Snowdenin paljastukset ovat vasta jäävuoren huippu NSA-vakoiluskandaalissa

Snowdenin paljastukset ovat melko kesyjä, sanoo tri Kevin Barrett. Emme ole nähneet vielä mitään. NSA:n komerossa on vielä paljon pahempia luurankoja. Kevin Barrett: ”Totuus on paljon pahempaa, mitä Edward Snowden on tähän mennessä paljastanut. Johtajamme ovat rikollisten lisäksi hulluja, psykopaattisia valehtelijoita ja pahimman sortin joukkomurhaajia.”

Julian Assangen tavoin Edward Snowden on median juhlima ilmiantajasankari. Assangen tavoin myös Snowden on hyvännäköinen, miltei kuin TV-tähti. Assangen tavoin Snowdenia jahdataan TV:n ajojahtien tapaan ympäri valtioita ja maanosia. Ihan kuin Assange ja Snowden olisivat omien tosi-TV-ohjelmien tähtiä.

Kaiken tämän Snowdenia (ja sitä ennen Assangea) ympäröivän hässäkän keskellä on helppo unohtaa muut ilmiantajat, jotka ovat julkituoneet jopa paljon arempaa materiaalia. Ajatelkaapa kahta muuta NSA:n ilmiantajaa: Russ Tice ja James Bamford.

Russ Tice on entinen NSA:n tiedusteluanalyytikko, joka on myös työskennellyt ilmavoimille, merivoimien tiedusteluyksikölle ja puolustusvoimien tiedustelupalvelulle. Hän oli todellinen Yhdysvaltojen tiedustelupalveluiden sisäpiiriläinen, jonka palkkaluokka oli monta luokkaa korkeampi kuin NSA:n alihankkijalle työskennelleen Edward Snowdenin.

Vuonna 2005 Tice paljasti NSA:n laittoman amerikkalaisten vakoilun. Tice ja muut NSA:n lähteet paljastivat, että NSA:n tietokoneohjattu vakoiluohjelma ECHELON luki ja suodatti yli 100.000 sähköpostia ja puhelua sekunnissa. Se on vielä pahempi amerikkalaisten perustuslaillisten oikeuksien loukkaus kuin Snowdenin paljastamat vakoiluohjelmat, jotka varastoivat kopioita sähköposteista ja puheluista, mutta eivät (väittämän mukaan) pura niitä ilman oikeuden myöntämää lupaa.

Vielä pahempaa on se, että Ticen paljastukset ovat nostaneet esille ikävämpiä asioita. Tice ja hänen NSA:n ilmiantajatoverinsa paljastivat NSA:n massiivisen laittoman amerikkalaisten vakoiluohjelman alkaneen jo helmikuussa 2011, seitsemän kuukautta ENNEN 9-11 iskuja!

Andrew Harris raportoi Bloombergissä heinäkuussa 2006: ”Yhdysvaltain kansallinen turvallisuusvirasto NSA pyysi AT&T:n apua kotimaan puheluiden seurantaverkoston rakentamiseen seitsemän kuukautta ennen syyskuun 2001 hyökkäyksiä, kertovat asianajajien pöytäkirjat kesäkuun 23. päivän jutussa New Yorkin tuomioistuimessa. ”Bushin hallinto väitti projektin tulleen tarpeelliseksi 9-11 iskujen jälkeen, mutta nämä todisteet osoittavat väitteen perättömäksi”, kertoo kantajan asianajaja Carl Meyer puhelinhaastattelussa.”

Miksi laiton amerikkalaisten salakuuntelu ja vakoiluohjelma ”tuli tarpeelliseksi” seitsemän kuukautta ennen syyskuun terrori-iskuja, eikä niiden jälkeen? Russ Tice selitti vastikään eräässä haastattelussa, miten Barack Obamaa salakuunneltiin senaatin ehdokkaana. NSA:n todellinen tarkoitus on kerätä amerikkalaisista kiristysaineistoa ja muuta informaatiota, jota voidaan käyttää vaikutusvaltaisten kansalaisten kontrolloimiseen.

Lyhyesti: NSA:n vakoiluohjelman todellinen syy oli mahdollistaa 9-11 iskut, suojata syyllisiä ja säilyttää terrori-iskujen aiheuttama salainen diktatuuri.

Ennen syyskuun terrori-iskuja Bush-Cheney hallinnon äärikonservatiivit joutuivat varmistamaan, etteivät vaikutusvaltaiset amerikkalaiset uskaltaisi nousta vastustamaan tulevaa vallankaappausta. Siksi he ohjasivat NSA:n salakuuntelemaan amerikkalaisia.

Miljardeista napatuista viesteistä 9-11 iskujen suunnittelijat keskittyivät erittäin vaikutusvaltaisiin amerikkalaisiin: poliitikkoihin, rikkaisiin, sotavoimien ja tiedustelupalveluiden upseereihin, mediahenkilöihin ja muihin laajalti kytköksissä oleviin henkilöihin. Heidät kaikki profiloitiin sen mukaan, olivatko he uhka 9-11 operaatiolle, ja jos olivat, miten heidät voisi pysäyttää. Joissain tapauksissa kerättiin kiristysmateriaalia, toisissa taas valvontaa tiukennettiin.

Kaksi ”toimintaa vaativaa uhkaa” 9-11 kaappaukselle olivat senaattorit Tom Daschle ja Patrick Leahy. Syyskuun iskujen jälkeen he molemmat saivat hallituksen anthraxia postissa. Säikähtäneet Daschle ja Leahy lopettivat pikaisesti 9-11 tapauksen kyseenalaistamisen ja perustuslainvastaisen Patriot Actin vastustamisen.

Jos kukaan vaikutusvaltainen amerikkalainen halusi paljastaa 9-11 totuuden, eikä häntä voinut kiristää tai hallita, piti hänet salamurhata. Tunnetuin uhreista oli senaattori Paul Wellstone, joka murhattiin koko perheensä ja kampanjaväen kanssa 25. lokakuuta 2002, vain vähän sen jälkeen kun silloinen varapresidentti Dick Cheney oli uhkaillut häntä.

Senaattori Paul Wellstone perheineen murhattiin, kun senaattori alkoi kysellä hankalia kysymyksiä 9-11:stä…

Kalifornian demokraattisenaattori Barbara Boxer arvosteli julkisesti senaattori Wellstonen murhaa kutsuen sitä ”viestiksi meille kaikille”. Hän lisäsi, että jos häntä lainattaisiin, hän kieltäisi lausuntonsa. Ilmeisesti hän ei ollut innoissaan mahdollisesta anthraxista postissa tai itsensä ja perheensä murhasta.

Erästä Minnesotan senaattori Mark Daytonia uhkailtiin myös 9-11 taustavoimien toimesta. Senaattori Dayton pakeni pääkaupungista ja evakuoi koko henkilökuntansa Minnesotaan elokuussa 2004. Hän ilmoitti vetäytyvänsä politiikasta sen jälkeen, kun oli saanut tappouhkauksia puheestaan senaatissa, missä hän syytti 9-11 komission raporttia pelkäksi valheeksi.

Jo vuonna 2005 Russ Tice kollegoineen paljasti, että NSA:n vakoiluohjelmaa käytettiin liki 3000 amerikkalaisen murhaamiseen verisessä maanpetoksessa ja kaikkien vastustajien tappamiseen tai terrorisoimiseen. Siihen verrattuna Snowdenin paljastukset ovat melko kesyjä.

Toinen NSA:n ilmiantaja on James Bamford, viraston puolivirallinen elämänkertakirjoittaja. Bamford valaisi amerikkalaisia vuonna 2001 Operaatio Northwoodiksi kutsutusta salajuonesta, joka oli 9-11 iskun tavoin tekaistu ”isku Amerikkaa vastaan”. Samalla tavoin kuin syyskuun WTC-isku, siinä oli tarkoitus murhata suuri joukko amerikkalaisia, minkä jälkeen amerikkalaiset olisi helppo aivopestä marssimaan sotaan. Operaatio Northwoods oli suunniteltu käynnistämään sota Kuubaa ja Neuvostoliittoa vastaan vuonna 1962. Suunnitelman mukaan amerikkalaisjoukkojen piti salassa pommittaa amerikkalaiskaupunkeja ja upottaa amerikkalaislaivoja. CIA:n operoima mediaoperaatio ”Mockingbird” (matkijalintu) valtamediassa olisi pitänyt huolta siitä, että syy murhista lankeaa kuubalaisten niskaan.

Operaatio Northwoodsin suunnitteli kenraali Lyman Lemnitzer, puolustushaarakomentajien neuvoston johtaja, ja jokainen neuvoston jäsen oli allekirjoittanut suunnitelman. Suunniteltu toteuttaminen oli enää kuukauden päässä, kun presidentti John F. Kennedy ja puolustusministeri Robert McNamara kaatoivat suunnitelman.

Kirjassaan Mary’s Mosaic Peter Janney käy läpi todisteita siitä, että operaatio Northwoodsin päätavoite ei ollut vain Kuuba, vaan sen syvempi tarkoitus oli käynnistää Amerikan ennalta ehkäisevä ydinaseisku Neuvostoliittoon. Sellainen ydinsota olisi tappanut kymmeniä miljoonia venäläisiä ja amerikkalaisia.

Jokainen Yhdysvaltojen puolustushaarakomentajien neuvoston jäsen vuonna 1962 halusi murhata tuhansia amerikkalaisia valheellisessa peiteoperaatiossa käynnistääkseen sodan, jossa kuolisi miljoonia.

Vuonna 2001 se viimein tapahtui.

Totuus on siis paljon pahempaa kuin Snowden meille paljastaa. Johtajamme ovat rikollisia ja sen lisäksi hulluja, psykopaattisia valehtelijoita ja pahimman luokan joukkomurhaajia. Jos valtamedia toisi julkisuuteen kaikkein vaarallisimmat ilmiantajat, Yhdysvaltojen Kansallinen Turvallisuusvirasto NSA romahtaisi hetkessä. Toivokaamme ja rukoilkaamme, että Edward Snowdenin esimerkki innoittaa muita ilmiantajia astumaan julkisuuteen. Ja että kaikkein mahtavimmat ja vaarallisimmat totuudet tulisivat viimein julki.

Lasha Darkmoon kommentoi:

Kaksikymmentä kuukautta operaatio Northwoodsin kaatamisen jälkeen Kennedy oli kuollut. Salamurhan täsmällinen syy on edelleen arvailujen varassa. Kenties sillä oli jotain tekemistä hänen vankan vastustuksen kanssa Israelin pääministerin Ben Gurionin suunnitelmaa vastaan, jolla Israel olisi saanut ydinaseita ja alistanut koko muun maailman ydinasekiristykseen (ns. ”Samson-vaihtoehto”), mutta syynä saattoi yhtä paljon olla se, että hän sanoi ”EI” operaatio Northwoodsille.

Kaatamalla operaatio Northwoodsin Kennedy suututti mahtavan rikollissyndikaatin, joka halusi tappaa kylmäverisesti tuhansia viattomia amerikkalaisia ja aloittaa katastrofaalisen kolmannen maailmansodan, jossa olisi kuollut kymmeniä miljoonia venäläisiä.

On merkittävää, että sama rikollissyndikaatti murhattuaan lähes 3000 viatonta amerikkalaista ja sen seurauksena murhannut miljoona viatonta irakilaista, on nyt hinkumassa sotaa Venäjää ja Kiinaa vastaan.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://www.darkmoon.me/2013/snowdens-revelations-are-just-tip-of-nsa-spy-scandal-iceberg-by-kevin-barrett/#more-14790

14 kommenttia

 1. Artikkeli pitää todella paikkansa, täyttä asiaa! Yhdysvaltojen johto on aikamoinen mätäpaise. Ja päämääränä on maailmanhallituksen perustaminen.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Snowden on huijausta. Jos puhuisi mitä vain, ei uskallettaisi tehdä kohua ja julkisuutta ennen olisi tapettu. Samalla huijataan Venäjällä eli annetaan putesta väärä kuva ja koko maailmantilanteesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. En suinkaan edes halua tuomita koko juttua pötypuheeksi. Ihmiset ovat suurimmaksi osaksi vain niin naiiveja tai väkinpitämättömiä, että uskovat mitä valtamedia syytää. Itse kuitenkin uskon mahdollisuuteen, että tämmöistä on tekeillä ainakin jollain tasolla. Olisi typerää kiistää tämmöiset asiat ihan täysin. Ihmiset kun sattuvat olemaan rahanahneita ja vallanhimoisia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Totta. Ihmiset ovat kuin Zombeja jotka elävät unessa omien arkipäiväisten ongelmiensa keskellä. Meidät on turrutettu jonkinlaiseen uneen että emme jaksa välittää koska tällä hetkellä meillä menee hyvin. Niin kauan kuin meillä on rahaa käydä ruokakaupoissa, kaikki on hyvin. Mutta emme samaan aikaan tajua että niin eliitti haluaakin asioiden olevan. Sen takia televisiosta ja elokuvista tulee nykyään niin paljon Zombie elokuvia. Eliitti pitää hauskaa kustannuksellamme ja nauravat selkämme takana ” kyllä nuo ihmiset ovat tyhmiä ”. Mutta samaan aikaan,onneksi, suuri osa ihmisistä alkaa heräämään ja luku kasvaa koko ajan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Valtaisat kiitokset Kevin Barretin artikkelin suomentamisesta ja julkaisemisesta.
  Anthrax olisi kyllä pitänyt suomentaa pernarutoksi.

  Lukuisat avainhenkilöt saivat pernaruttokirjeitä. Myöhemmin paljastui että
  pernarutto oli peräisin USA:n omista laboratorioista. Ovathan nämä
  tosin jo yli 10 vuotta vanhoja asioita:
  http://www.youtube.com/watch?v=Nu1ga8b7eXk
  (yksi ensimmäisiä ja parhaita 9-11 iskujen taustoja kartoittaneita yhteenvetoja,
  vuodelta 2003)

  Lisää CIA:n murhaamia 9-11 todistajia:
  http://www.youtube.com/watch?v=bvay28lZiHU

  Lista kaipaisi päivittämistä, sillä viimeisen vuoden aikana on tapettu
  mm. Danny Jowenko.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Voi olla. Alempi organisaatio tottelee ylempää.

    Toimittaja Michael Hastings murhattii autopommilla noin kuukausi sitten,
    18. kesäkuuta 2013.

    FBI tuhkasi ruumiin omaisten kiellosta huolimatta, eikä Mercedes Benzin
    pyyntöihin tutkia auto ole suostuttu.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. ZERO An Investigation Into 9/11 (FULL documentary)
  http://www.youtube.com/watch?v=8XRMrMdn0NQ
  (kertojana mm. Nobel-voittaja Dario Fo)

  9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out:AE911Truth (Full Film)
  http://www.youtube.com/watch?v=ZgUvOnlErn4
  (tekninen, pitkä ja tylsä. mukana mm. WTC:n suunnittelleita insinöörejä)

  Professor Daniele Ganser (Switzerland) – 10 Years After 9/11
  http://www.youtube.com/watch?v=4fUT7XgLiTY#!
  (Baselin yliopiston historian professorin luento, kesto 1h 30min.)

  The Official Video: ReThink911 September 2013

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Tämäartikkelion HYVÄ! ..osoittaen samalla tavallisen rivimiehen kyvyttömyyden vaikuttaa yhtään mihinkään? turha sanahelinä kun ei pelasta, muuta eikä vaikuta muutenkaan mihinkään! Tosin täähän on vaan mun mielipide mut jos meiän ministeritkin laukoo ”turhia” mielipiteitään sinnetänne, niin mixipä ei mekin? 😀

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tuotahan he juuri toivovat. Voimme toki tehdä paljonkin. Taistelemalla emme voita, mutta jakamalla tietoa ja toivoa. Lopettamalla heidän omistamiensa suuryhtiöiden tukemisen. Tukemalla pientuotantoa ja kotimaista tuotantoa. Lopettamalla lainaamisen heidän pankeistaan. Vaihtamalla omat poliitikkomme.

   Perustamme uudenlaisia yhteisöjä, jossa ihmiset huolehtivat toisistaan, niin lapsista kuin vanhuksistakin, kuten ennenkin sen sijaan että jättävät asiat valtion hoidettavaksi. Kuinka se ennen onnistui, mutta nyt ei muka ole varaa? Pellot ja metsät kasvavat kaikenlaista. Järvet ovat täynnä kalaa. Ihmiset ovat innovatiivisia ja lapset ovat sitä luonnostaan kunhan ei jäykällä koululaitoksella turmella heidän intoaan.
   Vaihdetaan poliitikot ja yli-intoiset virkamiehet uusiin ja vähennetään niitä radikaalisti. Muutetaan suuryhtiöille tehdyt lait pienille ja paikallisele tuotannnolle sopivammiksi.

   Voit jatkaa listaa. Tästä se alkaa. Tai on jo alkanut.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Mainstreamuskovat suomalaiset pitävät sinua seonneena, mutta miksi näin iso kohu!? Zei on kai mies joka kulkee omia polkujaan, hommaa nyt viimeistään henkivartijat ja varaudu pahimpaan!!
  Totuus alkaa pikkuhiljaa valkenemaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat