Sionistipresidentti Israelin valtioterrorismin aisankantajana sekä suomalaisten syöjänä

Suomen poliittinen mafia on presidenttiä myöten suunnattoman järkyttynyt antisionismin kohonneesta vaarasta tiettyjen suomalaisten isänmaalisten ryhmien keskuudessa. Sionistipresidentti raivoaa suomalaisille aktivisteille, jotka vastustavat muun muassa huippu rasistisen Israelin veren tahrimaa miehityspolitiikkaa.

Niinistön sanoma on selvä: Poliittinen mafia Suomessa on tarkoitettu ensisijaisesti puolustamaan kansainvälisten investointipääomien, rahoitusmarkkinoiden ja juutalaisvaltio Israelin hegemonisia tavoitteita Lähi-idässä. Tämä velvoittaa myös pakkomonikulttuurisuuden toteuttamista Suomessa, suomalaisten vaatimuksista ja etuisuuksista piittaamatta. Itsenäisyydellä ja yhteiseen hyvään tähtäävällä kansallisella toiminnalla ei ole enää mitään merkitystä, sillä nehän ovat nykyisin suorastaan laittomuuksia. Pääasia on negatiivisen globalisaation edunvalvonta ja luonnonvarojen, kuten esim. Suomen pohjavesien myynti monikansallisille yhtiöille. Me itsenäisyyttä ja kansallista vapautta tavoittelevat ”typerykset” emme vain ymmärrä tätä negatiivisen globalisaation antamaa orjuuden filosofiaa ja sen ”syvällistä” luonnetta.

(Niinistö käyttää kuitenkin nimitystä antisemitismi, joka on eriasia kuin antisionismi, jolla tarkoitetaan esimerkiksi Israelin valtion ylläpitämän miehityspolitiikan vastustamista sekä kansainvälisen poliittisen sionismin tavoitteiden kritiikkiä.)

Sionistipresidentti Sauli Niinistö puhui Turun juutalaisessa synagogassa.
Sionistipresidentti Sauli Niinistö puhui Turun juutalaisessa synagogassa.

Sauli Niinistö tuomitsee ”antisemitismin” ja ”rasismin”

Presidentti Sauli Niinistö käyttäytyi valtiopäivillä pitämässään puheessa hyvin tuomitsevasti, ja suorastaan rasistisesti tiettyjä suomalaisia toimijoita kohtaan. Niinistö tuomitsi valtiopäivien avajaispuheessaan ”antisemitismin” ja rasismin. Koska Niinistö on täysin kritiikittömästi omaksunut tarunomaisen holokaustimyytin ei vain Suomen vaan koko Euroopan viralliseksi uskonnoksi, mikä velvoittaa presidentin mukaan viime viikkoisten holokaustin muistotilaisuuksien saattelemana syventyä ajattelemaan aihetta myös nykyajassa.

”Merkkejä siitä, että antisemitismi ja rasismi jälleen pyrkivät nostamaan päätään löytyy valitettavasti myös meiltä. Niiden torjunnassa on oltava päättäväinen. Ne eivät ansaitse mitään jalansijaa yhteiskunnassamme”, toteaa Niinistö.

Eduskunnan puhemies Matti Vanhanen (kesk.) oli myös hyvin huolestunut tästä vallitsevasta tilanteesta ottaen puheessaan muiden muassa esille kärjistyneen julkisen keskustelun. Ylipäätään poliittinen mafia oli kokonaisuudessaan suunnattoman hysteerinen yllä mainitusta tilanteesta.

Niinistö jankutti rasismista toimittajille myös Auschwitzin muistojuhlassa Puolassa. Uutisoinnissa huomioitiin myös Turun synagogaan ja katoliseen kirkkoon tehdystä vandalismista viime aikoina:

Turun synagoga töhrittiin punaisella maalilla viime yönä. Presidentin mukaan kyse on laajemmasta rasismista. Niin rasismin kuin antisemitismin kasvu on huolestuttavaa ja ne ovat ilmiöinä hyvin lähellä toisiaan, hän sanoo. 

Todellakin näin näyttää Turussa käyneen ja Tampereellakin lippuja on poltettu. Se on hyvin huolestuttavaa. Miten siihen sitten voidaan puuttua? Meillähän on oikeuslaitoksessakin asiaa käsitelty, se on hyvä. Minullakin on tarkoitus asiasta vielä puhua, presidentti Niinistö sanoo.

Näyttää ilmeiseltä, että Niinistö syyllistää Turun synagogan seinien tuhrimisesta kansallismielisiä ja isänmaallisia toimijoita, sillä stereotypiaksi muodostunut ”rasismin” hokema yleensä liitetään juuri arvoliberalistien piireissä vapauden ja kansallisen itsenäisyyden edustajiin. Niinistöllä ei sitten sattunut juolahtamaan mieleen, että synagogan seinien vandalisoinnin motiiveina ovat hyvinkin voineet olla kansallismielisten sekä isänmaallisten ryhmien mustamaalaaminen, siis jonkinlainen falsk flagg -isku. Äärijuutalaisuuteen kuuluva Talmud on maailmanvalloitukseen tähtäävä ideologia, joka vaikuttaa Israelissa ja sionismissa. Sanoohan heidän Talmudinsa, että juutalaisten tulee valloittaa maailma ja tuhota kristityt, sillä he itse kuvittelevat olevan kansana ”Messias”: Esittääkseen Messiaksen – ilman metafooraa, juutalainen kansa (kethubth IIIa, viite 4). Tästä voi etsiä syitä sille, miksi Israel ja siihen kytkeytyvä sionistinen eliitti käyttää suurvaltoja poliittisen tuhotoimintansa instrumentteina.

Niinistö toimii negatiivisen globalisaation hyväksi ja Suomen ja suomalaisten tuhoksi

Kasvottoman kansainvälisen rahaeliitin ja laillistettuun ryöstelyyn erikoistuneen globaalin finanssijärjestelmän ”suojelupyhimys” Sauli Niinistö on ollut hyvin raivoissaan yllä esitetyistä Brysselin marionetteja suuresti järkyttäneistä vainojen uhrien muistopäivän läheisyyteen liittyneistä traumaattisista tapahtumista maassamme. Niinistö onkin tomerasti painostanut virkavaltaa tutkimaan esimerkiksi 26.1. Tampereella toteutettua Israelia vastaan suunnattua tempausta, joka ei poliisin mukaan voinut ylittää laittomuuden tasoa.

Niinistö toimii syyllistäen ja syrjivästi tuomitessaan rasistisesti suomalaisia aktivisteja, jotka vastustavat tempauksillaan Israelin ylläpitämään kansanmurhaa palestiinalaisia vastaan.

Tässä yhteydessä tulee muistaa, että Yhdysvaltojen Pro-Israel lobby on aina huolehtinut siitä, että Yhdysvallat ei ole milloinkaan yrittänyt estää siirtokuntien laajenemiskehitystä ja palestiinalaiskotien romuttamista niiden tieltä. Trump itse on täysin mädäntynyt sionisti, jonka perhepiiriin kuuluu pirullisia juutalaisen eliitin toimijoita.

Useiden tarkkailijoiden mukaan Israel tavoittelee palestiinalaisten maat itselleen anastamista vaiheittain. Israelin valtio maksaa erilaisia tukiaisia ja antaa verohelpotuksia Länsirannan israelilaisille. Israel on jatkanut siirtokuntiensa rakentamista Länsirannalla jatkuvasti kiihtyvällä vauhdilla.

Niinistö puolustaa yllä mainittua terroristivaltio Israelia ja siihen kytkeytyvää kansainvälistä sionismia, vaikka nämä ovat selvä uhka maailmanrauhalle ja kansojen olemassaololle. Ne suomalaiset, jotka uskaltautuvat kritisoimaan mainittuja entiteettejä saavat rasistin leiman otsaansa, ja ajautuvat polpon vainon kohteeksi jopa presidentin painostamana.

Presidentti on nyt myös paljastanut ymmärryksensä demokratiasta. Sionisti-Niinistö tarkoittaa demokratian syvimmällä olemuksella sitä, että sionistisen eliitin, terroristivaltio Isrelin ja globaalinen investointipääomien sekä kansainvälisten kurjuutta ruokkivien rahoitusmarkkinoiden totalitarismia ei saisi arvostella, sillä se olisi ”rasismia” ja edustaisi antisionistisia poliittisia näkemyksiä, jotka eivät ansaitse mitään jalansijaa yhteiskunnassamme”. Näin menetellen sionistipresidentti onkin itse syyllistynyt äärimmäiseen epädemokratiaan ja rasismiin suomalaisia toimijoita sekä kokonaisuudessaan suomalaista yhteiskuntaa vastaan.

Niinistön asettuessa syrjivästi uhkailemaan ja nimittelemään suomalaisia ”äärioikeistolaisia” toimijoita, asemoituu hän samalla puolustamaan kiihkeästi kansainvälisiä pankkeja, jotka ovat täysin orientoituneet palvelemaan juutalaisen eliitin luomaa systeemiä kansainvälisenä rahan- ja omaisuuden ryöstöjärjestelmänä.1,2,3,4 Nämä rahoitusinstrumentit ovat pelkästään parasiittejä, jotka loiseliönä kuluttavat isäntäelimistön energiaa.

Suomen valtio, hallitus, eduskunta sekä kansalaiset ovat ainoastaan tämän globaalin pankkijärjestelmän korollisen velkarahasysteemin riiston sekä ryöstön kohteita.

Niinistön pitäisi ymmärtää, että myös juuri yllä mainitut asiantilat pakottavat isänmaallisia aktivisteja osoittamaan allegerioiden värittämää verbaalisuuttaan ja funktioitaan negatiivisen globalisaation vääryyksiä vastaan.

Huomioita maahanmuuttopolitiikasta ja monikulttuurisuudesta

Psykologian professori Kevin MacDonald (KM) kirjoittaa aiheesta, josta Pohjoismaissa ei ole juurikaan totuttu puhumaan, nimittäin juutalaisten toimijoiden vaikutuksesta paikalliseen maahanmuuttopolitiikkaan.

The Culture of Critique -teoksessa sekä muissa teoksissaan KM toteaa, että juutalaisyhteisön toiminta oli tärkeä syy sille, että lännestä tuli ”monikulttuurinen”. Pääteoksen luvussa seitsemän KM käsittelee juutalaiseturyhmien vaikutusta maahanmuuttopolitiikkaan. KM on keskittynyt kirjassaan ennen kaikkea Yhdysvaltojen poliittiseen historiaan, mutta tarkastelee siinä jonkin verran myös Englannin, Kanadan, Australian (Brenton Sanderson on kirjoittanut aiheesta hyvin syvällisesti!) ja Ranskan kehitystä.

Häneltä on usein kysytty, millainen juutalaisten rooli on Ruotsissa ja muissa Euroopan maissa, jossa juutalaisia on suhteellisen vähän verrattuna koko väestöön. KM perehtyi taannoin englanninkieliseen käännökseen ruotsalaisartikkelista nimeltä ”How and why Sweden became multicultural” (suom. ”Kuinka ja miksi Ruotsista tuli monikulttuurinen”). Artikkeli on yhteenveto akateemisista tutkimuksista, joissa käsitellään juutalaisten roolia Ruotsin monikulttuurisuuskehityksessä. KM kehottaakin kaikkia lukemaan artikkelin kokonaisuudessaan, josta esitämme lainauksena seuraavaa:

Lähtökohta oli kulttuurien moninaisuus. Tämä tarkoitti sitä, että valtion tulisi suurilla taloudellisilla avustuksilla varmistaa, että maahanmuuttajat säilyttävät alkuperäisen kulttuurinsa (mikä osoittaisi maailmalle, että Ruotsi on suvaitsevainen maa, jonne kaikki ovat tervetulleita). Ruotsalaisen kulttuurin ja vähemmistöjen kohtaamisen uskottiin olevan ’rikastuttava’ kokemus koko yhteisölle. Kantaväestön uskottiin pian tottuvan uusiin vähemmistöihin.

Juutalaisten maailmankongressi käyttäytyy suorastaan avoimen röyhkeän kaksinaismoralistisesti, sillä se pitää ”oikeutenaan” jatkuvasti tehostaa Israelin tiukkaan maahanmuuttopolitiikkaan, jotta alue pysyisi etnisenä juutalaisvaltiona”. Mutta sen sijaan Israel ja siihen liittyvät juutalaistoimijat pyrkivät hyvin tehokkaasti painostamaan Euroopan kantaväestön korvaamiseksi poliittisen Lähi-idän populaatiolla.

Monikulttuurisuuteen liittyen Suomea kansoitetaan nopeutuvalla vauhdilla Lähi-idän populaatiolla, mikä toimii instrumentaalisesti yhteiskuntajärjestelmän tuhoamiseksi. Jokaisella kansalla on velvollisuutensa suojella omaa kulttuurisetnistä konstruktiotaan, arvokkaita perinteitään sekä kiistämätöntä oikeuttaan itsenäisyyteen valtiona. Näitä oikeuksia vastaan sotii jyrkästi nykyinen haittamaahanmuuttopolitiikka, jonka vastustaminen ei millään oikeuden mittarilla pitäisi olla rasistista, sillä kritiikki kohdistuu valtion harjoittamaan maamuuttopolitiikkaan järjestelmänä.

Sorosin ohella pakkomonikulttuurisuutta ajaa hirvittävällä tehokkuudella Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress, WJC).

Suomen presidentti, poliittinen koneisto, viranhaltijat ja näitä tukeva valtamedia toimivat kuin yhtenä suomalaisten perinteisten arvojen, etnisen rakenteen ja Suomen kulttuurillisen sekä taloudellisen itsenäisyyden rippeiden tuhoamiseksi pakkomonikulttuurisuuden ja globaalin finassijärjestelmän avulla. Luonnollisesti tällaista degeneroitumista pitää vastustaa, piittaamatta sionistipresidentin raivonpurkauksista.

Markku Juutinen

Lähteet

https://yle.fi/uutiset/3-11193013

https://yle.fi/uutiset/3-11177463

https://www.pyhamaa.net/pyhauml-maa/category/siirtokunnat

https://yle.fi/uutiset/3-7771299

https://yle.fi/uutiset/3-6448787

http://www.kevinmacdonald.net/CofCchap7.pdf

http://www.destroyzionism.com/2013/01/13/how-and-why-sweden-became-multicultural/

https://web.archive.org/web/20121102010046/http://obekvamasanningar.com/om-mangkulturen/

http://www.worldjewishcongress.org/en/issues/supporting-israel

 1. Taibbi, Matt (5.4.2010). RS. The Great American Bubble Machine. Saatavilla: http://www.rollingstone.com/politics/news/the-great-american-bubble-machine-20100405
 2. Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.
 3. Jewish Encyclopedia (1906). http://www.jewishencyclopedia.com/articles/12909-rothschild
 4. Karin Hudes (2013). http://www.globalresearch.ca/world-bank-whistleblower-reveals-how-the-global-elite-rule-the-world/5353130; http://www.interpretermag.com/karen-hudes-rts-whistleblower-who-believes-world-bank-controlled-by-second-species/; http://archives2013.gcnlive.com/Archives2013/sep13/PowerHour/0926132.mp3; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gHVgRgYdCsQ

20 kommenttia

 1. Narsistis-psykopaattinen eliittimme aavistaa, että valtioterroria avoimesta harjoittavan Israelin ja tämän kansainvälisten sionistirikoskumppaneiden arvostelu kohdistuu epäsuorasti myös heihin itseensä. Siksi he ovat niin innokkaasti tuomitsemassa ja ilmeisesti valtion väkivaltamonopolin turvin estämässä arvostelua. Aletaan lähestyä pistettä, jossa valtioeliittimme patologisen rikollisen luonteen suhteen ei ole enää epäilyksiä. Kanssarikollisen kritiikitön ihailu ja suojelu on siitä jälleen eräs painava todiste.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. ”Aletaan lähestyä pistettä, jossa valtioeliittimme patologisen rikollisen luonteen suhteen ei ole enää epäilyksiä. Kanssarikollisen kritiikitön ihailu ja suojelu on siitä jälleen eräs painava todiste.”

   Tuo eliitin patologinen ja rikollinen luonne paljastuu myös sananvapauden tukahduttamisyrityksenä ja sitä kritisoivan kirjoittelun ja puheen leimaamisena vihapuheeksi.
   Onneksi vielä on vaihtoehtomedia joka yrittää panna vastaan ja taistella sananvapauden puolesta.

   Poliittinen vaihtoehtomedia maailmalla
   https://vastavalkea.fi/2020/02/13/poliittinen-vaihtoehtomedia-maailmalla/

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Olen jo aijemmin kirjoittanut täällä,että Sauli Niinistö sanoi -18 kirjamessuilla, että ”hänen elämänsä on pilannut amerikan juutalaiset kirjailijat.

  Hehän ovat sangen loistavia fiktiokirjailijoita,koska he saivat Jeesuksen surmaamisesta perimäänsä kaiken Totuuden ja Hyvyyden surmaamisen halun.Ja sehän on fiktiokirjallisuuden kulmakivi,siis sotkea Totta ja väärää keskenään,joka samalla on myös pahin synti.

  Saadakseen elämänsä kuntoon Saulin kannattaisi lukea Pertti Niemen ”Älykkyyden kehittäminen”, niin lopultakin ymmärtäisi millaista kyytä hän povellansa pitää .

  Huomio valtiopäivien avajaisista:Sauli sanoi kääntäneensä takkia!Siis nytkö se on sallittua!Nimittäin ollessaan valtiovarainministerinä Paavo Lipposen hallituksessa,hän piti edustajia ikäänkuin pidätettyinä:”kaikkea mitä sanotte, voidaan käyttää todisteena teitä vastaan!”Siis kansanedustajan /presidentin velvollisuus on muuttaa mielipidettään , jos saa asiasta parempaa ja toisenlaista , siis todellista tietoa,esim ”juutalaisista”.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
  1. Mutta yhtäkkiä Jeesus tuli heitä vastaan ja tervehti heitä. He menivät hänen luokseen, syleilivät hänen jalkojaan ja kumarsivat häntä.

   Silloin Jeesus sanoi heille: »Älkää pelätkö! Menkää sanomaan veljilleni, että heidän pitää lähteä Galileaan. Siellä he näkevät minut.»

   Naisten ollessa matkalla muutamat vartiomiehistä menivät kaupunkiin ja kertoivat ylipapeille kaiken, mitä oli tapahtunut. Silloin nämä kokoontuivat neuvottelemaan yhdessä vanhimpien kanssa ja päättivät antaa sotilaille suuren summan rahaa.

   He sanoivat sotilaille: »Sanokaa, että hänen opetuslapsensa tulivat yöllä, kun te nukuitte, ja varastivat hänet. Ja jos tämä tulee maaherran korviin, me kyllä lepytämme hänet ja järjestämme niin, ettei teille koidu ikävyyksiä.»

   Sotilaat ottivat rahat ja tekivät niin kuin heille oli sanottu. Heidän kertomustaan on juutalaisten keskuudessa levitetty tähän päivään asti.

   Matt. 28:9–15

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Hieno artikkeli MJ:lta joka paljastaa karun tosiasian kuinka ’pakanallisella tasolla’ maamme presidentti toimii yhdessä koko rikollisen globaalin nwo- ja sionistiafian kanssa.
  https://barnesreview.org/product/the-jewish-mafia/

  ”Nouse ylös ja tapa ensin”: Israelin tiedustelupalvelun salamurhien historiikki
  Yhdysvallat murhasi Qassem Suleimanin lennokki-iskulla tammikuun alussa. Eri keinoin tehtyjä murhia on paljon ja niitä ovat tehneet lukuisat valtiot. Murhatilastoa johtaa Israel.

  https://vastavalkea.fi/2020/02/09/nouse-ylos-ja-tapa-ensin-israelin-tiedustelupalvelun-salamurhien-historiikki/

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
   1. Kun lukee linkkien artikkelit niin alkaa ymmärtää Aatua ja antisemitismin uutta nousua jota presidentti ihmettelee. Kuinka ihmeessä maailma ei käänny laajemmin rikollisia ja perverssejä sionisteja vastaan. Ja kuinka ihmeessä presidenttimme voi tukea sionisteja.
    In his book “Under 16 Years Old,” Matzneff wrote, “To sleep with a child, it’s a holy experience, a baptismal event, a sacred adventure.”

    Being Ahead of Time
    GILAD ATZMON
    https://www.unz.com/gatzmon/being-ahead-of-time/
    Israel as One Man: A Theory of Jewish Power
    LAURENT GUYÉNOT
    http://www.unz.com/article/israel-as-one-man/

    Plusääni(3)Miinusääni(1)
   2. Näemme kuinka Putinin ’suvereeni demokratia’ toimii Venäjällä koko kansan parhaaksi eikä salli länttä mädättävien kulttuurimaxistien harjoittamaa kansan tuhoamista: — P torjuu homoliiton ja aikoo saattaa perustuslain ajan tasalle suojaamaan perinteistä avioliittoa
    —-Presidentti Vladimir Putin sanoi torstaina, että Venäjä ei laillista homo avioliittoa niin kauan kun hän on Kremlissä.
    Hän teki selväksi, ettei hän salli perinteisen äidin ja isän roolin horjumista siihen, mitä hän kutsui ”vanhempi numero 1” ja ”vanhempi numeroi 2:ksi”.

    … ”olen jo puhunut tästä julkisesti ja toistan sen uudelleen: niin kauan kuin minä olen presidentti, niin sellaista ei tapahdu. Meillä on isä ja äiti ”, Putin sanoi.
    Kahden valtakauden aikana Putin on lähentynyt ortodoksista kirkkoa ja pyrkinyt estämään Venäjää ajautumasta länsimaisiin kansaa mädättäviin arvoihin, mukaan lukien asenteet homoseksuaalisuuteen ja sukupuolen muutokseen.

    President Vladimir Putin said on Thursday Russia would not legalize gay marriage as long as he was in the Kremlin.
    He made clear he would not allow the traditional notion of mother and father to be subverted by what he called “parent number 1” and “parent number 2”.
    “As far as ‘parent number 1’ and ‘parent number 2’ goes, I’ve already spoken publicly about this and I’ll repeat it again: as long as I’m president this will not happen. There will be dad and mum,” Putin said.

    ——
    A Note from the Editor:
    Facebook absolutely hates articles like this one above. As you may know, they recently shut down my Facebook account because I posted an article critical of the insidious LGBT movement.

    Then just today, a friend of mine posted this new article about the Russian President rejecting homosexual “marriage”, and Facebook shut down her account as well!

    Facebook has obviously added Russian Faith to their “hit list”. They know that Russian Faith articles successfully get the word out and make a big impact, but they don’t like our message, so they are determined to shut us down.

    This is what we can do to fight back:

    Use email, word of mouth, Twitter, Telegram, WhatsApp, and even FB messenger to share Russian Faith articles with everyone. Don’t let Facebook censors decide which articles people are allowed to read!
    Get a free MeWe account, one of the best new alternatives to Facebook. Join the new Russian Faith page on MeWe.
    As Facebook is now working harder to shut us down, we depend on your support more than ever, to help keep us going. You can help support Russian Faith with a recurring donation of $5 per month, or any amount.
    Russian Faith articles are important. It is a voice that needs to be heard. If you keep sharing articles, and if you continue supporting the Russian Faith website, then the anti-christian censors at Facebook will not have the last word.
    in Christ,
    Fr. Joseph Gleason
    https://russian-faith.com/news/putin-rejects-homosexual-marriage-considers-updating-constitution-protect-traditional-marriage

    ”Universaalit demokratian normit eivät ole venäläisiä ja ovat itse asiassa tuottaneet vahinkoa Venäjän poliittiselle kehitykselle. Venäjän on siis palattava poliittiseen järjestelmään, joka on ainutlaatuinen ja oma, joka on suvereeni ja historiallisesti juurtunut.”
    Amerikkalaisen Venäjän historian professori Walter G. Moss’in kirjoitus Vladimir Putinista, jossa hän tukeutuu Hill’in ja Gaddy’n teokseen Putin, Kremlin työntekijä, valaisee itänaapurimme päämiehen persoonaa ja politiikkaa, joka Mossin mukaan on Putinille sydämen eikä vain vallankäytön asia.
    Suvereenissa demokratiassa kyse on tilanteen vaatimasta vahvasta tai terveestä järjestyksestä, joka toimii kuin kivijalka rakennuksessa ja palvelee koko kansan etua. Se on taistelua poliittisen ja sosiaalisen vallan väärää ja hajottavaa laillistusta vastaan.
    http://historynewsnetwork.org/article/158989

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Ihan tervettä kritiikkiä. Kiitos artikkelista ja kommenteista.

  Tässä linkit hyvään kokonaisuuteen maailmamme tilasta:

  The end of the CABAL part 1
  https://www.youtube.com/watch?v=W9nrTyJgBCk

  The end of the CABAL part 2
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=Lpi1GH8M4_A&feature=emb_logo

  The end of the CABAL part 3:
  https://www.youtube.com/watch?v=Qie0tw27iLI&feature=emb_logo

  The end of the CABAL part 4:
  https://www.youtube.com/watch?v=_JF62sSdeyg&feature=emb_logo

  The end of the CABAL part 5:
  Not found…

  The end of the CABAL part 6:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Z6jrfPXBZFU&feature=emb_logo

  The end of the CABAL part 7:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OYdhlXd_Ecc&feature=emb_logo

  The end of the CABAL part 8:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=_gnRPcwEvB4&feature=emb_logo

  The end of the CABAL part 9:
  https://www.youtube.com/watch?v=U6cA703LjtU

  The end of the CABAL part 10:
  https://www.youtube.com/watch?v=HKm2QeFsycE

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. jews did 9/11 (research the 5 dancing Israelis arrested on 9/11 jews run the media)
  jews run the banks
  jews ran the slave trade
  jews attacked the uss liberty
  jews are pushing racial mixing/miscegenation (destruction of gentile races, mainly whites)
  jews are pushing feminism/social leftism
  jews are behind the LGBT agenda
  jews made the first transgender clinic in Germany
  jews run hollywood
  jews sacrifice children
  jews are behind and push immigration
  jews are behind white genocide (pushes anything to end whites including birthrates)
  jews are behind gun control/take your guns
  jews are behind/fund ALL wars since the 18th century (creating infighting for power)
  jews and AIPAC controls U.S politicians
  jews would make ancient empires and civilizations collapse (creating infighting for power)
  jews destroyed the nuclear family and traditional values with degeneracy
  jew- run establishment bans solution to cancer
  jews ran the transatlantic slave trade from Africa to the americas
  jews are behind destruction of gentile/non-jewish religions
  jews made communism and marxism
  jews have been kicked out of 350+ places (officially 109 countries as of c.a 1970)
  jews push NWO and destroy gentile countries, by firstly controlling their central bank
  jews made the Jesuit Order/Society of ”Jesus” (Ignatius of Loyola the crypto jew creator)
  jews control the music industry and rap (hence the degeneracy and anti traditionalism)
  jews are behind the china epidemic (Mao Zedong had jews all around him)
  KNOW YOUR ENEMY

  Suomen tuhoava juutalainen pankkiyhtälö on:

  Velka – (velka + korko) = Suomen kohtalo. Kun tätä yhtälöä sievennetään, saadaan

  Velka – velka – korko = Suomen kohtalo, eli

  – korko = Suomen kohtalo.

  Yksinkertaista ja selvää. Tällä yhtälöllä juutalaiset ovat tarkoituksella tuhonneet ei-juutalaisen Suomen ja myös tulevat viemään tuhon äärimmäiseen loppuun saakka.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 6. Juutalaisuudella ja sionismilla on joukko-opillisesti katsottuna leikkaus, jonka suuruus koko unioniin verrattuna on
  karkeasti – hatusta vedettynä – yli puolet. Mutta sama asia ne eivät ole. Sionismilla on historiansa ja leikkaa juutalaisten
  historiaa vastaavasti. Kuka/ketkä/mikä tahansa siellä valtapyramidin huipulla sitten onkin, sitä ei tiedetä. Suomen Niinistöt ja Halla-ahot ovat tämän vallan juoksupoikia. Joko puhtaasti omasta tahdostaan tai pakotettuna.
  Pakottaminen tapahtuu mm. paljastuksilla uhkaamisella, talouden romuttamisella jne. kuten kunnon dekkareissa tapahtuu.
  Kuinka moni Suomen politiikoista on tällaisessa jamassa. Ja erikoisesti, mikä on presidentti Niinistön kohtalo tässä mielessä?
  Niinistö ei vaikuta henkilönä rohkealta tai röyhkeältä tai pahansuovalta. Haluaisin kovasti uskoa näin. Kuitenkin hän on ollut mukana juonimassa Suomea mm. yhteisvaluuttaan ja nyt on toiminut kuten artikkelissa hyvin kuvataan, vastoin parempaa suomalaisuutta. Onko siellä käsi Niinistön palleissa tiukalla otteella? Onko Niinistön kaapissa jotain hyvin hävettävää? Onko nuori vaimo palkinto jostakin? Vai onko tämä vain Shakespeare kuvaamaa elämää ja ollut tällaista koko ajan tähän asti. Heräämmekö paljon povattuu uuteen henkisyyteen ja positiiviseen maailmankansalaisuuteen vai vielä enemmän povattuun yksinapaiseen sionistiseen dystopiaan. No osataan me ainakin tapella.

  Plusääni(1)Miinusääni(3)
  1. Ongelma ei ole juutalainen rotu ja etnisyys itsessään, vaan modernien juutalaisten omaksuma poliittis-uskonnollinen maailmankatsomus, joka tarkemmassa tarkastelussa osoittautuu anti-kristiliseksi ja juutalaisen etnisyyden ylivaltaa (supremacy) puolustavaksi. Sen voima ja valta perustuu saastaisin hengellisiin lähteisiin, joita sionistien eliitti palvoo pakanallisin rituaalein.
   Pahin leikkaus ulottuu kuitenkin nyt ei-juutalaiseen väestöön, joka on 100% masinoitu poliittis-uskonnollisen juutalaisuuden asialle: sionistiset kristityt sekä vapaamuurarit ja näiden lakeijat, esimerkiksi eräskin valtakunnansyyttäjä, jonka sionistipresidenttimme on nimittänyt ja todennäköisesti salaisissa rituaaleissa asialleen vihkinyt. Tämä onkin nyt hurjapäisin ja haitallisin bolshevistinen kiihkoilija ja suomensyöjä kenties Suomessa ikinä. Sortovuodet ovat pelkkää leikkiä tämän nykyisen perinpohjaiseen kansalliseen tuhoon tähtäävän kampanjan rinnalla. 5. kolonna tekee nyt sen, mihin se ei tsaarin hallinnon alla pystynyt. Kannattaa muistaa sekin, että tsaari salaisine poliiseineen vastusti bolshevisteja ja oli siinä mielessä oikealla asialla.

   Plusääni(8)Miinusääni(2)
   1. Paljon tahtuu dokumentin ”protocols of learned elders of zion” mukaisesti kaikkialla maailmassa ja Suomi ei ole poikkeus. Instituutioihin soluttautuminen, kaikkien usuttaminen kaikkia vastaan jne. on jollakin tavalla onnistunut myös Suomessa, muttei nyt ihan putkeenkaan ole mielestäni mennyt. Mutta näkyy kuitenkin myös siten kuin kommentoit.
    Tsaarin Venäjällä asiat menivat aivan käsiksen mukaan siihen asti kun Stalin onnistui kaappaamaan vallan. Hänhän ei ollut juutalainen(?). Kirjoittelevat, että Putin olisi nyt sionistien kuningas. Venäjällä toimitaan ja Putin käyttäytyy ed. mainitun dokumentin kuvauksen suuntaisesti. Voihan se olla että se on vain venäläisittäin järkevä tapa toimia ja siksi sattumaa. Seli, seli, mutta elämme mielenkiitoista aikaa. ”End of cabal” setti heitti lisää löylyä. Kiitos niistä.

    Plusääni(1)Miinusääni(2)
    1. Kiinnitti huomioni tuo kun sanot että ”Kirjoittelevat, että Putin olisi nyt sionistien kuningas. Venäjällä toimitaan ja Putin käyttäytyy ed. mainitun dokumentin kuvauksen suuntaisesti. ”
     Totta että kirjoittelevat kyllä mutta ketkä? Pystytkö itse esittämään jotain faktaa joka edes jotenkin tukisi tuota eikä menisi pelkän propagandan piikkiin.

     Lähes kaikki asioista paremmin perillä olevat maailmalla ovat täysin eri mieltä.
     Putinin toimista on vaikea löytää mitään mikä edistäisi sionismin asiaa ja sionistien innolla ja väkivalloin ajamaa nwo-agendaa ja maailman herruutta.
     Putin on aika selkeästi sekä puheen että tekojen tasolla osoittanut puolustavansa moninapaista maailmaa jossa ei ole vain yhtä sionistien johtamaa valtakeskusta.
     Oletko samaa mieltä?

     Plusääni(4)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat