Sionistit painostavat Yhdysvaltoja hyökkäykseen Irania vastaan: Onko maailma suursodan kynnyksellä?

Tilanne Persianlahdella on jännittynyt äärimmilleen, ja eskaloitumisen vaara täydelliseksi sodaksi Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten hyökkäyksenä Iraniin näyttää olevan vain lyhyen ajan kysymys. Viime viikon hyökkäykset öljytankkereita vastaan Omaninlahdella kiristivät USA:n ja Iranin jo ennestään tulehtuneita suhteita äärimmilleen. Iranin ampuessa tällä viikolla maansa rajojen sisäpuolelle tunkeutuneen Yhdysvaltalaisen miehittämättömän vakoilulentokoneen, on USA:n ja Iranin välit menneet sodan partaalle.

USA:n vakoilulentokone RQ-4.

USA:n osoittaman aggression taustaa Irania vastaan

Huomion arvoista on, että Yhdysvaltojen virallisen ulkopolitiikan mukaan iskut öljytankkereita vastaan Omaninlahdella olivat Iranin tekosia. Kuitenkin lukuisat järkisyyt ja todistusaineistot paljastavat näiden syytöksien olevan järjettömiä, ja suorastaan mielipuolisia.

Iranin hyökkäämättömyyttä voidaan perustella esimerkiksi seuraavilla argumenteilla:

Miksi Iran olisi hyökännyt japanilaisia tankkeria vastaan, huomioiden sen, että Japani on Iranin tuottoisimpia öljykaupan asiakkaita. Norja myös haluaa kehittää hyviä kauppasuhteita Iranin kanssa.

Miksi Iran olisi iskenyt japanilaisen öljytankkerin kimppuun juuri historiallisen valtiovierailun aikana? Luonnollisesti Iran halusi kunnioittaa Japanin pääministerin vierailua jo kauppasuhteiden ja tietyntasoisen liittolaisuuden tähden. Iran ei voinut iskuihin syyllistyä.

Israel ja Yhdysvallat ovat Iranin arkkivihollisia, jotka toivovat Iranin nykyisen hallinnon kukistumista. Israel haluaa tuhota Iranin omavaraisuuden ja itsenäisyyden Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten avulla. Öljy ja maakaasuputket näyttelevät tässä tärkeää roolia. Varsin todennäköistä on, että Israelin Mossad sekä Yhdysvaltojen CIA ovat olleet hyökkäyksen taustalla Omaninlahden iskuissa öljytankkereita vastaan.

Myös Newsweek -lehti viittaa analyytikoihin, joiden mukaan viime viikon hyökkäykset — samoin kuin toukokuussa tehdyt iskut neljää tankkeria vastaan samoilla merialueilla, ovat mahdollisesti niin kutsuttuja false flag”  -hyökkäyksiä, jotka olisi tehnyt Iranin veriviholliset Israel tavoitteenaan saada Iran näyttämään syylliseltä.

Iran pudotti alueelleen tunkeutuneen vakoilulennokin

Kuten yllä jo todettiin, Iran ampui alas USA:n miehittämättömän vakoilulentokoneen, jonka pudottamisen Yhdysvallat halusi kostaa. Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ennätti jo hyväksyä valtioterrorismin suvereenia Iranin valtiota vastaan torstai-iltana tällä viikolla, mutta pyörsi käskynsä, vaikka koneet olivat jo ilmassa sekä laivat lähtemäisillään satamasta.

Syinä hyökkäyksen keskeyttämiseen, johon New York Timeslehtikin viittaa saattavat olla esimerkiksi logistiikan tarkennuksessa ja strategisissa muutoksissa. Toisaalta Trump ilmoitti peruuttaneensa iskut kuultuaan kenraaliltaan suunniteltujen iskujen vaativan ainakin 150 ihmisen hengen

– Se olisi ollut epäsuhtainen vastaus miehittämättömän lennokin alas ampumiseen, Trump perustelee.

Iranin ulkoministeriön vahvistuksen mukaan, maalla on varmat todisteet Yhdysvaltojen droonin pudottamisesta Iranin ilmatilassa. Iranin ilmapuolustuksen mukaan kyseessä oli ”vain” varoittava torjunta, koska yhdessä RQ-4 miehittämättömän lennokin läheisyydessä oli lentänyt suurikokoinen Yhdysvaltojen miehitetty tiedustelukone.

Toimittajan kommentit

Voidaan myös ajatella, että tällä kertaa hyökkäyspäätös oli ehkä vain pelote Iranille. Washingtonin ulko- ja sisäpolitiikkaan voimakkaasti vaikuttavat sionistien eturyhmittymät painostavat ennen pitkää (kenties muutaman viikon sisällä) Yhdysvaltojen aloittamaan valtioterroristisen hyökkäyksensä Irania vastaan.

Mikäli Trump ryhdistäytyy esteeksi sionistien eli Israel-lobbyn Iraniin hyökkäykselle, saa presidentti kokea USA:n 35 presidentin John F. Kennedyn kohtalon. Ensin vastahakoista Trumpia pyritään painostamaan haureellisen menneisyytensä tähden. Tämä painostuskampanja on jo käynnistynyt: Naistenlehti Ellen kolumnisti E. Jean Carroll onkin juuri esittänyt New York -lehden julkaisemassa näytteessä tulevasta kirjastaan, että Trump ahdisteli häntä seksuaalisesti New Yorkissa tavaratalo Bergdorf Goodmanin alusvaateosastolla 1990-luvulla.

Yhdysvalloissa juutalaiseliitin kontrolloima valtamedia sekä poliittinen painostus pyrkivät vaikuttamaan siihen, että maan johtoon valitaan aina henkilö, joka on henkisesti heikko tai jolla on rappeutunut moraalinen menneisyys ennen muuta seksuaalisen käyttäytymisen alueella, tai on muita luurankoja kaapissaan. Presidentti, joka ryhtyy voimakkaasti vastustamaan sionistisen eliitin ja Israelin pyrkimyksiä tapetaan armotta.

Monet vaihtoehtomediat unohtavat erään tärkeän ja oleellisen asian kirjoittaessaan Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten valtioterrorismistä:

Nimittäin Yhdysvallat ja sen tietyt liittolaiset eivät syyllistyisi veriseen globaaliin valtapolitiikkaan poliittisessa Lähi-idässä, eikä muuallakaan maailmassa, ilman ”juutalaisen” eliitin massiivista painostuskampanjaa länsimaihin, ja ennen muuta Washingtonin ulko- ja sisäpolitiikkaan. Luonnollisesti tämä painostustoiminta kytkeytyy Israelin valtion hegemonia tavoitteisiin Lähi-idässä.

Tällä ”juutalaisella” eliitillä tarkoitetaan sionistieliittiä, jossa vaikuttaa myös paljon ”kristittyjä” toimijoita, mutta tämän poliittisen liikehdinnän ylläpitävänä voimana ovat sionistivaikuttajat sekä sen luomat valtarakenteet.

Sionistinen eliitti tarkoittaa olemassaolon uhkaa koko ihmiskunnalle: Romanovien viimeiset päivät –kirjan suomentaja ja sen esipuheen laatija on osuvasti kirjoittanut esipuheessaan mainitusta eliitistä, tarkoittaen ”juutalaisten” eliittiä:

Haluan varoittaa koko ihmiskuntaa uhkaavasta vakavasta vaarasta. Tämä vaara on eräänlainen jättiläismäinen mafia, joka tekee työtään salassa ja erittäin tehokkaasti. Venäjän vallankumous ja tsaariperheen murha ovat vain yksi tämän mafian aikaansaannos. Kahden sodan laajeneminen suursodaksi (ensimmäinen ja toinen maailmansota) ovat myös tämän mafian taidonnäyte. Ja kolmas maailmansota on seuraava päämäärä. Tämä mafia on onnistunut peittämään verisen historiansa systemaattisilla valheilla ja nykyisin ei juuri kukaan tunne sen toimintaa.1

Suursodan kynnykselle saatetut Yhdysvaltojen ja Iranin suhteet leimahtaessaan liekkiin eskaloituvat helposti kolmanneksi maailmansodaksi, joka on täysin ydinasevaltio Israelin ja siihen kytkeytyneiden sionistivaikuttajien aikaansaannos.

Mainittu mafia vaikuttaa myös pankkiirien, liikemiesten, viihdeteollisuus, joukkoviestinnän, pedagogisen sektorin ja koulutusmaailman muodostamaan kokonaisuuteen2, joita emme tässä kirjoituksessa enempää tarkastele.

USA:n Pro-Israel lobby, jota nimitetään myös sionisti- ja Israel-lobbyksi, muodostavat uskomattoman voimakkaan poliittisen ja organisoituneen verkoston, jonka pyrkimyksenä on vaikuttaa Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikkaan. Ulkopoliittisesti mainitun eturyhmän pyrkimyksenä on toimia Israelin hyväksi, mikä on linjassa Israelin hallituksen kanssa. Väkevimpinä toimijoina Israel-lobbyn liikehdinnässä ovat Amerikan järjestäytyneet ”juutalaiset”. Muita Israel-lobbyyn kuuluvia vaikuttajia, niin kristityistä kuin myös ”juutalaisista” muodostuneet, ovat esimerkiksi American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), uuskonservatiivit, Christians United for Israel (CUI) ja kristillinen sionismi, jonka kaltaisia ryhmiä löytyy myös Euroopasta.3 Kuitenkaan CUI:ssä ja kristillisen sionismin piirissä tuskin on juutalaisuutta ”uskontonaan” tunnustavia ihmisiä.

Sionisteja on monenlaisia. Laura Huhtasaari Israelissa.

Esimerkkinä sionistien eripuraa lietsovasta toiminnasta Lähi-idässä on Yhdysvaltojen ulkoministerin Mike Pompeon kiertely Lähi-idässä heti Syyria-kiistan jälkeen tyynnytellessä sionistien ja heidän liittolaisiaan siitä, että Yhdysvallat jatkavat ”taisteluaan” Syyriaa sekä Irania vastaan. Sionistien liemessä pahasti marinoitu Pompeo jyrisi, että ”Yhdysvallat ajaa kaikki Iranin joukot pois Syyriasta”. Lisäksi juutalaisvaltio Israel ei halua, että Iran ja Hizbollah voimistuvat Syyriassa.

ESS:n  mukaan Pompeo haluaa Yhdysvaltojen varmistavan, että Israelilla on riittävä sotilaallinen kapasiteetti itsensä puolustamiseksi Iranilta.

Maailmalla on jatkuvasti raakoja konflikteja ja sotia, joita käydään taloudellisen ja poliittisen vallan saavuttamiseksi. Israel ja siihen liittyvä sionistinen eliitti ynnä muut juutalaisjärjestöt ovat suurelta osin näiden ongelmien aiheuttajia. Sionistit ja heidän liittolaisensa pitäisi nopeasti poistaa hegemonian piiristä ja purkaa Israelin valtion legitimiteetti olla valtiona. Mutta nyt tämä näyttää olevan jo myöhäistä, sillä terroristivaltio Israel ja siihen kytkeytyvät sionistiset vaikuttajat ovat jo kovasti rikittelemässä suursodan sytykkeitä Lähi-idässä tavoitteenaan Israeliin ja globaaliin valtaan kytkeytyvät itsekkäät pyrkimykset.

Markku Juutinen

News Week. Saatavina: https://www.newsweek.com/intelligence-experts-question-iran-video-us-track-record-ginning-evidence-war-not-good-1444169

The York Time (20.6.2019).Trump Approves Strikes on Iran, but Then Abruptly Pulls Back. Saatavina: https://www.nytimes.com/2019/06/20/world/middleeast/iran-us-drone.html?action=click&module=Top%20Stories&pgtype=Homepage

Sputnik News (21.6.2019). Iran Refrained From Attacking US Plane Accompanying Downed Drone, Islamic Republican Guard Claims. Saatavina: https://sputniknews.com/middleeast/201906211076008026-iran-refrained-from-downing-us-plane-that-was-accompanying-drone-irgc-claims/?fbclid=IwAR0CUAAT8RrPNUnt2F43jR0l-SY8WAXIlbSQBVyWoTCpG4jv1vHI3g3HLuU

The Cut (Kesäkuuta 2019). Saatavina: https://www.thecut.com/2019/06/donald-trump-assault-e-jean-carroll-other-hideous-men.html#_ga=2.216030806.1311924385.1561137461-253731036.1560541783

Radio Islam. Saatavina: Den judefrågan; https://www.islam-radio.net/islam/svenska/fildok/filer/tutti/judefragan.htm

EES (11.1.2019). USA:n ulkoministeri Pompeo vakuuttaa: Iranilaiset ajetaan pois Syyriasta. Saatavina:https://www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/art2511255

”Judisk” makt i USA:

https://www.islam-radio.net/islam/svenska/svensk.htm#makt

https://www.islam-radio.net/islam/svenska/fildok/filer/tutti/sionlobby_vs_pal.htm

https://www.islam-radio.net/historia/usa/judarusa.htm

……….

 1. Wilton, Robert (2000). Romanovien viimeiset päivät. Kuinka tsari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin. Suomennos Tabernaculum Dei ry.
 2. Ginsberg, Benjamin (1993). The Fatal Embrace: Jews and the State. Chicago: by The University of Chicago. 1-2, 103 s; Rami, Ahmed (1988); Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag. S. 65 ja 66; Steinhauser, Karl (1994); EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.

9 kommenttia

 1. Hyvä tilanneanalyysi taas Markulta.
  Sionistieliitti on ihmiskunnan hitaasti tappava syöpä. Se on jokaiselle asioihin perehtyneelle selviö ja asian vahvistavat lukuisat juutalaiset ihmisoikeus aktivistit mikä tekee asian sionisteille hankalaksi. Hehän syyttävät heti jokaista heidän hankettaan kritisoivaa antisemitistiksi vaikkei kritiikillä ole mitään tekemistä normaali juutalaisten kanssa joista monia ovat onnistuneet huijaamaan ja saamaan likaisten puuhiensa tukijoiksi.

  Erityismaininnan ansaitsee Ron Unz joka on rohkeasti alkanut paljastaa sionisti neokonnien puuhia kirjoituksillaan ja josta Paul C Roberts toivoo USAn seuraavaa presidenttiä.
  Ron Unz Discusses His Recent Game-Changing, Taboo-Busting Articles About Jewish Power and History
  ”(The) articles (generated) nearly half a million page views of readership over that short period …  Even more remarkably, (they) provoked nearly 13,000 comments, totaling an astonishing 1.8 million words of text.”
  https://russia-insider.com/en/ron-unz-discusses-his-recent-game-changing-taboo-busting-articles-about-jewish-power-and-history

  Järkyttävää on että suuri ellei suurin osa kristityistä (myös ’persuissa’ on paljon sionisteja) tukee vastoin kristinuskon opetuksia sionistien talmudismia ja raakaa militarismia jolla he rakentavat suur-Israelia Lähi-itää valloittaessaan. Ja tukevat siitäkin huolimatta vaikka sionistit halveksivat kristittyjä ja kristinuskoa jonka haluavat hävittää maailmasta. He ovat fariseuksia jotka eivät aikoinaan sietäneet Jeesuksen opetuksia. Vain Talmud kelpaa kuten N-yahu on sanonut.
  An Antisemitic Rant On Iran
  By Brother Nathanael Kapner
  Tehran has put Jewmerica on notice: ‘If Iran can’t export oil no-one in the Middle East will.’
  Getting sucked into wars for the Jews is simply bad foreign policy.
  http://www.realjewnews.com/?p=1379
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=190437

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Mikä on Trumpin motivaatio provosoida Irania ja aloittaa mahdollinen sota?
   Sionisti Adelson joka nosti Trumpin presidentiksi ja yritti saada jo Obamaa nukettamaan Iranin tuskin sulattaisi että Trump ei toimi kuten Adelson haluaa ja odottaa.
   Ja ellei Trump halua toimia niin mitä tekee Adelson?
   Odottaako Trumpia ’kennedyt’? ja sitäkö hän pelkää?
   Uskottavampaa on että pelimiehenä Trump on lähtenyt Adelsonin kelkkaan ja pysynee siinä. Ja varmistaa oman uudelleen valintansa?

   ‘What Is Trump’s Motivation to be Provocative with Iran?’

   Pelosi Asks– and the Answer Is Adelson
   There seems to me a very obvious answer to this question. Sheldon and Miriam Adelson. Adelson called on the last president, Barack Obama, to nuke Iran in 2013 rather than negotiate with Iran, and Obama ignored the advice. But Trump can’t ignore Adelson. Adelson and his wife Miriam gave $177 million to Donald Trump’s campaign and Republican causes in 2016-2018, making them his biggest donors by far; and Trump surely regards Adelson as his best hope for securing a second term, and for keeping him out of jail, too…
   https://mondoweiss.net/2019/06/motivation-provocative-adelson/

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Suomen ”eduksunta” on lähes kokonaan pankki-vakuutuslaitosten hallussa:

  Iltalehti 19.2. 2013 ”MIljoonien rahavirrat puolueille”. Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Mitä on tämä pankki-vakuutus-sektorin ostama lainsäädäntö ?

  Esimerkiksi Suomen ”vakuutusoikeusjärjestelmä”

  Suomen ”perustuslain ” 118 § … ( kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.)

  Kansainvälisen rikostuomioistuimen lahjonta toimivallattomaksi Suomea koskevissa asioissa ( archive.today/kimmoleaks.fi)

  Suora VARASTAMINEN pienyritykistä: Iltalehti 7.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappaus”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapata.

  Varkaus suritettiin ”lailla 444/2012”.

  Jo 9.12. 2005 jätin VKSV:oon SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi .( kirjattu diaariin 8 kuukautta myöhässä)

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 3. Yhdysvaltain presidentin virkaa taitaa vaivata paha ammattitauti:nikkelihalavaus.Jos Trump ei hyökkää Iraniin,niin Trumpin oma henkikulta on vaarassa.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Sionistien toimet osoittavat, kuinka he hylkäävät kaikki muut … he halveksivatt ihmiskuntaa, sanoo Atzmon ja jatkaa:
  ”Tämä on valittuna oloa. Valittuna oleminen merkitsee että näkee itsensä poikkeuksellisena luomuksena. Se merkitsee sokeutta toisiin … siihen usein liittyy lähes tai kokonaan empatian puute. Tällainen puute määritellään usein akuutin narsismin ja psykopatian oireeksi.
  Muutos valitusta tavalliseksi ihmiseksi on yksilöllinen taistelu, luopuminen itsetuhosta, joka kypsyy lopulta aitoon rauhan ja harmonian etsimiseen maailmankaikkeuden, maaperän ja naapureiden kanssa.

  On Chosen-Mess
  GILAD ATZMON
  … Their (zionists) actions display a dismissal of others that verges on complete contempt for humanity. This is the crux of choseness. To be chosen is to see oneself as an exceptional creation. It entails blindness to otherness. It is a form of impunity. To be chosen often involves a near or total lack of empathy. Such lack is often defined in terms of acute narcissism and psychopathy.
  … The escape from choseness to the ordinary must be an individual struggle, a surrender to self-contempt that eventually matures into a genuine search for peace and harmony with the universe, with the soil and with one’s neighbors.
  http://www.unz.com/gatzmon/on-chosen-mess/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 5. Ei kai Trump mistään oikeasti päätä. JFK oli viimeinen oikea presidentti – ja hän ei, muuten, ollut juutalainen, joten oli viimeinen siinäkin suhteessa…

  Sota=hyvää bisnestä (((eliitille))) joka naruja vetelee pankeistansa. Ei kai tätä tarvitse sen enempää miettiä?

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Lihavien ihmisten hoito ja ”sukupuolensa muuttaneiden” hoito heidän koko loppuelämäkseen ovat mahtavaa bisnestä (((heille))), jos joku joskus on ihmetellyt lihavuuden, homouden ja transuilun ihannointia ynnä promotointia.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Moni eliitin mies aina tivaa, mihin Holannin juutalaiset katosivat. Nyt ainakin 500 elossaolevaa on löytynyt, koska kerran uutiset kertoivat niin monen saavan korvauksia Hollannin Valtion rautateiltä korvausta holokuljetuksista

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. Entäs tuhansia vuosia jatkunut Rooman valtalonkerojärjestelmä.
  Jesuiittojen järjestö.Vatican, Washington, London.
  Syytetäänkö taasen väärää tahoa.
  Natsi Saksa ja Euroopan nykyinen sielu kumpuaa samasta lähteestä.
  Inkvisitio ja kaikki keskiajan pimeys.
  Katollisten maitten loputon köyhyys ja äärimmäinen kriminalisaatio.
  Jopa Islam on samasta jesuiittojen pesästä lähtöisin.
  Kaikki tiet vievät Roomaan.
  Musta Paavi ja kaikki loputtomat lapsiuhrit.
  Rooma on aina vihannut juutalaisia ja protestanttisia kristittyjä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat