Seuraavaa viruspandemiahuijausta odotellessa – David Icke

Koska viruksia ei ole olemassa, ei voi olla olemassa myöskään viruspandemioita.

Käyn läpi, osin suomentaen, osin referoiden, David Icken videota ”Another ’Covid’ Stage Show Heading West (If We Allow It) – David Icke Dot-Connector Videocast” (”Uusi ’Covid’-teatteriesitys saapumassa länteen [jos sallimme sen]”),

Another ’Covid’ Stage Show Heading West (If We Allow It) – David Icke Dot-Connector Videocast

(Lopussa kuitenkin vastalause David Icken tekemään johtopäätökseen).

On kulunut jälleen yksi viikko, jolloin merkkejä tulee tipoittain siitä, ettei Covid-huijaus ole ohi, mikä ei lainkaan yllätä joitakin meistä. On olemassa niitä, jotka tietenkin toivovat, että se olisi ohi, ja on toisia, jotka jopa uskovat, että se on ohi, mutta se ei ole, koska sen ei ole tarkoitus olla ohi. Paitsi että näemme Covid-huijauksen edelleen säilyvän, näemme myös, että valmisteilla on muita feikkejä pandemioita, jotka vievät maailman vielä syvemmälle fasismiin kuin ”Covid” vei.

Se, mitä näemme, on deja vu (vaikutelma aiemmin koetusta), koska tämä huijaus – ei virus vaan huijaus – tuli alun perin Kiinasta, ja nyt puhdas pahuus, joka on Kiinan hallitus, kohdistaa Kiinan kansaan henkeäsalpaavaa, julmaa ja äärimmäisyyksiin menevää fasismia. 25 miljoonaa ihmistä on jopa lukittu koteihinsa Shanghaissa, ja meillä on ollut irvokas näkymä (14 sekunnin filminpätkä ohessa) ihmisistä, jotka huutavat vankilan selleiksi muuttuneista kodeistaan ja huoneistoistaan ahdingostaan, jopa vaatien tarpeeksi ruokaa pysyäkseen hengissä.

Ihmiset näkevät siis nälkää omissa kodeissaan. Heidän täytyy mennä keskuksiin eristykseen, jos he saavat positiivisen testin testillä, joka ei testaa virusta. Heidät erotetaan tällöin heidän lapsistaan. Jos heidän lapsensa saavat positiivisen testin testillä, joka ei testaa virusta, heidän täytyy ilman vanhempiaan mennä näihin niin sanottuihin eristyskeskuksiin.

Näemme myös esimerkkejä lemmikeistä, jotka he ovat jättäneet sisälle koteihinsa ja jotka kuolevat nälkään, kun he menevät eristykseen, tai jos he ovat jättäneet lemmikkinsä ulos siinä toivossa, että ne jotenkin löytävät tavan pysyä hengissä, niin nämä valkopukuiset ääliöt ja psykopaatit tappavat ne.

Näemme myös drooneja (miehittämättömiä lentoaluksia) lentävän ympäriinsä tarkastamassa, onko joku vankisellinsä ulkopuolella.

Tämä on sen turmeluksen syvyys, jonka olemme nyt saavuttaneet. Se kaikki perustuu johonkin, mitä kutsutaan nimellä ”nolla Covidia”, joka tarkoittaa sitä, ettei kukaan saa saada positiivista testiä testillä, joka ei testaa virusta, koska jos joku saa, seurauksena on sulkutilafasismi.

Sitten David Icke ottaa esiin erään raportin, josta käy ilmi se tosiasia, että kiinalainen sosiaalinen media, itse asiassa Silicon Valley (korkean teknologian metafora), sensuroi ihmisiä, jotka yrittävät tuoda julki sen ahdingon, jossa he näiden Kiinan kommunistipuolueen hullujen vuoksi ovat.

Esimerkiksi seuraavia kertomuksia on Kiinan sosiaalisessa mediassa sensuroitu (hakuja blokattu):

Sulkutilojen toimeenpanijat hakkasivat kuoliaaksi erään paimenkoiran Shanghaissa.

Eräs henkilö pyysi ihmisiä auttamaan kymmenvuotista tyttöä, joka oli jätetty aivan yksin sen jälkeen kun hänen vanhempansa olivat saaneet positiivisen testituloksen ja joutuneet eristykseen.

Eräs henkilö kertoi, ettei hän ollut päässyt munuaissairautensa vuoksi tarvitsemaansa dialyysihoitoon kymmeneen päivään. Hän oli saanut positiivisen testituloksen ja joutunut karanteeniin sairaalaan, mutta rajoitusten vuoksi hän ei voinut päästä lääketieteelliseen hoitoon. Hän ei ollut voinut syödä eikä juoda neljään päivään, ja hänen koko kehonsa oli turvonnut eikä hän voinut virtsata. Hän pyysi viestissään Shanghain hallintoa kiirehtimään ja sallimaan hänen päästä dialyysiin, jotta hän pysyisi hengissä. Hänellä oli hänen vanhempansa ja lapsensa huollettavinaan. (Tämä viesti levisi laajalle, ja sitten hänen tilinsä suljettiin).

Ruoan ostamista koskevia viestejä sensuroidaan Shanghaissa.

Viestejä ihmisistä, jotka kuolevat astmakohtaukseen, koska eivät pääse hoitoon, sensuroidaan.

Davis Icke jatkaa: Tämä on se mentaliteetti, se psykopatia, se pahuus, jota olen yrittänyt tuoda julki kaikkien näiden vuosikymmenten ajan; se on se mentaliteetti, joka pyörittää ihmiselämää ja ohjaa ihmisyhteisöä. Tuo on sitä. Ja he piilottelevat sitä, miten vain voivat, lännessä paljon vähemmän nyt. Viimeisinä kahtena vuotena he tuskin ovat piilotelleet sitä lainkaan.

Tuo on se äärimmäisyys, joka pyörittää länsimaita. He vain eivät halua ihmisten ajattelevan, että asianlaita on tuollainen, vaan että ”kaikki sujuu hyvin, no, Kiina, se on Kiina.” Ei, se on maailma, sillä se, mikä kontrolloi Kiinaa, kontrolloi muutakin maailmaa.

Kuten olen monta kertaa sanonut, tämä salaseurojen maailmanlaaja kultti ristiin valittuine ohjauskeskuksineen oli Maon vallankumouksen takana Kiinassa, niin että se saattoi hautoa siellä massavalvonnan ja massakontrollin teknologiaan perustuvaa systeemiä, jonka he voisivat sitten – kun se oli saatu valmiiksi – toteuttaa kaikkialla maailmassa.

Juuri tuo on nyt tapahtumassa, ja sen vuoksi se, mitä kulloinkin tapahtuu Kiinassa, on otettava huomion kohteeksi ja pantava merkille, koska se on se, mitä suunnitellaan muuta maailmaa varten lopuksi, ja myös varsin pian. Olen kaikkien näiden vuosien ajan sanonut, että jos tahdotte nähdä, mitä he tahtovat länsimaihin huomenna, katsokaa, mitä tapahtuu Kiinassa tänään.

Kiinassa meillä on sen vuoksi tilanne, jossa kymmenet miljoonat ihmiset on suljettu koteihinsa ilman poistumismahdollisuutta, vailla ruokaa, lapsistaan erotettuina ja vailla lääketieteellistä hoitoa periaatteen ”nolla Covidia” vuoksi, joka lopulta ei ole mitään muuta kuin tekosyy tehdä tämä.

On jotenkin ei-hilpeällä tavalla huvittavaa, että olen lähestymässä 70. syntymäpäivääni ja minun oletetaan olevan suojaton. Olen halannut tuhansia ihmisiä viimeisten kahden vuoden aikana ja ollut vuorovaikutuksessa heidän kanssaan lähietäisyydeltä. En ole koskaan käyttänyt maskia tai tehnyt muitakaan rajoitustoimia, ja kuitenkin tämä äkäinen virus, jonka ei ole osoitettu olevan olemassa, näyttää jotenkin ohittavan minut. Se ei ole sattumaa. Se on sitä, etten ole ottanut tätä roskaa vakavasti, ja sen vuoksi se ei ole vaikuttanut minuun.

Jos katsotaan Kiinan johtoa ja sitä pahuutta, josta me puhumme, niin sama pahuus, toistan, pyörittää länsimaita. Se vain yrittää kätkeytyä, miten vain voi, mutta on aikoja, jolloin se ei voi – esimerkkinä Justin Trudeau, herra pahuus, ja se, mitä hän teki Kanadassa, kun rekkakuskit protestoivat. Sellaisista tilanteista nähdään, että Kiinan hallituksen mentaliteetti on länsimaisen auktoriteetin mentaliteetti, koska sama kultti hallitsee molempia.

Ajatus, että tämä huijaus on luotu – suunniteltuna kauan sitten – muuttamaan ihmisyhteisöä niin kuin se valtavalla tavalla on tehnyt viimeisten kahden vuoden aikana mutta että se nyt yhtäkkiä olisi ohi ja siitä voitaisiin kävellä ulos, täyttäisi anonyymin naiiviuden kevyen jäsenyyden vaatimukset niiden kohdalla, jotka uskovat tuon.

Vaikka näistä rajoituksista on luovuttu, feikin rokotteen agenda on jatkunut, mennen yhä suurempiin äärimmäisyyksiin.

Eräässä tällä viikolla julkaistussa tutkimusraportissa kerrotaan 769 urheilevasta miehestä ja naisesta – kaikki varmasti elämänsä kukoistuksessa, terveytensä kukoistuksessa ja kuntonsa kukoistuksessa -, jotka ovat lysähtäneet maahan sydänongelmien vuoksi urheilukilpailussa. Koska he urheilijoina ovat julkisuuden silmissä, tämä on yksi tämän feikin myrkkyrokotteen seuraamusten alue, jota ei voida piilottaa; se voidaan vain selittää pois erilaisilla tekosyillä. Kun tällaista siis pelkästään urheilukentillä tapahtuu, se viittaa siihen, että lähes käsittämätön määrä ihmisiä on kuollut tai menettänyt terveytensä näiden feikkien rokotteiden vuoksi.

Tämä Kiinan ja länsimaiden takana oleva mentaliteetti näkee tuon ja tietää tuon. Pfizer ja Moderna, nämä psykopaatit ja massamurhaajat, tietävät tuon, mutta sitten he alkavat antaa rokotettaan yhä nuoremmille ja nuoremmille lapsille, jopa aivan pikkulapsille. Tuo on ihmisten kontrolloinnin ja kultin agendan takana oleva mentaliteetti, ja meidän on katsottava silmästä silmään sen äärimmäisiä asteita, jos aiomme ymmärtää sitä ja nykyisiä tapahtumia.

Tässä uutisraportissa (reilun minuutin mittainen filminpätkä) on tuo raportti noista 769 urheilevasta miehestä ja naisesta, jotka ovat ottaneet vastaan seuraukset tähän mielettömyyteen, tähän valheeseen, tähän feikkiä rokotetta koskevaan tappavaan valheeseen, uskomisesta. Filminpätkässä kerrotaan:

”Medosa tuli sairaaksi ja poistui kentältä kyynelsilmin, ja Genek käpertyi maahan kivusta kesken ottelun. Nämä ovat vain kaksi niistä yli 769 urheilijasta, jotka ovat tuupertuneet kentälle ottelun aikana viimeisen vuoden aikana, maaliskuun 2021 ja maaliskuun 2022 välisenä aikana. Sydämenpysähdyksen saaneiden pelaajien keskimääräinen ikä on 23 vuotta. Kuinka monta 23-vuotiasta urheilijaa on tuupertunut kentälle ja saanut sydänkohtauksen ennen tätä vuotta? Tiedättekö yhtäkään 23-vuotiasta ihmistä, jolla on ollut sydänkohtaus tätä ennen? Ja nämä ovat vain niitä, joista me tiedämme. Kuinka monta on jäänyt raportoimatta? Lähes 800 urheilijaa, nuorta, kunnossa olevaa ihmistä elämänsä kukoistuksessa, on tuupertunut kentälle. Itse asiassa 500% enemmän jalkapallon pelaajia EU:ssa kaatuu sydänkohtauksen tappamina kuolleena maahan kuin vain yksi vuosi sitten. Sattumaako, kun Pfizerin rokotteen tiedetään aiheuttavan sydäntulehdusta? Ei, ja itse asiassa monet näitä pelaajia hoitavat lääkärit luokittelevat heidän vammautumisensa ja kuolemansa rokotteesta suoraan johtuviksi.”

Icke jatkaa: Tässä meillä on keski-iältään 23-vuotiaita nuoria ihmisiä, jotka ovat kärsineet tämän feikin rokotteen seurauksista. 500% enemmän jalkapallon pelaajia kuolee sydänkohtaukseen rokotteiden markkinoille tulemisen aikakaudella. Ja nyt he tyrkyttävät niitä jopa pienille lapsille. Mikä pahuuden aste – käytän jatkuvasti sanaa ”pahuus”, koska se on niin sopiva – voisi tehdä noin, edes harkita tuollaista? Ja meitä on pyydetty uskomaan, että tuo pahuuden taso on nyt vain kävelemässä tiehensä huijauksesta, joka on palvellut sitä niin suurenmoisesti vuodesta 2020 lähtien.

Se, mitä me tähän mennessä olemme nähneet, on Covidin vaihe 1. Ja painotan tätä: lopulta kaikki, mitä tämä kultti tekee juoksupoikiensa, hullujensa ja ääliöidensä välityksellä, on psykologiaa. Sen kohteena ovat ihmisen havaintokyky, ihmisen tunne ja ihmisen henki. Niinpä sillä, että se on luopunut näistä rajoituksista, on takanaan psykologinen syy, koska se ei ole sitä, mitä he ideaalisesti tahtovat tehdä, mutta psykologisesti he saattaisivat harkita sitä kaikkein tehokkaimpana tapana toimia.

Aluksi Covid-huijauksen kahden vuoden aikana impulssi protestoida ja kohdata tämän fasismin haaste on voimistunut ja voimistunut ja kehittynyt ja kehittynyt, ja se, mitä he ovat siitä luopuessaan tehneet, on se, että he ovat ottaneet siitä puhdin pois, mikä heidän ehdottomasti heidän näkökannaltaan täytyi tehdä. He ovat ottaneet siitä puhdin pois, niin että kun he palaavat, se muodostuu jälleen.

On toinenkin asia, jota käytetään usein. Kun ihminen on haastavassa tilanteessa, hän saattaa psykologisesti tottua siihen. Hän ei pidä siitä, mutta hän tulee toimeen sen kanssa, hän tottuu siihen, hän tavallaan yhdistää sen itseensä. Tämä on aivan eri asia kuin se, että se poistetaan ja ihmisille annetaan jonkinlainen vapaus – ei vapaus vaan jonkinlainen vapaus – ja sitten ihmiset huokaavat helpotuksesta ja sanovat: ”Jumalan kiitos, nyt se on ohi”, ja yhtäkkiä PAM – haastava tilanne palaa.

Tuo on psykologisesti, emotionaalisesti ja henkisesti paljon tuhoisampaa kuin jopa se, että se jatkuu ja ihmiset tavallaan sopeutuvat siihen psykologisesti. Niinpä se, mitä me maailman tapahtumissa katselemme nyt, on valmistautumista paitsi Covidin seuraavaan vaiheeseen myös muihin feikkeihin pandemioihin, jotka he tahtovat saada näyttämään vielä tuhoisammilta, jotta heidän ratkaisunsakin niihin voisivat olla vielä tuhoisampia.

Nyt on tapahtumassa se, että Maailman terveysjärjestö, sen valmistelemiseksi, mitä juuri kuvasin, on neuvottelemassa jäsenvaltioiden kanssa, siis lähes koko maailman kanssa, sopimusta siitä, mitä jokaisen maan, joka allekirjoittaa sopimuksen, täytyy tehdä, kun jälleen on jokin pandemia, joka heillä tietenkin on suunniteltuna ja valmisteilla.

Katselemme siis sen tavoitteen loppuun saattamista, jota varten Rockefellereiden perhe v. 1948 Maailman terveysjärjestön alun alkaen perusti osana YK:ta, toista kultin operaatiota. Se perustettiin hallitsemaan globaalia terveyspolitiikkaa yhden katon alla yhden pienen kabaalin, poliittisen juonitteluryhmän, kanssa, ja se on pieni, sitä sanotaan itse asiassa Rockfellereiksi ja Bill Gatesiksi.

Tuota siis tämä sopimus tekisi, antaisi globaalin terveydenhoidollisen reagoinnin hallinnan Maailman terveysjärjestölle, joka sekä julistaisi pandemian että kertoisi maille, kuinka niiden täytyy vastata siihen, ja se vastaus olisi Kiina (se, miten Kiinassa toimitaan).

Kun ihmiset sanovat, ettei muutama ihminen voi hallita maailmaa, niin kyllä he hallitsevat. Heitä ovat siis Rockefellerit yhdessä Rothschildien kanssa. He loivat Maailman terveysjärjestön, ja sitä hoitaa heidän puolestaan nyt Rockefellereiden juoksupoika Bill Gates, ja heillä on Tedros-niminen keulakuva, joka on sen niin sanottu pääjohtaja, joka tekee vain, mitä käsketään.

Tuo pieni ryhmä on ottamassa pandemiavasteen täydellisen hallinnan, ja jos kysytään, miksi hallitukset, jotka edustavat kansalaistensa etua, vain sallivat tuon, vain hyväksyvät tuon, niin syy on se, että tämä kultti on ollut omalla paikallaan niin kauan, paljon kauemmin kuin ihmiset luulevat, niin että se todellisuudessa kontrolloi kaikkia näitä hallituksia länsimaissa, Kiinassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja kaikkialla.

Kun siis kultin Maailman terveysjärjestö sanoo, että se haluaa sopimuksen antamaan sille kaiken globaalin terveydenhuollon hallinnan, niin kultin omistamat hallitukset sanovat sitten, että kyllä, me annamme. Sitä me olemme katselemassa.

Kuvitelkaa siis tähän mennessä kuluneita Covid-vuosia, ja kuvitelkaa sitten jotakin, mikä on äärimmäistä, valtavasti suurempaa kuin se, ja se on se, mitä ollaan suunnittelemassa juuri nyt.

Tämä terveydenhuollollisen reagoinnin vallan keskittäminen Maailman terveysjärjestöön on yksi tämän maailmanhallituksen kautta tapahtuvan hallinnan globaalin keskittämisen aspekti, ja maailmanhallitusta varten kultin omistama ja kultin luoma YK on peiteoperaatio, kun he tulevat lähemmäksi tätä maailmanhallituksen tavoitetta.

Sitten, osana koko tätä sopimusta, osana keskitettyä globaalia hallintaa, he tahtovat, että luodaan globaalin kansalaisen käsite. Tässä rokotuspassit astuvat kuvaan liittämään jokaisen ihmisen maailmassa tähän teknologiaan – älyverkkoon, siruihin jne. – perustuvaan uuteen systeemiin, suureen uudelleenjärjestämiseen (The Great Reset), uuteen maailmanjärjestykseen.

Kun siis tässä rokotuspassiasiassa ohjaksia on höllennetty, se ei tarkoita sitä, että se olisi mennyt pois. Agenda on sama, keinot saavuttaa se voivat pysähtyä ja käynnistyä ja tulla ja mennä ja muuttua, mutta päämäärä pysyy samana.

Näin tällä viikolla tämän jutun: ”Digital Tyranny: The EU Digital Covid Vaccine Certificate Framework” (”Digitaalinen tyrannia. EU:n digitaalinen Covid-rokotustodistuskehys”),

https://www.globalresearch.ca/mandatory-vaccination-eu-just-went-through-under-radar/5776115

[Selitän hieman, mistä tässä David Icken esiin nostamassa asiassa on kyse. Ensinnäkin on ”EU:n ohjesääntö 2021/953 EU:n digitaalisesta Covid-todistuksesta.” Tuon ohjesäännön olennaisimpia kohtia selittämään EU on laatinut ”Selittävän muistion”, siis tiivistelmän ohjesäännöstä. Tuo David Icken esiin nostama artikkeli käsittelee yleisesti noita asioita, mm. jonkin verran tuota muistiota, mutta myös paljon muuta asiaan liittyvää. Tarkemmin asia selviää tuosta linkistä].

Tätä feikkirokotuspassia esitettiin EU:n sisällä ennen kuin kukaan edes mainitsi mitään Covidia. Covid on siis veruke; se ei ole syy.

Icken esiin tuoman artikkelin mukaan tuosta EU:n laatimasta muistiosta voidaan päätellä, että EU:n hyväksymässä digitaalista Covid-todistusta koskevassa ohjesäännössä halvennetaan perustavia ihmisoikeuksia.

Icke jatkaa, artikkelista suoraan lukien: ”Tarkoitus on jatkaa ohjesääntöä, joka lakkaa olemasta voimassa 30.6.2022, vielä 12 kuukaudella vuoteen 2023. EU:n digitaalisen Covid-rokotustodistusohjesäännön (eli -kehyksen) on määrä olla sidottu varhain maaliskuussa tänä vuonna aloitettuihin neuvotteluihin, jotka koskevat maailmanlaajaa pandemiasopimusta (Maailman terveysjärjestön kautta). EU:n neuvosto näytti vihreää valoa neuvotteluiden aloittamiselle kansainvälisestä pandemiasopimuksesta. Neuvosto hyväksyi päätöksen valtuuttaa neuvotteluiden aloittaminen pandemioiden torjuntaa, pandemiavalmiutta ja pandemiavastetta koskevasta kansainvälisestä sopimuksesta. Prosessi on määrä esittää 76:nnelle Maailman terveyskokoukselle v. 2023 päämääränä hyväksyä instrumentti, pandemiasopimus, vuoteen 2024 mennessä.”

Sitten, Kaliforniassa esimerkiksi, esitetään lakeja, jotka vain ottavat vuodesta 2020 lähtien annetut fasistiset määräykset kokonaisuudessaan, äärimmillään, ja he tekevät ne lain mukaan pysyviksi, aivan kuten Maailman terveysjärjestön määräykset tämän sopimuksen jälkeen tulevat olemaan lailla suojattuja.

Katsokaa tuota ja sitä, kuinka tämä kaikki on tapahtumassa taustalla, ja katsokaa, kuinka pandemiat, kuten olemme nähneet, ehdottomasti, hämmästyttävällä tavalla, edistävät tätä kultin globaalin hallinnan agendaa. Ajatus, että se vain menee pois, on vähintäänkin naiivi.

Ja muistakaa tämä, mitä Bill Gates ja hänen entinen eukkonsa sanoivat seuraavasta pandemiasta virne kasvoillaan, koska he ovat psykopaatteja (puolen minuutin filminpätkä):

”He ottivat kokemuksensa ja todella valmistautuivat, ja niin he etenivät paljon nopeammin. Joten meidän täytyy valmistautua seuraavaa (pandemiaa) varten. Se, sanoisin, tulee saamaan huomiota tällä kertaa.”

Ajatella, että tuo mies, jolla selvästi on syviä psykologisia ongelmia, sanelee, juoksupoikana, ihmisten elämän suunnan ja ihmisten maailman suunnan! Ja sitten jotkut sanovat, ettei muutama ihminen voi hallita maailmaa, että se on mahdotonta!

Tällä viikolla esiintyi Robert Redfield, joka jokin aika sitten toimi CDC:n (USA:n tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen) johtajana. Tämän CDC:n, ns. säätelevän elimen, omistaa 100%:sti kultti. FDA (USA:n elintarvike- ja lääkehallitus) Amerikassa on täysin, 100%:sti, kultin omistama operaatio.

MHRA:lle (Britannian lääke- ja tuotevalvontavirastolle) ja tälle massatappajalle, muuta ei voi sanoa, nimeltä June Raine, joka johtaa tätä virastoa, on annettu kaikki luvat käyttää tätä feikkiä rokotetta kaikkine tappavine ominaisuuksineen ja terveyttä tuhoavine ominaisuuksineen brittiläisiin ihmisiin. Sekin on kultin omistama. Myös mahtava lääketeollisuuskartelli, kuten Pfizer ja Moderna, on kultin omistama. Kultin omistama mahtava lääketeollisuus siis pyysi kultin omistamalta valvontavirastolta lupaa tappaa ihmisiä, ja virasto sanoo: ”Kyllä, siitä vain, me annamme teille hätätilavaltuutuksen. Silloin ette saa mitään valituksia, kun tapatte ihmisiä.”

Kun siis tämä Robert Redfield, joka CDC:n päällikkönä oli täysin mukana messissä Faucin ja sulkutilojen ja Covidin ja kaiken sen muun kanssa, mitä oli meneillään, sanoo, mitä hän tässä lintuinfluenssasta sanoo, meidän tulisi kuunnella, koska kun Redfield puhuu, silloin puhuu kultti (vajaan minuutin filminpätkä):

”Kyllä, mielestäni meidän täytyy käsittää… olen aina sanonut, että mielestäni Covid-pandemia oli herätyshuuto. En usko, että se on suuri pandemia. Uskon, että suuri pandemia on vielä tulevaisuudessa, ja se tulee olemaan ihmisen lintuinfluenssapandemia. Sillä tulee olemaan huomattava kuolleisuus, 10-50%:n luokkaa. Se tulee olemaan vaiva, ja meidän tulisi valmistautua siihen. Uskon todella, että pandemiariski on suurempi Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuuden riski kuin Korea, Kiina, Venäjä, Iran, ja meidän on alettava investoida suhteessa tuohon kansalliseen riskiin, niin että olemme valmistautuneita.”

Tuo ei ole ainoa osoitus siitä, ettei tämä ole ohi. Näemme, kuten alussa sanoin, tämän tippa tipalta tapahtuvan vahvistuksen sille.

Juttu Yhdistyneen kuningaskunnan julkisesta terveydenhuoltojärjestelmästä (National Health Service, NHS) – ”Ei toivoa -järjestelmästä” (No Hope Service), kuten veljeni varsin osuvasti kutsuu sitä – sanoo seuraavaa: ”Julkisen terveydenhuoltojärjestelmän päälliköt vaativat maskien ja sisätiloissa tapahtuvan kanssakäymisen rajoitusten palauttamista, kun he syyttävät hallitusta Covidiin kohdistuvasta kiinnostuksesta luopumisesta – (Icke: tämän täytyy olla vitsi) -, ja varoittavat brutaalista pääsiäisestä, jos infektiot nousevat ennätystasolle.”

Mitä nuo infektiot sitten ovat? No, jos sanotaan, että ”he antoivat positiivisen testituloksen testillä, joka ei testaa virusta”, niin sitä ne ovat.

(Juttu jatkuu): ”NHS Confederation, joka on sairaaloita ja ambulanssitrusteja edustava elin, vaatii tilannetta helpottavia toimenpiteitä viruksen leviämisen pysäyttämiseksi, sellaisia kuin että sisätiloissa ei tavata ihmisiä ja että maskeja pidetään ruuhkaisissa paikoissa.”

Tuollaista muistuttamista tarvitsee mentaliteetti, joka katsoo näitä videoita, mutta jokaiselle, jolla ei ole tuollainen mentaliteetti ja joka huomaa tämän sattumalta, nämä ovat niitä samoja valehtelevia hulluja, jotka kertoivat meille täsmälleen samaa kevään 2020 jälkeen ja joiden on hyvin monissa tutkimuksissa osoitettu valehdelleen meille ja luoneen inhimillisen katastrofin terveyden ja psykologian suhteen. Ja nyt he pyytävät meitä tekemään samaa jälleen.

(Juttu jatkuu): ”Sääntöjen helpottaminen on osunut samaan aikaan kuin infektioiden määrän jatkuva nousu korkeimmille tämän pandemian aikana nähdyille tasoille. Yhden ihmisen 13:sta arvioidaan olevan infektoitunut kuukauden alussa.”

Missä ovat todisteet tuosta? He vain sanovat.

(Juttu jatkuu, ja laitan Icken välihuomautukset sulkuihin ): ”Terveydenhuollon päälliköt sanovat, että nousevien Covid-määrien ja henkilökunnan sairastumisten (tämä on se henkilökunta, joka on ottanut feikit rokotteet, eikö olekin?) pahentama tilanne vaikuttaa heidän kykyynsä selviytyä ennätyssuuresta hoitoa tarvitsevien potilaiden ruuhkasta (jonka ovat aiheuttaneet samat rajoitukset, joita te vaaditte jälleen). Miljoonia potilaita on jo kehotettu pysymään poissa kiireisiltä ensiapuklinikoilta, elleivät he ole aidosti kuolemassa (Ensiapuklinikka: ’Voit tulla sisään vain, jos olet aidosti kuolemassa’. Potilas: ’Mutta olen tullut nähdäkseni, olenko minä aidosti kuolemassa!’ Kuinka kukaan voi tietää, onko hän aidosti kuolemassa? No, saamalla NHS:n hoitoa – niiden viitteiden mukaan, että niin on tapahtumassa, koska jos ihminen ei ole aidosti kuolemassa ennen kuin hän menee sisään, niin hän tulee olemaan, kun hän on saapunut sinne).”

Maailmaa hallitsevat psykopaatit, ja sitä johtavat hullut.

(Juttu jatkuu): ”Viruksen infektoimien (missä todisteet? no, ’he saivat positiivisen testituloksen testissä, joka ei testaa virusta’) potilaiden määrä sairaaloissa viime viikolla rikkoi 20 000 rajan, mikä on korkein määrä helmikuun 2021 jälkeen, vaikka luvut osoittavat myös, että tuhannet eivät ole ensisijaisesti viruksen sairastuttamia (eivät, koska he kärsivät jostakin muusta. Heitä testataan testillä, joka ei testaa virusta, he saavat positiivisen testituloksen, ja he kulkevat heidän luvuissaan sairaalassa viruksen sairastuttamina olleina, vaikka heillä ei ole minkäänlaisia oireita siitä).”

Vuosia sitten kuulin teorian, että planeetta maa on mielisairaala ja että ihmiset on eristetty tänne, etteivät he vahingoittaisi muuta universumia.

[Jätän tästä välistä pois Icken esittämät muut esimerkit rajoitusten takaisin vaatimisista yms.]

Näemme, että pandemia ja rajoitukset ovat kehittymässä, ja he tahtovat – heti kun he ajattelevat, että me hyväksymme sen – viedä meidät takaisin kevääseen 2020 ja silloisiin sulkutiloihin, maskeihin ja muihin rajoitustoimiin, vaikka niiden on lukuisissa retrospektiivisissä tutkimuksissa osoitettu olleen terveydellinen, psykologinen ja taloudellinen katastrofi.

Tuo ei kuitenkaan vaikuta näihin ihmisiin, sillä he ovat samoja kultin juoksupoikia, jotka edistävät samaa kultin agendaa, ja sen vuoksi olen sanonut äskettäisessä videocastissa, että me emme voi sallia tämän vain tapahtua.

Nämä psykopaatit ja massatappajat – sitä he ovat tämän feikin rokotteen ja sulkutilojen kautta – on vaadittava tilille, koska he istuvat yhä siellä samoissa asemissa, joista käsin he voivat tehdä sen uudelleen ja suunnitella sen uudelleen tekemistä.

Eikä ainoastaan väitetty ”viruksen” aiheuttama massiivinen sairaus edistä tätä hallinnan agendaa, he myös yrittävät epätoivoisesti löytää peitetarinoita piilottaakseen kaikki sen feikin rokotteen aiheuttamat monenlaiset sivuvaikutukset ja kuolemat, jota he eivät ainoastaan suositelleet, eivät ainoastaan yrittäneet tehdä pakolliseksi – ja kaikki tekivät pakolliseksi monilla aloilla -, vaan edelleen myös tyrkyttävät sitä yhä nuoremmille lapsille huolimatta siitä terveydellisestä tuhosta ja niistä kuolemista, joita se on jo aiheuttanut.

Muutama minuutti sitten sanoin, että maailmaa hallitsevat psykopaatit ja sitä johtavat hullut.

Entä tämä tarina. Hengittäkää syvään….. hengittäkää:

”Covid-19:n vuoksi influenssa ei onnistunut palaamaan näyttämölle tänä talvena, tiedemiehet sanovat (ei, he eivät ole tiedemiehiä, he ovat pelkkiä idiootteja). Influenssa ei ole voinut palata jälleen näyttämölle vuosiin, koska Covid-19:n vastaiseen taisteluun tarkoitetut tiukat rajoitukset ovat rajoittaneet sen leviämistä, tiedemiehet kertovat.

”Pelot siitä, että twindemia (kahden ”infektion” yhtäaikainen esiintyminen) aiheuttaa sairaaloille hankaluuksia, kun Covid ja influenssa iskevät samaan aikaan, johtivat influenssarokotuskampanjan vahvistamiseen (kyllä, te valehtelitte influenssasta, jotta voisitte saada enemmän tuota sontaa ihmisten sisään ennen kuin he alkoivat saada feikkiä Covid-rokotetta). Yksi korkeakoulu jopa teki influenssarokotukset pakollisiksi työntekijöille ja korkeakoulun opiskelijoille (koska korkeakouluja ja yliopistoja, kuten kouluja, johtavat hullut).”

Ja tämä (yllä olevan kirjoittaja) on apulaisprofessori Ellen Foxman. Hän on professori, joten hänen täytyy puhua sontaa, ja immunobiologi Yalen lääketieteellisessä korkeakoulussa, ja hän sanoo: ”Saattaa kulua monta kautta ennen kuin influenssa palaa jälleen näyttämölle.”

Siis ne rajoitukset, jotka eivät heidän lukujensa mukaan – jos heidän naurettavaan kertomukseensa uskotaan – vaikuttaneet Covidiin, kuitenkin raivasivat pois influenssan, influenssan, jolla on samat oireet kuin väitetyllä Covidilla. Siis sitä, että influenssa, jolla on samat oireet kuin Covidilla, katosi, kun Covidin oli määrä tulla näyttämölle, ei tarvitse ottaa lukuun. Lukuun otettava asia on se, että influenssa katosi, koska Covid-toimenpiteet saivat sen katoamaan.

Tuo on mielettömyyden taso, ja olen nähnyt sanomalehtiartikkeleita, joissa sanotaan sama asia. On hyvin tärkeää, että pysymme tämän mielettömyyden sumuissa tervejärkisinä emmekä tule vedetyiksi tähän hölynpölyyn ja sanomme roskaa roskaksi.

”Ihmisten täytyy pitää maskeja saadakseen suojan …..” – roskaa!

”Ottakaa feikki rokote, niin ……” – roskaa!

Tulemme takaisin tähän ajatukseen, että muutama harva ihminen ei voi hallita maailmaa. No, olen maininnut kaverin, joka on juoksupoika, hyvin, hyvin rikas juoksupoika, koska hän on juoksupoika, Bill Gatesin. Hän sanoi tällä viikolla, että järjettömät protestit häntä vastaan (hänen feikkejä rokotteitaan vastaan) ovat aika outoja (ja kun hän sanoi aika outoja, hän tavallaan kuvasi itseään peilissä, todennäköisesti inspiroi sen) hänen ajaessaan miljardin dollarin pandemian ehkäisemisen globaalia hallitustason terveysratkaisua. Ymmärrättekö? Maailman terveysjärjestö, jota hän hallitsee Rockefellereiden puolesta, ja pandemiasopimus!

Ted Talk tällä viikolla samasta asiasta: ”Bill Gates puhui itseään ja (feikkejä) Covid- rokotteita koskevista salaliittoteorioista (hän tarkoittaa totuutta) kutsuen niitä, jotka puhuvat niistä, hulluiksi.” No, ottaen huomioon, että elämme täydellisen käänteisyyden maailmassa, niin kun he kutsuvat jotakuta hulluksi, niin se vahvistus sille, mitä tuo henkilö sanoo.

(Ted Talk jatkaa): ”Gates selitti, että oli hieman ironista, että protestoijat olivat kokoontuneet tapahtumapaikan ulkopuolelle, koska hän oli pelastanut kymmeniä miljoonia henkiä (kääntäkää tuo päinvastaiseksi, ja saatte totuuden; kääntäkää aina päinvastaiseksi se, mitä nämä ihmiset sanovat, ja siinä on totuus edessänne). Gates-säätiö on varsin keskeisellä tavalla mukana rokotteissa, uusien rokotteiden keksimisessä ja rokotteiden rahoittamisessa (tietenkin he ovat, koska he ovat psykopaatteja ja massatappajia), joten, Gates sanoo, on melko ironista, että joku sanoo yhtäkkiä, että me käytämme rokotteita tappaaksemme ihmisiä tai tehdäksemme rahaa tai että me aloitimme Covid-pandemian (mikä kaikki on itse asiassa täyttä totta – inversio!), tai, kun me aloitimme pandemian aikana, sanottiin joitakin vielä oudompia asioita, kuten että minä haluan jostakin syystä jäljittää ihmisten sijaintipaikan, koska minä niin kovasti haluan tietää, missä jokainen on (sinä kirottu valehtelija, sinä vaadit sitä sen kultin puolesta, joka omistaa sinut, ja se kultti todella tahtoo tietää, missä jokainen milläkin hetkellä on – voi tätä kaveria!).

Hän myös (eikä muka muutama harva ihminen voi hallita maailmaa!) rahoittaa erästä brittiläistä yhtiötä, joka laskee liikkeelle hyttysiä, joilla on synteettinen DNA. Ymmärrättekö? Feikkirokotteita joissa synteettinen RNA! Mitä seurauksia tämän tekemisestä koituu? Heillä ei ole aavistustakaan. Haluaako suuri yleisö sitä? Ei. Onko heiltä kysytty? Ei. Mutta kaikki riippumattomat mielipidetiedustelut sanovat, että he haluavat sitä, mutta miksi he haluaisivat sitä? Synteettistä DNA:ta sisältäviä hyttysiä lentelemässä ympäriinsä?

Hän haluaa myös pimentää aurinkoa erään toisen huijauksen vuoksi, jonka takana hän on ja myös Schwab on, ja sitä huijausta kutsutaan ihmisen aiheuttamaksi ilmastonmuutokseksi. Täydellistä hölynpölyä! Tekaistu! Mutta se tuottaa koko ajan, aivan kuten Covid, jonka he myös tekaisivat.

Hän tahtoo panna miljoonia tonneja kalsiumkarbonaattipölyä ilmakehään heijastamaan takaisin auringonsäteitä ja auringon lämpöä sen aikaansaamiseksi, mitä hän kutsuu globaaliksi viilentymiseksi, joka on kuin eräänlainen versio ydintalvesta. Mitä seuraamuksia tuon tekemisestä koituu? He eivät tiedä. Sisäpiiriläiset kyllä tietäisivät. Siksi he tekevät sitä. Ihmiset, jotka käytännössä tekevät sitä, eivät tiedä. Haluaako suuri yleisö sitä? Ei tietenkään. Onko Gates kysynyt heiltä? Ei tietenkään.

Koska tuosta koituu perustavanlaatuisia muutoksia ilmastoon ja auringon kykyyn paistaa planeetan päälle ja koska ne vaikuttavat jokaiseen, ruoantuotantoon, kasvien kasvuun jne., niin millaisia nuo vaikutukset olisivat? Heillä ei ole aavistustakaan. Sisäpiiriläisillä on. Siksi he tekevät sitä.

Näistä perustavanlaatuisista muutoksista ihmiselämän varsinaiseen perustaan – se on ihmisvastainen agenda; sekin on syy tuohon – päätetään tämän kaverin (Gatesin) kautta. Ja muutama harva ihminenkö ei voisi hallita maailmaa? He hallitsevat.

Vallassa ovat siis yhä ne samat psykopaatit ja hullut, jotka olivat vallassa ensimmäisten Covid-vuosien aikana, ja koska ihmisyhteisö, jota he ovat tuhonneet hyvin pahoin, ei ole vielä kokonaan tuhoutunut ja koska he sen täydellistä tuhoamista suunnittelevat, ajatus, etteivät he enää jatka tätä pandemiahuijausta, on naurettava. Tahdotko ajatella, että he vain lopettavat? Niin ei tapahdu.

Nyt on siis kysyttävä: kuka pysäyttää heidät? Jos me, me ihmiset, emme pysäytä heitä taipumattomuuden ja kieltäytymisen kautta, kun he tulevat takaisin tehdäkseen saman uudestaan, niin kuka sitten pysäyttää heidät? Meidän on se tehtävä. Ei ole ketään muita.

[David Icken esitys päättyy]

Aivan tämän artikkelin alussa lupasin esittää täällä lopussa vastalauseen tuohon David Icken johtopäätökseen, joka on tiivistettynä tuossa hänen esityksensä viimeisessä kappaleessa.

Vastalauseeni on tämä:

Kun David Icke kysyy, kuka pysäyttää heidät, niin oikea vastaus on: Isä Jumala.

Kun David Icke sanoo, ettei ole ketään muuta kuin me ihmiset, hän on sekä eksyksissä että väärässä, sillä on olemassa kaikkivaltias Jumala, jonka käsissä kaikki asiat viime kädessä ovat.

Oikea asioiden korjaamisen ja pelastumisen tie on, vastoin David Icken kantaa, Vapahtajamme Jeesus Kristus, joka on tie Isän Jumalan yhteyteen ja hänen kaikkivaltiaaseen apuunsa aivan kaikissa asioissa:

”Jeesus sanoi hänelle: ’Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani’” (Joh. 14:6);

”Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa (kuin Jeesuksessa Kristuksessa); sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman” (Ap. t. 4:12).

Isä Jumala yksin siis voi hallita maailmaa. Yksin.

David Ickeltä puuttuu Jeesus Kristus ja hänen mukanaan kaikki.

David Icken videon lopussa on välähdyksiä hänen muista esiintymisistään, ja siellä vilahtaa eräs Oscar Wilden sitaatti, jonka haluan laittaa tähän loppuun, koska se lyhyesti ja ytimekkäästi avaa ihmistodellisuutta toisesta näkökulmasta ja saattaa olla avuksi:

”Useimmat ihmiset ovat muita ihmisiä. Heidän ajatuksensa ovat jonkun muun mielipiteitä, heidän elämänsä jäljittely, heidän intohimonsa lainaus.”

Vesa-Ilkka Laurio

Lähteet

Another ’Covid’ Stage Show Heading West (If We Allow It) – David Icke Dot-Connector Videocast

https://www.globalresearch.ca/mandatory-vaccination-eu-just-went-through-under-radar/5776115

31 kommenttia

 1. Se mikä on mielestäni huolestuttavaa, ihmiset Shanghaissa eivät nouse vastarintaan 25 milj ihmistä lähtis kadulle ei siinä viranomaiset voisi mitään. Heidän täytyisi julmasti tappaa ja eipä vankilapaikatkaan riittäisi.
  Mitä syksy tuo tullessaan tällä saralla muusta menosta puhumattakaan.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 2. SEURAAVA PANDEMIA
  Miljardööripiirit, joihin kuuluvat Bill Gates, Rothschildít, Rockefellerit ym., joiden sisimpänä ovat Siionin Viisaat (noin 300 johtavaa juutalaista) yrittävät edistää Great Resetiä uusilla pandemioilla, joita johtaisi rikollisten käsiin joutunut WHO ohi kansallisten terveysviranomaisten. Silloin olisi helppo lanceerata uusia myrkkypiikkejä sokeasti totteleville kansoille. Koska EU, WEF, WHO ja YK ovat heidän käsissään tämä voi onnistuakin. Nyt kuitenkin on syntynyt terve totuuden etsijöiden joukko, joka käsittää miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa, ja jotka ovat paljastaneet koronahuijauksen ja eivät luota WHO:hon eivätkä hallituksiin. Nämä ihmiset ovat myös potentiaalisia holokaustin kiistäjiä, mikä on myös suuri huijaus. Lisäksi nämä ihmiset eivät luota Ukrainan sotapropagandaan, jota on lännen valtamedia pitänyt totuutena. Lisäksi he eivät usko ilmastohuijaukseen. Entisenä Suomen Mensa ry:n älykkyystutkijana näen tässä joukossa myös potentiaalisia Emanuel Swedenborgin teologian kannattajia, joka teologia avautuu vain sellaisille, jotka vilpittömästi etsivät totuutta. Uuden Kirkon (swedenborgilaisen) ennustusten mukaan Uusi Kirkko alkaa älymystöstä, joka etsii henkisiä totuuksia. Nykyinen kristinusko on kuollut väärään kolminaisuusoppiin ja väärään sovitusoppiin, jotka sulkevat ihmisen korkeamman älykkyyden kerrokset. Swedenborgin älykkyysosamääräksi Standorfin yliopiston psykologit ovat arvioineet 205. Swedenborgista ja hänen opistaan: https://novahierosolyma.fi/1–HERRAN-TOINEN-TULEMINEN.php LIITY Vapauden liittoon (https://vapaudenliitto.fi ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ), jotka vastustavat sekä EU:ta ja euroa että NATO:a.
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(14)Miinusääni(6)
 3. Litteä maa

  Ennen kuin alkaa hyvin aukomaan kitusiaan koska nehän teillä tulee olemaan kunhan geenimanipulointi tästä etenee niin kannattaisi edes kuunnella loppuun asti. Koetan esittää asiani lyhyesti ja mahdollisimman selkeästi. Seuraava paljastus mitä tulette kuulemaan menee epäilemättä folio-osastolle.
  Ei kannata kiinnittää huomiota lauserakenteeseen ja muuhun epäoleelliseen koska läpimenneet tia-kohtaukset jättivät jälkensä enkä pysty esityksessäni samaan kuin teistä monet. Koetan soperrella asiani siitä huolimatta.
  Illuminaatin `jumalat` tulevat esille silloin kun siirryimme Kalojen ajasta Vesimiehen aikaan! Kirjoitukset toteutuvat näin: `Ja niin kuin kävi Nooan päivinä, niin käy myöskin Ihmisen Pojan päivinä` (Luu 17:26).
  Kokeellisen geenimanipuloidun injektion (covid-19 `rokote`) vaikutukset eivät tule rajoittumaan grafeenioksidi- ja piikkiproteiinihaittoihin. Injektio todellakin resetoi (nollaa) ihmiskehon immuniteetin joka generoi sarjan erilaisia tauteja.
  Lisäksi italialaistutkijoiden löytämät injektioiden sisältämät myrkkykäärmeiden (kuningaskobra) ja maakeuhkokotiloiden (etanat) toksiinit tuhoavat ihmisen esim. neurologisen järjestelmän ja paljon muuta.
  Illuminaatin lopullinen päämäärä ei ole transhumanistisen kyborgin luominen jolloin ihminen liitetään verkkoon. Heidän suunnitelmansa on paljon iljettävämpi ja kierompi kuin moni voi edes kuvitella. Suoraan sanottuna he pyrkivät luomaan ristisiitoksia (hybridejä) geeniteknologian apukeinoin. He tulevat onnistumaan tehtävässään.
  Ihmisen geneettistä järjestelmää on peukaloitu ja se on muutettu pysyvästi jonka luonnonvastaiset seuraukset ovat vielä tulematta. Seuraukset ovat luonnottomat koska ihminen alkaa tuottamaan hybridejä.
  Illuminaatin jumalia on tarkasteltava siinä viitekehyksessä missä he vaikuttivat ennen kuin voi ymmärtää näiden `nimeltään kuolemattomien` entiteettien todellisen luonteen ja pyrkimyksen. Heidän nimensä ja tekonsa eivät ole `kuolleet` vielä tänäkään päivänä (Hercules, Atlas, Poseidon, Prometheus, Zeus, Uranus, Hyperion, Hades, Hera, Oceanus, Gaia, Pallas jne.).
  Heidän tekonsa ja maineensa tulevat kokemaan uuden renessanssin. Onko sattumaa että juuri nämä kuolemattomat nimet ovat nousseet kaikkien tietoisuuteen elokuva-, sota- ja peliteollisuuden ym. saralla.

  Taustaksi (1. – 2.):
  1.) Nykyisen Illuminaatin taustaa:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati
  2.) Illuminaatin uskonnollinen järjestelmä: NWO (New World Order):
  https://uutistuotanto.blogspot.com/

  Teema: `Nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita` (1 Moo 6:4). Käytän jatkossa `Kuningas Jaakon` tekstipohjaa kuten tässä (1 Moo 6:4): `The same became mighty men (גבור = gibbowr = vahva, voimakas, mahtava, urhea) which were of old, men (אנוש = enowsh = kuolevaisia; juurisanasta אנש = anash = parantumattoman paha ) of renown (שם = shem = maineikkaita, kuuluisia, nimekkäitä)`.

  Oletteko muuten sattuneet soutelemaan `maailman laidalla`? Vastaan saattaa tulla yllätys koska maaplaneetta ei olekaan pyöreä vaan se onkin litteä! Lisäksi taivaankaari on litteän maan yläpuolella oleva kupu jossa on reikiä – tähtiä.
  Elokuvasta: Jim Carrey `The Truman Show`

  Näin väittää Raamattu (RTU) ja tällä tavalla uskoivat AWOn (Ancient World Order = Muinainen Maailman Järjestys) aikaiset patriarkat Adamista Nooaan. Näin uskoivat myös Vanhan Liiton OWOn (Old World Order = Vanha Maailman Järjestys) aikaiset pyhien kirjoitusten kirjoittajat. AWO sijoittuu ajallisesti antediluviaaniseen eli ennen Nooan tulvaa sijoittuvaan aikakauteen joten siitä ei voi käyttää nimitystä OWO.

  Jos kerran RTU väittää että maa ei ole pyöreä vaan se on litteä niin sitenhän sen täytyy olla niin. Maan litteyden puolesta puhuvat jo historialliset kartatkin joiden mukaan kuivaa maata ympäröi meri ja meren laidalla tulevat vastaan ´merihirviöt`. Kansojen mytologioiden mukaan purjehtija saattaa joutua merihirviön kitaan tai pudota tyhjyyteen mikäli sattuu soutelemaan liian kauaksi – `maailman laidalle`.
  Muinaiset kartat!
  https://i.pinimg.com/originals/32/5b/fa/325bfa98b10a037a14de6f1e6cc60dbe.jpg

  Merimiehille `maailman laita` oli vanhoista ajoista alkaen verrattavissa `kadotuksen porttiin` jonka `takana` sijaitsi `pimeydn meri` (avaruus). Se oli `maailman reuna` jota siunaamattomien merimiesten kadotetut sielut kansoittivat. Epäilemättä pelottava paikka tuon ajan taikauskoiselle ihmiselle!

  Kosmologia (m.kreik. κοσμολογία – κόσμος, kosmos, ’kaikkeus’ ja -λογία, -logia, ’oppi’) on maailmankaikkeuden rakennetta ja historiaa tutkiva tiede.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kosmologia

  Genesiksen kirja alkaa näin: `Alussa loi Jumala (אלהים = Elohim) taivaan ja maan` (1 Moo 1:1). Alkuperäisessä tekstivariantissa ajatus menisi oikeammin näin: Alussa `Valtiaat` loivat taivaan ja maan koska jumalannimi Eloah(im) on kirjoitettu monikossa (-im pääte). RTUssa on kaksi luomiskertomusta joista ensimmäisen kirjoitti `elohisti` ja toisen `jahvisti` juuri tässä järjestyksessä. Siteeraan seuraavassa aluksi `elohistia`.

  `Ja Jumala kutsui kuivan maaksi, ja paikan, mihin vedet olivat kokoontuneet, hän kutsui mereksi` (1 Moo 1:10).

  Antediluviaanisena aikana jolloin 10 ensimmäistä patriarkkaa (Aadamista Nooaan) vaikuttivat oli vain yksi ainoa ja yhtenäinen alkumanner (Atlantis) ja sitä ympäröivä yksi ainoa ja yhtenäinen alkumeri. Vedet oli erotettu vesistä siten että vedet maaplaneetalla muodostivat alkumannerta ympäröivän alkumeren ja vedet maaplaneetan päällä olivat näöltänsä kuin `Saturnuksen renkaat`.
  `Erotti (אלהים = Elohin = Jumala) vedet, jotka olivat taivaanvahvuuden alla, vesistä, jotka olivat taivaanvahvuuden päällä` (1 Moo 1:7).
  Taivaanvahvuuden yllä olevien `renkaiden` tehtävä oli suojella maata Auringon paahteelta koska tuolloin maaplaneetta kiersi huomattavasti lähempänä Aurinkoa kuin nyt.
  Verrokkina Saturnuksen renkaat:
  https://images.bonnier.cloud/files/ill/production/2021/06/25134300/topbillede_02.jpg

  Muinaisimpaan aikaan (so AWO) Telluksella ei ollut kukkuloita korkeampia `vuoria` joten se oli melko `litteä maa`. Sateita ei esiintynyt koska kaste/usva kostutti maan. Ilmasto oli yhtenäinen ja trooppinen, painovoima erilainen kuin nykyisin ja maan magneettikenttä oli voimissaan ja ehjä. Kasvit ja eläimet kasvoivat suuriksi ja erilaiset gravitaatiovoimat kuin nykyisin mahdollistivat esimerkiksi suurten lentoliskojen lentokyvyn.
  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/w_1200,h_827,ar_1.4504249,dpr_1,c_fill,g_faces/q_auto:eco,f_auto,fl_lossy/13-3-12054414
  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/f_auto,fl_progressive/q_88/w_2000,h_1125,c_crop,x_0,y_0/w_1200/v1532114548/39-4993525b52362b0a76e.jpg

  Pangaea
  https://en.wikipedia.org/wiki/Pangaea
  Alkumanner
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ec/Pangaea_200Ma.jpg
  Alkumanner oli ihmissikiön muotoinen joten Aabrahamin lupausten maa sijaitsi `maan neljän kulman` keskipisteessä eli `maan navassa`.
  https://aitiydenihme.fi/wp-content/uploads/2018/12/kehittyv%C3%A4-siki%C3%B6.jpg

  Tuolloin manner oli yhtenäinen joten voitiin raamatullisesti puhua `maan neljästä kulmasta`. Ihminen oli alkuaan eteerisempi mutta `puettiin` sittemmin lankeemuksen jälkeen `nahkaan` ja karkotettiin juuri tähän maanpiiriin Edenistä `viljelemään ja varjelemaan` sitä.

  Ensimmäiset ihmiset – Adam ja Eeva jotka olivat navattomia pystyivät nimeämään kasvit ja eläimet käsittäen noin 1,5 – 1,7 miljoonaa nykyisin tunnettua eliölajia. Tuohon aikaan eliölajeja oli huomattavasti enemmän. Nykyihminen ei enää pysty tähän koska hänellä on käytössään ainoastaan noin 1/16 osa esimerkiksi siitä muistikapasiteetista mikä alkuihmisillä oli. Menetelmä jolla ns. `sielun piilevät voimat` voidaan vapauttaa on vieläkin tiettyjen hierofanttien hallussa.

  Esimerkiksi `Tähtitaivaan Evankeliumista` (vrt. sanonta: `Vastaus on pääsi päällä`) on menetetty suurin osa sen sanomasta eikä jäljelle ole jäänyt kuin muisto josta käytetään nimitystä Zodiak samaan tapaan kuin Hermes Trisgemistos ennusti: `Oi Egypti, sinusta ei tule jäämään jäljelle mitään muuta kuin kiveen hakattuja kirjoituksia`. Tämä tietämys katosi samaan tapaan kuin akupunktiopisteet joista ei tunneta enää kuin vähäinen osa.
  Zodiac
  https://en.wikipedia.org/wiki/Zodiac
  `Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia, ja olkoot valoina taivaanvahvuudella paistamassa maan päälle` (1 Moo 1:14-15).
  Might God have used the stars as an eternal sign to man of His salvation plan?
  http://www.returntogod.com/Science/stars.htm

  Kiinalaistaustainen Watchman Nee paljastaa ripauksen ihmiskunnan menettämistä kyvyistä esimerkiksi suomennetussa kirjassaan `Sielun piilevä voima`.
  Watchman Nee
  https://en.wikipedia.org/wiki/Watchman_Nee

  AWOn aikakautena sukupolvien saatossa ihminen korruptoitui aina vain pahemmaksi ja kaikki mikä liikkui maan päällä hukutettiin paitsi Nooa ja hänen vaimonsa PolyAnn sekä heidän poikansa Seem, Haam ja Jaafet miniöineen sekä eliölajit. AWOn aikainen korruption määrä ja laatu oli suuri johon turmeltuneisuuteen ei tule yltämään kuin nykyihminen.

  Tämän takia on ennustettu että vähän ennen `loppua` Nooan ajat tulevat takaisin mikä seikka onkin nyt nähtävissä. `Nooan ajat` ovat nyt täällä! Ikävä kyllä myöskin julkisesta irstailustaan tunnetut ja ennustetut `Lootin päivät` ovat nyt läsnä – viittaan esimerkiksi luonnottomaan sateenkaariliikkeeseen.
  Rainbow flag (LGBT)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rainbow_flag_(LGBT)

  `Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy` (Luu 17:28-30).

  Seuraavassa `jahvisti` jatkaa: `Sillä katso, minä (יהוה = JHWH = Herra) annan vedenpaisumuksen tulla yli maan hävittämään taivaan alta kaiken lihan, kaiken, jossa on elämän henki; kaikki, mikä on maan päällä, on hukkuva` (1 Moo 6:17). Tämä ei ollut spirituaalinen tapahtuma vaan luonnollinen ja tämän tapahtuman arvet ovat nähtävissä kaikkialla maaplaneetalla.

  Vähän ennen tuhotulvaa Maaplaneetta ajautui kauemmalle eli nykyiselle kiertoradalle joten ilmasto jäähtyi globaalisti ja nopeasti muodostaen sittemmin neljä vuodenaikaa. Sitä ennen Aurinko nousi Lännestä ja laski Itään. Maaplaneetan kiertoradan muuttuessa ilmasto viileni jyrkästi ja `taivaan akkunat` (syvyyden lähteet) aukesivat ja `taivaanvahvuuden yllä` olevien `maan vesirenkaiden` vesimassat syöksyivät voimalla alas napa-alueilta.
  Tästä todistuksena uurteet kallioissa tietyssä pituussuunnassa aina navoilta poispäin ,,,
  https://www.vastavalo.net/albums/userpics/14905/normal_fullsizeoutput_aad.jpeg
  tai vesimassojen putoamisesta johtuneet kitkan aiheuttamat kosmisen mittaluokan salamaniskut; `hiidenkirnut` (huom. rihlat ja niiden kierresuunta). Hiidenkirnut olivat täynnä kivenmurikoita pienentyen pohjaa kohti kunnes pohjalta voitiin löytää aina piitä ,,,
  https://retkipaikka.fi/wp-content/uploads/2013/11/askolan-hiidenkirnut-10.jpg
  tai kylmien kosmisten vesimassojen muodostamat napajäätiköt
  Antarctic ilman jääpeitettä
  https://ichef.bbci.co.uk/images/ic/1920×1080/p07xmf1m.jpg
  Antarctic tänään
  https://images.ctfassets.net/cnu0m8re1exe/5RC850plOujsk3ewGzx9Xu/9939e92a96ec021c3ea373a94f03773c/shutterstock_1489845992.jpg
  tai napajäätiköitä kauempana olevat tundran ikiroudat josta on löydetty esim kokonaisia mammutteja vielä ruohotuppo suussa joka kertoo kosmisen mittaluokan kataklysmin äkillisyydestä ,,,
  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/w_1200,h_676,ar_1.7761989831924438,dpr_1,c_fill,g_faces/q_auto:eco,f_auto,fl_lossy/13-3-5307096
  tai vesimassojen vaikutuksesta kanjonit syntyivät joiden rapautumisnopeudesta voidaan laskea niiden syntyaika ,,,
  https://russfinley.com/wp-content/uploads/2020/09/IMG0014.jpg
  samaan tapaan kuin st Helensin purkautuessa kanjonit syntyivät tunneissa myös tunnettu Grand Ganyon muodostuivat muutamissa päivissä ,,,
  https://www.icr.org/i/articles/news/MSH-1-3.jpg

  Suomi sijaitsee Pohjoisella Napapiirillä joten jokainen voi havaita miten ilmasto muuttuu Pohjolassa koska Golf virran käynnistin (makean ja suolaisen veden `pumppu`) hiipuu. Silloin ei Skandien yli kulkeva Föhn enää saavuta Suomenniemeä. Tilannetta ei parantanut Maxiconlahdella tapahtunut öljylautan suuronnettomuus. Ei mene kauan kun viherpiipero Emma Kari kävelee Suomen suvessa turkki päällä töihin.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/00/Pohjoinen_napapiiri_ja_arktinen_alue.png

  Sittemmin rikkiviisaat `länsimaan tietäjät` fabrikoivat hupaisan aikuisille tarkoitetun kansansadun nimeltä `Jääkausi`. Merkillinen `jääkausi` sinänsä koska sitä ei esiinny tiedemaailmassa nykyisen Suomen itärajan tuolla puolen. Heidän `jääkautensa` näyttää rajoittuvan tarkalleen Pariisin välirauhan rajan (1947) länsipuolelle.

  Totuuden mukaan on toki todistettava että heidän tendenssinsä oli/on sekä pyrrhonilainen että akateeminen skeptismi ja samalla ateismi. Sadun `jääkaudesta` ylläpitäminen vaatii melkoista mielikuvitusta ja `tieteellistä` notkeutta – ei voi kuin nostaa hattua ja nauraa (lol).

  Luominen blogi (Pekka reinikainen):
  https://luominen.fi/pekan-blogi/tietamaton-tiedepalsta-ja-vakeva-eksytys

  AWOn aikana vuoria ei ollut siinä korkeudessa kuin ne nykyisin tunnetaan joten tuhotulvan vesien ei tarvinnut nousta kovin korkealle peittääkseen `kaiken maan`. Kun vedet haihtuivat ja eloonjääneet nousivat arkista Ararat `vuorella` mikään ei ollut muuttunut maan muodossa. Edelleen kuiva maa oli yksi ainoa ja muodoltaa kuin `pannukakku` (litteä maa) – alkumanner. Mutta: tämä tapahtui ,,, Atlantis has Fallen.

  Vasta Eeberin (seemiläinen: Eber > Heber > hebr.; myös alkup. Arabien kantaisä) pojan Pelegin aikana mantereet erottuivat toisistaan: `Ja Eeberille syntyi kaksi poikaa: toisen nimi oli Peleg, sillä hänen aikanansa jakaantuivat maan asukkaat, ja hänen veljensä nimi oli Joktan` (1 Moo 10:25).
  Englanninkielinen tekstivariantti (KJ) samasta jakeesta todistaa paremmin maan jakaantumisen: `And unto Eber were born two sons: the name of one was Peleg (פלג = Peleg = jakaa); for in his days was the earth (ארץ = maa) divided (פלג = palag = jakaantua); and his brother’s name was Joktan` (1 Moo 10:25). Nomen est omen!

  Edelliset tapahtumat sattuivat muutamia vuosituhansia sitten – eivät suinkaan miljoonia vuosia sitten – koska eroosion vaikutuksesta kiinteä maa häviäisi verrattain nopeasti jolloin kaikkialla maankamaraa peittäisi lähes kaksi kilometriä merivettä.

  Virallista narratiivia evoluutiosta on yritetty perustella esimerkiksi ihmisfossiilien iänmäärityksillä. Todellisuudessa huomattava osa ihmisfossiileista on täysin tai osin apinanluita ja loputkin löydökset mahtuisivat biljardipöydälle. Mutta aiheesta on kirjoitettu `tieteellisiä` artikkeleita junavaunuittain ja vieläpä kuvitettuina.

  Tämmöiset pikkuseikat eivät kutenkaan paleltaneet kauan tiedemaailman päitä. Jatkoa seurasi ja Illuminaati palkkasi paroni Munshausenin kaltaiset mytomaanit töihin jolloin luotiin toinen satu – satu evoluutiosta.

  Aitoja punasoluja tyrannosaurus rexin fossiililuissa? Se kuulostaa järjettömältä niille, jotka uskovat, että nämä dinosauruksen jäännökset ovat vähintään 65 miljoonaa vuotta vanhoja. Se on tietysti paljon vähemmän yllätys niille, jotka uskovat Genesikseen, jolloin dinosaurusten jäännökset ovat korkeintaan muutaman tuhansia vuosia vanhoja.
  Tyrannosaurus Rex
  https://images.almatalent.fi/cx35,cy0,cw570,ch427,650x/https://assets.almatalent.fi/image/0de8f670-4638-52b4-9482-1fbf2c5d1486
  Dino-blood and the Young Earth
  http://www.talkorigins.org/faqs/dinosaur/blood.html

  RTUsta voidaan helpommin perustella `litteän` maan olemassaolo kuin pyöreän.
  The Flat-Earth Bible
  https://www.lockhaven.edu/~dsimanek/febible.htm#:~:text=Henry%20Morris%2C%20president%20of%20the%20Institute%20for%20Creation,as%20evidence%20for%20the%20sphericity%20of%20the%20earth.

  Maan asemo tullaan restauroimaan ja siitä seuraavat merkit. Tuleva ihmiskunnan historian suurin maanjäristys kuvataan tällä tavalla: `Maa murskaksi musertuu, maa halkee ja hajoaa, maa horjuu ja huojuu. Maa hoippuu ja hoipertelee niinkuin juopunut, huojuu niinkuin lehvämaja. Raskaana painaa sitä sen rikkomus, se kaatuu (נפל = naphal = heitetään alas, putoaa) eikä enää nouse` (Jes 24:19-20).

  Maankuori halkeaa ympäri tellusta seuraavan linkin seismisen aktiviteetin osoittamassa vyössä – linjalla; Välimeri, Punainen meri, Himalaja, Indonesiasta Kanshatkaan, Alaskan etelä rannikko, Usan länsirannikko ja Väli-Amerikasta Bibraltarille.
  https://blogs.helsinki.fi/leppatat/files/2016/02/Purkauksia-ja-j%C3%A4ristyksi%C3%A4-e1456752906522.png

  Kosminen kataklysmi (κατακλυσμός = kataklysmos) tulee ravisuttamaan maaplaneettaa toistamiseen. Ensimmäisen kerran se tapahtui AWOn lopussa ja toisen kerran tulee toteutumaan NWOn lopussa kun maaplaneetta palaa alkuperäiselle lähempänä Aurinkoa kiertävälle kiertoradalleen jolloin:
  `Kuun valo on oleva kuin auringon valo, ja auringon valo on oleva seitsenkertainen` (Jes 30:26) ja
  `Neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella. Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian` (Jon 16:8-9).

  `Taivaitten voimat järkkyvät`! Taivaitten voimat ovat jo järkkyneet. Merkit Auringoissa ja tämän Aurinkokunnan planeetoissa ovat jo olemassa – sitä ei vain uskalleta kertoa – ettei syntyisi paniikkia – mutta tämä salaisuus ei tule pysymään piilossa – vaan se tulee jokaiselle maan asukkaalle ilmeiseksi – katsokaahan vaan!

  `Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät` (Mat 24:29).
  `Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät` (Luu 21:26).

  Aurinkoroihut tulevat olemaan se laukaiseva tekijä joka saattaa tämän planetaarisen järjestelmän käymistilaan. Tämän takia ihmiset ovat alkaneet valmistautumaan ja kaivautuvat nyt kallioiden uumeniin. Maanalaiset kaupungit ovat tosiasia eikä niitä tarvitse perustella.
  Auringon soihtu: Flare (roihu)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Auringon_soihtu

  Tämä muutos sysää liikkeelle dominoefektin jolloin seuraavat luetteloidut ja luetteloimatta jääneet tapahtumat laukeavat päälle eikä niitä voida estää. Taivaalta alkaa sataa haitallisia objekteja yhä kiihtyvällä tahdilla ja maaplaneetta joka toimii kuin suuri dynamo – jonka sähkömagneettiset avaruuden virtaukset pohjoisnavalta kulkien läpi ja suihkuten ulos etelänavalta – häiriintyvät jolloin merkit maan päällä näyttäytyvät.

  1.) Asteroidit: Potentially hazardous object
  https://en.wikipedia.org/wiki/Potentially_hazardous_object
  2.) Avaruusromu: Space debris
  https://en.wikipedia.org/wiki/Space_debris
  Map of every known piece of space debris orbiting
  https://external-preview.redd.it/537-USmJDKr3Xw-HwjYFiZHjW54f9ngYNfKR3jXB0LY.jpg?auto=webp&s=a08b7a74dc6c983dd01008e7f3c81485270f6fda
  3.) Maanjäristykset: Earthquake
  https://en.wikipedia.org/wiki/Earthquake
  Earthquake epicenters occur mostly along tectonic plate boundaries, and especially on the Pacific Ring of Fire.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Earthquake#/media/File:Quake_epicenters_1963-98.png
  `Tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niinkuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi ja taivaan tähdet putosivat maahan, niinkuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa` (Ilm 6:12 – 13).
  `Tuli suuri maanjäristys, niin ankara ja suuri maanjäristys, ettei sen vertaista ole ollut siitä asti, kuin ihmisiä on ollut maan päällä` (Ilm 16:18).
  4.) Tulivuorenpurkaukset: Types of volcanic eruptions
  https://en.wikipedia.org/wiki/Types_of_volcanic_eruptions
  5.) Tsunamit: Tsunami
  https://en.wikipedia.org/wiki/Tsunami

  Pilvenpiirtäjät: Skyscraper
  https://en.wikipedia.org/wiki/Skyscraper
  Maailman korkeimmat rakennukset
  https://i.visual.ly/images/tallest-buildings-in-the-world_50290c342eb4b_w1500.jpg
  Minun edessäni vapisevat meren kalat ja taivaan linnut ja metsän eläimet ja kaikki maassa liikkuvat matelijat ja kaikki ihmiset, jotka maan pinnalla ovat; ja vuoret luhistuvat, ja vuorenpengermät sortuvat, ja kaikki muurit sortuvat maahan` (Hes 38:20).

  Kosmisesta katalysmista ja sen vaikutuksista on kirjoittanut mm Immanuel Velikovsky teoksissaan `Worlds in Collision` ja `Earth in Uppheaval`.
  Immanuel Velikovsky (1895 – 1979)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Immanuel_Velikovsky?msclkid=7487c468aea411ec8710b4fc19e4a5b3

  Tässä oli se viitekehys (konteksti) jonka pohjalta tulen jatkossa paljastamaan nykyisen lääketieteen ja muinaisen `lääketieteen` välisen yhteyden. Tällä on vinssi tarkoituksensa – sitä vain ei huomata. Itseasiassa Illuminaatin `jumalat` joiden manifestaatiota nyt puuhaillaan ,,, jatkuu joskus tuonnempana ,,,

  `[Ihmisten pojat] niinä päivinä ottivat maan karjasta, vainion eläimistä ja taivaan linnuista, ja opettivat eläinten sekoituksia yhdestä lajista toisen kanssa` (Jas 4:18).
  Book of Jasher
  https://en.wikipedia.org/wiki/Book_of_Jasher_(biblical_references)
  Jasherin apokryfikirja suomeksi
  http://www.apokryfikirjat.com/jasher.htm

  Plusääni(4)Miinusääni(7)
 4. No mikä ihmeen jeesuskanava se on tästäkin tullut? Hyvä artikkeli pilataan jeesuksilla taas! Missä voisi nykyään keskustella/lukea uutisia ilman näitä joka paikan jeesustelijoita jotka ulkoistavat OMAN TEKEMISEN JA TAHDON jolleen ulkopuoliselle pilven reunalla istuvalle partasuulle..?

  Siis oikeasti!

  Plusääni(6)Miinusääni(14)
 5. Kiinassa jyllää Zero virus , Z ??? Tämähän tulee olemaan Putinin vika.

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 6. Perse edellä puuhun ja käsillä ei sitten auteta!

  Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen menivät USA-vetoiseen Natoon ,,,
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/suomi-antoi-ensin-historiallisen-nato-hakemuksen-jens-stoltenbergille-brysseliss%C3%A4/vi-AAXoUaa?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=d0437db375fe4c66af20bcf03adc60c9

  Tämä on vitsi:

  Suomalainen, ruotsalainen, norjalainen ja amerikkalainen kilpailivat siitä kuka heistä on älykkäin.
  Ruotsalainen sanoi, että hän on niin älykäs, että tietää Naton olevan sotilasliitto.
  Suomalainen sanoi, että hän on niin älykäs, että tiesi sen jo syntyessään.
  Norjalainen siihen, hän on niin älykäs, että tietää amerikkalaisen olevan heistä älykkäin.
  Amerikkalainen sanoi olevansa niin älykäs, että tietää norjalaisen olevan oikeassa.

  Mutta tämä ei ole vitsi:

  Tuo mitä tuossa edellisessä videossa näytettiin ei ole kuulemma vitsi. Vitsi ei kuulemma ole sekään että videon osoittamaan tilanteeseen jouduttiin sen vuoksi koska Pohjoismaiden turvallisuuspoliittisessa ympäristössä oli tapahtunut muutos. He näyttävät olevan tuiki tosissaan!
  Videon todistusvoimalla tiivistyi pohjoismaalainen sotilaallinen yhteistyö kun Suomi ja Ruotsi luovuttivat Nato-jäsenhakemuksensa norjalaiselle. Kaiken takana oli/on/tulee olemaan amerikkalainen.
  Norjalle ja Ruotsille Nato-liittyminen tarkoittaa poliittista löyhää liittoutumista erillisine ehtoineen.
  Tästä poikkeaa selvästi Suomen tiukka Natoon liittoutuminen joka tarkoittaa sotilaallista liittoutumista ilman mitään ehtoja.
  Sopimuksen mukaan Norjan ja Ruotsin maaperälle Nato ei voi asettaa sotilastukikohtia tai ydinaseistusta mutta Suomen maaperälle Naton sotilastukikohdat ja ydinaseiden tuominen on mahdollista vaikka toisin väitetäänkin.

  Näin Erdoganin Nato-ärhentely Suomelle ja Ruotsille näkyi Turkin mediassa
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/n%C3%A4in-erdoganin-nato-%C3%A4rhentely-suomelle-ja-ruotsille-n%C3%A4kyi-turkin-mediassa-vaikka-he-ilmoittaisivat-ett%C3%A4-luovuttavat-terroristit-meille-emme-usko-heit%C3%A4/ar-AAXn5x8?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=3f65d330a80448ffbcc9298f40744621

  Suomi on geopoliittisesti ja -strategisesti sen verran merkittävässä asemassa oleva alue että Länsiliittouma (USA-vetoinen Nato) tulee tekemään kaikkensa jotta Suomi saadaan ajettua Naton täysjäseneksi. Kun USA/Nato on saanut noinkin tukevan otteen Suomesta niin se ei luonnollisesti päästä irti.
  Mikäli näin ei tulisikaan käymään niin näin tulisi sittenkin käymään koska kiukkuinen Länsiliittouma ja kiukkuiset suomalaiset poliitikot vahvistaisivat Isäntämaasopimuksen samoilla ehdoilla kuin oletetun Nato-sopimuksen. Näin he saisivat pelastettua julkisuudessa menettämänsä kasvot ja joutumasta naurunalaisiksi.
  Ruotsi voidaan hyvinkin `uhrata` Turkki-kortilla Naton ulkopuolelle mikä on ollut alkuaankin tarkoitus mutta ei Suomea koska se uhrataan oikeasti `jalomman` päämäärän saavuttamiseksi eli sodan aloittamiseksi Venäjää vastaan Suomen maaperällä.
  Mutta Ruotsi voidaan jopa hyväksyä Naton `jäseneksi` sen omilla ehdoilla jolloin petos Suomea kohtaan olisi maksimaalinen. Seuratkaahan vaikka alkavaa keskustelua jossa Ruotsia irrotellaan ja samanaikaisesti Suomea sidotaan. Ruotsillahan on tunnetusti `kissan moraali` ja se loikkaa aina sinne missä on paremmat muikut.
  Tämän takia Suomen tasavallan presidentti meni ratkaisevalla (Nato-päätös)hetkellä Ruotsiin ja jatkoa seuraa. `Houston, Houston we have a broblem` ,,,!

  Presidentti Niinistö Washingtoniin tapaamaan Joe Bideniä Ruotsin pääministeri Anderssonin kanssa
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/presidentti-niinist%C3%B6-washingtoniin-tapaamaan-joe-bideni%C3%A4-ruotsin-p%C3%A4%C3%A4ministeri-anderssonin-kanssa/ar-AAXnlaR?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=8c7f35f9f47443f1bd80103c404750ed

  Venäjä seuraa luonnollisesti kehittyvää tilannetta jossa Suomen Nato-jäsenyys on enää yks` ja hailee!

  Lavrovin mukaan Suomen Nato-jäsenyydellä ei ole suurta merkitystä, Venäjä karkottaa kaksi suomalaisdiplomaattia
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/lavrovin-mukaan-suomen-nato-j%C3%A4senyydell%C3%A4-ei-ole-suurta-merkityst%C3%A4-ven%C3%A4j%C3%A4-karkottaa-kaksi-suomalaisdiplomaattia/ar-AAXmNxk?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=3f65d330a80448ffbcc9298f40744621

  Me olemme herättelemässä Idän Karhua. Sen toinen silmä on jo raollaan!

  Plusääni(3)Miinusääni(3)
 7. Seuraava pandemia tulee olemaan ”ydinuhka”. Varmaankin taas pitää piiloutua pulpetin alle? Muistattehan ”Duck and Cover” –> https://odysee.com/@FlatFact:1/atom-bomb-just-duck-and-cover:a

  https://www.mojvideo.com/video-the-nuclear-atom-fraud-as-sold-to-us-by-hollywood-in-the-1950-s/298395db3298769b69bc

  Laskeuma ja ydinsäteilyn tieltä evakuoinnit ovat landclear (suomeksi ryösto). Esim. Tšernobylin ympäristö ja Pripjatin silloinen moderni kaupunki ryöstettiin välittömästi kaikesta arvokkaasta heti 90-luvulla (jopa ovien messinkiset kahvat vietiin), heti kun asukkaat saatiin evakuoitua. Ei siellä mikään säteillyt.

  It’s a nukular hoax.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
   1. Ei onnettomuus, vaan huijaus. Uhka, jolla silloin peloteltiin ei ollut sen todellisempi kuin mikään muukaan uhka, jolla meitä jatkuvasti pelotellaan. Todellisia katastrofeja jos jossain sattuu, niin se pidetään erittäin tarkasti julkisuudelta piilossa. Jos kuulit siitä, sinun oli tarkoitus kuulla. Pelko, vapaudenriisto ja inflaatio ovat ainoat aseet mitä valtaeliitti käyttää. Kaikki ihmeaseet ja maagiset energianlähteet sekä niihin liittyvät onnettomuudet ovat kusetusta.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. Ainutlaatuinen 9/11 – debunkkaus. Paljon yksityiskohtia – mistä en tiennyt. Ne feikkasi jopa uhrit!
  https://fakeotube.com/video/4858/911-fraud

  Noin siis reilu 20 – vuotta sitten.

  Varsin pelottavaa mihin nykyään pystytään;
  https://www.bitchute.com/video/q2qFDbFEGAdd/

  Tämän takia – kyseenalaistakaa kaikki mitä ruutujen välityksellä esitetään. Sumutus on aina ollut osa sodankäyntiä.
  Elämme maailmassa jossa meille on valehdeltu niin paljon niin usein ja niin kauan, että MAHDOLLISESTI useat asiat mitä luulemme tietävämme on itse asiassa valetta ja mikä muodostaa todellisuutemme on huijausta. Fiktiota.

  Elämme lopun aikaa, josta Paavali kirjoitti: ( 2.Tess) mm. näin::
  “…silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
  2:9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
  2:10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
  2:11 Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
  2:12 että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.”

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
 9. Samaan aikaan kun pölvästit seuraavat LBGTQ-mädätys Euroviisuja, idioottilätkää, ja jotain viheliästä NATO -sirkusta, hallitus on antamassa WHO:lle täydet valtuudet hoitaa tulevia Pandemioita. WHO:n norsunluutornista tulee jatkossa käskyt milloin pandemia julistetaan (määritelmä muutettu siten että mikä tahansa nuha voi olla pandemia tarvittaessa) miten kaikki jäsenmaat hoitavat pandemioita, millaisiin rajoitustoimiin lähdetään, rokotussarjat ja -pakot, maskipakot, karanteeniasiat jne jne. WHO:n kanssa solmittu sopimus menee maiden itsemääräämisoikeuden yläpuolelle ja nullifoi perustuslain. Ihan samahan se on tähänkin asti ollut keitä tuonne äänestää, mutta tämän jälkeen ei auta vaikka läpi pääsisi jokunen täyspäinenkin.
  Viimeiset pari vuotta oli vasta alkusoittoa ja kansan totuttelua todelliseen totalitarismiin.

  Kaikki mitä haluat ko. sopimuksesta tietää ja josta media vaikenee totaalisesti, löytyy täältä:
  https://jamesroguski.substack.com/p/pandemic-treaty?s=r

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 10. Orpo Petteri yllytti ajankohtaisohjelmassa rikokseen. Sinänsä tämänkaltainen ulostulo ei tule näyttämään hyvältä Kansallisen Kokoomuspuolueen kannatusmittauksessa jonka mukaan heidän suosionsa olisi jopa 24 %. Olkoonkin että suosion mielipidemittaukset saadaan näyttämään miltä halutaan.
  Seuraavan hallituksen vetovuoroon kansallinen kokoomus siirtyykin joten kannattaa peukaloida mielipidemittauksia jatkossakin että säilyttää suosituimmuusasemansa. Hehän tulevat silloin – hallitusvastuunsa aikana – käyttämään valmiuslakia.
  Tässä ovat ensimmäiset askeleet Suomessa siihen suuntaan kun turvapaikanhakijoista tehdään pelivälineitä eli maahanmuutto politisoidaan.
  Kysymyksessä oli keskustelu ns. `välineellistetystä maahanmuutosta`. Välineellistetty maahanmuutto oli viimeksi tapetilla Puolan/Valko Venäjän tilanteessa. Puolan vastaisella rajalla Valkovenäjän puolella oli tuhansia pakolaisia – joista aika lailla naisia ja lapsia – pyrkimässä rajan yli Eurooppaan.
  Puolan rajalle rakennettiin aita eikä heitä päästetty sisään ja aseistetut vartijat pitivät yllä pelotevaikutusta.
  Olemme Euroopan unionin jäsenmaa jossa kansallinen parlamentti on toissijainen ja Euroopan parlamentti ensisijainen. Niinpä kansalliset pyrkimykset pitäisi alkaa nähdä kapinointina koska esimerkiksi maahanmuuttolainsäädännön suhteen ei ole tulkinnanvaraa.
  Keskusteluun osallistui myös Riikka Purra joka oli silminnähden töpinöissään koska joku oli jo ehtinyt kysyä mielipidettä Venäjältä tulevien pakolaisten kyseessä ollessa jopa Euroopan pakolaisasioista vastaavan instanssin suunnasta – eikä olisi päästy esiintymään tietämättöminä.
  Orpo Petterin mielestä suomalaisten pitäisi ostaa aikaa eurooppalaisen lainvalvontainstanssin tutkinnon kautta Suomen laittaessa kansainvälisen lainsäädännön vastaisesti rajat kiinni Venäjältä suuntautuvalta pakolaisaallolta.
  Mikäli mediarummutukseen Venäjän sotakoneen heikkoudesta ja Ukrainan sotakoneen voitokkuudesta on uskominen niin turvapaikan hakijoiden länteen pyrkiminen olisi perusteltua. Media on lööpittänyt jatkuvasti miten Venäjä on epäonnistunut Ukrainassa. Lisäksi media on antanut kuvan ikään kuin Ukraina voittaisi lopulta koko sodan.
  Venäjän sotakoneen tappioista on otsikoitu ties kuinka paljon ja Venäjän armeija on joutunut lehdistön mielestä perääntymään jne.
  Tottakai tämän pitäisi lisätä pelkokerrointa venäläisessä siviiliväestössä joka sitten pyrkisi turvapaikanhakijoiksi länteen. Mutta onko meillä suomalaisilla varaa siihen. On! Ainakin Euroopan komission virallisen kantokykyluokituksen mukaan.
  Suomi näyttää ainakin Eu-komission mielestä hyvinkin pystyvän vastaanottamaan Venäjältä tulevia turvapaikanhakijoita yli 62 miljoonaa maahanmuuttajaa. Kirjoitan tähän vielä tuon luvun ettei jää epäselväksi – kuusikymmentäkaksimiljoonaa.
  Tällä tavoin Euroopan unionin ja kunkin jäsenvaltion mahdollinen väestökapasiteetti on arvioitu. Tiheysjakauma on laskettu jakamalla Euroopan unionin tiheyskapasiteetti kunkin jäsenvaltion yksilöllisellä kapasiteetilla.
  Tämä taulukko:
  https://static.mvlehti.net/uploads/2016/08/1470850792247screensave.png
  Ihan ensimmäiseksi meidän tulisi evakuoida koko Etelä-Venäjä aina Moskovaa myöten ja saattaa heidät turvaan Ukrainan voitokkaan armeijan tieltä Suomeen. Ihan totta! Näinhän media on antanut ymmärtää että Ukraina olisikin voittamassa koko sodan ja siviileihin kohdistuvat kostotoimet olisivat varmat koska ukrainalaisillahan on juuri tästä kokemusta.
  Ja sitä mukaa kuin Ukrainan voitokas armeija etenee sisävenäjällä on heidän tieltään vastaanotettava lisää turvapaikanhakijoita Suomeen jolloin Pietarin koko väestö ympäröivine alueineen on saatava mukaan turvapaikkaohjelmaan.
  Kansainvälinen lainsäädäntö estää tehokkaasti kansalliset lait ja kaikki tapahtuu laillisesti. Mutta jos Orpon ja Purran suunnittelemat `rajat kiinni` politiikka alkaa hyvin kenkkuilemaan ja tilanne menee aidan rakentamiseksi ja muutenkin hulkiganismiksi niin tilataan paikalle kriisinhallintaan keskittyneet JEF-joukot rauhoittamaan tilannetta ja jonka erityisosaamiseen kuuluu ennaltaehkäistä kriisejä.
  Joint Expeditionary Force
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Joint_Expeditionary_Force

  Liite:
  Euroopan komission raportti vuodelta 2010:
  Study on the feasibility of establishing a mechanism for the relocation of beneficiaries of international protection:
  https://static.mvlehti.net/uploads/2016/08/eu-com-final-report-relocation-of-refugees.pdf
  Suomen kantokyky määritelty Liitteessä 1 – 13.

  Plusääni(5)Miinusääni(5)
 11. Nolla piikkiä, nolla testiä. Piiritysjoukot lähestyvät, ehkä Jumala varjelee ehkä ei. Taistelu tomumajoista ja niiden DNA:sta tiivistyy. Sielu on kuolematon ja nyt on oltava tarkkana sen suhteen, mihin se kuoleman jälkeen joutuu. Hyvä Jumala, älä koskaan enää anna itseni joutua tekemisiin suomalaisten pölkkypäiden kanssa, jotka uskovat joka ikisen psyop-operaation, joka heihin kohdistetaan ja antavat ensin sortaa ja vainota itseään ja alkavat sitten vainoamaan kanssaihmisiään.

  Henkisesti sairaat vainoavat terveitä luulottelutaudeillaan. Rauhaa rakastavia vainotaan. Terveitä moraaliarvoja vaalivia vainotaan. Maailmasta on tullut kirjaimellinen helvetti maan päälle ja ihmiset toimivat sen piinaavina demoneina. Jos haluat demoniksi, sinun tarvitsee vain uskoa se valhe, jota valevaltamediat, nämä Hesarit, Ylet, MTV3:et ja iltapäivä-paskat sinulle syöttävät. Maailmassa ei ole koskaan ollut helpompaa tulla demoniksi. Ensin sinusta tulee harrastelijademoni ja kuolemasi jälkeen joudut ikuiseen helvettiin, koska sinut on katsottu oivalliseksi saatanan yhteistyökumppaniksi ja Valheen Isän kanssavalehtelijaksi. Olet vapaata riistaa saatanalle ja ansainnut ikuisen kidutuksen helvetissä syntiesi vuoksi, kaikki vain siksi että uskot valheisiin ja aloit kiduttaa kanssaihmisiä luuloillasi ja valheillasi ja, jos olet joku lääkäri, niin taikuuksillasi.

  Vastalääke valheisiin löytyy Raamatusta, ehkä Jumala hyväksyy muutkin totuuden lähteet. Jumalan hylkäävä materialistinen tiedeuskonto on kuitenkin varma tie helvettiin, ensin maanpäälliseen ja sitten tuliseen järveen yhdessä Paholaisen ja hänen palvelijoidensa kanssa:

  ”Paholainen, niiden eksyttäjä, heitetään siihen tuli- ja rikkijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja niitä piinataan yötä päivää, aina ja ikuisesti.” (Ilm. 20:10).

  Plusääni(9)Miinusääni(3)
 12. Ei ole olemassa viruksia. Ei ole virustautia nimeltä ”Covid-19” (korona). Ne oireistot, joita kausiluonteisesti ja usein myös ihmisten olosuhteiden muuttuessa esiintyy ja joita on kutsuttu vaihtelevasti flunssaksi, influenssaksi tai koronaksi, ovat elimistön terveellistä myrkynpoistoa, kehon ajoittainen puhdistusoperaatio. Ei ole olemassa koronavirustestiä (sellaista, mitä ei ole olemassa, ei voi testata); koronatesti, ns. PCR-testi, on diagnostisessa tarkoituksessa käytettynä puhdas huijaus. ”Koronatapaukset” ovat tuon huijaustestin tuloksia, huijausta. Maailmassa tai Suomessa ei ole ollut ainoatakaan koronatapausta. Ns. koronarokote ei ole rokote koronavirusta vastaan, koska koronavirusta ei ole olemassa. Koronarokote – ja kaikki rokotteet – on murharokote, massamurhaväline ja depopulaatioväline.

  ”Koronaa” julistavat tahot – THL, hallitus, poliittiset eduskuntapuolueet, terveysviranomaiset, professorit, lääkärit, sairaanhoitajat, ”asiantuntijat” ja tiedotusvälineet – ovat pelkkä huijarijengi, kuin ”Helvetin enkelien” rikollisjengi. Kaikki nuo tahot kuuluvat tyrmään, jos maassa lakia noudatettaisiin ja rikoslakia sovellettaisiin.

  Kansamme keskuudessa vallitseva usko viruksiin ja rokotuksiin on kaiken käsityskyvyn ja kaiken harkinnan pimentävää taikauskoa, joka hiljalleen tappaa kaiken täältä.

  Rokotuksista tuli silmieni eteen äskettäin tällainen video:

  https://odysee.com/@HumanitysVault:a/A-SHOT-IN-THE-DARK—Cancer-Did-Not-Exist-Before-Vaccinations:9

  (A SHOT IN THE DARK – Cancer Did Not Exist Before Vaccinations).

  Arviointia koronarokotusten aiheuttamien haittavaikutusten ja kuolemien määristä Suomessa, perustana USA:n luvut ja arviot haittavaikutusten raportointiprosentista:

  On arvioitu (Steve Kirschin laskema arvio), että USA:ssa rokotteiden haittavaikutuksista raportoidaan n. 2,5% (yksi 41:stä). Saksassa on arvioitu lähes sama luku (yksi 40:stä raportoidaan).

  USA:ssa on VAERS-niminen rokotteiden haittavaikutusten raportointijärjestelmä, ja sinne tulee raportteja USA:n lisäksi myös joistakin muista maista. Seuraavassa vain USA:n luvut.

  Joulukuusta 2020 lähtien VAERS:iin on raportoitu n. 840 000 koronarokotteiden haittavaikutusta, joista n. 83 000 on vakavia haittavaikutuksia ja n. 13 500 kuolemia. Koska todelliset määrät ovat 41 kertaa suuremmat, päädytään seuraaviin arviolukuihin:

  USA:ssa koronarokotteet ovat aiheuttaneet 34,4 miljoonaa haittavaikutusta, joista 3,4 miljoonaa on vakavia haittavaikutuksia ja 553 500 kuolemia.

  USA:ssa on n. 330 miljoonaa asukasta. Suomessa on 5,5 miljoonaa asukasta. Suhde on 1/60.

  Asukasmäärään suhteutettuna (luvut jaetaan 60:llä) koronarokotusten aiheuttamien haittavaikutusten arvioidut määrät ovat Suomessa seuraavat:

  Haittavaikutuksia 574 000, joista 56 700 vakavia haittavaikutuksia ja 9 225 kuolemia.

  Ovatko Suomen hallitus ja THL tappaneet koronarokotteilla lähes väkipakolla 10 000 suomalaista, vammauttaneet vakavasti ja ehkä pysyvästi 57 000 suomalaista ja vahingoittaneet kaiken kaikkiaan lähes 600 000 suomalaista?

  Onko tuo koronarokotteilla aiheutettu tuho vasta alkua? Onko hallituksella ja THL:llä tarkoituksena tappaa jatkuvilla, vuosikausia kestävillä rokotuksilla esim. 95% Suomen väestöstä ja jättää eloon jääneet orjiksi, tekemään työt? Onko tarkoitus keksiä yhä uusi valepandemioita ja niihin yhä uusia myrkkypiikityksiä? Ovatko hallitus, THL ja tiedotusvälineet pelkkä kansanmurhakoneisto, kansanmurhaoperaatio?

  Yksi THL:n, hallituksen ja suomalaisten ”valvontaviranomaisten” harjoittama huijaamisen muoto on, kuten muuallakin maailmassa, nykyisin se, että rokotehaittavaikutuksia ja rokotekuolemia sanotaan koronan oireiksi, koronan aiheuttamiksi kuolemiksi, koronan leviämiseksi, koronan riehumiseksi edelleen jne. He myrkyttävät ihmiset ja koko kansan myrkkypiikeillään ja sanovat myrkytysten oireita ja kuolemia koronan oireiksi ja koronakuolemiksi ja ”osoitukseksi siitä, ettei korona ole vielä ohi.”

  Koronarokotteiden vaarallisuudesta on yllin kyllin levitetty tietoa kaikkialla maailmassa, myös Suomessa. Sen vuoksi lausun mielipiteenäni:

  Rokottaminen, joko konkreettisesti tai pakottajana, määrääjänä tai suosittelijana, on harkittu murhayritys tai harkittu murha. Joka rokotuttaa lapsensa tai saa jonkun muun ottamaan rokotteen, syyllistyy murhayritykseen tai murhaan. Joka päättää itse ottaa rokotteen, syyllistyy itsensä vammauttamiseen tai itsemurhaan.

  Murhayritys ja murha on tuomittava lain mukaan. Elinkautinen vankeus on säädettävä perusrangaistukseksi.

  Vaadin välittömästi lopettamaan kaikki rokotukset Suomessa lopullisesti. Rokotusten kerjääminen ja vaatiminen on julistettava rikolliseksi teoksi. Rokotteiden valmistaminen on kiellettävä. Kansalle on virallisesti ja välittömästi ilmoitettava, ettei viruksia ole olemassa ja ettei rokotuksia tarvita.

  Nykyinen taikauskoinen ilveily on lopetettava kerta kaikkiaan.

  Ei ole olemassa viruksia. On olemassa vain murhaajia, kavalia massamurhaajia, massoittain.

  Vesa-Ilkka Laurio
  lääketiet. lis. (eläkk.)

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
   1. Kukaan ei ole sinua tai muitakaan kieltämässä ottamasta vaikka joka päivä rokotetta. Tyhjäpäänä et tietenkään ole tietoinen siitä, että k-rokote perustuu aivan toisenlaiseen teknologiaan kuin ne turvallisemmat perinteisen teknologian rokotteet, joita olet jo pienestä pitäen saanut. K-rokotteen levittäjät tietävät uuden teknologian riskit ja siksi iso osa annoksista on ollut placeboa. USA:laisissa tutkimuksissa noin 5% rokotteista on todettu jo lyhyellä aikavälillä ongelmien aiheuttajiksi. Suomessa prosentti lienee hieman pienempi. Pidemmän aikavälin ongelmista ei ole tietoa, mutta niitä esiintyy ja osa niistä pyritään naamioimaan ”pitkän koronan” aiheuttamiksi. Hyvällä onnella varustettu voi ottaa montakin annosta ongelmitta, mutta riski kasvaa annos annokselta.

    Kukaan ei voi kiistää sitä, että k-rokotteiden testausproseduuri on ollut erittäin puutteellinen. Puutteellisessa ja lyhyessä testausvaiheessa on kuitenkin havaittu epätavallisen paljon ongelmia ja sivuvaikutuksia. Normaalissa tilanteessa tuote ei olisi koskaan päässyt markkinoille, mutta nyt se pääsi hätätila-hyväksynnän vuoksi. Jokainen voi tykönään päätellä sen, onko korona-epidemia ollut ”pandemia”- hätätilaluokituksen arvoinen. Terveille se ei ole ollut uhka missään vaiheessa. Myös viruksen väitetty voimakas oireettomien kautta leviäminen on todettu tarkoitushakuiseksi valheeksi. Tällä on kuitenkin perusteltu stalinistinen rokottamattomien vaino. Rokotetut itse asiassa hautovat uusia variantteja ja levittävät niitä rokottamattomia tehokkaammin.

    Mutta yhtä kaikki itsekeskeisellä viisastelullasi olet totalitarismin ja teknokraattisen dystopian asialla etkä siis lainkaan ymmärrä koko asian pointtia. Aivan tyypillinen suomalainen pikku tyhjäpää siis ja eräs pikkutekijä kokonaisuudessa, joka sysää meitä kohti kansainvälisen eliitin havittelemia rankkoja väestönhallintohjelmia, joihin kuuluu myös väestöjen pääluvun vähennys. Politiikkaa ja oikeusjärjestelmää on jo muutettu ja perustuslaki ja sen takaama oikeusturva virkavaltaa ja sitä ohjaavia voimia vastaan on jo käytännössä Suomessa lopetettu. Kukaan ei täällä kuuntele pientä kansalaista, jos tämä asettuu kyseenalaistamaan valtamedioiden levittämiä narratiiveja. Korona ja Ukrainan kriisi ovat käytännössä lopettaneen sananvapauden ja kaikki muutkin kansalaisoikeudet Suomessa. Vain ulkoapäin ohjelmoidut tyhjäpäät riemuitsevat.

    Ota myrkkysi, jos haluat, mutta pakotettuna itse en tule niitä ottaman, vaan kuolen mieluummin. En sure kuolemaani, koska pääsen teidän typerysten keskuudesta pois. Mikä ihana siunaus!

    P. S. Kanada tarjoaa jo eutanasia-mahdollisuutta, niille jotka eivät kestä maan uudenlaista kommunismia, johon kuuluu poikkeuksellisen raju myrkkypiikkeihin pakottaminen. Tarjous on totisesti houkutteleva, eräänlainen inhimillinen kompromissi ja kädenojennus kommunisteilta heidät piinaamilleen ihmisille. Milloin tämä mahdollisuus avautuu Suomessa?

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. Ei tarvita. Koko ”jäykkäkouristus” jonkin mikrobin toksiinin aiheuttamana on huijaus. Mikään bakteeri ei eritä vaarallisia toksiineja (vain kun bakteeri syö saprofyyttista tehtäväänsä toimittaessaan jotakin hajoavaa tai hajonnutta kudosta tai ainesta, silloin syntyy sen prosessin aiheuttamia myrkyllisiä tuotteita, jotka ”myrkyttävät” myös bakteerin. Kyseessä on silloin myrkytys, esim. ruokamyrkytys stafylokokkiin yms. liittyen, ei infektio).

    Ns. jäykkäkouristusbakteeri Clostridium tetani on aivan tavallinen bakteeri, joka kuuluu normaalin suolistofooraamme suolistossa. Sitä on jokakaisella meistä koko ajan, eikä se koskaan myrkytä ketään, eikä mitään ”tarttumista” koskaan tapahdu. Mikään bakteeri ei ole vaarallinen. Ne ovat kehojemme ”siivousjoukko”, jotka rientävät sinne, missä siivoamista tarvitaan.

    Jäykkäkouristusrokotteessa on jotain ”jäykkäkouristusbakteerin toksiinia” (sellaista ei ole olemassa), jopa kuulemma 50 kertaisesti ”tappavaan annokseen nähden”, mutta niin, että myrkyn ”myrkyllisyys” on hävitetty formaldehydillä. Lisäksi rokotteessa on alumiinia.

    Rokotteen tarkoitus on synnyttää proteiineja (eivät siis ole mitään spesifisiä ”vasta-aineita”), jotka toimivat toksiinia vastaan, mutta kuinka myrkyttömäksi tehty aine voi synnyttää mitään spesifisiä proteiineja. Sen sijaan kaikki rokotteen aineet – vieraita keholle kun ovat – ovat keholle ”myrkkyjä”, ja luonnollisesti keho synnyttää puolustavia proteiineja, jotka eivät ole spesifisiä millekään. ”Ne vasta-aineet” ovat myrkytyksen mitta, eivät muuta.

    Jäykkäkouristus (joka on siis myrkytystila) väheni jo 1950-luvulta lähtien, kun huonot hygieniset olot sodan jälkeen paranivat. !970- ja 1980- lukujen rokotusrynnistys ei vaikuttanut oireiston vähenemiseen lainkaan.

    Jäykkäkouristusrokote aiheuttaa tavallaan ”poliota” (= yleisiä myrkytysoireita), Guillain-Barre -syndroomaa, hermotulehdusta (!), trombosytopeniaa ja munuaistulehdusta.

    Itseänikin tämä alkoi kiinnostaa, ja keräsin aineistoa, jota aion lähipäivinä käydä läpi (ilmoittelen, jos uutta aihetta ilmenee). Mutta nyt olen käsityksessä, että tetanus erillisenä tautina on valhe. Rokote on vain bisneshuijaus.

    Plusääni(8)Miinusääni(0)
    1. Amazing! Kiitos Vesa-Ilkka.

     Olen törmännyt monesti aivan käsittämättömän vahvaan bakteerikammoon jopa kouluttauneiden ammattilaisten parissa ja heidän oppinsa on, että ”pahat bakteerit pitää tappaa antibiooteilla”.
     He olettavat myös, että ihmisen veri on steriiliä, joka on valhe.

     Tämä johtaa siihen, että antibiootteja määrätään lähes vaivaan kuin vaivaan. Ja tuhotaan kehon mikrobeja ja niiden tekemiä korjausprosesseja. Ja muitakin myrkkyjä määrätään. Joilla saadaan hetkeksi oireet seis, kunnes tauti jatkuu ”jälkitautina” kun keho on selvittänyt tämän lääkkeellä aiheutetun myrkytystilan. Luotetaan siis vain myrkynkeittäjiin. Ei tunneta kehon luontaisia korjausmekanismeja yhtään. Potilaat kärsivät ja jopa kuolevat.

     Sairaalakuolemia katsotaan sitten läpi sormien, koska selitetään että ”mitään ei voitu – taudinaiheuttaja oli liian vahva tällä kertaa”. Sairaalat siis murhaavat laillisesti. Suomessa jos ihminen kuolee sairaalassa – edes ruumiinavaus ei ole pakollinen.

     Useissa tapauksissa kävisi ilmi, että potilaat kuolivat liialliseen tai virheelliseen hoitoon tai lääkäreiden ymmärtämättömyyden seurauksiin. Aggressiivisia syöpäsoluja, huonoja bakteereja tai geenejä syytetään lähes aina. Syöpäsoluja, bakteereja, geenejä ja viruksia voidaan helposti syyttää potilaiden kuolemasta, koska ne eivät pysty puolustautumaan.

     Väitätetään vain, että ”hoito” ei toiminut, ”teimme kaikkemme, mutta vihollinen; virukset tai syöpäsolut olivat aivan liian vahvoja”, tai niin sanottu ”(kuvitteellinen) immuunijärjestelmä ei vain pystynyt selviytymään niistä.” Tällaiset lausunnot heikentävät lähes aina huomiota heidän omasta epäonnistumisestaan. Useimmat potilaat ja sukulaiset hyväksyvät nämä ”ammatilliset” näkemykset ja yleensä jopa kiittävät heitä kaikesta, mitä he ovat tehneet.

     Lähde:
     https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/01/18/antibiotics-the-sense-and-nonsense-of-anti-life-drugs/

     Esim. Ivermektiini keskeyttää oireet, mutta ei paranna. Tauti jatkuu usein myöhemmin ns. jälkitautina, kun keho on selvittänyt tämän loismyrkyllä aiheutetun myrkytystilan. Lähde:
     https://odysee.com/@dharmabear:2/Ivermectin-Friend-or-Foe-Spacebusters:9

     Ihmettelen siis, miksi tätä loismyrkkyä (Ivermektiini) edelleen hypetetään? Jopa ammattilaisten keskuudessa, esim. injektiopiikki.com -sivusto ja lääkäri Antti Heikkilä ja muutkin lääkärit suosittelevat Ivermektiiniä.

     Ei virus (jos niitä olisi edes olemassa) ole mikään loinen tai vastaava ”eliö” jonka voi myrkyttää pois. Määritelmän mukaan virus ei ole edes elävä olento, lähde: Wikipedia ja THL. Ei kuollutta proteeiinikuorella päällystettyä hiukkasta voi yrittää myrkyttää pois. Viruksella ei ole mitään metaboliaa, jolla se pystyisi ”imaisemaan” myrkyn sisäänsä. Viruksella ei ole suuta. Vielä ennen vuotta 1954 virus oli jopa määritelmällisesti myrkky. Myrkytätte siis myrkyllä pois toista myrkkyä. Mitä idiotiaa!

     Plusääni(6)Miinusääni(1)
 13. `Everything is going to be ok`! (Biden)

  Don`t worry be happy! (minä)

  Joe Bidenilta lausunto Suomen Nato-hakemuksesta, kommentoi myös Turkkia lyhyesti – `Turvatakuut` nousivat pöydälle
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/joe-bidenilta-lausunto-suomen-nato-hakemuksesta-kommentoi-my%C3%B6s-turkkia-lyhyesti-turvatakuut-nousivat-p%C3%B6yd%C3%A4lle/ar-AAXs6fz?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=1c60a0fa59a14ac5a6b15337d934de5b

  Länsiliittouman (USA/Nato) ja Suomi/Ruotsin kesken luotu YYA-sopimus eli sopimus ystävyydestä, yhteistoiminnasta ja keskinäisestä avunannosta aseellisesta varustautumisesta tarkoituksena sodan aloittaminen Venäjää vastaan ei ole vielä `kirkossa kuulutettu` – ei ainakaan Iisakin kirkossa.
  Iisakinkirkko
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Iisakinkirkko
  YYA eli Договор о дружбе, сотрудничестве и взаимной помощи, Dogovor o družbe, sotrudnitšestve i vzaimnoi pomoštši – USA/Nato ja Suomi/Ruotsin jäsenyysprosessin harmaana aikana tulee saattamaan Suomen taloudelliseen eristykseen muusta maailmasta. Suomen valtion talouden alasajo on alkamassa!
  Suomen taivaan yllä ei enää leiju sodan uhka vaan uhka on muuttunut todelliseksi. `Vie sinä minä vikisen tyyliin` tanssipartneri USA/Nato on saanut luvan ja seuraavaksi tullaan tekemään historiaa niin että parketti natisee vai sanoisiko paukkuu – siis isolla PAUKKUU.
  USA/Nato laivaston sotalaivojen läsnäoloa Itämerellä tullaan lisäämään, Yhdysvaltain ilmavoimien pommikoneet saatetaan paikalle ja lisäresursseja satsataan kyberuhkien torjuntaan sekä yhteisiä sotaharjoituksia tullaan näkemään.
  Kiinnittikö joku huomiota että nyt puhutaankin `Ruotsi-tapaamisesta` ja tiivistyvästä sotilaallisesta yhteistyöstä sotaharjoitusten muodossa ruotsalaisten ja yhdysvaltalaisten joukkojen kesken. Ruotsin puolustusministeri ei edes maininnut sotilaallisesta yhteistyön `mahdollisuudesta` suomalaisten ja yhdysvaltalaisten joukkojen kesken.
  Elikkä jos Suomi on niin toope ettei se älyä aloittaa sotaa Venäjää vastaan niin Ruotsi tulee aloittamaan sen sen puolesta yllyttäjänä. Mutta se tekee sen niin taitavasti ettei oman maan mansikkakaan tallaannu.
  Ruotsi ei ns. `varastanut showta` koska se pitää itsellään oikeuden palauttaa Isoveljen rooli pikkuveljeä Suomea kohtaan. Ruotsalaiselle valtioylpeydelle ei edes sovi sellainen kuin että skogfinnarna sanelisi sille yhtään mitään tai mistään. Juuri tätä ylpeyden heikkoutta Yhdysvallat nyt käyttää `divide et impera` periaatteella saadakseen kuristavamman otteen molemmista maista mutta ennen kaikkea Suomesta.
  Kuitenkaan varsinaista sopimusta YYAsta ei tietenkään allekirjoiteta jollaisen Suomi ja Ruotsi allekirjoittivat Britannian kanssa. Britannian nulliteetti paperi oli vain vedätys jonka mandaatti perustui jo olemassa oleviin pykäliin mutta toki Bidenin kabinetti vihjaa `toimista joita voidaan luonnehtia turvatakuiksi` `yhteisiä turvallisuus uhkia vastaan` ja `estääkseen tai kohdatakseen aggresion uhan`.

  Sanna Marin italialaislehdelle: Suomen maaperälle on tuskin kiinnostusta tuoda ydinaseita tai Naton tukikohtia
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/politiikka/sanna-marin-italialaislehdelle-suomen-maaper%C3%A4lle-on-tuskin-kiinnostusta-tuoda-ydinaseita-tai-naton-tukikohtia/ar-AAXsw5S?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=6b8dc791d08b4012a4b71667a90b64d1

  Juuri tämähän se on USA/Naton muodostaman nyrkin ensimmäinen tehtävä: Varustaa koko maa yhdeksi sotaleiriksi (USAn 52. osavaltioksi). Mitä noihin ydinaseisiin tulee niin oliko tuo jälleen kerran sitä SMn kuuluisaa vitsikkyyttä.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 14. `The Economist kirjoittaa Vladimir Putinin nälkäsodasta. Edessä voi olla vuosien ruokakriisi Venäjän hyökkäyksen seurauksena`.
  `Ruokakriisi. Vladimir Putin näännyttää maailmaa nälkään, talousmediat varoittavat lännessä`.
  `Arvostetun talouslehden raju kuva hätkähdyttää – Jopa Putin voi katua hyökkäyksen seurausta`:
  https://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/arvostetun-talouslehden-raju-kuva-h%C3%A4tk%C3%A4hdytt%C3%A4%C3%A4-jopa-putin-voi-katua-hy%C3%B6kk%C3%A4yksen-seurausta/ar-AAXvmc0?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=ad10745e0a244df6b21e748a5f931003

  Länsimainen hybridisodankäynti omia kansalaisiaan vastaan on tulee voimistumaan. Hybridisodankäyntiä tulee seuraamaan kybersodat omia kansalaisia kohtaan. Syylliseksi leimataan Venäjä.
  Juttu alkaa sanoilla `arvostetun talouslehden`. Kysymys kuuluukin: Kuka arvostaa tuonkaltaista paskajulkaisua kuin `Economist`. Economist on propaganda julkaisu joka joutaisi sotarikostuomioistuimeen.
  Tässä pyritään Länsiliittouman (USA/Nato) masinoiman ja pitkittämän Ukrainan tilanne kääntämään kansojen vihaksi Venäjää vastaan.
  Sodan lietsonta Ukrainassa ja talouspakotteet Länsiliittouman (USA/Nato) taholta vaikuttavat nyt länsimaiden omiin talouksiin.
  V. Zelenskyi aloitti tämän uutisoinnin jo hyvän aikaa sitten ja käyttää nyt ruoka-asetta tuhoamalla Ukrainan maatalouskalustoja ja estämällä viljatoimituksia sekä uutisoimalla oman toimintansa Venäjän syyksi.
  VZlle on edullista pitkittää sotaa omia kansalaisiaan vastaan mahdollisimman kauan jolloin kaikki keinot ovat luvallisia.
  Edellisen kaltaiseen median lietsomaan sotapropagandaan kuuluu jatkossa liittää myös venäläiset siviilit vihan kohteiksi sekä rokottamattomat. Rokottamattomat on jo aloitettu niputtamaan samaan nippuun koska seuraavat rokotuskampanjat ovat jo tulossa.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 15. Isaskarilaiset

  Näin on kirjoitettu että he olivat/ovat: `Isaskarilaisia, jotka ymmärsivät ajan ja käsittivät, mitä Israelin oli tehtävä, kaksisataa päämiestä, ja kaikki heidän veljensä heidän johdollansa` (1 Aik 12:32). Esimerkiksi marsalkka Mannerheim piti aivan reaalina sitä että isaskarilainen `luisevan aasin` (1 Moo 49:14) verilinja löytyy Suomesta eikä hänen arvionsa ollut kansallisromantiikkaa.

  On olemassa tiettyjä sukukuntia joiden verenperinnössä `kristallipallo` seuraa verilinjoissa luonnostaan. Esimerkiksi Michael Nostradamus (MN) kuului isaskarilaiseen sukukuntaan. MN joutui inkvisiition pelossa vaihtamaan uskontoa ja nimeä jolloin nimi Nostradamus tarkoitti > Noster = Meidän (niinkuin Pater Noster – Isä Meidän) ja Damus = Leidimme tai Daamimme = Meidän Naisemme jolla hän viittasi katoliseen Maria-kulttiin.

  Myös Mordechai Levin poika joka myöhemmin tunnettiin paremmin nimellä Karl Marx (KM)omasi ennustamistaitoja. KM polveutui leviitoista niinkuin hänen sukupolvien katkeamaton rabbiininen isälinja osoittaakin.

  Karl Marxilla oli tulevaisuuden visio josta hän itse käytti nimitystä kvasi-metafyysinen-intuitio. Hänen esille tuomansa maailmanvallankumouksen peruslinjat todistavat tämän puolesta koska ne nyt toteutuvat melko lailla tarkasti NWOssa – verratkaapa vaikka Pääoma-kirjoituksista.

  Mutta Nostradamuksen etunimi Michael viittaa arkkienkeliin – Herran sotajoukon voimalliseen johtohahmoon. Onko sattumaa että Suomen WWIIn aikainen päämaja sijaitsi Mikkelissä (s:t Michel = Pyhä Miikael) joka viittaa edellä mainittuun sotajoukon päämieheen josta käytettiin nimitystä `yksi ensimmäisistä enkeliruhtinaista.

  Btw. Nimitystä `enkeli` RTU ei tunne. Kirjoituksissa mainitaan hebreankielellä `malachi` joka tarkoittaa sanansaattajaa. Enkelikultti luotiin juuri tälle pohjalle. Tekeekö mitään Herra ilmoittamatta ensin palvelijoilleen profeetoille ja tämä kansalle. Tämän lupauksen mukaan Hän toimii ja tästä te saatte vielä kuulla. Henkilökohtaisesti en hyväksy profeettaa mutta minkäs teet. SANA on annettu mutta `teidän epäuskonne tähden` tämä sallitaan.

  Michel viittaa myös Arkangeliin (ark angel = arkkienkeli) jossa sijaitsee myös Venäjän ydinsotilastukikohta ja jonka vaakunassakin on kuvattu tilanne jolloin: `Syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat` (Ilm 12:7)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Arkangeli#/media/Tiedosto:Coat_of_Arms_of_Arkhangelsk.svg

  Tämä sota joka nyt käydään spirituaalisessa maailmassa menee tyliin `tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä kuin myös taivaissa` ja niin ikään se mikä tapahtuu `ylhäällä` tapahtuu myös `alhaalla` ja se mikä tapahtuu `sisäpuolella` (spirituaalisessa maailmassa) tapahtuu myös `ulkopuolella` (luonnollisessa maailmassa).

  Edellä kuvatut Nostradamuksen ja Marxin omaavat kyvyt (sielun piilevät voimat) ovat pelkkiä alkeisvoimia siihen verrattuna mitä Suomen kansalle on luvattu. Sanottiinhan Johannes Kastajastakin (JK) ettei ole vaimoista syntyneiden joukossa suurempaa kuin hän mutta pienin taivasten valtakunnassa on suurempi kuin JK. Ja tämä ainoastaan sen takia koska JK oli viimeinen VTn profeetoista. Parempi – Uusi Liitto – tuli tilalle.

  Kalojen aika oli seurakunta-aika joka nyt on päättymässä. Alkaa Vesimiehen aika joka nyt on alkamassa. Ja tähän murrokseen restoroidaan Herran seurakunta jonka ennalleenasettaminen ei tule tapahtumaan alkuseurakunnan dogmaan. Uuden seurakunnan restoraatio kohdistuu Uuteen Jerusalemiin – taivaisiin.

  Melkhizedekin järjestyksen mukainen pappeus tullaan restauroimaan. Tämä alkaa Suomesta. Juuri tämän takia haSatan on nyt täällä. Tämä on `Auringolla puetun naisen` salaisuus joka on nyt `synnytyskivuissaan`. Synnytystuskat tulevat taajenemaan ja voimistumaan eikä se jää keneltäkään huomaamatta. Syntymä laukaisee hyvin vakavan tapahtuman josta `pyrstön pyyhkäisyn` enakkomerkkejä on olemassa vaikka kuinka paljon:
  `Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa` (Ilm 12:9).

  Mutta Suomessa maan ja taivaan välinen yhteys on lähes poikki. Täällä ei ole enää kuin porttoja ja porton tyttäriä mutta oikea Herran seurakunta on vasta murtautumassa: `Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää` (Ilm 12:1-2).

  Ajallisesti tämä tapahtuu juuri silloin kun Maailman Kymmenen Kuningasta ottavat vallan: `Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja ,,, Ja uni on tosi ja sen selitys luotettava` (Dan 2:44-45).

  Onko näin että tämä paatunut kansa ei taivu vähällä. Taipukoon sitten vaikka voimalla mutta taipuu joka tapauksessa. Teille on annettu tehtäväksi olla kansojen `valo joka lähtee Pohjolasta` ja `jota eivät pidättele Saksan vuoret`. Mutta se ahdinko joka tulee ei tule ainoastaan ulkoa vaan se tulee myös sisältä. Kova aika edessä.

  Suomen turvallisuuspoliittisen ympäristön muutos on nyt toteutumassa ja ainoastaan siitä syystä että Suomi on valitsemassa sodan.

  Tutkija: Venäjän ilmoitus uusista tukikohdista maan länsirajoilla odotettu:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/tutkija-ven%C3%A4j%C3%A4n-ilmoitus-uusista-tukikohdista-maan-l%C3%A4nsirajalla-odotettu/vi-AAXw62x?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=89cc7ca16f534d4da09163f152ba56d8

  Tältä se näytti vuonna 2014:
  `Venäjällä on käynnissä hurja, vuoteen 2020 tähtäävä asevoimien modernisointi. Siihen sijoitetaan huikeat 20 biljoonaa ruplaa, eli noin 500 miljardia euroa`.
  Venäjä kasaa sotavoimaa pohjoiseen – katso uudet kuvat tukikohdista aivan rajan takana
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000840259.html
  ` Tältä näyttävät Venäjän asevoimat Suomen rajalla – katso kuvat tukikohdista`.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000728599.html

  Tältä se näyttää vuonna 2022:
  S-550 > `Satelliittien tappaja`:

  Venäjän Uusi S-550-järjestelmä on kehittyneempi kuin luulet:
  https://www.youtube.com/watch?v=y4BGuwwwqHA

  Edellisessä kuvattu venäläisten sotilaallinen infrastruktuuri takaa sen että Venäjällä on monikerroksinen ilma- ja ohjuspuolustusarkkitehtuuri. Tämän (S-550) lisäksi heillä on S-350. S-400 (Esim Intia ja Turkki ostanut sen Venäjältä), S-500 (Prometheus) joka mahdollistaa monikerroksisen puolustusjärjestelmän.

  S-550 on jatkokehitetty tästä:
  The Deadliest S-500 That Can Destroy All Jets: More Deadly Than You Think
  https://www.youtube.com/watch?v=x7Q92rgh6Ug

  Huvittaviakin piirteitä saanut keskustelu Ahvenanmaan demilitarisoinnista ja neutralisoinnista tulee nousemaan uutisotsikoihin. Ahvenanmaasta kiistellään vielä kuin koirat luusta.
  Suomelle olisi hyvä että se itse olisi ensimmäinen NWO-maa joka demilitarisoitaisiin ja neutralisoitaisiin ja jonka valvonnasta vastaisi Maailmanhallituksen esiaste YK kunnes Maailmanhallitus ottaa vallan. Näinhän tulee käymään joka tapauksessa jokaiselle maalle kun Maailmanhallitus asetetaan. Tämä on globalisaation päämäärä.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 16. COVID-19-rokotteet valehtelevat: Kuinka rokottaa itseäsi, perhettäsi ja ystäviäsi tappavaa väärää tietoa vastaan.
  https://eu.usatoday.com/story/tech/2021/01/07/coronavirus-vaccine-covid-scam-lie-hoax-facebook-instagram-twitter/6556973002/

  Vaikka meillä on nyt COVID-19-rokotteita meillä on myös kehitetty rokote COVID-19-väärää tietoa vastaan ja se on kriittinen ajattelu. Tämä luo kognitiivista vasta-ainetta jotka auttavat sairastumasta Covid-19 valheisiin.

  Peli kovenee (1.-8.)

  1.) Rokotekriittisille suunnattu vastaisku tiivistyy esimerkiksi näin: `Huippututkijat` (yli kaksi tusinaa) ovat luoneet oman online-oppaan: faktoja ja käytännön vinkkejä valheiden, huijausten ja salaliittoteorioiden torjumiseksi, jotka uhkaavat yleisön luottamusta COVID-19-rokotteisiin.
  2.) Verkkoympäristön valvontaa tullaan kiristämään jolloin ylläpitäjiä joutuu korvauksiin ellei sulje rokotekriittisten mielenilmaisuja.
  3.) WHO on saamassa ylikansallisen roolin. Tämä tarkoittaa sitä että kansalliset perustuslait syrjäytyvät pelkällä WHO julistuksella pandemiasta tai pandemian uhasta jolloin valtiot voidaan pakottaa sanktioiden uhalla rokotekorporaatioiden rokotusohjelmiin.
  4.) Kannattaa varautua myös siihen että seuraavassa pandemiassa tullaan käyttämään kansallisia pakkokeinoja. Tietyt kansalaisen välttämättömät toiminnot tullaan sitomaan rokotepassiin (Kiurun työryhmä). Mikäli rokotepassia ei ole niin siitä seuraa sanktiot.
  6.) Rokotetut saatetaan vainoamaan rokottamattomia josta on jo olemassa näyttöä. Esimerkiksi valtamedia on jo aloittanut vastakkainasettelun kampanjan.
  7.) Digitaalisen identiteetin aikana kontrolli tiivistyy entisestään jolloin esimerkiksi rokotekriittisten tilinkäyttöoikeus perutaan.
  8.) Viimeinen vaihe tässä kehityksessä näyttää olevan siruttaminen. Mikäli sirua ei suostu ottamaan vapaaehtoisesti ei ole systeemille (valtiolle) uskollinen. Tämä johtaa rokotekieltäytyjän telotukseen.

  `Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan` (Ilm 6:2).

  Edellisestä (Ilm 6:2) voidaan huomata että ratsastajalla on ase (jousi = uhka) mutta ei nuolia (sota-aseita). Hänellä on päässään `seppele` – latinankielisessä tekstissä `korona`. Tämä entiteetti lähtee voittajana voittamaan. Näyttää siltä että mikään maallinen toimi kuten joukkokanteet eivät tehoa siihen.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 17. Savon ukko käveli tietä pitkin. Hän huomasi omakotitalon pihassa seinää vasten olevan polkupyöränsä. Polkupyörä oli aiemmin varastettu. Savolaisukko oli luonteeltaan aika lailla toiset huomioon ottava. Hän ei halunnut loukata ketään. Niinpä hän soitti omakotitalon ovikelloa. Kun ovenavaaja näyttäytyi sanoi savolaisukko: Soanko miä laenata ommoo polokupyöreeni!

  Seuraavassa uutisessa on jotakin samaa. Huomattuaan USA/NATO toimijalle luovuttamansa avoimen asianajovaltakirjan hoitaa omia asioitaan ,,,

  `Presidentti Sauli Niinistö sanoi torstaina olevansa valmis itsekin osallistumaan ratkaisun hakemiseen Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyttä koskevaan kiistaan Turkin kanssa`.

  Suomi ja Ruotsi olisivat arvokas lisä Natolle, sanoi Britannian Johnson Turkin Erdoğanille
  https://yle.fi/uutiset/3-12456002

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 18. Kanadalaislääkäri tohtori Andrew Moulden esitti selkeää tieteellistä näyttöä siitä, että jokainen lapselle tai aikuiselle annettu rokoteannos aiheuttaa haittaa. Perinteinen terveydenhoitojärjestelmä ja lääketeollisuus hylkäsivät hänen paljastamansa totuuden. Hänen varoituksensa ja viestinsä amerikkalaisille on kuitenkin edelleen vankka perintö mieheltä, joka asettui vastustamaan suuria lääketehtaita ja niiden suunnitelmaa rokottaa jokainen ihminen maapallolla. Tohtori Moulden kuoli yllättäen marraskuussa 2013 49-vuotiaana.
  https://odysee.com/@Pete:ca/L%C3%A4%C3%A4keteollisuus-on-tappaja—osa2:0

  Kannattaa katsella myös Dr. Andrew Moulden’s Tolerance Lost -esitelmät. Hän puhuu siitä kuinka aivojen, hermoradat ja kehon hiussuonisto vaurioituu rokotteista, ja se on pysyvää. Keho ei pysty korjaamaan syntyneitä vaurioita. Näemme koko ajan vain enemmän ja enemmän hermostoltaan ”mikro” -vammautuneita ihmisiä, ja ”selittämättömiä” sairauksia. (Näistä tietenkin syytetään valheellisesti geenejä).
  https://vactruth.com/2009/07/21/dr-andrew-moulden-interview-what-you-were-never-told-about-vaccines/

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 19. Tutkija: `Hyvä varautua siihen, että Turkin uusimman tempun jälkeen Natossa käy kuten EU:ssa jo käynyt`:
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/tutkija-hyv%C3%A4-varautua-siihen-ett%C3%A4-turkin-uusimman-tempun-j%C3%A4lkeen-natossa-k%C3%A4y-kuten-eu-ssa-jo-k%C3%A4ynyt/ar-AAXzQ6a?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=c035fa09c7db4f3c9963616a872c390b

  NATO perustettiin 1949 johon Turkki ja Kreikka hyväksyttiin 1954. Turkki ja Kreikka tapattivat omia nuorukaisiaan Korean sodassa (1950-1953) tukien näin Yhdysvaltain kommunisminvastaista politiikkaa. Nuorukaisten tapattaminen avasi heille ovet Nato sotilasliittoon vuodesta 1954.

  Turkki kuului myös kylmän sodan aikaiseen Centoon. Mentorina toimi Yhdysvallat mutta itse se ei ollut Centon jäsen. Liittouman tarkoitus oli Neuvostoliiton vaikutusvallan torppaaminen Lähi-Idässä.
  CENTO/METO/BP (1955-1979)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/CENTO

  Mainittava on myös samaan aikaan kuin Cento perustettu Seato koska perustamisen taustalla oli edellä mainittu Korean sota ja Pohjois-Vietnamin, Filippiinien ja Malaijin pelko joutumisesta kommunistien otteeseen. Yhdysvallat kuuluin tähän liittoon mutta Turkki ei.
  SEATO (1955-1977)
  https://fi.wikipedia.org/wiki/SEATO

  Ensimäisessä linkissä ei avata FETÖn ja PKKn toimenkuvaa sen tarkemmin mutta niistä pääsee perille tästä:
  FETÖ/PDY
  https://de.wikipedia.org/wiki/FET%C3%96
  Ja tästä:
  Kurdistanin työväenpuolue/PKK
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kurdistanin_ty%C3%B6v%C3%A4enpuolue

  Kun lukija tutustuu edellisiin linkkeihin ja soveltaa sitä tietoa Turkin vaatimuksiin tulee huomanneeksi ettei kysymys ole Suomi/Ruotsi valtioiden asettamista ongelmista ollenkaan vaan mittaa ottavat nyt toisistaan Turkki ja Yhdysvallat.
  Kyseessä näyttää olevan isommat kuviot jonka ratkaisun avaimet löytyvät Venäjältä. Saadakseen vastauksen Suomen pitäisi kilauttaa `kaverille` eli Putinille ja kysyä suoraan: Saammeko liittyä vihollistesi leiriin? (lol)
  Älkääkä ihmetelkä lainkaan kun tulette pian saamaan Venäjältä ensimmäisen puhuttelun luontoisen vastauksen joka ei olekaan poliittinen.
  Turkki näyttää asettavan pahemman kiristeen kuin moni luuleekaan ja on päättäväinen mutta niin on päättäväinen myöskin Yhdysvallat.
  Turkki haluaa näköjään näpäyttää ja näyttää julkisesti miten voimakas ote Yhdysvalloilla on Natosta. Itse asiassa se hallitsee sitä. Nyt tarvittaisiin Donald Trumpin vaalivoitto vuoden 2024 presidentinvaaleissa ennenkuin asia saisi lopullisen pisteen mutta se ei taatusti miellyttäisi Natoa.
  Tilanteen tekee kiusalliseksi se että vaikka Yhdysvallat hallitsee Natoa niin Turkki on myös Naton jäsen ihan yhtäläisin ehdoin. Tämän takia Turkki lämäsi kortit pöytään joista toisessa kortissa lukee Suomi ja toisessa kortissa Ruotsi.
  Nyt pelataan ns. `upporikasta ja rutiköyhää` – ei nyt sanan varsinaisessa merkityksessä – mutta panokset ovat kovat koska sekä Turkki että USA vetoinen Nato ovat suoraan sanottuna historiallisessa käännekohdassa.
  Enkös minä sanonut että sanokaa minun sanoneen mutta kysymyksessä näyttäisi olevan ALn (Arab League) tiivistyvä yhteistyö Unioniksi jonka kätilönä toimii Turkki mutta Osmanni imperiumin perillisenä Turkin pyyteet eivät ole vähäisiä.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat