Suomalaisten hyväntahtoisuuden törkeää hyväksikäyttöä

Helsingin Rautatientorilla on edelleen käynnissä kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden mielenosoitus. Yksi mielenosoituksen pääjärjestäjistä ilmoitti juuri saaneensa turvapaikan Suomesta.

Arre Kougappi kirjoittaa Facebookissa:

Rautatienasemalla pääjärjestäjiin kuulunut turvapaikanhakija ilmoitti, että hänelle myönnettiin juuri turvapaikka. Hän esitteli samalla oleskelulupakorttia.

Näköjään painostus ja suhteet toimii vaikka aiemmin hän sai kielteisen turvapaikkapäätöksen. Kyseinen turvapaikanhakija on ollut näkyvästi yhdessä kuvissa ja tekemisissä Erkki Tuomiojan, Tarja Halosen ja Pekka Haaviston kanssa ja kuului pääjärjestäjiin, jotka osoitti mieltä Rautatieaseman vieressä.

Vielä toistamiseen hänen tarina:
17.10.2015 saapui Suomeen useiden turvallisten maiden läpi
13.06.2016 Maahanmuuttoviraston haastattelu
13.07.2016 turvapaikka hylätty

Kuukauden päästä valitus päätöksestä

Helmi-maaliskuu 2017 mielenosoituksessa pääjärjestäjänä, tapaamisia poliitikkojen kanssa, yhteiskuvissa Erkki Tuomiojan, Pekka Haaviston ja Tarja Halosen kanssa eri yhteyksissä.

16.03.2017 Turvapaikka

Alkuviikon neuvotteluissaan poliisin kanssa mielenosoittajat antoivat ymmärtää, että kielteisen päätöksen saaneet jäisivät käytännössä asumaan Rautatientorille perustamaansa leiriin, joka myös laajenee jatkuvasti. Leirille on järjestetty ulkopuolisella rahoituksella toimiva jäte- ja ruokahuolto ja turvapaikanhakijoiden kuljetuksista huolehtivat kaupalliset bussiyhtiöt.

Poliisi on esittänyt varovaista kritiikkiä leirin laajenemista kohtaan. Nyt näyttääkin siltä, että virkamiehet ovat myöntymässä laittomasti maassa oleskelevien vaatimuksiin ja pattitilannetta ollaan ratkaisemassa tällä tavoin.

2017-03-16-12_33_40-Arre-Arre-Kougappi

 

Uutinen julkaistu alunperin osoitteessa KansallinenTurvallisuus.com.

4 kommenttia

 1. Sosiaalidemokraatit epäonnistuivat omillaan toimeentulevan hyvinvointivaltion luomisessa ja alkoivat ajaa sitä alas Paavo Lipposen hallitusten johdolla. Jostain syystä Suomen alasajamisen tahti ei ole tyydyttänyt heitä ja niinpä he ovat päättäneet sabotoida valtiota kaikilla mahdollisilla keinoilla, jonka oppositioasema suo. Tuhotyössä heitä auttavat aina niin alttiit (myrkyn)Vihreät, joilla on myös hämmästyttävä kyky olla väärässä kaikissa näkemyksissään. Kun tuhotaan valtion taloudellinen vakaus ja sosiaalis-kulttuurinen koheesio, on sen perikato takuuvarmaa.

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
 2. RasistiReppana, osoitit juuri loistavasti sen kuinka demokratia on vihollisen, Zionin, järjestelmä.
  Sinäkin kuin olisit sokea syytät puoluetta X ongelmasta X vaikka he ovat vain osa tätä järjestelmää jossa kansat ohjataan riitelemään keskenään sillä aikaa kun Aika menee eteenpäin ja tuhon voimat tekevät sitä oikeata työtään.
  Mitäpä sinun tasolla kulkeville voisi edes sanoa jotta ymmärtäisit.. Koita jo nähdä.

  Esimerkki: Alankomaissa oli juuri vaalit. Siellä oli 28 puoluetta hakemassa ääniä, täydellinen sekasorto. Alankomaalaiset tappelevat keskenään ja äänet jakautuvat, kun taas Alankomaissa asuvat turkkilaiset äänestivät AKP:ta, yhdessä.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 3. Äärettömän typerää toimintaa jälleen päättäjiltä. Tuohan tapaus toimii esimerkkinä muille matuleirin asukeille.
  Esimerkki: Pihalla odottaa kulkukoiralauma tyhjän ruokakupin kanssa. Isäntä saa ”älynväläyksen” yrittää purkaa tilanne. Annetaan koiralauman johtajalle iso luu suuhun, niin eiköhän sillä päästä laumasta eroon.. Noh, kuka tahansa joka omaa kengänkokoa suuremman ÄO’n tajuaa, että nyt annettiin vaan entistä enemmän syytä ja toivoa muille kulkukoirille odottaa siellä pihalla.
  Tässä juuri näytettiin (HUONONA) esimerkkiä, että sinnikkyys palkitaan. Ei ole rasismia todeta että nämä hiekkakansalaiset ovat tyhmempiä sekä alkeellisempia kuin valkoiset länsimaalaiset. Heidän kulttuurissaan tällainen toiminta ymmärretään heikkoutena. (Juuri kun tarvittaisiin vahvoja johtajia sekä päätöksiä.) Ja heikot sekä munattomat päättäjät/poliisi meiltä löytyykin juuri nyt. Tuli mieleen eräs vanha sanonta/vertaus; Koiran kuuluu heiluttaa häntää, eikä hännän koiraa. Tässä tapauksessa tosin taitavat olla punkit jotka ovat saaneet koiran heilumaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat