Sionistinen Patmos-säätiö jatkaa holokaustivalheita

Suomen kenties tunnetuin ja näkyvin ”kristillissionistinen” järjestö Patmos-lähetyssäätiö julkaisi 28. tammikuuta artikkelin Vastarintaliikkeen holokaustitempauksesta, josta uutisoitiin laajalti valtamediassa.

Muun muassa israelilaisten tuotteiden boikottia vastaan taistellut Pasi Turunen on kirjoittanut hyvin asenteellisen artikkelin otsikolla ”Holokaustin kiistäjät historian väärällä puolella”.

Heti alussa Turunen toteaa, että holokaustin kieltäminen on mahdollista vain asioiden irrottamisella kontekstista. Lisäksi hän mainitsee alussa Auschwitzin ”kuolemanleirin” uima-altaan. Turunen ehdottaa, että uima-allas olisi ollut vain upseerien yksinoikeus ja ettei se anna mitään kuvaa Auschwitzin päivittäisestä elämästä.

Hän tosin unohtaa mainita Auschwitzin teatterin, näytelmäkerhon, kanttiinin ja bordellin. Tämä tosin ei ole relevanttia juutalaisten joukkomurhan mahdottomuudelle, mutta sen tulisi ainakin kyseenalaistaa Hollywoodin rakentama kuva leireistä. Auschwitzin nykyisen näyttelyn henkilökunnan mukaan uima-allas oli palokunnan vesireservi, ei suinkaan uima-allas… 15 metrin päässä palopostista.

 

 

Seuraavaksi Turunen painottaa, kuinka silminnäkijöiden kuvaukset kaasutuksista ovat kivenkova todiste holokaustin historiallisuudesta. Tässä on hyvä toistaa eräs fakta tempauksessa jaetuista lentolehtisistä: yhtään kritiikinkestävää silminnäkijälausuntoa kaasutuksista ei ole olemassa. Turunen linkittää laiskasti antirevisionistisen Holocaust Controversies -blogin ”Silminnäkijälausunto”-indeksiin. Jo päällispuolinen tarkastelu tosin paljastaa sen heikkouden todisteena joukkotuhonnasta.

”Sen aikaiset saksalaiset dokumentit” -osio, joka kattaa noin 1/4 sivusta, ei mainitse sanallakaa vankien tuhontaa tai tappamista, mutta sivun kirjoittaja väittääkin dokumenttien olevan kirjoitettu ”salakielellä”. Ainoa konkreettinen viittaus vankien tappamiseen tulee Heinrich Kinnan raportista, jonka versio ”löytyi” ensi kerran kommunistisesta Puolasta 20 vuotta sodan loppumisen jälkeen. Alkuperäisessä sodanaikaisessa raportissa mainintaa ei tietenkään ole. Sivu myös kuvaa joukkoa kuvia todisteena holokaustista, mutta jostain syystä se ei esitä itse kuvia, joten niiden todistearvo on olematon. Myöskään kuva kenkäkasasta ei ole todiste joukkotuhonnasta.

Seuraavassa osiossa puidaan vankien kirjeitä muka todisteena. Ainoa näistä, joka todella esitetään, on Eleonore Hodysin kirjoitus. Itse asiassa teksti on SS-oikeudenkäynnin pöytäkirja SS:n sisäisestä tutkimuksesta koskien mahdollista korruptiota leireillä. Hodys tekee virallista valitusta huomaamistaan väärinkäytöksistä, joihin SS puuttui sitä mukaa, kun niitä paljastui.

Toisin kuin Hollywoodissa, leirien työntekijöitä sitoi valtakunnan laki, ja väärinkäytöksistä, kuten liian vähästä ruoan jakamisesta, voitiin erottaa. Hodys väitti SS-tuomareille, että Rudolf Höss oli raiskannut hänet ja uhannut kaasuttamisella. Absurdista väitöksestä huolimatta miehet merkitsivät kaiken muistiin, mutta sota ehti loppua ennen oikeudenkäyntiä.

Kenties tietämättömänä asiakirjojen säilymisestä Hodys antoi ristiriitaisen kertomuksen amerikkalaisille Dachau Liberated, The Official Reportissa, jossa hän väitti, että Höss oli hänen rakastajansa ja että hän piti Hössistä. Lisäksi hän väitti, että hän sai liikkua leirillä, miten häntä huvitti, ja että hänellä oli muun muassa yksityinen kokki ja palvelija.

Loput teksteistä ovat haastattelupöytäkirjoja, mutta näistäkin vain muutamia esitetään. Siksi niiden todistuksellinen arvo on olematon ja niiden mahdollinen etsiminen ja käsittely veisi tässä liian pitkään. Jopa blogi itse pitää valtaosaa näistä ”kuulopuheena”.

Mielenkiintoista on Adolf Eichmannin lainaus. Hänet kidnapattiin sodan jälkeen Israeliin ja hän myönsi – käsittäen, ettei hän tulisi ikinä poistumaan elävänä – täysin absurdeja asioita. Eräs näistä oli se, että maassa oli niin paljon ruumiita, että verigeysireitä nousi korkealle ilmaan, kun sillä tallusteltiin. Juutalaiset hyväksyivät kuitenkin nämäkin mahdottomuudet täytenä totena, vaikka ne ovat täysin järjenvastaisia.

 

 

Samoin mainitaan (muttei esitetä) Hössin tunnustus. Mikään nykyinen oikeudenkäynti ei hyväksyisi kidutetun Hössin englanninkielistä tunnustusta, jota hän ei ymmärtänyt. Myös Hössin tunnustus vilisi räikeitä mahdottomuuksia, kuten maininnan unkarinjuutalaisten kaasuttamisesta ennen kuin yksikään oli edes poistunut Unkarista.

Palatkaamme takaisin itse Patmos-pääartikkeliin ”kivenkovien todisteiden” tarkastelun jälkeen. Turunen mainitsee Einsatzgruppen-erikoisjoukot. Juutalaiset kuolemat itärintamalla eivät ole todiste saksalaisten suunnitelmasta uudelleensijoittaa miljoonia juutalaisia ympäri Eurooppaa vain kaasuttaakseen nämä suihkukopeissa.

Saksalaisilla oli käytäntönä teloittaa juutalaiset partisaanit, kuten muutkin partisaanit. Tämä tosin ei eronnut mitenkään muiden armeijoiden käytännöstä: desantteja kohtasi demokraattisessa Suomessakin kuolema. Juutalaisia kuoli runsaasti Erich von dem Bach-Zelewskin partisaanien vastaisessa operaatiossa muun muassa Ukrainassa ja Białystokin alueella.

Tässä on hyvä muistaa juutalaisten perinpohjainen sotkeutuminen bolshevismiin. Jan Karski Puolan pakolaishallituksesta totesi vuonna 1940, että Neuvostoliiton miehittämillä alueilla juutalaiset tekivät kommunistien kanssa yhteistyötä ilomielin ja että he oma-aloitteisesti muodostivat kommunistisia militioita neuvostojoukkojen avuksi. Kaukokatseisesti hän ennusti, että juutalaisbolshevikit tulisivat kohtaamaan verisen koston.

Nämä entiset puolalaiset alueet kattoivat valtaosan Himmlerin vuoden 1942 raportista. Sen lisäksi juutalaiset kirjoittajat ovat ylpeilleet juutalaisten osallisuudesta kommunistiseen partisaaniliikkeeseen; he ovat korostaneet, että juuri juutalaiset muodostivat liikkeen selkärangan ja että he olivat itse asiassa paremmin edustettuina alueella liikkeessä kuin puolalaiset!

Turusen esittämä luku koostuu yleistyksistä ja arvioista ja on täten yläkanttiin, mutta edustanee suhteellisen oikeaa magnitudia. Esimerkiksi Ranskan Algerian-sodassa partisaanien vastainen kampanja maksoi yli miljoonan algerialaisen hengen.

Turunen vetoaa seuraavaksi, että mainintoja tappamisesta ja kaasutuksesta ei löydy, koska saksalaiset käyttivät kiertoilmaisuja. Väite siitä, että 6 000 000 juutalaista onnistuttaisiin siirtämään leireille ja kaasuttamaan ilman yhtään suoraa mainintaa, on hyvin absurdi. Mainintaa ei löydy edes liittoutuneiden nappaamista koodatuista viesteistä, joissa ei luulisi olevan tarvetta valehtelulle tai salailulle.

Turunen lainaa seuraavaksi jo edellä mainittua Eichmannia ja väittää, että Wannseen konferenssissa päätettiin Euroopan juutalaisten joukkotuhosta. Vain muutamaa päivää myöhemmin Adolf Hitler kuitenkin totesi (kuten dokumentoituja Hitlerin yksityiskeskusteluja sisältävässä Hitler’s Table Talkissa), että ”kenties jo muutaman sadan vuoden päästä karkotetut juutalaiset uskaltautuvat palaamaan Eurooppaan”. Mikäli Hitler olisi halunnut tuhota juutalaisen rodun, niin juutalaisten löytyminen vielä satojen vuosien jälkeen kuulostaa vähintään ristiriitaiselta.

Turunen esittää ”kaasutiiviiden ovien” (gasdichte Türe) olevan todiste joukkotuhonnasta. Maininta on dokumentista Nuremberg Military Tribunal (NMT IV [NO-4465] s. 622). Alkuperäinen ilmaisu on kuitenkin ”kaasutiiviit hormit” (gasdichte Türme), joka on jossain vaiheessa prosessia korjattu kynällä ”oviksi” (Türe). Selityksen mukaan alkuperäisessä saksalaisessa dokumentissa oli kirjoitusvirhe. Tämä kuitenkin tuntuu ontuvalta selitykseltä; kaasutiiviit hormit olivat normaali osa siviilejä kaasulta suojaavia bunkkereita. Kirjoittaja myös tuntuu olevan epätietoinen Zyklonin alkuperäisestä käyttötarkoituksesta täiden poistamisessa, johon tarkoitukseen sitä on vieläkin saatavilla.

bunkkeri

Turunen ehdottaa seuraavaksi, että David Irvingiä, kuten muitakin revisionisteja, ohjaa silkka pahantahtoinen laskelmallisuus valehtelemaan holokaustista, jotta he voivat vapauttaa ”Hitlerin vastuusta”. Revisionismi ei ole mikään PR-temppu Hitlerin puolesta, vaan kansallissosialisteilla ei ole samanlaista tarvetta kuin muilla hyväksyä mukisematta faktaksi jotain ilman todisteita.

Turunen tuo seuraavaksi esiin David Irving vs. Deborah Lipstadt -oikeudenkäynnin. Poliittisen oikeudenkäynnin pitäminen todisteena holokaustin historiallisuudesta on ongelmallista, varsinkin, kun oikeudenkäynnissä ei ollut edes valamiehiä. Richard J. Evansin pääargumentti nojasi ”salakieliargumenttiin”; on osattava lukea rivien välistä ja tulkita tietyt viattomat sanat tarkoittamaan joukkomurhaa. Myös valtavirran historioitsijat ovat kumonneet lukuisia Evansin argumentteja, kuten hänen väitteensä siitä, että Höss aloitti joukkotuhonnan vuonna 1941.

Oikeidenkäynnin aikana kävi selväksi, ettei edes Lipstadt olettanut konkreettisia todisteita olevan, vaan että häntä uskotaan, ”koska niin vain on”. Seuraavassa lainaus Lipstadtin kirjasta History on Trial:

”Kun tuomari Ramptonin kysymykset muuttuivat aggressiivisemmiksi, minulle tuli hyvin epämukava olo. Hän tuntui vaativan, että Robert Jan todistaa, että ihmisiä murhattiin kaasukammioissa. Viimein Rampton kysyi kärsimättömänä: ’Eikö olisi aika, että luotettavat asiantuntijat tekisivät tieteellisen tutkimuksen tästä paikasta?’ Olin tyrmistynyt Ramptonin ilmeisestä vaatimuksesta, että tarvitsisimme tieteellistä tutkimusta ’todistaaksemme’, että kaasukammiot olivat kuolemantehtaita. Kykenemättömänä kontrolloimaan itseäni kiljaisin: ’Mihin me tarvitsemme tieteellisiä todisteita?!'”

Toteamus tuo mieleen Le Monden erikoisnumeron holokaustista. Siinä esitettiin kuuluisa toteamus tavalla, joka luonnehtii hyvin antirevisionistien argumentteja: ”Ei ole tarpeellista kysyä, miten sellainen joukkomurha on teknisesti mahdollista. Se on teknisesti mahdollista, koska se tapahtui.”

 

Julkaistu alunperin Kansallisen Vastarinnan verkkosivuilla.

23 kommenttia

 1. ”Holokaustista” ja sen todellisista kasvoista, sen taustoista ja siitä mihin koko tällä ”säälisureuhreja” propagandalla pyritään on kirjoitettu jo tarpeeksi. On parempi kohdistaa katse tulevaisuuteen ja niihin toimenpiteisiin joita aiotaan tehdä. Voidaan jatkaa iankaikkisesta iankaikkiseen altavastaajan asemasta; esitellä vaikka miljoona kertaa perusteluita, tosiasioita, yhä uusia ja uusia tutkimuksia, joilla valhe KIISTETÄÄN, mutta pitäisi mieluumin kysyä MILLÄ he todistavat nämä väitteensä. Tietenkin vastapuoli pyörittää samaa levyä ja heidän kanssaan on mahdotonta edes keskustella. Joten siis miksi edes keskustella? Oleellista olisi mielestäni ryhtyä määritteleemään se mitä ja ketä me olemme, minkä puolesta me taistelemme: minkälaisen arvomaailman ja tulevaisuuden puolesta me olemme valmiit kuolemaan.
  Tämä taas vaatii ehdotonta kannan määrittelyä ja itsetutkimusta, eräänlaista ”Maolaista” itsekritiikkiä. On katsottava huussin huoneentauluun pitkään ja tosissaan ja kysyttävä itseltään mitä väriä minä tunnustan? Niin pinnalla kuin tämä somesönkötys nyt onkin, on syytä muistaa että kysymyksessä ovat kuoleman vakavat asiat. Ja leikinlaskusta se mädännäisyys alkaa.
  Onko vai eikö tarkoitus puolustaa oma kulttuuria, heimoa, perhettä ja sen yksityisiä jäseniä vai ei? Olemme tilanteessa joko tai ja vihollinen on porteilla.
  Poliisin, suopon, rajavartiolaitoksen, puolustusvoimain pääesikunnan ja -hah hah haa- ”Aleksander instituutin, poliittisen sirkuksen ja koko pelleporukan höpötys jonka tarkoituksena on ummistaa suomen pääsääntöisellisesti KIELITAIDOTTOMALTA kansalta mahdollisuus euroopan tietolähteisiin, ON se ryhmä jonka intresseissä on pitää yllä laissez-faire koska oma perse on tulessa.
  Ei ole mitään merkitystä meidän vankasti todistetuilla perusteillamme, ei mitään merkitystä kaduillamme esiintyvien siivottomuuksien todellisuudella, ei mitään merkitystä väärin, avuttomasti, julkisesti valehdellun, talouspolitiikan seurauksilla. Ainoa millä on merkitystä on; HE VAI ME.

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
  1. ”Ainoa millä on merkitystä on; HE VAI ME.”

   Jos asenne on tuo, niin enemmistön silmissä olette pelkkä surkea, vihaa lietsova porukka, joista käytetään natsi-sanaa syvää ja joita kohtaan tunnetaan syvää halveksuntaa ja sääliä.

   Jos sen sijaan annetaan tärkein merkitys Kristukselle, lähimmäisenrakkaus pakottaa meidät olemaan Voittajan puolella ja taistelu käydään totuuden puolesta.

   Varokaa eksyttäviä opetuksia! Palstalla vaikuttaa antisemiitti valhekristitty, joka agitoi juutalaisia vastaan, ja vetoaapa harhaanjohtavasti myös Raamattuun tulkiten sitä mitä pirullisimmin. Tästä kuitenkin näkee, että meidän ei tule olla ketään ihmistä vastaan, vaan olla kaikkien ihmisten, lähimmäistemme, puolella:

   Efesolaiskirje 6
   12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

   Plusääni(4)Miinusääni(12)
   1. ”Enemmiatön silmissä.” Tämä ”miljoona kärpästä on oikeassa; paska on hyvää” argumentti on jo niin vanha ja väsynyt juttu että sen sopisi antaa levätä haudassa.
    Olet varnaan oikeassa; minut leimataan natsiksi. Mutta näistä lähdöistä katsoen voin jopa olla siitä ylpeä.
    Kristukselle tulisi ja tulee antaa nimenomaan se merkitys jota vanha, kirkkoisistä M. Lutheriin jtkunut perinne on kannattanut: JUUTALAISET EVANKELIUMIEN MUKAAN OVAT KRISTUKSEN MURHAAJIA. Punctum.
    Jeesus itse toistuvasti tuomitsee juutalaiset JOHANNEKSEN EVANKELIUMISSA. Ja sitä rataa. Tämä nyt tuskin kuitenkaan on se ydinhedelmä, mistä on kysymys.
    Vallalla on jonkinlainen paskahousujen vallankumous. Kun vapautuksen teologia haki olemiselleen hyväksyntää, vaikutusvaltainen papisto niin meillä kuin muuallakin jätti taistelevan papiston syrjään ja vetäytyi ”sanan leivän” taakse piittaamatta poliittisesta todellisuudesta. Nykyään on tavoitettu astraalijeesus jonka nimissä mikä tahansa on hyväksyttävissä; homoliitot, maanpetturuus, silkkipaita päällä sönkkääminen ”maahantulijoiden” oikeuksista jne.
    Tavalla tai toisella kirkko, muut uskonnolliset ryhmät, itseään humanisteiksi kutsuvat tahot ja tätä porukkaa siivestävä outolempilauma ovat kategorisesti kaikkea sitä vastaan mitä minulle opetettiin ja jonka olen puolen vuosisadan aikana oppinut.
    Joten mitä surullista tai vastenmielistä on asetelmassa ”ME TAI HE”? He ajavat omaa asiaansa, tekevät sen surutta, ajavat tavallisen ihmisen älylliseen umpikujaan, korkealentoisilla hölynpölysloganeillaan saavat muut uskomaan että heidän näkemyksensä, heidän kirjoituksensa, heidän sanomisensa ovat totta. Jankkaamalla tätä paskaa, lahjomalla, kiristämällä ja uhkailemalla ns. ”yleinen mielipide” tukee heitä. Mikäli ei tue, yleistä mielipidettä muokataan keinoja kaihtelematta.
    Minä puolustan rauhallisten ihmisten säädyllistä maailmaa. Ja tästä lähtökohdasta on asetettava kysymys; oletko puolellani vai oletko minua vastaan?
    Mitään harmaata ei ole, kukaan ei ole puolueeton. Joku jae raamatusta ei muuta olemista olevaisuudessa. Ja toisekseen siitä kirjasta löytyy kyllä toisenkinlaista; ”Kiitetty olkoon Herra, minun kallioni! Hän opettaa käteni taistelemaan, käsivarteni käymään sotaa.” Psalmi 144:1.

    Plusääni(7)Miinusääni(2)
    1. ”oletko puolellani vai oletko minua vastaan?”

     Olen ihmisryhmää kohdistamaasi vihanlietsontaa ja hurmahenkisyyttäsi vastaan, mutta samaa mieltä kanssasi siitä että epäkohtiin tulee puuttua.

     Kannatan oikeamielisyyttä, joten vastustan sitä kun vääntelet Raamattua. Siteerasit:
     ”Kiitetty olkoon Herra, minun kallioni! Hän opettaa käteni taistelemaan, käsivarteni käymään sotaa.” Psalmi 144:1.

     Tuo on VT:sta, tämä UT:sta, Jeesuksen sanomana:
     Matteus 26
     52 Silloin Jeesus sanoi hänelle: ”Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat.

     Opeta itse kättäsi tavoille.

     Plusääni(4)Miinusääni(2)
     1. Jaa jaa. Voimmehan m e nyt ryhtyä jakeita lohkomaan, jos niin on tarvis, mutta mitä minä halusin tuoda esille on pelkästään se että siitä kirjasta löytyy perusteet vaikka mummon murhaan. O ja. Peruskysymys on se että ollaanko tässä tervetulottamassa ihmisiä jotka haistattattaa meille jo ihan periaatteesta? Tietenkin Sakarja 8:20 sanoo: …-Vielä on tapahtuva, että monet kansat ja monien kaupunkien asukkaat lähtevät liikkwwlle.”

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     2. Mutta sinun pitää tyrsky ymmärtää, että tuo mainitsemasi Kristuksen lause oli ennen kaikkea vastauksena esitetty kysymys. MIKSI miekkaan tarttuva on siihen tuomittu hukkumaan? Armeijat ja liikkeet palvovat maallista valtaa ja maallinen valta palvoo juutalaista rahoitussektoria, niin kuin UT osoittaa.

      Plusääni(2)Miinusääni(3)
   2. Olen sitä mieltä, että ongelmasi ja useiden ”patmoslaisten” ongelma on, että käsityksenne Jeesuksesta on vääristynyt ja väärä ja siksi kaikki on teissä sekavaa. Anna anteeksi, että kerron esimerkin vuoksi mitä olet täällä esittänyt. Olet väittänyt pahuuden vastustamista Herran Jeesuksen Kristuksen vihaamiseksi. Olet esiintynyt kansallismielisenä ja mielistellyt siionisteja, joiden elämäntarkoitus on tuhota kaikki kansat. Tuollaiset sekoilut, johtuvat syvimmiltään siitä, että vaikka luulet uskovasi Jeesukseen, et sitä tee, koska sellaista jeesusta kuin sinä palvot ei ole olemassa. Palvot käsittääkseni kolmea jumalaa, jotka muka ovat kaikki erikseen kaikkivaltiaita jumalia. Siis sekoilusi ovat palvontasi kohteen mukaisia. Sinä et palvo Jeesusta, vaan kolmea erillistä jumalaa ja siitä johtuu sekavuutesi. Olet ikäänkuin monta mieltä samaan aikaan. Rakastat kolmea yhden sijaan? Jokainen tajuaa helposti, että täydellinen totuus on yksi ainut täydellinen totuus. Voi olla vain yksi ääretön Jumala. Voi olla vain yksi Kaikkivaltias Jumala, Herra Jeesus Kristus.

    Sivulta novahierosolyma.fi ylhäältä valikosta ÄLYKKYYDEN KEHITTÄMINEN löytyy kohta 8. LUKU: MUITA TEOLOGISIA OPE­TUK­­­­SIA. Siinä kerrotaan Kuka Jeesus todella oli. Siitä saa oikean käsityksen Jeesuksesta, joka valaisee kaikki totuudet. Voit itse verrata kerrottua Evankeliumeihin ja huomata, että kerrotulla tavalla Jeesuksen käsittäminen, on juuri Evankeliumien mukaista ja se avaa käsittämään Evankeliumit uudella, totuudenmukaisella tavalla.

    Plusääni(7)Miinusääni(2)
    1. ”Olet väittänyt pahuuden vastustamista Herran Jeesuksen Kristuksen vihaamiseksi.”

     Olisiko minulla voinut tulla niin monta kirjoitusvirhettä peräkkäin, että tuo olisi edes mahdollista? Pahuuden vastustaminen ei ole Kristuksen vihaamista, mutta moni turvautuu pahuuteen vastustaakseen pahuutta – kaiketi ymmärtämättömyyttään. Jos olet lukenut kirjan
     https://fi.wikipedia.org/wiki/Pimeyden_syd%C3%A4n
     tai katsonut elokuvan
     https://fi.wikipedia.org/wiki/Ilmestyskirja._Nyt , muistanet sen herättäneen kysymyksen siitä voimmeko vastustaa pahuutta ilman että itse muutumme sen kaltaisiksi jota vastustimme. Kristillinen vastaus on yksiselitteisesti KYLLÄ, mutta silloin vastarintaa on tehtävä Kristuksessa.

     Efesolaiskirje 6
     10 Lopuksi, vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.
     11 Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet.
     12 Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.
     13 Sentähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä.
     14 Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska,
     15 ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille.
     16 Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet,
     17 ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana.
     18 Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta;
     19 ja minunkin puolestani, että minulle, kun suuni avaan, annettaisiin oikeat sanat rohkeasti julistaakseni evankeliumin salaisuutta,
     20 jonka tähden minä olen lähettiläänä kahleissa, että minä siitä rohkeasti puhuisin, niinkuin minun puhua tulee.

     On sinulla tarinat:
     ”Olet ikäänkuin monta mieltä samaan aikaan.”

     Plusääni(3)Miinusääni(3)
   3. No voi perkele. tyrsky, ensin nimittelet lähimmäistäsi halveksittavaksi natsisurkimukseksi ja sen jälkeen alat paasata lähimmäisenrakkaudesta? Olisiko aika kurkistaa peiliin, vaikka olisi nokka hieman kasvanut. Enkä viittaa tässä juutalaiseen, vaan itseensä Pinoccioon.

    Plusääni(6)Miinusääni(3)
    1. ”nimittelet lähimmäistäsi halveksittavaksi natsisurkimukseksi”

     Sisälukutaitosi vielä kypsyessä tarkataan mitä oikeasti kirjoitin:
     ”Jos asenne on tuo, niin enemmistön silmissä olette pelkkä surkea, vihaa lietsova porukka, joista käytetään natsi-sanaa syvää ja joita kohtaan tunnetaan syvää halveksuntaa ja sääliä.”

     En ole enemmistö. En nimitellyt lähimmäistäni. Tähän asti ymmärretty?

     Ojensin tuota innokasta, joskin väärämielisiin hätiköintioperaatioihin altista lähimmäistä, koska hänenkaltaisensa saavat medianäkyvyyttä. Arvaapa vain onko moinen medianäkyvyys hyvää vai huonoa mainosta millekään täällä kannatetulle arvolle.

     Plusääni(2)Miinusääni(3)
 2. Alunperin taisi olla kysymys erään lahkon harjoittamista radio-ohjelmista joiden informatiivinen arvo on nolla. Jos ns. uskonnollinen vakaumus katsotaan oikudeksi tukea terrorismia – ja mitä muuta israel on kuin terrorismia -niin oikeuteen pitäisi myös liittyä vastuu. Minä en koe huonoa omaatuntoa afroamerikkalaisten takia, minä en katso olevani vastuussa kolonisaation/apartheidin/imperialististen tavoitteiden jälkiseuraamuksista. Minä, minun klaanini, minun heimoni ja minun kansani ei ole koskaan osallistunut afrikan ja vielä vähemmän Islamilaisen puolikuun valloittamiseen. Ja kuitenkin minulta edellytetään sosiaalisesti huonoa omaa tuntoa koska , näin tarina kertoo, on tapahtunut jokin historiallisten faktojen, realiteettien ja pelkästään matemaattisten tosiasioiden vastainen mini apocalypsi.
  Autuaasti unohdetaan sodan muut uhrit; itse asiassa muita uhreja ei ollutkaan tVAIN JUUTALAINEN KANSA kärsi, VAIN JUUTALAISET OLIVAT uhreja. Mikään muu ryhmä/kansa/ etninen ryhmä ei ole voinut kokea samaa kuin JUUTALAISET. Ja kas näin myytti on valmis.
  Nyt tämän myytin ja siihen uskomisen suorana seurauksena maahamme on tunkeutunut, tunkeutuu ja tulee tunkeutumaan epälukuinen joukko täysin TOIS USKOISIA, suvaitsemattomia ja kulttuuriltaan vieraita ihmisiä joilla ei ole mitään tekemistä täällä.
  Yleismaho vetoomus johonkin laupiaaseen samarialaiseen on iljettävyytensä ohella myös valheellinen. Kirkko, uskonnolliset yhteisöt, filantroopit ja ”arvoperustalta” toimivat yhteisöt ovat ohittaneet, ohittavat ja tulevat ohittamaan sen lähellä olevan kurjan, leipä jonossa kököttävän ihmisen joka onnettomuudekseen sattui syntymään etniseksi suomalaiseksi.
  Häpeää eivät tunne ne tahot joiden sitä ensimmäisenä tulisi tuntea. He kiertävät maailmaa, osallistuvat ”rukous aamiaisiin” ja loihtivat niestan lopuksi UUDEN tavan kaltata kansan raatoa,
  Ei tämmöiseen ole varaa. Ei tämä ole kristuksen sanomaa. Ei tämä ole edes humanitääristä ja ennen kaikkea tämä ei kuulu meille. Minua huolestuttaa enemmän napurin pois potkittu postilainen tai kuiluporari ja hänen hyvinvointinsa kuin väärillä pappereilla maahan tunkeutuvan 14/40 vuotiaan karvanaperon epämaittava aamiainen. Aiemmin minua sanottiin natsiksi ja nyt asiaa pohdittuani sehän minä olenkin. Harmittaa vain että en puoleen vuosisataan tullut asiaa edes älynnwwksi.
  Suomi on ainoastaan suomalaisia varten. Maahan muuttajien on hyväksyttävä lähtökohtaisesti se että maa elää omalla tavallaan ja että maan alkuperäisväestöllä ei ole mikään velvollisuus ”sopeutua” tunkeutujien kulttuuriin. Ja edellenkin asia on mustavalkoinen. On olemassa heidän intressinsä (sotkea, sekoittaa, kaaostaa ja kannibalisoida etc.) ja on olemassa meidän intressimme (säilyttää, puolustaa, arvolähtöisesti kehittää, varjella ja viljellä). Kolmatta tietä EI OLE. Vielä kerran JOKO OLET MEIDÄN PUOLELLAMME TAI OLET MEITÄ VASTAAN Valinta on sinun.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 3. Tämä ko. pasi turunen rakentaisi varmasti itsekin kaasukammioonsa puuoven josta kaasu vuotaisi leiriin.

  Tietenkin ”virallisissa valheissa” ei tarvita mitään logiikkaa kun wtc 7 sortui toimistopalon seurauksesta:)

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
  1. Tässä on hiukan FAKTOJA rakastamastasi Israelista ja sen NYKYISISTÄ asukkaista:

   Israelin pääministeri Netanyahu on luvannut: Talmudista tehdään Israelin laki.
   ”Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440#.VowColJsz6M

   Muutama poiminto tästä samalla myös juutalaisten uskonnon peruskirjasta: ”Satanic Verses Of The Jewish Talmud”, http://www.realjewnews.com/?p=156 :

   “All children of the ‘goyim’ (Gentiles) are animals.” (Yebamoth 98a) eli kaikki ei-juutalaisen lapset ovat eläimiä
   “The ‘goyim’ are not humans. They are beasts.” (Baba Mezia 114b) eli ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä, he ovat petoja.i
   “Even the best of the ‘goyim’ should all be killed.” (Soferim 15) eli jopa parhaat ei-juutalaisista pitäisi tappaa.
   (Tämä ilmeisesti sitten oikeuttaa tämän talmudisti-valtion suorittamaan kansanmurhan palestiinassa).
   Miksi Yhdysvallat aina tukee Israelin rikollista toimintaa? Koska se käytännössä on Israelin marionetti, nukke: ”Former US lawmaker Cynthia McKinney says every candidate for Congress has to sign a pledge to vote for supporting the military superiority of Israel.” eli ex-kongressin jäsen C.McKinneyn mukaan jokaisen kongressiin pyrkivän on allekirjoitettava sitoumus Israelin sotilaallisen ylivoiman tukemisesta, http://leaksource.info/2013/02/18/cynthia-mckinney-every-member-of-us-congress-must-sign-pledge-to-israel/

   Texe Marrsin kirjassa ”DNA Science and the Jewish Bloodline” (DNA-tiede ja juutalainen verenperintö) osoitetaan sitä paitsi, että ylivoimainen valtaosa niistä jotka nykyisin sanovat/luulevat olevansa juutalaisia – siis myös Israelissa – eivät ole Israelin ’raamatunaikaisten’ juutalaisten jälkeläisiä, geeniperillisiä, vaan alunperin Etelä-Venäjältä lähtöisin olevia KASAAREJA: he ovat turkkilaisten ja mongolien sekarotua. Marrsin lyhyt kirjaesittely on seuraavassa: http://www.texemarrs.com/082013/jews_are_khazars.htm

   Texe Marrsiin verrattuna samaan lopputulokseen mutta eri menetelmällä – historian tutkimuksella – on päätynyt Tel Avivin yliopiston historian professori Shlomo Sand. Hänen kirjansa ”The Invention of the Jewish People” (Juutalaisen kansan keksiminen) mukaan mm. Israelissa ja ympäri maailmaa asuvat juutalaiset eivät periydy muinaisen Juudan kuningaskunnan asukkaista, vaan he ovat eri kansojen käännynnäisiä. Tämän vuoksi juutalaisilla ei ole etnistä, historiallista oikeutta Israelin alueeseen. Toisin kuin israelilaiset niin sanotut ”uudet historioitsijat”, jotka ovat kyseenalaistaneet Israelin valtion syntyhistoriaan liittyviä seikkoja, Sand menee vielä pidemmälleajassa taaksepäin. Hänen mukaansa juutalaiset eivät koskaan muodostaneet ”kansallista rotua” jolla oli yhteinen alkuperä. Hänen mielestään kuvaus ”vaeltavasta juutalaisesta”; on kansallinen myytti, jolla ei ole totuuspohjaa.

   En väitä, että KAIKKI kasaarit tai muut juutalaiset olisivat barbaarisen, babylonialaisen Talmudin kannattajia, eikä näinollen voida yleistäen syyttää KAIKKIA juutalaisia TALMUDISTI-juutalaisten aikojen kuluessa tekemistä rikoksista ja huijauksista – kuten kasaarijuutalaisen johtava sionisti Rotschildin hallitsema läntinen velkahuijaus-rahajärjestelmä. Holokausti-huijausta dokumentteihin pohjautuen on perusteellisesti tutkinut esim. blogisti Moranen: http://moranen.blogspot.fi/

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 4. Eiköhän holokausti oli pahasti ylipaisuteltu. Juutalaisia koottiin ja vainottiin, mutta tuskin joukkotuhottiin, kuolivat tauteihin, aliravitsemukseen yms. Neuvostoarmeijan todisteilen väärentelyt Austhwihista tukevat tätä asiaa. Se ei sitä kiellä etteikö kuolleita olisi kymmeniä tai satoja tuhansia. Millaisen työn saksalsaiset olisivat käyttäneet pelkän jutalaisten vainoamiseen ja kokoamiseen jos kaikki voimat vaadittiin itä ja Afrikanrintamalle. Kaikista heloin tapa tappaa satoja tai miljoonia on näännyttää nälkään, kuten puolijuutalainen bolsevikkimuurarien isä Stalin teki Ukrainassa 1930-luvulla.

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
 5. Normaalisti en ole näin aktiivinen mutta nyt on pakko. Meille tunkeutuu seuraavan kevään ja kesän aikana (voi kun olisin väärässä) 50 – 100 tuhattaihmistä joiden aikomuksenakaan ei ole kotoutua vaan heidän meininkinsä on tehdä maasta muslimi valtio. Georges Soros, synagogan ykkösnyrkki on levitellyt tiedonantojaan joiden mukaan musu on sitten ihku ja oma lügenmedia tekee kaikkensa että totuus unohtuisi.
  Me olemme kusessa. Talouttamme ohjailevat kansainväliset juutalais pankkiirit, mediaamme hallitsevat juutalaiset mogulit, kansallisen politiikan ytimessä häärää juoksupoikalauma, jonka keskeinen ”ulkomaan ministeri” ei ehdi jiddis aamiaisiltaan valtiopäivien avajaisiin, SIIS MIES EI EHDI OSALLISTUMAAN SUOMEN TASAVALLAN ARVOKKAIMPAAN TILAISUUTEEN. Hoh ja. Se os presidentin puheesta jossa puhuttiin kansalle ensiarvoisista asioista saatiin äänettömäksi eikä mikään, siis ei mikään saa tämän maan poliittista elittiä oivaltamaan että vajaassa vuodessa kaduilla on anarkia.. Tiedän että kyllästyttää mutta siltikin JOKO HE TAI ME! Nämä ovat realiteetit ja näillä mennään.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Kuinka ollakkaan, taasko ne juutalaiset ovat miehittämässä Euroopan ohella Suomenkin ja juutalaiset pankkiirit ja kaikki eduskunnan puolueet porukassa muslimien kanssa vääntämässä Suomen ohella koko Euroopan islamistiseksi kalifaatiksi ja juutalaiset repii sellaiseen rahoituksen köyhältä suomalaiselta eläkeläiseltä ja työläisen selkänahasta joka on sitten sitä tyhjää rahaa.

   Plusääni(1)Miinusääni(3)
 6. Ja heti rinnassa lukee; ”Emme unohda, emmekä anna anteeksi.”

  No emme mekään.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Miksi ei jatkuisi? Jos joku on polttamassa sinun kotiasi niin etkö sinä tee mitään? Vallalla oleva politiikka on semmoista että nämä ”päättäjät” tuovat asiamiehelle lisää bensaa. Meidän arvojemme, meidän kotiemme, meidän olemassa olemisemme oikeus on kiistetty ja se halveeraaminen joka kohdistuu kansan enemmistöä kohtaan on todella tolkutonta. Yleisradio uutisoi Rion sambakarnevaaleista, mutta vaikenee kotimaan kaduilla tapahtuvasta karnevaaleista. Lainatakseni tunnettua Irwinin viisua (sanat Vexi Salmi): ”ulos mutakuono ja joka lakupelle”.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 7. Holodrom (ukrainalaisten kansanmurha) ja Katyn (puolalaisten kansanmurha) ja Pogromit (juutalaisten kansanmurhat) yksi sadoista tuhansista kommunistien murhapaikoista ei varmaankaan kukaan kiistä, mutta Holokausti on niin kipeä paikka, että se on pakko kiistää keinolla millä tahansa eli valheilla. Se mikä on tapahtunut historiassa on tapahtunut. Mutta en millään tajua miksi Holokausti on pakko noin fanaattisesti kiistää. Miksi?

  Plusääni(1)Miinusääni(10)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat