Sionistirikolliset vartioivat Helsingin yliopistoa

”Turvallisuusalan” yritys G4S on kaikkea muuta kuin turvallinen. Suomessakin näkyvästi toimiva firma vainoaa väkivaltaisesti palestiinalaisia juutalaisvaltio Israelin siirtomaa-alueilla. Yhä useammat suomalaiset haluavat yrityksen pois Suomesta.

Helsingissä on käynnistetty vetoomus, ettei G4S jatkaisi vartiointitehtävissä Helsingin yliopistolla. Yritys on vartioinut yliopiston kampusalueita vuodesta 2010 lähtien ja sopimus umpeutuu tänä syksynä. Lukuisat yliopistot ympäri Eurooppaa ovat lopettaneet yhteistyön G4S:n kanssa vedoten eettisiin syihin.

g4s

Palestiinan alueella G4S tarjoaa lukuisia palveluita sionistiselle miehittäjälle. Yritys on vastannut esimerkiksi turvallisuudesta vankiloissa, joihin juutalaisvaltio on lukinnut palestiinalaisia mielipiderikollisia. G4S on myös edustettuna kuulustelukeskuksissa, joissa juutalaiset viranomaiset säännöllisesti kiduttavat palestiinalaisia mielipidevankeja. Yritys tekee myös yhteistyötä poliisin ja muiden turvallisuuselinten kanssa, jotka ovat toistuvasti pahoinpidelleet, kiduttaneet ja tappaneet jopa pieniä lapsia.

Lue lisää Suomessa toimivista yrityksistä, jotka tukevat sionistien rikollisuutta Kansallisen Vastarinnan sivuilta.

5 kommenttia

 1. Ja mistäköhän lähteestä tähänkin ”uutiseen” nuo ”tiedot”on saatu…? Juutalais- ja Israelin vastaisen propagandan erottaa aina siitä, että vaikka olisi kyseessä mikä tahansa kyseisen tahon edustaja, niin Magneettimedian näkemyksen mukaan kyseessä ovat aina ”sionistit”…? Tai vielä varmempi mustamaalaus ja antisemitismi-propagadan merkki on mm. tuollaisen ”sionisti rikolliset” yms. käyttäminen…! Mitenkäs muuten tämä Magneetti-media täällä vieläkin rellestää? Eikös tämän toiminnan pitänyt olla lopetettu, juurikin räikeään antisemitismiin syyllistymisen takia…?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Älä muuta sano, Rafael.

   On se kauheata, kuinka aina ja kaikkialla viattomia juutalaisia vainotaan ja sorretaan, vaikka koskaan ihmiskunnan historiassa ei ole vielä pahaa juutalaista syntynyt. On se ihan hirveätä.

   Minäkin herään öisin seuraavanlaiseen painajaiseen:

   ”Iran on kehittänyt ydinaseen ja käyttänyt sitä tietenkin heti Israelia vastaan ja onnistunut laukaisemaan kolme 550 megatonnin ydinpommia Israelin alueelle. Tästä suivaantuneena Israel (aivan oikeutetusti ja tietenkin vain hyvää tarkoittaen ja itsepuolustustarkoituksessa) tuhoaa Rooman, Istanbulin ja Moskovan ja tietenkin siinä sivussa Teheranin.

   Tästä sitten seuraa aivan tarpeetonts antisemitismiä Euroopassa, kun antisemitistiset eurooppalaiset kokevat tämän juutalaisaggressioksi. 🙂

   On se kauheaa tuo antisemitismi. Se tulee uniinkin… 🙂 Itsekin oikein toivon, että ei vain koskaan tuollaista kauheaa tapahtuisi ja että me kaikki onnettomat ja tyhmät eurooppalaiset viimeinkin ymmärtäisimme, että viisaus asuu juutalaisissa. Oh Lord!

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Jos sionisti nimitys ei kelpaa niin miten sopisi ”fasisti” nimitys, sillä fasistejahan Israelilaiset nykyään ehkä on,
  vetoomus linkin takaa saa myös selkeät tiedot siitä että alkuperäinen lähde on Helsingin yliopisto.

  Juutalaisista saa kirjoittaa myös negatiivisesti ei se kiellettyä ole, kiellettyä on vain rasistiset yleistykset
  esim, sanonta, että ”kaikki juutalaiset on huijareita”.
  Sensijaan sallittua on sanoa että ”juutalaiset ehkä on huijareita.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Jenkkin trash culture tulee pikkuhiljaa.
  Ikävä kyllä uskon että koht tulee se päivää tässä suomessakin kun yksitäisiä ihmisiä ottaa asian oman käteen lisääntyy.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat