Sisusta itse – aidolla puulla

WOO! on uusi suomalainen sisustustuote massiivipuusta. Jo yhdellä 4 kpl:n paketilla Woo! sisustuslevyjä saat näyttävän yksityiskohdan pieneen tilaan.

WOO!:n ideana on tuoda massiivipuulla sisustaminen jokaisen ulottuville. WOO! on suunniteltu palvelemaan aktiivista ja nykyaikaista kuluttajaa, joka arvostaa aidon puun aistittavia ominaisuuksia: lämpöä, hengittävyyttä ja elävää pintaa. WOO!:ssa yhdistyy itsetekemisen ja onnistumisen ilo ja se tuo viihtyisyyttä asumiseen.

Rajattomasti mahdollisuuksia

Kotimaisilla puulajeilla on aina ollut merkittävät asema suomalaisessa asuntorakentamisessa ja sisustamisessa. Puuta on käytetty erilaisina kiinteinä rakenteina seinissä, katoissa ja lattioissa. WOO! mullistaa puunkäytön suomalaisissa kodeissa. Uutuus on massiivipuusta valmistettu sisustuslevy seinille, josta voidaan latoa taulumaisia elementtejä tai päällystää kokonaisia seinäpintoja. WOO! on asennuksen jälkeenkin vapaasti ja vaivattomasti muunneltavissa. WOO! sisustussarja koostuu kahdesta eri levykoosta, joita valmistetaan kahdeksassa eri väriässä. Levykoot ja –värit on suunniteltu yhteensopiviksi, joten täydentämällä WOO!-sarjaa uusilla väreillä tai vaihtamalla olemassa olevien levyjen paikkaa, saa hetkessä luotua aivan uuden ilmeen tilaan. Väri- ja ladontayhdistelmiä on satoja. Päästämällä mielikuvituksen ja luovuuden valloilleen, voi toteuttaa aivan oman WOO!-yhdistelmän, joka sopii saumattomasti tilan muuhun sisustukseen!

Parantaa asumisen laatua

WOO! valmistetaan kotimaisesta massiivimännystä. Pinta käsitellään silkinhimmeällä kuultovahalla, joka säilyttää aidon puun parhaat puolet. WOO! parantaa sisäilman laatua tasaamalla ilmankosteutta: luovuttamalla kosteutta kun ilma on liian kuiva ja vastaavasti sitomalla sitä, kun kosteutta on liikaa. WOO! toimii myös akustisena sisustuselementtinä. Se sopii monenlaisiin tiloihin, makuuhuoneisiin, olohuoneisiin, keittiöihin, kirjastoihin –niin yksityisiin koteihin kuin julkisiin tiloihin. WOO! on näyttävä yksityiskohta sisustuksessa, joten toimisto- ja vastaanottotilat sekä hotellihuoneet ovat myös mainioita kohteita sen käytölle.

Vaivaton asennus ja muunneltavuus

WOO!:n voit asentaa aivan itse. Levyyn valmiiksi liimattu kaksipuoleinen lukkonauha kiinnittää levyt ilman erillisiä työkaluja. Asennettavan seinän puhdistus, huolellinen levyjen paikkojen suunnittelu ja mittaus: sitten voikin jo alkaa latomaan levyillä uutta seinäpintaa! Asennus on siisti, vaivaton ja nopea, lisäksi vapaasti uudistettavissa ja muunneltavissa. Kokonaisuuksien suunnittelussa voit ottaa huomioon erilaiset kiinteät esteet, kuten ovet, ikkunat ja pistorasiat, jotka muuten vaatisivat erityistoimenpiteitä. Valaistuksen ym. sähkölaitteiden sähköjohdot voidaan pujottaa WOO!-levyjen takaa, sillä kiinnitettäessä kaksipuoleinen lukkonauha tuo levyn irti seinästä siten, että johdot mahtuvat kulkemaan levyn ja seinän välissä. WOO! sopii mainiosti myös vuokra-asuntoihin, sillä levyt voi ottaa muutossa mukaan.

Ekologinen ja turvallinen tuote

WOO! toteuttaa ekologisen puunjalostuksen periaatteet. Ohutlevyn tuottamisessa kuluva energia ja puuraaka-aine on minimoitu. Tuotantoprosessissa käytettävät liimat ovat myrkyttömiä. Pintakäsittelyn kuultovahaus mahdollistaa puun luonnollisen elämisen. Vaha on kasviöljy-pohjainen, joka ei sisällä liuottimia eikä vettä. Se on täysin myrkytön ja aikaansaa vettähylkivän pinnan ja kestävän värin. WOO!-levyn kiinnitysmekanismia on testattu laboratorio-olosuhteissa. Testeissä on todettu kiinnityksen pitävyys maalatussa betoni- ja levypinnoissa sekä tapettipinnoissa.

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat