESTYS (NWO)
  ”Uusi maailmanjärjestys on muokkautumassa. Sen lopputulosta on vaikea ennustaa, mutta varmaa on, että se on parasta kohdata osana suurempaa yhteisöä. Olkoon se meillekin Eurooppa.” Sauli Niinistö 5.2.2013 valtiopäivien avajaisissa. Hölmö Niinistö turvautuu kaikessa EU:hun, NATO:on ja USA:han, koska ei tajua, että Suomen tulee itse ratkaista geopoliittiset ongelmat. Venäjä ei ole meille vihollinen, vaan ystävä, jonka nykyinen poliittinen eliittimme on pettänyt. NWO on kavala systeemi juutalaisen maailmanhallituksen synnyttämiselle. Tähän pyrkii mahtava Maailman Talousfoorumi (WEF), YK, WHO ja EU, jotka ovat kaikki sionistijuutalaisten ohjauksessa vapaamuurarijärjestön avulla.
  Juutalaisten valta perustuu holokaustivalheeseen, jolla he ovat saaneet sympatiaa ja pelkoreaktion, ettei kukaan uskalla kiistää holokaustia, koska silloin tunnustautuu antisemitistiksi. Juutalaiset omistavat lähes kaikki suuryritykset maailmanlaajuisesti sijoitusyhtiöidensä BlackRockin ja Vanguardin avulla. Maailman media on heidän hallussaan, mikä suoltaa juutalaista propagandaa kellon ympäri. Juutalaisilla on vahvat painostusyhdistykset joka maassa ja kansainvälisesti. Juutalainen maailmanvalta on tosiasia, jota juuri kukaan ei uskalla tunnustaa. Suomessa vain Magneettimedia, Partisaani ja Laiton lehti uskaltavat paljastaa juutalaisten toiminnan. Muut vaihtoehtomediat sivuuttavat sen. Paras sivu juutalaisten vallasta: https://islam-radio.net/
  NWO syntyy, kun maailman taloudet romahtavat ja hallitukset yhdessä suuryhtiöiden kanssa ottavat kaiken haltuunsa riistäen kansoilta kaikki ihmisoikeudet: ”Et omista mitään ja olet onnellinen.”
  Rokotteilla voidaan muokata ihmiset kuuliaisiksi orjiksi lisäämällä rokotteisiin aineita, joita on tutkittu sotilaslaboratorioissa. Tähän tarvitaan vain vielä suuri pandemia, jolloin WHO ohjaa kansojen rokottamista kuuliaisiksi digitaalisiksi orjiksi. NWO on sama kuin juutalainen maailmanjärjestys. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(13)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat