Sionistien sätkynukke Obama lupaa sotaa Iranin kanssa ”vuoden sisällä”

Sionistien ylivallan sätkynukkena toimiva Yhdysvaltain presidentti Barack Obama antoi ymmärtää olevansa valmis antamaan hyökkäyskäskyn Irania vastaan, ”jos diplomaattiset keinot eivät onnistu” estämään Irania saamasta käsiinsä väitettyä ”atomipommia”. Obama antoi kommentin haastattelussaan Israelin 2-kanavalle ennen Israelin vierailuaan.

Tämä tarkoittaa sitä, että sota Iranin kanssa on lähes väistämätön, sillä maa ei ole kehittämässä ydinasetta lainkaan, kuten kaikki tiedusteluraportit ovat kertoneet jo pitkään. Obaman ja hänen sionistiherrojen vaatimus ”diplomaattiseen ratkaisuun” ongelmassa, jota ei ole olemassa, on pelkkä savuverho ja tekosyy julistaa sota iranilaisille. On mahdotonta löytää ”diplomaattinen” ratkaisu ”iranilaisten atomipommiin” ja moisesta hölynpölystä johtuva paikoillaan polkeminen esitetään juutalaisten valtamedian välityksellä amerikkalaisille perusteluna uudelle katastrofaaliselle ja kalliille Lähi-idän sodalle. Ja tämä kaikki Israelin pelastamiseksi jälleen kerran.

Kanava 2:n haastattelussa Obama sanoi Iranin pystyvän ”valmistamaan ydinaseen vähän yli vuodessa.” Tämä posketon väittämä on selvästi hänen narujaan vetelevien sionistien suusta, sillä kansallinen tiedustelujohtaja James Clapper kertoi juuri senaatille vuotuisessa globaalien uhkien raportissaan, että Teheran on päättänyt olla rakentamatta atomipommia. Clapper jatkoi: ”Emme tiedä, aikooko Iran lopulta päättää rakentaa ydinaseita.” Hänen arvionsa perustui tiedustelupalveluiden viime vuoden analyysiin, jossa sanottiin ”Iranin ydinteknologian päätöksenteon perustuvan kustannushyötyihin”, jotka arvioitiin ennen ydinasetutkimuksiin ryhtymistä. Clapperin mukaan ei ole syytä muuttaa arvioita siitä, että ”Iran haluaa välttää suoraa yhteenottoa Yhdysvaltojen kanssa, sillä hallinnon säilyttäminen on sille ensiarvoisen tärkeää.”

Obaman väitteet ovat siis suora valhe ja toistelevat vain sanoja, joita juutalaiset sotaa lietsovat ylivaltiaat ovat käskeneet hänen sanoa tavoitellessaan jälleen uutta sotaa. Obama tarkensi linjausta sanoen: ”Jos diplomaattiset keinot epäonnistuvat tänä vuonna tai ensi vuoden alkuun mennessä, Yhdysvallat on pakotettu aloittamaan sotatoimet Irania vastaan.” Obama sanoi Washingtonin olevan ”jatkuvassa yhteistyössä Israelin hallituksen kanssa” Iranin suhteen ja monissa muissa asioissa sekä olevansa läheisissä neuvotteluväleissä Netanyahun kanssa – johon hän viittasi toistuvasti tämän epävirallisella lempinimellään ”Bibi”. Hän sanoi heillä olevan ”loistava, ammattimainen ystävyyssuhde”.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.davidduke.com/?p=38861

30 kommenttia

 1. Täysin käsittämätöntä, että Kärkkäinen julkaisee edelleen uusnatsi/juutalaisvihaaja David Duken
  artikkeleita.On kiistaton tosiasia, että Iran on rakentamassa ydinasetta! Tämän lisäksi sllä on nyt
  mahdollisuus ostaa valmiita ydinaseita Pohjois-Korealta!!! Pohjois-Korea tarvitsee kipeästi rahaa ja
  on enemmän, kuin halukas tällaiseen kauppaan. Todellisuudessa Obaman ja Netanyahun välit ovat
  viileät; Obama näkisi paljon mielummin jonkun muun, kuin Netanyahun istuvan Israelin pääministerin
  pallilla
  Olin jo toivonut, että tuollaisten antisemitististen hörhöartikeleiden kirjoittelu olisi loppunut Magneetissa
  joulun jälkeen…mutta ei! Mitä enää voi odottaa? Sitäkö, että Kärkkäisen lipputankoihin nostetaan haka-
  ristilippu korkealle liehumaan??!!! Sitähän varmaan suurin osa tämän julkaisun kommentaattoreista haluaisikin!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tohtori David Duke on historian tohtori ja entinen Yhdysvaltain kongressin alahuoneen edustaja Louisianasta. Hän puolustaa jokaisen oikeutta säilyttää perinteensä, kulttuurinsa ja vapautensa. Hän edustaa rohkeasti ja rehellisesti todellista ihmisten moninaisuutta, riippumattomuutta ja vapautta!

   David Duken mielestä sionistien ajama globalismi (ei globalisaatio) ja sen kätyrit ovat ihmiskunnan pahimmat viholliset. Hänen näkemyksensä mukaan kansainvälisten rikollispankkien, uutistoimistojen ja viihdeteollisuuden verkosto ovat sionistien poliittisen korruption avittamana ajamassa maailmaa kohti sotaa, taloudellista riistoa ja ihmisten perusoikeuksien, terveyden, vapauden, riippumattomuuden ja ihmisarvojen tuhoa.

   Hänestä on tullut yksi maailman tunnetuimmista Irakin ja Afganistanin sotaa vastustavista amerikkalaisista. Hän oli yksi harvoista politiikan henkilöistä, joka ennen Irakin sotaa sanoi ”Irakin joukkotuhoase-syytösten olevan valetta ja sodalla olevan lopulta katastrofaaliset vaikutukset irakilaisten lisäksi Amerikan kansalaisiin”. Hän ennusti helpon keikan sijaan pitkittynyttä sotaoperaatiota, joka tulisi vaatimaan amerikkalaissotilaiden henkiä ja vahingoittamaan satoja tuhansia nuoria amerikkalaisia ja maksamaan Yhdysvalloille omaisuuksia.

   Hänen ennustuksensa on todistettu oikeiksi niin Irakin joukkotuhoaseiden valheesta kuin sodan todellisesta luonteesta: rauhan ja vapauden Irakiin tuomisen sijaan Irakin sota johti satoihin tuhansiin irakilaismiesten, -naisten ja -lasten kuolemaan ja jatkuvan sisällissodan aiheuttamiin ihmisten kärsimyksiin, jotka ylittävät moninkertaisesti pahimmatkin Saddam Husseinin julmuudet. Tohtori Dukea on ylistetty kautta maailman niin näkemyksistään Irakin sodasta kuin muistakin politiikkaa ja yhteiskuntaa koskevista lausunnoistaan.

   Hänen kirjojaan ’Juutalainen ylivalta’ ja ’My Awakening’ (Heräämiseni) on käännetty liki kahdellekymmenelle kielelle ja Juutalainen ylivalta on ehkä eniten luettu anti-sionistinen kirja koko maailmassa. Kirjasta on jo miljoonia painoksia ja sitä on saatavilla jopa Venäjän duumassa (parlamentin alahuone). Hänen videokanavallaan esitetyt videot ovat keränneet jo yli viisi miljoonaa katsojaa ja hänen esiintymisensä ovat koskettaneet tuhansia niin paljon, että hänestä on julkaistu jo yli 10 000 videota. Kaikki videot hänen esiintymisistään ovat keränneet yhteensä yli 300 miljoonaa katselukertaa ja hänen suosiostaan kertoo myös positiivinen arvostelu yli 90 prosentilta katsojista.

   Tohtori Duke taistelee ihmiskunnan uuden maailmankatsomuksen puolesta imperialismia vastaan. Hänen mielestään yhdelläkään valtiolla tai kansalla ei ole oikeutta vallata tai hallita muita kansoja imperialismin merkeissä. Jokaisella tulee olla itsemääräämisoikeus ja oma alue, joko itsenäistymisen tai autonomian kautta. Hänen mielestään on mahdollista jokaisella kansalla olla oikeus omaan yhteisöön, jossa voi turvallisesti vaalia omaa kulttuuria, perimätietoa ja arvoja, jotka ovat juuri heidän mielelle ja uskomuksille ominaisia.

   Yhdelläkään kansalla ei saa olla oikeutta riistää muita kansoja. Globalismi on kaikille tuhoisaa ja perusluonteeltaan painostavaa ja epädemokraattista. Globalismi on vain imperialistisen riiston ja tyrannian uudempi muoto, tällä kertaa maailmanlaajuisesti. Kuten palestiinalaisten kärsimykset ja joukkomurha todistavat, on Tohtori Duken mielestä ihmisten tahdonvastainen massamuutto rikos ihmisoikeuksia vastaan ja tänäkin päivänä todellinen uhka monille kansoille.

   Hän muistuttaa, että historiallisesti käytännössä kaikilla mainittavammilla kulttuureilla on ollut omat imperialistisen laajenemisen, siirtomaiden miehityksen ja asuttamisen kaudet. Näin oli muinaisilla kiinalaisilla, Lähi-Idän heimoilla, Pohjois-Amerikan intiaaneilla ja afrikkalaisilla, kuten myös uskonnollinen imperialismi ja valloitukset juutalaisten, muslimien ja kristittyjen kirkoilla. Eurooppalaisilla olivat omat valtakuntansa ja ristiretket, mutta niin myös Euroopan ulkopuolelta tuli valloittajia, kuten balkanilaiset Espanjaan ja aasialaisten monet versiot hunni Attilasta. Eurooppalaiset muuttivat teknologisen kehityksen myötä joukoittain Amerikkoihin, mutta jo ennen eurooppalaisten saapumista Mayoilla oli omat imperialistiset tavoitteensa muiden paikallisten heimojen ja kansojen suhteen.

   Muuttoliikkeitä on ollut aina, kaikkien kansojen keskuudessa, eikä aikaa pysty kääntämään taaksepäin satoja tai tuhansia vuosia. Mennyt on mennyttä, mutta siitä voi oppia. Kaikenlainen imperialismi tulisi julistaa epäeettiseksi ja ihmisten perusoikeuksien vastaiseksi, sillä nykyinen lukuisten erilaisten ihmisten, uskontojen ja kulttuurien sekoittaminen on takuuvarma resepti tulevaisuuden sotiin ja väkivaltaan. Näin on tapahtunut kautta ihmiskunnan historian ja siksi tohtori Duke kannustaa ihmisiä oppimaan historiasta ja tunnistamaan ihmisluonnon ja siten välttämään historian virheiden toistamisen.

   Kuten niin monet ympäri maailman, jotka ovat löytäneet tarkoituksensa oman kansansa sielusta ja toimineet sen perinteiden, vapauden ja olemassaolon suojelijana, niin myös David Duke rakastui syvästi omaan eurooppalaiseen perimäänsä, joka muokkasi hänen elämäänsä nuoruudessa. Sionistien omistama ja hallitsema valtamedia muistaa aina kertoa Duken olleen Ku Klux-klaanin johtajia, mutta jättää kertomatta hänen aina olleen kaikenlaista väkivaltaa vastaan. Media jättää myös kertomatta, ettei ketään hänen klaanistaan hänen johtaja-aikoinaan koskaan syytetty väkivallasta eri rotuja kohtaan. Hän oli vielä nuori mies erotessaan järjestöstä ja on sittemmin kasvanut ymmärtämään, että oikeudet, joita hän on ajanut omalle kansalleen, tulee suoda kaikille kansoille koko maailmassa.

   Erikoista on se, että media muistaa hänen väkivallattoman osallisuutensa klaaniin yli 35 vuotta sitten, mutta samalla idolisoi väkivaltaa ja veristä terrorismia kannattavia miehiä, kuten Nelson Mandela, George W. Bush ja Benjamin Netanyahu. Tämä on varsinaista kaksinaismoralismia. Mandelasta uutisoitaessa häntä ei kutsuta ”entiseksi terroristiksi”, George W. Bushista kerrottaessa ei mainita hänen olleen ”Sodanlietsoja” tai ”Irakin teurastaja”, vaikka Bushin teot ja valheet ovat vahingoittaneet miljoonia tarpeettomasti. Samat lehdet tuomitsevat rauhan ja väkivallattomuuden puolesta puhuvan David Duken hänen nuoruuden mielipiteistään.

   David Dukea pidettäisiin suurmiehenä, jos hän olisi valinnut sionistimyönteisen politiikan kannattaen Israelin rikoksia. Todellisuudessa hän on suurmies ja juuri se äärijuutalaisia pelottaakin. Jatkuvasti he hyökkäävät Duken videoiden, kirjojen ja esiintymisten kimppuun, joissa käsitellään hänen loistavaa sanomaansa ihmisten erilaisuudesta, vapaudesta ja rauhasta.

   David Duke voitti 1988 New Hampshiressa demokraattisen puolueen varapresidentin ehdokkuuden ja myöhemmin hänet valittiin Louisianan edustajaksi kongressin alahuoneeseen, jossa hän palveli 1989 – 1993. Vuosina 1996 – 2000 hän toimi yhdessä Louisianan suurimman republikaanipuolueen valiokunnassa. Hänet valittiin yksimielisesti republikaanipuolueen puheenjohtajaksi.

   Kaksissa vaaleissa pyrkiessään senaattoriksi ja kuvernööriksi osavaltiossa, jonka väkiluku on keskikokoisen Euroopan valtion luokkaa, hän sai yli 60 % eurooppalais-amerikkalaisten äänistä, vaikka hänen vastustajansa mediabudjetti oli 40 kertaa suurempi ja käytännössä hänellä oli vastassaan koko politiikan kenttä. Sionistit tunnustavat omissa kirjoissaan ja artikkeleissaan voittaneensa Duken kiristämällä rahallisesti louisianalaisia, jos he valitsisivat tämän virkaan. Vuonna 1992 David Duke sai kymmenien prosenttien kannatuksen republikaanien presidentinvaalien esivaaleissa.

   Tohtori David Duke on yksi parhaiten tunnetuista Amerikan ja maailman politiikan henkilöistä ja on esiintynyt kolmesti Yhdysvaltojen johtavassa politiikan keskusteluohjelmassa ’Meet the Press’ ja ollut vieraana Today Showssa, uutisohjelmissa NBC:llä, ABC:llä, CBS:llä, Foxilla, CNN:llä ja BBC:llä sekä monissa muissa kansainvälisissä ohjelmissa. Duke on esiintynyt yli 25 maassa ja luennoinut yli 250 yliopistossa ympäri maailman. David Duke tunnetaan maailmalla loistavana puhujana ja muutamat hänen tähtihetkistään ovat saaneet laajaa ylistystä sanomalehdissä, televisiossa ja verkossa. Slate –lehti julkaisi artikkelin hänen murskavoitostaan Meet the Press-ohjelmassa, jossa hän peittosi Tim Russetin täysin. Yksi kaikkien aikojen katsotuimpia CNN:n haastatteluita on David Duken voitto Wolf Blitzeristä ja tämän paljastaminen sionistiksi ja entiseksi AIPACin virkailijaksi ”rehellisen televisiopersoonan sijaan”.

   David Duke valmistui historian kandidaatiksi Louisianan yliopistosta ja suoritti tohtorin tutkinnon vuonna 2005 Ukrainan suurimmassa yliopistossa, jolloin väitöstilaisuuteen osallistui yli tusina Ukrainan huippuakateemikkoa.

   David Duke on rohkeilla ja lahjomattomilla puheillaan paljastanut totuuden sionismista ja sen taustalla vaikuttavasta ikivanhasta fanaattisesta heimolaisuudesta ja siten ansainnut Globaalin median ikuisen vihan. Samalla kuitenkin miljoonat ihmiset ovat ajatelleet itsenäisesti ja löytäneet totuuden Duken sanoista ja arvostavat häntä rehellisenä ja rohkeana miehenä. Jos haluamme sallia maailman ihmisille todellisen erilaisuuden vapauden, pitää meidän kuunnella tämän ihmeellisen miehen enteellisiä sanoja.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. jännä et jotkut kehtaa nähä huonona asiana sen että kaikkien pitäisi olla samanarvoisia, jne.tarkotan tällä sitä et jotkut peukuttaa alas tän postauksen.vaikka duke ei todellakaan ole mikään rasisti.ilmeisesti jotkut ns viisaat eivät viitsi edes ymmärtää lukemaansa, vaan tieten tahtoen vääristelevät muiden sanomisia.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Edelleen Usalla ja Israelilla ei ole mitään varmuutta edes koko ydinase hankkeesta ja silti jo pitää ennaltaehkäisevillä iskuilla(huom. kuten Saksa 40-41.) uhkailla. Nämä maat omistavat ydinaseita USA n.9500 ja Israel 80-200 eli mikä uhka näille voi olla maa jolla olisi mahd. muutama hassu ase?? Ja kun vielä näillä ei ole edes mitään vedenpitäviä todisteita, kuten Irakin joukkotuhoaseet…!!!!!!
  Tämä sota vaan jos alkaa halutaan jatkaa Israelin ja sionistien sotina josta pahimmassa tapauksessa alkaa 3.msota. Sinänsä sarkastista, että USA on edelleen maa jonka niitä on käyttänyt siviilejä vastaan, 45 Japani.

  Hyvää kevättä kaikille jotka osaavat ajatella itse.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Miksi ihmeessä Iran hyökkäisi kun tietää että saisi usan kaikki sekopäät kimppuunsa ja katsotaampa tilastoja iranin viimeisin sota irakin kanssa entä sitä edellinenkun taas israelin ja usan roska sakki on sotimassa vähänväliä.

  On erittäin hyvä että Kärkkäinen julkaisee sitä mistä muut ei kerro jokainen järkevä ihminen kyllä huomaa että david kuke ja muut ovat oikeassa kun taas toiset mediat peittelevät näiden sionististen mielipuolien tekemisiä.

  Koko ajan jauhetaan antisemitismistä mutta olisi jo aika että otetaan esille mitä semitismi on koska ilman semitismiä ei ole antisemistimiä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. hieno lehti tämä magneettimedia!!!!! vielä on suomessa niitäkin tyyppejä jotka uskaltaa pitää kiinni totuudesta ja tuoda sitä esille. nää siionistipaskiaiset satsaa hullun määrän rahaa pumpatakseen valhetta tähänkin pohjolan piskuiseen maahan. ja palkkaavat suurella rahalla tollasia paskanjauhajia kirjoitteleen näille keskustelupalstoille kuten tämäkin jpvihko on. eikö muka ole mitään mätää siinä että pitää oikein lailla kieltää holokaustin kieltäminenkin jos koko holokausti olisi totta niin tottahan se kestäisi tarkastelunkin. vesa-ilkka laurion sivuilta esim löytyy hyvin tietoa aiheesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Juutalaisten täysin avoimien intressien ääneen sanomisesta ei jälleen kerran loukkaanu muut kuin helluntailaiset ja muut Israelin ystävät, jotka itserakkkasti kuvittelevat lunastavansa taivaspaikkansa nuolemalla kierojen rotannaamojen peppuja. He ovat kaksinaamaisessa moralismissaan samaa porukkaa kuin suomalaisvihamieliset rasistit, jotka ovat äänekkäin porukka loukkaantumaan siitä, että neekeriraiskaajien etninen tausta paljastetaan uutisissa. Neekereitä ei heidän tosiasioihin perustuva huono maineensa kiinnosta, vaan ainoastaan luihuja punaporvareita, joiden lapsellista maailmankuvaa totuuden sanominen loukkaa!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Tutkintahan on pelkästään hyvä asia. Kun asia on tutkittu, niin se on sitten selvä. Sen jälkeen tiedetään myös saako juutalaisista kirjoittaa muut kuin juutalaiset ja heidän omistamansa lehdet. Ja onko syytä ryhtyä sensuroimaan nettia laajemmin, kansainvälisillä sivustoilla, koskapa samat jutut löytyvät muualta englanninkielisenä.

  Kysymys on siis lähinnä saako artikkeleita kääntää ja jakaa suomalaisille suomen kielellä ja onko ihmisillä ymmärrystä päätellä mikä on totta (julkaistu sanomalehdessä!) ja mikä vaatii heitä varmistamaan itse asian.
  Iranilla, Kiinalla ja Pohjois-Korellahan on jo käytössään teknologiaa, jolla halinto voi sulkea haluamansa sivustot kansalaisiltaan. Nokiakin pystyy varmaan varsin nopeasti kehittämään sellaiset ohjelmistot. Heillä taisi ollakin Iranissa jo niiden kanssa jotakin tekemistä, vai oliko se kännyköiden seurantaa ja telekuuntelua(?) Samalla voisimme saada uusia ohjelmistotuotteita, vientiä ja lisää työllisyyttä. Tässä voi vain voittaa.

  Vielä parempi juttu on että näin Magneettimedia leviää suuren yleisön tietoisuuteen, koska valtamedioiden on pakko uutisoida tapahtumasta, jos tästä tosiaan tulee syyte ja käräjille lähtö. Sehän on median lopullinen tarkoitus, että tieto ja tietoisuus leviää. Jos on valittavana orjuus tai kuolema, niin mielummin kuolema taistelun kautta. Maailma joka ei ole elämisen arvoinen ei ole elämisen arvoinen.

  Seuraavaksi voidaan selvittää onko muita vastaavasti suojeltuja ryhmiä, esim. romanit tai vapaamuurarit. Molemmat ovat selviä vähemmistöjä. Eihän muuten olisi järkeä kuulua mihinkään kerhoon jos kaikki siinne kuuluisivat.

  En ole vähän aikaan seurannut kommenttiketjuja. Toivottavasti tämä ketju ei kuvaa yleistä tasoa. Tässä on muutama, joka ei lisää informaatiota ja voisi poistaa tasoa laskevana. Pissa-kakka jutut kuuluvat jonnekin 2+ seutuville. Yritetään pysyä asiassa. Turha provosoitua, alennatte vain itsenne ja sitähän se provosoijat hakevat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Kauppaketjullenne voi käydä huonosti. Jäljet pelottavat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. On erikoista ja mielenkiintoistakin, kuinka moni Suomalainen vielä nukkuu. Setäpä kertoo: USA valloittaa maailmaa. Tavoitteena: yksi maailmanhallitus jota USA:n sionistit ohjaa. Lähi-itä, yms otetaan asein, ja heidän rosvojoukkonsa YK viimeistelee miehityksen. Eurooppa otetaan talouskriisin voimin. Euroalueella tullaan näkemään massiivinen talousromahdus jonka jatkumona tulee uusi USA:n ja euroopan yhteisvaltio/ valuutta. Ja se ei ole demokratia vaan poliisivaltio jossa ei ole ihmisoikeuksia ja jossa sionistit päättävät kenellä on oikeus elää ja kenellä ei. Mikrosirua otsaan ym. Googlettakaa verkkomedia ja kolmensadan komitea. Siellä on vastauksia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Sionisteista puhuminen ei ole suinkaan minkään antijudaistisen tahon eufemismi, vaan ennen puhuttiin sujuvasti juutalaisista ja sionisteista. Nyt tätä asetelmaa ovat alkaneet hämmentää nimenomaan juutalaiset tahot. Sionisteista puhuvat nykyisin juuri Putinin Venäjää myötäilevät tahot, jotka tarkoittavat tällä Lännen eliittiä. He haluavat kiinnittää huomion pois Venäjän jutalaisista, jotka komentavat Putinia. Kyse on siis petoksesta ja harhauttamisesta. Lännen arvostelijat halutaan petkuttaa tukemaan juutalaiseliittiä tukemalla Putinia. Nämä törkeimmät tapaukset paljastuvat selviksi huijareiksi, esim. Verkkomedia. Hehän sanovat lähes joka välissä, että muutkin kuin juutalaiset voivat olla sionisteja.

   Sama eliitti johtaa Venäjää ja USAa. Kyse on näennäisestä kilpailusta ja vastakkain asettelusta. Sopivatsi tapahtumia ja asetelmia ohjaamalla näiden ”antisionistien” toiminta käännetään sionismin tukemiseksi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Ihmiset. Taistelkaa viimeiseen hengenvetoon liittovaltiota vastaan. Se on Suomen ja ihmisoikeuksien loppu! Mitä sanoi Brittien pääministeri näistä Goldman Sachs sionisteista?? ”Ovat moraalisessa konkurssissa”. Mitä sanoi ex työntekijä joka lähti GS:ltä pois? ”Ilmapiiri on myrkyllinen”. Googlettakaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Hörhösivusto? WTF? Mitä paskan väliä millään sivustolla on jos lähteet ovat ”tukevat?”. Lue nyt kolmensadan komitean lähdetietoja niin on USA:n varapressaa, ym ym.. ja itse 300. komiteassa istuvat myös Martti Ahtisaari ja Jorma Ollila. Eikö olekkin täyttä paskaa kerran se Verkkomedian sivuilla on.

    Voi tuota idiotismin määääääääärääääää!

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Myös Putinia vastaan ja hänen Chabad-hallintoaan, Boris Shpigeliä ja antifasisteja, Bäckmania ja heidän inhaa valhe- ja aivopesusivustoaan eli Verkkomediaa…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. N-liittokin oli ”pakotettu” aloittamaan sotatoimet Suomea vastaan 1939. Näinhän se menee, kun globaali maailmanvalta jyllää. Onko Suomi jo mennyttä liittovaltio-kauraa, vai teemmekö jälleen sen ihmeen, johon kiteytyy ”talvisodan henki”?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Israel ja Amerikka tuskin tulevat aloittamaan sotaa Irania vastaan, molempia maita hallitsevat juutalaiset, joten miksi he omaa rotuaan kohtaan hyökkäisivät.

  Toisaalta voivathan todelliset-arjalaiset, joita ovat mm. turkkilaiset, iranilaiset, juutalaiset, mustalaiset jne…kaukaasian-arjalaiset eli länsi-kiinalaiset, tehdä taasen jonkinlaisen rotupuhdistuksensa, asuuhan Iranissa arabeja. Sodan aikana sitten laitetaan eturintamalle ne joissa on arabien geenejä, ja tapetaan arabeja muutenkin. Näinhän tehtiin toisen-maailmansodan aikana euroopassa, eli keskitysleireillä tapettiin niitä jotka eivät olleet puhdasrotuisia-arjalaisia. Rintamalla germaanit taasen tappoivat toisiaan ja kasvattivat todellisten-arjalaisten valtaa. Näin tehdään jos tulee sota Irania vastaan, ja sodan tarkoituksena on uudesti-perustaa arjalaisten liittovaltio eli Turkki-Iran-Israel (Persia). Tämä on luultavasti todellisten-arjalaisten tarkoituskin, joten sodan avulla saadaan kaksi hyötyä, arjalaisten rotupuhdistus ja liittovaltion perustaminen.

  Toisaalta Iranille saatetaan, ja onkin jo ehkä annettu salassa ydinase. Kohta todellisten-arjalaisten omistama lehdistö toitottaa maailmalla ettei Iraniin voida hyökätä sillä heillä on kymmeniä, ellei jopa satoja ydinaseita. Mm. helsingin-sanomissa tulee olemaan tästä suuret otsikot.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Like Iran, America has a Jewish problem.

  Dr Frankenstein’s Monster, by JR Campbell

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=88397

  By wmw_admin on January 13, 2014
  JR Campbell — Darkmoon Jan 13, 2014
  Activist writer Bruce Campbell was recently interviewed by PressTV.
  You will find a full transcript of the interview HERE.
  The article below, which contains some extra material, formed the basis of the interview.
  “America must stop being Dr. Frankenstein’s monster.” — JB Campbell
  The American and Israeli Jews are worried that their power is slipping because of growing public awareness of their terrible achievements in the past, such as the destruction of Iraq. They were thwarted in their planned destruction of Syria and are now determined to show their power over at least sixty cowardly US senators to achieve the destruction of Iran.
  The Jews here in America say they are a tiny minority – just two percent – yet they are able to control sixty percent of the US Senate in any important matter, such as maneuvering the US military to attack Iran – in the middle of negotiations! The Jews in America proved this in 1917 and 1941, despite the anti-war attitude of the American people back then. We waged total war against people the Jews didn’t like. Scores of millions died and much of the world was destroyed. The peoples of the world have never known peace since those horrible years.
  They proved it in 1991 and in 2003. The Jewish Neo-Cons demanded total war against Iraq despite no hostile action by that country, which was totally destroyed.
  The Jews are again showing their power over cowardly American politicians. Virtually overnight they are able to blackmail enough US senators to destroy another peaceful country with sadistic and aggressive sanctions. Sanctions, like surveillance, are a prelude to total war and are in fact a form of total war, as we saw with Japan, Germany and Iraq.
  Like Iran, America has a Jewish problem.
  The Jews have made the entire US Congress a laughingstock – except, no one can laugh at such a Frankenstein monster. The monster has slaughtered millions of innocent, normal people all over the world – over two million just in Iraq since ’91.
  Dr. Frankenstein wants his monster to kill millions more.
  Jewish power in America can only be ended by the American Defense Party, which is dedicated to shutting down the tyrannical federal government. It is tyrannical because it is controlled by Jews, who own the Federal Reserve, AIPAC and the Council on Foreign Relations. There is no other way to deal with these insatiable criminals who have seized control of the US government and have used it for a hundred years to kill millions of normal people and create a totalitarian world government.
  They must be stopped forever and only the American Defense Party has the plan to do this. America must stop being Dr. Frankenstein’s monster.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat