Sionistit yrittivät ostaa kansallismielisen puolueen Englannissa

Tiistaina uutisoitiin, etteivät Euroopan parlamentin kansallismieliset puolueet kyenneet kokoamaan yhteistä ryhmää.

Yksi syistä hajaannukselle on, että eri maissa kansallismielisiksi kutsutut puolueet suhtautuvat hyvin eri tavalla sionismiin ja juutalaisiin. Mitä populistisempia ja pehmeämpiä puolueet ovat, sitä jyrkemmin ne ovat hyökänneet kaikkea Israel-kritiikkiä vastaan. Monille puolueille juutalaisten asia onkin lähempänä sydäntä kuin yhteinen kansallismielinen rintama Euroopan parlamentissa.

Eräs huikealla äänimäärällä kohahduttanut ”äärioikeistolaispuolue” oli radikaali sionistinen Englannin itsenäisyyspuolue (UKIP), josta Magneettimedia on julkaissut artikkelin. UKIP:lla on jopa oma alajärjestö ”Israelin ystävät”, jotta kenellekään ei jäisi epäselväksi, mille kansalle puolue on uskollinen.

UKIP:n ja monien muiden ”nationalististen” puolueiden menestys tuli hienoisena yllätyksenä jopa politiikan tutkijoille. Eräs syy vaalivoitolle voi kuitenkin olla amerikkalaisten sionistien salaisesti antama tuki. Viime vuonna Britannian kansallispuolueen (BNP) Nick Griffin kertoi, että puolue sai vuonna 2007 outoja vieraita Yhdysvalloista. Griffin kuvaili miehiä ”uuskonservatiiveiksi”, eli Yhdysvaltojen ja Israelin väkivaltaisen ulkopolitiikan kannattajiksi. Miehet lupasivat tukea BNP:n toimintaa huomattavilla rahasummilla, mikäli puolue lopettaisi Israelin, sionismin ja kansainvälisen pankkijärjestelmän kritisoimisen. Rahoituksen vastineeksi BNP:n olisi pitänyt keskittyä ainoastaan islamin ja muslimien kritisoimiseen.

BNP kieltäytyi, mutta rahalle persoja politiikan tekijöitä löytyi muun muassa surullisen kuuluisasta English Defence League -järjestöstä sekä British Freedom Party -puolueesta. Ryhmät väittävät olevansa kansallismielisiä, mutta todellisuudessa ne kannattavat poliittista liberalismia, nykyistä finanssijärjestelmää ja kovan linjan sionismia. Griffinin mukaan sionistit tahtovat kaapata eurooppalaisen nationalismin ja tehdä siitä työkalun, jolla valkoisia kansalaisia kannustetaan sotimaan Yhdysvaltojen, Israelin ja suurten pankkien puolesta eri puolilla maailmaa.

Eurooppalaisen kansallismielisyyden sisäinen riitaisuus ja kummallinen Israel-myönteisyys voivatkin siis juontaa juurensa rikkaiden amerikkalaissionistien pankkitileille.

2 kommenttia

  1. Kuinka paljon Halla-ahon Homma ja Perussuomalaiset Soinin johdolla saavat rahaa sionistisilta rahoittajilta, on yhä arvoitus. Varmaa on kuitenkin, että heidän Israel-myönteisyys on ostettua ja sekä Halla-aho että Soini ovat Israelin ja NATO:n työkaluja eivätkä suinkaan suomalaisten etujen ajajia.

    Plusääni(10)Miinusääni(0)
  2. Kaikkien valtioiden poliittinen eliitti ovat jäseniä kansainvälisesti verkostoituneissa vapaamuurarilooseissa, myös Suomessa. Mytologian mukaan nautapaimen Jabal Lamechinpoika aloitti salatiodon keräämisperinteen. Nauta oli auringon symboli. Ukkosta plavoneet siionistiset Solomon Temppelin rakentajat murhasivat aurinkoa palvoneen arkkitehtinsa Hiram Abiffin ja perustivat sen Vapaamuurariuden, minkä Diasporat levittivät ympäri maailmaa.
    Ensimmäinen varsinainen länsimainen nykymuotoinen vapaamuurariloosi perustettiin 1717 Lontoossa, ja sen tärkeimpänä tarkoituksena oli tehdä jäsenistään sionisteja.
    Edelleenkään kukaan ei pääse etenemään todellista valtaa omaavaan päättävään asemaan, ellei hän ole vapaamuurari — eli sionisti.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat