Sisäministeriö varautuu mittavaan haittamaahanmuuttoon lainsäädäntöä kehittämällä

Sisäministeriö on 31.8. käynnistänyt hankkeen valmistellakseen lainsäädännön muutoksia, joiden tarkoituksena olisi osaltaan tukea varustautumista mahdolliseen mittavanluokan maahanmuuttoon.  Maahanmuuttoviraston mukaan nykyisin ei ole havaittavissa vuoden 2015 kaltaista maahanmuutto tilannetta.1 

Laajamittainen haittamaahanmuutto lisääntyy varmasti 

Kuitenkin voidaan päätellä, että negatiiviselle globalisaatiolle uskollinen Suomen poliittinen johtajisto, sisäministeriö mukaan lukien, haluaa ottaa vastaan haittamaahanmuuttoa, niin paljon kun on mahdollista. Selvää lienee, että tällaiseen laajamittaiseen varustautumiseen ei ryhdytä, ellei todellakin sisäpiirinkautta saada tietoa maahanmuuttoryntäyksestä. Laajamittainen haittamaahanmuutto on siis lähitulevaisuutta, ja siihen maamme poliittinen mafia varustautuu innolla. Suomi ja suomalaisuus halutaan tuhota. 

Sisäministeriö (SM) tiedottaa muutostarpeesta1 

SM:n mukaan muutostarpeet on tunnistettu kehittämistyössä, jota viranomaiset ovat tehneet vuodesta 2015 alkaen parantaakseen varautumistaan suuriin turvapaikanhakijamääriin. 

Tässä pyrkimyksenä on täsmentää vastaanottolakia valtakunnallisen ja alueellisen varautumisen koordinaation selkeyttämiseksi. Sisäministeriön alaisuudessa toimiva Maahanmuuttovirasto (MV) on vastuussa turvapaikanhakijoiden vastaanottojärjestelmästä. Juuri tähän vastaanottojärjestelmään perustuu laajamittaisen maahantulon hallitseminen. Koska MV on tältä osin tilanteesta operatiivinen johtovastuu, säädetään viraston koordinoivasta roolista sekä tehtävistä riittäviä säädöksiä myös lain tasolla. 

Lakia säädetään myös muiden muassa säilöön otettujen ulkomaalaisten kohtelun suhteen siten, että laajamittaisen maahantulon tilanteessa säilöönottoyksiköissä voitaisiin käyttää ohjaus- ja valvontatehtäviin tilapäisesti myös muuta kuin virkasuhteista henkilöstöä. Hankkeessa myös pohjustetaan säännökset Euroopan turvapaikka-asioiden tukiviraston (EASO) apuun turvautumisesta. Mittavassa maahantulon tilanteessa virastoa voitaisiin pyytää lähettämään Suomeen tukiryhmiä, jotka koostuisivat muiden EU-maiden virkamiehistä. Lain säätämisen tarkoituksena on myös juuri edellä esitetyn hallinnollisen menettelyn joustavuuden varmistaminen. Sääntelytarpeen taustalla on Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus. 

Hanke asetetaan ajalle 31.8.2020–30.6.2021. Hallituksen esitys on tarkoitus antaa eduskunnalle keväällä 2021. 

Kommentti 

Kuten huomaamme Euroopan parlamentin ja neuvoston tasolla on varmistettu siitä, että EU-maihin kohdistuva monikulttuurisuuspolitiikka on tarvittavan tehokasta. On haluttu varmistaa, että Euroopan kansallisvaltioiden ja niiden alkuperäinen kulttuuri heikkenee tehokkaasti. 

Myös Suomeen on odotettavissa lisää laajamittaista haittamaahanmuuttoa 

Jo aiemmin Suomessa on uutisoitu, että Välimeren maista otetaan maahan 175 pakolaista. Nyt maahanmuuttajia halutaan vihreiden vaatimuksena 80 000. Onko edes varmaa, että kaikkien Suomeen saapuvien maahanmuuttajien tai ”turvapaikanhakijoiden” saapumisia käsitellään julkisuudessa. Voidaan ajatella, että viranomaiset ja media vaikenevat niistä visusti. Vaikuttaa siltä, että Suomeen rahdataan jatkuvana pieninä sekä isompina virtoina maahanmuuttajia. Virallisella Suomella on tavoitteena tehdä Suomesta Ruotsin kaltainen äärimmäisen monikulttuurinen yhteiskunta, joka olisi eri etnisten ryhmien sulatusuuni, kaikilla mausteilla varustettuna. Ruotsissa on jo nyt käynnissä matalan intensiteetin sisällissota, jonka pääsyynä on synnillisen ylikorostunut monikulttuurisuuspolitiikka.   

Maahanmuuttajien määrä Suomessa on voimakkaasti kasvamassa, sillä YK:n pakolaisjärjestön UNHCR:n mukaan maailmassa oli vuonna 2018 yli 70 miljoonaa pakolaista tai evakkoa. Määrä on järjestön mukaan mittavampi kuin kertaakaan lähes 70 vuoteen. Yhdistyneet Kansakunnat ovat arvioineet, että Afrikan väestö kaksinkertaistuu vuoteen 2050 mennessä. Tässä tapauksessa 54 Afrikan maassa asuisi yhteensä 2,5 miljardia ihmistä.   

Poliittisen Lähi-idän alueelta saapuvat maahanmuuttajat syrjäyttävät tulevaisuudessa suomalaisten etniskulttuurisen identiteetin, mikäli nykyisiä poliittisia vallanpitäjiä ei saada pysäytettyä. Poliitikot ja virkakoneisto on syrjäytettävä. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

 1. Sisäministeriö (Tiedote 101/2020). Lainsäädännön kehittäminen tulee varustautumista laajamittaiseen maahantuloon. Saatavina: https://intermin.fi/-/lainsaadannon-kehittaminen-tukee-varautumista-laajamittaiseen-maahantuloon 

Yle (26.6.2019). Saatavina: https://arenan.yle.fi/audio/1-50206711 

3 kommenttia

 1. Tätä he ovat jo pidemmän aikaa suunnitelleet, nykyisille(kään) vallanpitäjille Suomi, eikä Suomen kansa merkitse yhtään mitään. Varsinkin Ohisalon toimintaa kun katselee, niin siitä tulee samaan aikaan erittäin surulliseksi ja vihaiseksi. Kyseessä on sellainen kansanpetturi, jota ei koskaan olisi pitänyt päästää mihinkään päättävään virkaan.
  Täytyy tehdä kaikki sen eteen, että suuri massa tätä lammaskansaa avaa silmänsä ja näkee mitä tässä maassa tapahtuu, sekä aidosti kiinnostuu oman kansansa tulevaisuudesta.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 2. On jo käynyt selväksi, että Suomi seuraa Ruotsia haittamaahanmuuton suosimisessa ja sitä kautta oman kansan elinolosuhteiden kurjistamisessa ja sen vakaan elinpiirin kaventamisessa. Sen sijaan, kun Ruotsi toimi järkevästi, kuten euro-valuutan tai covid-sulkutulojen kohdalla, Suomi ei seuraakaan perässä, vaan tekee omat huonot ratkaisunsa maailman typerys- ja tyrannimaiden esimerkkejä seuraillen. Ruotsissa ei myöskään ole leipäjonoja kuten Suomessa.

  Tämä negatiivisesti selektiivinen Ruotsin peesaaminen on tietenkin osa sitä ikiaikaista v*ttuilua, mitä Suomen valtio on kansalaisiaan kohtaan jo vuosikymmenet harrastanut. Lammaskansaa voi kohdella kaltoin ja lopulta hävittää sen pois kansanvaihdon avulla.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 3. Riittää kun seuraava, mieluusti ennenaikainen, hallitus toteaa maailman turuille ja Brysselin hönökomissioihin että maamme on kuilun partaalla ”katsokaa leipäjonojamme, syrjäytyneitä nuoria, matujen raiskaamia lapsia, lukuisia traumatisoituneita rikosten uhreja, työttömiä, korkeaa verotusta, jolla tuetaan ylipaisutettua julkishallintoa ja edellisen hallituksen tyhjänpäiväisiä ”avustajaköörejä”, uusliberaalien raiskaamaa taloutta ja kansalaisten alisteista asemaa suhteessa vieraisiin. Tämän todettua emme (vain voi) ota yhtäkään matua, joille myöskään ei tulisi hyvä olla. Menkööt Ruotsiin tai Venäjälle.”

  Kun sana kiirii, että suomi on taas eheä turvallinen kansallisyhteiskunta, tänne tulee koulutettuja pakolaisia esim. juuri Ruotsista ja Venäjältä. Avot harashoo.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat