Sionismia Israeliin – monikulttuurisuutta Eurooppaan

Ruotsissa vaikuttava juutalaisuuden tutkimusjärjestö Paideia kannattaa juutalaista nationalismia Israelissa, jonka miehityspolitiikkaa palestiinalaisia vastaan on kuvattu kansanmurhaksi.

Vaikka Israel on väestöpolitiikassaan rasistisen suvaitsematon, niin silti Paideia-järjestöllä on otsaa vaatia monikulttuurista Ruotsia ja Eurooppaa.

Paideia on perustettu Ruotsin hallituksen tuella maan monikulttuurisuuskehityksen edistämiseksi, vaikka Ruotsissa on tuhansia vuosia vanha alkuperäiskulttuuri (Duke 2013).

Allekirjoittaneella ei ole mitään eri etnisiä ryhmiä vastaan. Myös eurooppalaisilla on kuitenkin oikeus puolustaa omaa kulttuuriaan ja perintöään. Siirtolaisia ei myöskään tulisi alistaa Paideian edustaman sionistisen eliitin poliittiseksi pelinappulaksi.

 

Ruotsin tilanne

Ruotsissa sionistisella eliitillä on poliittinen, taloudellinen ja tiedotusvälineiden hegemonia ohjaksissaan. Valtakulttuuri on muuttunut radikaalisti viime vuosikymmeninä. Ruotsin Israel-lobbaajat vaativat, että ruotsalaispoliitikkojen on hyväksyttävä radikaalit erot Israelin ja Euroopan väestöpolitiikassa.

Israelissa jokainen päätös punnitaan juutalaisvaltion juutalaisasukkaiden edun kannalta. Palestiinalaispakolaisilla ei usein ole asiaa takaisin kotimaahansa, mutta esimerkiksi Venäjän juutalaisille kansalaisuus on automaattisesti rodullisista syistä taattu. Tämä tarkoittaa etnistä puhdistusta. Sionismi syrjii arabeja miehitetyssä Palestiinassa. Sionistinen lobby puolestaan syrjii poliittisesti epäkorrektien mielipiteiden esittäjiä eurooppalaisessa keskustelussa. (Rami 1990).

Israelilaislapset kirjoittivat "terveisensä" kranaatteihin, jotka ammuttiin Libanoniin.
Israelilaislapset kirjoittivat ”terveisensä” kranaatteihin, jotka ammuttiin Libanoniin.

Ruotsissa kaksi sionistista sukua hallitsee valtamediaa: Bonnierin dynastia ja Hjörnen perhe. Valtamedian uutisointi ei ole objektiivista, sillä omistajat vaikuttavat aina tiedotusvälineiden antiin. Myös taloussektorilla juutalaisten yritysten nimilista on pitkä. On huolestuttavaa, että sionisteille on kasaantunut kaksi länsimaisen demokratian voimakkainta poliittista asetta: media ja tiedotusvälineet. [1] Bonnierin mediavalta ulottuu myös Suomeen ja muualle EU-maihin.

Ruotsissa on käyty jo vuosikymmeniä runsaasti keskustelua assimilaatiosta eli maahanmuuttajien sopeutumisesta ruotsalaiseen yhteiskuntaan. Sopeuttamisvaatimuksia yhteiskuntaan on pidetty jopa moraalittomana, sillä Ruotsissa vaikuttava sionistinen eliitti ei suinkaan tahdo siirtolaisten ja pakolaisten täysin sopeutuvan uuteen kotimaahansa. Tavoitteena on eri kulttuurien sekasotku.

Ruotsin juutalaiset ovat jo vuosikymmeniä olleet näkyvimpiä julkisia keskustelijoita maahanmuutto- ja sopeuttamisasioissa. Valtion tahdotaan tukevan veronmaksajien rahoilla maahanmuuttajien alkuperäisten kulttuurien säilyttämistä. Maailmalle tahdotaan antaa kuva ruotsalaisesta kansankodista, jonne ”kaikki ovat tervetulleita” ja jossa edelleen kuvitellaan kantaväestön tottuvan vähemmistöihin. [2]

Israelilaissotilaat osoittavat kunnioitustaan palestiinalaissiviileitä kohtaan.
Israelilaissotilaat osoittavat kunnioitustaan palestiinalaissiviileitä kohtaan.

Ei ole oikein, että veronmaksajien on tuettava jokaisen kuviteltavissa olevan etnisen vähemmistön kulttuuria ja tapoja. Tämä merkitsee yhteiskunnan yhtenäisyyden ja alkuperäiskulttuurin heikentymistä.

Paideia-järjestön aktivistin Barbara Spectren mukaan ”antisemitismi” Euroopassa johtuu siitä, että Euroopassa ei ole vielä omaksuttu monikulttuurisuutta. Kuitenkin tämän kerskailijan mukaan Eurooppa on siirtymässä monikulttuurisuuteen ja muutoksen keskiössä tulevat olemaan juutalaiset. Spectre pahoittelee sitä, että juutalaisia paheksutaan aktiivisen monikulttuurisuuslobbauksen vuoksi. Juutalaisethan tekevät Euroopalle palveluksen! (Duke 2013).

 

Miksi Sionistisen eliitti edistää monikulttuurisuutta?

Monikulttuurisuus on hajottamisen ja hallinnan politiikkaa. Monikulttuurisuus tuhoaa alkuperäisen kansallisen identiteetin ja yhteiskuntarauhan. Kun yhteiskunnasta on tehty kulttuurien ja kansojen sekasotku, ei kantaväestö pysty nousemaan henkisiä vainoajiaan vastaan, sillä kaikki vähänkin kriittiset äänenpainot tulkitaan ”rasismiksi” ja ”antisemitismiksi”, jotka ovat moderneja kuolemansyntejä.

israeli-racism

Kaikki valtavirrasta poikkeavat ajatukset leimataan sionistisissa tiedotusvälineissä konservatiivisiksi tai taantuneiksi. Jos sosiaalinen leimaaminen ja eristäminen eivät ole tarpeeksi, viedään epäkorrektit kannanotot tuomioistuimeen.

Monikulttuurisessa yhteiskunnassa selviävät sellaiset ryhmät, jotka säilyttävät sisäisen yhtenäisyytensä. Tässä meillä eurooppalaisilla on paljon opittavaa juutalaisilta. Hillitön pakolaispolitiikka voi lopulta johtaa alkuperäisväestön häviämiseen, joka on itse asiassa kansanmurha.

On hämmentävää, ettei lännen tiedotusvälineissä tai yliopistoilla puhuta lainkaan sionistien kaksinaamaisesta suhteesta yhtäältä Euroopan ja toisaalta Israelin maahanmuuttopolitiikkaan. Israel on juutalaisvaltio, Eurooppa kansainvälinen sosiaalitoimisto. Israelissa palestiinalaisten ihmisoikeuksia poljetaan karmivilla tavoilla. Ydinasevaltio Israel uhkaa maailmanrauhaa. Vain Israelilla on 2015 oikeus olla militaristinen ja nationalistinen valtio. Tilanne on kannaltamme hyvin vaarallinen!

Israelia mainostetaan demokraattisena ja monikulttuurisena valtiona. Demokratiaa ja suvaitsevaisuutta ei kuitenkaan maasta löydy, vaan syrjintää. Tästä muutamia esimerkkejä:

 • Siirtokunnat ovat laittomia.
 • Gazan saarto on laiton.
 • Israel on suorittanut kansanmurhaa Gazassa. Siellä iskujen kohteena ovat olleet esimerkiksi lapset, vanhukset, ambulanssit, sairaalat ja YK:n koulut.
 • Israel on estänyt puolueettomat selvitykset sotarikoksistaan.
 • Israelin valtaamilla alueilla suurimman osan vedestä saavat juutalaiset ja vain vähäinen määrä jää ei-juutalaisten käyttöön.
 • Israel on miehittänyt naapurimaansa Syyrian alueita jo vuosikymmeniä, uhmaten kansainvälisiä lakeja ja YK:n turvallisuusneuvoston päätöksiä.
 • Israel takavarikoi usein ei-juutalaisten pankkitilejä, kauppoja sekä maita ja kieltäytyy maksamasta uhreille korvauksia.
 • Israeliin kuuluu jo nyt yli 400 jäljettömiin hävinnyttä palestiinalaiskylää, jotka sionistit ovat nimenneet uudelleen peittääkseen takavarikointiensa jäljet.
 • Autojen rekisterikilvet Israelissa on merkitty väreillä juutalaiset erottamiseksi ei-juutalaisista.

 

Markku Juutinen

 

Lähteet:

Rami, Ahmed (1990). Judisk häxprocess i Sverige. Kultur Förlag. Stockholm.
Paideia.
Duke, David (2013): Paideia.

 1. Sionistien valtamedian ja talouden omistus Ruotsissa
 2. Ruotsin monikulttuurisuudesta

25 kommenttia

 1. On ne pojat röyhkeitä 🙂 !!!!!!! Todelliset ryöstäjät!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Mielenkiintoinen teksti. Olen ollut varsin tietoinen jo pitemmän aikaa sionistien juonista kuten multikultturismista, homoista sekä muusta hömpästä mutta olen aina ihmetellyt, että miksi he näin tekevät. Tämä artikkeli kuitenkin selkeytti hieman miksi näin tapahtuu mutta mieleeni heräsi taas uusia kysymyksiä. Eli jos sionistit pakottavat maahanmuuttoa ja homoja yhteiskuntaamme hajoita ja hallitse taktiikalla niin onko tässä jokin lopullinen päämäärä? Ja onko se päämärä kenties tämä paljon puhuttu New World Order?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Juutalaisten lopullinen ratkaisu on valkoisen rodun tuhoaminen ja näin välttää helvettiin joutuminen mutta jumala ei tule sallimaan omien lastensa tuhoutumista ja näin ollen juutalaiset tulevat epäonnistumaan hankkeissaan lopulta surkeasti,Juutalaisten tulisi nöyrtyä eikä kapinoida turhaan jumalan tahtoa vastaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Koska maailmassa on vain hyviä juutalaisia ja on rikos edes ajatella, että maailmassa olisi voinut koskaan olla tai edes voisi olla pahaa juutalaista niin minä aina toivon, että me muut tekisimme juutalaisille niin kuin he tekevät meille muille. Tai että me ajattelisimme heistä, kuten he, hyvät ihmiset ajattelevat meistä.

  Eli minä toivon, että mekin varustaudumme kaikki ydinaseilla, kuten he. Sen täytyy olla hyvä asia, koska maailman ”oikeimmat ihmiset” tekevät niin. Ja koska he ovat ilmoittaneet kannattavansa ns. Samson-optiota niin minäkin kannatan ns. Samson-optiota, toki siis meidän goyimien ikiomaa Samson-optiota. Eli kun olemme selkä seinää vasten, me tuhoamme maailman.

  Minä toivon, että me, goyimit, kohtelemme juutalaisia lapsia niin kuin juutalaiset, ”oikeat ihmiset”, kohtelevat palestiinalaislapsia. Mehän tiedämme, että kaikki puheet siitä, että juutalaisarmeija muka tappaisi lapsia, on antisemitismiä. Siksi minä rukoilen Taivaan Isältä joka päivä, että me kohtelisimme tulevaisuudessa juutalaislapsia yhtä hyvin.

  Minä toivon, että Israeliin syntyisi aidosti monikulttuurinen yhteiskunta niin kuin meillekin. Maailman ”oikeimmat ihmiset” eli juutalaiset ajavat kaikin voimin monikulttuurisuutta meidän maihimme. Minä toivon, että Israel olisi lähtitulevaisuudessa saman ”huge transformationin” edessä. Ehkäpä me, goyimit, olemme silloin etulinjassa näyttämässä juutalaisille tietä tässä asiassa. Kuka tietää, me voimme tehdä sen ihan itse ja konkreettisesti. Se olisi ns. ”huge transformation”. Minusta olisi mukavaa, jos Israelissakin mustat notkuisivat kaikkien asemien tienoilla. Olisi oikein mukavaa, jos juutalaiskansa elättäisi Ruotsin tavoin satojatuhansia syyrialaisia.

  Itse asiassa minä toivon juutalaiskansalle juuri sitä: Että sadattuhannet arabit ja muslimit ”valtaisivat” monikulttuurisuuden nimissä Israelin. ”Oikeat ihmiset”, tietenkin, ottavat hätää kärsivät lähimmäiset vastaan niin kuin he toivovat meidänkin tekevän.

  Kuka tietää, ehkäpä me saammekin lähettää juutalaiskansan iloksi lähitulevaiisuudessa miljoonia muslimeja heitä ilahduttamaan. Se olisi molemminpuolinen ilo.

  Kaiken kaikkiaan:

  Minä toivon ihan kaikessa juutalaisille sitä samaa, mitä he toivovat kansana meille. Minä toivon siis että heitä kohdeltaisiin niin kuin juutalaiskansa kohtelee naapureitaan. Minä toivon, että heitä pommitettaisiin vain silloin, kun se on ehdottomasti tarpeen, ei enempää eikä vähempää.

  Minä toivon, että heitä arvostettaisiin juuri niin paljon kuin heidän Lubavich-rabbinsa arvostavat meitä. Ei enempää eikä vähempää.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. YLE:n toimittaja Susanna Turunen on haukkunut suomalaiset miehet maanrakoon!!

  ”Luotettavan lähteen mukaan Yleisradion toimittaja Susanna Turunen on pitänyt tänään Kalastajatorpalla paneelipuheenvuoron, jossa hän on kertonut kansainväliselle yleisölle, että Suomessa on naisten ja lasten hakkaamisen geeniperimä ja tästä syystä Suomi tarvitsee maahanmuuttoa.
  Susanna Turunen piti puheensa ECR-ryhmän kokouksessa. ECR on EU:n konservatiivien ryhmä, johon kuuluvat mm. Britannian pääministerin puolue ja Perussuomalaiset.
  Susanna Turunen vaatii siis uutta verta Suomeen, koska suomalaiset miehet ovat hänen mukaansa niin väkivaltaisia.
  Susanna Turunen ei olisi voinut avata typerää suutaan parempana aikana, kun muistamme, että…

  Huom! Eihän tästä ole kuin muutama päivä, kun [Bilderberg-]Matti Apusen johtama EVA kertoi Tilastokeskuksen herrojen suulla, että Suomi tarvitsee massiivista maahanmuuttoa…”

  Koko artikkeli: https://www.facebook.com/heikki.porkka.9/posts/887391944656960

  (S.Turunenhan on luonnollisesti Yleä johtavien bilderbergien Jääskeläinen & Kivinen rekrytoima, jotka vallanpitäjämme ovat valinneet edistämään mm. Kalergi-suunnitelman toteutusta, http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm).

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Toisinajattelijan päiväkirjasta:

  Sionistien hallitsemassa maailmassa ajattelu on vaarallista ja ajatusten pukeminen sanoiksi on rikos. Sananvapaus on vitsi, jos ei saa edes epäillä.

  Olenkin tullut siihen tulokseen, että juuri tämä asia, jota ”ei saa epäillä”, on, tietenkin, se kaikkein epäilyttävin.

  Jos ”holokausti” on niin fakta, että sitä ei saa epäillä niin silloinhan epäilemisen kieltäminen on paradoksi.

  Maailmahan on täynnä faktoja.

  Kaksi plus kaksi on neljä. Fakta.

  Maapallo on pyöreä. Fakta.

  Juutalaiset ovat olleet FED:in johdossa vuosikymmeniä. Fakta.

  Juutalaiskansa tappoi tuhansia palestiinalaisia siviilejä viime kesänä. Fakta.

  Ja juutalaisten mukaan on olemassa ”holokausti”. Heidän mukaansa tämä on ”fakta”.

  Minä kysyn:

  Jos ”holokausti” on fakta niin miksi sen epäily on rikos? Miksei ole rikos epäillä sitä, että juutalaiskansa tappoi siviilejä, vaikka sekin on fakta. Vai onko sen epäileminen rikos?

  Kenties olemme kohta orwellimaisessa maailmassa, jossa valtaapitävät päättivät, että kaksi plus kaksi onkin viisi ja kaikkien oli heti uskottava, että näin se on. Itse asiassa juutalaisten maailma on juuri tällainen.

  Juutalaiset rakastavat maailmaa, jossa joku rabbi luennoi etenkin goyimeille, mikä on totuus. Aamusta iltaan juutalainen paasaa: tämä on totta, tämä ei ole, näin ei saa ajatella, näin pitää ajatella. Luetaan Talmudia silmät kieroiksi ja pohditaan vuosikausia jotakin yhtä lausetta.

  Ja nämä ihmiset haluavat kieltää minua epäilemästä.

  Sanon tämän ihan suoraan.

  Me, toisinajattelijat, olemme näihin epäilemisen kieltäviin surkeisiin, selkärangattomiin otuksiin nähden jättiläisiä.

  Minkälainen on maailma, johon meitä viedään?

  Ihmisen pitää olla orja. Kaikki annetaan Talmudista. Rabbi luennoi, rabbi makaa, rabbi jakaa.

  Kaikki kirjoitettu käytetään juutalaisseulan läpi. Jos epäilet jotakin heidän totuuttaan – vankilaan. Tai mieluummin tapettavaksi.

  Eivätkö ihmiset näe, minkälainen kammottava maailma heidän haluamansa on? Se on maailma, joka li naapurissamme 1930-luvulla.

  Heillä on maailma, jossa on yksi totuus. Juutalaisten totuus. Juutalaisten media. Juutalaisten Hollywood. Juutalaisten pankit. Juutalainen valta.

  Jos et kumarra heitä: olet epäilyttävä. Olet rikollinen.

  Sanon suoraan: Heidän maailmansa on maailman irvikuva. Se on maailma, jossa voi elää vain orja, arvoton luopio.

  Minä en voi tinkiä siitä, että minä saan epäillä, mitä haluan.

  Ja minä suren, jos minä haluan surra. Ja minä kunnioitan, jos minä haluan kunnioittaa.

  Minä en sure juutalaisten ”holokaustia”. Se ei liikuta minua. Minä en kunnioita heidän kärsimyksiään.

  Olen lukenut tuhansia kirjoja ja en ole löytänyt yhtäkään mainintaa siitä, että juutalaiskansa olisi koskaan tuntenut myötätuntoa NKVD:n juutalaispyövelien kristityille uhreille. En sanaakaan, en viittaustakaan.

  Miksi minä siis surisin heitä? Mikä heidän kohtalossaan liikuttaa minua, kun heitä ei tippaakaan kiinnosta minun kansani kohtalo?

  Mikä tekee 1930-luvun venäläisestä kristitystä vähemmän arvokkaan ihmisen kuin 1930-luvun juutalaisesta?

  Minä vastaan: Ei mikään. Mikään ei tee juutalaisesta arvokkaampaa. Ei mikään.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. Muuten, onko kukaan pannut merkille, että nämä juutalaisnaiset muistuttavat noitia? 🙂

  Ihan vilpittömästi, tuo vuosituhansia jatkunut sisäsiitos näkyy. Makuasia, mutta kyllä useimmat juutalaisnaiset ovat kammottavan näköisiä. Erityisesti johtavissa asemissa olevat, nämä sionistinoidat.

  Ulkonäkö ei toki tee ihmisestä pahaa eikä hyvää.

  Mutta silti, aivan vain minun mielestäni: Barbara Spectre (sukunimi on suomennettuna Haamu) on kuin onkin demonisen noidan tavaramerkki. Pirullisen ja ilkeän näköinen par excellence. Tämä on mielipiteeni ja voi voi, jos se harmittaa sionistia. Sanooko laki, että juutalaisnaista ei saa sanoa noidaksi?

  Muuten, tämä monikulttuurisuus on näköjään taas tuonut siunauksia ja Barbaralla on varmaan ollut hyvä mieli.

  Yksi suomalaisnainen on murhattu ja toinen joukkoraiskattu. Tekijät ns. mamuja.

  Kiitos Barbara! Suomen naiset polvistuvat eteesi ja kiittävät. Nyt Suomen naisen pitää taas pelätä. Sehän oli tarkoitus, eikö ollutkin, Barbara? Että meidän naisemme pelkäävät? Että afrikkalaismiehet rulettavat ja tekevät, mitä lystäävät. Se on ihanaa, Barbara.

  Kuinka on Jerusalemissa, Barbara? Onko siellä juutalaisnaisten pelättävä joukkoraiskausta, jonka tekijänä ovat afrikkalaismiehet? Minä toivon niin, Barbara. Minä toivon, että myös juutalaisnaiset pelkäävät. Minä niin toivon sitä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Kun White Network oli vielä pystyssä, takkensin Tanstaaflin Age of Treasoneja. Olen tässä kuunnellut niitä. Yhdessä on nimenomaan tarkasteltu juutalaisten kirjoituksia aiheesta. Juutalaisnaisille etenkin oli kova paikka ollut miespuolisten juutalaisten kiinnostus vaaleatukkaisiin ja kauniisiin ei-juutalaisiin naisiin. Monissa valtamediassakin olleessa kirjoituksessa etenkin naiset huokuivat vihaa ja kateutta etenkin ei-juutalaista kauneusihannetta eli vaaleaa ja sinisilmäistä naistyyppiä kohtaan. Toisaalta etenkin menneinä vuosikymmeninä monet juutalaisnaiset leikkauttivat kotkannenänsä ja värjäsivät tukkansa vaaleiksi, mikä taas kauisti toisia juutalaisia. Vaaleista naisista saatettiin jopa NYT:n kirjoituksista käyttää todella halventavaa nimitystä (oliko se Schicksa vai mikä. En tiedä, kuinka kirjoitetaan) UUsi aika on tuonut juutalaisille uutta vahvuutta idntiteettiin. On suorastaan trendi yrittää korjauttaa takaisin neniä ym. muistuttamaan juutalaisten kasvonpiirteitä. Tyytyväisenä tämän artikkelin kirjoittaja sanoi, että ”nyt he näyttävät taas enemmän ihmisiltä”.

  Juutalaiset todella ovat useimmiten nenäkkäitä ja tummia. Selvästikin kauniimpi arjalaisnaisen tyyppi herättää hirvittävää vihaa etenkin naisissa. Tämä oli kai syynä tunnettuun tapaukseen, kun Belsenin naisvangit valehtelivat kauniin naisvartijan syylliseksi olemattomiin tekoihin ja tämä teloitettiin.

  Tietenkin juutalaisuuteen kuuluu muutenkin aivan uskomaton, sammumaton ja pohjattomalta vaikuttava viha kaikkea ei-juutalaista kohtaan. Talmud ja muut pyhät tekstit sanovat juutalaisuuden olevan totaalisessa sodassa ei-juutalaisia vastaan ja käskevät tuhoamaan ja alistamaan ei-juutalaiset orjiksi. Siis kaikki ei-juutalaiset kansakunnat ja kulttuurit tuhotaan ja kaikki omaisuus siirretään juutalaisille. Ei-juutalaiset tapetaan tai orjuutetaan oikeudettomiksi orjiksi juutalaisia palvelemaan.

  Mutta juuri nyt aivan erityisesti juutalaiset vihaavat valkoisia eurooppalaisi akansakuntia ja pyrkivät tuhoamaan ne. Totta kai selvästi yhteiskuntien suosimat raiskaukset ja muu mamurikollisuus on itse asiassa osa viharituaalia ja kansanmurhaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Juutalaiset ovat Barbara Spectren mukaan etulinjassa, kun Eurooppa on ”valtavan muutoksen” edessä.

  Juutalaiset ovat myös juuri nyt etulinjassa, kun eurooppalaisten sananvapaus on kohta historiaa.

  Juutalaiset ovat myös epäilemättä etulinjassa myöhemmin, kun toisinajatteliojita aletaan vangitsemaan ja tuomitsemaan kuolemaan.

  Tuo sananvapaus on juutalaisille ihan eri sana kuin meille muille ihmisille.

  Juutalainen määrittää sananvapauden niin, että jos jokin sanonta, kirjoitus tai mielipide loukkaa juutalaista niin silloin se on vihapuhetta. Asian ydin on siinä, että juutalainen määrittää meille muille, mitä juutalaisesta saa sanoa.

  Me emme saa kuitenkaan samaan aikaan määrittää juutalaisille, mitä he saavat sanoa meistä. Meidän hipiämme ei saa olla herkkä, mutta Lubavich-rabbin hipiä on Mimosan p…kin herkempi.

  Olenkin pohtinut, mitä sanavapaudesta jää jäljelle, kun juutalaiset kieltävät kaiken kritiikin.

  Saako sanoa, että ko. henkilö on juutalainen ?

  Voinko kirjoittaa, että Israelin armeija on JUUTALAISARMEIJA? Voinko sanoa, että Israel on JUUTALAISVALTIO?

  Voinko sanoa, että FED:in johdossa on ollut jo vuosikymmeniä JUUTALAINEN?

  Saanko sanoa, että Hollywood ei ole tehnyt koko historiansa aikana yhtään elokuvaa, jossa esiintyisi ”paha” juutalainen?

  Saanko sanoa, että JUUTALAISET omistavat Bonnierin, joka omistaa suuren osan Suomenkin mediasta?

  Voinko kutsua ketä tahansa JUUTALAISTA JUUTALAISEKSI missä tahansa yhteydessä?

  Jos JUUTALAISEN mielipide loukkaa minua, voinko haastaa esim. Lubavich-liikkeen oikeuteen, kun yksi heidän rabbeistaan julkisesti Jerusalemin busseissa loukkaa minua?

  Jos joku syyttää minua natsiksi, voinko pitää tätä vihapuheena? Ja jos en voi niin miksi en voi?

  Miksi Englannissa nuori mies tuomittiin vankilaan viattomasta Twitter-viestistä, jossa hän kirjoitti JUUTALAISELLE: ”JUUTALAINEN paljasti karvansa”?

  Aion pitää kiinni ehdottomasta oikeudestani sanoa JUUTALAINEN joka ainoassa tilanteessa, kun se MINULLE sopii.

  Jos tapaan JUUTALAISEN, minulla on oikeus kutsua häntä JUUTALAISEKSI.

  Jos Llloyd Bankfein on Goldman Sachsin JUUTALAISPOMO niin kutsun Goldman Sachsin pääjohtajaa JUUTALAISEKSI.

  JUUTALAISTA kutsutaan JUUTALAISEKSI. Piste,

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Kaikkihan tuntevat JUUTALAISTEN perverssin tavan piilottaa identiteettinsä muutetun nimen alle.

  Tämä on nimenomaan tyypillistä JUUTALAISILLE.

  Heillä on erikoinen tarve peittää identiteettinsä ja samalla väheksyä isänsä nimeä. Ilmeisesti he häpeävät isänsä nimeä. En keksi muuta selitystä.

  Sitten on todella outoja tapauksia, kuten Victoria Nuland, jolle ei kelvannut oman miehensä nimi eikä kuitenkaan isänsä nimi. Hänen isänsä nimi oli NUDELMAN ja miehensä nimi on KAGAN. Oikeita, tyypillisiä JUUTALAISNIMIÄ. Heti ymmärtää, jos kuulee tuollaisen nimen: Jep, JUUTALAINEN.

  Muta jostakin kumman syystä tämä ylpeä sionisti häpeää sekä isänsä että miehensä nimeä ja otti nimekseen saksalais/hollantilais/skandinaavisen nimen NULAND.

  Mikä tätä neocon-noitaa vaivaa?

  Ilmeisesti NUDELMAN-nimi haisee itäeurooppalaiselle ghettojuutalaiselle, joka ei olekaan hienoa New Yorkin hienostokahviloissa? Ja KAGAN-nimi on taas neocon-sionistin ryvettämä.

  Eli identiteetti pitää piilottaa ja peittää kauniin valkoisen ihmisen nimen alle.

  No, se on hänen oikeutensa. Kieltäköön isänsä ja miehensä nimen. Se näyttää meille, minkälainen on JUUTALAISEN sielunelämä.

  Toisaalta, tässä on jotakin hyvääkin.

  Maailma on täynnä KRYPTOJUUTALAISIA, jotka piiloutuvat meidän nimiemme taakse.

  Mutta minäpä kerron toisenlaisesta KRYPTOILMIÖSTÄ.

  Maailma on täynnä NÄENNÄISESTI POLIITTISESTI KORREKTEJA GOYIMEJA.

  Todellisuudessa jokaisen valkoisen valtion sotilaallisessa johdossa on KANSALLISMIELISIÄ.

  KANSALLISMIELISIÄ on useiden puolueiden johtóryhmissä. Heitä on suuryrityksissä. Heitä on miljoonittain pienyrityksissä. Heitä on bussinkuljettajina, ahtaajina, moottoripyöräkerhoissa, urheiluseuroissa.

  MAAILMA ON TÄYNNÄ MEITÄ: KANSALLISMIELISIÄ.

  Nyt ymmärrän näitä kryptojuutalaisia. Hehän pelkäävät. 🙂

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. Miten tälläisessa taloustilanteessa. Voi Suomen pääkanavalla Bonnier MTV3:lla olla mainos. Muista olla Ahne.?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. Kansallismielinen on tässä sionistien maailmassa puolustusasemissa.

  Sionismi on käsitteenä aivan selvä. Sionismi on JUUTALAISNATIONALISMIA.

  Mutta jos minä haluan olla nationalisti, olen yhtäkkiä ns. natsi.

  Miksi?

  Koska juutalainen haluaa omalle kansalleen, juutalaiskansalle, oman valtion, mutta meidän valtiomme ovat avoinna kaikille. Me emme ole oman maamme isäntiä, meidän pitää nöyrästi alistua siihen, että maamme muuttuvat muutamassa kymmenessä vuodessa sellaisiksi, että me, alkuperäiset suomalaiset, olemme vähemmistössä.

  Samaan aikaan juutalainen valvoo hysteerisesti oman kotimaansa etnistä puhtautta.

  Tämä on niin räikeän kaksinaismoralistista, että pelkästään jo tästä syystä vihaan juutalaisia. Vihaan sitä, että he neuvovat minua olemaan tolerantti ja hyvä ihminen, kun he itse kansana ovat hysteerisen rasistisia ja äärimmäisen väkivaltaisia omassa maassaan.

  Siksi olenkin ylpeä ollessani kansallismielinen, puolustaessani oman kansani oikeutta olla etnisesti puhdas.

  Meillä ei ole mitään hävettävää, ei yhdessäkään asiassa, verrattuna juutalaisiin. Ei yksilöinä, eikä kansana.

  Me suomalaiset olemme viattomia kuin karitsat verrattuna esim. Israelin juutalaiskansaan.

  Pommitammeko lapsia ja naisia kuoliaiksi?

  Poltammeko ”epäiltyjen” sukulaisten asuntoja?

  Rakennammeko teitä vain jollekin etniselle ryhmälle?

  Juutalaiskansa toimii näin. Juutalaiskansa on tässä suhteessa maailman pohjasakkaa. Surkea kansa, joka esiintyy meille esimerkillisenä, mutta toimii kuin alhaisista alhaisin kansa. Jos he saarnaavat meille holokaustista niin lopettaisivat ensin kansanmurhan, jota he ovat tehneet viimeiset 70 vuotta.

  Juutalaisilla ei ole minkäänlaista puheoikeutta neuvoa minua yhdessäkään asiassa.

  Juutalaisilla ei ole ryhmänä minkäänlaista moraalista oikeutta saarnata minulle yhtään mistään.

  Yksinkertaisesti:

  Jos juutalaiskansa toimii niin kuin se nyt toimii, niin sillä ei ole mitään arvoa kansakuntana kansakuntien joukossa. Se on vain kansa, joka tappaa ja alistaa. Kuin jokin Afrikan Kongo.

  Eli jos sinua syytetään natsiksi niin ota rauhallisesti ja kysy suoraan, miten olet natsi, kun elät maailmassa, jossa juutalainen toimii niin kuin juutalaiskansa Israelissa? Miten minä olen natsi?

  Voin olla kansallissosialisti, jos niin tahdon. Se ei kuulu juutalaiselle.

  Juutalainen lopettakoon kansanmurhan ja kohdelkoon palestiinalaisia kuin ihmisiä.

  Jos he eivät edes siihen pysty, he voivat vaieta. Heidän puheitaan on turha kuunnella.

  Me, suomalaiset, olemme juutalaiskansaan verrattuna viattomia, moraalisia, hyviä ihmisiä. Meille heillä ei ole oikeutta saarnata mistään.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 13. Suurin syntimme onkin juutalaisten palveleminen ja kuunteleminen.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 14. Näin maanpetturi-vallanpitäjät ja heitä tukeva propagandamedia edistää kalergisuunnitelman toteutusta salaamalla ja vääristelemällä tietoa (http://tappis.0catch.com/Kalergi_suunnitelma_eurooppalaisten_tuhoamiseksi.htm):

  ”Osa 1. Salaiset pöytäkirjat Somalilasten kertomuksista isiensä väkivaltaisuudesta!!

  Liitteenä olevat paperit ovat osa kyseisen turvakodin raporttikirjaa johon oli tallennettu turvakotiin perheväkivaltaa paenneiden lasten kertomuksia.
  Kyseinen turvakoti lakkautettiin jokin aika sitten. Espoon kaupunki on vaiennut näistä asioista vuosikausia.

  Joukossa on usean somalilapsen kertomuksia kokemastaan perheväkivallasta.
  Suomessa ei tällaisia asioita julkisuudessa kerrota ja nämä ovat olleet erittäin tarkoin varjeltuja asiakirjoja…”
  Koko artikkeli: http://www.mitavittua.fi/2015/02/08/osa-1-salaiset-poytakirjat-somalilasten-kertomuksista-isiensa-vakivaltaisuudesta/

  ”Jääpallosomalit ja ruotsalaisristeilijät!!

  Rähmispossu kertoo sivuillaan…Tuskin keneltäkään Hesaria viime viikonloppuna silmäilleeltä jäi huomaamatta jättiartikkeli jääpallosta. Yhteen juttuun kului palstamillimetrejä varmaan ennemmän kuin koko urheilulajiin on tuhlattu yhteensä viimeisen viiden vuoden aikana.

  …somaleista piti äkkiä keksiä jotain mukavaa kerrottavaa, sillä ihmiset oli saatava nopeasti unohtamaan viime viikon uutisten ykkösaihe, Viking Linen Amorellalla sattunut järkyttävä joukkoraiskaus, varsinkin kun kansan tuoreessa muistissa oli vielä kirvessomalin seikkailut Oulussa.
  Amorellan tapaus oli eri kastia kuin jääpallotarinat. Vaikka sattumuksesta vangitut Abdullahi Barre Barre, Ahmed Nur Abdurahman Ahmed, Abdullahi Ahmed Jama ja Mohamed Ahmed Abdi ovat ruotsalaisilta kalskahtavista nimistään huolimatta pesunkestäviä somaleja niin syntymämaan kuin kansalaisuutensakin puolesta, media sinnikkäästi levitti legendaa raiskaavista ruotsalaisristeiljöistä. Kuten oheisen uutislinkin alareunassa olevasta oikaisusta selviää, Hesari joutui vetämään hieman sanojaan takaisin, mutta asian oikean laidan kertomiseen ei toimittelijoilla siltikään ollut selkärankaa.

  Vielä kerran kertauksen vuoksi: Jos somali pelaa jääpalloa, hän on somali. Jos somali joukkoraiskaa laivalla, hän on ruotsalaismies.
  Ymmärrettävistä syistä jotkut ruotsalaisista pottunokista kokivat tulleensa leimatuiksi sikäläisen median uutisoinnin vuoksi. Poru oli niin kova, että roskailtapäivälehden päätoimittelija joutui puolustelemaan päätöstä leimata ruotsalaiset miehet joukkoraiskaajiksi.

  Toimittelijoilla on hänen mukaansa eettiset ohjeet, mitkä kuitenkaan kaikesta päätellen eivät estä heitä valehtelemasta lukijoilleen päin näköä…”
  Koko artikkeli:http://www.mitavittua.fi/2015/02/08/jaapallosomalit-ja-ruotsalaisristeilijat/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 15. Juutalaisten kaksinaismoralismi on niin käsittämättömän törkeätä, että sanat eivät riitä sitä kuvaamaan. Kun pääsee selville heidän tekemisistään, ei voi muuta kuin halveksia heitä kansana.

  Mehän olemme jatkuvassa sionistien mediarumputulessa, jossa Nro 1 on Holokausti ja kun puhutaan Holokaustista niin juutalainen ei tunne muuta kuin yhden, oman kansansa ”The Holocaustin”. Joka muuten on varmaan se vähiten selvä kaikista maailman holokausteista.

  Mutta ei tämä vielä mitään, tämä on vielä pientä siihen nähden, kuinka röyhkeästi juutalaiset esittävät ”moraalisesti” parempia kuin muut.

  Meidän maihimme on pesiytynyt hämmästyttävästi vain tolerantteja ja ah niin suvaitsevaisia juutalaisia. Voi hellanlettas, kuinka juutalainen on hyvä, kun hän istuu meidän rahapussimme päällä. Mikään raha ei riitä muslimille, esim. syyrialaiselle, kun syyrialainen muuttaa Suomeen tai Ruotsiin. Voi Herra Jumala, nyt on valpas ja työteliäs juutalainen vaatiessaan satojatuhansia ”hätää kärsiviä” maahamme. On järjestöä, neuvostoa ja kipalakki päässä esiintyvää ah niin puhtoisen ihanaa juutalaista joka lähtöön.

  Mutta annas olla, kun tämä sama herranterttu ajaa oman kansansa asiaa:

  Nyt on ilme toinen. ISRAEL EI OTA YHTÄKÄÄN SYYRIALAISTA. ISRAEL TAPPAA.

  ISRAEL EI SUVAITSE, ISRAEL AI AUTA. ISRAEL TAPPAA.

  Kotimaassaan juutalainen ei auta, juutalainen tappaa.

  ISRAELIN RAJAT OVAT KIINNI.

  Näistä syistä kategorisesti halveksin juutalaisia. He valehtelevat, he esiintyvät parempina, mutta he itse omassa maassaan ovat pahempia kuin yksikään ns. uusnatsi.

  Jokainen uusnatsi on kuin enkeli verrattuna Israelin tekopyhään tappajakansaan, joka ei auta, joka istuu muurien ja porttien takana bunkkereissa odottamassa käskyä tappaa lapsia kouluihin.

  Jos juutalainen on niin hyvä kuin hän täällä meidän maassamme näyttää olevan niin hän on hyvä ja aloitta maailman parantamisen palestiinalaisten helvetistä nimeltä ISRAEL.

  Vassofakinkuu!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat