Suomalainen media on alapuolella kaiken arvostelun

Suomalaisen median toimintaa voisi verrata rikostutkijaan, joka tehtailee itse rikoksia. Ja sen päälle tutkii ne omat rikoksensa itse.

Miten sitten tehdään “tutkivaa journalismia”?

Tarvitaanko siihen vuosia Tampereen Yliopiston Tiedotusopin laitoksen vasemmistolaista aivopesua? Ei tarvita. Minä käytin seuraavan “jutun” tekemiseen ja kirjoittamiseen viisi minuuttia.

Mikael Jungner pohti taannoisessa Facebook-päivityksessään ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden merkitystä Suomelle.

Lehdissä uutisoitiin, että Suomessa työskentelee vajaat 150 000 ulkomaalaistaustaista työntekijää – noin 5 prosenttia työvoimasta.

Lähde: The Local.
Lähde: The Local.

Bussit eivät kulkisi ilman heitä. No, eivät ainakaan ne Tornion ja Haaparannan bussit.

Joo. On meillä paljonkin mm. raksamiehiä Virosta, rakentamassa (suurelta osin) lukutaidottomille irakilaisille, afgaaneille ja somaleille veronmaksajien kustantamia asuntoja.

Eli juuri niitä asuntoja, mistä mm. AY-mafia repii ne verottomat osingot (taas) veronmaksajien selkänahasta.

Miten tällainen hyödyttää kansantaloutta?

No ei mitenkään, mutta nythän vietetäänkin sellaista kulutusjuhlaa, jossa velat muuttuvat saataviksi. Vanha ja kulunut vitsi on ihan oikeasti muuttunut Suomessa todeksi.

Jungner ja Vartiainen perustelevat Ruotsin paremmassa kunnossa olevaa taloutta maahanmuuttajilla.

Ikävä fakta on kuitenkin se, että Ruotsiin viime vuonna saapuneista 163 000:sta siirtolaisesta on nyt töissä alle 500.

Alle viisisataa! Oletteko nähneet tästä yhtään juttua Suomen mediassa?

Miten on mahdollista, että Mikael ja Juhana vertaavat työperäistä, Eurooppalaista maahanmuuttoa kehitysmaalaisiin, joista tilastojen valossa 80-85 prosenttia tulee jäämään lopullisesti tulonsiirtojen saajiksi?

Nämä sekoittavat asiat typeryyttään tai sitten jonkun ulkopuolisen agendan käskystä. Jungnerin ja Vartiaisen jutut ovat täysin absurdeja.

Sama, kun väittäisi että kuu on tehty juustosta. Tai että Petteri Orpo on Suomen seksikkäin mies.

Käyttäkää omia aivojanne ja miettikää, miksi yksikään toimittaja ei koskaan tee ylläolevan kaltaista nopean ylimalkaista (mutta kuitenkin faktaa sisältävää) juttua, vaikka siihen ei tarvittaisi kuin pari harmaata aivosolua ja muutama Googlen klikkaus.

Ja nämä liittoutuivat taannoin yhteen “laadukkaan journalismin puolesta”, edesauttaakseen lainsäädännön avulla heille epämiellyttävien juttujen ennakkosensuuria.

Itse en lainkaan ihmettele, että lähes kaikki Suomen mediatalot ovat isoissa taloudellisissa vaikeuksissa. MTV3 käytännössä konkassa.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

4 kommenttia

 1. Media on (((vihollisen))) keskeisin ase.

  Sionisti omistaa tai hallitsee täydellisesti ns. vanhaa mediaa ja, tietenkin, tekee parhaansa monopolisoidakseen ns. uuden median.

  Mutta tämäpä ei enää helpolla onnistu, koska nykyään on suhteellisen helppo löytää oikeaa tietoa vaihtoehtomedioista.

  Juuri siksi vihollinen, sionisti ja hänen ostetut, huoraavat lakeijansa, säätävät ns. vihapuhelakeja ympäri Eurooppaa. Tämä orwellmainen termi on luotu estämään kritiikin: Kaikki puhe on vihapuhetta, jos joku ilmoittaa loukkaantuvansa puheesta. Jos en pidä mustista ja sanon sen niin olen rikollinen, sillä musta voi loukkaantua. Jos en pidä mustista raiskaajista tämä on vielä pahempaa, koska viittaan siihen, että musta voi raiskata jonkun. Jne. jne. Vihollinen haluaa luoda maailman, jossa jokainen ihminen pelkää kertoa mielipiteensä. Mielipide annetaan ylhäältä ja kaikki eriävät mielipiteet ovat vihapuhetta ja sitä kautta rikollista.

  Sionisti haluaa maailman, jossa lapsi ilmiantaa vanhempansa, vanhemmat lapsensa ja itse asiassa jokainen jokaisen. Olet ”laillinen” vain jos kritiikittä hyväksyt narratiivin ja hyväksyt esim. sen, että kaikki valkoiset maat ahdetaan täyteen neekereitä. Israel, tietenkin, saa sulkea rajansa, ja itse asiassa juutalaisvaltion arvostelu on myös, tietenkin, vihapuhetta.

  Eli avoimien rajojen arvostelu on rikollista täällä ja toisaalta rajojen avaamisen vaatimus Israelissa on, tietenkin, myös rikos.

  Me elämme täydellisessä mielipidediktatuurissa.

  Kun tämän ymmärtää niin on selviö, että meidän oma pikkupaskamediamme pikkupaskatoimittajineen on, tietenkin, täysin epäluotettavaa ja sen kutsuminen mediaksi on idotismia. Mediamme, valtamediamme, on sionistin propagandaa. Piste. Se on sionistin vahvin ase meidän tuhoamisessamme.

  Jokainen valtamedian toimittaja on maanpetturi ja pahimman luokan kansanvihollinen, ns. by definition. Sääennusteiden laatija ja urheiluosaston toimittaja ja ehkäpä auto/liikenne toimittaja on jossakin määrin syyntakeeton. Muiden oikea paikka olisi ergonomisesti lyhtypylväässä.

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 2. ”Raha se on joka rössöttää.” Mädättäjäpiirit ovat rahalla voideltuja ja lahjottuja. Vassarit tekevät sitä aatteellisista syistä, toki heidänkin ”toimintaansa” ”tuetaan” rahallisesti, että ”monikulttuurisuus agendan ajajilla on ”rerusserja” tehdä maanpetoksellista ja Suomen kansanmurhan ajamiseksi veriseen päätökseen. Suomen päättäjät odottavat kieli pitkällä EU-virkoja, lahjuksia, voitelurahoja, lobbauspalkkioita ja aikaansaamiseksi Euroopan Suurvalta, jossa yksittäiset kansallisvaltioiden päätäntävalta on siirretty (otettu) Keskushallinnon haltuun, jolloin kunkin yksittäisen maan itsemääräysvalta keskeisimmissä asioissa on menetetty Euroopan Yhteisön juoppohulluille virkaheitto poliitikoille, joita ei otettaisi edes haravoimaan lehtiä Kaupunkien puisto-osaston palvelukseen jatkuvan tehottomuuden, laiskuuden, varastamisen, kavallusten ja kroonisen humalatilan takia.
  Eläköön VAPAUS!!! Huusi Mansikki parressaan ja söi sitä mitä eteen tuotiin. Toki nähden yöllä unta Itsenäisyydestä, kun sai kesällä kirmata ulkolaitumilla.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 3. Sattumalta eilen tavasin Economist -lehden artikkelin:
  ’The Swedish model – Admire the best, forget the rest”, vuodelta 2006.

  Artikkeli käsitteli mm. työllisyyttä, sosiaaliturvaa, sääntelyä, minimipalkkoja ja maahanmuuttopolitiikkaa. En ole mikään ekonometrian suuri fani, koska liian suuria johtopäätöksiä tehdään liian epävarmasta datasta. Kuitenkin jotkin pitkän aikavälin suuret datamuutokset kertovat suuresta systeemisestä muutoksesta.
  Jos aina ihastellaan absoluuttista talouskasvua, niin silloin jätetään huomiotta väestönkasvun merkitys. Kansan elintason kannalta merkittävämpi metriikka on tietenkin GDP per capita.
  Artikkelissa graafi: ’Sweden’s GDP per person as % of OECD average PPP adjusted’ kuvasi Ruotsin ostovoimapariteetilla korjattua bruttokansantuotetta per capita verrattuna koko OECD:n vastaavaan. Ruotsi oli 20% keskiarvoa vauraampi vuoteen 1965 asti, jonka jälkeen alkoi alamäki. 90-luvun alussa Ruotsin GDP per capita oli enää 90% OECD:n keskiarvosta. Romahdus tapahtui n. 30 vuoden aikana. 1970 Ruotsi oli OECD:n 4. vaurain maa. Vuonna 1998 enää sijalla 16!
  Olisi mielenkiintoista nähdä allekkain em. graafi ja ’uusruotsalaisten’ populaation kasvu, sillä Ruotsin krooninen massatyöttömyys iskee kovimmin juuri ulkomaisperäiseen väestönosaan.
  Toinen mielenkiintoinen graafi oli ’Private failure – Cumulative employment change in Sweden’. Vuodesta 1960 vuoteen 2005 yksityinen sektori lisäsi 200 000 työpaikkaa kun taas julkinen lisäsi 800 000.
  Myös slummiutuminen kuuluu kehitykseen. Kansanedustaja Mauricio Rojas’n mukaan slummien (excluded areas) määrä kasvoi kolmesta 157:ään vain 16 vuodessa, (1990-2016).

  Johtopäätöksenä voidaan vetää, että tottelemalla tuntematonta kv. eliittiä, niinkuin Ruotsi on tehnyt, meidän tulevaisuus tulee kulkemaan samaa polkua samaan kuoppaan. GDP per capita lasku, valtion velkaantuminen, slummiutuminen tulee johtamaan sosiaaliseen romahdukseen. Köyhyys, nälkä, huumeet ja jopa lapsiprostituutio, niinkuin Weimarin Saksassa aikoinaan, on oleva kohtalomme.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Rami E osui täsmälleen asian ytimeen.

   Meillä (((kulttuurimarxistit))) luennoivat Ruotsin ”menestystarinasta”, mutta totuus on, kuten aina, tasan päinvastoin toinen. Vihollisemme valehtelee, elää valheesta, jumaloi valhetta.

   Jokainen täysipäinen ihminen näkee, että (((monikulttuurisuus))) on vihollisemme ase. Tällä aseella vihollisemme haluaa tehdä kaikille valkoisille kansoille saman, minkä se teki tuhansille palestiinalaislapsille ja -naisille Shabrassa ja Shatilassa. Meidän keskuuteemme tuodaan jo näitä sotajoukkoja, jotka vain odottavat käskyä (((herraltaan))). Tämä herra itse kammoaa omassa maassaan näitä sotajoukkoja ja tappaa ne tavattaessa, mutta meidän maissamme tämä herra syleilee näitä tulevaisuuden tappajia, ovathan he herran asialla.

   Jos me emme nouse, meitä odottaa kammottava, surkea, kurjuuden keskellä tehty joukkotuho. Hiroshiman uhrit pääsivät helpolla verrattuna siihen, mitä meidän kohtaloksemme on suunniteltu. Heillä oli verraten nopea loppu, meille on varattu vuosisatainen kidutus omissa maissamme.

   Jos Jumala on olemassa, olkoon voimassa Hammurabin laki ja koitukoon vihollisellemme kaikki se, minkä hän on meille suunnitellut. Jos sellainen Jumala on olemassa, minä kumarran sitä, ja palvon sitä.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat