Sauli Niinistön tuliaiset Malmön juutalaistapahtumasta: ”Internet-sensuuria on tiukennettava!”

Juutalaisten vaatimuksia kanavoiden Niinistö julisti, että somejättien tulee osallistua ”vihapuheen estämiseen”.

Presidentti Sauli Niinistö osallistui hiljattain äärisionistien konferenssiin Ruotsin Malmössä. Ennalta-arvattavasti juutalaislobbarit käskivät Niinistöä edistämään Internet-sananvapauden kaventamista. Sananvapauden heikentäminen on ollut juutalaisten lobbausjärjestöjen tärkein hanke länsimaissa koko 2000-luvun ajan.

Presidentin mukaan sananvapautta on pyrittävä murentamaan erityisesti sosiaaliseen mediaan kohdistetun painostuksen avulla. Merkittävä osa kansalaisista kohtaa esimerkiksi Israeliin tai juutalaisiin lobbausjärjestöihin kohdistuvaa kritiikkiä ensimmäistä kertaa Twitterin ja Facebookin kaltaisilla alustoilla. Sionistit tahtovatkin, että tulevaisuudessa sosiaalisessa mediassa on tarjolla ainoastaan juutalaisten kannalta edullista informaatiota.

Juutalaisten vaatimuksia kanavoiden Niinistö julisti, että somejättien tulee osallistua ”vihapuheen estämiseen”. Hän ehdotti, että someyhtiöille nimitettäisiin vastaavat julkaisijat, jotta juutalaisia ärsyttävistä mielipiteistä voitaisiin vastaisuudessa nostaa helpommin rikossyytteitä. Niinistö lupasi juutalaisille isännilleen ottavansa asian puheeksi somealalla työskentelevien ammattilaisten kanssa.

Niinistön osallistuminen konferenssiin herätti kummastusta, sillä tilaisuudessa juhlistettiin palestiinalaisvastaista rasismia ja väkivaltaa kannattavaa IHRA-juutalaisjärjestöä. Niinistö itse on vaatinut, että Suomi pitää rajansa auki maahantunkeutujille. Vaikuttaakin siltä, että Suomen presidentin mukaan aggressiivinen etnonationalismi on sallittua juutalaisille mutta ei suomalaisille.

Partisaani

Alkuperäinen kirjoitus: Sauli Niinistön tuliaiset Malmön juutalaistapahtumasta: ”Internet-sensuuria tiukennettava!” – Partisaani 

Lähde: Sveriges Radio

10 kommenttia

 1. INFORMAATIOSOTA JUUTALAISIA VASTAAN
  Juutalaiset ovat olleet systemaattisia vallatessaan ensin pankkilaitokset ja sen jälkeen tiedotusvälineet. Juutalainen maailmanvalta on nykypäivää, mutta viimeinen ratkaiseva isku gojimien totaalisesta nujertamisesta puuttuu. Tätä puutetta yritetään nyt korvata koronahuijauksen aikaansaavilla menetelmillä eli tekemällä kaikista kansoista gyborgeja Maailman Talousfoorumin (WEF) esittämillä keinoilla. Kyse on itse asiassa koko ihmiskunnan alistamisesta juutalaisten orjiksi, mitä Talmud ennustaa. Nyt juutalaisilla on vielä vastustajia internetissä ja ne pitää tuhota. Tämä tapahtuu leimaamalla vihapuheeksi kaikki juutalaisten rikoksista paljastavat mediat internetistä. Tähän toimintaan on nyt lähtenyt juutalaisten perseennuolija Sauli Niinistö, joka on kunnostautunut myös valtiopetosten tekemisessä. Juutalaiset onnistuivat tuhoamaan nettisivun http://www.jewwatch.com, joka oli laaja kirjasto juutalaisten politiikasta ja luonteesta. Nyt on vielä jäljellä esim. http://islam-radio.net/ , mikä on hyvä sivusto juutalaisten vallasta (myös suomen kielellä). Kuinka tärkeää onkaan paljastaa holokaustivalhe, johon juutalaiset perustavat valtansa.
  Holokaustivalheella juutalaiset ovat saaneet kansat pelkäämään juutalaisia, jotka ovat muka viattomasti vainottu kansa. Holokaustista on tulossa uusi maailmanlaajuinen uskonto. Kun kansalainen osallistuu koronahuijauksen vastustamiseen, EU- ja euroeroon, hän osallistuu samalla juutalaisen maailmanvallan vastustamiseen. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
  1. Holokausti on todellakin maailman uskonto. Holocaust/Holy Ghost <<< vertaa miten läheltä jo sanat liippaavat toisiaan. Kumpaakaan ei saa pilkata tai sanoa sanaakaan vastaan, ovat anteeksi antamattomia "syntejä". Molemmat uskonnot perustuvat uhkaukseen usko ja alistu tai tuhoudut.

   Kristinusko josta puhun on tätä tämän päivän kristinUSKONTOA. Todellinen Kristinuskon ydinsanoma on vapauttava. Maailmassa on monia uskontoja mutta kaikki ne ovat tämän holokausti-uskonnon talutusnuorassa.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 2. Tavarataloyrittäjä Kärkkäinen on julkaissut Iltalehden mukaan oudon salaliittoteorian Niinistöstä.
  Mikähän siinä niin outoa oikein mahtaa olla?
  Liittyisikö se jotenkin tähän Malmöön keikkaan?

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
  1. Juu, se liittyi yllä esitettyyn Partisaani –sivuston julkaisuun. Sauli Niinistö on täydellinen juutalaismafian lakeija, ja antaa selvästi kaikkensa negatiivisen globalisaation hyödyksi: tietysti hän palvelee Uuden Maailmanjärjestyksen edistämistä. Ja sionisti Niinistöllä ei ole aikaa, puhumattakaan tahdosta, hoitaa Suomen oleellisia sisä- ja ulkopoliittisia asioita, kuten hyvien suhteiden kehittäminen tärkeimpiin naapureihin, kuten Venäjään, vaan Suomen presidentin pitää touhuta juutalaiseliitin juoksupoikana, kuten yllä oleva Partisaanin uutisointi kertoo, jonka mukaan hän hiljattain kiikutti vaatimuksia juutalaismafian tapahtumasta Malmöstä, jossa Niinistö vaati tarmokkaasti, että ”Internet-sensuuria on tiukennettava”.

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
   1. Olisi mielenkiintoista nähdä tuo Kärkkäisen esitys (mitä hän sanoi ja missä) täällä jota Iltalehti lähti vainoamaan salaliittoteoriana ja paljasti samalla omat nwo-korttinsa entistä avoimemmin.
    Kyse on maamme itsenäisyyden ja oman päätäntävallan kannalta merkittävästä asiasta.

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
     1. Asiaahan Kärkkäinen tuossa puhuu. Meillä vaan kaikki totuus leimataan salaliittoteoriaksi. ’Nwo-kätyri’ Niinistö on ja on ollut koko ajan. Kyllähän sen jokainen täyspäinen tietää. Ei hän ole koko kansan presidentti, vain globalistien. Ilman häntä emme olisi nyt eu-mafian jyrän alla.

      Plusääni(6)Miinusääni(1)
     2. Kyllä Juha Kärkkäistä nyt tarvittaisiin maamme pelastamisessa nwo-fariseusten kynsistä. Yritysmaailma kiristää häntä nyt ja siksi hän katui puheitaan. Toki ymmärrettävää mutta saako hän siltä taholta koskaan anteeksi, taholta joka on kyvytön anteeksiantoon. Epäilen.
      Toivottavasti hän palaa ja katuu että ryhtyi pyytelemään anteeksi sellaista mitä ei tarvi pyytää keneltäkään anteeksi.

      Plusääni(1)Miinusääni(1)
 3. Miksi ”holokaustia” ei kyseenalaisteta Amerikan kouluissa?
  pieni konekäännös-ote linkin artikkelista
  Vakiintunut kertomus ei kestä vakavaa historiallista tarkastelua.
  Yleissääntönä on, että kiistanalaiset kysymykset, joissa puolustajat yrittävät vaientaa vastustajat väittämällä, että heidän ajamansa asiat perustuvat tosiasioihin eikä niitä voi kyseenalaistaa, olisi kyseenalaistettava. Euroopassa vaikutusvaltaiset juutalaisryhmät ovat jopa tehneet holokaustia koskevan kertomuksen arvostelemisesta tai kieltämisestä laitonta. Amerikassa tämä päivä saattaa pian koittaa, kun juutalaisryhmät pyrkivät yhä useammin kriminalisoimaan holokaustin tosiasioiden kyseenalaistamisen ja kaikenlaisen Israeliin kohdistuvan kritiikin.
  Ensimmäisenä askeleena on hyödyllistä tutustua kiisteltyyn professori Norman Finkelsteinin huolellisesti dokumentoituun kirjaan The Holocaust Industry: Reflections on the Exploitation of Jewish Suffering. Finkelstein uskoo, että Euroopan juutalaisiin kohdistui jonkinlainen kansanmurha, ja hän on jopa menettänyt joitakin perheenjäseniään sen vuoksi. Hän ei kuitenkaan välttämättä usko moniin yksityiskohtiin, joita tavanomainen kertomus ja tarinan viralliset edistäjät, kuten lukuisat holokaustimuseot, esittävät. Hänen mielestään voimakkaat intressit ovat kaapanneet ”holokaustin” ja käyttävät sitä omien tavoitteidensa edistämiseen. Hän kirjoitti: ”Järjestäytynyt juutalaisuus on käyttänyt natsien holokaustia hyväkseen siirtääkseen kritiikkiä Israelin ja sen omaa puolustamatonta politiikkaa kohtaan. Natsien kansanmurhaa on käytetty oikeuttamaan Israelin valtion rikollista politiikkaa ja Yhdysvaltojen tukea tälle politiikalle.”
  Kuten usein, myös rahaan liittyy näkökulma. Finkelsteinin mukaan Yhdysvaltain juutalaisjärjestöt ovat myös käyttäneet hyväkseen ikääntyvien holokaustista selvinneiden hupenevaa määrää kiristääkseen ”huikeita rahasummia muulta maailmalta”. Tätä ei ole tehty hädänalaisten eloonjääneiden hyväksi vaan näiden järjestöjen taloudellisen edun vuoksi.”
  Philip M. Giraldi, Ph.D.
  https://www.unz.com/pgiraldi/why-not-question-the-holocaust-in-schools/

  Sionistien uskonnoksi nostama holokausti kuitenkin kalpenee sen holokaustin rinnalla jonka he itse ovat aiheuttaneet Venäjän ja Saksan kansoille tuhoamalla kymmeniä miljoonia molempien maiden väestöä.
  Venäjä maksoi marxilaisten sionisti-tyrannien luomasta kommunismistaan todella kovan hinnan ja Saksa sekä ww2:n pommituksissa että sodan jälkeisissä sionistien organisoimissa ainakin 10 milj uhria vaatineissa vainoissa.
  https://www.unz.com/article/spencer-quinns-solzhenitsyn-and-the-right/

  Plusääni(4)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat