Somalilapset purivat valkoisen tyttövauvan ihosta palasia ”leikissään”

Magneettimedia on muokannut uutisen ulkoasua 19.11.2018.

Somalilapsi puri

17-kuukautinen brittityttö Willow-Ivy-Doherty oli Little Bees -nimisessä leikkimaassa Seacroftissa Leedsissä äitinsä Beckyn, veljensä ja siskonsa kanssa. Yhtäkkiä Becky kuuli erään toisen äidin huutavan: ”Hyvä Jumala, kenen lapsi tuo on?”

Willow-Ivy-Dohertya oli purtu kasvoihin ja muualle kehoon, ja hän tarvitsi akuuttia sairaalahoitoa. Becky riuhtaisi mustan pojan pois, tyttärensä kimpusta. Willow-Ivy sinersi tuossa vaiheessa eikä enää näyttänyt hengittävän. Samaan aikaan häntä purrut somalipoika vain hymyili leveästi vieressä verisenä.

– Missä teidän äitinne oikein on, Becky huusi pojille.

Poikien äiti ei kuitenkaan tullut paikalle ennen kuin leikkimaan henkilökunta alkoi antaa Ivy-Dohertylle ensiapua. Somalipoikien äiti kuitenkin vain toisteli tilanteessa: ”Tuollaisia lapset ovat, tuollaisia lapset ovat.”

Willow-Ivy tarvitsee useita leikkausoperaatioita, mutta niistä huolimatta hänellä tulee säilymään arpia läpi elämänsä. Willow-Ivy sai sairaalassa rokotteita hepatiitti B:tä vastaan. Hänen kehossaan oli kaiken kaikkiaan 15 puruhaavaa, myös pään alueella.

Leikkimaan vastaava henkilö, joka kieltäytyy kertomasta nimeään tiedotusvälineille, kommentoi seuraavaa: ”Tämä ei ole mikään päiväkoti, lapset tarvitsevat vanhempiensa valvontaa”.

Daily Mailin toimittaja Lara Key on jututtanut ihmisiä, jotka olivat todistamassa tapahtumaa. Daily Mail ei kuitenkaan kerro mitään tuntomerkkejä pojista tai heidän vanhemmistaan. Daily Stormer kuitenkin selvitti äidin ja poikien olevan somaleja.

Länsi-Yorkshiren poliisi kommentoi The Mirrorille sosiaaliviranomaisten hoitavan epäiltyjen lasten asiaa ja salassapitovelvollisuuden koskevan tapausta.

Kansallinen Vastarinta

 

Lähteet: Nordfront, Daily Mail, The Mirror, Daily Stormer

Alkuperäinen kirjoitus: Kansallinen Vastarinta; https://www.vastarinta.com/somalilapset-purivat-valkoisen-tyttovauvan-ihosta-palasia-leikissaan/

4 kommenttia

  1. Ainakin Senegalissa on yleistä että lapset purevat jopa aikuisia. Suussa on bakteereita jotka voivat tarttua puremisen yhteydessä kun iho on auki.
    Siellä myös näkee julisteita joissa lasten ruumiillinen kuritus kielletään.

    Aivan toisella kehitystasolla ihmisen kunnioittaminen kuin mitä länsimaissa yleensä. Vanhempien sopeutuminen pitää olla ensimmäisellä siijalla, lapset seuraavt aikuisia.

    Plusääni(27)Miinusääni(3)
  2. HIV-testiin ja äkkiä. Milloin nuo somalisaastat saadaan poistettua Euroopasta?

    Plusääni(51)Miinusääni(6)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat