Sionistimedia salaa jälleen uutisia juutalaisten pedofiliasta

Juutalaista ylivaltaa ajavien oligarkkien täydellisessä hallinnassa oleva sionistimedia on salannut kiistämättömiä todisteita ortodoksijuutalaisten yhteisössä rehottavasta pedofiliasta.

Valtamedia käsittelee siis juutalaisten ja (huomattavasti harvinaisempien) kristittyjen yhteisöjen pedofiliatapauksia täysin eri tavalla. Toisesta vaietaan kokonaan, toista paisutellaan.

Runsaasti palstatilaa saaneet lasten hyväksikäyttötapaukset esimerkiksi katolisessa kirkossa ovat tulleet sionistimedian uutteran työn tuloksena koko maailman tietoon, vaikka kirkon arvion mukaan vain 1,5 % papistosta on sekaantunut vastenmieliseen rikollisuuteen.

Vaikka sionistimedia on satunnaisesti raportoinut lasten hyväksikäytöstä ortodoksijuutalaisten yhteisöissä, ei aiheesta ole uutisoitu läheskään yhtä äänekkäästi kuin kristittyjen rikoksista. Lasten hyväksikäyttö on ortodoksijuutalaisten keskuudessa huomattavasti yleisempää, sillä joissain yhteisöissä jopa puolet lapsista joutuu hyväksikäytetyiksi uuden riippumattoman tutkimuksen mukaan.

Riippumattoman Vice-sivuston Christopher Ketchamin uuden dokumentin The Child-Rape Assembly Line mukaan ”lapsia hyväksikäytetään järjestelmällisesti ortodoksijuutalaisten rituaalisissa kylpylöissä”. Rikoksista avoimesti puhunut ja ne tuominnut juutalainen rabbi Nuchem Rosenberg on joutunut ortodoksijuutalaisen yhteisön silmätikuksi. Hänet on yritetty sulkea yhteisön ulkopuolelle, hänet on pahoinpidelty ja tappouhkauksia on tullut.

Rabbi Rosenberg on Brooklynin fundamentalistisen ortodoksijuutalaisen Satmar Hasidin jäsen. Työkseen hän suunnittelee ja korjaa Tooran mukaisia perinteisiä mikvah-kylpylöitä, joissa hartaiden juutalaisten kuuluu peseytyä ja puhdistautua. Naisten kuuluu käydä puhdistautumassa kuukautiskierron jälkeen ja miesten tulee käydä mikvahissa ennen juutalaisten suuria juhlapyhiä, kuten Roš hašana ja Jom kippur. Useat hurskaista käyvät puhdistautumassa myös ennen ja jälkeen seksin ja ennen sapattia.

Käydessään Jerusalemissa vuonna 2005 rabbi Rosenberg kävi mikvahissa yhdessä kaupungin ”pyhimmistä” paikoista Mea She’arimissa.

Avasin oven höyrysaunaan (shvitz). Höyryä oli niin paljon, etten nähnyt juuri mitään. Astuin sisään ja hetken odoteltuani silmien tottumista hämärään näin höyryn keskellä istuvan itseni ikäisen vanhan miehen, valkopartaisen ja pyhän miehen näköisen. Sylissään hänellä oli mieheen selin istuva poika, ehkä noin seitsemän vuoden ikäinen. Vanha mies oli raiskaamassa poikaa.

Nuchem Rosenberg uskoo, että jopa puolet Brooklynin hasidijuutalaisista pojista ja nuorista miehistä on joutunut yhteisön auktoriteettien suorittamien seksirikosten uhriksi. Brooklynin hasidijuutalaisten yhteisö on Yhdysvaltojen suurin ja samalla yksi maailman kookkaimmista. Brooklyniläisen seksirikosten uhreja auttavan ortodoksijärjestön ”Survivors for Justice” johtajan Ben Hirschin mukaan todellinen luku saattaa olla vielä suurempi: ”Todistajakertomusten mukaan uhreja vaikuttaa olevan yli 50 %. Raiskauksesta on tullut lähes siirtymäriitti.”

Muutama viikko haastattelunsa jälkeen rabbi Rosenberg oli kävelyllä Brooklynin Williamsburgissa, kun tuntematon mies ryntäsi takaapäin, taputti häntä olalle ja heitti mukillisen valkaisuainetta hänen kasvoilleen. Rosenberg joutui käymään sairaalassa kasvojen palovammojen vuoksi ja hän menetti näkökykynsä joksikin aikaa.

Christopher Ketcham kertoo: ”Satmarin hasidijuutalaisten keskuudessa vallitsee sellainen oikeuskäsitys, että aiemmin arvostettu rabbi voidaan sulkea yhteisön ulkopuolelle ja häntä vastaan hyökätään pyhänä pidetyillä kaduilla polttaen hänen kasvonsa kemikaaleilla. Myöhemmin rabbi Rosenberg kertoi joutuneensa Williamsburgissa nuorten poikien piirittämäksi. He kirosivat häntä, nauroivat hänelle, uhkailivat ja sylkivät päälle. Hän mietti itsekseen, kuinkahan moni heistäkin joutuisi seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi.”

Todellisuudessa pedofilia on yleinen käytäntö Talmudissa. Toisella vuosisadalla elänyt rabbi Simeon ben Yohai, yksi juutalaisuuden suurimmista rabbeista ja Kabbalan luoja, antoi hyväksyntänsä pedofilialle sallimalla pikkutyttöjen hyväksikäytön jopa alle kolmevuotiaina! Hän lausui: ”Käännynnäinen alta kolmen vuoden ja yhden päivän on sovelias papin vaimoksi.” (Jebamot 60b) Häntä seuranneet rabbit ovat viitanneet ben Yohain pedofilian hyväksyntään ”halakhana” eli juutalaisia sitovana lakina.

Talmud on väärällään viittauksia pedofiliaan. Erityisesti traktaatit Ketubot ja Jebamot sisältävät useita viittauksia sekä lakeja määrittelevä traktaatti Sanhedrin. Itse asiassa Sanhedrinin 60b alaviite 5 kieltää Talmudia noudattavalta rabbilta oikeuden olla eri mieltä ben Yohain kanssa pedofiliakysymyksessä: ”Kuinka he (rabbit) voisivat vastustaa rabbi Simeon ben Yohaita ja pyhiä kirjoituksia ja kieltää nuoren käännynnäisen avioliiton?” (Jebamot 60b:ssä rabbi Zera on eri mieltä siitä, että seksiä alle kolmevuotiaan tyttölapsen kanssa tulisi pitää halakhana.)

Fariseukset oikeuttivat lapsen raiskauksen sillä, että alle yhdeksänvuotias poika ei ole vielä ”mies”. Eräs Talmudin tekstin kohta antaa nuorta poikaansa hyväksikäyttäneelle naiselle luvan mennä naimisiin ylipapin kanssa. ”Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että yhtyminen poikaan iältään 9 vuotta ja yhden päivän on aito ja todellinen yhtyminen, mutta alle 8-vuotiaaseen yhtyminen ei ole.” (Sanhedrin 69b) ”Koska alle 9-vuotias poika on seksuaalisesti kypsymätön, ei hän siten pysty saattamaan seksirikollista häpeään moraalisesti tai oikeudellisesti. (Sanhedrin 55a)

Nainen voi ahdistella ja hyväksikäyttää nuorta poikaa ilman moraalin kyseenalaistamista: ”…pieneen poikaan yhtymistä ei pidetä seksuaalisena tekona.” (Ketubot 11b, alaviite 1)

Talmud määrittelee myös, että ”9 vuotta ja päivän täyttäneen miespuolisen asuessa kuolleen veljensä vaimon kanssa saman katon alla hän saa tämän (vaimokseen).” (Sanhedrin 55b)

Vastoin Simeon ben Yohain lausumaa, jonka mukaan seksi alle kolmevuotiaan tytön kanssa on sallittavaa, Talmud yleisesti opettaa, että rabbin pitää odottaa tytön kolmannen syntymäpäivän jälkeiseen päivään. Lapsi voidaan ottaa vaimoksi yksinkertaisesti raiskaamalla. Rabbi Joseph on sanonut: ”Kolmen vuoden ja yhden päivän ikäinen tyttö voidaan ottaa vaimoksi yhdynnällä ja jos hänen kuolleen miehensä veli asuu saman katon alla, tulee tytöstä hänen vaimonsa.” (Sanhedrin 55b, 69a, 69b sekä Jebamot 60b)

”Tyttö, joka on vähintään kolme vuotta ja yhden päivän, voidaan kihlata asumalla yhdessä…” (Jebamot 57b)

Näin on opetettu: Rabbi Simeon ben Yohai lausui: ”Alle kolmen vuoden ikäisen käännynnäisen voi pappi ottaa vaimoksi, sillä on sanottu, että ’säästäkää itsellenne kaikki tyttölapset, jotka eivät vielä ole maanneet miehen kanssa’ ja Phineas (alaviitteen mukaan pappi) oli varmasti yksi, joka nai alle kolmevuotiaan.”

Alkuperäinen artikkeli lähteineen englanniksi David Duken sivuilla.

10 kommenttia

 1. Kristinuskoa vihataan, koska kristinuskossa tapahtuva pedofilia nostetaan tapetille. Juutalaisia palvotaan, kun he lakaisevat pedofiliansa maton alle.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Ja miksipä ei vihaisi, koska kristinuskon periaate ”Kohtele muita niinkuin itseäsi” ei vaan käy päinsä heille.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Tapaus sattui juutalaisella alueella, mutta kuulemma uhrit eivät edes olleet juutalaisia. Faktathan ei paljoa juutalaismedian tiedottamista häiritse, kun pitää aivopestä ihmisiä tuntemaan sympatiaa juutalaisia kohtaan. Oikaisupyyntöjä voi varmaan lähetellä, mutta edellisellä kerralla pyydettiin vain olemaan hiljaa ja jättämään toimitus rauhaan.

   http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/04/13/Grandfather-Grandson-Killed-at-KC-Jewish-Center-Neither-Was-Jewish

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Pohjoismaissa operoiva mediakartelli on arvoiltaan ja tasoltaan ei-länsimaalainen:

  ”Skandinaavinen media ja uutisointi on vieraan vallan omistuksessa. Kahdella ei-länsimaisia arvoja edustavalla perheellä sekä samoja ei-länsimaisia arvoja edustavilla suurpankeilla on lähes 100% mediamonopoli. Tämä kartellisoituminen on alentanut uutisoinnin ja viihteenkin tasoa huomattavasti. Yhä useampi on kyllästynyt puolueelliseen ja propagandanomaiseen tarjontaan, joka esittelee varsin valheellisen kuvan sisä- ja ulkopolitiikasta sekä maailmantapahtumista yleisesti.

  Lukijamäärien ja tilauksien pudottua vaaditaan lehdistötukea kartellille veronmaksajilta- huom! samoilta veronmaksajilta, jotka ovat kyllästyneet ala-arvoiseen uutisointiin ja peruneet tilauksensa.

  Määräaikaista tukea ehdottaa liikenne- ja viestintäministeriön lehtiasiain neuvottelukunta.
  Jos yksityisille ja/ tai lukuisiin petoksiin ja huijauksiin syyllistyneille pankeille jaettavat pankkituet veronmaksajien rahoilla ovat epädemokraattisia ja kilpailua vääristäviä, niin lehdistötuet kartellille ovat sitä yhtä lailla.

  Omistajat sanelevat linjaukset joko suoraan, tai päätoimittajat saavat ohjeet esimerkiksi Bilderberg-klubissa. Helsingin Sanomien ex-päätoimittaja Mikael Pentikäinenkin kävi jopa kahdesti BILDERBERGEISSÄ hiotuttamassa toimituksellista “linjaustaan”.

  Medioiden pääomistajat Pohjoismaissa

  Bonnier AB on Bonnierin suvun omistuksessa oleva yksityinen ruotsalainen viestintäkonserni. Yhtiön perusti saksanJUUTALAINEN liikemies Gerhard Bonnier (s. Gutkind Hirschels) vuonna 1804 Kööpenhaminassa Tanskassa.

  Bonnier Publications Oy on kustannustalo, joka julkaisee erikoisaikakauslehtiä sekä elämäntapalehtiä. Yritys kuuluu kaikissa Pohjoismaissa toimivaan Bonnier Publications A/S:n ja sitä kautta kansainväliseen Bonnier AB -konserniin. Yrityksen julkaisemiin aikakauslehtiin kuuluvat Olivia, Divaani, Evita, Tieteen Kuvalehti, National Geographic Suomi, Kunto Plus, Kotimikro, Digikuva ja Tee Itse.

  Aftonbladet ja Svenska Dagbladet kuuluvat Schibsted-ryhmään, jonka omistavat suuret ei-länsimaisia arvoja edustavat pankit, kuten Goldman Sachs, J.P Morgan, ja New York Mellon-pankki. Göteborg-Posten kuuluu myös ei-länsimaisia arvoja edustavalle JUUTALAISELLE Hjornen perheelle.

  Goldman Sachs ja J.P Morgan-pankit on tuomittu useisiin korvauksiin eri oikeudenkäynneissä petoksista ja sijoittajien huijaamisista, sekä korkojen manipuloinnista. Goldman Sachs oli myös mm. väärentamässä Kreikan huonosti hoidetun talouden tilejä korruptoituneiden kreikkalaisten poliitikkojen avustuksella, Kreikan saamiseksi “eurokuntoon”.

  Bonnierit omistavat suoraan ainakin 23% Alma Mediasta. Alma Median palvelut ovat laajentuneet Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Yhtiön tunnetuimmat julkaisut kotimaassa ovat Aamulehti, Iltalehti ja Kauppalehti. Bonniereilla on omistus myös painotalossa Lehdentekijät, joka painaa 40 säännöllisesti ilmestyvää suomalaista lehteä. He omistavat myös viisi maakuntalehteä ja 15 paikallislehteä.

  Erkot ovat uhka sananvapaudelle

  Sanoma Oyj (vuoteen 2008 SanomaWSOY) on Suomen suurin ja Pohjoismaiden toiseksi suurin viestintäyhtymä. Sen suurimmat omistajat ovat Erkon sukuun kuuluvia. Erkot ovat Bonnierien tavoin JUUTAAISTAUSTAISIA. Aatos Erkon äiti oli englanninJUUTALAINEN Violet Sutcliffe, joka muutti Suomeen bolshevikkivallankumouksen aikoihin. Erkoilla on kytköksiä myös yhdysvaltalaisiin JUUTALAISIIN Sulzbergereihin.

  Vuonna 1992 Erkko nimitettiin Rupert Murdochin mediajätin News Corporationin hallitukseen. Erkko kutsuttiin myös BILDERBERG-ryhmän kokoukseen.

  Erkko liittyi vuonna 1994 ainoana ulkomaalaisena entisen opinahjonsa Columbian yliopiston toimittajakoulun neuvostoon. Samaan neuvostoon kuuluivat muun muassa Newsweekin päätoimittaja Richard M. Smith, U.S. News & World Reportin päätoimittaja Mortimer B. Zuckerman, uutistoimisto AP:n pääjohtaja Louis D. Boccardi sekä New York Timesin hallituksen puheenjohtaja Arthur O. Sulzberger. Erkon on tiedetty pitäneen yhteyttä JUUTLAISEEN SOTARIKOLLISEEN Henry Kissingeriin yhtälailla.

  Edesmennyt Aatos Erkko kampanjoi aikoinaan EU:iin liittymisen puolesta eri lehtien toimituksissa, ja saikin omistajat ja päätoimittajat mukaan HUIJAUKSEEN, jossa EU:n hyvistä puolista annettiin valheellinen kuva, eikä siihen liittymisen riskeistä ja huonoista puolista yhteisen “linjauksen” mukaan kirjoitettu.

  Koiviston ja muiden poliitikkojen tekemästa räikeastä maanpetoksesta vaiettiin ja vaietaan edelleen yhteistuumin…”

  Artikkeli kokonaisuudessaan: http://pirona.fi/?p=564

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Tuorein tapaus, ei tod.näk. pedofiliaa, mutta alaikäisten hyväksikäyttöä. Ainakin Singer (X-men tuottaja ilmeisesti) on juutalainen.

  ”Defendant Singer did so as part of a group of adult males similarly positioned in the entertainment industry that maintained and exploited boys in a sordid sex ring. A Hollywood mogul must not use his position to sexually exploit underage actors.”

  http://www.thewrap.com/bryan-singer-accused-sexually-abusing-underage-boy

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Ehkä juutalaisten pikkupoikien pippelien leikkauskin on jonkinlaista pedofiiliaa. Jos pikkupojan pippeli ympärileikataan, niin se hinkkaa tavalla jos toisellakin. Eli jos isä pitää lasta sylissään, saati sitten reppuselässä, niin pikkupojan pippeli hinkkaa ja aiheuttaa tuntemuksia. Pippupoikien pippelin leikkauksella ei olekkaan mitään puhtauden kannalta merkittäviä syitä, vaikka monestikkin annetaan näin ymmärtää. Pikkupoikien pippelien leikkauksella on jokin muu tarkoitus ja se on raamatullinen;

  Ensimmäinen Mooseksen kirja;
  17:11 Ympärileikatkaa esinahkanne liha, ja se olkoon liiton merkki meidän välillämme, minun ja teidän.

  Eli siis ympärileikkauksen todellinen tarkoitus on toimia liiton merkkinä Jumalan ja juutalaisten välillä. Nyt kuitenkin esittää kysymyksiä, mikä tai ketä on juutalaisten Jumala. Jeesus sanoi juutalaisille näin;

  Evankeliumi Johanneksen mukaan;
  10:33 Juutalaiset vastasivat hänelle: ”Hyvän teon tähden me emme sinua kivitä, vaan jumalanpilkan tähden, ja koska sinä, joka olet ihminen, teet itsesi Jumalaksi.”
  10:34 Jeesus vastasi heille: ”Eikö teidän laissanne ole kirjoitettuna: ’Minä sanoin: te olette jumalia’?
  10:35 Jos hän sanoo jumaliksi niitä, joille Jumalan sana tuli – ja Raamattu ei voi raueta tyhjiin.

  Eli siis jos juutalaiset ovat Jumalia, niin ympärileikkauksella jollakintapaa liitetään isä ja poika toisiinsa, mitä se sitten tarkoittaneekin.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Pikkupoikien pippelien leikkeily liittyy veren imemiseen 8 päivän ikäisistä poikavauvoista. Rabbiinit puraisevat esinahan pois ja imevät verta pikkupippelistä niin kauan kuin verta tulee. Tällä ei ole mitään tekemistä Jumalan tahdon kanssa. Kyse on vain siitä, että rabiinit huomasivat vauvojen veren nuorentavan heitä itseään ja parantavan vastustuskykyä ja sitä myötä pitävän heidät itsensä nuorena.

   Ympärileikkaus liittää rabbiinit kaikkiin seurakuntansa pikkupoikiin ja heidän peniksiinsä, onhan hän imenyt verta heiltä kaikilta. Rabiinissa siis yhdistyy vampyyrin tavoin kaikki seurakunnan pojat. Ongelmaksi rabbiini muuttuu, kun seurakunnassa ei synny riittävän usein poikalapsia, joiden verta rabbiini voisi juoda. Ehkä osa rabbiineista syyllistyykin sitten ei-juutalaisten vauvojen ja lasten murhaamiseen juodakseen heidän verensä. Kun kerran on päässyt verenmakuun, siitä tulee pakkomielle. Vampyyritarinat ovat syntyneet maissa, joissa on ollut laaja juutalaisväestö. Kun on löydetty ihmisiä, joilta on juotu veret, on se laitettu satumaisten öisin lentävien vampyyrien tai täydenkuun ainana saallistavien ihmissusien syiksi, ja paikallisen synagoogan rabbiinin öiset seikkailut ovat jääneet huomaamatta.

   Tässä verenhimossa on myös selitys juutalaisten historialliseen vauvojen uhraamiseen. Oululaisäiti olisi voinut myydä synnyttämänsä vauvat juutalaisille, jotka olisivat voineet imeä niistä veret. Virallinen lausunto oululaisnaiselta on tosin, että lapset syntyivät kuolleina. Jos ei vastakkaista pystytä todistamaan, voidaan todeta, etteivät kuolleena syntyneet vauvat olisi kelvanneet juutalaisille, jotka haluavat veren aina tuoreena. Jarkko Laineen veriletuilla itsensä elättänyt Suomeen asumaan jäänyt vampyyri ei sovi juutalaisrabbiinin stereotypiaksi.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat